Új privát üzeneted érkezett!

Csip: nagyon sajnálom és sok kitartást neked, nektek!!!
és most csak egy doki nézett meg? a saját dokiddal beszéltél?

Nem mondták h ez miért történt? vagy egyszerűen csak megtörtént?
Nagyon örülök h így állsz hozzá és hidd el, sikerülni fog legközelebb is és minden rendben lesz!

Én is kb. max. 2 hónapot hallottam és utána lehet újra próbálkozni!
ami sikerülni is fog, mert most is sikerült! de ezek szerint sokkal jobban kell vigyáznod magadra!!!

Jó hogy már hétfőn mész és nem húzzák az időt! nyugi, minden rendben lesz!
Légy jó és kitartás!!!

Kép
csicsiy
 
 


csip:nagyon sajnálom! :( de örülök, hogy pozitívan próbálsz hozzáállni. meglátod, hamar fog jönni a következő. általában kb 2 hónapot szünetet szoktak kérni, de az orvosod majd úgy is megmondja...

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Csicsy: Ezt már nem részletesztük, egy 21 m petezsák mr nagy és kellett volna lennie rég élő embriónaklátott és beszéltem vele, de még ugy is lesz még egy uh...d érzzem, hogy nem jól vagyok, mert tegnp ta fáj is a derekam és megvan a megjönn érzés!!!!!!!!!!!!!
Igen, szerintem semm vigyáztam eléggé magamra, mert ügye megis voltam fázva...
Komolyabban kell ezt venni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sokkal!!!!!!!!!!!!!!!
Kismamik fogadjátok meg a tanácsomat!!!!!!!!!!!!!
Remélem hamar eltelik a jövöhét...
És nem kell utána hónapokat várni, mondta az orvosom, hogy 4-5 hét mulva kontroll talinál elmondja a továbbiakat, hogy mi, hogy lehet, gondolom a továbbiakakban..Remélem nem kell sokat várni a fogigátlónál is 3 hónapot mondot, nem bánnám, ha annyit mondana nem pedig 6 hónapot, mert a 3 nem is sok!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 

 
 

Csajok lenne egy kérdsem Ti mennyit adnátok az orvosnak a mütétért???(Mert engem a saját nőgyógyászom fog megműteni)
Remélem nem haragszotok meg, hogy ezt így nyíltan megkérdezzem!!
Mivel a késöbbiek folyamán is szertném, ha ő foglalkozna velem!!!!!!
csip-csip18
 
 


Csip
nagyon sajnálom, hogy nem jó híreket kaptál :(
Várakozási idő: egy másik topiktársam is így járt, missed ab, majd három hónap múlva terhes lett ismét. Ismét missed ab, mert az orvosa szerint kevés volt ez az idő a regenerálódáshoz, többet kellett volna várni. Ezután elég sokat vártak, és szept.-ben lesz egy éves a kisfia :wink:
Pénz: nem tudom, mennyi nálatok a vizsgálati díj, itt a sima vizsgálat 3 e, a terhes 4e, rákszűrés 5 e. Így ilyen műtétnél sztem 10-15 e bőven elég.
Vendég
 


Csip:
Nagyon sajnálom, nem is találok szavakat. Kitartás nektek! Ami a pénzt illeti, szerintem 10-15 ezer között. :cry: :cry: :cry:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok, köszönöm a válaszokatÉn is gy Gondoltam, hogy egy 10 ezer jó összeg, ha meg még bejönn hozzám megnézz akkor emelem az összeget!!!!!!!!!!!
Az éjszakáim azok kegyetlen szarok...
Hát jól sejtettem a páromat rosszabbul érintette...De megbeszéltünk változtatunk az életünkön.Anyóssal is beszéltem, mert ő megkiborult, hogy nem mondta el a fia neki...pedig tegnep már csak ő hiányzot nekem, azt elmagyarztam neki, hogy akkor akartuk elmondani Kedden a szívhang miatt, de nem értette meg és végül szerintem megsértődve ment haza...De leszarom...
Hát várom, hogy túl legyek!!!!!!
Örülök, hogy van egy kuytám, mert most mintha érzzné, hogy valami nem okés, és tök cukin búji hozzám, és a párom is.
Lesz ez jobb is :)
Kellemes Hétvégét!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Csip, nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: De nagyon örülök, hogy ilyen szuper a hozzáállásod! :wink: Nagyon büszke vagyok rád! :lol:
A műtéthez mennek a drukkok!

Krisz, jó régen voltál már, gondolom élvezed anyukáddal az együtt töltött időt. :wink: Álomkórság van még?

Tyuntyi, tünetek vannak?

Én jól vagyok, csütörtökön kellett volna megjönnie, de egy kis barnán kívül - ami már elmúlt - nem jön semmi. A derekam viszont görcsöl piszkosul. A cicijeim nem estek össze, és a ragyáim is, amik kijöttek 2 napja, elmúltak. :roll: Úgyhogy azt hiszem, ebből hétfőn teszt lesz. (De lehet, hogy már holnap, úgyis megyek ma patikába).
Kicsi fiam beteg lett, a csütörtöki barátlátogatás során elkapta a náthát. Anyuka elfelejtett szólni, hogy taknyosak a gyerekei. :evil: :evil: :evil: Tegnap egész nap ment a Peti hasa (mondjuk enyém is), mára meg köhög, tüsszög, folyik az orra.
Úgyhogy hétfőn tuti nem kezdjük a bölcsibe beszokást. :roll:

Megyek, mert közben itt vagyok a boltban megbeszélésen, csak szünet van. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Sziasztok!

Na, hát tesztre nem lesz szükség, mert reggelre megjött.

Gyerekem totál beteg, alig kap levegőt a náthától, s most már lázas is. :evil:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Sziasztok,

Pinkiné: sajnálom...

Kriszti: Megkérhetlek akkor átszíneznél engem a tábliban???És légyszi írd be nekem az utsó menzihez a Keddet, mert nagy valószínűséggel akkor meglesz :(
És feltennéd, hogy lássam a táblát???Köszönöm

Hát holnap kell befeküdni, nem mondom, hogy jó, de már legyek túl rajta, úgy fogom fel, mintha ez megsemm történt volna és inkább azt nézzem, hogy ez még lehet jobb is hisz 7 évig szedtem a fogit s a 4 hónapban estem teherbe...Lehet ez jót tesz most velem, egy kis tisztitó kúra...
Tudtok valami olyan vitamint ajánlani amit utána jó szedni???
Esetleg a Barátcserje???Vagy valamit???
Én csak C vitamint szedtem no meg Folsavat és lehet hiányzott onnan még valami...De most erősödni szertnék és kellene elötte valamit szednem...
Köszönöm
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

CSip-csip
Nagyon sajnálom, ami történt a Babáddal, de az tényleg jó, hogy így tudsz az egészhez hozzáállni! Erőt és kitartást Neked holnap, és amint tudsz gyere hozzánk!

Pinkiné
Sajnálom, hogy megjött, pedig a barnázásod után azt hittem, baba van a dologban. Petinek jobbulást, azért milyen anya az olyan, aki vendéget hív, de el felejti közölni, hogy a saját gyereke beteg. Végül is tök poén, hogy így más gyereke is megfertőződik! :evil:
Így akkor csúszik a bölcsibe szoktatás! Sajnálom, de reméljük legkissebb mihamarabb meggyógyul!

HEnne
Nagyon örülök, hogy minden rendben van Nálatok, és a pici Babátok szépen fejlődik. Ezekre a vizsgálatokra a doki ad beutalót, vagy hogyan működik ez? Remélem nem kell majd minden ilyen jellegű vizsgálatért fizetni, mint ahogyan most a vérvételemért!

Nekem megoldódni látszik a vérvétel, mert ma elkezdtem barnázni, így remélhetőleg holnap megjön, és el tudom intézni ebben a hónapban. Most ennek nagyon örülnék! És úgy tűnik akkor így a ciklusom 27 napos lesz. Az nem baj ha rövidebb, csak nagyon hosszú ne legyen!

Nagyon cudar idő van, én ezt nagyon, de nagyon nem szeretem. Tiszta ősz! Mikor lesz már meleg?! :evil:

Chrissyke
Majd egy táblázat már nagyon jó lenne! Ha tudsz, dobj már föl egyet! Köszike!

Na én mentem, készülődök holnapra, szép estét mindenkinek, Csip-csip Neked pedig kitartást!
szeszély
 
 


Sziasztok!

Csip:
Kitartást holnapra! Hamar túl leszel a műtéten, utána pát hét, s jöhet az újabb baba!

Pinkiné:
Sajnálom, hogy megjött neked. Kisfiadnak jobbulást. Ami az én tüneteimet illeti, van bőven. Állandó pisilés, korán elalszom, hajnalban fent vagyok(egész múlt héten a gazdakört néztem a Duna tv-n fél hatkor) reggel hányinger, időnként szédüléssel kombinálva, ég a gyomrom, fel vagyok fújódva és még csak az elején tartok.Ja és a hormonjaim állandóan szórakoznak velem. Mi jön még ezután? Nem akarok nyavalyogni, de nehezen élem meg ezeket a változásokat. Remélem hamar eltelik ez az első 12 hét,s utána minden rendben lesz.

Szeszély:
Örülök, hogy jelentkeztél, s hogy minden oké veled. Ez az idő engem is kiborít, egész nap csak balról-jobbra, meg épp fordítva dőltem az ágyban. Iszonyatos!
Remélem holnap már derűsebb napra ébredünk.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Most csak bekukkantottam!

Csip: gondolok rád holnap, minden rendben lesz, ne izgulj! Kitartás!!!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok...

Csicsy: Köszönöm, hogy így izulsz értem meg a többiek is...

Ma haza engedtek de már felvettek, mint beteg, este 6 ra kell vissza mennem, és akkor megkapom a tágítot és holnap fognak müteni és vagy este vagy Szerdán engednek ki...

Vigyázzatok magatokra Kismamik!!!!!!!!!!tesztelőknek pozit!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Csip
Sokat gondolok Rád, csodálom a kitartásod, de meglásd nemsoká ismét babát fogsz várni. Estig pedig pihenj sokat!!

Tyuntyi
Hát hallod Te már most produkálod az összes létező terhességi tünetet csajszi! Nem csodálom, hogy kivagy tőlük! Kitartást Neked, látod Hennénél is múlóban vannak! Ha tudsz pihengess! Tényleg Te most dolgozol?

Én pedig úgy megörültem, hogy ma tényleg megjött (ilyen is régen volt). Mert így napra pontosan, ahogy a doki előírta el tudok menni vérvételekre. Már be is jelentkeztem, csütörtökön megyek 9.40-re, aztán 4.-én 8-ra, és 8.-án 8-ra. Hormononként 3.000 Ft, így összesen 15.000,- Ft lesz, de van üdülésim, és itt lehet azzal fizetni. Úgyhogy most ennek nagyon örülök, és remélem csak a progeszteronnal lesz gond!

No megyek vissza dolgozni, sziasztok!
szeszély
 
 


Sziasztok!

Csip
kitartást!

Meg van a hormoneredményem, nincs peteérés, egy hét múlva uh, ha addig nem jön meg. Utána kapok gyógyszert.
Vendég
 


Hkitty: Na ez jó!!!!!Végre tudtok már valamit...

Én már itt vagyok anyuéknál és épp töltött paprikát eszem :D
Egész jól vagyok, bár bűnözöm, mert vettem cigit :(
Ja és képzeljétek reggel az orvosom vett fel és megvizsgált, és elmondta, hogy ez nagyon jó, hogy nem véreztem el így sokkal gyorsabb a felépülés, és, hogy nagyon pici a terhességem nem kell vakummal kiszedni, csak kanállal (már bocsánat, hogy ide csak így megírom), de erre is azt mondta, hogy az is jobb!!!!
Meg ezt nem úgy kell felfogni, hogy hormonálisan nem jött össze, mert azzal nincsenek gondok, mert megnézte most nálam, hanem nem jött össze valószínűleg eléggé a két sejt...Ez nem megismétlődő elhalt terhesség, és ennek örültem.Ja és lehet ezért Kedden haza jöhetek!!!!
Bocsi, hogy így leírtam, de most megint megnyugtatott és ez olyan jó!!!!
Na megyek!!!
Legyetek jók!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Csip
örülök, hogy a körülményekhez képest jó a kedved! A kicsi bűnözés most megengedett :wink:
Az jó, hogy nincs nálad probléma, fogd fel úgy, hogy ez a baba beteg lett volna, és azért valljuk be, így jobb neki.
Mennyi időt mondott, hogy várakozni kell a köv. próbálkozásig?
Vendég
 


sziasztok,

csip: örülök, hogy így állsz hozzá. kis bűnözés belefér már ilyenkor.:)

én túl vagyok a down szűrésen, minden eredményem jó. :) vagyis mindenre azt mondták, szép, szép..és ezt a vérvétel is alátámasztotta.. :) egy élmény volt lányok, látni az én kis picikémet..
ééés, tippeltek nemet is, kisfiút mondanak most. :) de ebből még lehet lány is, de azt mondta, nagyon kisfiús, láttunk kukinak tűnő valamit is. :)

holnap apukámat műtik sérv miatt, így anyukám most itt van. majd megyek be hozzá a kórházba.

mutatok fotót a picimről: épp a fenekét illesztgette ott nekünk.. :) Kép

nagyon édes. :)
holnap még jelentkezem, és reagálok mindenkinek, most nagyon fáradt vagyok..

puszi :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne: nagyon szép kép, és örülök h minden eredményed jó!
Róka koma már elkerül?

Csip: nagyon örülök annak amit a doki mondott, ez mind jó a rosszban és jó h elmondta és megnyugtatott h nem fog ismétlődni, mert nem hormonális probléma! Ez jó!!!
gondolok ma rád és majd gyere amint tudsz mesélni!
Tényleg, melóhelyen mit mondtál?
azért műtét után pihenjél sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi: végre megvan a baj, peteérés nincs és ha erre kapsz bogyót akkor lesz és baba is lesz!!!!! :P

Pinkiné: kár h megjött! most akkor Te dolgozol? már nemtom....

Szeszély: na, akkor indulhat a vérvétel és neked is rendeződni fog minden!

Kriszti: nagyon régen nem voltál! hogy vagy? Anyukád meddig van nálatok?

Tyuntyi: nem irigyellek, de majdcsak túlleszel ezen az időszakon és jobb lesz! kitartás!

Csajok ebben a hónapban nem is éreztem a peteérést, pedig ugye szoktam! olyan fura, már egy héttel ezelőttől picit néha érzem bal oldalon, de nem volt több nyák sem, és hát egy nap szokott nagyon fájni, de az nem volt most! szerintem 13-14-e körül kellett volna lennie, de most nem tudom! úgyhogy szerintem ez a hónap most nem esélyes!
Anyukám otthon van, jól van, de nem jött még vissza a látása teljesen, talán egy kicsit javult! de a doki ugye mondta h lehet 2-3 hónap is, de az is lehet h teljesen nem jön rendbe, hát reméljük azért meggyógyul majd!
na megyek dolgozni.
remélem mindenkinek írtam!

Kép
csicsiy
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Itt is vagyok, anyu is elment, de szomorúan olvasom Csip ami veled történt :cry: :cry: Teljesen ledöbbentett, viszont ahogyan hozzáállsz az nagyon bátor dolog!!!!Mire ezeket a sorokat írom, már túl is leszel valósz´nüleg az egészen,persze gondolom lelkileg azért sokkal tovább fog ez tartani :cry:

Teszek fel táblázatot, de valószínüleg nem igazán aktuális...légyszi segítsetek benne, havalami nem jó!

Hát ez a 12 nap nagyon gyorsan eltelt, és nagyon kemény volt, mert hogy minden nap dolgoztam délután 3ig, anyuval csak akkor tudtam együtt lenni, meg persze bejött hozzám a szoliba mindig egy kicsit hamarabb, de full teltházam volt végig :cry: Az idö is a lehetö legszarabb és leghidegebb volt, arról nem is beszélve, hogy 9kor mindig elaludtam menetrendszerüen a tv elött :? De mindezek ellenére nagyon örültem, hogy itt volt, sírtam is tegnap mikor elment haza...valahogy sokkal érzékenyebb is vagyok....De ha minden jól megy augusztusban ugyis látjuk egymást!

Tyuntyi te jó ég már 6 hetes vagy??Hogy telik az idö!!Szegényke, akkor szenvedsz rendesen atünetektöl. A koránkelés az nálmis megvan, de a fáradságérzeten és az erös mellfeszülésn kívül néha egy pici hányinger, ja meg zabálhatnék...ezeken kívül egész jól viselem a dolgokat. Pont 2 hét múlva megyek dokihoz. Avérvétel már megvolt, akkor lesz nagyobb átfogóbb vizsgálat.

Henne ez a kép 4D-s? Nagyon jól kivehetö a pici és ami a legfontosabb minden rendben van nála! Gartula hozzá!

Hkitty hogy állsz az orvosokkal, látom megvolt a hormoneredmény, endokrinológus meg 20 nap múlva?
TÀBLÀZAT 2010.05.18
Vendég
 


Sziasztok!

Henne
nagyon édi a baba! Olyan kis picuri :D

Csicsiy
remélem, így lesz, de annak mondjuk jobban örülnék, ha előtte rendeződne a ciklusom, és utána lenne baba, mert akkor tuti rendben lennének a hormonjaim, és kisebb az esélye, hogy az első harmadban elvetélek :roll:
Anyukádnak jobbulást! Remélem, visszajön a látása.
Pé nem minden hónapban van, még rendes ciklus esetén sem. Nyugi, az is lehet, hogy volt már, csak nem vetted észre :wink:

Kriszti
elég érdekesen állok az orvosokkal. Ez a helyi doki visszahívott jövő hét hétfőre, ha addig nem jön meg. CSinál ő is uh-t és ír fel bogyókat (mensire, pé-re). De ugye ott van az endokrinológus is, és nem tudom, mi legyen. Mert ez a helyi doki nagyon elkezdett velem foglalkozni, és ugye közelebb is van, és ha pé-re is ad bogyót, akkor lehet, középidőben kell menni ciklusmonitorozásra, és ez jóval közelebb van, mint Szeged. Meg ide egyedül is el tudok majd menni busszal v. kocsival, ha párom nem lesz itthon. Nem tudom... :roll:
Sajnálom, hogy nem tudtál sokat együtt lenni anyukáddal, de azért csak együtt voltatok, gondolom ez a kis idő is sokat jelentett. Ti mikor jöttök haza?
Vendég
 


Hát Hkitty, szerintem azért jó, ha ott van a helyi doki, de gondolom azért kiváncsi is vagy,mit mondana az endokrinológus. De a távolság mindenképp fontos azért, föleg ha a párod nincs itthon. :wink:
Nálunk a városi szuper kórház 2 utcányira van, ugyhogy ez megnyugtató, a dokim is közel van, gyalog kb 10 perc. Elég kisváros ez :lol: Amúgy augusztus 16-27ig van repülöjegyem. Én megyek csak haza, de ez még sokmindentöl függ,majd látjuk mit mond a doki, ez még ajövö zenéje, hog addig mi lesz. Akkortájt leszek pont 20 hetes terhesm ha jól számoltam. Igazából lehet repülövel utazni, ha normális lefolyásáu a terhesség, csak a 32. vagy 34. hét után már nem minden repülögéptársaság vállal kismamákat. Ìgy is vinni kell papírokat,meg hosszú repülöút nem javasolt....mondjuk ez csak 1 és fél óra lenne... :roll: Meg amit mondtak, hogy lehet kérni kézi motozást, vagy valami ilyesmi, mert az az átvilágitó kapu is veszélyes lehet a magzatra...hát nem tom..... :shock: Nagyon szeretnék hazamenni azért! Most valahogy, föleg, hogy ilyen érzelgös idöszakomat élem, kijött egy picit rajtam a honvágy :P Ja, meg egy csomó pattanás :? :? Tinikoromban nem volt ennyi mint most :D
Vendég
 


Sziasztok!!!

Jelentem minden a legnagyobb rendben és itthon vagyok :D
Tegnap este 8 kor felhelyezték a tágítót na az az amit senkinek nem kívánok, 10 perc múlva le is esett a vérnyomásom és azt hittem beszarok.Nagyon nagy görcsökkel járt, nekem legalábbis fájt.
Este semmit nem aludtam, kurva szarul voltam...
Délután helyett reggel 9 kor már a műtőben is voltam...
A dokim eszméletlenül rendes volt, végig ott volt míg be nem toltak a műtőbe mindent elmondott, aztán fel is ébredtem első keltésre...
Ott elmondta nekem, hogy a kis drágám nagyon hozzám volt nőve, vagyis nagyon de nagyon be volt ágyazódva!!!!Nehezen de kiskanállal kiszedte, és lehet még 1 hétig sem vetéltem volna el!!!
A legjobb az, hogy sikeresen egyben kitudta szedni és nem kellett annyit kapargálni, és nem nagyon sértette meg a hártyámat, szóval gyors lesz az épülés.6 hét helyett 4-5 hét múlva kell mennem hozzá!!!!!!!!!!
Szóval nagyon örülök ezeknek a híreknek :D
Pihenőn vagyok jövőhét Szerdáig, huuu jó sok...
Vérezni meg nem is vérzek sokat és görcsölni sem görcsölök
Szóval nagy kő esett le a szívemről.
Köszönöm a drukkokat még egyszer!!!!
csip-csip18
 
 


De jó Csip, ennek nagyon örülök! akkor biztosan nem kell túl sokat várnotok, legalábbis fél évet tutkó h nem!! :P Pihenj sokat!!! tudod ez nagyon fontos! elhiszem h nagyon fájhatott, szegény...
Párod?

Kriszti: örülök h jól vagytok Ti is. nekem megjött április 29-én, beírhatod a táblázatba.

Andi: szerintem akkor próbáld meg ezt a közelebbi dokit, azért nem mindegy!
Igen tudom, h nincs minden hónapban peteérés, legalábbis olyan amiből baba lehet, most szerintem nekem nem volt!
az előző hónapban viszont tudom h volt, akkor nagyon éreztem és jelei is voltak, most nem!

tegnap egész nap fájt a fejem, hiába vettem be egy algophyrint!
lehet ez az idő, remélem ma már jobb lesz!

szép napot mindenkinek!!!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok...
Köszönöm szépen.Jól vagyok és nem is vérzzek annyira mint amennyire mondták, ebből nem lesz 1 hét menzi :)
Picit szomorú vagyok, mert pont tegnap szült meg a barinőm akinél bent lettem volna az elején aztán meg a párja maradt volna helyettem, de beindult neki 11 kor és fél 6 re megvolt Vanda:2550g és 48 cm!!!!!!!!!!
Helyettem az anyukája volt bent. De bánt egy kicsit, mert számított rám, de tudta, mi van velem...
Párom tegnap még elsírta magát és bízztatot, de neki nagyon fáj még eszméletlenül és Én ezt nem is gondoltam volna.Mikor belépet az ajtón könnyes szemmem adott át egy vörös rózsa csokrot.
Hihetetlen, hogy Én mikor megtudtam akkor voltam padlón, most, hogy túl vagyok rajta ő van totálissan a padlón.
Remélem hamar rendeződik ő is...
csip-csip18
 
 


Kriszti a tábliba kérlek ird be, hogy

Legutóbbi menzi: Május 18
Nemvárt napja: Jún 14
Ciklus hossz pedig:28-35

Köszönöm
csip-csip18
 
 


Jó reggelt!

Örömmel olvasom, hogy túl vagy Csip az egészen!Igazán bátor voltál, vagy hogy így tartod magad! A párod meg nagyon édes, hidd el ö is túl lesz rajta, csak nekik ez valahogy másképp és lassabban megy.
Az hogy 4-5 hét múlva kell menned vissza a dokihoz az pontosan mit takar? Akkortól lehet már próbálkozni, vagy azt majd akkor mondja meg?
Addig akkor használjátok ki az idöt, bulizz, éldd az életet ameddig nincs baba :P

Én még most is kicsit nehezen fogom fel, hogy terhes vagyok, engem is kicsit megrémiszt a gondolat, persze pozitívan, az hogy mostmár felelösséget kell vállalnom egy új életért, meg hogy bövül a család. A párom még mindig másképp áll a dologhoz, ö még mindig csak azt gondolja, hogy az ott még csak egy "folt",, és sokszor nem érti meg a kirohanásaimat, amit most a hormonok okoznak nálam. Meg azt sem igazán, vagyis nem tudom, hogy most miért vagyok óvatosabb a házi munkával, merthát ugye nem merek nehéz dolgokat emelgetni, meg bevásárláskor is, miért neki kell hozni a nehéz cuccokat. Ez egy kicsit bosszantó, mert én nem szolgáltatom ki magam, meg neki is már annyiszor elmegyaráztam miért vagyok most óvatosabb. Nem is beszélve arról, hogy a munkahelyemen például múlt héten jött 5 bazi nagy karton papírtörlö, amit nekem kellett volna becipelnem a raktárhelyiségbe, de szerencsém volt, mert anyu és a mükörmös csajszi (ö tudja, hogy terhes vagyok) segítettek. Szóval a héten a fönökasszonyomnak is el kell mondanom,mert 2 héttel ezelött az új kiscsaj, aki még betanulás alatt állt felmondott, hogy neki ez stresszes munka, így most keresniük kell valaki mást megint, az megint 1 hónap mire betanul, nekem meg addig marad plusz 2 müszak, ami nemis igazán baj, csak ha velem történik avalmi nincs még helyettesítés. Dolgozni egészen szeptember végéig terveztem, hogy dolgozok, addigra azért ha minden úgy alakul nagy lesz a pocim és már nem nyújtok túl esztétikus látványt, nameg nem is fogom gyözni a takarítással sem, és ezért gondoltam most idöben szólni,mert akkor lehet most felvesznek még egy emberrel többet és nem akkor hirtelen lesznek gondba, amikor én abbahagyom a munkát. :roll:
Bocsika, hogy túl hosszúra siketültem, csak nagyon belelendültem itt a sztorizgatásba :? :P
TÀBLÀZAT 2010.05.19
Vendég
 


akkor javítom...Bocsika gyorsabb voltál mint én :D
TÀBLÀZAT 2010.05.19
Vendég
 


Sziasztok!

Kriszti
jó, hogy ilyen közel vagytok a kórházhoz, és megtaláltad a megfelelő orvost!
Nem egyszerű ez a melóhelyzet, főleg ha rögtön nem is akarja az ember bejelenteni. Az meg érthető, hogy óvatos vagy, legyél is az! Nehogy baj legyen!

Csicsiy
jobban vagy? Sztem ez a rossz idő az oka, én meg alszok, mint a mormota. ma is fél 11kor keltünk :oops:

Csip
örülök, hogy minden rendben, gyors felépülést!

Többiek?
Vendég
 


Sziasztok

Kriszti: Én nem tudom ez a Te döntésed, de még várnék ezzel, hogy elmondani a fönöknek, hogy terhes vagy!!!Igaz most kerestek embert, de nehogy akkor közölje veled már most, hogy akkor neked is viszlát és akkor helyetted is keresnek valakit!!!!!!!!!!
Ha meg van a kiskönyved Én mindenképp utána szólnék!!!!!!!!Tényleg megkaptad???Mikor kell legközelebb orvoshoz menned???Úgy tom, szívhang után kapnak könyvet kismamik és azzal védve vagy nem rughatad ki, ha az már megvan!
Nem okoskodni szeretnék veled, tudod, menyire bírlak!!!De a szoliban nem nagyon kedvelik a terhes nőket az a tapasztalat!!!!
4-5 hét múlva Uh-n és megnézzik a mnyhártyámat, hogy menniyre épült fel és elmondják akkor, hogy mikor lehet kezdeni a dolgokat, de pl.most csak cseppekben vérzzek, pedig azt mondták 1 hetes vérzéssel jár. Úgy látszik jól sikerült a mütét, és nem kapartak szét!
Egésznap eszem és fekszem, még 1 hétig,de már mostkezd uncsi lenni...Gondolkoztam, aztán rájöttem a kutyasétálást követő 1 óra után, hogy nem vagyok a toppon, így a barinőmhöz semm megyek be, pedig mondtm neki, majd talán holnap vagy Pénteken
csip-csip18
 
 


Csip: azért pihenj még, ne járkálj sokat, azért ez egy műtét volt....

Tegnap is fájt a fejem, de már nem annyira, de ma is úgy keltem, de ez sem vészes eddig!
nekem tuti nem volt pé-m csajok, úgyhogy az esélytelenek nyugalmával várom ebben a hónapban a mensit! de még azért a jónást megfigyelem mikor van!

majd jövök, ma is meló van!

Kép
csicsiy
 
 


Ja, Kriszti!
Nem emlékszem h most hány hetes is vagy pontosan!
most még én sem szólnék bent!
bár, nem tudom ott h működnek ezek a dolgok, de itt ha babát vársz és bejelented, nem rúghatnak ki, védve vagy! gondolom ott sem!
de szerintem Csip is azért írta mert ugye az első 3 hónap a legveszélyesebb, addig vigyázni kell!!!!

Kép
csicsiy
 
 


Képzeljétek, melóhelyen van egy lány akinek beültetés lesz, úgy néz ki h jövő hét elején! kíváncsi leszek mi lesz!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok, jó reggelt

Ez 9 óra kellés és a délutáni 2-3 órás alvás nagyon megy nekem, de le kell szoknom róla, mert jövöhéten rossz lesz!!!
Képzeljétek tegnap nagyon jó hírt kaptam az Én apukámtól, igaz nem most lesz, de már nagyon várom.
2011 május 6 megyünk New Yorkba!!!(Apu, Anyu, Én, Párom, Tesom)
Nagyon örültem, mert hallottam, hogy 5 főre foglalta le az utat vagyis aztán módosítot 6 főre!!!Sejtettem, hogy benne leszünk.
Legjobban annyak örülök, hogy a párom beleegyezett és mondta oda ő is jönn :D Mert 2 évvel ezelött nem jött velünk Máltára, mert későn is szóltunk neki, és munkája is rengeteg volt!De most már tudja, sőt anyu is szól neki, hogy már most úgy szervezze a munkáját!!!!Nem volt még külföldön és repülni semm repült szóval teljes lázban voltunk tegnap!!!
Ma is szép napom lesz, mert apukám ma új kocsival ajándékozta meg magát és ma kell elhozzni!!!!
Szóval minden tök jó, és jupppi megszabadultm a betétől is, mert tegnap óta egy cseppet semm vérzem.
Szóval csupa csupa jó dolgok vannak!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Csicsy: majd szólj, hogy mi lett akkor a csajszival...
munka van???Párod???

Többiek hun vagytok??????????
csip-csip18
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

A tegnapi napom nagyon jó volt. Tudják a fönökömék el lett nekik mondva, mert a másik új kolléganmöm meg elmegy gyakorlatra Hannoverbe, így hát igyis-ugyis 2 embert kell hogy felvegyenek. Nagyon örültek nekem, hiszen ismerjük egymást már 2 éve. Söt most be leszek jelentve többre, hogy a munkaügyi központ békénhagyjon. Egyáltalán nem bántam meg, hogy elmondtam, ez így fair velük szemben is, kirúgni nem fognak, söt kérdezték, hogy a terhesség után, ha mondjuk nem szoptatok, akkor van-e kedvem dolgozni, illetve 2 év után vissza szeretnék-e hozzájuk menni. Most különben is én vagyok az aranytojás nekik, mert egy csajszi föállással csak vasárnap tud dolgozni, a másik kolléganömnek van egy álása délelöttönként élelmiszerboltban, így ö csak délutánonként tud melózni, meg vagyok én, aki tulajdonképpen flexibilis :lol: Azt is mondtam nekik, hogy 7 hetes vagyok, szóval nagyon az elején, de mondta a fönököm, hogy jó hogy mondtam,mert akkor a papírtekercsek cipelése, meg az esti takarításnál segít majd. Most gondoljatok bele, ha történik velem valami és hirtelen ágyhoz lennék kötve, vagy kiderülne, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, akkor elég nagy szarban lennének, hogy ki helyettesítsen. Ez így tiszta meg is nyugodtam :D
A munkaügyi központba meg kedden van idöpontom,mert behívtak azért, hogy lássás mennyire aktivizálom magam az álláskeresés teren, de ott is mondanom kell mi a helyzet, mert a 12. héttöl jár segély, nagyon minimális :wink: Így legálbb leszállnak rólam, mert ki akarna egy terhes nöt alkalmazni manapság :?
A szoliban meg szeptember, szeptember végéig terveztem hogy dolgozok, ezt meg is beszéltük...persze ez még a jövö zenéje. Addig símán. Persze Csip-csip a terhes nöket nem szeretik, de én arra sza..ok egy nagyot, akkor még nem fogok úgy kinézni mint egy bálna talán :D :lol: Nyáron itt ugyis csak pangás van, fejthetek keresztrejtvényt egész nap bent, mert a nyáron itt alig vannak itthon,meg nem divat a szoli, mert "meleg" van. ...Hozzáteszem azt sem tudják milyen az amikor Magyarországon 40 fok van :roll: :lol:
Vendég
 


Mit csináltok Amcsiban Csip-csip?Ez tök ilyen családi buli
:D Csupa jó hírek érezhetö a hangvételeden! Jó hogy jobban vagy már és hogy ilyen kis happy! :P
Vendég
 


JA, június 1-en van idöpontom 17 óra, akkor lesz meg a kiskönyv....remélhetöleg :P Vérvizsgálat már megvolt, azt már belevezették, csak még nekem nem dták oda,mert a nagyobb vizsgálat most lesz, akkor már ha jó számoltam 9. hetet betöltöm.
Itt mondjuk egészen máshogy megy a terhesgondozás, mint otthon.Majd keresek erröl valami infót pontosan,mert most így fejböl én sem tudnám leírni, hogy is van... :roll:
Vendég
 


Sziasztok,
Mentem kitudnám tépni az össze hajam komolyan mondom...
Párom ma elujságolta anyósnak, hogy megyünk jövőre Amcsiba...Erre most felhívot és basszus hülyét kapok, azt mondja nekem, hogy addig Én ne vállaljak gyereket!!!Mert nem lehet repülni, vagy pedig számoljam ki, hogy 4 vagy max.5 hónapos terhes legyek ne több!!!És, hogy akkor ütemezzem be a naptárba, hogy ahoz mikor kell akciózni!!!És az úgy lsz jó!!!
Hát mentén átmegyek és elküldöm a fasuba, már bocsánat. De ki hngsúlyoztam neki, mielött átestem a mütétet, hogy után ez tabu téme és hallani nem akkarok semmien gyerek témáró, na tessék!!!
Fel hívtam a párom és meglepő mondon azt mondja (nem mellém állva, hogy majd mi 2 eldöntjük, vagy lesz ami lesz, a sors majd eldönti)hanem, hogy csak így, hogy ne fogaékozzak vele. De ez nem megy így, hogy ne foglalkozz ezzel.
És, hogy holnap menjek vele az Auchanba, meg Szombaton ebédeljünk nála(anyóséknál). A nagy szart!!!Azt!!!!Semmi!!!!Úgy láttszik, megint nem fogok vele társalogni egy darabig vagy úgy helyre teszem most már, hogy csak na!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ht felrobbanok!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Csip
na, mire leírtam volna, hogy örülök, hogy jó a kedved, olvasom a legutolsó hsz-ed.
Na, szóval az tök jó, hogy mentek családostul Amcsiba, de anyósod... Szerintem a párodnak kéne vele beszélni, hogy ez a TI dolgotok, majd ti eldöntitek, mikor jöhet az a baba, stb.

Csicsiy
munkatársadnak drukk a beültetéshez! A mi barátainknak is most lesz jún-ban!

Kriszti
nagyon rendes a munkaadód, hogy még be is jelent! És tényleg így fair!
Vendég
 


Szóval bejelentve most is be vagyok, csak mivel többet dolgozom, ezért átjelentenek többre tulajdonképpen.
Amúgy Csip-csip szard le anyósodat, ez tényleg a ti dolgotok. Külöben,meg lehet addigra már lesz kisbabátok...stb, ugyhogy ne foglakozzon ilyen távlati dolgokkal :lol:
Repülön meg lehet terhesen is utazni, persze 36. hét után már nem.
Ezt a természet ugyis eldönti öhelyette is :roll:
Vendég
 


sziasztok,

na lassan én is jelentkezem..

csip:örülök, hogy jobban vagy. az anyósod nem semmi..

Krisz: néha jobb, ha a főnök időben tudja.. az enyém is tudta kb 7 hetesen, és ez igy volt tiszta.

én pár napja csak rohangálok. apukámat úgy volt, hogy kedden műtik nyaki gerincsérv miatt, de csak tegnap tudták megműteni. szerencsére jól sikerült a műtét, de szegénynek már ez volt a második. Így anyum a héten itt van, és megyünk be napi kétszer a kórházba. ez eléggé megvisel így várandósan, este csak esem be az ágyba. :)

a róka már nem jön olyan gyakran, múlt héten csak egyszer volt, a héten még nem volt.. émelygések azért még megvannak.:)

ma már jön haza a kis férjecském is, 5 napig szakvizsgázott Szegeden... már úgy várom.:) van egy kis dvd a kisfiúnkról, és meg akarom már neki mutatni. :)

most el is köszönök, rohanok tovább, egy óra múlva meg irány megint a kórház.

szép anpot nektek! :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Én ma voltam vásárolni és nem rég értem haza, csinálom a tésztát a Emberke azt rendelt!!!Szép idő van.Szépítettem magam hajat vasaltam ebben jó szép kis időben :)
Hát mint ne mondjak azt hittem már jól vagyok azt a nagy szart!!!Rendessen kifáradok egy kis sétátol és letudna szakadni a derekam!!!!Jó csalóka a mindenit!!!!
Most pihi aztán 4 re bekell menjek ma a barátnőmhöz, már nagyon kiváncsi vagyok és nem is bánom egy kicsit megszorongatom a csöppséget és megcsókolgatom, az fáj jobban-ha hasas kismamikat láttok, pici újszülött nem tudd zavarni, mien érdekes!!!!
Szép Napot!!!!
csip-csip18
 
 


Jó reggelt...
Na ez nem semmi, hogy senki nem volt...azért remélem nem áll be ez a pangás ide!!!!!Remélem mindenki el volt foglalva a párjával vagy a családjával azért nem jött senki :D
Majd gyertek és meséljetek kinek, hogy telt!!!
Addig is vigyázatok magatokra!!!
Puszi
csip-csip18
 
 


Hú azt a mindenit, de nagy itt tényleg a pangás....

Hát hosszú hétvége volt igaz, itt nálunk csak 1 nap volt jó idö, aztán itthon punnyadtunk, amit én annyira nem is bántam,mert bedurrant a bölcsességfogam :? Azaz, még csak most fog elöbújni, de én meg így nem szenvedtem....most így hogy nem vehetek be semmit, eléggé megszenvedtem az elmúlt éjszakát :oops: De mostmár jobb sokkal. AZtán pénteken meg olyan rosszat álmodtam...hát igen már nagyon várom a jövö hét keddet :P

Hát nálunk röviden ennyi, aztán holnap megint meló vasárnapig :?

Puszi mindenkinek!!! :P :P :P
Vendég
 


Felteszem a táblázatot.... :roll:
TÀBLÀZAT 2010.05.25
Vendég
 


Sziasztok...
Na Én is munkába álltam...Rendessen este nem is bírtam aludni, anniyra vártam és izgultam...Végre túl vagyok a dolgokon és úgy jöttem be, mintha semmi semm történt volna velem :D Hátha itt jobb lesz, nem agyalgatok, bár mostanában annyira nem, csak eszembe jutott, hogy úgy Szülcsinap és Névnapom környékén(március-április)lehetne valami szép meglepi nekünk...attól függ mennyi időt mondd az orvos, vajon még kell várni 1-2 menzit vagy nem?!?!?!Vagy elég lesz megvárni ezt az első menzit?!?!?Arra is kiváncsi leszek...
Majd kiderül...
Tündéri a barinőm babája, olyan jó ott lenni, tegnap is voltam, tök jó mikor ott vagyok, valahogy nemtom, de jót tesz :D Holnap is várnak :D
Szó nélül megyek, mondtam :D

Kriszti: Huu most egész héten melozzol???mettől meddig vagy???
Rosszat álmodtál????
Kedden mész Uh-ra???

Többiek???

Szép Napot!!!!
csip-csip18
 
 


A rossz álom azért volt, mert nagyon várommár a keddet!
Azóta semmi rossz, csak a hányinger jött elö,meg a szédülés kicsit, van hogy az éjszaka kellös közepén.

Jó terápia akkor Csip-csip a munka! Én most minden nap 6 órát vagyok, ma délután, aztán holnap is, meg majd péntek, szonbat vasárnap délelött.De kibírom még, a holnapi nap amúgy sem biztos még,majd ma szól a kolléganö. :P

Most akkor mikor kell visszamened a dokihoz pontosan?

Tyuntyi, Henne kismamik merre vagytok?
Többiek? Csicsy úgy láttam a te nemvártad a következö, megy a drukk!!! :P :P

Most megyek,mert jönnek a magyar barátaink Hannoverböl, kajcsizunk itt nálunk együtt milánóit csinálunk...nyami-nyami!!!! :P :P Aztán én is melózok,meg a párom is. Amúgy képzeljétek még csak fél kg-ot híztam, pedig eszek ám rendesen!!!! :lol: :lol:
Vendég
 


Hát nekem 5 hét múlva van a kontroll, gondolom, meg kell várni a menzit és utána menni.nem tudom, ezt nem kérdeztem meg, csak azt tom, hogy 5 hét múlva kontroll.Hát nem tudom, hogy menezi elött vagy után?!?!?
Szerintem menzi után...
csip-csip18
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?