Új privát üzeneted érkezett!

Akkor jöjjenek a kompromitáló fotók :oops: . Az első kettő a légyottról készült, az Apukáról és az Anyukáról.
A harmadik mai kép, Bencus éppen a cickóit csipkedi Mazsinak :oops: . Elvileg jövő hét végétől bármikor jöhetnek a kiskutyák :roll:

Kép



Kép


Bazsa,
gratula a laptetűhöz, szuper!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.22 04:33-kor.
Vendég
 


Bikfykém!

Hát megkönnyeztem a 11:40-es hozzászólásod! Komolyan! Annyira átérzem azt, amit most te érezhetsz! De hidd el, sikerülni fog, és csak akarni kell! És te akarod, ezt mi is látjuk, és Isten is látja! Hidd el minden rendbe fog jönni. A párod, lehet, hogy most jött rá, hogy neked valóban, igazából mennyire is fontos, a ti közös babátok! Egy férfinak ez egy kicsit más, ők nem érzik úgy, hogy gyerekzsivaj nélkül mit sem ér egy ház, egy család. Idő kell nekik. Adj egy kis időt neki!
Nagyon nagy ölelést küldök neked!

Bazsa!
Csak arra gondolj sikerülni fog! Igen, sok mindenen mentem keresztül, de itt szinte mindenki! A lényeg az, hogy tényleg vigyázz magadra!

Beze!
Már 8 hetes vagy! Hogy rohan az idő! Nagyon örülök, hogy a haematóma már nincs sehol! Szívódjon fel az a kis maradék is szépen! Gratula a szívhanghoz!

NAtikám!
MA is küldöm a babaragacsokat! Nagyon szurkolok, drukkolok továbbra is! Sajnálom ezt a valamit. Remélem, hamar elmúlik, és nem gomba lesz! Még 8 nap! Istenem, annyira szeretném, ha 8 nap múlva látnánk a pozi tesztedet! Ne hajtsd a napokat, próbáld meg kiélvezni őket! ( Ez egy olyan tanács részemről, amit én sem vagyok képes betartani! Pedig jó lenne!) Később hiányozni fognak! Bencus jól van?
Jaj, én is imádom ezt a sorozatot! Már vagy 3x láttam az egészet! Annyira nem normálisak, hogy nem lehet őket, nem szeretni!

Kiki!
Kösz a vigasztalást! Rettegek, hogy valami baja lesz a babának és elvesztem. Mások már álmodnak a babájukkal, én még nem. Buta vagyok, mert ezt rossz előjelnek veszem. Minden nap 100x elmondom magamnak, hogy Egészséges a babám! íEz így lesz az AFP-ig! Akkor talán megnyugszom! Bocsánat a nem babásoktól, hogy ilyen hülyeségeket írogatok, de ez van. Nagyon féltem őt!
Ti hogy vagytok? Neked mikor lesz babás vonalzód?


Bumi!
Jaj, de jó, hogy hallunk rólad! Főleg, hogy ilyen jó híreket hozol! Hát nagyon szurkolunk neked is!

Bikfy!
Ezek a képek! Haláliak!
Na mi legyen a vonalzóval?

Aagassi!
Nagyon hamar belejöttél az anya szerepbe! Csodállak érte! Nagyon ügyi vagy! Azt hiszem a gyerekeknek kell majd egy kis rendszer, de az majd úgyis alakul magától!

Nati! Hát de édes a kutyusotok! Bencus is tök édi, ahogy birizgálja Mazsi cicijét! És ahogy összpontosít! Nem állatorvos lesz a gyerekből? :lol:

rodina74
 
 


Hahó!

Bikfym, a Zurad kénytelen lesz felvenni a fordulatszámot Melletted! :) Úgy tűnik, kezdi összerakni a képet, h ehhez a "játékhoz" ketten kelletek. Új fotók nincsenek, ill. egy van csak, telefonnal lőttem, megpróbálom felaplikálni a gépre meg a netre; a héten nem volt időm fotózni, a pocsék idő miatt mindig hisztizett valaki, hol a Lányom, hol a Fiam, hol meg én. :lol:

Vius! Mindjárt küldök priviben linket. Hogy sikerült a Darinka-barikád? :wink:

Bazsa, LAPTETŰŰŰŰ!!! És irgum-burgum, itt papolok a női megérzések fontosságáról, Te meg hajtod magad ezerrel, szóval elverem a segged, ha nem veszel vissza kicsikét a pörgésből, no!

Rodina! Az erős túlzás, h gyorsan belejöttem...tartom a napi rutint, a napirendet, ebéd mindig pontban délre, 1-kor fektetés, a délután kicsit egyszerűbb az alvás miatt, meg ugye Fiam reggel kel előbb, akkor van saját ideje, Lányom meg délután ébred előbb, neki akkor van saját ideje velem/apjával; este 7 körül vacsi, aztán fürdés, fekvés 9-kor, ebből nem engedek. Vannak viselkedési szabályok, van "gondolkodó sarokba" állás is fejenként naponta min. 1x, azt mind a ketten kijátsszák minden áldott nap. És bizony van olyan nap, amikor este megfordul a fejemben, h kellett ez nekem? :oops:

Ma mondjuk pont nem gondoltam erre, de ebben nagy kanala volt a Zuramnak, mert bundás kenyeret csinált vacsira; ez nagy segítség volt nekem.

Nati, a képek nagyon jók! A cici-birizgálós különösen tetszik! :wink:
Vendég
 

 
 

Lányok!
A párom a hétvégén csinál rólam pocakfotót, és majd felteszem. Már jó látható az édes!

rodina74
 
 


Ja a párom ma mulat! Az egyik baráti körünkkel időnként el szoktunk menni egy egyetemi kis klubba, és ott szoktunk dumcsizni, na meg kicsit iszogatni! Ma is van egy ilyen tali, és mondtam a páromnak, hogy most menjen, mert jövőre már nem nagyon fog tudni menni! Remélem jól fogja érezni magát! Én a cigifüst miatt semmiképpen nem akartam menni, de hogy őszinte legyek nem is hiányzik. Persze szívesen találkoztam volna velük, de jobban örülök neki, hogy terhesen dekkolok itthon!

rodina74
 
 


Aagassi !
Én felnézek rád, ezért az örökbefogadásért! Én nem biztos, hogy képes lennék rá, ezért is csodállak téged, és a párodat érte! Remélem hamar egymásra hangolódtok, mert nekik még több gondoskodás, szeretet, és megértés kell, mint egy saját gyereknél. Ők már sokat csalódtak, és tudják, hogy nem könnyű az élet! Nagyon szurkolok nektek! Jól csinálod, büszke lehetsz magadra, magatokra!

rodina74
 
 


aagassi,
igérem visszaveszek a hajtásból,hidd el én is érzem,h sok. most egy kicsit összejött,de ezután többet pihizek. nagyon fáradékony vagyok és jobban fájok is ha sokat megyek.
jó olvasni a napirendet. szép dolog a család :)

nati,
a középső képtől egy kicsit zavarbajöttem :oops: :lol:
imádom a kutyákat

rodina,
várom a képet a pocóról. hát látod nekem nem kell terhesnek lennem,ahhoz,h terheshasam legyen :) a hétvégén lefényképeztetem a párommal és elküldöm nektek,komolyan soha nem volt ekkora hasam. de ha a terhesség sikerül,ugyis mindegy :)
lehet,hogy előkészül a hasam rá????? na látod erre eddig nem is gondoltam :lol:
Vendég
 


nézzétek mit találtam, ez komoly???

Kép
Vendég
 


Hát akkor én elköszönök mára,

mindenkinek szép álmokat...

rodina neked küldök még egy álomképet, remélem segít álmodni...

Kép
Vendég
 


Bazsa, ez az egyik kedvenc fotóm! :D
Vendég
 


No jelentem, sikerült feltennem pár képet az albumba. drága Öcsém lőtt párat még Anyák napján, mikor Anyumat mentünk köszönteni; meg egyet lőttem én egyik este a fürdőszobában.
Vendég
 


Hihetetlen ez a pocakos kép!

Bazsa!
Kösz az álom babát! Jó éjt!

rodina74
 
 


Hali csajok

SCak benézek most lettünk készen Dari barikád ahogy Aagassi mondta tuti biztos.folyóson szönyeg lerakva ajtó megcsinálva.cipős polc eltüntetve.

Aagassi köszi
Köszönök aztán megyek pihizni

Jó éjt szép hétvégét majd jövök.!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Csináltam vonalzókat, így legalább én is látom, ki mennyi idős itthon. :lol:

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Szép jó reggelt :)

aagassi,
jó ötlet volt a vonalzó és látom a fiadnak másfél hónap múlva nagy napja lesz! én is megnézhetem az albumodat?

mindenkinek szép hétvégét!

[/img]http://konnycseppek.freeblog.hu/files/anim/garfield_b.gif
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Annyira édes pofák vagytok, nagyon jókat nevettem a soraitokon.

Bazsa!
Pihenj sokat! Szóval neked már most terhes hasad van? :lol: Mi a pozitív gondolkodás, ha nem ez?

Aagassi!
Hármótok hisztije is vicces volt, ez annyira te vagy. Édes família vagytok, és kész. Képeket mindjárt megkuksizom.

Rodi!
Pocakfotót nagyon várom. :wink:
Én azt a te autós jelenetedet sosem felejtem el. A fájdalomnak is vannak fokozatai, annak a napnak a fájdalmát annyira szépen leírtad, még a mai napig is sírnom kell, ha rá gondolok. Aztán mindig úgy vagyok, pár hónapra rá babás lettél. Hátha az én könnyeim is kellenek most a sikerhez. Ölelésedet köszönöm, nagyon jól esett. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Na. Folytatom is az írást, csak csináltam egy kávét, meg mindjárt indulok a piacra is.

Vius!
Dari barikádnak nagyon örülök, vigyázzatok nagyon arra a lányra! :wink:

Nati!
Akkor mindjárt szültök? Márminthogy Mazsi. Aztán majd te is követni fogod. DE jó! Az egész családotok terhes! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki, Beze!

Látom, ti nem voltatok az esti traccspartin. Mit csináltok?

Bumi bébim!
Téged azért nem hiányollak, mert az első szuri napja szent. Neked este fontosabb feladatod volt. Ha valaki, hát te már igazán megérdemled a sikert. Nagyon felnézek rád, és 1000%-ig biztos vagyok a sikeredben. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka, Eclipse, jelentkezzetek, merre vagytok?

Hiányoztok ám!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Aagassi!

Én csak ámulok és bámulok. Nincs is szavam rátok. Annyira de annyira szépek vagytok, ez valami őrület.

Fogmosis képen csorogtak a könnyeim, annyira mókásak így együtt. Ha rossz kedvem lesz, csak rájuk kattintok és huss! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt!

Kép

Végre süt a nap! :) Gyorsan átfutottam az irományaitokat!

Beze: Szilveszter???? :shock: Nem semmi újévetek lesz! :D
Örülök hogy a hematómából már szinte semmi sincs.
Te is Monuralt szedtél? Nekem is azt írták mikor először volt ilyen vackom.
Most is állandóan pisilni szaladgálok. Tegnap gyorsan elmentem a háziorvosomhoz hogy írjon fel valamit, mirt a 3 napos szünet aztán hova menjek ha bajom van. Tegnap még nemtudtam kiváltani, pedig jó lett volna beszedni, mert nem javul a helyzet. Vettem Urogin nevű löttyöt is még a múltkor azt iszogatom, de nemnagyon érzem a hatását. Ez valami gyógynövényekből készült nagyon vacak ízű valami.
Majd most délelőtt elmegyek egy gyógyszertárba és kiváltom. Akkor megnyugodtam hogy be lehet szedni babatervezés közben is. Mennyi nap alatt hozott rendbe? Ha jól emlékszem nálam már másnap jobb volt tőle.

Kiki: Igen tegnap voltam mérésen. Most láttak a bal oldalon egy 11 és egy 12 mm-est, a jobb oldalon egy 12 mm-est, a méhnyálkahártya ha jól emlékszem 6,7-es volt. Most nem a doki nézte, hanem van ott egy hölgy, aki szülésznő is, meg UH-ozni is tud. Rendes volt mert mondta hogy vasárnap este menjek be hozzá a szülészetre és megnézi megint mi a helyzet. Úgyhogy holnap este megint megyek.
Egyébként szerdán kell mennem, akkor lesz az orvos. Szerintem ott lesznek még a tüszők. Arra tippelek hogy holnap lesznek olyan 15-16 mm-esek.


Jaj csajok most azon parázok, hogyha mégis lesz inszem és van ez a hólyaggyulladásom, vagy húgyúti fertőzésem, akkor lehet hogy nem kéne megcsinálni az inszemet. Attól félek nehogy valami bacit felvigyenek a méhembe. SZERINTETEK? Mondjam ugye a dokinak hogy van ilyen bajom.

Olyan szerencsétlen vagyok. végre elmúlik a ciszta, erre van most ez a szar. Kész vagyok.
Már szaladnom is kell pislantani.

Kép
babicsek
 
 


Babikám!

Nyugi, nyugi. Látod? Ember tervez, Isten végez. Ne görcsölj, ahogy meg van írva a sorsodban, úgyis úgy lesz. Dokinak mindenképpen említsd meg a dolgot. Nagyon szorítok. Olyan keveset jössz mostanában. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Aagassi, mindjárt megnézem én is a képeket. :wink:

Babi, 3 nap alatt teljesen rendbe jöttem, ha ma elkezded, inszemnél már semmi gondod nem lesz, úgyhogy nyugodtan. Azért persze említsd meg a dokinak, hogy ez volt, de tuti nem lesz akadálya a beavatkozásnak. Urogint egyébként babásan nem lehet alkalmazni.

Nati, a képek csúcsak! Főleg Bencus tetszik, ahogy birizgálja Mazsi cicigombjait. :lol: Szépek lesznek a kiskutyusok. :wink:
Mennek a babaragacsok. Mailemet megkaptad?

Bikfy, 10 után én már használhatatlan vagyok, és végre ma éjszaka jól aludtam. Ráadásul a nap is süt, kék az ég, hétvége van, mi kell még?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Aagassi, gyönyörűek! :D Az anyák napi képek olyan meghatóak, a fogmosis pedig csúcs! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!!

Bocs de ma sincs időm jönni mert ma tiszta átjáróház van nálunk megjelentek a párom unoka nővéréék Pestről jöttek haza a nagyszülökhöz. Közben itt van az öcsémnek a kisfia aki hétfőn lesz 2 éves és ma ünnepeltük meg persze akkor már jött a család is nagynéni nagybácsi dédszülök...stb....
Holnap meg megyünk nagyszülő dédihez meg az ükihez ebédre nem tudom mikor jövünk haza.
Hétfőn meg nagy családi pecálás lesz (32fő)családi halastavon

Nem tudom mikor jutok gép elé de holnapra BIKFY kedves nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!! Kép

Aagassi köszi a linket nagyon aranyosak vagytok!!!
A fogmosós kép tényleg nagyon jó az nekem is tetszik.

Kép mászás kúszás közben Kép

Új szönyeg jól seper.

Megyek mert hiszti van

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek,mert nincs időm,de lenne egy kérdésem hozzátok?!:

Ma reggeltől nagyon fáj a torkom,alig bírok nyelnio,meg taknyolok nagyon.Valószínű még az allergiám is előjött! :(
Nem merek semmilyen gyógyszert beszedni,szerintetek ettől lehet baja a babának,h beteg vagyok?Az allrgiám befolyásolhatja a terhességet?
Torokfájásra tudtok vmi jó praktikát?(fagyi?)

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl a fagyit próbáld meg rosszabbat úgy sem hiszem hogy csinálnál.

Hoztam képet az öcsém fiáról meg Dariról mikor eszik a tortát.
Kép Öcsém kisfia Milán 2 éves Kép torta evés közben

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kép Kép Dari én Milán Öcsém Apám fél feje

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Syl, tantum verde cukorka jó torokfájásra és lehet babásan. a náthádtól nem lesz semmi baja a kicsinek, csak lázas ne legyél. ha szökik fel, hűtőzuhanyozzál!!! jobbulást!!!

lányok, én se leszek holnap, hogy Bikfy, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KíVÁNOK 29. SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P szemtelenül fiatal vagy :wink:
Legyen nagyon szép napod!!!!!!!!!!

puszi mindenkinek, kellemes további hétvégét!!!!!
Vendég
 


Bikfykém!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!


