Új privát üzeneted érkezett!

Macs!
Nagyon ügyes vagy, ha csak ilyen keveset híztál!
Grat a doki cseréhez, igazad is van. Pont nem arra van szüksége egy terhes anyának, hogy paráztassák, hanem a megnyugtatásra!

Eclipse!
Kösz a biztatást! Csak a pozitív dolgokra koncentrálok!

Sziszka!
Grat a vizsgákhoz!

Már mindenki érzi a baba mozgását, aki időben előttem jár?

rodina74
 
 


Sziasztok Lányok!

AFP-m jó lett :D MoM 1,49
Már nem emlékszem, milyen érték milyen nemű gyereket jósol? Mintha valaki írta volna.

Más:

Plííízzz, help me!

A doki holnap akar elküldeni, 17+2-n a 18. heti genetikai UH-ra, mondván, elég nagy már a baba hozzá, amit, mint megtudtam, már nem ő csinál, hanem az illetékes kórház.
Mivel én még nem hoztam papírt arról, hogy az Istvánban szülök, ezért lakhely szerint a MÁVba tartozom.

Azt mondta, szerencsés vagyok, mert a MÁVban nagyon jók az ultrahangosok, de menjek nagyon korán, 7-fél 8 között, másképp rengetegen lesznek.

Kérdem én, csütörökön ki csinálja az UH-t?
És hova kell menni, utca, házszám, rendelés, és BKV-vel hogy lehet odajutni?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!!!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Helló Lányok!

Rodi-Köszi a képdicsit, azért már híztam 1,5 kg-t, de az belefér, hisz terhes vagyok :D Szerintem nem szabad elméleteket gyártanunk és a legrosszabbra gondolni, a pozitív gondolkodás nagyon fontos, érzi ezt a babánk is...Úgyhogy hess-hess hülye gondolatok :D Én már elzavartam őket jó messzire :wink:

Maccs- Szuper, hogy a doki váltás mellett döntöttél!!Szerintem nem fogod megbánni, nagyon fontos, hogy ne egy ilyen ijesztgetős vaddisznó legyen az orvos, aki minden egyes látogatásnál rád hozza a szívinfarktust, hanem nyugtasson meg....Én azért szeretem az itteni nőgyogyimat, mert annyira nyugodt a faszi, a szeme sem rebben semmire és ez engem is nyugalommal tölt el :D Gratula a 2 kismaccshoz, na látod, hogy milyen szépen behozta a lemaradást !!!!! :D Nagyon ügyi babák :D

Eclipse-Gratulálok az Afp-hez, szép eredmény!! :lol: Te is olyan szépeket álmodsz!! :wink: Annyira sok mindent megteszel azért, hogy egy jó élményed legyen a szülés, hogy ez bizti, hogy nem lesz másképp....Főleg, mert fejben is nagyon ott vagy szerintem, le a kalappal!! :wink:

Szisszka- Gratu a vizsgákhoz, most már a maradékokon is átrugdosunk :D :D :D Én is szeretném már a baba mozgást érezni.....De szerintem még várnom kell egy- két hetet :wink:

Csajok ma itt nagyon szépen süt a napocska!!És mindjárt itt a nyár :D

Mindenkinek szép napot!

Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

Örülök, hogy már ilyen sokan vagyunk, mostanában nem tudtam erre járni, de azért gondolok ám rátok! Örömmel olvasom többeknél, hogy jó lett az afp eredmény, s azt is nagy örömmel mondom, hogy szerencsére a mi afp-nk is jó lett. Legutobb a 15. héten 9és fél cm-s volt a picurink, azóta meg már biztos nőtt is. A férjem mindig ráteszi a fülét a hasamra s ha türelmesen figyel szokta hallani ahogy rúgdal, mozgolodik és ezt nagyon élvezi, s ez olyan jó :D ! Pár hét múlva meg tán már majd én is érzem. Két hét múlva jún.1-én megyünk a 18.heti a genetikai uh-ra, már nagyon várjuk, ott talán már a neme is kiderül, ha ő is meg akarja mutatni. Majd mindenképp megírom! Mindenkinek a legjobbat kívánom! Sok puszi!

Kép
Kép
start7
 
 


Sziasztok Csajok!

Túl vagyok az afp-n, most már csak az eredményt várom!
Csajok, képzeljétek én most olyan büszke vagyok magamra.Mindig rosszul leszek a vérvételen eléggé, és most bírtam, semmi baj nem volt, a saját lábamon, támogatás nélkül távoztam :D :D :D
Ez nálam nagy szó :D
Ma szabin vagyok, és egész nap csak pihenni és lustálkodni fogok úgy döntöttem :D

Köszönöm az együttérzést a bunkó kollégámmal kapcsolatban, eldöntöttem, hogy nem fogok foglalkozni vele, már úgysem kell sokáig kibírnom vele!

Gyancsi, örülök, hogy megnyugodtál, és nagyon szép a pocakod! :D
Azért horror árak vannak!

Ryta, gondolok rád holnap!!!

Rodi, én már megfogadtam, hogy semmire nem keresek rá a neten, mert még az elején rengetegszer paráztattam be magam, mert olvastam, túl sokat!
Minden rendben lesz!!!! :D

Vörösmacs, de szuper!Hát nagyon örülök nektek!Én is félek a védőnőnél történő méreckedéstől :D
Húú, és már tényleg fej fej mellett haladnak!!!

Eclipse, hozd a képeket, ha van, és a jobbnál jobb élményeket!Olyan szívesen olvasom, szerintem mindenki!!!! :D
Grtaula az AFP-hez!
Engem is érdekelne, hogy milyen értékhez, milyen jóslatok tartoznak :)

Szissz, köszi a táblát, és gartulálok a vizsgákhoz!Reméljük vámból is jön az új lehetőség! :D

Start, de jó, hogy te is jöttél!Gratula neked is az AFP-hez, és gyere ám, ha van időd!

