Új privát üzeneted érkezett!

babicsek

az tök jó lenne :)

KépKép
bettike83
 
 


Egyik ismerősömnek otthon a 12. hetes UH-n már látták a kis kukacot és később be is bizonyososdott hogy fiú. Úgyhogy ha megmutatja megát lehet hogy már meg tudják saccolni. Van aki konkrétan húz valamerre? Mi még egy kislányt szeretnénk ha lehet, de a fiúnak is persze örülünk. Itt csak a 20. heti UH-n mondják meg.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok!!

Timi ne aggódj, tuti később foganhatott, vannak spontán peteérések, és ki tudja lehet a jónás napodon fogant.. ha jövöhéten mész, még nem lesz szívhangja, talán látszik a petezsákban az embrió.

Ez a tamponos kezelést nem megelőzésnél hallottam, hanem méhszájseb vagy méhszájgyulladás kezeléseként ezüstkolloid oldatba mártott tamponnal gyógyítanak.
Ami jól esik lányok azt csináljátok nyugodtan, úgyis jelez a szervezet ha vmi sok:görcs, barnázgatás.
A lovaglást is tiltják várandósan, mégis volt olyan kismama aki legalább 6-7 hónapig lovagolt...
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 

 
 

A kolleganőmnek nem mondták meg 12,héten hogy mi lesz, ilyenkor nagyon egyformák oda lent :) a csikló és fütyi ugyanúgy nézhet ki, hacsak a fiút az apukától örökölve eleve nagy szerszámmal áldotta meg az Isten. Ilyenkor még nem szállnak le a herék, úgyhogy tényleg elég nehéz, és az UH készüléktől is függhet. Ha magzati sejtet vesznek mintául, akkor ott a kromoszómákból már tudhatják a nemét, de anyai vérből nem.

Netten árulnak pisitesztete ami már 10 hétben megmondja, hogy mi lesz...de hogy mennyi tudományos alapja van arról nem ír.(tesz-veszen)
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatok?
8 hetes terhes vagyok jelenleg, január 3-ára vagyok kiírva.
Második gyerkőcöt várjuk.
Úgy látom, van itt ismerős is: Szia Nono!!! :D Gratulálok a babához!!!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


nyufó: mi fiút szeretnénk. világ életemben fiút szerettem volna először. olyan jó lenne egy fiú. de természetesen jöhet a kislány is :) valahol azt olvastam, hogyha valaki a 14. nap előtt fogan meg annak tuti lánya lesz. hát annyi baj legyen :)[/b]

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


én lányt szeretnék,nagyon lány párti vagyok,legalábbis elsőre :) annyi tűndéri pici rozsaszin rucit láttam.legszivesebben vettem volna egy párat,de még nagyon korai :)

bolygó

űdv a kismamik táborában :)

KépKép
bettike83
 
 


Bolygó üdv a csapatban. Nononak egyből duplán gratulálhatsz, ikreket vár!

Dalmicsek neked nem lenne annyira jó, de én örülnék ha jó lenne az infód amit olvastál, mert nekem a 13. napon volt a peteérés. :D :D :D Neked meg drukkolok a kis fügyisért :P

Bettike hát igen, mi is elsőre is lányt szerettünk volna, lány nevünk volt csak, nagyon boldogok voltunk hogy sikerült is. Most meg már bővülnek a szempontok a lány mellett, mit csinálok azzal a töménytelen mennyiségű alig használt lányos-rózsaszínes rucival ami felhalmozódott? Ha fiú lesz, az összes ruhát vehetem újra, mert egy sincs amit rá tudnék adni :lol: Pedig évszak szerint is, pont jók lennének a méretek. Na de majd kiderül :wink:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó

hát igen,ilyen szempontból jobb a lány persze,dehát egy lány mellé kell egy fiú is :wink: :) aztán még lehet lány harmadik is,ha netán töb gyereket szeretnétek.
na de majd kiderül milyen nemű picur lakik odabent :)

KépKép
bettike83
 
 


Bettike alapban valahogy lányos anyukának érzem magam, úgyhogy ez a legfőbb szempont nekem a lány mellett. Meg valahogy úgy képzelem hogy két lánynak hosszabb távon is több a közös pontja, persze a rivalizálás is így erősebb. Nálunk apa is lányt szeretne megint, ami furi, mert sok pasi fiút is akar. Mi megállunk két gyerkőcnél annyi van csak betervezve. Úgyhogy ha fiú lesz, akkor hozzá kell szoktatnom magam, de ha itt lesz biztos hogy ugyanúgy imádni fogom mint a kislányom. Ez csak amit most érzek. Aztán ki tudja, még járhatok úgy mint az ikreseink,, ez majd csak UH-n dől el, de van a családban ikerpár, úgyhogy ki tudja, lehet hogy nem fogunk tudni kettőnél megállni.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


szia bolygó: egy napra vagyunk kiírva, verseny? :D
csak viccelek, üdv köztünk!!

Nekem van egy elég ezo történetem a gyerek neméről :)
Fogantatás körül történt... Ja, az hozzá tartozik, hogy én már akkor is beszélgettem "vele", amikor még "csak" lélek volt. És egyszer félálomban megállt mögöttem egy kisfiú. Azt mondta "Bence vagyok".

Úgyhogy mi erre számítunk. :)

Kép
spumilla
 
 


lányok, aki már elég biztos magában, lehet jönni a közös táblázatunkba!
nekem küldjetek egy privit, benne az e-mail címetekkel. küldök egy meghívót és önállóan ki tudjátok tölteni a privát táblinkat.

na ennyit a közérdekűről :D

Kép
spumilla
 
 


Sziasztok! Köszönöm az infókat az úszásról. Úgy döntöttem, nyugodtan járok tovább, azért a dokinál holnapután rákérdezek. (Jaj, már csak 2 nap... nagyon izgatott vagyok! Elvileg mindennek rendben kell lennie, de még egyszerűen hihetetlen, hogy sikerült...)
Rólam annyit, hogy első babánk lesz, már majdnem 3 hónapja házasok vagyunk! :D Konkrétan úgy február óta próbálkoztunk, én lélekben már évek óta erre vágyom.. nagyon régóta! :)
Furcsa, én mindig fiút akartam, aztán mióta sejtem, hogy ott van, annyira mindegy! Bár ma egy ruhaboltban megnézegettem a kis bébiruhákat, és azt vettem észre, hogy csak fiúszíneket néztem!

bettike! most jöttem rá, hogy pár hónapja rábukkantam valahogy a blogodra, és úgy szorítottam Neked!! Közben pedig nekünk is ugyanakkor jött szinte össze! :)

Kép
salsifraga
 
 


Nyufó: Igazad van, nem is figyeltem, hogy ikreket vár.

Gyerek neme: jó lenne, ha fiú lenne, de nem bánom azt se, ha lány lesz ő is. Én is álmodtam erről, azt, hogy már hoztuk haza és emlékszem, hogy fiú volt. Ez az álom 5 hetesen volt. Rucik dolgában nincs gond, mert kisfiúruhában bővelkedünk (csak fiús anyukák vannak a családban, akiktől rucikat örököltünk), azért persze új is kell mellé, de ha kislány lesz, az se gond, mert ugye Bogitól megintcsak örököl.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Szia mindenkinek!!

Itt vagyok megint, talán most már kicsit jobb kedvem van, de még így sem vagyok a toppon...
Ti jól vagytok??
Egyébként olvastam a nemek harcát:) és egyébként mi is kislány pártiak vagyunk:)

bettike83: én is imádom a rózsaszín rucikat, tündériek:)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Vonalzópróba

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


én ma kifejezetten boldognak érzem magam XD

salsifraga: milyen idő volt az esküvőtökön?

Kép
spumilla
 
 


spumilla: hajnalban, míg a fodrászhoz mentem, még úgy tűnt, hogy kisüt a nap, aztán mégiscsak esett inkább az eső, utána meg a hó! Szerintem gyönyörű volt! :) Az egyik legjobb képünk, ahol felhúzott szoknyával, esernyővel, hóban tapicskolva, teli szájjal kacagunk! És egyáltalán nem fáztam - még a templomban sem, pedig állítólag kabátban is vacogott mindenki! :P :lol:

Kép
salsifraga
 
 


Na, úgy megörültem a félkövér betűnek, hogy azzal írtam az egészet, bocsi!

Kép
salsifraga
 
 


Ti mikor kezdtek el baba cuccokat vásárolgatni?
Mikortól érdemes?

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


salsifraga

örülök h benéztél a blogomba :) és úgy látszik a sors akarata szerint egyűtt fogunk babázni :)

jó kis csapat gyűllik itt össze úgy látom :) és még biztos jönnek páran :)

KépKép
bettike83
 
 


t.timi: ésszerűség ide vagy oda, nekünk már van babakocsink, lenn a pincében! Bár nem vertük nagydobra. :) Ez egyébként abszolút jellemző ránk, elég tökkelütött dolog! De úgy alakult, hogy használtan, nagyon olcsón jutottunk hozzá egy olyan babakocsihoz, amit szerettünk volna, és amit újonnan sose vettünk volna meg - hát, ez van! :roll: És milyen a sors: kb. akkor fogant a babánk, mikor megrendeltük. :) Lehet, úgy gondolta: na, kocsim már van, akkor go!!
Ettől eltekintve igyekszem visszafogni magam. :)
Főleg, amíg le nem telik az első három hónap.

Kép
salsifraga
 
 


[size=24]Nlzs, Szonce, Meglepetés, Lk, Pitypang, Zlkatinka, Lilatündér, Zöldtea[/size]

Lányok, merre vagytok????

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nekünk is van már rengeteg ruhánk,ez ilyen családi hagyomány,anyu meghagyta a baba cuccokat,rengeteg van.egy szekrény tele van már egy jó ideje.nekem van egy majdnem 2 éves hugim és rola maradt le a sok ruci :)

KépKép
bettike83
 
 


nekünk is van pár baba ruhánk, még amit az én anyukám elrakott, ami a mienk volt:) kiválogattam és vannak benne tök szépek, amin nem is látszik hogy immár 22 éves:) de persze az nem elég, de kezdetnek nem rossz. De mi még nem vettünk semmit, pedig már szuper lenne ha lehetne önfeledten vásárolgatni, de még én is vissza fogom magam:)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Most megyek aludni, mert holnap meló :?
De még jövök, aztán beszélünk...
Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Nekem feltett szándékom, hogy turiból veszem majd a ruhák jó részét. Olyan jó minőségű, alig használt darabok vannak, hogy vétek lenne kihagyni. Kapni nemigen fogunk, mert a rokonságban alig van pici baba.
Más: már kezdtem aggódni, hogy alig produkálok terhességi tüneteket, most úgy tűnik, megérkezett az émelygős időszak. Bár van bennem sanda gyanú, hogy a hétvégi nagy evészet feküdte meg a gyomrom, mindenesetre ha holnap délelőtt is hányinger környékez, biztos lehetek benne!
Amit még észrevettem: olyan ételektől undorodtam meg, amit a terhesség legkorábbi időszakában serényen ettem. Pl. ki lehet kergetni a világból a főtt csirkemellel (boáfff), főtt répával, paprikával - egyelőre ennyi jut eszembe - szerencsére. :? Pedig imádom ezeket alapból.
Viszont RENGETEG vizet iszom, újabban citromlével. És rettenetesen kívánom a gyümölcsöt. Ma reggel muszáj voltam elzarándokolni munka előtt a Sparba némi szőlőért - csillagászati áron. :)

Kép
salsifraga
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem jelentkeztem, de anno még a másik fórumba írtam, hogy bármennyire is szeretnék, tuti nem leszek túl jó fórumozó. De azért igyekszem. :)

Szóval, köszönöm a hiányolást. Jól vagyunk, múlt héten voltam uh-n, ahol megállapították, hogy van egy 6 mm-es babócám dobogó szivecskével. Jövő héten megyek újra, aztán védőnő stb.
Nagyon boldogok vagyunk! :)

Babacuccok: mivel nekem van egy 3 éves lányom, így ki tudja mit nem tervezek vásárolni, kivéve, ha fiú lesz a tesó. A lányommal akkor vettük meg az első ruhadarabot, mikor kiderült, hogy kislány lesz. A 17. héten.

Tünetek: egész napos non-stop émelygés, alig bírok 1-2 falatot enni, mert azonnal visszakívánkozik. Hányni még nem hánytam. Ja, és a melleim önálló életet élnek szinte, akkorák és úgy fájnak, hogy hajajj! :)

Fiú-lány: tényleg teljesen mindegy, ugyanis 2 éve elveszítettünk egy kisfiút, így a lényeg, hogy egészséges legyen!

Huh, nem is tudom miről volt még szó, igyekszem visszakapcsolódni!

Szép napot mindenkinek!

Pitypang
Kép Kép
pitypang_
 
 


anyám lányok nem sok esélyem van rendesen visszaolvasni de azért a nagyobb témák megragadtak.

üdv bolygó! Jó h jöttél!

úszás:
hát biztos hallottatok rémmeséket de ha nem akkor íme egy, ismerős kismama, ill nem nekem ismerős de nem is ez a lényeg, balcsiba úszott 5 hós terhesen és kapott egy olyan durva bakteriális fertőzést h meg kellett szülni a babát, mert beindult, halott lett.
A nődokim teljesen ellene van az élővizes fürdésnek, szte iszonyat nagy a kockázat még azokra is akik amúgy nem hajlamosak fertőzésre.
A tengerben való úszást engedi mert az sós víz és elpusztítja a bacikat.
Az uszikkal is ellenszenves mert szte nem tisztítják megfelelően és szte egy egészséges babáért nem ngy dolog kibírni pár hónapot víz nélkül. Úhogy én ehhez tartom magam olyannyira h ha wellneselni mentünk, jó helykre tiszta szállodába sem mentm vízbe egyikkel sem.
Persze kinek mi én ebben a szélsőséges állásponton vagyok, inkább nem kockáztatok alapon.


nyufó: minden oks veletek? egészség? megúsztad? ne hari nem tudtam rendesen visszaolvasni.

rucik: hát egy téli/őszi gyerekem sem volt eddig úhogy semmilyen meleg apró ruhácskánk nincs de asszem én újonnan veszem majd. egyrészt vannak nagyon olcsó és jó minőségek, másrészt még nem találtam olyan helyet ahol ne lestrapált lett volna a használt. bár nem ellenzem ha tud vki jó helyet szóljon.

Én azt hiszem a koraszülés első határánál tehát mikor elérik az életképes kort fogok vásárolni a 26. hét körül. Azért már akkor mert egyszerre nem lesz annyi pénz sztem amiből meg lehetne venni mindent duplán. két autósülés, ikerszekér amiből az újak vagy 200ezernél vannak, ez megadurva, azt hiszem ez tuti használt lesz de még így is horror az áruk. Szval én mindent korán kezdek, amúgy a meglévőknél csak a 32. hét körül kezdtem el nézelődni és vásárolni komolyabban, addig nem, de most más a helyzet.

Mennem kék, sok a munka,majd benézek még, próbálok nem lemaradni és csak belekapva a dolgokba reagálni.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


ki lány ki fiú párti: Hát mivel nekem mindkettőből jutott nekünk mindegy ha egészségesek. Ha mégis válogathatnék, hehe :D mintha ez így menne vegyes párost szeretnék, ha meg nem azt kapnék akkor2 csajszit. Nekem a lányommal sokkal könnyebb volt, a fiam nehezen kezelhető igazi férfiisten, aki elvárja, hogy körülugrálják a csajok, na meg ha már az apja olyan lelkes akkor ő is, szemben a csajszimmal aki mindig olyan kis önálló és gondoskodó volt. Persze így imádom őket de a saját könnyebségem (önzőségem miatt 8) ) lehetne csaj, izé csajszik.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


én pont tegnap jártam egy ilyen turis helyen,hát első ránázásre mintha ujak lettek volna,gyönyörűek 2-300ftért.vannak babakocsik,hordozók,pihenőszékek,babaágy,bölcső,ezek mondjuk ujak,meg az ágyneműk is.de jó áron vannak.pici pöttöm zoknik 30ft-ért.csak ámultam micsoda gyönyörű dolgok vannak.ez egy bizományi,az anyukák beviszik a ruhákat stb,és ha el kell akkor a tul kifizeti.én biztos befogok nézni,érdemes.
ez a turis vásárlás egyre divatosabb manapság és nem is csodálom mert nem ocskaságok vannak hanem jó minőségű pamut kisruhák.


én a szamocáért vagyok mostanában oda :) ma megint elkezdett szurkálni a hasam pedig már egy jó ideje nem volt ilyen,biztos nővekedik a pici :)

KépKép
bettike83
 
 


nono

én sem venném meg ha ocskák lennének de ami nálunk van az mind gyönyörű.

én is nem rég halóttam ilyenről h valamit elkapott 24 hetesen a csaj és meg kellett szülni a bébit.
na én kibirom ebben a szezonban h nem megyek,nem ér annyit az egész.majd jővőre,akkor már vele :)

KépKép
bettike83
 
 


Én is kihagyom ezt a szezont, ami az úszást illeti. Jobb félni, mint megijedni.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


dalmicsek

igazad van.mert most még tehet az ember azért hogy ne legyen baj,de elmegy és fürdik,bekövetkezhet a baj és akkor már csak saját magát tudja okolni.

nehéz lesz nyáron az biztos,de majd valahogy hűsitem magam.végülis nekünk még nem lesz olyan nagy pocink nyáron,ugyhogy talán jobban fogjuk birni :) én számoltam és nyár végére leszek 20 hét körül.

KépKép
bettike83
 
 


nono
hát ami kocsit én néztem a Hoco Twinn 109e és nincs hozzá autósülés:S azt hiszem a vaterán nézek valamit majd, ott is vannak jó minőségben és olcsóbbak....de hogy mekkora az a a kocsi:S:S pedig kategóriájában talán a legkisebb....én kész voltam tőle:)))

mi rucikat főleg ha két lány lesz akkor kapunk, meg bnőm hollandiából hozza használt rucikat, azok tényleg jó minőségűek...de szétnyúzni a tescosakat is lehet:) amúgy bodyba verhetetlen...

hát ha arra alapozok hogy Balóval semmi tünetem nem volt, ha nem nőtt volna a hasam el se hiszem hogy terhes vagyok és most meg szenvedek a vérnyomásommal, az émelygéssel, tegnap hőemelkedésem és hasmenésem is volt (remélem ma már nem lesz), leginkább csak feküdni tudok akkor azt hiszem biztosan mondhatom hogy most csajok lesznek...csak a lányok tudnak ilyen kalamajkát okozni:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


ti egyébként éreztek valami változást has környékén?én érzem,alul a hasam kezd gömbölyödni,és érezni h ott van valami kis gomboc ha kitapintom,hihetetlen érzés és érdekes,hogy ott van egy kis élőlény aki szépen serényen fejlődik :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Beleolvastam a decemberei topikba, ott is téma volt az úszás, az egyik lány írta, hogy 16 hetesen tenger után ment el a magzatvíz és kiderült hogy fertőzést kapott. Úgyhogy úgy tűnik még a tenger se biztos. Érdemes kihagyni ezt a pár hónapot, nem éri meg a kockázat azt hiszem. Én biztos nem fogok menni vízbe sehol.

Nono köszi az érdeklődést. Tegnapra elhagytuk a lázat, most még csúnya köhögés, nem evés, orrfolyás van. Eddig nem kaptam el, bizakodom hogy már nem is fogom (csak el ne kiabáljam). Amit írtál a szülési sztorimra, arra még válaszoltam egy hosszabbat, ha érdekel, keresd vissza.
Nekem mázlim lesz annyiból ha lány lesz megint, hogy november végi a kiscsirke, bő egy hónap lesz csak köztük, úgyhogy az évszaknak is megfelelőek a ruhaméretek teljesen. Ha fiú lesz, akkor kezdhetem én is előröl a ruhavásárlást, mert minden kislányos.
Neked kell is előbb elkezdened vásárolni, az ikresek ritkán húzzák ki a 40. hétig, hamarabb készen kell állnod.

T.timi nekünk nem nagyon kell semmi cucc, max fiúruha, ha úgy sikerül. De először olyan 24-26 hetesen kezdtem el vásárolgatni és szép folyamatosan szerintem úgy a 32-34. hét körülre lett meg minden. Én azért se vásároltam korábban mert úgy voltam vele, ha valami történik, akkor még nehezebb az egész hogy ott vannak a cuccok is. De nehéz ellenállni az biztos.

Pitypang örülök hogy előkerültél és gratulálok a 6 mm-es babócához :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Msi22!

Megcáfolom! :) Nekem a lányommal semmi, de semmi bajom nem volt! Onnan tudtam, hogy babát várok, hogy nem jött meg és volt róla papírom! :lol: :lol:

Bezzeg most! Felkelni is alig bírok, már hányingerrel ébredek és azzal is fekszem! :shock:

Pitypang
Kép Kép
pitypang_
 
 


Msi én is cáfolni jöttem mint Pitypang, szó szerint ugyanaz, a kislányommal semmi az ég világon nem volt, most meg reggeltől estig émelygés, úgyhogy én meg pont azt mondom, hogy biztos fiú lesz, hogy ennyire más. :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok!

Azta!! :shock: Nagyon sokat írtatok,elég volt végig olvasni!
Nem is emlékszem már mindenre!Bocsi!

Én tegnap telefonáltam új uh-s időpontért ,így június 3-án megyek ,7+2hetes leszek!Remélem lesz már szívhang is!!!

Üdv az újaknak!!! :D Jó sokan lettünk,nem tudom már követni!
De nem baj,8 hónap alatt lesz idő megtanulni a neveket!

Nekem Rékáról minden ruha elvan rakva,pont téli baba lesz a kistesó is mint Réka!Fiút szeretnék,de a lánynak is nagyon örülünk majd persze!Az az egy a lényeg,h egézséges legyen!

Nekem szinte semmi tünetem nincs az éjszakai pisilések és a nagy étványon kívül!Nagyon nagy már most a hasam,biztosan felvagyok puffadva!
Nincs egyáltalán hányingerem,de Rékánál sem volt egyszer sem !
Néha szédülök,leesik a vérnyomásom!
Ja meg a cicim feszül!

Kép

Kép
syl100
 
 


a nagy étvágy és az éjszakai pisi nálam is jelentkezik, de szerencsére ezek nem rossz tünetek. Néha émelygek, de arra jó a korpás keksz. Most már lassan egyel nagyobb melltartó kell, mert kinövöm a mostaniakat :D
Én nem tudom, mikortól kezd el feltűnően látszani a pocak, de a munkahelyemen júliusig titkolni szeretném.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Dalmicsek alkat függő hogy mikor látszik a baba, de ha első baba és vékony alkat vagy, akkor már látszódhat már a 20. hét körül előtt esetleg, ha nem vagy vékony alkat, akár később is. Meg sokat tudsz csalni az öltözködéssel, ha nem testhez álló felsőt veszel fel, hanem lazábbat. Júliusig szerintem tuti fogod tudni titkolni. Lehet hogy augusztus végéig is. Azt nézem egyidősek vagyunk, augusztus vége fele leszünk még csak 20. hetesek. Az egyik ismerősöm most 19 hetes terhes, vékony alkat, mégsem látszik még mindig rajta. Azt mondja inkább este látszik egy kicsit.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Dalmi!
Én az első terhességemnél a 16. hétig a sima nadrágjaimat hordtam, úgyhogy addig bőven lehetett volna titkolni. Persze, én egyáltalán nem akartam! :lol: :lol:
Most viszont már hamarabb fog látszódni, érzem, hogy kezd szűk lenni a nadrág dereka, jobban esik, ha kigombolom. :)

Pitypang
Kép Kép
pitypang_
 
 


Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni!
Tegnap előtt tudtam meg a számomra eléggé váratlan hírt. Még most sem fogtam fel igazán, hogy mi is vár rám :)

Elvileg 5+4 vagyok.
vestal
Budapest
 
 


nyufó viszonylag vékony alkat vagyok, és nem nagyon hordok bő felsőket, de majd beszerzek párat :) a 16. hétig szeretnék mindenképpen várni.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


pitypang pontosan így terveztem, szóval megnyugodtam :)

vetsal gratulálok! Tüneteid vannak?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


vestal
üdv közöttünk! remélem azért ez a váratlan hír mégiscsak jó hír:)) ó mire letelik a 9 hónap felfogod:) ahhoz képest hogy a kisfiam tervezett volt ledöbbentem hogy első hónap sikeres volt (készültem vagy egy év próbálkozásra, apa mégtöbbre)

én nem vagyok vékony alkat annyira olyan körte forma, én már egy hete nem férek a naciba de én ikreket várok:)

én se arra gondoltam hogy fiú babánál nincs hányinger (főleg hogy a nép hagyományok szerint aki rókázik kisfiút hord) hanem hogy a fiamhoz képest most teljesen más a terhesség ezért gyanús hogy lányok...:D apa férfiuralomba reménykedik:))))))))) mondjuk én is inkább a kisfiúkat tudnám elképzelni, olyan fiús anyukának érzem magam:) de ez mindig így van akinél az első lány az meg lányosnak mert azt szokta meg:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Vestal üdv köztünk. Akkor ezek szerint nem tervezett baba volt? Mi terveztük mindkettőt, az első nekünk is elsőre jött össze úgy, hogy mi is hosszú hónapokig tartó próbálkozásra számítottunk. Így amikor pozitív lett a terhességi teszt először pánik hangulat tört rám, mert lelkileg még nem készültem fel rá, főleg hogy itt eléggé magamra vagyok távol a családtól. De aztán hamar hozzászokik az ember :D Hány éves vagy? Párod örül?

Msi már én se férek a gatyáimba, azt mondják a többedik terhesség már hamarabb látszik eleve, neked meg ugye duplán nő :D Különben én már mielőtt lett gyerkőcöm akárhányszor rágondoltam a gyerekre, nekem mindig lány volt előttem és csak a kislányokat nézegettem, kislány nevem megvolt kb. 10 éve, ha majd lesz egyszer, szóval én azt hiszem nem csak azért vagyok lányos anyuka mert az van.

Dalmicsek szerintem a 16. hétig tuti fogod tudni titkolni, de még így hogy vékony alkat vagy, még így is azt mondom hogy mivel első baba, jó esélyed van rá hogy még dovább is, szerintem a 20 hét körülig max annyi fog látszani, mintha jól beebédeltél volna :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Ki mikor megy legközelebb orvoshoz vagy uh-ra?

Pitypang
Kép Kép
pitypang_
 
 


Tüneteim? A melleim fájnak és meg vannak nagyobbodva, aminek nagyon örülök. :D Néha puffadok is, és érzem a hasamban azt a nyomást, ami mensi előtt szokott lenni, viszont ez nem múlik már 4 napja. Ami kiborít, hogy annyira étvágytalan vagyok, 3 napja alig tudok magamba tuszkolni pár falatot.

Én 24 vagyok, a férjem 27. Viszont még nem mondtam el neki, mert most kint van Londonban, 6-án jön haza.
Apukámon már elég régóta látom, hogy szeretne egy unokát, anyukám is örül neki. Én meg már régóta szerettem volna, csak sosem álltunk úgy. Na nem mintha most jobb helyzetben lennénk, de ha már így alakult :) Viszont én dohányoztam egészen a teszt eredményéig, ami miatt remélem semmi baj nem lesz.

Dokihoz nem tudom még, hogy hova menjek, mert még nincs saját orvosom, és azt sem tudom, hogy mikor menjek. Szívem szerint már most egy sztk-ban csücsülnék, de jó lenne akkor menni, amikor esetleg szívhangot is hallhatok.

Én is vékony alkat vagyok, kíváncsi leszek mikorra fog látszódni.

Még nem tudtam visszaolvasni(elég sok van), de valamelyikőtök nem szedi véletlenül a Hipp Natal-t? Mi a véleményetek róla?
vestal
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?