Kép

rodina74
 
 


Bazsa!
Simán lehet a progreszteron miatt a pocakod! Nekem is vicces volt, hogy a legnagyobb akkor volt a hasam, mikor épp a lombikban tanyáztak a babák... :) Már akkor kellett hasznélnom az utrót. Aztán pár nap alatt visszábbment, nem mintha zavart volna... :)
Pihi, pihi! Használd ki ezt a pár napot!
És igen, sikerül most!!! :)
Ez a 900. oldal laptetű mesééés! :lol:

Aagassi!
Édesek a gyerekek, jók az új képek is! :)
Ez nekem nagyon jó kis napirendnek tűnik! De jó, hogy van lehetőségetek mindkét gyerekkel kettesben tölteni egy kis időt! Gondos szülők vagytok!
És az természetes, hogy néha nagyon nehéz a gyerekekkel, és "visszasírod" a régi életet, egyrészt nagy változás, másrészt ezen mindenki elgondolkozik, hogy milyen békés volt, míg csak ketten voltak. Ez örökbefogadástól független! Kitartást! Olyan imádnivaló gyerekek! :)
Szuperek a vonalzók! Köszi! :)

Bikfy!
Ez nem nyafogás! Örülök, ha leírod az érzéseidet, hátha tudunk segíteni, leírni, hogy nálunk is volt-e ilyen, hogy éltük meg, mitől változott ... stb. Nem beszélve arról. hogy amíg összeszeded a gondolataidat te is megnyugodhatsz vagy rájöhetsz valamire.
Drukkolok nagyon ehhez a két hónaphoz, vagy már ehhez is, hogy sikerüljön!!! :)

Bikfy!
Azért én kicsit tartok a karácsonytól, hogy pl. befektetnek korábban, és se gyerek, se család... :( Bár el tudom képzelni, hogy az is alakulhat jól, de azért ijesztően hangzik...
Meg karácsonykor kevés a nővérke és agyon tápszerezik a gyerekeket, hogy nyugton legyenek... Bár ezen segít, ha mindig velem van a baba. Hú, de fura ezt leírni... Tényleg anyuka leszek? :shock: :oops: :)

Vius!
Ügyesen felkészültetek a leányzó bekorlátozására! :) Kis kópé az a lány! :)

Beze!
Hát akkor az egy "különös szilveszter" lesz! :) Nem semmi, hogy ezt összehoztátok így időzítve! ;) Drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen, és az epe se bántson! :)
Igen jól mondod, férfiak, ilyenek... :?

Nati!
Kitartást, már csak napok választanak el a csodás pozi teszttől!!! :) Drukk és babaragacsok mennek! Jobban vagy már?
Mazsi csodásan néz ki! Lehet aznap tesztelsz, mikor szül? :) Bencus nagyon édes a képen! Csak én nem látom a második képet? :shock: Az agyam kizárta a pikáns részt?! :)
Sajnálom, hogy S. nem kérdezi meg, hogy vagy, ők tényleg teljesen máshoz kezelik az egészet, sokkal higgadtabbak tudnak lenni. Ezért kell rájuk szólni, hogy kérdezzék meg... ;)

Bazsa!
Aztán jöhet a te pozi teszted is! :) Neked is nagyon drukkolok! :)

Rodikám!
Küldöm a nyugtató öleléseket! Megértem, hogy aggódsz, de minden rendben lesz! És ne foglalkozz az álmokkal vagy álmok hiányával, mert mi mind tudjuk, mennyire vártál már erre a babára! Szép lassan majd rádöbbensz, hogy tényleg ANYA LESZEL!!! :) Nagyon jó, hogy elmondod magadnak, hogy egészséges lesz! Ügyes vagy! Ölellek, és teljes mértékben megértelek!
A pocakfotót nagyon várom! :)
Megértem, hogy nem vágysz most füstös buliba! :?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Babicsek!
De szuper, hogy holnap is megvizsgálnak! Ez nagyon jól alakul! A méhnyálkahártya nagyon jól alakul. Hidd el, nincs miért aggódni! Addig a felfázás is rendbejön! Drukkolok nagyon!

Beze!
Szuper, hogy jól aludtál! Még sok-sok hasonló éjszakát kívánok neked!

Bikfy!
Elutaztunk Miskolcra anyósomhoz. Itt azért nem tudom minden nap jönni. Hétfőn este megyünk haza.
Úgyhogy ha nem tudnék holnap jönni, BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok neked!!!

Vius!
Darnika nagyon édes! Jók a képek!

Syl!
Én a fokhagymát ajánlom, ha bírja a gyomrod. Van benne természetes antibiotikum, ami nem árt a babának, neked viszont segíthet! A fagyi, úgy tudom, csak akkor jó, ha kiszedték már a mandulád. A lázra figyelj nagyon. Az nem szabad, hogy legyen! És ne aggódj, nem lesz gond!

Nati!
Jó hétvégét neked! Jó pihenést!

Jaj, de jó, jaj, de jó, végre végig olvastalak titeket! :) Hihetetlen sokat írtatok tegnap délután óta, már itt kezd nagyon hiányolni a család, hogy 2 órája csak titeket olvaslak, és válaszolgatok. Ők már végigmentek gondolatban a terhességen, a 4D-s uhun, a szülésen... lassan felnő gyerek, én meg csak itt ülök, és nektek írok. :) Mondjuk legalább könnyű szülés volt, szinte észre se vettem... :lol:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hali!

azt hittem,hogy én leszek az első.... :( de sabaj.... 8)

Bikfy
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!


Először is Bikfynek holnapra:
Kép - fecsegő tipegők, hehehe

Vius! Isten éltesse Unokaöcsédet is, édesek, ahogy testületileg tortáznak Darival :) nem semmi 7végétek lesz, jó sűrű programmal

Babi! Ne aggódj, csak említsd meg a dokinak, h mit érzel; ha lesz inszem, akkor se lesz így semmi gáz!

Kiki! Ezen a könnyű szülésen jót röhögtem...bírom a családtagokat, mikor pikk-pakk elintéznek szóban :D

Sly! A tantum verde tényleg nagyon jó, csak ajánlani tudom! Jobbulást!

Jaj, holnap jönnek anyósomék...hát mit mondjak, meghívatták magukat a Zurammal, pedig ugye itt "létszámstop" lenne amúgy még vagy egy hónapig. Nagyon nem örülök, de remélem, h Gyerekeim nem fejlődnek vissza egy látogatástól! Fiam, ha csak vlki szépen néz rá, matrica üzemmódba teszi magát; anyósom meg majd azt hiszi, imádja őt a gyerek...na ezt nehezen fogom elviselni. Ez kötődési zavarra utaló tünet, többek között emiatt nem szerettem volna, h bárki is jöjjön hozzánk egy darabig. De kedves mama tudja, hol van a rés a pajzson.
Vendég
 


Aagassi!
Drukkolok holnap, hogy minden rendben legyen. Nehéz a családtagoknak elfogadni, hogy nem látogathatnak, pedig egy újszülöttnél is megvan a 6 hét, amikor csak akkor jöjjenek a nagyszülők, ha tudnak segíteni, és ne tukmálják rá magukat az új családra! Ők nem vettek részt az örökbefogadási tanfolyamon, ahol titeket felkészítettek, hogy mi a legjobb a gyerekeknek. Lehet, próbálják úgy kezelni, mintha vérszerinti gyerekek lennének, és így nem gondolnak az összeszokási időre. Persze megint csak magamból indulok ki, nem tudom, milyenek anyósodék, mennyire megértőek.
Remélem, sikerül megérteniük, hogy a további jó kapcsolthoz is kell, hogy hagyjanak időt nektek! Kitartást neked és a gyerekeknek holnapra!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Jó estét!

na ez a nap is eltelt!
a fájásom enyhül,inkább akkor indul be ha egy kicsit többet mocorgok. ma beálltam a tesómékkal és lányaikkal kosarazni,de ugy játszottunk,h nem lehetett hozzámérni :) hát ezt nagyon élveztem,sok kosarat dobtam,de aztán csak ki kellett állnom,mert fájogatott. aztán pihiztem és elmúlt. pedig csak lépkedtem,nem futottam,nem ugráltam meg ilyenek...

bikfy,
komolyan durva pocóm van,majd készítem a képet,aztán majd ámulsz bámulsz és te is azt fogod hinni,h jéééé ez tényleg terhes pocó :)

babi,
a tüszők nagyon huncutak tunak lenni,szerintem nagyon kiszámíthatatlanok. nálam nagyon lassan nőttek, meg gyarapodtak is közben. A dokinak mindenképpen emlísd meg a hugyúti fertőzést, de bízzunk benne,h elmúlik addig!

vius,
micsoda hétvége :) Érezzétek jól magatokat :wink:

syl,
a fagyi akkor jó,ha gyulladt a torok. nekem is van pollenallergiám,én megkérdeztem a dokimat,h mit lehet terhesség alatt szedni: Tavegil és Fenistil szedhető allergiára, ezek közül a 2. tutira van otthon is,az 1.-t nem tudom.

Nati,
nem azért írtam a középső képről a zavarbajövést,h leszedd :lol:
csak vicceltem :wink:

kiki,
na ennyivel nem uszod meg a szülést :D aranyos voltál :)

bikfy,
azon agyalok,h megvárjam e az éjfélt,de mindjárt összeesek! én ugyis jövök holnap és majd jóóóóóóóól felköszöntelek :wink:

mindenkinek jó éjszakát!

Kép
Vendég
 


aagassi,
a gyermekeid egyszerüen csodálatosak...
élvezet volt nézni a boldogságot az arcukon, látszik,h jó helyen vannak...
Vendég
 


Kedves Bikfy,

nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked :D

Kép
Vendég
 


Cukikáim!

Mindenkinek szép reggelt. Nagyon köszönöm, hogy nem felejtettetek el és gondoltatok rám. Tökre jól esik. :oops: :wink:

Remélem, mindenkinek jól telik a hétvégéje, ma nálunk is nagy banzáj lesz. Du. 3-ra főz apukám egy halászlét, amihez fogok finom vörösbort inni, utána meg lesz epres-joghurtos diabetikus tortám. Találtunk itthon egy cukrászdát, aki bármilyen tortát megsüt diabetikusan is. Ennek rettent módon örülök, kb. 6 napja erről a tortáról álmodozom. PCOS miatt nem szoktam édességet enni, de mivel ez diabetikus, meg amúgy is, ma a szülinapom van, hát kivételt teszek.
Nem gáz, hogy 29 éves vagyok már, aztán még nincs gyerekem? Annyira másként terveztem...
Az a legszebb, mikor uram rokonai figyelmeztetnek, hogy vigyázz Edike, kifutsz az időből. Ennyire nem szabad önzőnek lenned, ne féltsd már ennyire az alakodat. Szerintetek? Ilyenkor valami mérhetetlen brutalitás képe fut végig az agyamon, nem írom le, mit tudnék tenni velük. De ha egyszer megszülök, megindítom a népnevelést. Az szent. Elmondom nekik, mit éreztem ezekben a pillanatokban. Csak azt remélem, ezekkel a rokonokkal ma nem kell taliznom.

Mindenkit ölelek, jók legyetek!

Syl!
Ne fagyit egyél, az még rontani fog. Te most nem mandulaműtét után vagy. Sállal tekerd körbe a nyakadat, hogy a nyak ereid jó melegben legyenek. Meleg mézes-citromos tea, sok folyadék és ennyi. Lázra viszont tényleg nagyon figyelj. Fel ne szökjön!

KépKépKép
bikfy
 
 


Ma megint elöl van a repülőm. Úgy utáltam látni, mikor már annyira hátul szállt. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Ha mandula műtét után van nem szabad meleget se enni se inni
Nekem 20 évesen szedték ki őket akkor csak fagyit a gyulladásra nem jó a meleg ez tévhit mert a hideg jó rá.
Pl akinek ízületi gyulladása van az nem mehet melegvizes fürdőbe sem.

Megyek öltözni mert megyünk ebédre.

Bikfy jó szórakozást!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Drága Bikfy:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Egyáltalán nem gáz, én 29 éves, 6 napos voltam, amikor Lexi megfogant. :wink: A rokonaidat viszont szívesen kiosztanám!!! :evil:

Puszi mindenkinek, majd még jövök!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy,
légyszives ne sértegess :D
36 éves vagyooooooooook és nincs gyerekeeeeeeeeem :lol:
egyem a szivedet,ne ilyeneken agyalj,hanem érezd jól magad és edd jóízűen a finom epertortát! Ez a te napod és élvezd minden pillanatát!
Vendég
 


Vendég
 


Bikfy! Nagyon boldog születésnapot kívánok neked én is!!! :lol: :lol: :lol: Egész nap sütire csorog a nyálam. :oops: Remélem legalább te kilaktál belőle!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Először is BIKFY ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG! Én ezt küldöm neked szülinapodra. Ma indult el és kb. 12 nap múlva oda is ér!

Kép

Biztos nagyon fini volt a tortád! A rokonok beszólásait tényleg nehéz lehet elviselni.

bazsa: Tényleg olyan a pocid, mintha lakna benne valaki. :)

Én nemrég jötem haza UH-ról. A következőket látták:
bal oldal - 15 mm-es tüsző
jobb oldal - 12 mm-es
nyálkahártya - 8 mm

Kilátásba helyeződött az inszem. :) De röhögni fogtok milyen szerencsétlen vagyok. Szóval szerdán kell mennem megint mérésre. Attól félek hogy csütörtökre keül az inszem, mert akkor a érjem Pestre megy, úgyhogy nemtudja majd itt hagyni a katonáit. :? Ez a hónap tiszta gáz. Még ilyen kalamajkát. Ha most sikerülne az tényleg maga lenne a csoda.

Vaalami édességet most én is úgy megennék. Megyek keresek valami csokifélét.

Napközben nemnagyon vagyok, mert kint vagyunk a kertben, vagy főzök, vagy pakolok. Ma olyan jó idő volt.

Kiki: Itt vagy nálunk Miskolcon? Remélem jól fog telni a hétvégétek!

Kép
babicsek
 
 


aagassi: Nagyon szépek vagytok! És cuki a cicátok is!

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Bazsa! Ez a pocak sejtet vlmit, pontosabban Vlkit :lol:

Bikfy! Remélem, fincsi volt a hal, ittál hozzá jó bort és ettél a diab. tortádból is, mindezt jó társaságban, beszólogatások nélkül!

Olyan szép nap volt ma végre, mi is kint punnyadtunk az udvaron, kint is ebédeltünk. Csak kedves mamáéknak kellett volna otthon felejteniük magukat, h tökéletes legyen ez a nap. :roll:

Hoztak ebédet, elvileg együtt ettünk, gyakorlatilag káosz volt.
Gyerekeim alszanak végre, teljesen meg vannak buggyanva azóta.

Komolyan mondom, Anyumnak meg Anyóséknak is hiába koptatjuk a szánkat, h mit hogyan, mit nem, stb. Mintha direkt szívóznának velünk. Én mondok vlmit, h nem szabad, ők meg rögtön rávágják, h dehogynem...Gyerekeim meg fürtökben lógnak rajtuk, mintha nem lenne saját lábuk, meg megy az ütyülüpütyülü. Én meg az agyvérzés határán. Zuram ma nem kapott agyvérzést, mert a kertet csinálta éppen, kb. oda se bagózott. Komolyan mondom, jobban elfáradtam, mintha főztem volna.

Aztán meg h majd ők etetik a Gyerekeket. Mondom, nem. Egyrészt Fiam tök egyedül tud enni; Lányomat meg etetem én, mert Ő a mai napig nem jelzi, h elég volt...simán túletetnék csupa szívjóságból...hadd egyen már az a szegény kislány.

És a legszebb az egészben, h a saját Anyám is ugyanezt csinálja. És ha szólni merek, akkor jönnek az útszéli dumával, h így sose fogják megtanulni, h ők a mama meg a papa és nem fogják őket szeretni. Mondom, most se téged szeretnek, csak azt, h nyalod a seggüket és mindent megengedsz nekik. :twisted:

Itthon is bepróbálkoznak hol Apjuknál, hol nálam, de mi egyeztetünk és mindig ugyanazt mondjuk, csináljuk adott helyzetben, nincs kavarás; ma meg teljesen megszédültek ettől a káosztól, h amit én nem engedtem, azt az öregek igen.

Ma mértük Őket, igaz, reggeli után, ruhában-cipőben álltak mérlegre, a gyerekszobai ajtófélfán jelöljük a magasságukat meg a kilóikat. Kíváncsi leszek, mikor indulnak növésnek, mert eddigi életükben se centire, se kilóra nem vitték túlzásba.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: