Új privát üzeneted érkezett!

Dehogy sikeredtél hosszúra. Nekem most jó volt olvasni, hogy nem csak én vagyok megáldva ilyen férjjel.
Az előbb is kérdezt, hogy szomorú vagyok-e? Mondtam, én a tegnap estét nem tudom csak úgy elfelejteni. Azt mondta, nyugodjak már meg, jönni fog velem mindenhova. (Nem tudom, mondott már ilyent máskor is.)

Amúgy érdekes ez a dolog. Az első anyagleadásnál cirkuszolt, aztán mikor látta, hogy ez nem egy nagy durranás, azóta nem szól semmit. Csak az a bibi, hogy ő azt hiszi, hogy mindig itthonról vihetjük a cuccot. Hát ha Szegedre vagy Pécsre mentünk volna, az oké, kb. 1 óra az egész. Na de Pestre 3,5 óra. Nehogy már azon múljon a sikerünk, hogy nem friss, hanem valami hadirokkant katonákat viszünk.

Még azon is röhögök, hogy a doki a párodat vígasztalta. Na én is így jártam a nőgyógyásznál. Még a férjem mellett állt ki, hogy tudja, ez egy pasinak milyen kellemetlen. Azt hittem, hidat építek. Az nem gond, hogy én ott fekszem egy szál semmiben kiterítve? Az nem kellemetlen? Hülyék ezek mind. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodingóm!
Holnap megcsináljuk a Kaális vonalzómat? Tudod, a múltkor is te segítettél. Most is megköszönném. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy,
hülyék hát :)
az urológus is totál megértette a páromat...
szegénykém,én is úúúúúúgy sajnálom :wink:
huuu mennyit sírtam én is! De azért örülök,h végre megértőbb lett és nem cirkuszol minden egyes próbálkozásnál! szerintem is előbb-utóbb rájnnek,h nincs ebben semmi, főleg ha látják,h mennyien vannak még ilyen helyzetben.
ne keseredj el és ha ezen kívül más baj nincs a kedveseddel és szeretitek egymást,akkor ne adjátok fel,haenm legyél erős és harcolj. én azért nem tudnék másik apukát elképzelni! az nekem is sokszor eszembe jutott,h miért vagyok ilyen szerencsétlen,h így áll a párom hozzá,de lecserélni,azért nem szeretném! Gondolom belőled is csak a düh beszél :)


na és mivel én megint KO vagyok,lefekszem megint időben...
ime megint egy kép,hogy el tudjatok képzelni:

Kép
Vendég
 

 
 

még vmi...

csajok,
ez most akkor normális,h azóta is fájok???
hétfőn volt az inszem...
Vendég
 


Bazsám!

Még sosem jutottam el inszemig, úgyhogy én nem tudom, mit kell akkor érezni.

Elköszönök, jó éjt!

Megyek, elkapom az uramat, ha akarja, ha nem.


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


remélem ő nem szalad el :lol:

na én is tényleg lefekszem,
jóccaka
Vendég
 


Bikfy!

Igen, megcsináljuk. Majd elmondod, hogy mit szeretnél, és segítek!


Bazsi!
Nekem 7 napig fájt, és szúrt, majd elmúlt, mintha elvágták volna.

rodina74
 
 


Jó reggelt!

rodina,
és a másik 4 inszem után is fájt? ez vol az 5. neked,ugye? vagy csak ez fájt,ahol pozitiv lett az eredmény?
Vendég
 


Én majdnem mindegyiket éreztem. De én az 5 inszemből 3x terhes maradtam, csak 2 terhességem elment. De mégis mind az 5 másképp volt. A 2. alkalommal, amikor biztos voltam benne, hogy nem sikerült, akkor nem éreztem semmit. A másik 4 alkalommal igen. Az első- amikor az ikreket vártam- az egész 2 hétben éreztem a hasam, sőt a 13 nap estéjén olyan erős görcseim voltam, ami még a mensimkor sem volt soha. Azt hittem rögtön megjön. Aztán nem, sőt. Ez egy influenza miatt ért véget 6 hetesen, 8 hetesen megműtöttek. A 2. nem sikerült, de azt tudtam, mert minden amit fel kellett volna fecskendezni kifolyt. A 3. alkalommal elindult valami, pozit teszteltem,de csak kémai terhesség lett belőle, és ekkor is éreztem végig a hasam. A 4-nél is éreztem a hasam, de abból még pozi teszt sem lett. Az utolsónál 7 npig éreztem, aztán mintha megszakadt volna. De így utólag volt egy tünetem, az, hogy a alhasamon még a bugyi gumija is zavart, állandóan tologattam, vagy húzogattam, hogy ne oda essen. De akkor még nem jöttem rá, csak utólag.
Remélem, elég részletes voltam. Szóval, minden terhesség azért más és más.

rodina74
 
 


Én úgy gondolom, hogyha érzek valamit, az azért van, mert elindult valami, csak aztán több okból is megszűnhet vagy megmaradhat a has fájdalma!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodi, akkor majd kitalálunk valami újat erre a vonalzóra. Bár lehet, egyedül is menni fog. :wink: Milyen most a pocakod? Nem akarsz fotót feltenni róla?

Bazsa, nagyon szurkolok, hogy ezek jó jelek legyenek.

Nálunk minden rendben, most elmegyek a patikába, utána tanulok, de főznöm is kellene valamit. Olyant ami nem hús. Van valami ötletetek?

KépKépKép
bikfy
 
 


Többiek? Ki merre jár? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Juhtúróval töltött gomba. Én a héten csináltam először, de nagyon finom volt! Mondjuk kicsit munkaigényes, de isteni! :)

http://cuisineadele.blogspot.com/2009/01/juhtrval-tlttt-gomba.html

Mindjárt visszaolvasok!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Kiki:Igen,ilyen naplóra gondoltam én is,de még nem kezdtem el!

Tegnap kértem időpontot Uh-ra,június 10-én megyek déluán 4-re!
Akkor már 8 hetes leszek!Nehéz lesz kibírni ezt a 3 hetet!

Kép

Kép
syl100
 
 


Bikfy,
tudom mit érzel :cry: .. az eleje nekünk is ilyen volt, de aztán a lapar után minden ment, mint a karikacsapás!!! Apa ráadásul rosszul van a kórházban a szagoktól, de a lapar után végig ott ült az ágyam mellett, aztán a doki az első inszemnél behívta, hogy maradjon bent :oops: . Ebből lett Bence :lol: . egyébként nem tudom ki volt rosszabbul, ő vagy én :oops: :shock: . aztán szülés előtt a szülőszoba látogatás során rosszul lett :shock: , de a szülést harciasan végigbírta mellettem.. úgyhogy remélem nálatok is fordul a kocka és minden rendben lesz!!!!!
következő vizsgád mikor lesz?????

Syl,
hát, te jól bírod!!!! én biztos nem bírnám ilyen hosszan uh nélkül!!!!

Kiki,
akkor ugye minden barnaság már csak a múlté?????? hogy vagy??? pocakod??? lelked???? dolgozol még otthonról???

Rodi,
bizony, bizony, egy pocakfotó már nagyon aktuális lenne!!!!! S a cisztád nem akar eltűnni???? elhiszem, hogy zavaró, engem is zavarna!!!

Luci,
örülök a jó eredményeknek és hogy ilyen pörgős az életetek!!! jó is ez így nagyon, aztán ha megjön a kishugi, akkor úgyis egy kicsit minden lelassul az ember körül.

Babi,
ne aggódj, a tüszők méretéhez szerintem szupi ez a nyálkahártya. mire a tüszők megnőnek, addigra a nyálkahártyád is vastagabb lesz!!!! Drukkolok, hogy esetleg még beleférjetek az inszembe!!! egyébként szerintem az egy closti kevés... az nagyon mini adag, pláne többedik stimura, de látod, neked ettől is lett két szép tüsződ, ami tuti meg fog nőni!!!!
Marcinak továbbra is mennek a gyógypuszik!!!!!

Beze,
merre vagy???????????????????? ugye minden rendben volt tegnap??????????? gyere kérlek és írj magadról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aviubi,
jobban vagy már??? most új hónap, tele új reményekkel, igaz? Drukkolok, hogy ez sikerüljön!!!!!

Bazsa,
valóban én is úgy tudom, nincs recept a hasfájásra, láttunk mi itt már nagyon sok mindent!!! úgyhogy pihizz a hétvégén ha lehet és hamarosan tesztelünk :lol: (már csak kicsit több, mint egy hét :shock: :oops: ).

Agassi,
most hogy itt a jobb idő, talán a gyerkőceid is vidámabbak és fáradtabbak lesznek :wink: . édesek lehetnek, pláne, amikor a kisfiad melléd bújik, vagy amikor a kislányod énekel kakisan :oops: . ezért szép élni!!!!

mi jól vagyunk, Bence kis hétördög, s vissaztért a kevés alváshoz :shock: . pedig én nagyon élveztem, hogy többet alszik, dehát ebben az időben, nem csoda, ha nem fárad el annyira...

nekem meg a dugdosástól úgy tűnik lett valamim... nem viszket, talán nem gomba, csak fáj... tegnap már ülőfürdőztem, meg kenem canestennel, más ötletem nincs... esetleg nekttek????
inkább kívül fáj, törlés után :oops: :shock: . kicsit besokalltam, hogy mindig van valami...
persze a kaálit nem hívtam, úgy érzem le is szednék a fejem, ha ilyennel zaklatnám a dnőt... :cry: .

és ma különösen zizi vagyok... fáj a fejem és idegbeteg vagyok, hogy még egy héééééééééééééééééééééét. hogy fogom én azt kibírni?????????????????????
Vendég
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hulla fáradtan értem tegnap haza, már nem volt erőm gép elé ülni. Már 17 mm a picikénk, és élénken ver a kis szíve. :D Haematómából már csak egy alig látható vékony csík van, el fog az is tűnni. :D

Babi, a húgyúti fertőzésem pont pé napján jött ki, 4 nap mólva kaptam monuralt, rögtön 2 adagot. Kérdeztem a dokimat, okozhatott-e valamit, de azt mondta, nem, szóval megerősített abban, amit gondoltam. Drukkolok!! :wink:

Bazsa, Lexivel inszem napjától a 12. hétig MINDENNAP fájt a hasam, szóval ebben nincs semmi rossz, sőt, amikor már pocakban volt, előfordult, hogy úgy görcsöltem, hogy szó szerint fetrengtem az ágyban. Na, ezt nem kívánom senkinek!!!

Bikfy drága, nagyon szomorúan olvastam a soraid, azt hiszem, én szerencsés vagyok, a férjem kezdettől fogva mindenben mellettem állt, a spermavizsgálatra szó nélkül eljött, és minden vizsgálatnál ott volt velem, erőt adott, akkor is, amikor úgy éreztem, nem is vagyok igazi nő, csak egy selejt. Szülésnél kérésem ellenére odament a lábaimhoz, és végignézte, hogy bújik ki a lányunk. Ő sírt, pedig azt mondta, nem fog.
Remélem, a te férjed is átértékeli a helyzetet, és ezentúlmindenben teljes mellszélességgel támogatni fog, mert tény, hogy ez egy nőnek SOKKAL-SOKKAL nehezebb, mint egy férfinak! Ölellek és puszillak, és remélem, nem bánod, hogy leírtam a gondolataim, kikívánkoztak.

Voni 14 hetesen lesz majd, Lexivel se csináltam előbb, nem vagyok babonás, de addig nem sürgős. De azért leírom, ma vagyok 8 hetes.

Rodi drága, pocifotó tényleg aktuális lenne már! :wink:

Nati drága, ki fogod bírni, mert erős vagy, én tudom! Ez az egy hét elrepül, aztán együtt örülünk a pozitív tesztnek! Addig pedig gyere, írd ki magadból a gondolataid, szerintem nagyon sokat segítenek! Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nati, szerintem a mamanetes vonid megállt. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lucuzs!
Ügyesen eltöltötted a két órát! :)
Jó hír, hogy a gyógyszerszinted is rendben van!
Remélem a többi eredményről is jó hírt kapsz!

Bazsa, Nati!
Hogy vagytok ma? Mennek a drukkok!

Babicsek!
Ugye ma mégy vissza tüszőkukucsra? Drukkolok neked is!
Örülök, hogy Marci jobban van! Remélem, a doki is megerősíti, hogy meggyógyult!
A ciklusod hosszát azért kérdeztem, mert akkor hátha van esély mégis az inszemre. De ez ma is látszani fog, hogy mennyit nőttek a tüszők.

Aaggassi!
Persze, megértem, hogy most az időd, energiád a gyerekek ellátására fordítódik, és nincs időd azon filózni, hogy mennyit vártatok, mióta vannak velretek ... stb.! :)
A lánykád is nagyon édes, hogy énekelve ébred az alvásból, mikor tele a pelus! :lol:

Hát, lányok, amit írtok a párjaitokról baba-ügyben! :shock: Nem is tudom, hogy bírnám, ha nem támogatna teljes körűen a férjem! Úgy látom, szerencsém van vele!

Beze!
Merre vagy? Mi van veled? Ugye minden rendben volt az uh-n?

Rodi!
Nyugi, semmi gond, hogy nem álmodsz szülést meg nem álmodsz a babával! Még mindkettő odébb van, egyelőre még lehet nem ez foglalkoztat. Meg az álmok eleve sem tükröznek mindent, amin jár az eszed!

Bikfy!
Ez nagyon rossz, hogy selejtesnek érzed magad a kapcsolatban. Ez butaság! Persze ezt nehéz átéreznem, mert nálunk fordított a helyzet, bár nálam sincs minden rendben. De nem kellene így érezned! Nagyon sajnálom, ha a párod nem tudja erősíteni benned azt, hogy nem vagy selejtes! Drukkolok, hogy sikerüljön változnia, és veled menjen a műtétre! Ölellek!

Bikfykém!
Köszi a kérdésed, jól vagyok. Furcsa, hogy mikor nem voltam kismami, akkor én is sokat gondoltam a kismamákra, és vártam, hogy minden nap írjanak magukról, hogy vannak ... stb. És nem értettem, hogy miért hagynak ki napokat és nem írnak magukról. Most már tudom, hogy ilyenkor is az egyik nap követi a másikat, jó esetben nincs semmi különös változás. :) A hét eleji pánikon túl vagyunk, újra visszatértek a dolgos hétköznapok.

Bazsa!
Próbálj meg többet pihenni! Szerintem is jó úton haladsz a babásodás felé! :)

Syl!
Úgy látom, a 8. hétig vársz! Kitartást!

Nati!
Végre jöttél! Hiányzol ám! ;)
Sajnálom, hogy az utro gondot okoz. Milyen mennyiségben használod? Nem tudom, mit lehetne vele kezdeni. De úgy tudom, egy kis irritáció még kedvezhet is... Nem itt mondta ezt valaki korábban? :oops:
Nati, próbáld meg élvezni ezt a hetet! Tekintsd magad kismaminak!!! Hisz az vagy! :)
Látom, nálatok sem indult simán az ügy, de most már belerázódtatok, és megvan az összhang! Ezt én is tanusíthatom! :)
Nekem nincs barna, minden a régi, továbbra is rendben vagyok, jól érzem magam, csak sokat alszok... :) Igen dolgozok itthonról, bár semmi új munkát nem kapok, az új főnököm már kezd mellőzni, amit most annyira nem bánok, de ha a 12. hét után visszamegyek, akkor szerintem próbálok majd kicsit nyomulni, hogy legyen pozitív emléke is rólam, és ne azt gondolja, hogy munkakerülő vagyok. :s Mondjuk itthonról nem tudok megbeszélésekre járni, és nagyrészt ott dőlnek el a dolgok, így nem csoda, ha mindenből kimaradok.

Eclipse!
Merre vagy? Adj életjelet magadról! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Beze,
ez nagyszerűűűűűűűű!!!! látod, a hematóma is el fog tűnni, nem is fogsz rá emlékezni!!!!!!

jól számol a mamanetes, nem állt meg.... még valóban "csak" 6 napja kaptuk vissza a piciket... még egy nappal több és egy hét múlva lesz a nagy nap!!!!!!!!!!!

Kiki,
dehogynem történik veled nap mint nap valami új csoda!!! ha nem történne, a naplóba sem tudnál mit írni, s látod, mégis tudsz!!!
ne bánd, hogy most kevesebb a munka, talán még jól is jön. aztán ha visszamész, akkor valóban intenzivebben tudsz majd részt venni benne!!!

én kicsit megnyugodtam, felhívtam a dokim asszisztensét (a dokim kongresszuson van - mármint akinél Bencust szültem :). azt mondta, ilyekor lehet felmaródás... reggel használjak neogranormont, este canestent, ezek védőréteget képeznek.
gondoltam, leírom, hátha másnak is szüksége lesz rá :oops: .

megyek, nézek egy kis szívek szállodáját :P :P mióta elkezdődött a lombik, csak ezt nézem, van még van 10 dvd :P :P kitart a várandóságom végéig :lol: :P
Vendég
 


Beze!
De jó, hogy jöttél! 17 mm, azta! Szépen növöget a baba! :) Szuper, hogy a haematoma is megy össze!
Jaj, annyira drukkolok Neked!!! Örülök, hogy minden rendben! CSak múljon el végre az az epés gond is, azt kívánom!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Kikim!
A végső megoldás a tárkonyos csirkeragu leves lett és mellé túrós rétes. De ez a töltött gomba is jól hangzik.
Selejtesség: Soha egy szóval sem említette a selejtességet. Sőt mindig hangoztatja, neki nem annyira fontos a gyerek. Ha nem lesz, mi akkor is együtt maradunk, mondja ő. De én meg azt mondom, ha kell, én elhagyom. Nem is értem, ő mit érez. Engem nem tudom jobban kifejezni, belülről már szétmar a fájdalom. Valahogy úgy érzem, mint annak idején Rodi, mikor jött a bevásárlásból, ordított a kocsijában a zene, ő meg zokogott. Én akkor is sírtam vele, de most is sírok. Most magamat siratom. Ma láttam meg, hogy megint megszült egy barátnőm. 6 évet küzdöttek a babáért, de sikerült. Aki nem adja fel, annak mindenkinek sikerül. Ezért küzdök én is. De csak olyannal, aki megérdemli. És most megint hazajött és átölelt és bíztat, de nekem nehezen felejt a szívem. Most jön a kivárós taktika.

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
Örülök, hogy eltűnik onnan az a haematoma. Szuper!!!! :wink:
Másik téma:Igen, fura ez, mindenben támogat, csak életem legfontosabb kérdésében nem.

Nati!
Akkor ti is így voltatok az elején? G. is sokat változott a kezdetek óta, de nekünk most jön még csak a neheze. Hát kíváncsi vagyok.
Képzeld, én azt hittem, hogy te már ma tesztelsz. Szinte hihetetlen, hogy ilyen ólom lábakon jár az idő.

Csajok, leves és a réts isteni lett. Most délutáni pihi, aztán tanulás.

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati!
De jó, hogy beszéltél valakivel, aki tudott tanácsot adni! Remélem segít! És kitartást!!! :)

Bikfy!
Az én szívem is veled sír most! Ez most nagyon nehéz lehet! De drukkolok, hogy tényleg összeszedje magát, és megértse, hogy ez neked milyen fontos! Kívánom, hogy megtapasztald, hogy megérdemli! És öllelek, mert így tényleg sokkal nehezebb. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kikinda79 2010.05.21 12:30-kor.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy!
Nagyon jól hangzik a te ebéded is! :)

Mondjuk azért én is megküzdök a férjemmel. Világ életében ahhoz szokott, hogy minden orvoshoz protekcióval jár, és nem kell fizetnie, várakoznia... Tegnap beszéltem egy dokival, akinél szívesen szülnék, szerdán megyünk hozzá első vizsgálatra, meg megbeszélni a részleteket, persze uh ott nem lesz, mert a magánrendelésében nincs, de remélem azt másnap meg tudjuk ejteni a kórházban, ahol dolgozik. Na, tegnap mi is veszekedtünk a férjemmel, hogy csak egy leszünk a sok közül, és fizetünk neki egy csomót, és mi van, ha be se jön a szülésre. Hogy ő majd jól elmondja neki a magáét, aztán ha nem tetszik neki, keresünk másik dokit... Olyan kis maximalista, hogy szerintem simán kizárna minden dokit, és akkor hol szüljek? :shock: Szóval félve várom a jövő szerdát... Mondjuk mindenképp szeretném megkérdezni a dokit, hogy mit tervez karácsonyra, szilveszterre és a kettő közé, mert ha külföldre utazik, akkor bármilyen szimpi, nem őt választjuk. Az én számításaim szerint 2011. január 3-ra leszek kiírva, tehát bármi lehetséges... És nem szeretnék majd csak azért császárt, hogy két napra rá el tudjon menni pihenni! :oops:

Beze!
Te mikorra vagy kiírva? Csak pár nappal jársz előrébb... 2010 vagy 2011 a cél dátum? :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy,
nálunk is nagyon döcögősen indult... az elején Api elment egy privát andrológushoz spermavizsgálatra. 5 percért fizetett x ezer ft-ot és a doki azt mondta neki, felesleges a vizsgálat, másnapont sexeljünk... Api örült, mert megúszta, én pedig szó szerint a falba tudtam volna verni az ökleimet, hogy nem vizsgáltatta meg magát... aztán az én dokim meddőségi specialista, és beírta mintavételre - alig mert a váróba állni, ráadásul egy másik falubéli srác is ott volt.. még köszönni se mertek egymásnak, annyira zavarban voltak :wink: . aztán Apár jól megbögyörőzték és leadta az anyagot. Azóta már úgy csináljuk ezt mint a reggeli fogmosást :lol: :lol: . az első nagy akadályok után, tényleg azt mondhatom, hogy simán megy minden!!! De tény, hogy bár nagyon támogat, sokszor fogalma sincs én mennyire vagyok feszült és mennyire kikészí pl a tüszőérés figyelés, hogy hány petesejtünk lesz, hogy hány embrió termékenyül meg. Talán most megértette, mert végig együtt telefonáltunk, ő is hallotta, ahogy a biológus mekeg, makog, és ő is le volt súlytva, hogy csak egy lett. De ő 5 perc után azt modtan, egy embrió is elég a sikerhez, én meg tovább rágtam a kefét... szóval nagyon különbözőek vagyunk, de szerintem magukhoz mérten sokat fejlődnek :P :P . és biztos ő sem gondol komolyan sok mindnet, csakhát nekik tényleg nehezebb átélni és megélni a dolgokat....

Kiki,
hű, hát nem lesz egyszerű menet akkor jövő héten, de remélem hogy B-nak is tetszeni fog a doki és rá is fog érni!!! Vagy ha esetleg nem ér majd rá, akkor megkérdezhetitek, hogy tud-e ajánlani vkit. K-tól nem kérdeztétek meg??? Ő nem tud javasolni vkit?
Tábliba beírtam midnen adatot - végre, végre, elárultad, mikorra vagy kiírva!!!!!!!!!! :P :P .
ugye tudod, hogy már csak pár nap választ el, és végérvényesen kitöröllek a az első tábliból :wink:

Bikfy,
hát igen, én is úgy érzem, hogy ólomlábakon mennek a napok.... és azt hiszem a következő hét még nehezebb lesz... de kibírom, azt hiszem nincs más választásom :P
Vendég
 


Beze,
házidokihoz mikor mész???? Epéd még bánt???

képzeljétek, Bence 1 órát aludt, a 2-3 helyett... :shock: azért ehhez mégsem vagyok hozzászokva :cry: msot meg itt magyaráz Api gépét babrálva :wink: .

lassan elköszönök, megyek és megmotoroztatom Bencét és megsétáltatom a kicsiket!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.21 16:53-kor.
Vendég
 


Hahó!

Ma végre jobb idő van, bár délelőtt nem mentünk sehová, azért délután legalább az udvarra kimegyünk a Gyerekekkel. Délelőtt porszívóztam, az új ágyneműjüket vasaltam meg főztem, Ők meg többnyire a seggemben voltak végig :D Az is igaz, h mire felkeltek, megreggeliztek, addigra lett kb. 10 óra...nem kapkodják el az életüket. :)

Nati! Örülök, h kaptál tanácsot a kellemetlen érzés ügyében, és hasznos, h itt leírtad, másnak is jól jöhet; és megnyugodtál, ami szintén fontos.

Kiki! Párod legalább jól megméri a választandó dokit, az Ő szemszögéből lehet, h észrevesz olyat, amit Te esetleg nem. És csak határozottan tényleg, nagyon nem mindegy, h megbízható-e valóban!

Igen, minden várandósság más és más, a saját megérzéseinkre ráhangolódni jó dolog, sokat segít bízni, ha szükségét érezzük, akkor meg segítséget kérni. Gondolok ez alatt arra, h ha rossz érzés fog el, akkor nem szégyen akár telefonon megbeszélni a dokival, védőnővel, legalább egy tapasztalt barátnővel. Azért vannak, h segítsenek.
Vendég
 


Érdekes, enyém Ember anno simán ment, ahová kellett, hurcolta a seggemet egyik orvostól a másikig. A spermavizsgálatra ugyan nem épp dalolva, de elment, én meg Vele. A váróban én voltam az egyetlen nőci, de szerintem se az nem szégyen, h ott voltam, se az, h ők (pasik) ott voltak. Az andrológus is orvos, mint bármely másik doki, azért megy hozzá az ember, h megvizsgálják és ha kell, segítsen. Szvsz az ántsz-nél dolgozó székletmintákat kezelő orvos munkája gázosabb, csak azt nem érezzük olyan cinkesnek, mert nem találkozunk vele.
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk most hirtelen felpörögtek az események. Merthogy képzeljétek elmúlt a ciisztám! :) :) :)
Tegnap este megjött, ma reggel mentem 1.cnes vv-re, és fel is írta a doki a gyógyikat, úgyhogy ma este már szúrnom is kell.
Ráadásul az egyik barátnőmmel tök egyszerre kezdünk, neki is ma van 1.cn.

Nati!
Millió drukk!

Bikfy!
Sajnálom, hogy kicsit nehézkesek a dolgaitok. Az én párom szerencsére mindent bevállal, csakúgy mint én.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumikám!
Ezek szuper hírek. Akkor összeszedem magam, hogy együtt tudjunk zebrázni. Szívből örülök, hogy végre megszabadultatok a cisztától. :wink:

Csajok!
Mindenkinek köszönöm a vígasztalást, jó olvasni, hogy más is küzd ilyenekkel. A többiek sorait meg irigykedve olvasom, jó, hogy vannak ilyen pasik is.
Hát úgy látszik az én keresztem ilyen. De elbírom és török előre és lesz gyerekem. (Sajnálom, hogy eddig nyavajogtam, de jó volt ezeket leírni.) Délelőtt ittam egy nagy hatalmas pohár bort, aztán meghallgattam a meditációs cd-met, azóta rendben vagyok. Pé-n túl vagyok, innentől kezdve nincs mit tenni.

Pozitívum, hogy tegnap api törleszkedett, hogy ha ma még van esélyünk, akkor feltétlenül bújjunk össze, ne hagyjunk ki semmi lehetőséget. Nem is értem a pálfordulást: vagy megértette a sirámaimat, vagy felfogta, hogy 2 hónapunk van a műtétig. Na azt hiszi, addig tudni fogunk egy gyereket produkálni. Én meg azt kívánom, hogy legyen igaza. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki, Beze!
Bikfyke irigy-mirigy. Csodaszép karácsonyotok lesz. :wink:

Nati!
Bencike átkapcsolt az éber üzemmódra? Gondolom te is értékeled. :lol:
Az idő tényleg ólomlábakon jár. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Aagassika!

Nincs fent új kép a bogyókról? Mindjárt utána nézek. Megyek kukkolni. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!
Szerintem egy kis összebújás nem fog megártani, legfeljebb lányotok lesz! :)
És akkor te leszel a zebrapárom, mint ahogy abban már meg is egyeztünk! :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Vius, Eclipse!

Merre jártok csajok?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumikám!
Így van, alku az alku. Megegyeztünk. Ez jót szokott ám jelenteni. Akivel én megegyezek, mind zebrás lesz. Csak én pöcsölök még mindig.

:lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Aagassi!

Bikfy néni leadná a rendelést: kérünk szépen minél több új képet a kicsikéidről. Nagyon kíváncsiak vagyunk ám. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok
Bikfy nem vesztem el.

Csak gyorsan mert nagy munkában vagyunk mivel a drágám kikuszott a szobából a folyosóra és a folyosó végén 13 lépcsőfok vezet a szomszédba(anyuékhoz)kikuszott a lánykám utánnam a konyhába.
Igy kell ajtót csinálni a lépcsöhöz meg felszedni a szőtt szönyeget és padlószönyeget kell rakni az nem gyöszös már megvettem mindnent api jön haza és csináljuk.
Ha tudok este jövök és olvasok annyit gyorsan még Bezének hogy szépen növöget a csöppje.

Igérem jövök ma!!!

Puszi

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Akartam nektek valami vicces képet feltölteni, erre mi az első, ami a kezembe akadt?

Kép

Hihetetlen, hogy az ember mindig bevonzza azt, amire éppen szüksége van. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki, ugyan még nem voltam védőnőnél, majd júni 7-én tervezem megejteni, de szilveszterre leszek kiírva, az a nap tetszene is. :lol:
Doki remélem, elvállal.

Nati, bocsi, most már tényleg jó, anyáéknál 3 napot láttam. :oops:
Házidokihoz azon a héten megyek, mint a védőnőhöz, lerendezem az ekg-t, kérek beutalót vv-re.
Látod, ott a pozitív példa, te is kismami vagy, csak még várnunk kell pár napot, mire a teszt igazolja!

Bikfy, ölellek. Csodállak érte, hogy felállsz és mindig mész tovább, meglátod, jövőre lesz egy édes kis síró csomagotok! :wink:

Bumi, szuper hírek, akkor hajrá, mindent bele, drukkolok!

Vius, aranyos vagy, köszönjük. Darinka látom, akciózik, ilyenkor már nagyon kell rájuk vigyázni!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Ezt most találtam, jót röhögtem rajta. Fogadjátok szeretettel, mindenkinek jó hétvégét!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, ez durva. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bumi!
Jaj, de szuper! Nagyon-nagyon drukkolok nektek! Végre!
Most aztán sikerülnie kell!

Nati!
Mondjuk én is azt érzem, hogy egyrészt nagyon aggódik a férjem, hogy minden rendben legyen, másrészt hazajött hétfőn és el is felejtette megkérdezni, hogy hogy vagyok... Mondtam is neki, hogy szertnék egy új szabályt bevezetni, hogy mindig kérdezzen rá, mikor hazajön, hogy hogy vagyok, milyen napom volt... Mondta, hogy oké, persze, csak írjuk ki valahova, mondjuk az előszobába a kérdést, el ne felejtse... :lol:
K. ajánlotta ezt a dokit, és ráadásul nyáron nála volt a laparoszkópiám, és meg voltam vele elégedve. Persze borsos ára volt, de ez van. :oops: Viszont tényleg értett hozzá. A kórház és a nővérek is szimpik voltak, és nincs túl messze sem.

Nati!
Tényleg nem szabad feladni, és neked szerintem előbb fog sikerülni, nem utóbb! :) Drukkolok!

Aagassi!
Olyan jó téged olvasni! Jól bírod a gyűrődést! Édesek a kicsik!
Hát, remélem, hogy józan ésszel nézi majd a dokit a férjem...

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy,
jó képre vágysz???? már délután lefotóztam Mazsit, Rád gondoltam közben, de íg ymég jobb, hogy pont ez a kívánságod!!!!!! :lol: :lol: :lol: este felrakom Nektek!!!!

Bumi,
ez nagyszerűűűűűűűűűűűűűűűű, hipp-hipp-hurrá!!!!!! Látod, hátrébb raktalak a tábliban, s rögtön első helyre kerülsz :lol: mikor mész uhura????

Beze,
szilveszter???? hát, nem semmi!!!!! s tényleg reméljük ráér a dokid!!!

Kiki,
hát, Apa sose kérdezi meg, hogy hogy vagyok :cry: :oops: :cry: . tegnap ki is akadtam emiatt, jól lekiabáltam szegényt, de akkor is!!!!! tengenek illetve tolonganak bennem a hormonok, odalenn is harcolnak a dolgok, s aztán még meg se kérdezi :twisted: . ma már jobb volt :wink: ilyenek ezek a pasik :roll:
Vendég
 


Aagassi én is megnézhetem a gyermekeidet?
:oops:

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Nati, az én férjem max annyit kérdez, hogy mi újság, szerinte ez azt jelenti, hogy érdeklődik a hogylétünk iránt, szerintem meg nem. Hiába, férfi... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nati!
Hogy van Mazsi? Bekapta a legyet? Fotót alig várom.


Micsoda dilis alakulat ezek a férfiak! :shock: Enyém sem kérdezte meg egy vizsgálat után sem, hogy mi volt, aztán egyszer kitörtem. Azóta olyan szépen van idomítva, már az ajtóban áll, mikor jövök haza és kérdez is egyből. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok csajok

bazsa KO!
tegnap is húzós napom volt,ma is és holnap is megyek melózni!
aztán anyu szülinapi bulijára megyek.a párom ott sem lesz,mert éppen játszik a zenekarával.
a hasam még fájogat,szerintem nem lett volna hátrány kiiratni magam erre a hétre. na majd ha nem sikerült a következőnél ezt másképp csinálom. bár erre ugye nem kerül sor,mert sikerül ügyebár.

bumi,
gratulálok a jó hírhez,remélem akkor te is hamarosan dicsekedhetsz terhességgel :)

rodina,
elolvastam végre a blogodat,így jobban megismertem az előzményeket. az biztos,hogy ha sikerül nagyon fogok magamra vigyázni. nagyon örülök,h végül sikerült neked is!
azt azért én is vágom,h mindenkinél másképp mennek a dolgok,csak az érdekelt,h a sikertelen inszemkor is fájt e a hasad.
természetesen igy is ugy is fel kell készülnöm mindkét eshetőségre! de olyan érdekes,h teljesen úgy érzem magam,mint egy terhes nő. tudom,h még semmi nem biztos,de mégis olyan ez mintha már az lennék :)

nati,
akkor ha együtt tesztelünk,lehetünk mi is zebrapár? tyűűűűhaaaa
Vendég
 


Kép
Vendég
 


jaaa és nem is meséltem,h tegnap vettem bikinit magamnak és a próbafülkében csak a tükörben láttam a bugyiját :oops:
akkora a hasam,mintha tényleg terhes lennék! az utóbbi időben sok volt a nassi :roll:
Vendég
 


csajooooooooook!
ez jelent valamiiiiiiiiiiiiiiiit
900.oldal,laptetű
a 9 a hónapot jelenti,az a két bogyó mellette pedig az ikreim :lol:
úr isten,én megbolondultam
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: