Új privát üzeneted érkezett!

Gyancsi, Dorka:
írtam nektek privit iwiw-vel kapcsolatban :)

Henne
Apukádnak jobbulást!!!!!

szisszka
 
 


Ma reggel csináltam magamról. Az esti pocak jóval nagyobb :)
Kép Kép
Már +3 kg-nál tartok :) Szilárdnál ebben a korban lapos has +0 kg :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie, jaj de szuper szép kis pocakod van! :D Nekem is nagyobb az esti pocak :D

Henne, apukádnak jobbulást!Azért pihengess!!!

Szisszka, délután bejelöllek!Itt melóban le van tiltva az iwiw :(
Köszi, hogy elküldted!!! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 

 
 

Angie
De jóóóó!
Nagyon szép a pocakod!!!!!! :)

szisszka
 
 


Dorka
Oksi :D

szisszka
 
 


Hayni! Milyen neveken gondolkodtok? A pocakod már látszik?

Dorka! Miért pont augusztusban akartok menni? Csak azért kérdem, mert én eddig teljesen azon voltam, hogy nem megyünk, de most lehet, hogy mégis...csak azt nem tudom, hogy mikor kellene menni.

Angie! Nagyon csini pocid van :) Szilárdnál nem volt még pocakod? Nem híztál? húú, ja, most nézem..13 hetes vagy. Jó, akkor még én sem híztam csak kicsit :) De mióta tudok enni, azóta folyamatosan lakomázok. Ma már lightosabbra kell magam fogni :)

Hordozó kendő ügyben kiknek van még tapasztalata?
Én nem tömeg közlekedek, és mivel novemberi baba lesz, gondolom, kintre csak tavasszal fogjuk vinni ilyenben :)


Kép
ebba
 
 


sziasztok lányok!

köszi a bíztató szavakat, én is próbálok nem stresszelni, persze marha nehéz... főleg így, hogy még nem is érzem a kis manóm, mert akkor legalább tudnám, hogy jól van! :S amúgy tegnap el kellett mennem elintézni valamit, hát mire hazajöttünk újra véreztem picit, vagyis jött friss vérzés is, de nem vészes mennyiség... gondolom, hogy ürül ki a heam., de az már tisztán látszik, hogy tényleg pihizni kell, hogy elálljon a vérzés, és én is megnyugodjak! sajnos muszáj volt menni, szóval ezt nem tudtam elhalasztani!

Eclipse, sajnálom apukádat, de meg is értelek, hogy annyira nem vagy kibukva rajta! :S

AFP-vel kapcsolatban egyből te ugrottál be, hogy mondták már nektek, hogy kislány, és most az eredmény meg fiúra utal, de persze ettől függetlenül lehet kislány, mert ez csak egy "buta" statisztika, és semmilyen orvosi alapja nincs! :) szóval nyugi! majd kiderül legközelebb!

Henne, apukádnak jobbulást!

Szisszka, gratula a vizsgákhoz! lehet, hogy tényleg jobb lenne letudni most a vizsgát, aztán egész nyáron csak pihiznél! hm?

én fent vagyok facebook-on is, de inkább iwiw-et nézek, már amennyire...

iwiw, én Ballóné Bódog Zsófia vagyok, ha esetleg jelölgettek ma! :)

Kinga, nagyon sajnálom a vérvételes kálváriát, és bár én is hamar robbanok, de most az egyszer lehet, hogy nem kib@szásból nem vették le utólag a vért... ezt a vizsgálatot nem helyben csinálják, hanem elszállítják a véreket egy nagyobb laborba, szóval időre jön érte az autó, és viszi tovább, vagy megy tovább és gyűjti be a következő helyről a mintákat! szóval, ha az autó már elment, majd csak köv. nap jönnek, addig meg nem tudják úgy tárolni a mintát, hogy ne legyen baja... nálunk ráadásul heti 1x, csütörtökön reggel 7 és 8 között vesznek csak várandósoktól vért, mert viszik el!

szóval nem védeni akarom őket, csak nem tudhatjuk a hátterét, hogy miért nem vették le a vért...

Angie, nagyon szép a pocid! nekem ehhez képest semmi nem látszik, csak a háj... :(

[b]Haynii[/b], gratula a kis kukacoshoz! :) de jó, hogy már tudjátok! :)

Gyancsi, gratula a szuper eredményhez!

most megyek, fel kellene öltöznöm... lehet, hogy azért nem kellene naphosszap hálóingben döglenem :P

szép napot nektek! :)

sophie27
 
 


Ebba, azért szeretnénk augusztusban menni, mert akkor már fejlettebb lesz sokkal, de még azért van helye, nincs beszorítva, és már a kis arca is, bár igazából most is olyan kis édes arcuk van.
Na, ezt jól elmagyarázatam :D

Igazából úgy beszéltük meg a férjemmel, hogy egyszer elmegyünk májusban, egyszer augusztusban!
Hatalmas élmény ne hagyd ki, csak az a szemétség, hogy ilyen sokba kerül :(
De ez is nagy üzlet, pont, mint az esküvők.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Köszi lányok a dicsit :) :oops:

Ebba!
Sőt, az előző terhességemnél, ami sajnos a 16. hétben véget ért, még ott sem látszott a 12-13 hétben, és semmi plusz nem volt rajtam. Azt mondják, hogy többedig terhességnél gyorsabban nő a has. Hát ez nálam igaz :)

Én nem használtam hordozókendőt, kicsit félek tőle, hogy macerás megkötözni, és mire felrakom magamra, a gyerek szétesik, sírni kezd. A másik, hogy Szilárd hogy bírná kivárni, amíg én szerencsétlenkedek a felkötözéssel. Én majd lehet, hogy inkább valami jó kengurut veszek, de azt is csak akkor, ha már tutira tudom, hogy szükségem lesz rá. Ráérek megvenni azt akkor is, amikor már megvan a baba.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Zsófi, pihenj!!!!!De tuti nincs semmi baj, csak megy ki belőled a hematoma!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Eclipse:fogadd őszinte részvétem!!!!

Sajnos nekem sem ismeretlen az "alkoholista van a családban"érzés.Nálunk öregapám az,aki elitta az agyát és teszi a mamám minden napját pokollá.Sajnos már olyan is volt,h a saját fiai csapkodták meg,de hosszú távon nincs eredménye.Egész nap morog,elmondja szegény mamámat mindennek,pedig ő minden nap kidolgozza a lelkét :cry:
Én kívántam már a halálát(,ne verjen meg érte az isten,h ezt mondom)de mindenkinek jobb lenne.
Amikor meg kórházba került,egy könnycseppet nem bírtam kipréselni magamból,még a végén majdnem lelkiismeretfurdalásom volt,h milyen ember vagyok,h nem érzek semmit... :cry:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Jó reggelt Csajok!!

Eclipse- Nagyon sajnálom Apukádat :( Meg azt is, hogy olyan volt amilyen......Sajnos az ember a rokonait nem válogathatja meg, ezért kell a barátokat viszont igen, és csak az arra érdemeseket megtartani!!.....Az én barátnőm is nagy kendős, nekem is annyira bejön, olyan kis cuki gombócok benne, és tök egészséges nekik, úgyhogy én is mindenképpen szeretnék hordozni, hajráááá hordozás :D Én már ki is néztem a Didymos Iris kendőt :D Mondjuk ezt már vagy 3 hónapja, de azért 2 hetes terhesen még nem akartam megvenni :D

Hayniii- Bocsi, tényleg összekevertelek Kingával :D

Kinga- Neked is küldök egy bocsánatot :roll: :wink:

Aranyoska- Hajrá idegbeteg kismamik!!! :D Állítólag én is az vagyok, legalább is a párom és a barátaim szerint :D Lehet nekik van igazuk??? :roll: :wink: Nekem sincs bajom a melegekkel, a szomszédunkban ( Anyuéknál) is egy meleg pár lakik, olyan szép a kertjük, még a fűszálak is 180 fokban állnak :D ....Na ná, hogy rendben lesz az AFP, nem is kérdés :wink: Megyek bejelöllek iwiw-en!!

Rodi- Dehogy gáz, de fogsz majd álmodni az tuti!! :wink: Ahogy közeledik majd a szülés, egyre többet :wink:

Szisszka- Gratula a viszgákhoz, te kis eminens :D Lehet én is inkább megpróbálnám most, jobb hamarabb túl lenni rajta, nem??
Mi gondolkozunk azon, hogy egy Manduca vagy Kenguru és plusz egy kendő, hogy Apjuk is tudja vinni a babát :wink: Csak persze ehez még azért a lottó ötöst fel kell vennem a Szerencsejáték Rt-nél :D :D Bejelöltelek iwiw-en!!

Dorka- Juhuuuuu, csak fél nap munka, vagy is most már csak másfél óra!!Kitartás :D Vettem koffert ( picike) Apjuknak, de nem abban a boltban ahol kinéztem, mert ott közölték, hogy az elfogyott ahogy elkezdődött az akció és egyetlen másik boltban sincs már :shock: Levoltam törve, mint a bili füle, erre 2 bolttal arrébb sétálok és ott figyel ugyanaz a táska, ugyanaz a szín csak 90 centtel még olcsóbb :D :D Már húztam is magam után, hogy te velem jössz :D

Henne- Jobbulást Apukádnak!!!!Milyen az a nyaki gerincsérv??Nem tudta a fejét mozgatni???Bocsánat, ha hülyeségeket kérdezek :oops:

Angie- Neked is milyen kis cuki pocid van :D Az enyém is este sokkal nagyobb, de hogy miért....Az emésztés miatt??

Sophie- Most már pihenj amennyit tudsz, csak a legszükségesebb miatt kelj fel!!!Vigyázz nagyon magadra!!!...A vérekkel kapcsolatban, tudjátok én is véreket szállítok meg a párom is, és mi csak simán a hűtőbe tettük a véreket, szóval szerintem ha Kingának levette volna és beteszi a hűtőbe az pont elég lett volna , hogy ne kelljen mégegyszer bebumliznia....De mondom ez csak az én elméletem :D

Hát igen, hordozó kendőben mi télen max a lakásban fogunk tudni hordozni, aztán tavasszal már kint is :wink:

Én meg meghülyültem.....Tegnap mikor elmentem a Zembernek koffert nézni, betévedtem egy bababoltba ( egészen véletlenül :D ) és belezúgtam egy babakocsiba, ABC Design 3 Tec , annyira jól néz ki és olyan jó volt tolni, arra ment amerre akartam, könnyű volt, fordult, designe-os volt, kész vagyok....A kocsival álmodtam :D Ja de persze mondanom sem kell, hogy nem az az árkategória amit én engedélyeztem magamnak ( 80-90 ezer) hanem 100.000-be kerül és a hordozó nincs is benne :( Kész vagyok!!Most sasolgatom hátha látok használtan, mert nekem ilyen kell és kész :D

KépKép
gyancsi
 
 


Gyancsi:visszaigazoltalak.Nahát,hogy te milyen csinos kis csajszi vagy :wink:
Az unokaöcséd azon a rózsás képen meg egyszerűen zabálnivaló!!!! :wink: :oops:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Jajj Aranyom, ne hozz zavarba :oops: :D Köszönöm szépen, azért te sem panaszkodhatsz :D :D Nálad meg kutymorgó aki nagyon cukker, főleg ahogy alszik a paplan alatt :D :D Ja és a pocis képeket se hagyjuk ki, végre láttam a pocakodat, nagyon édeeees :D

KépKép
gyancsi
 
 


Köszönöm szépen...a kis drágáim nevében is :wink: A kutya nálunk a világ közepe,vagyis a baba érkezéséig,de utána sem szeretnénk hanyagolni-egyébként nagyon okos.
A pocimról már egyszer tettem ki ide is képet...ezek szerint arról lecsúsztál :wink:

Nálam is hasonló a helyzet,mint többeknél,h estére még nagyobb a hasam.Sokszor beszélgetek pár percet és már lihegek :wink: Kabaré :wink:

Valaki írta a múltkor,h fáj a popsicsontja,na én szeretnék osztozni az érzésben,mert én szintúgy szenvedek vele.Esténként én szeretek elüldögélni a kádban és olvasgatni,de alig bírok úgy fáj,ahogy ráülök a popsimra.A derekam meg még mindig sokat és nagyon fáj,főleg estére:(

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Szerbusztok.
Bocsi, hogy így ismeretlenül írok nektek.
De szeretném eladni Pesztonka nevű mell- és orrszívó készülékemet.
Én 2010 januárjában vettem alig használtam 11990Ft-ért.
Brendonba vettem van rá 2 év garancia.
Pillanatok alatt lefejtem vele 80-100ml közötti anyatejet.
Ha valakit érdekel az árban megegyezzünk +36309162365. Móni.
Én Zala megyében lakom, ha valakit nagyon érdekel akkor postázom.

manocskak
 
 


Amúgy most néztem meg, hogy olyan 2 éve nem tettem friss képet az iwiw-re, na most fellőttem párat :D

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, a Halász Judit koncert nagyon jó volt. Bence annyira édesen tapsolt, táncolt meg úgy "tombolt" a fejével, mint a rockerek. Meg kellett zabálni!!!!

Ma levették az AFP-t, meg voltam bent a munkahelyemen táppénzes papírt leadni. Meg akartam kérdezni, hogy nyárra megkapom-e a szabadságaimat (tanár vagyok) vagy végig táppénzen kell-e lennem, de persze pont nem volt bent a gazdaságis főfőfő asszonyság, így nem lettem okosabb. Nemcsak a pénz miatt lenne jó nyáron szabin lenni, hanem azért is, mert volt érettségiző osztályom, akiket én készítettem fel a szóbelire. Jobb lenne nekik, ha én "nyaggatnám" őket, hisz én tudom, hogy kinél milyen reakcióra számíthatok, hogyan tudok segíteni, ha esetleg szükség van rá. Ez csak egy nap munka lenne, amit szerintem meg tudnék csinálni.
(Ja, egyébként angolt tanítok és csak 6 gyereket ügyében vagyok érintett. Az osztály többi tagja előrehozott érettségit csinált a tavalyi évben.)

Angie: Nagyon vékony vagy így is, simán elfér rajtad az a +3 kg. Nagyon szép a pocakod!
Nálam is igaz az, hogy most hamarabb kezdett el nőni. Bencénél még semmi nem volt ilyenkor, se plusz kg, se has, most meg szerintem nagyobb a hasam, mint a Tied, viszont plusz kg még mindig nem jött rám.

Eclipse: Fogadd őszinte részvétem!!!!

Sophie: Most már tényleg pihizz és mondd el annak a fránya haematómának, hogy szívódjon fel!!!!!

Henne: jobbulást kívánok Édesapádnak, neked pedig kitartást a feszített tempóhoz! Nem csodálom, hogy estére kidőlsz!

Gyancsi.Ügyes voltál a koffer-vadászaton!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Hordozókendő ügyben lehet, hogy meg fogtok kövezni. Én bizony nem vettem, mert nem akartam hozzászoktatni Bencét a cipeléshez. Szerencsére volt elég tejem, így fél éves koráig csak azzal tápláltam és mivel elég hosszan szopizott (eleinte 40 perceket, aztán később már csak 20 percet) volt idő arra, hogy hozzám bújjon. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretgettem meg máskor vagy nem fektettem az ölembe, lábamra, egyszerűen csak nem cipeltem a lakásban.
Az altatásnál is ragaszkodtam ahhoz, hogy ne a mi ágyunkban történjen. Volt egy "szoptatós" nagy ágy a szobájában, ha nem aludt el azonnal szopi után, akkor ott maradtam vele (ő a kiságyban, én a nagy ágyon) és oda-oda mentem megsimogatni a hátát.
A napirendünk 2 hónap alatt állt be és azóta arany életem van, esténként mesélek, beszélgetünk egy kicsit, bemegy az ágyába, lekapcsolom a lámpát és jövök ki a szobából. Nem kell ott maradnom amíg elalszik. Nálunk ez így tökéletesen működik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.05.21 19:12-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ebba
Viszont hordozó kendő vagy kenguru bent is hasznos tud lenni.
Én csak bent a lakásban használtam a kengurut, de hasznos volt az olyan napokon, amikor Marcinak egész nap bújhatnékja volt, mint egy kismajom :D

Sophie
Tessék pihizni sokat :wink: Bejelöltelek iwiw-en is, facebookon is.

Iwiw-en nekem is régebbi képeim vannak... :D

Gyancsi
Visszajelöltelek, és vlaszoltam a privire is :D :wink:
Ja, mi kenguruból nem vettünk valami extra márkásat... apa vette akciósan Lidl-ben 1500 ft-ért :lol: De amúgy jó féle, meg amennyit használtuk, arra pont elég volt!

szisszka
 
 


horozókendő, kenguru, mei-tai és társai... nekünk is kengurunk volt, de sajnos Benit elég későn tettem csak bele, mivel a kengurut nem is lehet újszülött kortól használni, vagyis nem minden típusát, így akkor már 9 kiló volt közel, a hátam meg leszakadt.

de tesóval mindenképpen szeretnék hordozókendőt, olyan jó érzés is, mikor a baba ott van rajtad, és érzitek egymást!

a lakásban való hordozás nálunk sem ment, vagyis nem igényelte Beni, de ismerek olyan babát, akinek, ha nyűgös napja volt, csak úgy tudta az anyukája a többi feladatát ellátni, ha magára kötötte a picit! :) szóval nem egy rossz dolog... ki tudja, hogy milyen babát kapunk az Élettől!?

de, ha abból indulok ki, hogy télen úgysem tudom kivinni benne, akkor meg lehet, hogy megint úgy járok, mint Benivel! jobb, ha rögtön magadra kötöd, és úgy szokjátok egymást, főleg te a baba súlyát, mert egyől 9 kilóval indítani nem éppen egy leányálom. :roll:

lányok, akit tudtam én is jelöltem, illetve visszajelöltem! :)

Csillag, nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen jó baba volt és most is Bence! :) nekünk majd talán a következő lesz jó alvó, jó evő, stb! :)

a szabikhoz drukkolok, nekem is ez a tervem, pénzben sem mindegy... :(

koncert szuper lehetett. mi is terveztük, de végül elfogyott a jegy. legközelebb hamarabb ébredek... :)

amúgy most vettem csak észre, hogy majdnem kereken 1 év van a fiaink között! :) Beni 2008.08.12. :)

na megyek, apa elment kajáért, Beni alszik, én meg netezek...

sophie27
 
 


sziasztok!

rég tudtam jönni úgyhogy nem biztos hogy mindenkinek tudok reagálni rengeteget irtatok azóta

Szisszka gratula a vizsgákhoz ügyi vagy

Dorka de jó hogy nem lettél rosszul vv-n látod hozzá lehet ehhez szokni :) az én párom nagyon félt az orvosoktól aztán mikor elkezdtünk meddőségi kezelésekre járni a végén már teljesen belejött. gázos a kolleganőd nagy az isten állatkertje az biztos. nem szoktál tornázni? az segithet a hátfájásban

Sophie engem is jól megijesztettél. vigyázz nagyon magatokra pihizz sokat amennyit tudsz feküdj. nem lesz semmi gond kapaszkodik az a kismanó

Hajni édes a babóca. enyém is hasonlóan fekszik csak forditva :)

Ebba 9 pali? nem vagy kispályás :) hát mit ne mondjak én is benyomnék most párat :) én is akarok ilyen bugyborékolás félét ha a baba csinálja :) de én még nem éreztem :( úgy várom már! én ma rendeltem hamburgert akkorát kihoztak hogy a fele is elég volt. húú azért ezt nem szabad minden este eljátszanom

Gyancsi lehet hogy már te is a babát érzed állitólag nagyon könnyű összetéveszteni az emésztéssel. jó ötlet a wiw, én is irok majd hol találtok meg

Eclipse talán az uh megbizhatóbb nem? basszus nem is tudom mit mondjak apukád halálhirére, fura lehet igy hogy nem voltatok jóban. mi családunkban is van egy alkoholista, úgyhogy tudom milyen az nem is tudom hogy birja még mindig vele a felesége. már nagyon beteg de semmi máson nem jár az esze csak hogy hogy tud kikönyörögni még egy kupicát :( szörnyű dolog az biztos

Kinga úúú basszus de rosszul jártál sajnálom. Anyukám szokta mondani hogy több is veszett mohácsnál (én erre szoktam gondolni mikor ilyen bosszantó dolog történik) de azért elhiszem hogy borzasztó idegesitő volt.

Aranyoska tetszett a nunis dumád

Rodi én álmodtam a babámról, de abszolut nem gáz. szerintem tipus kérdés ki mennyit álmodik, férjem például alig. te nem olyan tipus vagy aki alig agyal, és nem lelkizik sokat? mert a férjem ilyen szerintem nem nagyon van mit feldolgoznia az álmaiban. Na pont később irod hogy mindig agyalsz :D akkor ezt benéztem. hát igen akkor te máshogy dolgozod fel a dolgokat nincs ezzel semmi gond

Szisszka tegnap nekem is fájt a fejem biztos front

Henne szegény apukád jobbulást neki. elhiszem hogy fárasztó

Angie szép a poci :)

Velünk minden okés, hurrá jön a hosszú hétvége. Holnap lehet elmegyünk kirándulni vagy sétálni akkor még jó idő lesz. Képzeljétek én beleszerettem két névbe, a férjemnek is tetszik, ha fiú Sebestyén, ha lány, Noémi és Noninak becéznénk. Lehet ezek lesznek a befutók :)

Kép
vayacon
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla 2010.05.22.

Kép


Megyek csinálok kakaót, aztán jövök :)

szisszka
 
 


Tegnap délután elmentünk a kis bodykért amit a vaterán vettem :) 9 db-ot 700 ft-ért :) És olyan cukik :) direkt unisexeket vettem. Van köztük, két édes Micimackós is :)

Tegnap este nagyon aktiv volt a picikénk, folyamatosan mocorgott és már apa is érezte :)

Vizsga: háááát szerintem csak augusztus lesz belőle, lusta vagyok :) Plusz augusztusban megy a csoportunk nagy része pótvizsgázni vámból vagy eu-ból...

Sophie
Marci 14 hósan volt 9 kg :D

Ancsi
Jópofa a kocsi :)
Nézz körül teszveszen, vaterán :) szerintem simán találhatsz még van idő a baba születéséig! :)

Csillag
Örülök, hogy tetszett Bencének a Halász Judit koncert :)
Szerintem tök jó, ha valaki ilyen következetes tud lenni! Én sajnos nem tudok...

Vaya
Aranyosak a nevek. Egy barátnőm kislánya Noémi, ők Nojának becézik :)

Na, megyek, nekiállok takarítani :)

szisszka
 
 


Szép jó reggelt,

Szisszka olyan jó neked, hogy érzed a babát. Én alig tudom kivárni. Tegnap mondtam Apának, hogy hallgatózzon, hátha hallja a mocorgást, de nem hallott semmit. :(

Én is ilyen voltam, mindig augusztus-szeptemberre halasztottam a vizsgáimat :) Hajrá halasztgatósak :D

Tényleg, akik tudják már, hogy fiú vagy lány, még nem döntöttétek el a neveket? Olyan szívesen olvasnám a tábliban :)

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Csajok!!

Csak beugrottam szép hosszú hétvégét kívánni mindenkinek :D

Majd érkezem!!

Pusszantás!!

KépKép
gyancsi
 
 


sziasztok!

Szisszka, azért megértelek ám, hogy lusti vagy! :P
babómocorgáshoz irigykedem... bár én is néha érzek valamit, de el sem merem hinni, hogy őt, így én még inkább a nem érzem a mocorgást tábort erősítem ;) pont ma számoltam ki, Benivel 19. héten éreztem először... druva! :D itt meg már sokan az első babát is érzik, ráadásul mióta!!!

lányok, jó hétvégét! ma már azért szép idő volt, leszámítva a záporokat, de az meg még jól is jött néha! :) mi hétfőn utazunk a Balcsihoz! lehet, hogy viszunk netbook-ot, szóval lehet, hogy jövök onnan is, ha meg nem, akkor lesz mit olvasnom, ha 28-án hazatérünk! :)

vigyázzatok magatokra! (mi lehet, hogy a Balcsin bejátsszunk egy uh-t :P)

sophie27
 
 


Szép jó reggelt!

Jelentkezem :-). Nagyon szeretlek Titeket olvasni, soha egyetlen napot sem hagynék ki, de írásban nem tudok lépést tartani veletek.

Sophi: irigy-irigy a balcsira...... én is úhgy mennék, nagyon szeretem. Érezzétek jól magatokat! :-)

Eclips: Őszinte részvétem! Gondolom, hogy hiába nemigazán tartottátok a kapcsolatot, azért mégiscsak bánt. De gondolj az édes bébidre, neki most aza legfontosabb, hogy kiegyensúlyozott mamája legyen.

Dorka: jó. hogy hazamehetettek előbb.... képzeld tegnap voltunk 4 d-n( majd lejjebb irom) és mondtam a szonográfusnak, hogy már érzem a mocorgást,- azt meg nem is mondtam hogy már a 10 héttől-és úgy lehurrogott, hogy még nem érezhetem, hogy az nem a baba!!!! De a saját dokim hisz nekem, montda hogy az ő felesége is már a 10 héten érzett valamit :-D én a fiamat is(első terhesség volt) a 14.héten éreztem elöször.

Aranyoska: hír a cuccokról? ne fizessünk még? :-)


Vörösmacs: örülök, hogy sikerült dokit választanod, és már nyugodtan várhatod babáid érkezését....

Gyancsi: mondtk, hogy nem lesz semmi baj, remélem megnyugodtál már :-)

Sziszka: gratula a vizsgákhoz, akkor most pihizd ki magad és de ne hagyd az utolsó napokra a tanulást javascript:emoticon(':lol:')nagyon ari vagy, hogy mindig beteszed atáblit, imádom nézni! ÉS légyszi jelöld nálunk is hogy KISFIÚ :-) Patrik lesz a neve....

Angie: édes a pocid! én még tartozom pocifotoval, de nem volt időnk késziteni.de kb az enyém is ilyen csak te karcsúbb vagy úgy egészében(nem pociban :-) ) :-D

hordozókendő: nekünk kenguunk volt anno, a fiam kétszer volt benne. nekem nem volt kényelmes a súlya miatt, pedig csucsszuper hordozó volt. hordozókendő tetszik nekem, de én igazi babakocsipárti vagyok, szerintem azaa legjobb a babának, és a mamának is. Én állandóan rengeteg cuccot cipeltem-vásároltam és a babkocsi mindent elnyel elvisz. Rengeteget utaztam is vele, de az az 5 másodperc amig a buszra kell feltenni(és iszonyu nehéz a babkocsi) azért kibirhatóbb, mint mondjuk könyebb babát a hasamon vagy hátamon hordozni egésznap....a közelséget meg más úton oldjuk meg(szopi, összebújás) de ez csak azt jelenti, hogy nekem nem vállna be...remélem nem sértek meg vele senkit :oops:

Már csak 2 hetet dolgozom,ha minden igaz, aztán lehet hogy betegszabira megyek vagy elötte még elhasználjam a szabadságaimat????? Anniyra nem tudom mi lenne a jobb, mert júni 18-tól 5 hétre bezár az óvoda( pedagógus vagyok), aztán van még kb 4-5 hét szabadságom, tehát azokkal csak augusztus környékéig húznám ki. Szeptembertől már nem szeretnék-én sem- ha munkába állnék, hiszen akkor a gyerekeknek két hónap mulva uj ovonénit kellene megszokniuk..... így viszont ha ilyen sok betegszabin leszek idén, akkor ugyebár rontja az éves átlagomat, ami belefog számitani majd a gyedembe....
Szóval tudtok valami okosságot mondani?

na és akkor már csak egészen röviden: Pénteken kicsit összezörrentem a férjurammal és engesztelésül azt ajánlotta fel hogy elvisz délután vásárolni. mMire hazaértem már programmal várt, menjük 4d-s ultrahangra.... Tegnapra kaptunk időpontot. Először nagyon mufurc volt aki csinálta a de a végén már nagyon aranyos volt.
Szóval iszonyu alaposan átnézte mindenét és folyamatosan magyarázta mit látunk(pedig minden teljesen egyértelmű volt) és dicsérte milyen édes, formás tökéletes. A mérteét tartja továbbra is 14 hetes pont :-) És kiderült hogy kisfiú, egyértemműen látszódott. teszek fel képet is. Szopta az úját, és mozgott végig. És nagyon szófogadó, mert többször is hátat forditott, de amikor kértem hogy forduljon visssza, vagy emelje fel a karját és integessen, megtette :-) Szóval hallgat rám, remélem így is marad egy 20 évig :-D ja és folyamatason mosolygott....

Kép bizonyíték hogy fiú Kép mosolyog

rabbe78
 
 


Sziasztok,csak a hordozókendőhöz: nekem télen megváltásvolt,van egy kabátom,ami alá befér a gyerekkendőtől, abban mentünkpl. szánkózni a nagyokkal. Bkocsiban féltem volna, h megfagy.:)))

Aztán pl.vásárlásnál nagyon sokáig a hátanon volt, így nem pakolt.

És persze házimunkát is könnyebb úgy végezni,lehet mosogatni, főzni, palacsintát sütni. :)))) AMi nehezíti a dolgot, hogy némi gyakorlást igényel, de rengeteget lehet tanulni pl. youtuberól. :)))

freestyler
 
 


a képfelirat pont forditva :-)

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Rabbe nagyon édes a kisfiad. Tündéri, ahogy mosolyog. Szép a neve is :)

Látom mindenki hétvégézik :)

Mi tegnap Visegrádon voltunk férjemmel és keresztfiamékkal. Sétáltunk egy jó nagyot hegymenetbe és vissza. Úgy elfáradtam, hogy már fél 9-kor csukódott le a szemem. Pedig végig akartam nézni a zurammal a BL döntőt, de nem ment. De egyébként nagyon jó volt. Ja és megúsztuk az esőt, pont akkor szakadt le az ég, amikor elindultunk haza.

Ma mozi a terv, megnézzük a Robin Hood-ot.

további jó hétvégézést, ünnepet

pusz

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Mai tábla 2010.05.23.

Kép

szisszka
 
 


no, akkor megint én :D

gyerek toy story-t néz, én meg tejes kávét kortyolgatok, h neki tudjak kezdeni a napnak :D amúgy tiszta kómás vagyok.

Álmodtam én is a babánkkal :D Először azt álmodtam, h beleláttam a pocakomba :D valami fény megvilágította a hasam, és igy láthattam a babánkat a pocakban :D És olyan éééédes volt, ahogy mocorgott össze-visssza, rugdalt, és rám mosolygott :)
Aztán meg azt álmodtam, hogy már megszületett, álmomban kislányként szerepelt és egy piros rugi volt rajta :) Én meg azon morfondíroztam, h biztosan nincs tejem, mert nem éreztem a tejbelövellést, de aztán kiderült, h mégis van tejem, és olyan boldog voltam, hogy tudtam szopiztatni :D

Tegnap apa meglepett egy magzati szívhangfigyelővel :) Kipróbáltam, de nem igazán hallottam semmit, csak egy -egy dobbanást, de akkor éreztem is, hogy rúgott. Aztán nem is próbálkoztam sokáig, mert nagyon nagyon álmos voltam már. Csak este volt lehetőségem kipróbálni, mert csend kell a használatához. De majd belejövök biztosan, meg írták is a használati útmutatóban, hogy ahogy nő a baba, egyre erőteljesebbek lesznek a hangok :) Hát nagyon nagyon kíváncsi leszek rá :D

Sophie
Biztos te is fogod érezni a baba mocorgást hamarosan! Azt mondják, hogy a másodikat korábban lehet érezni, mint az elsőt. Nagyon jóóó Balcsizást Nektek, szép időt kívánok :) Éés vigyetek netbookot :D Tessék jelentkezni :D Főleg ha lesz uh is :D

Rabbe
Gratula Patrikhoz!!!!!! :) Jók a képek is :)
Én meg nagyon szeretem a táblát csinálni, olyan jó így beírkálni az újdonságokat!!!!! :)

Vaya
Szupi lehetett a kirándulás! Én Visegrádot imádtam kiskoromban! :)

szisszka
 
 


Rabbe:
sajnos nem tudok egyenlőre semmit,de amint hallok valamit szólni fogok.Ígérem!!!Remélem nem csak hitegettek,mert senkit sem szeretnék becsapni.Még szerencse,h volt annyi eszem,h senkitől nem fogadtam el pénzt. :oops:
Amúgy gratulálok a kis pöcsöshöz.Az a mosolygós kép nagyon édes!!!

Szisszka:
Hát ez a te urad mennyire édes ajándékkal lepett meg!!! :) Az én párom azt sem tudja szerintem,h van ilyen egyáltalán :wink: Pihizz!!!

Vayacon:majd mesélj,milyen volt a film,mert én is kiváncsi vagyok rá,csak én megvárom,míg fent lesz a neten és lekalózkodom magunknak :oops: 8) De nektek jó szórakozást.

Sophie:érezzétek jól magatokat és egymást a Balcsin :wink: Idő tekintetében remélem nektek nagyobb szerencsétek lesz,mint nekem volt múlt héten :( Szorítok..és ha tudsz jelentkezz onnan is!!

Mi tegnap kisétáltunk a városba a bornapokra,este pedig a párommal és a csapattársaival foglaltattunk asztalt egy nagyon jó kis helyen,ahol végig néztük a Bl döntőt.Volt éjjel fél 12 is ,mire haza értünk,de megérte,mert régen röhögtem ennyit.
Ma főzöcskéztünk együüt,aztán apa kiment lenyírni a füvet,én meg végig szaladtam legjobb barátosnémmal (porszívó)a lakáson,most meg kezdtek készülődni,mert lefojtjuk az ebédet egy "kis" adag olasz fagyival..aztán sétálgatunk egyet.

Lucuzs:ne haragudj,h nem csörögtem,de nem felejtettelek le,de semmi időm nem volt.Egyébként Győrben hamarosan lesz bababörze,kiirkáltam magamnak az időpontokat,ha érdekel.Mi valószínű,h elmegyünk.Ja és még azt akartam mondani,h van egy csajszi ittt Ágfalván aki árul bizonyos babaholmikat,én voltam nála.Hirdette és megkerestük...szépek a dolgai...baba ruha is van nála,nagyon szépek,de elég fiúsak(2 kisfia van)Ha esetleg aktuális lesz vagy érdekel szólj nyugodtan :wink:

Jók legyetek és mindenkinek jó kikapcsolódást kívánok,a meglévő gyerkőcöknek és a pociban lakó törpéinknek pedig Boldog Gyereknapot!!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


gyereknap csak a jövő hét végén lesz! :)

lányok. most megyünk játszózni, de este még szerintem benézek! azért köszi az eddigi drukkokat is! az idő szerintem ilyesmi lesz, mint ma, hogy meleg, meg napos, csak néha bekavarhat egy-egy zápor, zivatar ;) de majd meglássuk!

sophie27
 
 


Sziasztok Csajok!


Gyancsi, akkor szuper jól jártál a kis kofferral :D
Én is mindig belezúgok babakocsikba :D
Most is van egy, ami favorit :D Igazából Andris mindig azzal piszkál, hogy meg kéne venni már azt a kocsit, mert abba vagyok belebolondulva :D Állandóan azokat nézegetem a neten :D

Csillagvirág, biztos édes lehetett Bence, én mindenképpen a végére hagyom a szabikat.Legalábbis most úgy gondolom, tervezem :D

Vayacon, nem szoktam tornázni, hanem esténként kb 1 órát szoktunk sétálni a kutyusummal.De most nem sétálunk, mert tüzel......
Úszni akartam elmenni a gerincemmel, de nem mentem, mert mire kaptam volna ingyen jegyet, megtudtuk, hogy érkezik hozzánk a ,i kicsikénk :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Na, véletlenül elküldtem :D Még nem akartam :D

Vayacon, jó lehetett Visegrád, mi 2 éve voltunk ott utoljára, de akkor rengetegen voltak.Szerencsétek volt az idővel is!

Szisszka, de jó, hogy éreztétek!Én most elbizonytalanodtam megint, hogy őt éreztük-e, mert5 most meg nem érzetem.Már úgy várom a keddi u.h-t!!!
Az álom is jó :D

Sophie, szerintem jó időtök lesz!Ha tudsz, gyere!
:D Érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Rabbe, gratulálok!Nagyon édes a kis mosolygós kisfiatok! :D :D :D

Aranyoska, fagyi, húú biztos fini, meg a meccsnézés is jó lehetett, bár én nem szeretem a focit, de a jó társaság a lényeg :D

Mi tegnap és ma is Bábolnán voltunk, tegnap anyukámnál meg a mamámnál, ma meg kocsmáztunk barátokkal.Most meg olyan mehetnékem van :D

Pihenjetek sokat még ebben az egy napban!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Tiszta hülye vagyok....miért hittem azt,h most van gyereknap???? :roll: :idea: :roll: :idea: :roll: :idea: Nem baj,inkább 2x mondom,mint egyszer sem(most ezzel vígasztalom magam :lol:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Helóka Mindenkinek remélem szépen teltek a hétvégéitek. Én dolgoztam péntek és szombat, de ma bepótoltuk, voltunk kint fagyin ,sétáltunk, apa sorozott stb.vagyis nem rég értünk haza.

Szisszka szuper ajándékot kaptál , irigy-irigy :D

Mindenki aki tudja már a babák nemét gratulálok!!!!!!!!Talán mink is most tudni akarjuk, egyre kíváncsibbak vagyunk az urammal.

Babót még nem éreztem de eljön majd az ideje. Nagysága szerint egy héttel tovább vagyunk, mint a vonalzónk, lehet én is lassan megérzem.

Már én is tervezgetek, lesem a kocsikat,kis ágyakat, talán most szeretnék átoltoztetot is ami egyben van a kis káddal(fiamnál nem volt nekünk öltöztetőnk).Férjem mondja hamar van még ilyeneket lesni.de addigra ezerszer meggondolom magamat mit hol vegyünk meg, abban biztos vagyok.

:)

KépKép
ritya
 
 


Rabbe: Szuperek az uh képek!!! Gratulálok a kisfiatokhoz!

Sophie: Nagyon jó pihenést kívánok Nektek! Biztos jó időtök lesz! Pihenj sokat!!!!!

Sisszka: Én is épp múlt éjjel álmodtam a babánkkal. Először azt, hogy a hasam jobb oldalán nagyon éreztem a mocorgását és odatettem Apa kezét. Annyira örült neki, olyan jó volt látni a mosolyt az arcán! Utána meg azt álmodtam, hogy elmentünk 4D uh-ra, ahol azt mondták, hogy fiam lesz. A férjem erre nagyot csapott az asztalra, hogy "Mi az hogy fiú?", de aztán ő is megnyugodott és örült neki...
Ezek után nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lakik a pocakomban. Most nem érzek semmit. Anno Bencénél az első pillanattól fogva tudtam, hogy fiam lesz.

Aranyoska: Jó fagyizást!!!!! Hmmmmm.... én is kérek fagyit!!!!



Velem annyi, hogy hála a Jó Istennek, egyre több mindent meg tudok csinálni. (egy hete még nagyon gyenge voltam az 1 hónapnyi fekvés után...)Tényleg csak egy kis idő kellett és fokozatos terhelésnövelés.
Ma elmentünk ebédelni Anyuékhoz. Most pár napig itt vannak a húgomék is. Jó volt találkozni velük, mert már húsvét óta nem láttuk egymást. Nekik 2 kislányuk van, a nagyobbik 5 éves (most ünnepeltük a szülinapját), a kicsi pedig pont Bencével egyidős, (3 héttel született később).
Ebéd után egyedül jöttem haza Bencével, mert a férjemnek dolgoznia kellett menni a színházba. ma dupla előadást játszanak, ami azt jelenti, hogy az első 3-kor kezdődik, a második pedig 7-kor.
Délután kimentünk a kertbe játszani, végre jó idő volt! Csak akkorára nőtt a fű a sok eső miatt, hogy nem látszott ki a bokánk. Na, de majd holnap Apa lenyírja.
A fürdetéstől kicsit tartottam, mert mióta feküdnöm kellett, mindig volt velem valaki, aki be-és kiemelte Bencét a kiskádból. A fürdőszobánkban nincs kád, csak zuhanyzó, amitől irtózik Bencus, ezért fürdünk még mindig kiskádban. Állványos, 1 m hosszú és elég mély ez a kád, így ülve nagyon kényelmesen elfér még benne.
Na de meg kellett oldanom, hogy egyedül belemásszon. (egyszer próbáltam, hogy a földre teszem, de folyton ki-be mászkált, megcsúszott a lába, így ez szóba se jöhetett ....) Na erre odatettem a mosdófellépőt a WC kagylóhoz, emellé a szennyestartót és lám, kész volt az ideiglenes lépcső. Pont be tudott mászni!!! Olyan büszke volt magára a kis Drágám, hogy azonnal fel kellett hívni a Mamát és elmesélni neki. :D

Bocs, hogy ilyen semmiséggel traktállak Benneteket, de egy hónap fekvés után VÉGRE nem éreztem tehetetlennek magam!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kép

Csajok, gyártottam pocifotót :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka:nagyon szépen gömbölyödsz te is :wink: majd én is csinálok újat,mert én úgy veszem észre,h rohamosan nődögél az enyém is.

Csillagvirág:nagyon ügyesen megoldottad a problémát és Bence is édes lehetett,de azért vigyázz még,nehogy most meg átess a ló másik oldalára.Annyit mozogj,amennyi tényleg jól esik :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


sziasztok,

köszi lányok, apukám jobban van, ha minden jól megy, a héten kiengedik. péntek du megjött a férjem, így egy kicsit levette a vállaimról a terhet. bár este most is képes vagyok hamar kidőlni.

angie:nagyon szép pocid van. :)

gyancsi: a nyaki gerincsérv: az én apukámnak konkrétan a kezei zsibbadtak, és emiatt egy-két mozgás már kiesett neki. ezért kellett megműteni.

iwiw: engem Tordéné néven megtaláltok. :)

rabbe: az én munkahelyemen nem adtak választási lehetőséget..kivetették velem először a szabikat, és csak utána megyek megint táppénzre. így juni 1-ig szabin vagyok, utána pedig táppénz... gratula a kisfiadhoz, nagyon édes :)

lányok, úgy látom, a fiúk most nagyon elhúztak :) kislányok hajrá! :)

sziszka: a magzati szívhangfigyelővel még én sem hallottam folyamatos galoppozást. :) de ahogy telik az idő, annál jobban lehet majd hallani.. hát én is reménykedem, hogy így lesz. :)

dorka:nagyon szépen alakul a pocid! :)

lassan nekem is csinálnom kellene.. a nadrágjaim most kezdenek szorítani a hasamnál. így a férjem megígérte, a héten elmegyünk, és veszünk nekem rucikat.:) már nagyon várom. :) a súlygyarapodás nálam sem jellemző még, talán +1 kg. dehát minusz 4-el kezdtem a sok róka miatt. róka már "csak" heti egyszer jön, de lassan nem bánnám, ha elmenne tőlem. szenved még valaki émelygéssel?:) vagy csak nálam ragadt itt? :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Kedves Kismamák!

Ha túl drága álmaid babakocsija vagy a kinézett babatartozék keres fel, és garantáltan olcsóbban szerzem be a bolti árnál. Kérdezz bátran, szívesen válaszolok minden kérdésre és ajánlatott is, adok. További szép babavárást!
dr
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla 2010.05.25.

Kép

szisszka
 
 


Remélem, mindenkinek jól telt a hosszú hétvége, nekem végre sikerült pihenni is :)

Emese
Biztos jó lehetett a bl döntő így :) Én régebben nagyon oda voltam a fociért :D
Mi egyszer EB döntőt néztünk nagy csapatban :) Éppen Corfun nyaraltunk és a Görögök nyertek :) Hááááát ekkora bulit és népünnepélyt nem láttam azóta sem :)

Dorka
Simán érezheted a babát! Én sem érzem állandóan, tegnap pl. csak egyszer egy picit :) De ez majd változik, egyre erőteljesebb lesz :)
Szép a pocakod!!!! :)


Rita
Akkor nálatok is jól telt a vasárnap :)

Csillag
Akkor fiú lesz ? :D
Örülök, hogy jobban vagy, de azért vigyázz magatokra nagyon! Ha tudsz pihizz és ne erőltesd meg magad!

Henne
Örülök, hogy jobban van apukád!
Az enyémmel elvileg csak az 5. hónaptól lehet hallani a szívhangot. A csuklást, mocorgást, rúgásokat viszont már igen.

szisszka
 
 


Jó reggelt Lányok!

Csillag- Mikor lesz meg az AFP eredményed?Remélem mihamarabb tudsz beszélni a gazdaságis csajjal és ügyesen intézed a szabikat meg mindent :wink: Én nem kövezlek meg a hordozókendő miatt, hisz mindenki másképp csinálja, mint ahogy a dal is mondja :D De az biztos, hogy én sem szeretném a gyerkőcöt a saját ágyunkban altatni, a gyerekszobába szeretnék egy heverőt és ott szeretném éjszaka szopiztatni, aztán vissza az ágyba...Persze nagyon jó elméleti szakember vagyok, aztán majd tuti mást hoz az élet :D

Sophie- Igen, az a rossz, hogy mivel téliek lesznek a babáink, a hordozókendőt az utcán nem nagyon fogjuk tudni használni, max a lakásban, de én szeretném már az elején hozzászoktatni, hogy mire jön a tavasz megszeresse :wink: Ja amúgy Anyukám meg a volt párom is ( akivel majdnem 8 évig voltam együtt) ők is 08.12-én születtek :D Jó pihenést nektek a Balcsinál, aztán jelentkezz! :D

Vaya- Örülök, hogy jól vagytok ti is, nekem mind a két név tetszik amit választottatok :D Na akkor most már jobban figyelek a bugyborékolásra a pocakomban :D Megnéztétek a Rbin Hood-ot?

Szissz- Dobhatnál képeket a bodykról!!Én is imádom a Vaterát meg a Tesz-veszt, olyan jó dolgokat ki lehet fogni....Néztem a kocsit is, de csak egyet találtam, az használtan is 120.000 volt, akkor meg már inkább megveszem újan....De még nézelődök!!Apjuk egyébként már hajlik a dologra, annyit duruzsoltam a fülébe :D
De azt mondta, hogy a többi dologgal tartsuk magunkat a megbeszéltekhez, tehát semmi elszállás!!Mondtam neki, hogy hát persze Drágám :D :D :D

Rabbe- Iszonyú szuperek a felvételek :D :D Gratulálok a kis Patrikhoz!!Szépen elhúztak a fiúk 7-3-ra :D

Freestyler- Egyetértek, házi munkát megkönnyíti a kendő szerintem is!! :D

Aranyos- Csak nem vágtak át a babadolgokkal :wink: De ha igen, akkor ez legyen a legnagyobb gondunk, nem igaz :wink: Pénzt ugye nem adtál nekik?? :D Bizti jó lehetett a Bl döntő, sajnos most nem működik a TV-nk, így nem láttuk ( vagyis a tv működik csak adás nincs benne :D )

Dorka- Akkor te is ilyen belezúgós típus vagy!! :D Én most olyan szinten odavagyok ezért a kocsiért, hogy nem tántorítok :D Apjuk azt mondta, hogy kicsi a bevásárló háló...MOndom neki, veszek hozzá 1100 Ft-ért plusz hálót amit a tolókarra lehet rögzíteni :D Mindenre van megoldásom :D Cuki a pocakod nagyon!!!!

Ritya- Örülök, hogy nektek is jól telt a hétvége!! :wink:

Henne-Örülök, hogy te is jól vagy, remélem az émelygés is eltávozik most már jó messzire!!Tök jó, hogy Apud már jobban van!!! :wink:

Mi péntelen meccsen voltunk, utána sörsátor-élőzene, dínom-dánom, hajnali 2-re értünk haza...Szombaton itt voltak a barátnőmék a férjével, velük dumcsiztunk meg játszottunk hajnalig...Vasárnap döglés, tegnap meg MELÓ...ÁÁÁÁ, nagyon szar volt, 4 órát kell állnom, elvileg van egy szék amire le lehet ülni, ha nincs utas, de hát most kezdődik a szezon, tele volt emberrel a reptér, az én derekam meg majdnem leszakadt a helyéről, érztem is rendesen a hasamat, hogy húzódott estére....És ma is mennem kell!!!De utána nem megyek vagy 2 hétig az tuti....Valami rejtélyes módon betegállományba fogok menni :D

Puszi mindenkinek!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Ancsa
hátha lesz még kocsi olcsóbban!
érdemes megnézni az expresszt is akár... vagy ebay.at ??? :D
Amúgy tök jó, hogy meggyőzted apát :D hajrá :)
Óóó, nekem is voltak szép kis elméleteim arról, ahogy a gyermek a kiságyban fog aludni :lol: de én ehhez nem vagyok elég következetes :D Igaz, nálunk a hálónkban volt a kiságy alapból, másképp nem tudtuk volna megoldani. 4 hónapos volt Marci, amikor már nem volt se kedvem, se erőm felkelni éjjel a szopihoz, csak megfogtam a gyereket, magam mellé tettem és szopizott. Viszont közben én is elaludtam, igy mindig ott ragadt az ágyunkban. Ezután az ágyunkat lecseréltük matracra, nehogy leessen a gyerek az ágyról, viszont olyan jó volt végre átaludni az éjszakákat :D :D :D
Ebből aztán egyenesen következett, h a gyerek saját matracot kapott, ami hozzá van tolva a miénkhez :D Mondjuk minket nem zavar, h velünk alszik... De nálatok a külön szobával jobban megoldható lesz ez a dolog :wink:
Munkát sajnálom :( Remélem a mai napon hamar túl leszel és utána pihiiiiii :)

szisszka
 
 


Sziasztok!
Én nem szoktattam hozzá Szilárdot, hogy mindig rajtam legyen. Kapott egy pihenőszéket, és abban nézelődött, amíg főztem, vagy takarítottam. Azt mindenhová magammal vittem, fürdő, konyha pult, szobák, így ott lehetett mellettem.

Ancsi!
Te már vissza is mentél Mo-ról, és máris dolgozol? Akkor ez nem volt hosszú nyaralás! A bécsi főreptéren dolgozol (talán Bécsben laksz :roll: )

Nálunk a hétvége gyorsan eltelt. Minden napra jutott egy kis zápor, vagy inkább nevezzük viharnak, és jól bemosta az udvarunkba a sarat, így munkánk is akadt bőven. De sikerült pihenni, grillpartizni, kirándulni, otthon tevékenykedni. Jó is lenne, ha minden hétvége 3 napból állna. Talán még utol is tudnám érni magamat. De azt hiszem, hogy én is erőre kaptam, mintha nagyobb energiával tudtam volna tenni a hétvégi dolgokat. Lehet, hogy itt a második harmad, amikor tényleg könnyebb lesz egy kicsit a várandósság? :D

De jó, hogy már ilyen sokan érzik a babamozgást. Nálunk tegnap apa kezébe is beletolta a kis kezét/lábát Gombóckánk. Teljesen meghatódott apa, pedig nem előszőr éli át ezeket a dolgokat.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok Csajok!

Először is, köszi mindenkinek a pocakdícsértetet :D

Henne, örülök, hogy apukád már jobban van!!!!

Csillagvirág, nagyon ügyes voltál a fürdetésnél. :D

Gyancsi, én is mindent megmagyarázok, ha megtetszik valami, akkor miért is kell azt azonnal megvenni :D
Kitartás a melóhoz!!!!Mondjuk nem csodálom, hogy az álldogálástól ki vagy, én sem viselném szerintem túl egyszerűen.

Szisszak, már úgy várom, hogy erősebben érezzem!!!!! :D :D :D
Köszi a táblát, úgy imádom nézegetni :D

Angie, szuper lehetett, ahogy odamocorgott apához.
Nálunk Andris akkor egyszer érzte, akkor tényleg erősen, azóta én sem tudom, hogy érzem-e igazából.

Csajok, ma nagy nap van, mára hívtak vissza a 4D-re, hogy csinálnak egy villámfilmet, megnézni, hogy mi van a két kis lába között :D Szorítsatok nekünk, hogy most már látszódjon!!!!!
Nagyon izgulok már!!!!!

Csajok, fontos kérdés, ha eszek előtte, akkor tutira lenyugszik, igaz?
Mert múltkor kajáltunk előtte, és azon gondolkoztam, hogy lehetséges, hogy van párhuzam közte.

Tegnap kaptam anyósomtól 2 tök szuper fesőt, ami jó hosszú, cicagatyával is fel lehet venni, nagyon kényelmes, ő varrta! :D

Ma meg megint roma konferenciám van 14 órától :( De talán gyorsabban megy az idő :D

Annyi minden jó történt a hétvégén, kikapcsolódtam, csak tegnap este sikerült elég szarul aludnom, hogy jött a vihar!!!

Puszi Csajok, majd még lehet jövök, szorítsatok este!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: