Sziasztok!!!
Most be is fejezem,megvárom az ovációkat,hogy ,ennyire örültök nekem, és holnap jövök írni!
Jjj Sly,ne mondj ilyet !!!!!!!!Én totál megértelek,én is szenvedtem,mint a kutya!
Ilyen hirtelen jött a fájdalom?? Állítom a legrosszabb dolog a fogfájás!Remélem reggelre kialszod a fájdamat,de azért mindenképp menj el dokihoz!
Amúgy Sly te kérdezted,elvileg korlátlan netünk volt.Júliusban kötöttünk 5Gb-os csomagot 5.000Ft-ért,és akkor volt egy akció,hogy +1.000Ft-ért korlátlan opciót lehet kérni,így 6eFt-ért eddig korlátlan volt...csak ezt a korlátlan opciót május 1-től megszűntették,csak ezt mi nem tudtunk,és ugyanúgy neteztünk rendesen!
5 nap alatt kb 2,8 GB!Tehát a hónap többi 26 napjára marad kb. 2!
Ezt be kellett osztanunk,ezért tűntem el,de úgy tűnik sikerül!
Nagyon sok szép képet láttam az oldalon,mind az anyáknapi képek,mind Gabus esővédős csajos képe!
És persze Szintus csajos képei is gyönyörűek!
Igyekszem majd mindent elolvasni,bár sok dolgom nem lesz!
Adri!
Te nagyon kemény vagy!Az én csajom már evett csokis kexet!
Míg nem voltam,sajnos Márk átesett egy középfülgyulladáson!39,4 volt a láza,remegett,és félrebeszélt!Félelmetes volt,de szerencsére gyorsan meggyógyult!Mira is köhögött,de ezen már nem is csodálkozok!És hogy ne unatkozzak,Mircsi Jázmin nyomdokaiba lépett pár hete,állandóan vetkőzik!
Mindig meztelen!!!
Egy nap ötvenszer öltöztetem fel,zokni,cipő nadrág sosincs rajta!Míg ezt Sly írta,csak nevettem rajta,most a hajam tépem!Sly náltok ez elmúlt?
Márk meg iszonyat csúnyán beszél,lehülyéz mindenkit,mindenki pukifej és buta!
Szétvet vele az ideg,arról nem is beszélve,hogy olyan balhét csinál MEGINT minden reggel az oviban,hogy nem térek magamhoz!Egyszerűen nem tudom miért nem szeret járni,vagy mit lehetne csinálni!
Jövő héten Veszprémbe megyünk.hogy írjak is valami pozitívat!
Baba-mama klubos kirándulás lesz,de viszem Márkot is,az állatkertbe megyünk!Hagy legyen jó napja
Remélem kicsit megindul a forgalom,nagyon lnagyos volt mostanában!Írjatok,jövök én is holnap!
És képeket hozzatok minden mennyiségben!Berni te is,már megígérted!