Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szisszka: Még csak álmomban volt fiú a babánk. :wink: Remélem, hogy csütörtökön széttárja a kis lábát és megtudjuk az igazságot!

Gyancsi: Az AFP eredménye csak jövő héten pénteken lesz meg, nálunk 2 hét a kiértékelés ideje. Annyira nem izgat, mert a kombináltam negatív lett és a védőnőm is mondta, hogy az komolyabb vizsgálat, mint az AFP.

A külön szobában altatás tényleg akkor megy könnyen, ha van egy heverő is, Anyucinak. :wink:
Bár én mindig a saját ágyamban aludtam és akkor mentem be Bencéhez, amikor felébredt enni. Képtelen voltam fekve szoptatni, így maradt az ülve "szunyókálás" szopi alatt. :lol:
Azért a dologhoz azt is hozzáteszem, hogy szerencsénk volt, mert Bence nem volt hasfájós, egész kicsi korától olyan jókat tudott pukizni, hogy öröm volt hallgatni. :lol: Lehet, hogy ebben közrejátszott az is, hogy literszámra ittam a Laktoherb (szoptatós) teát, amiben van szélhajtó is...

Sophie: Tényleg majdnem egy napon születtek 1 év különbséggel a gyerekeink. Beni is igazi oroszlán??? Bence az! Megvan a maga akarata! :wink:
Remélem jó időtök van a Balcsin és tudsz pihenni!

Dorka: Megy a drukk a mai uh-hoz. Én úgy hallottam, hogy pont, hogy enni kell uh előtt (pl. csokit, vagy inni kávét), mert az serkentőleg hat és a baba is felébred.
Egyébként milyen rendes anyósod van, hogy varrt Neked felsőket!



A magzatmozgásos témához annyit még hozzátennék, hogy nemcsak a testalkattól függ, hogy ki mennyire érzi, hanem a méhlepény elhelyezkedésétől is. Ha a hátsó falon tapad, akkor hamarabb érzi a kismama, ha a mellsőn, akkor csak később.

Rólam annyit, hogy beszéltem a suliban a gazdaságis nővel, aki szerint semmi akadálya, hogy nyáron kivegyem az idei évre járó szabikat, így ha minden jól megy akkor az érettségit is megcsinálhatom és táppénzre is csak szeptembertől kell majd eljönnöm újra.
Ma voltam védőnőnél is, alig tudta megmérni a vérnyomásomat, annyira alacsony volt, pedig hagyományossal csinálta. Másodszorra sikerült neki, 80/50 volt. Azon nevetgéltünk, hogy újszülött vérnyomásom van. :D

Most megyek, eszem egy kis ebédet, majd este még visszaolvasok!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!!!!

Még mindig van, aki gratulál a fotóimhoz! Így még egyszer meg kell köszönnöm. Nem tudom már ki írta, de tényleg jó érzés a dicsérő szó, főleg, hogy már nem csak a magam nevében gyűjtöm azt be. :D

Aranyoska,
tudom, hogy már oldalakkal ezelőtt volt, de csak most tudok reagálni (homo kérdés). Sokáig külföldön éltünk ahol kicsit elfogadottabb ez a kérdés. Nagyon sok kedves ismerősre szert tettünk és rá kellett jönnöm, hogy Ők igazán tudják élvezni az életet. Nekem az ég világon semmi bajom velük, ha diszkréten csinálják. Egy régi filmből idézve: "Aranyos, aranyos de a tudat, hogy esténként segbek...ák." :lol:

Sziszka,
a név, úgy néz ki, hogy Máté lesz. A 4d-re visszatérve. Most azért jó, mert az egész testét le tudja kapni a doki, később viszont gyönyörű arcfotókat tud produkálni a magzat. Ja és egyetértek Angie-vel. Szerintem is most friss az "élmény". Ha tudsz, most vizsgázz! Még egy, nekem is sikerült átélnem egy fociörömtől buzgó népörömöt. Olaszország, a legutóbbi VB. Nincs is ennél jobb eufória.

Ebba,
úgy néz ki, hogy Máté név a befutó. Nem igazán növöget a hasam, talán este olyan mintha megettem volna vagy három almát és ennyi.

Gyancsi,
nincs gond a névösszekeverés miatt. Inkább legyünk sokan és kevergessük a neveket, mint ..... :D

Rabbe,
gratu a pöcöshöz. Mintha csak az enyémet látnám! :lol:

Rodina,
hol ettél olasz fagyit?????? Imádom és lassan nyolc hónapja nem ettem. Elvonási tüneteim lesznek. :oops:

Csajok,
remélem nem szoktok rá az IWIWre és hanyagoljátok majd a babanetet!!!!!!! Én személy szerint nem nagyon szeretem az IWIWet. Már kb 700 ismerősöm van rajta, de őszintén a felét nem tudom hova tenni. Csak azért jelöltem vissza, hogy meg ne sértsem őket. Sajnos elég rossz a név ill. az arcmemóriám.

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok Csajok!

A meló és vizsgaidőszak miatt nem igen tudok jönni.

A pénteki vizsgám 4-es lett :shock: :shock: hát nem tom hogy...
Holnap megyek marketingből, az csak rizsa.

Nem tudtam ma elmenni a MÁVba UH-ra.
Csütörtökön fogok menni.

Mindenkinek szép estét!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is csak rövid időre tudok most jönni, mert hosszú volt a nap, reggel afp vizsgálaton voltam, és most jöttünk haza uh-ról és a nagy hír, 95 de inkább 99 százalékban biztos, hogy kislányunk lesz :) úgyhogy javítjuk az arányt :wink: :lol:

Nevek közül nálam most a Noémi a favorit, de még a férjem nem bólintott rá biztosra, úgyhogy egyelőre ne írjuk be a táblába.

Holnap nem tudom lesz-e időm jönni, mert fél 4ig dolgozom utána lehet megyek unokahúgom ovis ballagására. de azért igyekszem majd jönni hosszabban

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!
A párom látva a fájlmegosztási "hiányt", csinált nekünk egy kis kiegészítést:)
Egyelőre a http://babazin.neobase.hu/ címen érhető el.
Erre az oldalra (is) fel lehet tenni a képeket és a rendelési listákat, akár többet is egyszerre, ezekhez a többiek is hozzászólhatnak.

;)
akra
 
 


Jó reggeltet! :D

Mai tábla 2010.05.26.

Kép

szisszka
 
 


Egyre szebb, színesebb a táblánk :) Ez olyan jóóóóó! :)))
Úgy szeretem csinálni :)

Képzeljétek, tegnap felhívtam az sztk-t, hogy mikor mehetnék a dokimhoz... általában 1- 1,5 hetet kell várni. Kérdezték, h kismama vagyok e, mondtam, h igen. Hát akkor mehetek akár holnap is, mert vannak kismamiknak fenntartott időpontok :) Ez tök jó! :) Úgyhogy ma megyek dokihoz :D

Tegnap este hallgatóztam a magzatfigyelőmmel, és hallottam a baba szívverését. :) Meg egy- egy rúgást :) Szupi kis szerkezet, bár még azért ki kell tapasztalnom. Van olyan opció is rajta, h lehet rögzíteni is a babahangokat :) van egy kábel, amivel hozzá lehet kötni a géphez.


Angie
Marci is csak párszor volt rajtam a kenguruban, és babakocsival hurcoltam magammal a lakásban :D Néha a hordozóban.
Én pl. nem mernék magamra kötött gyerkőccel főzni.
Örülök, hogy a hétvége jól telt, és te is tudtál pihenni, tevékenykedni. Mi is pont ezt beszéltük apával, hogy lehetnének 3 naposak a hétvégék :D
De jó lehetett, ahogy apa kezébe bújt a babátok :) Szerintem egyébként apáinkak is fontosak ezek a dolgok, akárhányszor is élik át :)

Dorka
Jajj, annyit gondoltam Rátok!!!! Mi volt uh-n???? Olyan kíváncsi vagyooooook!!!!!! :D

Hajni
Beírtam a nevet a tábliba. :wink: A holnapiban már benne lesz! Tudom, hogy most is szép képeket tudnak 4d-n csinálni, és ha megtehetném, mennék :) :oops:
Vizsga: marad az augusztus, mert külön kéne kérni a tanárt stb. stb... Én sem vagyok oda az iwiw-ért, nálam a facebook jön be, ott jóval kevesebb is az ismerősöm :)

Eclipse
Gratula a vizsgádhoz! Ügyes vagy nagyon!!! :) Drukk a továbbiakhoz! :)
Holnapi uh-hoz drukk! :)

Vaya
Gratula a kislányhoz!!!! :) Már jelöltem is a tábliban :) Nevet nem írtam, majd szólj :) Sztárfotót kapunk majd??? :) :) :)

Akra
Pont tegnap gondoltam Rád, hogy mi lehet veled! :)
Köszike az oldalt, mindjárt mélyebben is megvizsgálom, az előbb csak rápillantani volt időm :)
Írj pár sort magatokról :)

Eta
Te merre jársz???? Vizsgázol????

szisszka
 
 


Sziasztok Csajok!

A Föld felett repkedek :D Tegnap bár nehezen, nagy küzdelmek árán megmutatta magát a pici lányunk :D Luca :D
Szissz, ismét színesíthetsz a táblán :D :D :D
Mindjárt teszek fel képet is! Megint bújós :D
Először befelé fordult, nem akarta mutatni magát, aztán megkönyörült rajtunk :D

Csillagvirág, remélem holnap a te babád is megmutatja, hogy szólíthatjátok :D
Örülök, hogy megoldódott a szabis kérdés :D

Eclipse, kitartás!!!!!!!!!!

Vayacon, gratulálok :D :D :D Képed, ha van örülnék, ha raknál fel :D

Szissz, köszönjük a táblát :D Háziorvoshoz mész ma?
Szuper dolog lehet a szívhangfigyelő, majd most jól kitapasztalod, és később biztosan nagyon szuper lesz :D :D :D

Na, rakok fel képet!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép Kicsi bújós Luca babánk

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka
Máris színesítettem a táblán, és beírtam a leányzó nevét is :)
Holnap már látható lesz! Hatalmas gratula a kiscsajszihoz!!!! :) Ééédes bújós kislányotok van :)
Jajj, én is olyan kíváncsi vagyok h hugi lesz vagy öcsi :) Bár most éjszaka is álmodtam a babánkkal, és megint kislány volt :) És épp a nevén tanakodtunk :) :) :)
Aztán majd jól benézem, ha fiú lesz :D

szisszka
 
 


Na ezeket vettem vaterán 700 ft-ért :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

szisszka
 
 


Sziasztok!

Dorka!
Hatalmas gratula a kislányhoz! És milyen cuki, ahogy bújik!!! Ezek szerint van benne valami, hogy a lányok bújosabbak. A miénk még az arcát is takarta, ha véletlenül arra fordította a fejét, amerről néztük. Akkor akár lány is lehet. Bár Szilárd többször mondja, hogy lányt szeretne, mint fiút :)

Szissz!
Cukik ezek a rugit! De figyuzz! Mi a méretük? Mert ha nagyon picit vettél, akkor ezeket nem igazán tudod ráadni, mert téli babák lesznek. Inkább hosszúújjú kellene, nem? Szerintem is nagyon fontos, amit ilyenkor az apukák éreznek. Ők nem tudják felfogni, hogy mi mit érzük, mi azt, amit ők. Biztos, valami teljesen mást, mint mi kismamák.
Majd gyere a doki után. UH is lesz?

Eclipse!
Gratula a 4-eshez, és sajnálom, hogy nem sikerült elmenni HK-hoz. Bátorfy is jó, HK-tól tanult.

Vayacon!
A ti kislánykátoknak is gratulálok! Szép nevet választottatok :) Remélem, apának is ez lesz a befutó :)

Csillag!
Nekem melső falon tapad, és mégis hamar el kezdett mocorogni a babókám, azaz én kezdtem hamar érezni a mocorgását. Ez szerintem attól függ, hogy hanyadik gyerek, kinek milyen vékony a hasfala.

Én nem merek szívhang-hallgatót venni, mert attól tartok, hogy ha nem találnám meg véletlenül a baba szívhangját, bepánikolnék. Nem akarom fölöslegesen izgatni magam, és ha már megvan, akkor biztos használnám. Sokszor még a védőnőknek is olyan nehezen megy behozni a szívhangot, nemhogy egy laikusnak. De aki nem így áll a dolgokhoz, biztosan hasznos tud lenni.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok Lányok!!

Egy csomót írtam és elszállt, ááááááá :evil: :evil: :evil:

Most nincs erőm újra írni, ne haragudjatok, de ma megpróbálok még jönni :roll: :!:

Vaya, Dorka- Gratula a kiscsajokhoz :D :D :D

Mindenki vigyázzon magára!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Angie
Ha mentünk valahova, én a hosszú ujjú vastagabb plüss rugi alá mindig ilyen rövid ujjú body-t adtam. vagy ha hűvösebb volt az este, akkor a hosszú ujjú hálózsák alá is adtam ilyet... Nem tudom, Marcival mi sok ilyen rövidujjút használtunk, mert nálunk amúgy is meleg volt a lakásban. De volt pár hosszú ujjú is, és ő decemberben született.

Ancsi
Én is wordbe írok hosszabbat, és onnan másolom be ide ctrl+c crtl+v -vel :D

szisszka
 
 


Szissz!
Hát igen, izlések és pofonok/szokások :D :wink:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie
Hát igen :D
Amúgy eredetileg nem akartam ennyit venni, de megérte sztem ennyiért :D

szisszka
 
 


Hayni! Nekem sem akar nőni. "imádom", mikor mondogatják egyesek, hogy ááá, nekem már ekkor hatalmas volt...na, ki nem tojja le!! A Máté szép név :)

Az iwiw meg myvip- re reagálva, nekem sem jön nagyon be, mert ott nekem is tele van olyan ismerőssel, akivel nem vagyok napi kapcsolatban, sőt! Van vagy 100 tanítvány, na oda nem rakok fel UH képet.
Amúgy ide sem, mert a párom megint elvette, amit ma kaptunk:)

Mert, hogy ma voltunk AFP-n, és bekéredzkedtem ultrahangra. Megállapította a szonográfus, és párocskám, hogy minden rendben, szépen növöget, a pocakja tele van, tehát ivott :) és megint csak fiúnak látták :)
184g, AC:118 mm, FL: 22 mm. BPD:35 mm.

szisszka! Jól vásároltál! Én még nem merek, csak majd sztem nyár végén. De kinéztem már a babakocsit, berángatom majd a páromat is megnézni.

Dorka! Cuki a Luca babád:) jó érzés volt, mi? Én is megemlítettem Csabimnak, hogy el kellene mennünk.:) De én még várok mindenképp vele.

Vaya! Neked is gratula! Tényleg belehúztatok csajszik! :)



Kép
ebba
 
 


Sziasztok!
Végre újra itt vagyok! Igyekszem hamarabb többször jelentkezni, de néha még ez sem egyszerű, mert most meg a számítógépünk krepált be, sajna az alaplap. Hú, elég drága lesz....ráadásul addig net sincs. Most a húgom gépén netezek kicsit, így gondoltam gyorsan megnézlek titeket. Gratulálok a gömbölyödő pocakokhoz, azért már nekem is látszik! Már nagyon várjuk a jún. 1-jét, akkor megyünk uh-ra, s végre újra láthatjuk a picurit, s tán megtudjuk mi lesz! Igérem azt mindenképp megírom! Addigis mindenkinek minden jót! Csáó!

Kép
Kép
start7
 
 


sziasztok,

szisszka: de jó hogy hallottad a kis szívhangját. :) képzeld, tegnap este mi is hallottuk a férjemmel :) olyan jó volt. :) nagyon jók a babacuccok. :)

eclipse: gratula a vizsgádhoz! :) én még csak most fogom őket elkezdeni. elég lustácska vagyok most..

dorka: gratula Lucához! :) tényleg olyan édesen bújik a mamihoz. :)

pocak téma: hát még nekem sincs olyan nagy, bár már látványosan nőtt a korábbi semmihez képest. :) majd töltök fel fotót róla. :) az esti poci nálam is nagyobb. :)
holnap végre hazaengedik apumat, így megszűnik a kórházba rohangálás. Hát, őszintén szólva most nem bánom, mert kicsit elfáradtam.

Képzeljétek, én még émelygek most is időnként.. Van még valaki aki rajtam kívűl még émelyeg/hány?

holnap megyek vissza a nődokimhoz, pont egy hónapja voltam. viszem vissza neki az eredményeket. előtte meg még belgyógyász.
lányok, ha kis baktériumot találtak a vizeletembe, az mit jelent? :oops: a férjem azt mondta, terhesség alatt előfordul..

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok! Csak gyors bekukk, mert Bogi megint beteg így egész nap le vagyok foglalva, illetve készülünk a gyereknapra, nálunk szombaton lesz megtartva, ha az idő engedi.

Eclipse! részvétem... :(

Vaya! Dorka! Gratula a kislányokhoz!!!
Énis énis úgy csatlakoznék már a táblaszínesítéshez, de csak a 20. héten tudunk menni sajnos!!!

Aranyoska! Remélem a nyáron sikerül összehozni a találkozást, aztán "lógathatnánk" is együtt a lábunkat! :)

mindenkit puszilok!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Csajok!!!

El vagyok veszve. Csak bele-belekukkantani volt időm a hozzászólásokban, és mit ne mondjak, jó fotók és helyesen gömbölyödő pocakokat láttam, és sok-sok mocorgó babáról olvastam. :lol:

Én pénteken megyek apával uh-ra, holnap délelőtt lesz meg az AFP eredményem. Akármit is mondanak róla, izgulok, mert hát mégiscsak jó értékeket szeretnék.....

Végül nem utaztunk el a hosszú hétvégére. Ati náthás lett, apán láttam, hogy húzódozik és kifogásokat keres - de persze tőle mehetünk. Hát lemondtam. Eleinte bántott a dolog, de aztán tök jó volt itthon. Sok mindenre volt időnk, pakoltunk, kertészkedtünk, sokat voltunk együtt, kirándultunk is a szomszédainkkal, szóval volt minden.
Persze szabi előtt halálra dolgoztam magam, de tegnap is 12 órát voltam bent. Ma próbáltam Atinál törleszteni, amiért tegnap gyakorlatilag nem is látott. Este pedig jön a rendszeres beájulás. Most sem sok kell, hogy aludjak.

iwiw, facebook - én az előbbit használom, utóbbit csak akkor nyitom ki, ha valaki jelöl. Részemről bármelyik mehet.

Végül, de nem utolsó sorban:
Eclipse - részvétem. Nekem anyukám volt alkoholista - sajnos tapasztaltam, hogy mit is jelent ez. Gyakorlatilag nem volt gyerekkorom. Pár éve agyi infarktust kapott, aminek következtében az egyik keze lebénult, és az egyik lábát csak húzza.
A reakciód nem lep meg. Szerintem van, amit nem tud az ember megbocsátani, elfelejteni.

Próbálok majd gyakrabban jönni, igyexem.
Szép estét mindenkinek!!!

mikegirl
 
 


Jó reggelt!

mai tábla 2010.05.27.

Kép

szisszka
 
 


Most csak gyorsan :)

Tegnap voltam nőgyógyásznál, minden rendben van :) Megjött a rákszűrés eredményem, az is jó lett. Meghallgattuk a baba szívhangját is :)
Megkaptam a beutalóimat, ma megyek is afp-re, uh-ra meg 3 hét múlva kell mennem a dokihoz meg egy hónap múlva.

Henne:
én ma reggel is vukkal kezdtem a napot, tegnap is. Nálam még stabilan jelen van a rosszullét kb. heti 2x - 3x :(

na, megyek készülődni.
Ha lesz időm, meg erőm akkor írok még ha hazaértünk, csak vérvétel után még megyünk anyuhoz!

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap túlestem a marketingen. Szerintem meglesz.
Tegnap felhívtam a MÁV kórházat is, hogy akkor ma mennék UH-ra.
Inkább menjek hétfőn, időpontra, nekem is jobb lesz meg nekik is.
Mondom oké, nekem mindegy (legalább nem melóból kések, mert jövő héten táppénzen leszek) de már 19. hetes lesz a gyerek.
Az nem baj.

Jó, akkor nekem tényleg mindegy...

Megyek melóba.

Még ma meg holnap szétszívatnak az tuti, de jövő héten nem leszek.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Már egy pár hónapja írtam nektek,biztos van aki emlékszik rám,aztán eltűntem a képből. :( Összecsaptak a fejem fölött a hullámok,kicsit magam alatt voltam,időm sem nagyon volt,de mostmár jól vagyok,szépen ráhangolódtam a babavárásra.
Időm is van,úgyhogy visszaolvaslak majd benneteket,és ha nem bánjátok újból csatlakoznék hozzátok!

Üdv. Hajni

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Szisztok Csajok!

Húúú, ma reggel extra örömmel töltött el, ahogy megláttam a táblát :D :D :D

Köszönöm újra mindenkinek a Lucs dícséreteket! :D

Tényleg Szissz, mi lesz a ti babátok neve?Mire jutottatok a tanakodásban?
Édesek a kis bodyk, amiket vettél, olyan jó nézni ezeket a picike ruhákat, olyan hihetetlen, hogy ezek valakire passzolnak :D
Örülök, hogy nem volt gond a dokinál, bár hogy is lehetett volna másképp! :D De jó, hogy megnéztétek a szívhangját :D :D :D
Kitartás a mai vérvételhez!

Angie, az arcát ő sem mutatta meg még egyszer sem, mindig takarja.Akkor lehet, hogy nálatok is kislány lakik a pocakban.Szilárd kicsi lányt szeretne?És már rnevet is talált ki neki?

Gyancsi, akkor pihengess, és gyere ám!!!Most dolgozol?Jövő héttől leszel csak otthon igaz?

Ebba, akkor már tuti, hogy kisfiúcska lakik a pocakodban :D

Start, örülök, hogy jöttél!Ezek a műszaki cikkek sajna ilyenek, nálunk is mindig elszáll valami :( Drukkolok az uh-ra, hogy lássatok valamit!!!Gyere aztán a hírekkel!!!

Henne, várjuk nagyon a pocifotót!
A rókakoma nálam is visszajött még egyszer-egyszer 1-2 héttel ezelőtt!

Lucuzs, Boginak jobbulást!!!Nagyon bízom benne, hogy jó időnk lesz a hétvégén!!!
Gyere, amikor lesz időd!

Mikegirl, én is izgulok az AFP eredmény miatt, de biztosan nem lesz semmi baj, de azért írd meg.
Szuper lesz az u.h holnap biztosan :D
A hétvégét megértem, de akkor az jó, hogy végül együtt voltatok és jól éreztétek magatokat!

Eclipse, ügyes voltál marketingen!Kitartás a melóhoz!!!!

Kankalin, örülök, hogy visszatértél!
Várunk!!!!

Csajok, nekem tegnap délután is meg am is minden bajom van, fáj minden porcikám!!!
Ráadásul ma kint ülök arecepción :(
Úghyogy remekbeszabott, még lazulni sem tudok.
Annyira bízom benne, hogy le tudok lépni előbb.
Viszont tegnap már elég erősen, az eddigiekhez képest érzetem Lucát :D :D :D Olyan jó volt, Andris is érezte, meg hallgatózott is :D
Be is fejezem, mert olyan nagy itt az átmenő forgalom :D

Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Egyre szebb a tábla!!! A csajok feljövőben vannak! :wink: :lol:

Kankalin! Üdv újra itt!!! Jó hogy egyenesbe jöttél!
Nem lesz egyszerű mindent visszaolvasni, de hajrá!!! :wink: Termelnek itt a csajok rendesen!!! :lol:

Eclipse! Te is jól bírod a srtapát! Jövő héten meglesz a pihenés is!

Tegnap lenyírtam a füvet, hogy szép legyen az udvar a szombati gyereknaphoz. Ma bent kéne takarítanom, holnap meg bevásárolni, szóval egy perc nyugalom sincs, még jó, hogy bírom szusszal. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Szissz!
Akkor ez a dokilátogatás is kipipálva. De jó!!! A mai vizsgálatokhoz meg kitartás!!!
A táblát pedig nagyon köszi, hogy minden nap feldobod. Mindig összeszámolom a fiú-lány arányt :) Akkor nektek nem tudtak most sem mondani semmi konkrétot?

Olyan furi, hogy vannak közöttünk már 19 hetes kismamik is. Nekem még olyan messzinek tűnik a 19 hét :roll:

Eclipse!
Én a helyedben nem hagytam volna meggyőzni magam, hogy hétfőn menjél időpontra. Nekem a dokim elmondta, hogy HK és Bátorfy a mérvadó genetikai uhások, a többiek átlagosak nagyon, és csak a kettejük eredményében bízik. Ha teheted, inkább menjél kedden, és nem gond, hogy már 19 hetes leszel, mert ezt a második genetikát 18+1 és 19+6 között szokták nézni, amiben te még benne leszel.

Dorka!
Kitartás a mai naphoz! Nekem sem egyszerű már a sok ülés egész nap, de én beiktatok néha pár nap pihenőket, meg 1-2 hetes táppénzeket is.
Szilárd többször mondja a lányt, de már fiút is mondott. Név nincs, de még nekünk sem. Kemény dió lesz nevet találni akár fiú, akár lány, de inkább a fiúnak lesz nehéz.

Kankalin!
Üdv újra köztünk! Örülök, hogy rendbe jöttek a dolgok :)

Lucus!
AFP-n voltál? Mi is későn tudjuk meg a nemét, mert két hét múlva a magándokihoz megyek, és neki az uh-ja elég kis felbontású, így nem hiszem, hogy ő meg tudja nézni. Utána meg már csak júni végén megyek a genetikára HK-hoz. Ő biztos fogja tudni mondani, de az még egy hónap :roll:

Én ma megyek védőnőhöz, és ma kapok kiskönyvet. Eddig még nem mertem kikérni, de azt hiszem, itt az idő :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie,
már örülök is neki, hogy nem kell sort kivárnom, hanem van időpontom.
Semmi olyan körülmény nincs, ami miatt csodadoki kéne, nekem a sima sztk-s terhesgondozásos doki is, egyébként is odajárok, csak vannak vizsgálatok, amiket muszáj a kórházban csináltatni, majd később a ctg is ilyen lesz. Nekem nyóc, a lényeget sztem bárki szakorvos látja, azért lettek szakorvosok. Ha meg megyünk külön babamozizni, ott is nagyon szakszerűek és nagyon pontosan megnéznek mindent, már bizonyítottak nálam :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Angie! Igen, AFP már megvolt, kb két hete, úgy volt, hogy hívnak, ha gáz van, de nem jött telefon. :D Majd a következő tanácsadáson lehet megtudom az eredményt.
Nekem jún. 17. a következő uh, már nagyon várom, de még pont 3 hét.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Ja, és Eclipse! Ha van időd nézz át Bikfyékhez, mert hiányolnak! :D
(bár most éppen nincsenek jó hírek :( )

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Nos, a majd visszaolvaslak benneteket kijelentésem egy kicsit meggondolatlan volt! :oops: :shock:
Ti aztán tényleg tudtok termelni rendesen,úgyhogy úgy döntöttem inkább itt megpróbálok becsatlakozni,képtelenség annyit visszaolvasni,teljesen elvesztettem a fonalat. :roll:

Rólunk pár szó:
Én máj.14-én voltam AFP-n az eredmény 0,57 lett ami a védőnő szerint még beleesik a normál tartományba ,de valószínű hogy azért ilyen alacsony mert korán mentem. (Ők küldtek :roll: )Nem parázok mert szerintem minden a legnagyobb rendben. Jún 11-én kaptam időpontot Uh-ra a kórházba majd ott is megnézik a babót. A múlthéten meg a dokim megnézte,és azt mondta minden oké a babóval szépen fejlődik ahogy kell.
Mocorgást én még nem érzek,pedig már nagyon várom!De ami késik nem múlik.

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni… több fórumot is olvasgattam, de eddig nem igazán éreztem, úgy, h jó társaság lennék. Röviden, h miért: 2010 febr. 5-re vártuk a kisfiunkat, Bendegúzt, de Ő dec 29-én, úgy döntött mégsem szeretne erre a világra jönni, így kötött egy nagy csomót és húzott rajta egy nagyot. Végig nagyon mozgékony baba, ennek 1ébként nagyon örültem és nem is értettem Anyukám miért nyugtalankodik emiatt… Gyönyörű kisbaba volt. A legszebb, akit csak álmodhattunk magunknak. 2680 grammal és 52 cm-vel született a 35. héten. Így pedig egy örökmozgó angyalka anyukája is vagyok. És miért ez az is. Olyan sokat nyüstöltem Bendit, h küldjön hozzánk egy kistesót, h biztos már elege lett és febr. közepén be is költözött a pociba Pöttömke. Most 16 hetes és 3 napos terhes vagyok. A 4d-s uhu kiderítette, h Ő is kisfiú, nagyon várjuk már, minden reménységünk és bizodalmunk benne van. A Boldizsár nevet kapta.
Mivel Bendit egy csodaszépen berendezett kisszoba várta, Boldinak nincs is más feladata csak megszületni, és elfoglalni a helyét a maci szobában. :-) Mindenkinek gyönyörű babavárást kívánunk!
vikoo
 
 


Sziasztok!

Eclipse,
akkor jó, hogy nem mentem fel az UH-ra ma és próbáltam felhívni magamra a figyelmet, hogy én vagyok az! :lol: Egyetértek Angievel. én sem szeretem a többi szonográfust a MÁVban de veled is egyet kell értenem, hogy igazából már kívülről-belülről szana szét vagyunk vizsgálva. :roll:

Dorka, Vaya,
gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angie,
múltkor sikerült elérni az UHt????

Kép
Kép
haynii
 
 


Az agresszív kismalac utolsó mondata:
-Te meg ki a tököm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát!!!???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
haynii
 
 


Szia Haynii!

Jó a vicc, bár azért kétszer végig kellett olvasnom mire leesett, de ez igazából az én hibám, elég lassú vagyok mostanság... :D Most látom, h közel egy időpontra vagyunk kiírva... 1ébként eddig olvasgattam vissza a beszélgetéseteket. De nem nagyon jutottam a végére.... De azért nagyon szeretnék bekapcsolódni... Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Szia Vikoo! Üdv itt köztünk! :lol: Gratula a kistesóhoz! Jó gyorsak voltatok! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az uh-ról, A babával minden rendben, pont a korának megfelelőek a méretei. Nagyon mozgékony volt, de szégyenlős is, mert a kis kezeit sokszor odatette az arca elé. Hosszt most már nem mértek, a buksija 3,5 cm átmérőjű, a súlya pedig kb. 170 g. Nagyon megnyugtató volt mikor azt mondta a szonográfus hölgy, hogy semmi rendellenes dolgot nem látott, tökéletesen látszott végig a gerince, a gyomra, a hólyagja, veséi, tehát működik a kiválasztás, le tudja nyelni a magzatvizet és persze ki is pisili. :lol:

A méhlepény egy kicsit rálóg a méhszájra,, ezért továbbra is kímélő életmódot kell élnem, de ez már nem fekvés, csak nagyon figyelni kell arra, hogy ne emeljek semmi nehezet.

Na.... és amire mindenki kíváncsi.... hát bizony férfiuralom lesz a mi kis családunkban! Először lánynak nézték, de egy perc múlva már kisfiúnak. Onnantól kezdve több szemszögből megmutatta, hogy bizony van valami a lába között!
Bevallom őszintén először csalódottságot éreztem, mert nagyon szerettem volna egy kislányt (a férjem szintúgy), de mire kiléptünk az ajtón már csak mosolyogni tudtunk. Hazaérve, elkezdtük böngészni a fiúneveket, és megtaláltuk azt, ami mindkettőnknek teszik: GERGELY (de GERGŐ-nek fogjuk hívni).

Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!

(Képet holnap tudok feltenni, mert kell a férjem segítsége hozzá. :oops: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Mindenkinek gratula a babájához.
Hát, igen elég "gyorsak" voltunk. Szerencsémre az orvosom nagyon támogatott abban, h mihamarabb ismét babás legyek. Rajta kívül azonban nagyon negatív emberekkel találkoztam, volt olyan doki, aki még akkor is arról papolt, h várnunk kellett volna min. 1,5 évet és csak úgy lett volna helyes. Nyílván, mi sem így szerettük volna. Sajnos, így alakult, és úgy éreztük, h a mi vágyunk továbbra is egy kisbaba, nem Bendit szerettük volna pótolni, hiszen Őt nem lehet, hanem azt az űrt, amit ki kell tölteni ahhoz, h végre igazi család lehessünk. Arról nem is beszélve, h összetört szívünket csak a remény tudta gyógyítani…
Csillagvirág, pihizz sokat, és várjuk a képet... :)
vikoo
 
 


Vikoo: Most olvastam csak vissza, borzasztóan sajnálom mindazt, amin keresztül mentetek! Kívánom, hogy a Jó Isten vigyázzon a mostani pocaklakótokra és segítsen Nektek a családotok teljessé tételében.
Nagyon tisztelem az erőtöket, kitartásotokat!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Vikoo! Ilyen helyzetben senki sem ítélkezhet, még olyan sem aki átélt hasonlót!
Még az is lehet, hogy egy napon fogunk szülni!:wink: És a ti életetek is teljes lehet végre!

Csillagvirág! Gratula a kis kukishoz!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jó reggelt! :)

Mai tábla 2010.05.28.

Kép

szisszka
 
 


No, itt vagyok.

Tegnap levették az afp-t.
Meglepően gyorsan mennek a dolgok mostanában. Tegnap odaértem, húztam sorszámot, kb. 2 perc múlva hivtak is az ablakhoz, ahol a beutalót kell leadni. Utána odamentem a tesómhoz, szóltam neki, hogy mindjárt behívnak majd, odaállok az ajtó közelébe. Ezt épp hogy kimondtam, máris kivillant a sorszámom.
De ugyanez volt a nőgyógyásznál is szerdán. Felértünk, épp hogy leültünk, 2 perc múlva már be is hívtak :) Ez olyan jó, hogy ilyen gördülékenyen mennek a dolgok! :)

Start
Mindig örülök, ha írsz :) Drukkok mennek június 1-re, ha tudsz, jelentkezz majd! :)

Henne
Marcival nekem sem látszott szinte a pocakom ennyi idős terhesen.
Örülök, hogy apud jobban van és kiengedik a kórházból! Nőgyógyinál mi volt?

Lucus
Boginak jobbulást!!!!!

Mikegirl
Drukk a mai uh-hoz! Majd gyere és mesélj, mi volt! :)

Eclipse
Gratula a vizsgákhoz! Ügyes vagy nagyon!!!!
Nekem is 19 hetesen kell majd mennem uh-ra.

Kankalin
Üdv újra itt :)
Örülök, hogy rendben vagy!!!

Dorka
Nekem a vérvétellel nincs gondom :D Kiskoromban sem volt, a szurikkal sem :D Viszont amikor Marcit vittem a 2 hós oltásra, majdnem sírtam.
Még foggalmunk sincs mi lesz a baba neve :D Apa azt mondta, hogy ő igazából nem tud ezen gondolkodni, amig nem tudjuk a nemét, azt mondta, utána majd megbeszéljük.

Viszont tegnap beszélgettünk tesóimmal a nevekről, mondták az ötleteiket... egyszercsak Marci azt móndta: Dóji :D A hugom mondta, h neki nem tetszik az a név, Marci meg rákiabált, h neeeem, Dóji :D És tegnap még 2x közölte, hogy Dóji baba :D

Angie
Az sztk-s orvosom nem csinál uh-t terhesgondozáson. :( Az uh.-ra adott beutalót, oda időpontot kell kérnem június közepére. A szívhangot ilyen doppleres szívhang hallgatóval hallgattuk meg.

Viko
Üdv itt köztünk!
Sajnálom ami veletek történt :( Viszont hatalmas gratula Boldizsárhoz! :) Másokkal ne foglalkozz! Úgy élitek az életetek, ahogyan Nektek jó!

Csillag
Na ezért kérdeztem múltkor az álmod után, hogy akkor fiú lesz??? :D Gondoltam, hogy megálmodtad!!!!!! :) Gratula Gergő babához, be is írtam a tábliba már, és ma úgy is került már fel :) A képet várjuk nagyon!!!! :)

Kankalin, Viko!!!!
Ha esetleg szeretnétek ti is bekerülni a tábliba, küldjétek el az adataitokat és beteszlek!! :)

szisszka
 
 


Vikoo,
hajrá!!!! Ne izgulj. Ahogy ezt már valaki említette itt, "Ez egy szerencsés topic"! :D

Szisz,
Tudom, hogy már ezren írták, de IMÁDOM NÉZNI A TÁBLIT!!!!!! Ezer kösz érte!

Szép napot mindenkinek! Élvezzétek a napsütést, mert délután jön az eső!!!! Mert olyan kevés esett mostanában! :x

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok! Rég voltam, bár olvasok, de egy-két nap kihagyás után képtelenség mindenre reagálni :oops: :oops: :oops:
Én is napok óta érzek néha belülről valami csiklandozás félét, nem vagyok még biztos benne, hogy a babácskáim csikiznek-e, vagy csak valami más?! :lol:
Látom gyönyörűen szinesedik a tábla. Remélem én is jövök ma konkrét nemekkel, megyünk Hajdú Krisztinához :lol: :lol: :lol:
Megadta az új dokim a következő UH időpontot a klinikán, ami június 24, akkor már 18-19 hetes leszek. Az előző UH 11 hetes pár naposan volt...... :roll: Nem értem ha veszélyeztetett vagyok, miért csak a kötelező genetikai UH-kat végzik el????????? Egy dolog, hogy elmegyek fizetősre, amit nem főként a mozizás miatt teszek, hanem a megnyugtatás végett, hogy tényleg minden rendben legyen....

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok Lányok!
Végre megvan a kiskönyvem :) Így lassan a 16. hétben már épp ideje volt :lol:

Haynii! Eclipse!
Most írok nektek valamit, ami nem rémisztgetés, csak magyarázat arra, hogy én miért ragaszkodom ennyire HK-hoz. Van egy barátnőm, akinek az első terhessége teljesen normálisan zajlott, minden eredmény negatív volt, senki nem mondta neki a 20-ik vizsgálaton sem, hogy gond lenne a babával. Ez a lány véletlenül HK-hoz keveredett a 24. heti uh-n, és akkor mondja neki a HK, hogy senki nem mondta magának, hogy a babájának súlyos szívproblémái vannak, olyan mértékű, amivel maximum az anyaméh tökéletes körülményei között élhet, de ahogy megszületik, perceken belül meghal. Hát nem! Nem mondta neki senki! Átlagos, a lány szerint jó orvosok vizsgálták addig is. Pedig már a 18 hetes genetikai uh-n is látszódott az a fajta betegsége a szívnek. Nem voltak rendesen kialakulva a kamrák, és nem pumpálta a vért. Az erek sem jó helyen futottak, szóval ez nem a 18 és 24 hét között kialakult szívrendellenesség volt. Hallottam még ilyen esetről, de ez a barátnőmmel fordult elő, így nem állhír.

Szissz!
Ja értem! Akkor még neked is várnod kell egy kicsit, amíg újból látod a babádat. A tábláért továbbra is hálás vagyok :)

Csillag!
Ez jó volt, hogy van valami a lába között :lol: Hát persze, hogy van, még a lányoknak is, képzeld el :lol: :lol: De persze értem, hogy te mire gondoltál, hogy egy konkrét dudor volt ott, a lányoknak meg befele vannak a dolgaik :) Egyébként nagy gratula a kukishoz! Én imádom, hogy kisfiam van. Egyelőre el sem tudok képzelni egy kislányt, annyira megszoktam :)

Haynii!
Nem hívtam őket, de közben megtudtam, hogy pont szabin lesz HK, amikor nekem genetikára kell mennem. Úgyhogy a Bátorfyhoz fogok menni, és majd ha visszajött, elmegyek HK-hoz is.

Lucus!
Akkor neked jó korán levették az afp-t. De ha nem hívtak, akkor biztos minden rendben! Neked is jó messze van még a köv uh, de akkor már nehéz lesz a babónak eldugni a lábaközét :)

Kankalin!
Kicsit alacsonynak tűnik az afp (bár pontos alsó határt nem tudok), de szerintem sem kell aggódni. Ezt a vizsgálatot nagyon sok országban már nem is végzik, mert elég megbízhatatlan. Te csináltattál kombi tesztet? A visszaolvasással ne is foglalkozz, majd bekapcsolódsz a jelenbe :)

Vikoo!
Nagyon sajnálom a veletek történteket. Én is sok megrázkódtatáson mentem át tavaly, két terhességveszítés (egyiket megszakították a baba betegsége miatt), és idénre is jutott egy vetélés, ami után rögtön tehere estem, egyszer sem jött meg. Kicsit mi is megijedtünk, hogy biztos nem fog rendesen fejlődni, és láss csodát, velünk maradt, és egészséges az eddigi vizsgálatok alapján. Mi még nem tudjuk a nemét. Mi egyébként azért is nem mondtuk meg az elején, hogy teherbe estem, mert hasonló reakcióktól tartottunk. A dr.nőm egy tündér, ő bíztatott, nem lepődött meg (pedig ő is 2-3 hó várakozást javasolt). Azt mondta, hogy ha ennyire akart jönni, akkor biztos az erősebb fajta lehet, aki kitart a végéig.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Íme a mi kis Gergőnk: :lol:

A kép ugyan egy kicsit homályos, de azért látszik a kis feje (épp kukucskált ki a méhlepény mögül) meg a pocakja a köldökzsinórral.

Kép

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Vörösmacs!
Jó, hogy jelentkeztél. Veszélyeztetettként tényleg nézhetnének gyakrabban is! Én az elején 1-2 hetente mentem a MÁVba és senki nem szólt, hogy miért megyek olyan sűrűn. A szonográfus csak már ismert, és tudta, hogy mennyi minden történt velem, és megértette, hogy aggódom, és látni akarom, hogy rendben fejlődik-e. Majd mindenképpen gyere, ha végeztél HK-nál.
Figyu, lehetne egy nagy kérésem?!!? Valamikor a hetekben szabira fog menni HK de nem tudtam pontosan kideríteni, hogy mikor nem lesz a MÁVban. Ezért (csak ha nem kínos ez neked), megkérnélek, hogy kérdezz rá nála, hogy a MÁVban melyik heteken nem lesz rendelése. Telefonon olyan béna tájékoztatásokat adnak, hogy annak sok hasznát nem feszem. Köszönöm szépen előre is, de tényleg, csak ha ez nem gond neked.
Végül megyik kórház mellett döntöttél?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jó reggelt Kismamik!

Mindenkinek nagyon köszi a biztatást.. :-D Rengeteg türelemmel és bizakodással indultunk neki ennek az évnek, és látjátok a pozitív gondolkodás mire képes?! Tény, h az első 12 hétben nehéz volt pozitívan látni a dolgokat, de már azon is túl vagyunk. Most pedig nincs más hátra, mint előre!!!
Szisszka én szeretnék bekerülni a tabiba, az adataim:
Vikoo, 25 éves, 2010. november 5, 16+4, 2. baba, Baross I. női klinika, Boldizsár

Ti rendszeresen érzitek mozogni a babót, csak, mert én hétfőn nagyon éreztem, és kicsit meg is ijedtem, h baj van, h ennyire erősen érzem, de azóta nem nagyon jelentkezett be.
1ébként nekem is van szívhanghallgatóm. Még Bendinél szereztem be. Szerencsére nem sokáig kellett, mert nagyon erős rugikkal jelezte, h van, minden nap, minden órában. De most Boldinál az első 12 hetet annak a segítségével sikerült épp ésszel végig csinálni… :-) Még most is megnyugtat, ha meghallom a kis szívét dobogni.

Szisszka, én is a héten vetettem le a vért az AFP-hez és hepatitiszhez, biztosan minden rendben lesz. A dokik vmiért erőltetik, de aztán meg mást sem hallok, csak, h minek, ha a 12 hetes uhun is minden rendben volt, és kombinált is jó eredményt hozott… Szóval én sem értem, meg Ők sem!!! :-D

Majd én is nagyon szeretnék feltenni vonalzót, de nekem vhogy nem sikerül.. majd a húgom segít és akkor én is olyan szép lehetek, mint Ti. :-D
vikoo
 
 


Csillag!
Nagyon szép a kép, és a homályosság ellenére szépen látszik minden :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: