Új privát üzeneted érkezett!

Ja azt elfelejtettem, hogy van Femibionom , az a fajta amit a 13.héttől kell szedni....Egyszerűen nem bírom lenyelni az egyik bogyót, olyan nagy....Bár azt tudni kell, hogy alapból nehezen nyelek le bármilyen gyógyszert....Csajok 60 db-os és 4 szem hiányzik belőle, odaadom 4000 Ft-ért ( Ha jól tudom 6000 körül van a boltban), lejárata 2011.május!Ha valakinek kell írjon privit, direkt otthon hagytam Anyunál, azt mondta szivesen postázza ha kell valakinek!!

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok...

Ma haza engedtek de már felvettek, mint beteg, este 6 ra kell vissza mennem, és akkor megkapom a tágítot és holnap fognak müteni és vagy este vagy Szerdán engednek ki...
csip-csip18
 
 


Én már itt vagyok anyuéknál és épp töltött paprikát eszem :D
Egész jól vagyok, bár bűnözöm, mert vettem cigit :(
Ja és képzeljétek reggel az orvosom vett fel és megvizsgált, és elmondta, hogy ez nagyon jó, hogy nem véreztem el így sokkal gyorsabb a felépülés, és, hogy nagyon pici a terhességem nem kell vakummal kiszedni, csak kanállal (már bocsánat, hogy ide csak így megírom), de erre is azt mondta, hogy az is jobb!!!!
Meg ezt nem úgy kell felfogni, hogy hormonálisan nem jött össze, mert azzal nincsenek gondok, mert megnézte most nálam, hanem nem jött össze valószínűleg eléggé a két sejt...Ez nem megismétlődő elhalt terhesség, és ennek örültem.Ja és lehet ezért Kedden haza jöhetek!!!!
Bocsi, hogy így leírtam, de most megint megnyugtatott és ez olyan jó!!!!
Na megyek!!!
Legyetek jók!!!!!!!!
csip-csip18
 
 

 
 

Szép estét mindenkinek!!

Megjöttem a dokitól, megnyugodtam.....3-szor is megmérte a nyakiredőt, a legtöbb az 2,3 volt, amire azt mondta, hogy egyáltalán nem vészes, picit több, mint az átlag....Kiszámolta a korom és a nyaki redő alapján a kromoszóma rendellenesség rizikóját: 21.triszómia 1:903, 18.triszómia 1:4384, 13. triszómia 1:8484.....Azt mondta, hogy abszolut negatív a leletem, ő nem kötelezne a kombinált tesztre ( vagy is a vérvétel részére, mert képzeljétek az nem volt benne a mai vizsgálatban, azért külön elkell mennem a Wels-i kórházba), de ha engem megnyugtat akkor csináltassam meg, adott beutalót...Holnap kérek időpontot, de már most boldog vagyok :D :D :D Köszönöm a bíztató szavakat mindannyiótoknak!!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Csip- Sokat gondolok rátok, remélem jól vagytok :!: :!: :wink: :roll: :wink: Ahogy tudsz gyere!!

KépKép
gyancsi
 
 


ancsi!
nagyszerű hírek :)

csip!
egész nap rád gondoltam...
látom, azért nem vagy teljesen magad alatt... és az jó... mert nem mindegy a folytatást illetően...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


sziasztok!

bocsi, hogy nem tudtam jönni korábban, de elúszott ma pár millió a cégnél... elvitte az ár... és ezt most szó szerint értsétek! térdig gázoltunk a cégnél a vízben a mélyföldszinten... volt egy olyan pillanat a délelőtt folyamán, amikor már elbőgtem magam, mert annyira fájt a hasam alja a sok rohangálás miatt...(tűzoltóság, ügyvéd, katasztrófavédelem...stb) de délután már ültem, és most már itthon fekszem, és sokkal-sokkal jobban is vagyok...

ezen kívül ma volt az utódom első napja, és még azzal is kellett törődnöm, hogy elkezdjem őt tanítani, és nyugodt maradjak, hogy ne rohanjon haza az első nap, hogy nem akar itt dolgozni... (a nagy felfordulás miatt)

szóval nehéz napok-hetek vannak előttünk, de megpróbálok optimista maradni! :lol:

Csip dukkolok nagyon!

Ancsa szupi hírek!

Juli teccik a vonalzód!!! :lol: :lol:

puszi lányok!

Kép
gtunde75
 
 


köcce ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Jó reggelt lányok!

Kitti
Sokat gondolok rád, ölellek!

Én még egyben, sehol semmi.

Tünde
Nálunk anyuéknál Borsodban nagyon kemény a helyzet.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Sziasztok!!!

Jelentem minden a legnagyobb rendben és itthon vagyok :D
Tegnap este 8 kor felhelyezték a tágítót na az az amit senkinek nem kívánok, 10 perc múlva le is esett a vérnyomásom és azt hittem beszarok.Nagyon nagy görcsökkel járt, nekem legalábbis fájt.
Este semmit nem aludtam, kurva szarul voltam...
Délután helyett reggel 9 kor már a műtőben is voltam...
A dokim eszméletlenül rendes volt, végig ott volt míg be nem toltak a műtőbe mindent elmondott, aztán fel is ébredtem első keltésre...
Ott elmondta nekem, hogy a kis drágám nagyon hozzám volt nőve, vagyis nagyon de nagyon be volt ágyazódva!!!!Nehezen de kiskanállal kiszedte, és lehet még 1 hétig sem vetéltem volna el!!!
A legjobb az, hogy sikeresen egyben kitudta szedni és nem kellett annyit kapargálni, és nem nagyon sértette meg a hártyámat, szóval gyors lesz az épülés.6 hét helyett 4-5 hét múlva kell mennem hozzá!!!!!!!!!!
Szóval nagyon örülök ezeknek a híreknek :D
Pihenőn vagyok jövőhét Szerdáig, huuu jó sok...
Vérezni meg nem is vérzek sokat és görcsölni sem görcsölök
Szóval nagy kő esett le a szívemről.
Köszönöm a drukkokat még egyszer!!!!
csip-csip18
 
 


Helló Lányok!!

Csip- Annyira örülök,hogy végül aránylag "jól" záródott a dolog!!!Nagyon sokat gondoltam rád!!!Mihamarabbi felépülést és újbóli babásodást kívánok :wink:

Gtünde- Sajnálom a kaotikus állapotokat :? És milyen az új kolleganő???Szimpi??

Juli- Hogy vagyunk mostanság?

Susytunder- Még mindig semmi jele, hogy kibújna az a kiscsaj? :D

Na csajok a tegnapi vizsgálatnál kiderült, hogy 50 euro-ért csak megnézte UH-on a nyaki redőt a doki, vérvételről szó sem volt....Szóval így ma reggel felhívtam a Welsi kórházat és kaptam is időpontot 13.15-re......Egy nagyon kedves doki néni vizsgált meg, először ultrahanggal ( szegény gyereket az elmúlt 5 napban 3-szor Uh-ozták, már nagyon unhatja, ráadásul annyira cuki, minidg alszik, alig akar felkelni ).....Na most a doki csaj 1,5-,1,9 ilyeneket mért nyaki redőnek....Én mondtam neki, hogy az nem valószínű, mert itthon a legjobb szakember nézte meg, kizártnak tartom, hogy ekkorát tévedjen.....Csinált még vagy 15 mérést, egyiken sem volt 2 felett.....Na ezután behívott egy másik dokit, hogy ő is nézze meg, mert nagyon nagy az eltérés a mérések között...Bejött egy zselézett hajú, rágózós nagyon laza faszi.....Hát ő is 2,4-2,5-nek mérte, szóval a csaj nem tudom, hogy mi az anyját nézett.....Minden esetre a srác azt mondta, hogy 2,5-ig abszolut normális, úgyhogy semmi okom az aggodalomra, ez teljesen redben van :lol: :lol: Ezek után levették a vért és 2 nap múlva telefonálhatok az eredményért :D Ja ez a kis manőverem amúgy még plusz 160 euróba került, de tojok rá, a gyerek egészsége és az én nyugalmam nekem minden pénzt megér :wink:

Puszi mindenkinek!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


csip!
igazán örülök, hogy ilyen jól vészelted át ezt a nehéz napot.
árad belőled a pozitivitás ;)
drukkolok, hogy mielőbb újra kismaminak mondhasd magad!

ancsi!
jó kis uh-s embert fogtál ki :o csak nem tudom, hogy ha neked ennyivel kevesebbet mért, akkor mi van azokkal, akiknek pl 3 feletti... és ő bőven 2 körülre méri... anyu meg jól megnyugodva hazabattyog :o

én megvagyok.
kolleganőmmel elmentünk ma turizni... vett rucikat a kislányainak... én meg majd meghaltam, hogy csak én is had... csak egyet... de tartottam magam. majd 3-4 hónap múlva ráérek elkezdeni vásárolgatni.
egyébként meg egyre aggódósabb vagyok a csütrötöki uh miatt... de gondolom ez így természetes... majd akkor megnyugszom, hogy minden OK, aztán lehet parázni a küv uh-ig :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok...
Köszönöm szépen.Jól vagyok és nem is vérzzek annyira mint amennyire mondták, ebből nem lesz 1 hét menzi :)
Picit szomorú vagyok, mert pont tegnap szült meg a barinőm akinél bent lettem volna az elején aztán meg a párja maradt volna helyettem, de beindult neki 11 kor és fél 6 re megvolt Vanda:2550g és 48 cm!!!!!!!!!!
Helyettem az anyukája volt bent. De bánt egy kicsit, mert számított rám, de tudta, mi van velem...
Párom tegnap még elsírta magát és bízztatot, de neki nagyon fáj még eszméletlenül és Én ezt nem is gondoltam volna.Mikor belépet az ajtón könnyes szemmem adott át egy vörös rózsa csokrot.
Hihetetlen, hogy Én mikor megtudtam akkor voltam padlón, most, hogy túl vagyok rajta ő van totálissan a padlón.
Remélem hamar rendeződik ő is...
Szép Napot!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Jó reggelt Csajok!!

Csip- Annyira cuki a párod, mennyire szerette volna ő is ezt a babát, nem is gondolta volna az ember, hogy egy férfit is ennyire megviselhet.....Örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy :wink: Gratulálunk a barátnődnek a kisbabájához!!!

Juli- Ne is mond, én is alig bírtam megállni, hogy ne vegyek valamit....De mostantól aztán, juhéééjjjj :D Párom előre retteg :D

Többiek hol vagytok???Ediiii, Kírus, Onlány, Tündi, Joli, Suzy, Susytunder????

Nálunk ma 7 ágra süt a nap, a kedvem is teljesen más ilyenkor.....Most belegondoltam, hogy pár nap és elvileg nyár van :shock: :D Annyira király!!!!!

Puszilok mindenkit!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


sziasztok!

[quote="gyancsi"]
írta:
gyancsiNálunk ma 7 ágra süt a nap, a kedvem is teljesen más ilyenkor.....Most belegondoltam, hogy pár nap és elvileg nyár van :shock: :D Annyira király!!!!!


bizony! :lol: :lol: :lol: és megint egyik napról a másikra lesz kánikula!!! :lol: :lol: :lol:

sikerült végül is megnézned a babakocsit? képzeld, én bementem a bababoltba ismét, és eladták, és mondta a csaj, hogy szeptemberig nem is jön új szállítmány az országba... szóval ha máshol nem találok, akkor új típus után kell néznem... :shock: :?

Susy mi újság Nálatok? még egyben?

Ediiiiiiiiiiiiiiiiii nagyon el vagy tűnve!!! hozzál nekünk jó híreket!!! :wink: :lol:

Joli, Iner, Kírus, Onlány képet kérünk és gyertek néha!!! :shock:

Csip ééééééééééédes a párod! :D imádnivaló! terveztek valamit a hétvégére?

Zsu hogy vagy? közérzeted? mikor mész dokihoz?

Juli eleinte én is nagyon visszafogtam magam, de aztán elkezdtek ömleni befele a lakásba a babaruhák... nem tudom hogy lehet! én nem tehetek róla! :wink: maguktól jöttek! :wink: :lol: már elkezdtem kimosni őket, a felénél tartok és már két tele mosógépnyi tiszta... és ez csak az első féléves méretből... hm... lehet egy kicsit eltúloztam? :wink: :lol:

Kép
gtunde75
 
 


Sziasztok, jó reggelt

Ez 9 óra kellés és a délutáni 2-3 órás alvás nagyon megy nekem, de le kell szoknom róla, mert jövöhéten rossz lesz!!!
Képzeljétek tegnap nagyon jó hírt kaptam az Én apukámtól, igaz nem most lesz, de már nagyon várom.
2011 május 6 megyünk New Yorkba!!!(Apu, Anyu, Én, Párom, Tesom)
Nagyon örültem, mert hallottam, hogy 5 főre foglalta le az utat vagyis aztán módosítot 6 főre!!!Sejtettem, hogy benne leszünk.
Legjobban annyak örülök, hogy a párom beleegyezett és mondta oda ő is jönn Mert 2 évvel ezelött nem jött velünk Máltára, mert későn is szóltunk neki, és munkája is rengeteg volt!De most már tudja, sőt anyu is szól neki, hogy már most úgy szervezze a munkáját!!!!Nem volt még külföldön és repülni semm repült szóval teljes lázban voltunk tegnap!!!
Ma is szép napom lesz, mert apukám ma új kocsival ajándékozta meg magát és ma kell elhozzni!!!!
Szóval minden tök jó, és jupppi megszabadultm a betétől is, mert tegnap óta egy cseppet semm vérzem.
Szóval csupa csupa jó dolgok vannak!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Tünde: Csak lehet rendelni vagy csak lehet valahol kapni, jó nagy bababoltokban kellene megnézznetek!!!!
Nem tudom szerintem biztos megyünk valahová, a párom is kérdezte már tőlem, hogy most már van-e kedvem csavizzni, hát persze most már van, így hogy túl vagyok mindenen, szegény múlthéten ment volna biliárdozni és mondtam, hogy Vasánap most Én inkább otthon maradnék, hát Hétfőn kórház, nem volt sok kedv...De most mindenképp kiruccanunk :D
Ti????
csip-csip18
 
 


Jó reggelt!!

Tündi- Jaja, nálam már most elkezdtek beáramlani a babacuccok :D Hoztam tesómtól 2 nagy zsákot :D Én is pont azt akartam neked írni amit Csip is, hogy egy csomó helyen meglehet rendelni neten a babakocsit...Elvileg te már láttad élőben, szóval nem lenne zsákbamaccs!!...Ja a napsütés mára eltűnt és megnéztem az előrerjelzést, egy hétig záporokat mond :evil:

Csip-Örülök, hogy csupa jó hír van nálatok!! :wink: New York biztos nagyon király lesz :D Itt van egy lány a Babaneten, ő ott lakik :wink: Van blogja és szokott képeket felrakni, hát nem semmi a hely :!: Ez szuper, hogy már nem is vérzel, gyorsan fel fogsz épülni :wink:

Ma kell telóznom az eredmény miatt, várom, de azért még húzom kicsit...Olyan 11 körül szerintem odacsörgök :wink:
Nekem ma mennem kell a kolleganőmet meglátogatni, meg veszek Apjuknak egy utazós táskát ( tudjátok olyan repteres huzogatósat :D ), mert augusztusban megy Hollandiába és csak kézi poggyászt visz, viszont nincs olyan táskánk ami ennek a célnak megfelelne :wink:

Mindenki vigyázzon magára!

KépKép
gyancsi
 
 


hahó!

csip!
new york szuper lesz biztosan... de hogy őszinte legyek, szívből kívánom neked, hogy ici-pici baba miatt vagy esetleg mindenórás kismamaként már ne tudj felülni arra a gépre ;)

tünde, ancsi!
nekem tesóm mosta, vasalta, csomagolta az unokahugim ruháit, hogy ő nőtte ki... szóval ott van minden egy hatalmas bőröndben... de úgy néz ki, én abból már nem kapok :? :lol:

amúgy pedig:
3 hét alatt majdnem 5xösére nőtt a babócánk. már 33,3 mm, és kalimpál ezerrel.
kissé ufonauta formája van... de mivel egészen biztos vagyok az apja személyét illetően, csak nem ET-re fog hasonlítani :o :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok Lányok!

Csip

Komolyan csodállak azért, ahogy átvészelted ezeket a napokat. Nagyon erős vagy. A párod pedig egy tündér lehet. Most már te is tudod. :) Az nagyon jó, hogy nem vérzel, biztos hamar felépülsz. Én is azt kívánom, mint Juli. Remélem egy bébi miatt már nem tudsz utazni. Ő biztos kárpótol majd!

Juli

Örülök, hogy minden rendben volt az UH-án. Azért továbbra is pihenj nagyon sokat. A melót meg tojd le! Képet nem hoztál a babáról?

Ancsa

Várjuk az eredményeket! Most látom, hogy már eltelt a 12 hét nálad is. Most már nyugodtabban hátradőlhettek. A leletek meg biztos jók lesznek. Annak kell lenniük.

Tünde

Én tutira felrúgtam volna őket, hogy eladták a kocsit. Máshonnan nem tudod megszerezni?

Susytunder

Hogy bírod az utolsó napokat? Kitartás neked. Bármelyik pillanatban előbújhat a bébi. Könnyű szülést neked!

Zsu

Kismami! Hát te hová tűntél? Remélem minden rendben van veled! Azért jelentkezz néha!!!

Velünk minden ok. A hasfájás még mindig van. Egyik nap jobb, másik nap rosszabb. Próbáljuk átvészelni ezt a három hónapot. Remélem addigra tényleg kinövi. A tejem sajna még mindig nem elég, így továbbra is kell a tápszer is. A szoptatás nagyon nehezen megy. Már tiszta repedés a mellbimbóm. Meg az se könnyíti meg a dolgot, hogy igencsak hatalmas cicim van, és nehéz a babának bekapnia megfelelően. Ráadásul mindig bealszik kaja közben. Röviden ennyi.

Mindenkinek szép napot!

Joli
Kép
Kép
joli83
 
 


joli!
van kép, de még bent vagyok a kórházban. 13-kor lesz egy oktatásom, csak utána megyek haza... azután meg tényleg lassan abbahagyom ezt a beszaladgálást.

bimbóvédővel nem lenne könnyebb a szopi?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Juli

Most megy épp a férjem bimbóvédőért a gyógyszertárba. Remélem beválik majd, mert lassan ordítani tudnék szopi alatt.
A képet várjuk!

Joli
Kép
Kép
joli83
 
 


Sziasztok!

Csip!
Örülök hogy ilyen jól túl vészelted az egészet,és most happy vagy :wink:
Bizti hamar össze fog jönni a babóca majd...

Juli!
Helyes, ne szaladgálj most már be, pihizz sokat!!!
Édike lehet a kis babóca :wink: Várjuk majd a képet!!!

Joli!
Sajnálom hogy nehezen megy a szopi, de majd csak jobb lesz! Nálam a Nimród egyáltalán nem kapta be a bimbóvédőt, reméljük Laura megbarátkozik vele!!
Milyen tápit kap Laura?

Mi jól vagyunk az éjszakánk szupi volt!!! Kopp-kopp! 21-kor evett este, aztán 21:30kor aludt el és 2-kor kelt enni aztán vissza is aludt és reggel 5:15-kor kelt. Bárcsak ilyen éjszakáink lennének!!!
De elötte nap éjjel 2óránként kelt :shock:
Nagyokat mosolyog most már ,édi nagyon...Kíra meg szépen anyáskodik felette imádja nagyon!!! :wink:

Kép

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok,
Mentem kitudnám tépni az össze hajam komolyan mondom...
Párom ma elujságolta anyósnak, hogy megyünk jövőre Amcsiba...Erre most felhívot és basszus hülyét kapok, azt mondja nekem, hogy addig Én ne vállaljak gyereket!!!Mert nem lehet repülni, vagy pedig számoljam ki, hogy 4 vagy max.5 hónapos terhes legyek ne több!!!És, hogy akkor ütemezzem be a naptárba, hogy ahoz mikor kell akciózni!!!És az úgy lsz jó!!!
Hát mentén átmegyek és elküldöm a fasuba, már bocsánat. De ki hngsúlyoztam neki, mielött átestem a mütétet, hogy után ez tabu téme és hallani nem akkarok semmien gyerek témáró, na tessék!!!
Fel hívtam a párom és meglepő mondon azt mondja (nem mellém állva, hogy majd mi 2 eldöntjük, vagy lesz ami lesz, a sors majd eldönti)hanem, hogy csak így, hogy ne fogaékozzak vele. De ez nem megy így, hogy ne foglalkozz ezzel.
És, hogy holnap menjek vele az Auchanba, meg Szombaton ebédeljünk nála(anyóséknál). A nagy szart!!!Azt!!!!Semmi!!!!Úgy láttszik, megint nem fogok vele társalogni egy darabig vagy úgy helyre teszem most már, hogy csak na!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ht felrobbanok!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Ti meg itt tök aranyosan kívánjátok, azt amire igazán vágyom vagy örülnék erre meg ő megtervezzi nekem az életemet a gyerekkel kapcsoltban!!!!!
csip-csip18
 
 


csip!
nyugi!
ne húzd fel magad ilyeneken...
most amúgy is regenerálódnod kellene!

kírus!
édes, ahogy vigyorog :D

és íme Ő:
Kép
hát nem gyönyörű???

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Juli!
Nagyon arika a bébikéd!!! :wink: Szépen lehet látni a testrészeit :!:
Édike!!!!!!!!
Vendég
 


Joli- Most vettem csak észre, hogy pont ugyanaznap szültél, mint a barátnőm, csak egy év külömbséggel :wink: Ő is nagyon sokat szenvedett a szopival az elején, azt mondta, hogy mindig sírva fakadt ha a gyerek ránézett a mellére, annyira fájdalmas volt a szopizás, aztán pár hét után rendbe jött és azóta is szoptatja a kisfiát, úgyhogy kitartás, idővel jobb lesz drága :!:

Kírus- Nimród iszonyú cuki ahogy mosolyog :D Nagy szívtipró lesz a kissrác, az már most látszik :D Örülök, hogy javulnak az éjszakák, remélem így is marad!

Csip- Ne idegeskedj, most neked nyugalomra van szükséged!!!!Szarj Anyósra, úgy se áll az ágyatok felett, hogy mikor szexeltek, így úgy is akkor jön a baba, amikor ti akarjátok, nem ő fogja megszabni és kész :D

Juli- Nagyon-nagyon édes ez a kép, baszarok :D :D Tényleg milyen jól látszik mindene, gyönyörűséges :D

Lányok én is most nagy boldogságban vagyok, visszahívott a dokinő a kórházból a kombiteszt eredményemmel, és a Down kockázata 1: 7000 valamennyihez, úgyhogy megnyugodtam, azt mondta ő is, hogy ez egy szuper eredmény :D Meg is simiztem Gombóckámat, hogy ügyes volt :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


ancsi!
ez nagyon jó hír!
gondolom, ilyenkor nagy kő esik le az ember szívéről :)

ugye milyen jó a kép?
hát nem kicsit profi a dr is :) de tudnék olyat is mondani, akinek tuti nem mutogatta volna magát ilyen lelkesen... ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Jó reggelt!!

Juli- nagyon szuper a kép, látszik, hogy tud az ember :D :D

Nagy pangás volt itt csajok tegnap délután :shock:

Én meg meghülyültem.....Tegnap mikor elmentem a Zembernek koffert nézni, betévedtem egy bababoltba ( egészen véletlenül :D ) és belezúgtam egy babakocsiba, ABC Design 3 Tec , annyira jól néz ki és olyan jó volt tolni, arra ment amerre akartam, könnyű volt, fordult, designe-os volt, kész vagyok....A kocsival álmodtam :D Ja de persze mondanom sem kell, hogy nem az az árkategória amit én engedélyeztem magamnak ( 80-90 ezer) hanem 100.000-be kerül és a hordozó nincs is benne :( Kész vagyok!!Most sasolgatom hátha látok használtan, mert nekem ilyen kell és kész :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Szaisztok...

Ancsám: Hát nem csodálkozzom, hogy bele szerettél abba a kocsiba, nagyon vagyány :D Nekem a kék tetszik :D Tök céppp

Juli: Irigy a képre, de megérdemlítek!!!! :) és igérd meg vigyázzol nagyon magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kírus: A kislegény aztán tudja, hogykell mosolyogni :D

Többiek???

Én ma voltam vásárolni és nem rég értem haza, csinálom a tésztát a Emberke azt rendelt!!!Szép idő van.Szépítettem magam hajat vasaltam ebben jó szép kis időben :)
Hát mint ne mondjak azt hittem már jól vagyok azt a nagy szart!!!Rendessen kifáradok egy kis sétátol és letudna szakadni a derekam!!!!Jó csalóka a mindenit!!!!
Most pihi aztán 4 re bekell menjek ma a barátnőmhöz, már nagyon kiváncsi vagyok és nem is bánom egy kicsit megszorongatom a csöppséget és megcsókolgatom, az fáj jobban-ha hasas kismamikat láttok, pici újszülött nem tudd zavarni, mien érdekes!!!!
Szép Napot!!!!
csip-csip18
 
 


sziasztok!

most fejeztem be a palacsintasütést... nem sokára ér haza a kedves, és kell az energia :) kap mellé jó kis zacskóslevest (imádom) oszt jól van :)

ancsi!
jól néz ki a kocsi :)
én amiket néztem, olyan 60 körül vannak (márkát nem is tudok, többféle is van), mózessel, hordozóval, sport résszel... és ami nekünk nagyon fontos -lévén, h a 3.on lakunk- 6-7 kiló körül van az egész...

csip!
neked is lesz nemsokára ilyen képed!
én hiszem :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok Kismamik, Anyukák, Csajok :!:

Öröm híreket hoztam Nektek Susytól:

"Szabó Nóra Johanna vagyok, 0 óra 38 perckor hosszas vajúdás után császármetszéssel megszülettem. Súlyom 3250 g, hosszúságom 55 cm. Már ciciztem, anyával együtt jól vagyunk :!: "

Tegnap délután óta 5 perces fájásai voltak, utoljára tegnap délután fél4-kor beszéltem vele, várta apácskát haza és mentek be a kórházba :!: nagyon megszenvedett szegény, azt írta brutális volt, nem a fájásokkal volt a gond, hanem nem embernek valók voltak, de sajnos nem tágult :!:

Mindenkinek csodás, szép hosszú hétvégét kívánok :!: :wink:

puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


zsu!
öröm ilyen hírekre jönni :)
ha beszélsz vele, nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nekik :)

mesélj magadról!
rég jártál erre :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Julcsi
Beszélek vele igen, megmondom, köszi a nevében is :!: :wink:

Régen voltam erre felé, de folyamatosan olvaslak Titeket :wink:

Boldog kismama vagyok, tegnap óta már kiskönyvem is van és meg volt a 12 hetes nucha szűrés is, ahol minden rendben volt, nagyon szépen, a korának megfelelően fejlődik a babónk :!: :wink:

Örülök a Te örömödnek is, szép a pocaklakódról a fotó :!: :wink: hogy érzed magad :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


köszi, én jól vagyok.
igazából ha a cicifájás és a pattanások nem lennének, akkor nem is lenne az uh-n kívül semmi nyoma a kismamiságomnak... nem volt hányinger, nincs kívánósság... szóval minden jó :)

kicsit irigykedem, hogy túl vagy a 12hetes uh-n. gondolom nagy megnyugvás, amikor azt mondják az embernek, h minden rendben van :)
hogyhogy csak most kaptál kiskönyvet?

éppen ma gondoltam, hogy a piacozás előtt elsétálok a postára, és befizetem a tesztre a csekket...
meg talán útba ejtem a kínai boltot is. olyan faca melegítőgatyót vettem a héten... tisztára olyan, mintha kismamanaci lenne... pedig nem.... de a derékrésze dupla, és fel lehet hajtani poci fölé (no, mondjuk sztem nem arra a funkcióra lett kitalálva ;))

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suzytünder: Hatalmas Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juli: Zacskos leves :D Én is csipázzom :) Nálunk is volt tgenap palacsinta :D
Piac???Melyik???Én is mamegyek csak a Lehel térre :)

Kellemes Hétvégét, nálunk ma Emberke melozzik :( Marad a takarítás nekem, szép lassan, mert ma is már érzzem a derekam...
csip-csip18
 
 


Susytunder

Hatalmas gratula! Elhiszem, hogy nagyon megszenvedtél! A lényeg, hogy egészségesek vagytok mindketten. Mielőbbi felépülést!

Zsu

Kismami azért jöhetnél gyakrabban is! Tudom, én beszélek! :oops:
Örülök, hogy minden rendben van veletek. Rosszullétek vannak még?

Csip

te azért pihenj még. Doki mit mondott? Mikor próbálkozhattok megint?

Kirus

Milupa start oprtimumot kap a Laura.

Végre egész jó éjszakánk volt. Igaz a gyerkőc tegnap dél óta szinte semmit nem volt hajlandó aludni. Aztán este 10-kor etettük, 11-kor lefektettük, és 4:15-kor ébredtem, hogy kezd mocorogni. Aztán aludt még két órát kaja után. Olyan jó végre nem zombinak lenni. Ma pedig levisszük az első hosszabb kirándulására. Bemegyünk a városba hambizni. Remélem jól fogja viselni.

Többieknek is szép hétvégét.

Joli
Kép
Kép
joli83
 
 


Sziasztok Csajok!!

Csak beugrottam szép hosszú hétvégét kívánni mindenkinek :D

Majd érkezem!!

Pusszantás!!

KépKép
gyancsi
 
 


sziasztok!

Susy-éknak nagyon sok boldogságot, örömöt és tejcsit! gratulálok a kiscsajhoz!!!

Ancsa ez a kocsi nekem narancsban a nagy szerelem! még a váza is metál narancs! nagyon dögös!!! de sajnos drága és pici a bevásárlókosara, ami nekem nagyon fontos szempont!

mindenkinek nagyon szupi hétvégét!!!

Kép
gtunde75
 
 


Sziasztok!!

Susy!

Nagy-nagy gratula Nóri születéséhez!!! Jó egészséget és sok tejcsit nektek!!!!
Vendég
 


Jó reggelt!!!

Na itt aztán beállt a pangás :(
Sehol, senki...
Kinek hogy telt a hosszú hétvége???
Vigyázatok magatokra!!!!
Puszi
csip-csip18
 
 


Jó reggelt!!

Már egyszer írtam de elszállt :evil:

Susytunder- Nagyon nagy Gratula Nóra babához, sok-sok boldogságot kívánok nektek!!! :D

Csip- Milyen volt a barátnődnél a kórházban??Cuki a kisbaba?

Juli- Milyen kocsit néztetek, majd írd meg, úgy megkukkolnám :D

Gtünde- Nekem is a narancs-fekete változat a szerelmem :D :D Már Apa is hajlik nálunk a dologra, addig duruzsoltam a fülébe :D Ő ugyenezt a hibát hozta fel ellenérvnek ( na az árán kívűl persze), hogy pici a bevásárló háló....Na de hát Ancsát nem lehet egy ilyennel eltánorítani, mondtam neki, hogy lehet kapni felcsatolható bevásárló hálót , amit a tolókarra lehet rögzíteni, 1100 Ft a Brendonban, majd veszek hozzá egy olyat és kész :D :D

Joli- Örülök, hogy javulnak az éjszakák!!Hogy sikerült az első séta?

Mi péntelen meccsen voltunk, utána sörsátor-élőzene, dínom-dánom, hajnali 2-re értünk haza...Szombaton itt voltak a barátnőmék a férjével, velük dumcsiztunk meg játszottunk hajnalig...Vasárnap döglés, tegnap meg MELÓ...ÁÁÁÁ, nagyon szar volt, 4 órát kell állnom, elvileg van egy szék amire le lehet ülni, ha nincs utas, de hát most kezdődik a szezon, tele volt emberrel a reptér, az én derekam meg majdnem leszakadt a helyéről, érztem is rendesen a hasamat, hogy húzódott estére....És ma is mennem kell!!!De utána nem megyek vagy 2 hétig az tuti....Valami rejtélyes módon betegállományba fogok menni :D

Puszi mindenkinek
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


halihó!

mindjárt megyek "főzni". tojásos nokedli lesz :) csak gondoltam, előtte benézek.
de hát nincs valami nagy pörgés :o

joli!
örülök, hogy lassacskán alakultok :)

ancsi!
igazából nekem az espiro vector lite teccik. mivel nincs kocsink, így a hozzá való (aranyárban lévő) hordozó nem is fontos, jó másfajta is...
ezen kívül talán még 1-2 kocsi van, ami 10 kg alatti súlyú (persze elérhető áron... mert láttam 400.000ért olyat, ami szerintem magától viszi le a gyereket a 3.ról sétálni :lol: ), és travel system... mert hogy én most abba vagyok beleszerelmesedve... talán van néhány multifunkciós, ami még elmegy formára (pl chipolino lumina -és ez még óccsó is :o)... de nem ez a szerelem :D

amúgy a napokban kezd visszatérni a görcsölés. pedig már olyan szépen elmúlni látszott :(
de nem gond. holnap terhesgondozó... és már csak 9 nap, és újra uh :!: :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


sziasztok!

[quote="gyancsi"]
írta:
gyancsi
lehet kapni felcsatolható bevásárló hálót , amit a tolókarra lehet rögzíteni, 1100 Ft a Brendonban, majd veszek hozzá egy olyat és kész :D :D



na ezt most elolvastam, és gyorsan el is felejtem...
:wink: :lol: :lol: :lol: egyébként már nagyon szeretnék túl lenni ezen a babakocsi témán, mert már-már mániává kezd fajulni... :)

Juli az a babakocsi is tetszik, amelyik Neked, de nekünk szükségünk van az autós hordozóra, és úgy már valóban brutál drága... persze ez is relatív... ahhoz a bizonyos 400e Ft-oshoz képest óccsó... :)

Csip igen, sajnos valóban kihalóban van a topic, de hát sokan ugye babáznak... persze ettől függetlenül Zsu és Ediii jöhetne életjelet adni... :shock: :( Ti mit csináltatok hétvégén?

szép napot mindenkinek!

Kép
gtunde75
 
 


Helló Csajszik!!

Juli- Tojásos noki???Hmmmm,, imádom és már jó régen csináltam de most meghoztad az étvágyamat :D Igen, ez az Espiro tényleg jól néz ki....Ha másmilyen hordozót veszel azt is hozzá lehet csatloztatni a vázához?

Tündi- Hahahaha, hihihii :D Ne is mond ezt a babakocsi mániát.....Amikor megpillantottam álmaim verdáját élőben, komolyan mondom, hogy vele álmodtam :D :D Még álmomban is azt toltam :D

Zsu-tól én tudom, hogy minden okés, szokott jönni a másik topikba, de Ediii-ről tényleg jó régen nem hallottunk....Vagy Onlányról??Bár ő tuti, hogy babázik ezerrel :D Hát Lányok az biztos ha nekünk is meg lesz a pici vajmi kevés időnk lesz ám fórumozni szerintem :? :wink: De ez legyen a legnagyobb gondunk nem igaz? :D

Mindenkinek szép napot, megyek shoppingolni a barátnőmmel ) persze megmutatom nek a babakocsit :D )

Pusz
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


szép napot!

tünde!
nekünk is kell az autós hordozó, de azt nem hinném, h annyira fontos az, h azt is a babakocsira tudjuk rakni... főleg 20.000ért :o

lassan indulok. piacra kell menni (apának kell dolgozóba rövidgatyát és zoknikat venni), aztán posta, majd védőnő... próbálok úgy időzíteni, h dél körül érjek be a kórházba.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


ancsi!
nem hiszem, h másik hordozót is rá lehetne rakni... hiszen akkor nem ennyiért adnák, mert muszáj lenne versenyben lenni a többi gyártóval.
de még kérdés az is, h a babó-mobilt mennyivel támogatja meg a lelkes rokonság :roll: :lol: mert aztán ki tudja :?: lehet bele fog férni :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok....

Na Én is munkába álltam...Rendessen este nem is bírtam aludni, anniyra vártam és izgultam...Végre túl vagyok a dolgokon és úgy jöttem be, mintha semmi semm történt volna velem :D Hátha itt jobb lesz, nem agyalgatok, bár mostanában annyira nem, csak eszembe jutott, hogy úgy Szülcsinap és Névnapom környékén(március-április)lehetne valami szép meglepi nekünk...attól függ mennyi időt mondd az orvos, vajon még kell várni 1-2 menzit vagy nem?!?!?!Vagy elég lesz megvárni ezt az első menzit?!?!?Arra is kiváncsi leszek...
Majd kiderül...
Tündéri a barinőm babája, olyan jó ott lenni, tegnap is voltam, tök jó mikor ott vagyok, valahogy nemtom, de jót tesz :D Holnap is várnak :D
Szó nélül megyek, mondtam :D

Hát akkor mi lesz csajok???Ki melyik babkocsi mellett marad végül??

Tünde: nem nézted máshol???tuti lehet rendelni!!!drukkolok, hogy kapjál :D

Juli: hogy vagy ma???Görcsölsz???

Ancsa: majd gyere és meséld el mit szólt a barinőd a kocsihoz!!!

Onlány: beszéltem vele, mondta, hogy sokat babázzik, és még furi és sok neki a két gyerek, de jól vannak!!!

Többiek???

Szép Napot!!!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok lányok!! :D

Sajna nem tudtam jönni, nehari,de aranyosak vagytok,hogy hiányoltok!! :)

Sajna 2 hétig az ágyat nyomtam,mert vesemedence gyulladásom volt,majd elkezdtem szedni a gyógyszert,ami padlóra vágott, hánytam szédültem tőle, de felesleges volt szedni,mert a cisztát nem tüntette el :? no mindegy már megsem lepődtem mikor mondta a doki nő,hogy a ciszta ugyan ott van, és akkor mondta,hogy milyen ciszta,de már marhára nem érdekelt, nem is figyeltem, ott van és kész...., és ekkor mondja a doki nő, akkor kezdhetünk?,, mondom mit? hát a stimut, de mondom és a ciszta?? hát azzal már nem foglalkozunk,,,, én olyan boldog voltam,hogy végre elindúl valami :D ,tehát most szúrom magam Merionallal, majd jövöhéten Pregnyl, Choragon..., és inszem lesz csütörtökön
Ancs!!! Te milyen tüszőrepit kaptál??

Csip!! Nagyon sajnálom,ami veled történt,de látom nagyon pozitívan állsz hozzá és ez jó :wink: Remélem hamarosan hozol nekünk egy szép pozi tesztet :wink:

Tünde,Ancsa ,Juli!!!! Rakhatnátok fel képeket a babakocsikról,hogy lássuk miről beszéltek, addig is nézelődnék míg sikerül összehozni egy babót :D
Juli!! Főleg a tied érdekelnek, mármint ami neked tetszik az a 400 ezer forintos :lol: :lol:

Susy!! Nagy Gratula Nórához!!!!! :D :D :D Majd ha ráérsz gyere és mesélj mi volt!!!

Zsu!! Hogy vagy?? Látom te sem nagyon voltál mostanában!!! :roll:

EDI
ediii
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?