Megyek, kicsit játszom a kiskutyámmal!!!
:D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Eclpse! Start!
Gratulálok az AFP eredményetekhez!
Nagyon jó, hogy minden rendben!

rodina74
 
 


Dorka!
Ügyes vagy! Mikor lesz eredmény? Nagyon drukkolok!

rodina74
 
 


Eclipse,
A MÁV (ÁEK) király!!!!!! Ott rendel HK, keddenként. Csütörtökön meg a tanítvány, Bátorfy (nem biztos, hogy az ő nevére jól emlékszem). Tényleg menj oda jó korán. A kartonozó 7kor nyit, a rendelés 8kor kezdődik, de amikor én voltam már akkor is elkezdte7:20kor. Én földalattival szoktam menni. A Hősök tere megállótól 3 percre van (a Lehel út felé). Kár, hogy nem a jövő héten kell menned, én akkor megyek. :lol:

Csajszik,
5:3 a fiuk javára. HÚZZATOK BELE CSAJOK!!!!!!!!
Ja egy kis plusz: Nekem is el volt törve a farok csontom aminek most iszom a levét. Kíváncsi vagyok, hogy a szülésbe mennyire kavar bele.

Sophie,
megtennéd, hogy leírod nekem privibe, hogy mi történt Panndival, nekem valahogy ez kiesett. Köszi

Szép napot,
Hajni

Kép
Kép
haynii
 
 


Eclipse!
Haynii nagyon jól írta. Kedden és csütörtökön érdemes menni. Kedden Hajdú Kriszta, csütörtökön Bátorfy rendel. Mindkettő nagyon jó. Az a gond, hogy be kell jelentkezni. Nincs időpont, csak azt nézik, hogy ne legyenek túl sokan egy napra. Ha van kedved, kockáztass, menj oda holnap, és hátha behívnak, de ha nincs kedved a bizonytalanhoz, akkor hívd fel őket, és jelentkezz be keddre HK-hoz. Még bőven belefér az időbe. Egyébként ők nem szeretik, hogy a kismama nem töltötte még be az adott kort amit a genetikai vizsgálat előír, és lehet, hogy megjegyzést is kapsz, amiért nem vártad meg a 18 hetet. Én már törzsvendég vagyok ott, így tudom, hogy mi merre és hogy működik ott.

Egy két napos kommunikációs tréningen voltam, tiszta zizi vagyok, úgy elfáradtam, ráadásul kocsival mentem le a Balcsira és vissza, fuvaroztam 3 kolléganőt. De legalább azt is megtudtam, hogy létezik még olyan tréning, aminek hasznát is lehet venni, mert eddig még egy ilyet sem sikerült kifogni. Sokat tanulhattam, és szeretném beépíteni a mindennapi életembe is, ha sikerülne valahogy leküzdeni a saját jellemzőimet, ahhoz hogy a másikat jobban megértsem :) :wink:

Haynii!
Ki fog egyenlítődni a fiú-lány arány, csak a lányok általában később szoktak kiderülni :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Mindenki eltűnt ebben a fránya időben?

Rodina, köszi elvileg majd a védőnőnek küldik ki, de megpróbálok holnap bemenni érte még a kórházba!

Hayni, az a farokcsontos törés elég kellemetlen lehet!

Csajok nekem meg a hátam fáj, de nagyon
:(

Andris ma Győrben volt kb. 2 órája próbál hazajutni, de nem tud az időjárás miatt, mert beszakadt az autópálya, áll a forgalom!Amúgy az út kb. fél óra.
Nagyon hideg van itthon!El fogjuk picikét estére indítani a fűtést, mert már fagyhalál közeli állapotban vagyok....De én nem tudom visszakapcsolni.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Csajok, azt hiszem Szisszka írta, hogy ők csináltak egy táblázatot az Afp érték és a baba nemét illetően.
Te írtad Szisszka, ugye?
Milyen értékek voltak kislányra és kisfiúra?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


sziasztok lányok!

jöttem, ahogyan ígértem, bár eléggé necces volt a mai napunk... :S

reggel arra keltem, mintha bővebb folyásom lenne, de mire kikecmeregtem az ágyból láttam, hogy ez nem egyszerűen folyás, hanem valami véres trutyi! iszonyatosan beparáztam!

gyorsban összekészültünk, apát keltettem, meg Benit is összekapartuk! szegénykém, már 2. nap keltettem, pedig aludt volna még... aztán irány a Szt. Imre... sajnos a dokimhoz csak 11-re volt időpontom, azt kicsit későinek tartottam, így sűrgősségi osztály, ahol fenyegető vetéléssel felküldtek a nőgyógyászatra, ott meg azonnal a bártfai rendelőbe, a dologhoz hozzátartozik, hogy ez olyan 8 előtt volt már, és én megkérdeztem, hogy az uh-val mizu, mire mondták, hogy ja, az a folyósó végén és 8-tól kezdenek rendelni! fenyegető vetélés!!! nagyon brutál. ott még várakoztunk vagy 20 percet, miután én kérdeztem már rá, hogy akkor mizu, meddig várjunk!? vérzek!!! erre behívtak, megultrahangztak, babával szerencsére minden okés volt, de találtak egy heamatomát
ami a burok mellett, a méhlepény közelében, de nem abban van! persze végül átküldtek a nőgyógy ambulanciára is, ott egy öreg dokibácsi megvizsgált, majd javasolta a kórházi felvételt! mire visszaért a férjem, rájöttem, hogy az nekem betenné a kaput, inkább maradjon ő itthon velünk már a héten, és pihengessek a saját ágyikómban, a Drágáim körében! így leléptünk a kórházból és átmentünk a saját dokimhoz az SZTKba.

végül ott is megnéztek uh-n, a baba az 1 túrórudi után végre fickándolt, nem is gyengén, szóval alig lehetett leméregetni! lemérték a heamatomát újra, aztán beszéltem a saját dokimmal, aki azt mondta, hogy pihizzek, egy szóval sem említette a kórházat, vagyis rá is kérdeztem, hogy ő indokoltnak tartja-e, de mondta, hogy nem! ne erőltessem meg magam, stb. stb. ilyenkor szokásos tanácsok!

úgyhogy ennek örömére, hogy végre megnyugodhattunk, beültünk apával egy mozira, ameddig Beni nagyizott, majd most értünk haza!

hosszú, és fárasztó volt ez a nap! bocsi, hogy nem reagálok másra, de pihenésre vágyom, de ígérem, aktív maradok, csak most már nincs erőm többet írni :oops:

legközelebb június 9-én megyek a dokihoz, akkor adják ki az AFP beutalómat, és igen, tényleg 1 héttel el vagyunk maradva, szóval megvariálom a vonit is...

jó éjt mindenkinek!

sophie27
 
 


Jaj, Zsófi, de megijedtem!!!!
Az a lényeg, hogy nincs semmi. Tényleg pihenj sokat! Benikédet se emelgesd, bár nem tudom ezt ő hogy érti meg...
most ott jársz, hogy épp átveszi a méhlepény a sárgatesttől a szerepet. Nem lehet, hogy ez is közrejátszott? De lehet, hogy nem. Ami a lényeg, hogy tényleg feküdj/pihenj sokat!
puszi

Kép
ebba
 
 


Fogtam egy wifit itthon!!!!!
Este 7-ig voltam az irodában, ez így nem rendszer...

Sophie,
de megállt az ütő bennem is! :cry:
Ez a hematóma, hogy ilyen gyakori, máshol is olvasom... :shock: :cry: Nagyon örülök, hogy nem olyan veszélyes helyen van. Remélem, fekvéssel, pihivel múlik majd. Babácskád pedig szeret téged, kapaszkodik jól.
Küldöm az energiákat!!!

Haynii, Angie,
ezer köszönet!

Angie,
sztem az sztk-s doki se tudta, h be kell jelentkezni!
Én várok keddig akkor, és holnap bejelentkezek.
Nem én akarom elkapkodni ezt.

Haynii,
akkor megyünk együtt kedden? :D

Jajj, Panndit is elolvastam :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sophie: Örülök, hogy jól van a babátok! Most nem ijesztegetni akarlak, csak leírom, hogy nekem mit tanácsoltak amikor észrevették a haematómát a babánk alatt. 10+4 voltam amikor észrevették. Nem véreztem csak nagyon pici barna pötty volt minden nap a WC papíron. (bocs, hogy ezt így leírom.)
A vérömleny pont a lepény alatt volt és 2 mm-rel nagyobb a babánál. Kórházban engem sem akartak bent tartani, mert azt mondta az orvosom, hogy feküdni otthon is tudok és sajnos ilyen korai terhességben ez az egyetlen lehetséges segítség.

Nekem 2 hét SZIGORÚ FEKVÉST javasolt, semmi emelés, hajolgatás, nyújtózás. Még azt is megtiltotta, hogy a kórházból a lépcsőn menjek le a 2. emeletről, a liftet kellett hívnom. Emellett napi 3X1 Rutascorbin szedését írt elő.

Mindent betartottam, amit mondott, csak WC-re és zuhanyozni keltem fel. A kisfiamra Anyukám vigyázott napközben. Nagyon lassan telt az idő, de megérte, mert a 12. heti uh-n már nem látszott a haematóma.

Mindezt azért írtam le, mert tudom, hogy Neked is elment egy babád, akárcsak nekem. Okoltam is magam a vetélésért, mert akkor is volt vérömlenyem, akkor is fekvést javasolt a dokim, de én nem gondoltam, hogy ennyire szigorúan kell venni.

Macs: Nagyon jó döntés volt a dokiváltás!!!! Jó, hogy ilyen kedves, lelkiismeretes orvost találtál!!!! Gratulálok a babócákhoz!!!!

Szisszka: De jó, hogy sikerültek a vizsgák!!!! nagyon drukkolok, hogy holnap is minden rendben legyen!!!
Vukot sajnálom, de most már csak elmegy valaki máshoz!
A baba mocorgását én is egyre jobban érzem. Annyira jóóóóóó!!!!!

Rodi: Ne aggódj amiatt, hogy még nem érzed a picit. Bencét én sem éreztem még ilyenkor, pedig vékony vagyok. Most már tudom, hogy mit kell érezni ahhoz, hogy tudjam, Ő jelez...

Eclipse: Gartulálok a jó AFP-hez.

gyancsi: Nagyon csini vagy!!! Egyetértek azzal a gondolatoddal, hogy nem szabad agyon olvasgatni mindenfélét a terhességről. Sajnos én is ilyen vagyok és képes vagyok agyon paráztatni magam, de egy ideje próbálom leállítani a dolgot és tényleg jobb, nyugodtabb az élet így!

Start: Örülök, hogy Neked is jó lett az AFP-d.

Dorka: Te kis hős!!!! Ugye mondtuk, hogy bele lehet jönni a vérvételekbe! :wink:
Mi is fűtünk vasárnap óta! Nem bírnám nélküle...

Velem annyi, hogy holnap mi is megyünk Halász Judit koncertre. Bence teljesen odavan érte. Januárban szedtünk le neki a netről egy koncert felvételt, na, azóta szinte minden nap megnézte (pedig egyáltalán nem TV-zik). Én is sokat énekelem neki a dalokat, így már egy csomónak tudja a szövegét. Még nem énekli, nem mondja hangosan, de látszik a kis száján, hogy magában mondja a szöveget.
Bencus elég későn kezdett el beszélni, idén januárban (teház 2,5 éves korában!) volt egy "ősrobbanás", amikor megeredt a nyelve.

Pénteken megyek AFP-re. Kicsit korainak tartom, mert épp betöltöm a 15. hetet, de az orvosom erre a napra írta ki. Kíváncsi vagyok, hogy jó lesz-e az eredmény...

Bocs, hogy nem írtam mindenkinek! Majd legközelebb alaposabb leszek!

Jók legyetek!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla 2010.05.20.

Kép

szisszka
 
 


Szép Jó Reggelt Csajok!!!

Szisszka, köszi a táblázatot szuper!
Te írtad azt az AFP értékes dolgot ugye?Nagyon kíváncsi vagyok!
:D

Sophie, pihenj nagyon sokat szigorúan, de nem lehet semmi baj, mert minden rendben van, lesz! :D

Eclipse, este 7-ig?Meddig tartana hivatalosan a munkaidő?

Csillagvirág, d ejó, hogy ti ismentek Halász Judit koncertre.Én úgy szertem!Igazából ez való az ilyen pici gyerekeknek!!!
Érezzétek jól magatokat!

Velünk tegnap csodajó dolog történt!!!
Ugye én május 12-én érzetem először a babát, amibe igazán nem is voltam biztos, hogy őt érzem, de azztán biztossá vált :D
Tegnap este feküdtem, és nagyon intenzív volt za érzés, gyorsan kiabálatm is Andrisnak, hogy jöjjön, mert most nagyon mocorog, és ő is érezte!!!Annyira örültünk mindketten.Ez tuti annak a hatása, hogy én nagyon szeretm az Eddát, és tegnap egész délután azt hallgattam. :D :D :D

Megint dolgozóban vagyok, megint semmi kedvem, de holnap péntek, aztán vár ránk a hosszú hétvége csajok!Csak lehetne jpbb idő!!!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


gyorsan írok, mert még tanulok, meg puskát írok :D

képzeljétek tegnap kaptam apától egy fotelt, szopis fotelnek :D

AFP és nemek:
ezt Sophie írta, egy másik topicban a felmérésük eredménye volt, idézem: "AFP MOM értéke nálam 1,4 volt, és a 2008-as augusztusi topicban kb. az volt a trend, hogy 1 alatt kislányok, 1 fölött kisfiúk születtek, persze az 1 körüli értékek mindig 50-50%-ban voltak csak sanszosak!"

ha gondoljátok, akkor mi is csinálhatunk egy ilyen felmérést!!!!
Ha leírjátok az afp eredményeket, akkor én majd szívesen összesítem :)

Dorka
De jó, hogy így éreztétek a manót! :)
Ügyes voltál a vérvételen!!!! :)

Rosszullét: tegnap elkiabáltam jól, este olyan pocsékul voltam :( és este megint vuk :( azért már múlhatna :(

Gyancsi
Tuti hogy te is fogod érezni a babát hamarosan! :)

Start
De jó, hogy jelentkeztél! Ha tudsz, gyere gyakrabban!

Sophie
Sajnálom a történteket, de a lényeg, hogy rendben vagytok! Pihizz sokat! Tuti nem lesz semmi baj!

EMESE
MERRE VAGY????? JÓL VAGY???? Derekad fáj még???

szisszka
 
 


Csajok most jöttem dokitól minden rendben. A picurka 12centi már.
Két hét múlva kell hívnom a véreredmény végett. Most híztam három hét alatt 2,5 kilót :) .Amíg a végére érek 90 kilón felül leszek :) , de sebaj fő hogy a babuska rendben legyen.

Doki már a 15 hetet írta be, tehát előbbre vagyok egy héttel.De majd legközelebb rá kérdezek.

Legközelebb június 10.-én megyek UH-ra. Nővérke adott szórólapot a terhes tornára, kórházban ingyenes szerintem minnél hamarabb bejelentkezek.

Üdv mindenkinek

Rita

KépKép
ritya
 
 


Jó reggelt!
Imádom a mai napot!!!!

Eclipse,
sajnos a MÁVba nem lehet időpontot kérni a keddre és csütörtökre (HK/Bhez). Ki kell ülni. Legyél ott jó korán! Én végül szerdán megyek, mert akkor veszik le az AFPt és csak egy sima UH kell a méret miatt.

Zsófi,
minden oks lesz csak pihenj sokat!!!!!

Dorka,
érdekes, hogy a saját UHmon nem sírok e te történeted meg simán megrígatott!!! :)

Ne aggódjatok a kor és a nagyság miatt. A tegnapi UH alapján 4 nappal nagyobbak vagyunk. Egy hónapja meg egy héttel kisebb volt!!! :lol: Jól alakulunk!

Hogy miért is van jó kedvem? A válasz: 4D GENESIS!!!! FIU!!!!!
Teljes baba: - 15 cm hosszú

- 13 dkg
Kép

Portré
Kép

és még egy, kis mosollyal
Kép

a bizonyíték, hogy pöcsös
Kép

így szereti anyát
Kép

Kép
Kép
haynii
 
 


Hayni, hatalmas gratula a kis Pöcsöshöz!!!!!!!!!!! :D :D :D
Nagyon jók lettek a képek!!!!
Édes kis bújós, mosolygós baba!!!!
És milyen kis okosan megmutatta a kukkancsát :D

Ryta, nektek is hatalmas gratula!!!!!!

Szisszka, köszi az infót,nem tudom, hogy miért gondoltam azt, hogy te írtad!
Én azt hittem, hogy ma már meglesz az eredmény, de kiderült, hogy csak 2 hét múlva.De jövő hét kedden megyek 4D-re, remélem, akkor már tudni fogunk mindent!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Hayni! ÁÁÁ de jóóó:) Milyen cuki, nekem a legjobban a mosolygós, fejfogós tetszik :)
És hogy már 15 cm nagy! Mi majdnem egy idősek vagyunk, és akkor az én mazsolám is kb ekkora :)
Mikor fogsz legközelebb menni megint UH-ra?
Alig várom, hogy este megmutassam a páromnak a kisfiadat :) Mocorgott? Tornázott? Mennyi ideig néztétek?

Dorka! Akkor már jövő kedden te is tudod a nemét, de jó, mondogasd neki, hogy mutogassam majd magát:)

Rita! Ne aggódj, én 60 kg-ról indultam(171 cm), 5 napja nem vagyok rosszul esténként, és minden napra jutott egy kis sütemény. Tegnap pl vagy 9 palacsinta :) Előtte kakaós csiga, Auchanos, meg ilyenek :)
Ezért nem vagyok hajlandó reggelente ráállni a mérlegre :wink:

Tegnap is éreztem egy kis bugyborékolást a hasamban, de nem tudom, hogy Mazsola, vagy csak az előző napi Frankfurti leves volt.
Tök jó, akik már érzik, irigyellek benneteket :)


Kép
ebba
 
 


Jó reggelt!!

Start- Jó , hogy rólad is hallunk néha-néha :D Gratula a jó AFP-hez!

Dorka-Virtuális hátbaveregetés neked a vérvétel miatt, ügyes vagy :wink: De jó lehet érezni a babócát!!!!

Hayniii- Gratula a kiskukishoz :D Most már 6:3 a fiúk javára :D Nagyon jók a képek, nekem annyira béna képeket csinált HK, hogy semmit sem lehet látni, mondjuk akkor ez érdekelt a legkevésbé :wink: Csajnálom azt a farokcsont törést, nem lehetett túl kellemes :?

Angie- Én se sok olyan tréningről hallottam ami tényleg hasznos lett volna, de akkor te pont kifogtál egy ilyet :D Mi volt atémája egyébként???

Sophie- Rámhoztad a szívinfarktust az első sorokkal, beszartam :shock: :? De minden jó ha a vége jó :wink: Pihenj amennyit csak tudsz, hogy felszívódjon az a haematoma...Tényleg nagyon sok kismamánál hallottam már hasonló dolgot, mostanában gyakori!

Eclipse- Ügyesen megoldod úgyis ezt a bejutást a rendelésre szerintem, talpra esett egy csaj vagy :wink:

Csillagvirág:Halász Juditot én is imádtam kicsinek, szerintem nagyon jó dalai vannak :wink: Jó szórakozást előre is!!Ja és drukk a jó AFP eredményért :wink:

Szisszka- Sajnálom, hogy rókakoma visszatért :? Jó puska gyártást!!!

Ritya- Örülök, hogy nálatok is monden okés :D Szép nagy baba már!! :wink:

Már telóztam az eredmény miatt, de nem vette fel a doki csaj, azt mondta visszahívnak, most várok :wink: De úgy is tudom,hogy minden okés és kész :D
Nekem ma mennem kell a kolleganőmet meglátogatni, meg veszek Apjuknak egy utazós táskát ( tudjátok olyan repteres huzogatósat :D ), mert augusztusban megy Hollandiába és csak kézi poggyászt visz, viszont nincs olyan táskánk ami ennek a célnak megfelelne :wink:

Mindenki vigyázzon magára!

KépKép
gyancsi
 
 


Szissz!
Óriási gratula a jó vizsgaeredményeidhez!!!
Köszi a táblát :)

Haynii
Gyönyörű a babód!!! Gratula a pöpöshöz :) Én is úgy elmennék a Genesisbe, de én egy 4D-t terveztem, és inkább a 24 héten, amikor már nagyobb, és jobban látható a pofija is. A nemére vagyok kíváncsi, de arra még várnom kell egy hónapot.

Ritya!
12 centivel nem csoda, hogy 15 hetesre mérte. Kicsit előrébb vagy, mint gondoltad :) Kilókkal ne foglalkozz, amíg nem a vizesedéstől hízol. Danival nem voltál cukros?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Ebba-Én is néha érzek mocorgást a hasamban, de szerintem csak az emésztésem :D

Hayniii-Nekem is a fejfogós kép tetszik a legjobban :D Bár mindegyik eszméletlen jóóóóó :D

KépKép
gyancsi
 
 


Most csak egy rövid bekukkra van időm.

Megnéztem a kisfiamnál levett AFP eredményt és beleillik abba, amit Sophiék mondtak. 1 fölött volt az eredmény és hát ugyebár fiú lett.


Hajnii: Eszméletlen jó képeket csináltak a kis angyalbögyörősről!!!! Gratulálok!!

Megyek, készülődünk a koncertre. 2-kor kezdődik. (Csak szegény Bence nem tud így aludni. Bár gondolom az izgatottságtól nem érzi majd a fáradtságot.)

Pussszzzz...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Köszi Csajok!!!!!
Jó érzés!

Eclipse is dicsérte a 4D GENESIS-t amit én is csak megerősíteni tudok. Nekem Lengyel Györgyné csinálta (szerintem van még egy szonográfus ott, de nem biztos). Nagyon alapos a nő és végig dicsérte a babát. Isteni volt. Nem adta fel és megcsinálta a kukis képet. Azzal szenvedtünk a legtöbbet, no meg az arccal. Mindig belebújt a lepényembe. :lol:

Ebba,
Köszi! Nekem a bújós a kedvencem. Legközelebb 26-án megyek, de az állami lesz. Igen, szét rúgta a hasamat, de nem éreztem semmit. 35 percen keresztül néztük.

Kép
Kép
haynii
 
 


Haynii!
Te tudod az ÁEK (MÁV) uh telefonszámát?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Íííííííííííí,
Haynii,
elképesztően jó képek!
Hú de örülök, hogy neked is ilyen jó élmény lett az UH!
És óriási gratula a pici fiadhoz!
Ez igen, ő nem volt szégyenlős, megmutatta!!!!!
:DDD :DDD Nagyon tetszik!
Te Mártikánál voltál, a másik szonográfus Csilla, ő is hasonlóan kedves és alapos.
24. héten megyünk mi is legközelebb, hú de messze van még!

Dorka,
16:30-ig lett volna a meló... no komment :twisted:

Sophie,
érdekes, UH-n 95% tutira mondták, hogy kislány, de az AFP-m 1,49 lett, ami kisfiúra utal, plusz a kínai naptár is kisfiút jósol
:lol: :lol: :lol:

Ma itthon vagyok tanulni, holnap vizsga.
Most pihizek egy kicsit, és kihasználom a fogott wifit. Tök jó gyors!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!


Most csak 2 percre jöttem,remélem addig nem robbanok fel. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Terhesgondozóban elfelejtett szólni a csajszi,hogy AFP-t csak 8:30-ig csinálják meg.Én meg beállítottam 9 körül a gyerekkel.Mondom neki nemár,nem a szomszéd utcából jöttem hanem 40 km-t utaztam és a gyerek is itt van velem.Sajnálja,jöjjek vissza kedden.

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Angie,

Sajnos nem tudom. Mindig a magánból mondja meg az asszisztens hova és hányra menjek. Múltkor a központi számról kapcsoltattam fel magam. (Mondjuk az közvetlen belső vonal volt)
Sajnálom :(

Kép
Kép
haynii
 
 


Csillagvirág- Jó koncertezést!! :wink:

Eclipse- Jó Wifi kapást neked :D Egyébként mit szeretnél jobban, kisfiút vagy kislányt??

Hayniii- Nem semmi, nem csodálom, hogy felpaprikáztad magad, azért ennyire lehetett volna rugalmas a nő, láthatja, hogy gyerekkel nem a legegyszerűbb ezt megoldani :evil: Az ilyennek tuti nincs gyereke!!Nagyon sajnálom :(

Lányok én most nagy boldogságban vagyok, visszahívott a dokinő a kórházból a kombiteszt eredményemmel, és a Down kockázata 1: 7000 valamennyihez, úgyhogy megnyugodtam, azt mondta ő is, hogy ez egy szuper eredmény :D Meg is simiztem Gombóckámat, hogy ügyes volt :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Csajok nekem már többször eszembe jutott, hogy nem jelölgetjük be egymást iwiw-en????Én annyira szeretnélek titeket látni, olyan kiváncsi vagyok, hogy ki hogyan néz ki :wink: Egyedül Dorkát láttam!!!!

Másik kérdésem: Gyakorló anyukák használ valaki közületek hordozó kendőt??Mert én nagyon szeretnék és kiváncsi lennék melyiket ajánljátok!! :wink: Nekem a Didymos tetszik nagyon!!!

KépKép
gyancsi
 
 


Gyancsi,

a fő, hogy egészséges utód legyen :lol: persze eredetileg egy kicsivel jobban kisifút szerettem volna, de amikor azt mondták, lányka lesz, pontosan ugyanannyira örültem :D :D és ha legközelebb azt mondanák, még sem lány, zavarba jönnék, mert át kellene programoznom magam agyilag :lol: :lol: :lol:

Nem Hayniival, hanem Kingával szúrtak ki a labornál.
Kinga, óriási balhét csaptam volna.. hogy ennyi kicsi rugalmasság ne legyen bennünk, annyira gyűlölöm.. csak emberi hozzáállás kérdése, hogy kicsesszünk-e a kismamával vagy ne :twisted: GRRR

Hordozókendő:
az a legjobb márka! Nálunk 2 olyan család is van az ismeretségi körben, akik elkötelezett hordozók, anyuka is, apuka is, és mindkettő ezt a fajtát vette, 2 méretben, meg színben, az apukák miatt. Nem olcsó, de megéri, elképesztően tartós, strapabíró, és szép is.
Nálunk is mindketten akarunk hordozni.
Nagyon jót tesz a gyereknek, fejleszti az egyensúlyérzékét, térérzékelését, a szülői kötődést, egyszóval szuper.
Ősrégi módszer, mégis most kezdik újrafelfedezni.

Hajrá hordozás!!! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok csajok :wink:

Hát van fejlemény rendesen..csak győzzek reagálni mindenre :lol:

Haynii:muszáj veled kezdenem :wink: hát ezek a fotók...hihetetlen mennyire jól sikerültek.Szerencséd volt,mutogatós kedvében volt a kis kukacos :) GRATULÁLOK NAGYON-NAGYON!!!
Én 1.-én megyek..nagyon várom.

@Kinga@:Eclipsenek teljesen igaza van..és biztos,olyan hisztit csaptam volna,h azt emlegették volna még jövő ilyenkor is :twisted: megmutattam volna mi a magyarok istene,azt hiszem.Szörnyű,h azt hiszik,nekik mindent lehet.

Gyancsi:én is sokakat hallottam dícsérni a kendőt :wink: Gratulálok a kombi teszt eredményhez.Szorítottam.

Eclipse:szia hasonlóan "nagypofájú" barátném :wink: Sok sikert a tanuláshoz,meg a vizsgához.Túlzásba,se vidd! :wink: Kiváncsi lennék,h mi történne,ha te meg én kerülnék együtt valami hasonló szituba,mint szegény Kinga.Szerintem ott a helyszínen kiszegelnénk a nőt a falra :lol: :lol: Hajrá idegbeteg kismamák!!!!!!!!!! :wink: A szó legnemesebb értelmében persze :wink:

Szisszka:nagyon szorítok,h sikerüljön a mai vizsga!!!!....és külön cupppp....amiért hiányoltál :wink:

Csillagvirág:remélem jót tomboltatok Jutka koncertjén :wink: Beni élvezte????

Sophie:lesápadtam a soraidat olvasva,de a végére megnyugodtam...csak aztán tényleg vedd komolyan a pihizést.Használd ki :wink:

Dorka:mi kis hősünk!!!! :wink: :wink: :wink: a végén még rákapsz a vérvétel az ízére :lol:

Start:régen jártál erre.A jó eredményhez gratulálok.Örülök,h oké minden veled is!!!

Ritya:gratula az eredményekhez!!!!!Gyorsan nőnek a kis mazsik :oops:

Én is támogatom Gyancsi ötletét az iwiw-vel kapcsolatban.Nem titok:Engem Békefi Emese-Sopron megtaláltok,aki úgy gondolja,nagy örömmel venném,ha bejelölne.Lucuzs és Szisszka már meg van nekem :wink:

Vannak képeim a babóról és a pocimról és a kutyusunkról is!!!(akit érdekel)

Csajok 6:3 avagy ....jó lenne bele húzni,mert aztán a fütyisek eluralkodnak a novemberi hónapon :lol: Hajrá hajrá most egy kicsit a nunis anyukáknak.Villogjanak azok a nunik a :wink: következő ultrahangokon!!!! :lol: :lol:

Én azt hiszem megnyugodhatok,mert hétfőn volt egy hete,h AFP-t csináltak,de azt mondták,h a gáz van hívnak,de eddig semmi,remélem már nem is lesz.1.-én megyünk a 2.genetikaira....alig várom!Remélem a kis drága is partner lesz,h vagy megerősítsék a sejtést,h valóban kislány...vagy kiderüljön,h ezt jól benéztük :wink:

Na puszim csajok....megyek összedobok valami vacsit!!!

Jajjjj..majdnem elfelejtettem.Mi egy két szintes társasházban lakunk és képzeljétek megvették a felettünk levő lakást.
Kiderült,h egy meleg pár vette meg.Senki,ne értsen félre,nincs velük bajom,sőt a párom szerint én minden "buzival"szimpatizálok :wink: Szerintem jó fejek,imádom a humorukat.Szüli.feliben is imádtam őet :oops: De a szomszédasszonyommal azon röhögtünk,h egy hete vannak itt,de már a muskátlik ki vannak ültetve az ablakba,nálunk meg még semmi :lol: :lol:

Izgi lesz!!!! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Haynii!
Gratula a kis fütyishez! El is hiszem, hogy jó kedved van!

Kinga!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire nem vették figyelembe, amit mondtál! Nem igaz, hogy valaki nem tudta levenni a vért az AFP-hez! Remélem kedden sikerrel jársz!

Gyancsi!
Nagyon szép a down-kockázatos eredményed! Nagyon gratula!

Én még a kendőkön nem gondolkodtam. Jópofa dolognak tartom, de még az nekem olyan messze van!
Erről is jut eszembe. Lányok, én még nem álmodtam a babánkról, sem a szülésről. Nem gázos ez? Már mindenki álmodott róla?

Sophie!
Nagyon vigyázz magadra! azért pihengess!

rodina74
 
 


Rodina,
miért lenne gázos? Az elméd tudatos részének volt rá kapacitása eddig, hogy feldolgozza az anyává válás ügyes-bajos dolgait. Egy idő után telítődik, és jönnek az álmok, a tudatalatti, ez egész tuti :D

Aranyoska,
garantáltan nem fogunk ezen összeveszni, mindenesetre én is leírom, hogy nem vagyok toleráns. Ezt nem szégyellem, és úgy gondolom, nem feltétlenül mindenkivel jóban és köszönő viszonyban lennem egy társasházban, úgyhogy homárékkal kezdeném a nem köszönést. De ez nem jelenti azt, hogy összeveszek olyan heterókkal, akik jóban vannak velük.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Én ismerek pár "más" párt, és én, akiket ismerek, azokat nagyon szeretem. Nagyon jó a humoruk, és elég intelligensek ahhoz, hogy társaságban nem mutatják ki vonzódásukat, így soha nincsenek kellemetlen helyzetek!

Kösz Eclipse, a megnyugtatást, én valahogy mindig találok valamit, amin agyalhatok!

rodina74
 
 


Rodina:én is így vagyok vele.bár én személyesen még nem ismertem senkit,vagyis csak olyat akiről tudtam,de nem jártunk soha egy társaságba.Önmagában a tudat engem sem zavar és a humoruk szerintem nagyon jó.Legalábbis engem megnevettetnek:)

De soha sem próbáltam vagy próbálnék senkit meggyőzni,párom sem rajong értük,de nem is viselkedik elutasítóan.Ezt döntse el mindenki maga..én csak arra kértem,h amíg szegények nem adnak rá okot,addig vegyen erőt magán és legyen normális....egyenlőre megy :wink:

Jó éjt csajok mindenkinek!!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Jó reggelt!!!! :)

Mai tábla 2010.05.21.

Kép

szisszka
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm a drukkokat! :)
Sikerültek a tegnapi vizsgáim, mindkettő 5-ös lett!!!! :lol:
Még átgondolom, h menjek e jövőhéten vámból... bár inkább az augusztus felé húz már a szívem, mert eléggé elfáradtam.

Fáj ma a fejem is :( front van???

Rita
Gratula a jó eredményekhez!

Hajni
Nagyon jók lettek a képek a pici fiadról!!! :) Gratulaaaaa!
Neveken gondolkodtatok már? :D
Mi is akarunk majd 4d-re menni, de mi is csak a 24. hét környékén. Apa 1 4d-ben van benne. Mindegy én annak is örülök, mert annak idején anyósom lebeszélt róla Marcinál :( azóta is bánom :(

Eclipse
Drukk a vizsgádhoz!!!!!

Kinga
Durva ez az afp-s, azért lehettek volna tekintettel arra, h gyerkőccel mentél stb :? ez komolyan hihetetlen! :(

Gyancsi
Gratula a jó eredményhez! :)
A hordozó kendő tényleg szupi!!!! Mi végül kengurut vettünk, mert én béna vagyok és féltem, hogy rosszul kötöm meg, és kiesik belőle a babám :D De ez csak az én hülye parám :) De én nagyon támogatom :) Egyébként nekem is nagyon szeretett Marci a kenguruban lenni :)
Meg pl. hordozókendővel sokszor sokkal könnyebb közlekedni mint babakocsival!!!!4


Iwiw: felőlem ok, de én inkább Facebook-ozom...
:oops: van aki fent van facebookon????

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Reggel a vonaton ültem Szolnok fele vizsgázni menet, amikor anyám telefonált, hogy apám ma reggel meghalt.

Évek óta nem beszéltem vele, mert egy lecsúszott alkoholista volt.
55 éves volt, elitta az agyát. Nem tudta, hogy unoka van útban, mert nem engedtem anyámnak hogy elmondja neki.

Anyám hangján nagy megkönnyebbülést hallottam...

én most kicsit le vagyok fagyva. Sírni nem sírok, csak olyan üres a fejem.
Anyám kérte, hogy menjek be vizsgázni. 10-kor kezdődik.
Hát nem tom.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse
Részvétem :(

szisszka
 
 


Ancsi!
Gyönyörű eredmény. Nekem a fiamnál volt pont ugyanennyi az arány.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Hova lett ez előző üzim :roll: :?:

Eclipse!
Őszinte részvétem :( (gondolom, a kialakult körülmények ellenére is úgy vagy vele, hogy azért mégis csak az apám volt). Nagyon sajnálom! Ha tudsz, akkor menj be vizsgázni, de ne eröltesd!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Eclipse!

Őszinte részvétem! Sajnálom, hogy így alakult apukáddal a kapcsolatod! Nagyon sajnálom!

rodina74
 
 


Szissz!
Újabb ötösök!!! Ügyes vagy!!!
Augusztusban szerintem nagyon nehéz lesz visszazökkenni. Most benne vagy a lendületben, mégha fáradt is vagy. Én most mennék, de persze te tudod.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Szép jó reggelt Csajok!

Ma már jól kezdődött a napom, mert csak délig kell maradni, utána hazamehetünk :D

Ebba, először én is a bugyogást éreztem, és gondoltam, hogy csak a kaja.De aztán erősödött, és akkor már biztos volna benne, hogy a mi kis Nyuszikánkat érzem! :D
Mondogatom is neki serényen, hogy kedden be kell mutatkoznia nekünk, mert a genetikain annyira nem fogja nézni, 4d-t meg augusztusra tervezünk legközelebb.

Gyancsi, jaj nagyon örülök!!!!!De szuper!!!!!De hát ez egyértelmű volt, hogy minden ok lesz :D
Vettél utazótáskát?

Iwiw: Aranyoska, délután bejelöllek! :D Én is szertenélek titeket látni, örülnék ha elküldenétek priviben a neveteket, és akkor délután jelölnék.Vagy én is szívesen elküldöm annak, akit érdekel :D

Hordozókendő, nekem is bejönne :D

Csillagvirág, milyen volt a koncert?

Kinga, nincsenek tekintettel senkire és semmire úgy látom sok helyen.Sajnos!
Eclipsenek és Aranyoskának is igaza van, de igazából szerintem én sem csaptam volna az asztalra.Pedig ha mindenki kiállna magáért, nem lennének ilyen dolgok.
Akkor most kedden újra nekivághattok az útnak...Mivel mentetek?

Aranyoska, tuti minden rendben az AFP-vel.Remélem nekem is, de biztosan így van.
Melegek, engem nem zavarnak, amíg nem látom, meg ne vonuljanak fel.
Amúgy mi még a főiskolán hülyeségből meleg bárban is voltunk.Érdekes volt!De akkor még másként gondolkoztam :D

Eclipse, igen ez az agyprogramozás nehéz dolog :D Én először fiút érzetem, ráhangolódtam teljesen, aztán lányt, most meg próbálom magamba magyarázni, hogy nem tudom a nemét :D Ez lehet most hülyén hangzott, de értitek? :D

Rodina, dehogy gázos!!!Nem vagy egyedül, szerintem mindannyian agyalunk valamin folyamatosan!!!

Szissz, köszi a táblát, úgy szeretem nézegetni :D
Gratulálok a vizsgához!!!!Nagyon ügyes voltál!!A vámot meg gondold meg jól, én úgy voltam vele még a fősulin, hogy nálunk mindig u.v. időszak nyár vége volt, és próbáltam nem hagyni arra vizsgát, mert akkor egész nyáron nyomasztott!
De azt meg elhiszem, hogy nagyon fáradt lehetsz!!!!

Minden most vizsgázót hősnek kiáltok ki!!!!! :D :D :D
Eclipse, neked hány vizsga lesz?

Azt hiszem, most nagyon sokat írtam, mostanában olyan sok a közlendőm :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Eclipse, most olvasom, amit írtál.
Nem is tudod elképzelni, hogy mennyire megértelek!
Az én apám is lecsúszott alkoholista, én sem beszéltem vele évek óta, ő sem tudja, hogy babát várok, és már neki is sok baja van.
Anyukádat is nagyon megértem, hogy megkönynebbült!!!

Én nem sírnék, csak ilyenkor gondolom te is azon gondolkozol, hogy mi lett volna ha.....

De figyelj csak a mi kisbabáinknak lesz apukája!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


sziasztok,

na lassan én is jelentkezem.. pár napja csak rohangálok mindenfele. eléggé lemaradtam, de megpróbálok reagálni dolgokra.
először is köszi mindenkinek a fotó dicséreteket. :)

vörösmacs: örülök, hogy sikerült egy normális dokit találnod, és hogy mindkét babód szépen fejlődik. :)

szisszka: gratula a sikeres vizsgákhoz! :)

eclipse: gratula az afp eredményedhez! édesapád miatt pedig részvétem. :(

gyancsi: szép kis pocid van. :) remélem, most már megnyugodtál a down szűrés eredményével kapcsolatban.

sophie: örülök, hogy minden rendben a babóddal.

dorka:de jó, hogy már érzed a babódat!:)

hayni:gratula a kisfiadhoz! :)



én pár napja csak rohangálok. apukámat úgy volt, hogy kedden műtik nyaki gerincsérv miatt, de csak tegnap tudták megműteni. szerencsére jól sikerült a műtét, de szegénynek már ez volt a második. Így anyum a héten itt van, és megyünk be napi kétszer a kórházba. ez eléggé megvisel így várandósan, este csak esem be az ágyba. :)

a róka már nem jön olyan gyakran, múlt héten csak egyszer volt, a héten még nem volt.. émelygések azért még megvannak.:)

ma már jön haza a kis férjecském is, 5 napig szakvizsgázott Szegeden... már úgy várom.:) van egy kis dvd a kisfiúnkról, és meg akarom már neki mutatni. :)

most el is köszönök, rohanok tovább, egy óra múlva meg irány megint a kórház.

szép napot nektek! :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: