Új privát üzeneted érkezett!

Ja és bejelölt Téged a még iwiwen aktív Családtagunk :wink: :lol:
-m-i-a-
 
 


Titike,ha van türelmed várj még egy hetet,ha nincs legfeljebb csinálsz többet!!!

Én is őrzöm az összes tesztet,mk.babáét és Berniét is.

sutimano76
 
 


Süti van türelmem mert rosszabb a negatív teszt :( úgyhogy még várok :) Mia én nem tudtam rá gondolni sem .így megkértem férjem dobja ki.a nagy vágás emlékeztet a dolgokra.meg ezt nem lehet elfelejteni ,ők voltak,a mieink voltak.előre akarok nézni nekem fájobb lenne ha nézegetném az akkori tesztet.de ugye nem vagyunk egyformák :) reméljük csak jót hoz már majd a pozitív teszt :) drukkolok mindenkinek
titike84
 
 

 
 

Titike, én téged is megértelek, sőt, nekem is így kéne tennem, csak hát nem megy...még. Jobb ez az önsanyargatás :?
-m-i-a-
 
 


Mia, oké! :wink: Nincs mit !
Album van új, a 2 gyerek életkora az album címe.
Ezeket még nem hiszem, hogy tettem!

A családtag édes!!!!!!!!!!!!!
Az adatlap elolvasása után rájöttem, hogy ki! :wink:

Titike, nem tudok okosat mondani! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Ja, Angi, azért nem láttam, mert nem voltál az ismerősünk :wink: de majd MOST! :)
-m-i-a-
 
 


Beni tiszta Te, Dani pedig szerintem Apukájára hasonlít jobban. Szoktak olyat mondani fiúkra, hogy szépek? Mert ők azok ám!! :)
-m-i-a-
 
 


Sziasztok!

Titike,
én biztos nem bírnám, jobb a biztosat tudni. Én nem szeretek feleslegesen reménykedni :roll: . De persze megértelek :D és drukkolok.

A Hanna tesztjei nekem is megvannak, de a m.k nincsenek. Amíg a kórházban voltam eldobattam őket, nem akartam őket látni sem :cry:

Angie,
megnézem mindjárt a képeket :D .
ranita1979
 
 


Mia, köszi szépen, szerintem is azok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ahogy mondod, Beni annyira én, hogy anyám ájuldozik mindig, hogy még a mozdulatai is, szájtartása, stb., mintha újra engem látna kicsiben!
Dani szerintem is tiszta apa! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


angi, megnéztelek én is benneteket iwiwen, hogy nőnek a fiúk :lol:

titike, én tuti tesztelnék :wink:

babszim? pecáztok?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok lányok :) hogy vagytok?hogy telt a hosszú 7vége?
titike84
 
 


Sziasztok!

Hol van mindenki?

Titike
tesztet csináltál???

Nekem tegnap megjött, mégiscsak jól éreztem, hogy mikor volt a pé. Ma hívtam is a dokit, de pont nem dolgozik, úgyhogy majd holnap hívom újra. Azt mondja nekem, ugye a laparos átjárhatóságit beszéltük meg :shock: :roll: ??? Hát mondom nem egészen, nekem úgy csinálja meg, hogy ne legyen lukam és altassanak el :D . Úgyhogy azt mondta akkor reggel bemegyek, este meg hazajöhetek és altatnak :D .Jobb lett volna a laparos, én jobban örültem volna, dehát az ugye azzal jár, hogy 2 nap kórház+utána azért ugye legalább egy hét táppénz a vágás miatt. Ezt most sajna nem engedhetem meg magamnak, mikor 2 hete kezdtem el dolgozni :roll:
ranita1979
 
 


Sziasztok,

én itt vagyok, csak nincs kedvem írni sem...ma van egy éve a pozitív tesztemnek és úgy ünnepelem, hogy menstruálok. Duplán remek érzés. Ehhh..

Titike,

fejlemény Nálad?

Rani,

Röntgenes lesz vagy ultrahangos? Egyébként - szerintem - jól teszitek, hogy altatásban csinájátok, így utólag én is kiharcoltam volna. Ugyan túl lehet élni, mert én is itt pötyögök :), de valóban nem fájt semmi sem úgy, mint az, megkockáztatom, a lapar utáni vágás sem! Legalábbis nekem. Akkor a hét vége felé, jövő hét elején lesz kb. Neked? Melyik kórházban?

Avi?

Mindenkinek szebb napot, mint ami nekem jutott!
-m-i-a-
 
 


Mia,
sajnálom ezt a rossz napot :cry: . Megértelek teljesen, mi pl a műtétem "évfordulóján", dec 18-án, fogtuk magunkat, aztán elutaztunk, hogy ne kelljen még csak rá gondolni sem. És bejött, könnyen átvészeltem szerencsére. Fel a fejjel, holnapra jobb lesz :cry: .

Nem tudom milyen lesz, ezt meg sem kérdeztem :roll: , de majd rákérdezek. Valamelyikhez nekem kell megvennem az anyagot, ugye? Az melyik? Bár ilyet eddig nem mondtak és remélem nem is fognak :roll: .
Én ezelőtt még nem is hallottam olyat, hogy valakinek altatásban csinálnak átjárhatóságit, de nagyon örülök, hogy van ilyen. Vagy csak kiváltságos vagyok :D ? Nem tudom :roll: .
Holnap tudom meg pontosan, hogy mikor lesz, szerintem jövő hét, csak így meg előtte kell még mennem vv-re meg altatós orvoshoz is. Hogy ennyi mindent hogy fogok összehangolni megint, gőzöm sincs :roll:
ranita1979
 
 


Mia,
ment privi!
ranita1979
 
 


Rani,
nekem ugye röntgenes volt és ahhoz nem kellett vennem semmit sem, én az uh-osrólról hallottam, hogy kell, de ezt még tavaly közetlenül a műtétem után nyomoztam ki, azóta és különben is, lehet, hogy nem így van. Egyébként januárban, amikor kértem a beutalót, úgy akartam, hogy az sztkás dokim magánjába menjek, azt hiszem Budaörsön van, de ő mondta, hogy minek mennék olyan messzire és minek fizetnék érte 40 ezret, (20 körül van a kontrasztanyag ebből, így emlékszem), ha helyben is megoldható. Nem tudom, hogy tényleg ennyire segítőkész volt-e vagy nem szimpatikus neki a fejem, de végülis jól jártam így anyagilag.
Érdekes különben ez az alató orvos, mert amikor műtöttek, csak annyit kérdeztek, hogy hány kiló vagyok (és én nem tudom, most sem, mert nincs mérlegünk) és nyomta is be az altatót, előtte meg a nyugtatót. Tudom, hogy az sürgősségi volt meg azt is, hogy kell előtte EKG meg minden, ez most csak úgy eszembejutott, hogy azért elég kockázatos volt a műtétem...bele sem gondoltam még.
-m-i-a-
 
 


Sziasztok. Ranita megértelek hogy nem szivesen esel ki a munkából.de nem jobb ez hogy altatnak és aznap haza mehetsz?nem értek hozzá azért kérdem. Mia sajnálom tényleg együtt érzek hisz nekem is most volt 1 éve a pozitiv teszt. :( sajons. Na de probi előre nézni hisz most az a fejlemény hogy még mindig nem jött meg :D tesztet még nem csináltam hisz irtam hogy várok még mert nem akarok csalódni ,bár már fogy a türelmem de férjem kérése volt hogy 2-án csináljunk tesztet.addig muszály türelmesnek lennem.bár szivem szerint már csinálnék egyet hogy bele élhetem e magam vagy sem .Ugyhogy nálunk ez van most.
titike84
 
 


Köszi Lányok!
Tegnap/ma hajnalban elolastam a tavalyi írásaimat, ezen a napon regisztráltam. Fizikailag is elég rosszul vagyok, nem szokott ennyire megviselni, biztos a hsg miatt van vagy nem tudom :( Mindjárt eszek egy kis finom no-spa-t nurofennel reggelire.

Titike,
nagyon izgulok érted! De akkor egy hét múlva kiderül! Hány napja késik?

Rani,
Válaszoltam!

Megyünk sétálni Kutyafülűvel, aztán posta, könyvtár, dm és dolgozódni, hűűű, de jó lesz :? és még az eső is szakad :evil:
-m-i-a-
 
 


Mia hát attól függ honnan számolom mert van hogy 28 napra jön meg de van hogy 30ra .Ha 28ra számolom akkor 9 napja ha 30 ra 7 napja késik.de nincs jele hogy meg akarna jönni.nagyon hasfájós vagyok elötte mindig de most nem fáj :D reménykedünk.köszi hogy szoritasz :D
titike84
 
 


Titike,
félre olvastál :roll: . Altatásban lesz az átjárhatósági, reggel bemegyek, este jöhetek haza.
A laparra mondtam, hogy azt most nem tudom bevállalni, meg ott csinálnak lukat is a hasamra, a sima átjárhatóságinál meg nem.

Hát én nem bírnám ki, hogy ne csináljak tesztet, és hol van még 2-a :roll: . De az pont a névnapom, pont szerencsét fog nektek hozni :D Hőt nem mérsz esetleg?

Mia,
nekem azt mondta a doki, hogy kb 5 perces altatás lesz, de ahhoz is ugyanúgy kell az altatós orvos+vv. Pedig párszor már engem is altattak.
ranita1979
 
 


Rani,
Igen, szerintem is úgy logikus az altatásosodi.

Na, tényleg megyek, pedig jobb itt veletek :roll:
-m-i-a-
 
 


Ja és azt nem is írtam, úgy jött meg, hogy szinte nem is barnáztam. Szombat- vasárnap volt csak mutatóba, meg tegnap délelőtt, de aztán meg is jött. Nem tudom ez lehet e még a lombik hatása, de az már februárban volt :roll: . Jó lenne ha így is maradna.
ranita1979
 
 


Sziasztok!
Nem tüntem el, csak rohanásban voltunk hétvégén. Most is csak bekkuk, és rohanok Bencéért, és megyünk hokira...
Este tuti jövök.

Mia!!!! Sajnálom, de próbálj meg tovább lépni! Engedd el azt a terehességet, és készülj az újra. Tudom könnyű mondani, de holnap jobb lesz!
puszi neked!

Ranita! De jó, akkor most ez azt jelenti, hogy minden rendben ott bent, és jövő héten kiderül, hogy még átjárható is vagy!

Én ma voltam ultrahangon, és már 13 mm-es a tüszőm.

Titike! Én biztos tesztelnék már! Főleg 1 méhenkivüli után az a legjobb, hogy ha minél hamarabb megnézik, hogy jó helyen van-e a baba.

na rohanok. pussz.

aviubi
 
 


NA meg győztetek minket.megyünk tesztért.egy óra mulva meg írom mi lett az eredmény.drukkoljatok nekünk
titike84
 
 


negatív :cry: :cry: :cry:
titike84
 
 


Titike,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Akkor mi lehetett az a vérzés dolog??? Csak nem egy rövid ciklus rövid mensije?
ranita1979
 
 


Ranita nem tudom én sem mi lehetett ez és hogy most akkor meg kellet e volna jönnie vagy mikor fog majd ismét meg jönni :cry: nagyon szomorúak vagyunk kicsit már biztosra vettük mert eddig nem volt ilyen még...de most tényleg tanácstalan vagyok.Barátnőm azt javasolta később csináljak még egy tesztet.mert hátha....ti milyen tesztet szoktatok venni? én most ilyen Facelle nevűt kaptam a Rossmannban.még nem halottam ilyenről.Hát várok akkor mikor jön meg újra...de nagyon lelomboz az egy csík
titike84
 
 


Titike! Nagyon sajnálom. De hidd el jobb, hogy most lett 1 csík, később még szarabb lett volna. Akkor most ideje keresni 1 jó dokit. Elkéne kezdeni a kivizsgálást, mert így csak topogtok 1 helyben...
na megyek altatni.
puszi!

aviubi
 
 


Titike, sajnálom :( egyre "érdekesebb" az eseted...Tényleg, ha módodban áll, keress egy rendes dokit, lekiismereteset.
Nem akarok hiú reményeket kelteni benned, de nem amiatt lett negatív a teszt, mert délután teszteltél? Illetve a közti vérzéstől eltelt már legalább 2 hét?

Avi, azt kéne, tudom én is...nem mondom, hogy iygekszem, mert még 25-e van, de fél óra múla már 26.! :)
Úgy megnéznék egyszer egy hoki meccset, sose láttam még olyat élőben. Bence mi a csapatban? Ott is van ilyen csatár meg minden? :roll:
-m-i-a-
 
 


Mia igen el telt két hét azóta és már tényleg érdekes a dolog.Itt Dombóváron már csak magán doki maradt mert a kórháziak nem sokat csinálnak úgyhogy keresek azt inkább,mert így nem lesz jó hogy nem tudja az ember mi van.Mia mi is már azt gondoltuk ne jókor csini tesztet meg talán nem jó a teszt mert ilyenről amit vettem még nem hallottunk meg 25IE/L érzékenységű.nem tudom ez jo e.de jöcőhéten ha még nem jön meg ismétlek tesztet de nem ezt a fajtát.Milyet ajánlotok?
titike84
 
 


Titike, nekem ami tavaly nagyon hamar pozi lett az azt hiszem a DM-es (azt hiszem a neve Corax Be Sure), utána pedig Intex-Gravi hsg nevűt használtam. Érzékenységeiket nem tudom. Ezeken kívül kb. 1000 félét próbáltam érzéseim szerint, nagy okosan mindig máshol veszem meg, ahelyett hogy rendelnék egy 10-es csomagot.. :) Most pl. X Epilt (csak tudnám minek..) Amit sok helyen hallottam, hogy jó az viszont a Clearblue, bár hozzá még nem volt szerencsém. Az itt felsoroltak nekem mindig a megfelelő eredményt adták. Úgy tudom a 10mIU/ml-es érzékenyebb a 25mIU/ml-nél, próbálj meg úgy kérni a gyógyszertárban, drogériában.
-m-i-a-
 
 


Megprobálok akkor 10est venni hátha...de azért nem élem magam már bele.de már kivárom a jövőhetet 2-án tesztelek újra.remélem nem jön meg addig és csak a teszt nem volt épp a legjobb.Neten próbáltam megnézni ezt a tesztet mit írnak róla de még a kereső sem találja... :roll: meglátjuk mi lesz.ti jóll vagytok lányok?Mi jót csináltok ma?
titike84
 
 


Sziasztok!

Titike,
szerintem mindegy, hogy milyen tesztet veszel, általában nem tévednek. Én a helyedben elkezdenék hőt mérni. Vagy legalább reggel mérj egyet, abból azért nagyjából látni, hogy pé előtt vagy után vagy e.

Mia,
jobban vagy?

Avi,
alakulgat a tüszőméreted :D .
Hát remélem tényleg minden rendben van odabent, annak nem örülök, hogy 35 napos ciklusom volt, hozzáteszem clostival, 21. napi pé-vel. De hogy őszinte legyek, nekem már nincs kedvem ezen aggódni. Letojom :roll:

Na és a nagy nap jövő hét szerda, reggel fél 8-ra megyek, este jöhetek haza. Pénteken megyek vv-re meg altatósorvoshoz..... Aztán majd kiderül.... Vagy beborul :roll:
ranita1979
 
 


Titike, amit használtál, azt nem találja a kereső?
Én jobban vagyok, mint tegnap. Férjecském, a drága, vacsorával várt haza, úgy, hogy 22-ig dolgozom, 22.30 felé érek haza, ő meg 4.30-kor kel, hogy jobb kedvem legyen, csokit is kaptam :wink: Most majd megyek dolgozni 2-re, akartam menni Apehba (valaki ért az adóvisszaigényléshez? Most még lehet kérni? Nem tudom, hogy jár-e nekem. Én úgy kértem, hogy ők csinálják a bevallást..) meg Oep-be is kéne, de valószínűleg csak holnap...
És Te? :)
-m-i-a-
 
 


Ranita nekünk a méhen kívűlimnél az első teszt nem mutatta második igen meg utan még 3 pozitiv . de lehet az elsőt korán csináltam meg.de most majd meglátjuk.és minden reggel ébredésnél mérjem meg a hőt?nem csináltam még ilyet . Mia nem értek sajnos adós dolgokhoz de szerintem még vissza lehet.Aranyos a férjed nem csoda hogy jobb kedved lett és örülök neki.a csoki meg plusz boldogság hormon :lol: mit dolgozol Mia? én mindjárt megyek főzni addig férjem vigyáz a pöttömre.ma szerencsére nincs más dolgunk legalább kicsit lazitunk,ma azért már jobb hangulatban vagyunk mind kettem mint tegnap a teszt után.délután meg megyünk játszótérre kicsit hagy játszon Cintus.más program nincs mára :lol: és mi finit csinált férjed vacsira?
titike84
 
 


Mia és igen amit most vettem azt nem találtam neten se véleményt róla se semmi.vagy nagyon új még lehet.Rossmannos termék
titike84
 
 


Rani,
Köszi, jobban vagyok, így, hogy még Ti is érdeklődtök, plusz jól, köszönöm!
Azt megtudtad, hogy hogyan avatkoznak beléd? Naaaaagyon szorítok!!!

Titike,
Ááá, nem nagy valamit: krumplipürét és ilyen sajtos-sonkás husit :)
Megírom mit dolgozom priviben :wink:
-m-i-a-
 
 


Titike,
nekem a m.k-nél is kimutatta a teszt. Az elsőt 1-2 nappal a mensi késése után csináltam, elég halványan ugyan, de látszott rajta. Aztán elkezdett erősödni, mire aztán a kórházba kerültem már nagyon erős volt. Rágondolni is utálok :cry:
Reggel mielőtt kikelsz az ágyból akkor mérd a hőd, én nyelv alatt szoktam, 4-5 percig.

Én ma dolgozok. Reggel 7-re jöttem, este 7-ig leszek. Most kellett volna mennem ebédelni , de nincs aki leváltson :cry:, úgyhogy majd elhozzák nekem. Pedig olyan gyönyörű idő van, úgy kiültem volna az étterem teraszára és ott megebédeltem volna :roll: . Hát ez most nagyon nem jött össze.
ranita1979
 
 


Mia,
ja, látod ezt megint nem kérdeztem, elfelejtettem :oops:. Reggel hívtam a dokit, azt mondja hívjam vissza fél óra múlva, aztán visszahívott, de nem tudtam felvenni. Utána meg alig értem utol, akkor még variáltunk a napokkal... Úgyhogy azt elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen módon történik a dolog, annyit mondott, hogy akkor csak átfecskendezés lesz, pár perces altatással.

Nem nagy valamit csinált a párod???? Úristen nekem csinálnának ilyet, nálunk az is nagy szó, ha én nem vagyok otthon és ő meg elmosogat. :?
ranita1979
 
 


Rani,
Mindennap dolgozol vagy másnaponta 12 órában? Szegény, sajnálom az ebédelős dolgot..
Tök "érdekes", hogy nekem anno milyen korán kimutatta a teszt erős csíkosan, 18. cn-en, senki nem hitte el, én sem, pedig tényleg sok helyen az van, hogy mk. esetén tünet a korai pozitivitás...
-m-i-a-
 
 


Rani,
Az igaz, hogy Ő tényleg mindent megcsinál és meg tud csinálni, felosztjuk magunk között a feladatokat, mákom van vele, kutyánkat pl. úgy, hogy enyém az "eleje", övé a "hátulja", mert, hogy fehér puli, így igen sok tennivaló van a szőrével, a szemkörnyékével=csipáival :), és a púzójával is :D vagy általában, ha váltott műszakban vagyunk, én beteszem a mosogópbe a ruhákat, beprogramozom úgy, hogy mire hazaér legyen kész és kitereget vagy fordítva. Jól elvagyunk így :) Klónozzam? :lol:
Jajj, mennem kell :(

Szép délutánt Nektek!
-m-i-a-
 
 


Mia,
hát klónozhatnád, jó lenne. A kutyás dolgon jót nevettem.
Egyébként én sem panaszkodhatok, mert mindig számíthatok rá, de a házimunkát azt hanyagolja, sajnos. De a gyerekkel kapcsolatban pl bármit rábízhatok, a hajmosástól kezdve a mese olvasásig. Ezt azért jegyeztem meg, mert nem egy olyan ismerősünk van, aki azt mondja, hogy a gyereket ellátni az anya dolga, ő azért van, az apa dolga max az, hogy játszon vele....

Most össze- vissza dolgozok, van úgy, hogy egy nap munka, egy szabad, múltkor 2 éjszaka egymás után, de utána 2 nap szabad, most pl ma dolgozok nappal, holnap jövök éjszaka, aztán 3 napot otthon leszek. Eddig azért volt így, mert kevesen voltunk, de most vettek fel valakit, úgyhogy ezután talán úgy lesz, hogy nappal, éjszaka, szabad, szabad és akkor így váltakozik :roll: 168 óránál többet nem dolgozhatunk egy hónapban....
ranita1979
 
 


Sziasztok!
Gyorsan bejelentkezek, míg alszanak!
Látom, jó sokat írtatok! :lol:
Mia, akár csak magunkat látnám, mi is megosztunk minden feladatot.
Én nagyon szeretem! :wink:

Titike, tesztelj még, 1 után ne keserdj el!
Én itt a babaneten rendeltem esthajnalcsillagnál terhestesztet!
Azok szuper érzékenyek, nekem azelőtt mutatta egyértelműen, hogy meg kellett volna jöjjön. De neked gondolom már késő rendelni.

Rani nagyon fogok drukkolni!

Avi gratu a tüszőméretedhez! :wink:

Babszi? Hol vagy?

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Angie az lesz,2-án újra tesztelek,de ma reggel hány ingerrel ébredtem :D kivételesen most örülök neki :) talán nincs minden veszve.Mia az tök szupi hogy így meg osztotok mindent férjeddel,szerencsére nálunk is így van,a picit is rá lehet bízni a fésülésen kívül bármit megcsinál a drágám :D emlékszem mk-nál mikor kórházba voltam egy hétig és mikor jöttek be hozzám a lányom mint egy kis ősember úgy nézett ki mert nem tudta meg fésülni férjem én csináltam meg bent a haját :D
titike84
 
 


Sziasztok,

Látom vannak itt még klónozni való férjecskék :D (Angi, Rani, Titike)

Titike,
Jó nevettem én is az ősemberes dolgon :D Biztos nálunk is hasonlóan lesz majd, abból indulok ki,hogy mennyire gondoskodó most a Kutyafülűvel (is)...Barátnőm férje például nem pelenkáz, mert szerinte a Barátnőm jobban ért hozzá :D
Nálatok ez hogy volt? (mindenkinél)
Örülök a hányingerednek (de hülyén hangzik így :D)!
(Megkaptad az üzim?)


Rani,
Akkor mi meg hasonlóan dolgozunk. Én egészen jól elvagyok a váltott műszakos, nem fix beosztásommal, jó, hogy nem annyira monoton. Te hogy látod?

Avi gondolom tüszőt érlel és azért nem tud jönni :) , de a többiek hol vannak? Boris? Babszi? Süti?
-m-i-a-
 
 


Mia nem kaptam meg az üzit.Pelenkázás?hm hát meg csinálja ha kell de nem nagyon főként ha kakis a pelus :D de amúgy öltöztetéstől a fürdetés etetés minden megy.sajnos nem szeret a lányom fésülködni pedig szép hosszú haja van. Barátnőd férje jó kis szöveggel állt elő akkor :lol: jobban ért hozzá , ez tetszik :D ha férjemnek mondom biztos helyes majd erre és ő is ezt mondja majd legközelebb :D de amugy meg csinálom én nem is szoktam kérni hogy cseréljen ő pelust automatikusan cserélem én.csak ugye ilyen esetbe ha az ember kórházba van neki kell .
titike84
 
 


Titike,
megtelt a fiókom és el sem küldte :? ,de most újraküldtem :)

Najóóóó, ha így könyörögtök :D:D:D, mutatok Nektek Szója-kutyát, majd később leveszem a személyiségi jogai védelmében :D
Kép

Alig beállított a kép :)
-m-i-a-
 
 


Mia,
én is szeretek így dolgozni, szeretek éjszaka is, mert ha megcsináltam a kasszazárást, úgy 1 órától aludni is tudok. Így meg nappal azon a napon is és következő napon is itthon vagyok. Sőt ezután meg ha minden igaz úgy lesz, hogy éjszaka után 2 szabadnapom lesz, tehát 3 napot itthon leszek nappal. És ez nekem most pont jól jön, hogy jön a nyári szünet.
Igaz, hogy a napi 12 óra nem kevés, d cserébe így a 21-22 nap helyett csak 14- et dolgozhatok, hogy ne lépjem át a havi 168 órát :D

Angie,
emlékszem tényleg neked milyen korán kimutatta a teszt.
Én is rendeltem már Esthajnalcsillagtól, de most nem. Nem is akarom, hogy legyen itthon tesztem.

Nálunk apa a pelenkázást is megcsinálta, még meg is fésüli a Hannát, sőőőt kifejezetten jó kis hajkölteményeket csinál neki :D :D :D . Úgyhogy a gyerek körül mindent megcsinál tényleg, csak mosogatnia ne kelljen :D. Ő még azt is elvárja, hogy az ételt elé tegyem, meg sem melegíti magának, esetleg ha nem vagyok itthon. Én neveltem rosszul lehet :D . De mindegy, dolgozik ő eleget, nekem meg ez nem jelent gondot.
ranita1979
 
 


Mia cuki nagyon :D
titike84
 
 


És jelentkezzenek a többiek is!!!!!! Halljátok???

Én ma már nem leszek, max este, munkából. Most elmegyek a körmöshöz, aztán főznöm kell, elmenni a Hannáért az oviba, aztán elviszem a mamiékhoz, mert ott alszik, én meg mehetek is a munkába. Reggel meg melóból mehetek a kórházba és ráadásul rá is fáztam. A doki azt mondta fél 8-ra menjek a papírokért, vv tuti meg is lesz fél9- ig, de altatós meg csak 13 órától, haza jönni meg nem tudok. Jó lesz :roll: .
ranita1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?