Új privát üzeneted érkezett!

Most írt a Barátnőm, hogy tegnap 12 óra 25 perckor 3370 grammal és 54 cm-rel megszületett a Pici Fiacskájuk, M. Lacika!!!

Itt is gratulálok Nekik!!!:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona: Én is gratulálok barátnődéknek kicsi Lacikájukhoz! Sok tejecskét nekik! :)

kovacszsuzsi
 
 


Köszi Zsuzsi! Átadom az üzit...

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 

 
 

Sziasztok!

Kicsit eltűntem...Regi ovis lett, kevesebb az időm. Munkaügyben is rohangálok, de semmi.

Szomorúan olvasom, hogy ilyen gyakori a vetélés, és biztosan nem lehet könnyű átélni. Az előző terhességnél 12. hétig nagyon féltem emiatt, aztán 13. héten kezdtem megnyugodni, utána meg jöttek a haskeményedések, görcsök, és a védőnő teljesen beparáztatott, és mondta hogy nem fog megmaradni a baba. Az orvosom szerint csoda. Szóval a reményt nem érdemes feladni, de sajnos vannak tények, amik ellenne szólnak.

Kati
Egyik ismerősőmnek is később lett kétcsikos a tesztje. Ő is nézegette több percig, aztán zsebrerakta, majd egy-két órával később ránézett és kétcsikos volt. Szóval szerintem minden rendben lesz, csak nagyon sokat pihenj. Holnap doki? Irj, hogy mit mondott!

Tary
Nagyon sajnálom ami veled/veletek történt. Mielőbbi lelki és testi felgyógyulást kívánok, és hogy a gólya beköszöntsön hozzátok, amikor szeretnétek.

Velem semmi érdekes, ma vagy holnap lesz középidőm, persze nem biztos hogy most lesz peteérésem, Reginél is úgy kb 10-11. napon volt, de ennek már 3 éve. Viszont most 28 napos ciklusom van, akkoriban 27. Egyellőre még nem számolgatunk, majd csak néhány hónap sikertelen próbálkozás után.
Vendég
 


Mona: Gratulálok a barátnődék kisfiához!

Találtam Neked egy táblázatot a neten, hasonlítsd össze az eredményeiddel, hátha mond valamit:

http://www.infertility.hu/hormontabla.htm


Rita: A korai haskeményedés ismerős, én is kínlódtam vele Bencénél. Nekem is azt mondták, hogy számíthatok koraszülésre, de szerencsére idő előtt 5 nappal született teljesen egészségesen. :D

Az időjárás még mindig ramaty nálunk. Az eső is csak reggel állt el. Mi szerencsére be tudunk fűteni, mert családi házban lakunk, de szegény szüleimnél 17,5 fok van a panelban. Most vitték el tőlünk az olajradiátort, mert már nem bírják...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


MOnalux GRAUTLA A BARÁTNŐDNEK AZ IFJÚ LEGÉNYKÉHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillag: Azt hiszem az orvosomnak igaza volt, tényleg kiválóak az eredményeim! Nagyon köszönöm a segítségedet!!!!

És mindenkinek köszönöm a Barátnőm nevében is a gratulációkat!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


én is gratulálok a pici bébihez :)

KépKép
bettike83
 
 


Mona: De jóóóóó! Akkor tényleg BABÁRA (Apára :oops: ) fel!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


monolux

akkor most öröm van,ha szépek az eredményeid akkor nem lehet gond.mostmár nem sokat várat magára a bébike :)

KépKép
bettike83
 
 


Csillagvirág
16. héttől már erős keményedéseim, görcseim voltak, és hát elvileg napi 10 a megengedett, de nekem több volt, kórházba viszont nem akartam menni, így a doki gynipralt írt fel, de csak Ausztriában lehet beszerezni, úgyhogy kétszer vonatoztam érte, egyszer mikor megrendeltem, másnap pedig meg is volt.
Meg napi 4 Magnerotot szedtem (magnézium rágótabletta).

Kati
Ma mész orvoshoz? Mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen! És küldök neked babaragacsokat+++. Ezt egy másik fórumban hallottam. Babaragacs annyit jelent, hogy jól kapaszkodjon, tapadjon a babád.
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!
Kati én is "babaragacsokat" küldök!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Remélem igazad lesz Bettike! Pozitívan állok hozzá, minden nap elmondom magamban, hogy hamarosan én is Kismama leszek....:)

Kati szorítok Nektek!

Lylyről tud valaki valamit?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok! Mindenkinek köszi a "ragacsoktat". -ez aranyos. :D :lol:
Én már túltettem magam, így látatlanban is. Csak azért izgulok, hogy rosszat ne mondjon. Mi a rossz? Meg vagyok ilyedve, hogy nem görcsöltem, hanem csak simán mensiztem. Darabkák nélkül. Miért nem jött ki? A teszt ma is elég halovány volt. Köszi a szorításokat! Majd este beszámolok. késő délután megyek csak.

Mona: szerintem is minden rendben és már valahol repülget a ti gólyátok is!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Lyly hír: ma délelőtt 9.30 körül megszületett Csanád 4690 grammal és 60centivel, ha jól emlékszem. Baba és mama jól vannak. Anyuka nagyon fáradt volt, alig egy órával a szülés után hívott. Természetes úton jött világra a fiatalember 3,5 óra alatt. Nem kis teljesítmény volt. Apa bent volt a szülésnél. Nagyon boldog mindenki.

királylány
 
 


Lyly itt is GRATULÁLOK CSANÁDHOZ!!!!!!!!!!!
SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET!!!!!!!!!!!!!!!



nem semmi majdnem 5 kilóval született:)))))) :shock: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Királylály: köszönjük az örömteli híreket Lylyről és a hatalmas gyönyörű fiacskájukról! Szívből gratulálok Nekik és jó egészséget kívánok!

És persze neked is!!! (Beleolvastam a blogodba és átérzem a helyzetedet. Amikor Bencét vártam 7 hónapos terhes voltam amikor a házunkat elkezdtük bővíteni úgy, hogy bent laktunk a régi részen. Nem volt könnyű, de megérte! Szülés előtt 3 héttel lett kész minden. Remélem Nálatok is minden rendben lesz!.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Lyly GRATULÁLOK!!!!!!! Sok boldogságot és tejecskét kívánok!!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Csillag köszi. Szép lesz, meg jó is lesz, csak az a por, piszok.....De egyszer a végére érünk. Örülök, hogy jól vagy. Kíméletes üzemmódban vagy még?

királylány
 
 


Királylány: Elvileg nem, de gyakorlatilag igen. Azaz félig-meddig. Próbálok minden nap egy kicsit több dolgot csinálni, de a pocimnak nem tetszik. Nagyon húzódik. Sokszor úgy érzem mintha egy követ kötöztek volna rám. Sajna ez Bencénél is így volt de ott kicsit később kezdődött...
Egy hét múlva szerdán megyek dokihoz, csütörtökre meg bejelentkeztem 4D-s uh-ra. Már nagyon várom!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona. Még egy dolgot akartam Tőled kérdezni. A dokid csak egy vérvételt csinált? Ha jól tudom, kettőt szoktak, egyet a 3. egyet a 21. napon (28 napos ciklusoknál). A második vérvételből derül ki, hogy megfelelő-e a progeszteron szinted. Emellett uh-val szokták nézni a fejlődő tüszőket és azt, hogy meg tudnak-e repedni, azaz van-e peteérés.

Mindezt csak azért írtam, mert sok olyan lányról olvastam, akiknek nagyon hosszú volt a ciklusuk és csak akkor jött össze nekik a baba, amikor le tudták vinni a ciklus hosszát 30-35 napra. (Talán Bettike is tudna erről írni!)

(Bocs, hogy így faggatlak és belekontárkodok a dolgaidba. Nyugodtan állíts le, ha sok vagyok!)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Elhiszem, hogy várod. Vigyázz akkor magadra. Nehéz ám egy várandósság úgy, hogy van már egy gyerekecske. Nagyon nehéz csak pihenni mert nem mondhatod a nagyobbnak, hogy nem. Főleg nálatok, Bence még elég kicsi. Olvastam ám, hogy a nagyi sokat segített. Majd megkukkolom a képet ha felteszed. Kíváncsi vagyok mitek lesz. Azon kívül, hogy gyerek :D Nevek vannak már?

királylány
 
 


én is gratulálok :D hatalmas fiúcsak lett :D

KépKép
bettike83
 
 


Királylány: Anyukám egy angyal! Még most is nagyon sokat segít. Sokszor van náluk délutánonként a gyerkőc, hogy le tudjak pihenni.
Nevekkel egy kicsit hadilábon állunk. A lánynév szinte biztos, hogy Anna (még jó, hogy a Bence és az Anna név a leggyakoribb mostanában...), a fiúnév még képlékeny. A Márton (Marci) tetszik mindkettőnknek, csak az nov. 11-én van a naptárban és meg nov. 12-re vagyok kiírva. Nem akarom, hogy egy napon legyen a név- és a szülinapja. (Mondjuk Bence névnapját sem aug-ban tartjuk, mert nem sokkal a szülinapja után van. Helyette márc. 21-én Bencézünk, ami sok naptár szerint csak Benedek nap, de láttam már Benedek, Bencé-t is.)

Fényképekkel tudom, hogy adós vagyok, de most már megvárom a jövő hetet.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

én is várom a képeket,kiváncsi vagyok mekkora már a pocakod :)

KépKép
bettike83
 
 


Betti: Te mikor mész szívhangot nézetni?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

sztem bő 1 hét múlva,még kitalálom.

a védőnő nem nézi meg ha elmegyek hozzá?kinél hogy volt ez?

KépKép
bettike83
 
 


Betti: A védőnőknél nincs uh, így ő nem tud szívhangot nézni. Ahhoz doki kell vagy kórház.
Most nézem, hogy már betöltötted a 6. hetet. Nálam Bencénél kerek 6 hetesen volt már szívhang, az angyalkánknál 6+4-nél is volt már, most csak 7 hetesen hívtak vissza. De a méretét nézve biztos, hogy már napokkal korábban is látható volt.

Tüneteid vannak?????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


van amúgy uhjuk,az önkormányzat üzemelteti,jelképes 500ftot kell adni érte.csak mlg nem érdeklődtem meg hogy is működik ez,meg h milyen uh.mert nem biztos h sima uhval halják majd.

tűnet:

na az van bőven,most is majd behányok :oops: :D meg hidegrázásom van.tegnap derékfájás volt,ma az pl nincs.

KépKép
bettike83
 
 


Csillag: Nekem Pankánál dopplerrel hallgattunk a védőnőnél is szívhangot. Az egy régimódi készülék, lehet, hogy azért nincsen már... hmmmm

Lyly: Gratulálok "kis"fiatok érkezéséhez! Nagyon ügyes voltál!!! Sok boldogságot az egész családnak!!! Sok tejcsit... puszi

kovacszsuzsi
 
 


Ilyenről nem is hallottam még, hogy a védőnőnél van uh. Ez tök jóóóó!!!! Így már értem, hogy miért mondta a dokid, hogy menj a védőnőhöz.
Húúúú, ha csak 500 Ft-ot kell érte fizetni én biztos nem bírnám ki a jövő hétig.....

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Zsuzsi: Nekem a nőgyógyászom hallgatta dopplerrel Bencét de csak kb. a félidőtől. Uh mindig a kórházban volt.

A védőnőm csak pisit, vérnyomást, súlyt néz meg megírja a beutalókat.

Jól emlékszem, hogy holnap mész dokihoz???? Nagyon izgulok ám Értetek!!!!!!

Mi holnap Halász Judit koncertre megyünk Bencével. Nagyon odavan érte. Remélem jó lesz!!!

Pénteken AFP vérvétel, meg sorban üldögélés táppénzes papírért...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

nem tudom mióta működik,csak multkor láttam a kiirást,csak előre be kell jelentkezni.

KépKép
bettike83
 
 


sztem is tök jó.de gondolom hasi lehet,azzal meg ilyen korán........hát nem tudom h halható e.

KépKép
bettike83
 
 


Csillag: én endokrinológusnál voltam, és ő kérte a vérvételt, 3 havonta mindig kell mennem a merckformin miatt. Ez most tök véletlen volt, hogy a 3. napon mentem.....
Én is olvastam erről, ezért is szedem az e vitamint, zafír barátcserje kapszulát, hátha ez segít, de majd most kiderül, hogy mikor fog megjönni....
Nyugodtan kérdezz, "nem vagy sok"!!!

Kati mi volt a dokinál?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


kati

én is várom a hireket...

KépKép
bettike83
 
 


Mona: Ja, szóval a nőgyógyászod még nem küldött vérvételre??? Szerintem a hosszú ciklusod elég indok ahhoz, hogy kiírjon Neked egy hormonvizsgálatot.

Kati: Írj, hogy mi volt!!!! Nagyon izgulok...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Betti majd mesélj!!!!!
de ha már most mész uh-ra 100% hogy lesz szívhang!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Lyly, gratulálok a szép nagyfiatokhoz, sok boldogságot, és tejecskét kívánok!

bettike, szerintem már van szívhang, mehetsz nyugodtan a héten, de persze te tudod. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Amire számítottunk. Sajnos sehol senki! De amitől féltem az sem igazolódott. Magától teljesen kiürült. Vszínű, hogy annyira icike-picike volt még, hogy tényleg a természet döntött. Ez volt az az eset, ha nem tesztelek, akkor csak annyyit vettem volna észte, hogy 4napot késik piri.
Annyiba maradtunk, ha ez a hónap nem lesz a miénk, akkor elmegyek a hormonos vérvételre. Mivel nem tudjuk, hogy honnan is számoljam a ciklusom első napját, így nem számoljuk, hanem majd csak a következőben. Addig nem szedek semmit, csak vitamint.
Azzal váltunk el, hogy hajrá, mindent bele!

Lányok, én tényleg arra az emelésre gyanakszom. Majd vigyázok magamra ebben a hónapban.


Azért tényleg nagyon sajnálom, de már eleget sírtam, ezért tudok már így "beszélni" róla. Új hónap, új remény!

NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SZORÍTÁST ÉS A BÍZTATÓ SZAVAKAT!-Sokat segítettek!

lyly-nagy, nagy gratula, az óriásbébihez!
csillag-holnapra jó szórakozást, irígyellek Halász Jutka miatt. én is imádom!
beze-te hogy vagy?
betti-én sem bírnám ki a szívhangos uh-al.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Igazából most nincs is dokim, mert aki volt, az elment Külföldre, a múltkor pedig elmentem az sztk-ba egy orvoshoz, de az azt mondta, hogy ez belefér még....uh most tényleg megvárom, hogy mikor jön meg és utána bejelentkezek magánrendelésre vkihez...

Háziorvos kérhet hormonlabort? Mert ha igen, akkor beszerzek egy papírt és elmegyek megint majd a 3. napon, és kérek egy beutalót a 21. napra is!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kati nagyon sajnálom! De az a fontos, hogy pozitívan tudsz az új hónap, új lehetőség elé nézni, hidd el sikerülni fog!!!

Mi mindig itt vagyunk és meghallgatunk, ha bármi nyomja a lelked nyugodtan írd meg és megpróbálunk segíteni!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kati, nagyon sajnálom... :( Ölellek.

Jól vagyok, köszönöm.

Mona, szerintem nem, de nem vagyok benne biztos. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kati sajnálom de legközelebb siker lesz.vigyázni fogsz magadra!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mona! nekem azt mondta a dokim, h a hormonkérő miatt őt hívjam. sztem ők tudják, hogy miket kér, nem pedig a házidoki.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


sziasztok!

szeretném megköszönni azoknak, akik felkerestek a blogban!
nagyon jólesik, h még ennyi idő után is visszanéztek hozzám, sőt, h még egyáltalán emlékeztek rám!!!!!!!!!!!!!!!

ölellek titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika
 
 


Sziasztok!

Kati sajnálom! Nem hinném, hogy az emelés miatt történt. Ne tégy magadnak szemrehányást. Én nem tudtam, hogy várandós vagyok és heti 2x jártam aerobicra, de nem ám a simára és van egy majd 20kg-os gyerekem akit nap mint nap emelgettem és egyéb ilyen dolgok. Nem ezen múlik. Valóban így van, ha nem teszteltél volna akkor észre sem vetted volna. Nagyon jó ez a pozitív gondolkodás és remélem a következő fordulóban meg is lesz a gyümölcse.

Beze te jól vagy?

Csillag anyukád valóban egy kincs :)

A védődőnőnél nálunk is csak kis kütyüvel hallgatunk szívhangot a 21-22 héttől....

Babszika már vártam, hogy jelentkezz. Múltkor is kukkoltam. Jó nagy szünetet tartottál, de gondolom nem volt kedved írni. Hogyan álltok most?

királylány
 
 


Sziasztok!

Kati, egyetértek Diával, én is emelgettem a 11 kilós lányomat, mégse lett baj, persze most már ha lehet, inkább nem emelem fel. :wink:
Köszönöm a kérdést, jól vagyok.
Mikorra vagy kiírva? Nevetek már van? Lehet, hogy írtad, kicsit szita az agyam, bocsánat. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Dia!
Bevallom neked, h most sem nagyon van. Nem könnyű azt látnom, h mennyien babásodnak körülöttem ismét... így meg nem látom értelmét, h írjak.
Még a gyászomon sem vagyok túl. Nagyon nem. :cry: :cry:

Nehezen fogadom el, h egy egészséges, szépen fejlődő babát kellett elveszítenem. na, de nem megyek bele jobban.

Kati!
Ha szabad beleszólnom... :oops:
Hidd el, h ha egy baba maradni akar, akkor bármit tehetsz!
Én sem hittem el ezt, de januárban bebizonyosodott.
Az én babám már 8 hetes volt, mikor kiderült, h ő él és egyáltalán van, és előtte szilvesztereztünk, hóesésben játszottunk a kutyákkal, szóval csináltam én mindent.
Csúnyán fogalmazva, sajnos él a term. kiválasztódás. (például most én is azt hiszem, h ennek az áldozata vagyok egy hangyafingos teszttel és piros-barnás vérzéssel)
Nagyon sajnálom, h most nem jártatok sikerrel, de hidd el, egy egészséges babával ugyanúgy élheted a mindennapjaid, mint előtte. ((()))

babszika
 
 


Kati: Nagyon sajnálom és most is csak azt tudom ismételni, amit egyszer már mondtam. NEM TEHETSZ RÓLA!!!!!!!
Én is emelgettem Bencét addig, amíg ki nem derült, hogy vérömleny van a baba alatt. (10. hétig)

Biztos vagyok benne, hogy hamarosan sikerrel jártok és ott lesz a pocidban egy egészséges Mákszemecske! Csak előre szabad nézni!!!


Mona: Szerintem is nőgyógyász utalhat csak be ilyen hormonvizsgálatra.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?