Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bikfy:Azért ez nagyon jó ,h kiderült és lehet rajta segíteni!
Nekem tavaly volt laparom endo miatt,1 hónap pihi kellett utána.
Persze neked ez más műtét,de szerintemj is elég a 1,5 hónap pihi,főleg,ha a dokid is ezt mondta!Én a helyedben a lapar után amint lehet próbálkozni újra ,szerintem rögtön inszemre mennék.
Én nem teszek külömbséget spontán,inszemes és lombikos baba között,mert szerintem nincs is!!!Az a lényeg,hogy sikerüljön és egézséges legyen!(így is gyerek úgy is gyerek :D )
Nagyon szurkolok érted, és sok erőt,kitartást a várakozáshoz,mert tudom,h ez a legrosszabb ilyenkor!!

Nati:Rékánál volt választott orvosom,végig magánba jártam,a szülésnél szülésznőt is fogadtam.
Most nem fogok magándokihoz járni,de van egy jó orvos akihez tudok járni sztk-s alapon is!De a szüléskor szülésznőt ismét fogani szeretnék,mert az nagyon jó volt,h volt!
Nem sajnos nem dolgozok már.Munkanélkülin vagyok jópár hónapja.Úgyhogy jó szívás,mert alig fogok valami pénzt kapni a terhesség alatt is meg a 2-3 év alatt is! :roll:

Megtudná nekem valaki mondani,h ilyenkor mi van,h én munkanélkülin vagyok,h milyen juttatások illetnek majd meg,ha megszületik a pici???

Aviubi:Nagyon sajnálom,h megjött! :(
Nem is tudtam,h neked most volt az első inszemed!
Nem akarok addig vonalzót csinálni a picurnak,amíg nem voltam dokinál!

Úgy terveztem,h jövőhét csütörtökön megyek uh-ra,akkor leszek 6+2 hetes,de eltolom inkább 1 héttel,h tuti legyen szívhang!
Szerintetek lesz már akkor?
Meg attól is félek,h a hüvelyi uh-val megpiszkál valamit! :?

Kép

Kép
syl100
 
 


Monic:Köszi!!! :wink:

Kép

Kép
syl100
 
 


Bikfy!
Értem, akkor drukk a műtáthez, és aztán a spontán babához!

Bazsa!
Tök jó, hogy süt a nap! Ma már itt is ki-kisüt, de a nagy szél még megmaradt.
Mi még nem nagyon gondolkoztunk neveken, vagyis egyszer-egyszer, de nem túl komolyan. Az általad írt nevek szerintem is szépek!

Monic!
A listák körbejárnak! :)
Danikának drukkolok, hogy ne lázasodjon be!
És drukk, hogy ne legyenek bacik sem!
Örülök, hogy jobban van anyukád! Nehéz lehet feküdni neki, de tényleg jó, hogy legalább otthon lehet! Kívánom, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön teljesen!
Ez viccesen hangzik, hogy a szülős táska anyukádéknál maradt, bár akkor gondolom nem nevettetek rajta az izgalomtól! :)

Syl!
Nekem múlt héten pont 6+2-nél nem volt még szívhang, bár általában olyankor már van. Így teljesen megértem, hogy várni akarsz egy hetet még vele. De persze így is volt értelme az uh-nak, mert az látszott, hogy jó helyen van a baba, és az megnyugtatott legalább.
Sajnálom, hogy úgy alakult, hogy pont most nincs munkád. Úgy emélkszem, hogy a Gyednél nem kell folyamatos munkaviszony, csak az kell, hogy a szüléstől számolva az elmúlt két évben legalább 180 napig legyen munkád (ennek se kell összefüggően lennie). De ennek én 4-5 éve jártam utána, azóta megváltozhatott, és nem is emlékszem pontosan. Remélem tud valki segíteni vagy sikerül kiderítened!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 

 
 

Sziasztok!

Huh, most értettem meg, hogy nem egy malomban őrölünk csajszik. Habár ez nem a Kaáli, de én most is egy meddőségi intézményben vagyok. Ez a régi Nyírő Gyula kórház, ma Róbert Károly Magánklinika, aminek a vezetőjét ismerem. Nem hogy nehezített a dolgon, de még könnyebb is volt olyan emberhez elmenni, aki nem vadidegen. Ők is csinálnak inszemet, lombikot, tehát ha csak 1 pillanatnyi lehetőségünk is lesz a sikerre, tuti megpróbáljuk. De most úgy tűnik ennek még nincs itt az ideje. Nem vagyok egyeltalán letörve, annál nagyobb katasztrófa nincs, mikor egy helyben topogok. Most legalább történik valami. Érzem, hogy jó kezekben vagyok. :wink:

Nap itt még nem süt, és a szél is fúj. Most főzök finom ebédet, aztán tanulok.

Syl!
Huh, talán nem jól fogalmaztam. Persze, hogy nincs különbség spontán és nem spontán baba között. Hidd el, és én ezt már sokszor leírtam, ha az utcáról kellene kakát ennem ahhoz, hogy terhes naradjak, gondolkodás nélkül megtenném. Egyszerűen valahol legbelül érzem, hogy spontán babám lesz. És ezt sehogy máshogy nem tudom elmagyarázni. Érzem. Belülről. És hát ugye azt is tudjuk, hogy minden fejben dől el. Én megéreztem azt is, hogy nekem rögös lesz az utam. Nem akarok hazudni, de már olyan 8-9 éves korom óta ott motoszkál ez a fejemben. Ezt is éreztem. Úgy gondolom, valami triviális ok miatt nem jön a gyerek. És fura, de mintha most azt érezném, jó helyen vagyok. Nem borultam ki, nem kell sírnom, csak törnék előre. Lehet, hogy emellé is kell majd inszem, nem tudom. De valahogy azt érzem, hogy nem fogok eljutni odáig.

KépKépKép
bikfy
 
 


Lányok, én kezdek teljesen megnyugodni. :) A folyás, úgy érzem, egészen visszatért az utrós mindennapira. (Ugye az utró miatt napi kapcsoltban vagyok a hüvelyemmel, hétfőn látszott a változás, de igazából utána már tegnap reggel láttam a reményt, hogy javul a helyzet. Ennyire még nem vártam az utrókat, hogy láthassam, tényleg rendeződik a dolog.) 8) Még sokat fekszem, de nem tudom, tényleg szükséges-e... ;)
Tegnap beszéltem anyukámmal is, és mondta, hogy ő is vérezgetett, mikor minket várt.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy:Nagyot nevettem az írásodon a "kakis"dolgon! :lol:
Nagyon jól állsz a dolgokhoz.
Ha hiszed,ha nem én is gyerek korom óta valahogy úgy éreztem,h nekem vagy nem lesz gyerekem,vagy nagyon-nagyon nehezen fog sikerülni!Soha nem volt az bennem,h nekem pikk.pakk lesz majd!Érdekes!

Kikinda:A sárgabetűs írásodat nem tudom elolvasni!
Hidd el minden rendben lesz,pihizz sokat! :)

Kép

Kép
syl100
 
 


Bikfy!
Hát így tényleg nem kell neked a Kaali! :lol:
Drukkolok, hogy teljesüljenek az álmaid! :)

Syl!
Ha kijelölöd, el tudod olvasni! De annyira nem fontos. ;)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Syl!
Pedig tényleg megenném! :lol:

Kiki!
Sárgát én sem látom. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Én el tudtam olvasni! Ha kijelölöd,akkor sötét szín (kék) az alap és már a sárga betűket ( melyek fehérek lesznek) el is tudod olvasni!

rodina74
 
 


Syl
ha munkanélküli vagy,akkor csak a családi pótlékot ami 12 200 ft,és gyest ami úgy emlékszem 26 ezer körül van,csak ezeket kapod.
és mivel május 1. után szülsz,így csak a gyerek 2 éves koráig jár a gyes. Ha megkapom a köv. havit megírom majd a pontos összeget,mert én is pont akkor amikor szültem munkanélküli voltam,mert "muszáj" volt annak lennem. A munkaviszony nem számít ebben az esetben semmit,ez a gyes alanyi jogon jár mindenkinek,mint a családi.

sajna nincs időm többet írni,mert sír a csajszi.... :x

igyekszem jönni. :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Este megkaptam Bikfy sms-ét, de vártam, h Ő jöjjön a hírekkel.

Bikfy! A női megérzésnél biztosabb dolog szerintem nincs a világon, erről órákat tudnék beszélni, annyira erősen befolyásolják az életemet egészen kicsi korom óta. A könyvem is tetszene Neked, amit Húsvét óta olvastam.
Ez a hozzáállás tökéletes, a jó irányba vezet. Örülök, h olyan doki vizsgált, aki mindent egységben szemlélt (ezért szeretem egyébként Tűű-t is, mert nem a hormonokat nézi, hanem magát az EMBERt) és így mondott véleményt. A 6 hét kivárás a műtét után reális.

És ez is olyan fura, h a mai napig úgy érzem, h frankón belenyúltam a női bajokba...hipofízis adenóma magas prolaktinnal, mellé az IR, de érzem, h egy ilyen vizsi nekem is kelleni fog. De tudjátok, mindenki akkora terhet kap, amekkorát el bír viselni.

H könnyedebb témát érintsek: az idő jobb, a szél nem fúj olyan erősen, picit melegebb is a levegő, de lóg az eső lába. Gyerkőcök nyugisabbak ma, de kimenni még nem tudunk. A fejem majd' szétesik, úgy fáj tegnap óta...én ilyen hülyén vagyok huzalozva.

Tegnap és ma reggel is arra ébredtem, h Fiam átjött az ágyamba (olyan csendben kelt fel, nyitotta az ajtót, h a babaőr se jelzett), befészkelte magát mellém és aludt még kb. 20 percet. Aztán persze kérte a kakaóját. :D Roppant rendes gyerek, mert mindezt csak reggel 7 után adja elő, Lányom meg fél9-9 körül szokott ébredni. A Zuramnak minden nap nulladik órája is van, leginkább észre se veszem, mikor elindul dolgozni, pedig mindig kapok puszit. :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Megvagyok, jól vagyok. Tegnap nagyon rossz volt, de ma új nap van, és új remény. Ma már voltam a dokinál. Holnap kezdem szedni a clostit. Aztán kedden megyek ultrahangra.

Syl! Én is munkanálküli vagyok. Nekem ősszal járt le a gyes, és nem tudtam visszamenni a régi helyemre. Azóta akárhol voltam mindehol a 2 gyerek miatt utasítottak el. Én is úgy tudom, hogy családi pótlék+ gyes amit kaphatsz. :cry:

Bikfy! Basszus nagyon jó a hozzáállásod! Szerintem ha így állsz hozzá tuti fog sikerülni!
Ln hiszem, hogy agyban dől el nagyon sok minden. Én is ezzel küzdök, mert férjem szerint én agyban blokolom a teherbeesést, mert még mindig rettegek a méhenkivülitől. És tudom, hogy igaza van. Viszont azt is tudom, hogy mégegyszer nem fogok úgy járni, de valahol mélyen még valószínűleg bizonytalan vagyok. Most ezt probálom leküzdeni...

Kiki! Örülök, hogy minden oké! Így is marad! :wink:
Most rohanok, mert megyek a fiúkért, de este benézek!

puszi mindenkinek!

aviubi
 
 


sziasztok csajok!

már megint mennyit írtatok!
nagy vonalakban annyi,h bikfy alaparc, ubinak örülök,h legalább össze akarja szedni magát,remélem sikerül is. :wink:

nekem azóta is fáj egy kicsit a hasam! eddig mindig ha vmi idegen nem ismert dolog történt velem a teherbeeséssel kapcsolatban, mindig bújtam a netet és rákeresetm,h hogy mükszik vagy hogy normális e,ami végbe megy bennem. de én most már ezt úúúúúgy unom,h eldöntöttm,h nem érdekel! ennek biztos fájnia kell, ha meg nem akkor így jártam és majd legközelebb minden jobb lesz! komolyan mondom nálam szerintem a sok agyalás tesz tönkre mindent. ugyhogy szépen kivárom,h mi fog történni :)
Vendég
 


Aagassi!

Olyan kis Cukitündér voltál, örültem az sms-ednek.
A dokit és a vizsgálatot is merem ajánlani jó szívvel, korrekt hozzáállás, profi gépek, és egy klassz ember. Nem behízelgő, nem kedveskedő, de ezt is mindig mondom, engem ne ölelgessen doki, szeretnek engem itthon. Adja a szaktudását, de annak a legjavát, 'oszt jó napot! És ez tegnap valahogy így alakult. Nem tudom. Olyan sok mindenre rájöttem az évek alatt, de nekem azt hiszem a fiatalabb dokik jobban bejönnek. Akikben még van tűz, érdekik az új módszerek, a kihívások. Ilyen Tüű doki, ugyanez Fülöp is, és a szegedi Kaáliban Zádoriról is ezeket hallottam. Biztos ebből a szakmából is ki lehet öregedni, én nem mondom. De az idősebb dokikkal nem volt szerencsém. Legalábbis eddig. Aztán ki tudja, hova kerülök még.

Édesek lehetnek a gyerkőceid reggelente. Kisfiad minden alkalommal a szívembe lopja magát. Nagyon-nagyon boldog lehetsz velük. :wink:

Ubi!
Sajna én is hiszem, hogy mindent el tudunk érni a fejünkkel. Ahogy a jót, úgy a rosszat is. Ha érzed a gátjaidat, ha tudod, hol a hiba, az már jó. Nem voltál még kineziológusnál? Próbálj esténként meditálni. A neten van egy bababevonzó szöveg. Nekem az is nagyon tetszik. Majd előkeresem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfy! Tegnap este már nem bírtam megvárni a beszámolódat :oops: , ma meg gyakorlatilag most ülök először a gép elé.
Szóval nagyon örülök neki, hogy az átjárhatósaággal nincsen gond!!! :D Azt a hibát meg hipp-hopp korrigáljátok, aztán jöhet is a spontán manó (ha jól értem, most ez a cél)!!!

Viszont lenne egy csöndes tanácsom: én a helyedben nem mondanám le a Kaális időpontot, max. eltolnám. Vagy ha még ez sem jó, akkor sem nyugodnék meg, és ülnék karba tett kézzel, várva a gólyát. Persze nincs kivárva, hogy azonnal az öledbe tojik, de ha mégsem lehet később bánni fogod a tétlenséget.
Tehát arra akarok kilyukadni, hogy én rágnám apa fülét, hogy akkor ő is csináljon egy vizsit!!! Ha már nálad minden oké, nehogy ezen múljon!!! Ha jól emlékszem ti már túl vagytok egy ilyenen, de már régebben volt és nagy harc árán jött csak össze. De én is estem pofára, apa eredményei pár év alatt rengeteget romlottak (csúcsról a gödörbe), pedig semmi károsat nem csinál!!! :shock: Hagytuk, hogy csússzon a vizsgálat, mert úgyis minden ok, aztán volt nagy lesés és kapkodás.
Persze ti tudjátok, de ez nem akartam magamban tartani, hátha segít a döntésben.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs:Te hányhetesen voltál először uh-n?Lehet már kérdeztem tőled,nem emlékszem! :oops:
Én meg már egyre biztosabb vagyok benne,hogy várok a 8.-9.hétig,nagyon félek ,hogy a vizsgálattol elmehet a baba!
De ez még 1 hónap akkor,begolyózok addig,h semmit nem tudok!

Kép

Kép
syl100
 
 


Luci!
És akkor mit mondjak a Kaálisoknak? Kérek időpontot októberre, novemberre vagy mikorra? Ez így nem megy. Ha minden elrendeződött, meggyógyultam, műtéti heg rendben, akkor van értelme inszemről beszélni.
Apa vizsi: kb. 1,5 éve volt, 150 millió sejttel, azt mondták, ez nagyon jó. Júliusban műtétkor majd megemlítem a dokimnak, hogy lehet, kellene csinálni újat.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! Kaáliba nem csak az inszem miatt érdemes menni, szerintem. Hanem egy teljeskörű kivizsgálás, apa-anya eredményeinek együtt értelmezése is fontos része. Aztán a döntés már nem feltételnül kell, hogy az inszem legyen.
De ahogy írtam is, nem feltétlen a Kaáli, hanem esetleg magán andrológus.
De nem is ragozom tovább.

Syl! Én az uh-tól nem félnék a helyedben. Az ok, hogy mondjuk manuális vizsgálatot nem szeretnél vagy mondjuk kenetvételt, de a hüvelyi uh szerintem nem veszélyes.
Nekem már a 4. héten volt az első Tapolcán, aztán a 6.-on, majd még több egymás után, mert Bogi betegsége miatt féltem, hogy minden ok-e. Pontos számot nem tudok mondani, de a 12. hétig 6-8 uh-n voltam, mind hüvelyi volt.
Esetleg ha ragaszkodsz hozzá manuális vizsit ne engedd, de az uh-t én bevállalnám a helyedben. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs:És manuálisan hány hetesen vizsgáltak először?

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl! Ha jól emlékszem 6 hetesen, mikor elmentem magánba, de abból sem volt gáz. Megnézte a doki, hogy mekkora a méhem, és zárva van-e a méhszáj.
De ő is mondta, hogy a citológiát nem akarja levenni a 12. hétig, és ha hozok mostanában készült leletet, akkor arra sem lesz szükség. Később vittem, és nem is kellett kenetet venni.

De hangsúlyozom, ha te csak uh-t akarsz, szerintem el tudod érni a dokinál.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


sziasztok!

Még nem olvastam vissza, mert nem volt időm rá.

Ballagás volt, aztán meg elmentünk a "Mekibe" a gyerkőccel.
Most meg viszem mindjárt szunyókálni.

Voltam tüszőmérésen, hát nem büszkélkedhetek jó eredményekkel. Ugyanis mindkét petefészkemben van 1-1 db 9 mm-es tüsző. A méhnyálkahártyám pedig 5, valamennyi volt. :? Most már növesztem gyógyi nélkül aztán meglátjuk. Pénteken megyek megint mérésre, bár nincs sok értelme. Nem fog az annyit nőni. Úgyhogy valószínű a spontánra hajtunk rá. Csak vastagodna a méhnyálkahártya. Meg közben ott a háromnapos szünet is ugyebár, amikor nemtudnak megvizsgálni.

Meg úgy érzem jön elő megint a hólyaggyulladásom.:? Be is szedek abból a gyógynövényes valamiből, amit a múltkor vettem.

Beze: Jól emlékszem hogy te abban a hónapban lettél terhes amikor ilyen gondjaid voltak?

Szóval nagyvonalakban ez van.

Most megyek, mert aludni kell vinni a bubkámat. Nehéz napja volt, nem erőssége a szereplés. Egyenesen utálja. Megyek megölelgetem.

Kép
babicsek
 
 


jó estét!

hát én kb így érzem magam :

[img]http://4.bp.blogspot.com/_n4xiz8hLscY/SfgLRq5zjUI/AAAAAAAAC0c/KQJgcy0YKYs/s320/garfield014.gif

ugyhogy elvonulok aludni...

jó éjszakát mindenkinek...[/img]
Vendég
 


na mégegyszer :)

jó estét!

elvonulok aludni,ui kb így érzem magam:


[/img]http://4.bp.blogspot.com/_n4xiz8hLscY/SfgLRq5zjUI/AAAAAAAAC0c/KQJgcy0YKYs/s320/garfield014.gif
Vendég
 


ohhhhhh,na feladom!

Kép[/img]
Vendég
 


sikerült :)
szóval ugy érzem magam hihi
Vendég
 


Sziasztok!

Syl, a hüvyelyi uh-tól semmi baja nem lesz a picinek, én Lexivel rengeteget voltam a haematoma miatt. Cytológiát is levette, abból se lett semmi baj.
2008-ban munkanélküli után járt még tgyás, de utána már csak gyes, hogy most hogy van, azt nem tudom. :roll:

Bikfy, én is tudtam, hogy Lexi nem fog az ölünkbe hullani, na jó, 23 hónapra nem gondoltam, aztán biztos voltam benne, hogy spontán ksitesó lesz, igazam lett. A női megérzések csalhatatlanok. :D

Babicsek, jól emlékszel. :wink: Szóval csak hajrá, a vastagításhoz meg szedjél e-vitamint.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Luci!
Még 1x hangsúlyozom, mi most meddőségi intézetben vagyunk. Hova oda még andrológus meg még 1 Kaáli? :shock: :shock:

Beze!
Mikor lesz kistesó vonalzód? Már alig várom. :wink:

Babikám!
Húzz bele, tessék a kis tüszikéidet növeszteni. Szorítok. :wink:

Bazsa!
Jó éjszakát!

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! Ok, akkor Kaáli kihúzva! :D De ha ez meddőségi intézet, akkor az apukával is foglalkoznak? Erről még nem meséltél, legalábbis azt hiszem :oops: , mostanában túl szétszórt vagyok, bocs. :oops:

Remélem nem vetted szekálásnak, mert csak egy ötlet volt! :roll: Tudom mióta vártok már, és örülnék, ha nem kéne olyan helyzetbe kerülnötök, mint nekünk... utólag mi is sokmindent megbántunk és most már máshogy csinálnánk.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Bikfy drága, egy ideig még biztosan nem. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Luci!
Nem, egyeltalán nem veszem zaklatásnak. Írtam már feljebb, hogy ez a Róbert Károly Magánklinika Meddőségi és Reprodukciós Részlege, és mivel a vezetőjét ismerjük, ezért voltam nála. Gondoltam, csak az átjárhatóságit csináltatom nála, de mivel nagyon szimpi volt, úgy tűnik maradunk is. Bár az inszemig még hosszú az utam.
Az inszemek náluk is fizetősek, úgy mint a Kaáliban, úgyhogy ez eben guba. Viszont itt a lombik sem támogatott, úgyhogy ha ide kerülünk, akkor majd mennem kell tovább. Egy perc várakozási idő nincs náluk, máris tudott a doki fogadni. És úgy vagyok, a Kaáliig lenne még 40 napom. Most ennyivel is előre leszek. A műtét szerinte nem elkerülhető, mert pont azon a helyen van a sövény, ahol tapadna a baba. Ha a műtét alatt nem talál egyéb hibát, akkor néhány hónap regenerálódás, majd spontán próba aztán tiszta lappal indított inszem.
Nem látom értelmét annak, hogy most kifizessünk egy csomó pénzt inszemre, úgy, hogy pici az esély a sikerre.


Amúgy minden rendben velünk, férjem nehezen viseli a kivizsgálásokat, így én hajnalig bőgtem. Hasam majd szétszakadt, brutál peteérésem és szép mnyh-m van. Erre ő nem akarta összekócolni a hajam, zavarja, hogy ilyen-olyan kivizsgálásokra járok. Elegem lett az egészből, mondtam akkor keresek másik apukát. Másfél év kőkemény munkával elértem, hogy van peteérésem, erre ő megmakacsolja magát és nem akar kufizni. Hajnali 1-kor mondtam, csináljom magával valamit, engem nem érdekel, ha fejen áll sem, nekem ma van peteérésem, és lesz@rom az ő fóbiáit, együtt kell lennünk. Együtt voltunk. Végül meg is békültünk, hát így gyártunk mi spontán, szép szeretetben babát. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!

Miért nem? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, Syl!
Legközelebb azt írom sárgával, amit szeretnék, hogy mindenki elolvasson, és nem azt, amit nem is tudom, egyáltalán le szabad-e írni! :lol:

Dy!
Gréta olyan szép baba, tudnál küldeni róla képeket?

Aagassi!
Édesek lehetnek a gyerekek. Rádöbbensz még néha, hogy 2-3 hónapja nem is ismerted őket, most meg már a ti gyermekeitek! Ez annyira csodálatos dolog! És hogy a kisfiad befészkeli magát melléd... igazán édes lehet!

Aviubi!
Örülök, hogy jobban vagy! Az inszemináció tud pörögni, így nincs idő keseregni, hisz újra van remény! :)
Ez olyan durva, hogy a gyerekek miatt nem vesznek vissza, nem vesznek fel!

Bazsa!
Jó gondolat, ne agyalj rajta annyit, hogy mi miért, ilyenkor igazán nem nagyon lehet eldönteni, hogy mi a jó és mi a rossz jel. Csak várakozni kell és ennyi. (Mintha az olyan egyszerű lenne! :))

Nati, Bazsa!
Mennek a mai babaragacsok!

Babicsek!
Meggyógyult Marci? Neked alapból milyen hosszúak a ciklusaid? Biztos, hogy késő pünkösd után az inszem?
Sajnálom, hogy így eluszni látszik a hónap, bár a spontánnak is van értelme, nem? ;)

Bikfy!
Olyan aranyosan, viccesen írtad le az esti-éjszakai eseményeket, de azért nem lehet könnyű! Jöjjön már az a baba!!! Te is írhatnál sírós-nevetős naplót a kálváriádról! :) Kitartást!!!!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lucuzs!
Drukk a mai vérvételhez!

Beze!
Drukk az uh-hoz!!!!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Csajok,ti írtok vagy fogtok írni Várandós naplót?
Én Rékánál nem írtam,de most gondolkodom rajta! :)

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Bikfy,
nálunk is szokott gond lenni a párommal! Mindig úgy tudja,hogy mikor van kötelező huncutkodás és nagyon utálja! Valahol megértem! az én hibám,hogy annyira erősen koncentrálok a baba projektre,h már nem is az igazi az egész! Én már alig várom,h sikerüljön a baba és vérge újra tudunk egymásra maximálisan koncentrálni! vagy meg kéne tanulni vhogy ezt a dolgot kezelni!
mert azért valljuk be nem mindegy,hogy az ember gyereket csinál vagy szeretkezik :roll:

Kiki,
köszi a ragacsokat,aranyos vagy :)

Lucuzsnál és Bezénél nem tudtam,h ma történés van, de akkor mindekettőtöknek nagy drukk!
Vendég
 


ezt el kell küldenem megmutatni :) :

Kép
Vendég
 


Bazsa!
Én nem nagyon tudom megsajnálni e téren a férfiakat. Ahhoz, hogy gyerek szülessen, peteéréskor együtt kell lenni. Ez úgy fél évig megy szerelemből. Utána hazudik az, aki azt mondja, hogy nem fordul meg a hátha most gondolat a fejében kufirc közben. Egy pasinak mi is a dolga? Néhanapján spermát adni? És ebbe akarnak belehalni?
Na és én? Nekem nem megalázóak a vizsgálatok? Ráadásul én viszem vásárra a bőrömet minden alkalommal. Megyek műtétre, átjárhatóságira, miegymás. Na akkor nekem egyik hülye pasi se dumáljon, hogy középidőben kényszerre nem megy. Lehet ám nekik is összeszedni magukat és letenni valamit az asztalra. Ezt mondtam neki éjszaka is. Másfél év megfeszített munkájával elértem hogy legyen peteérésem és akkor az ő hóbortja miatt halasszak el egy esélyes hónapot? Na ne szórakozzon!

Kikim!
Hogy én miket tudnék abban a naplóban leírni! Anyám, ha te azt tudnád! :lol: Lenne vagy 1000 oldal, abból 500 oldalt a férfiak szidására szánnék. :lol:
Szerintem vinnék, mint a cukrot.

KépKépKép
bikfy
 
 


Syl!
Mit jelent a várandós napló? :)
Én elkezdtem egy olyat írni, amiben minden nap leírom a gondolataimat, érzéseimet, vizsgálatokat. Ez az?

Bazsa!
Sajnos idővel tényleg babagyártásba csap át a szex. Utána meg, ha sikerül a projekt, és ott a baba a pocakban, akkor meg pl. azon kezdesz aggódni, hogy nem árt-e a babának. Legalábbis én ezen aggódom folyton. Tudom, hogy elméletben nem, de a gyakorlatban fáj, görcsöl utána a hasam... :oops:
A kép aranyos! :)

Bikfy!
Hajrá napló! :) Na jó, tudom, most nagyon zsúfoltak a napjaid, de idővel lehet érdemes belekezdeni! Én megvenném! :)
Ha jól értem, a férjed azért téged is félt a vizsgálatoktól, és inkább homokba dugná mind a kettőtök fejét ahelyett, hogy tegyetek is valamit a cél érdekében. :?
A kaalis szegedi vonalzódnak mi lesz a sorsa? Az a kedvencem, légyszi ne tüntesd el! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Megvolt délelőtt a terheléses vizsgálat. Gyakorlatilag ráment az egész napom, mert két órát ücsörögtem a váróban a két vv. között. Nem volt hova mennem, de nem is akartam nagyon ugrálni, mert akkor ad korrakt eredményt, ha végigülöm. Hát csücsültem, nézelődtem, olvasgattam, mobilon játszottam, majd elaludtam... :D

Az eredmény is megvan.
A cukrom ok, bár az éhgyomri lehet kicsit alacsony (4,1), majd a dokim megmondja. A terhelt meg 7,2.
A terhelt inzulin teljesen elszállt, de úgy voltam vele, amíg a doki nem nézi meg, nem parázok.
Hívtam is a debreceni Menset, hogy miképpen tudjuk intézni az e-mailes konzultációt. Már itt mondta a csaj, hogy az inzulin felesleges volt, mert az terhesen mindig gáz. Szóval tényleg nem aggódom.
Jövő héten fog a dokinő reagálni az értékeimre.

Nézettem gyógyszerszintet (az epillepszia gyógyszeremnek), és az is kellően alacsony, aminek szintén örülni kell.

Pár értékem szintén alacsony a teljes vérképen, ezt majd megkonzultálom a nődokival.

Most megyek, apa hazaért.
Később próbálok reagálni nektek, csak ma meg a holnapi ovis évzáró miatt lesz készülődés nálunk. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Bazsa! Remélem, az esti álomkór meg a hasfájdogálás is a babaragadás miatt van! :)

Lucuzs! A mai vv-ed egy élmény lehetett; simán megiszom a cukros löttyöt, de kb. 2 napig sz@rul vagyok utána. Az viszont jó, h e-mailben meg tudod beszélni a dokival az eredményeket. Holnapi ballagáshoz jó készülődést Nektek!

Babicsek! Tüszőcskék nőnek még, ne aggódj! Ha van kapacitás, spontánkodjatok, az nem árthat! ;) Ballagódnak fejsimi, pláne, h utál szerepelni; biztosan ügyesen megoldotta a dolgot.

Sly! A manuális nekem se esett jól egyik terhességnél sem az elején, de a hüvelyi uhutól nem lehet baj; h megnyugodj, azt bevállalnám a helyedben rövidesen.

Bikfy! Hát igen, a pasik csak pasik...enyém Ember pl. azóta mászna rám folyton, h megbeszéltük, mostanában nem lehetek terhes. Bezzeg, amikor "gyereket kellett volna gyártani", Ő is sajnáltatta magát. Műtét táján érdemes lesz rákérdezni a katonaszámlálásra ismét, a Kaáli-s vonalzódat meg átszerkeszthetnéd, h maga a voni megmaradjon és a júliust várjuk nagyon. Olyan aranyos tényleg.

Kiki! Jééé, most h így írod, nem jellemző, h gondolkodnék rajta, mikortól vannak velünk; vlhogy az már nem számít, meg azért nincs is nagyon időm agyalni mellettük semmin :D

Most pl. dalol a Lányom (alvás van/volt), nyilván telekakilta a pelust, olyankor adja a műsort.

Majd este jövök. Írjatok!
Vendég
 


Megjöttem! :)

Bikfy: Ez tényleg idegesítő tud lenni. Mondjuk az én férjem már úgy megy spermiumot adni, mint aki mindig ezt csinálta volna. Nem idegeli magát miatta. :lol: Viszont az engem nagyon idegesít, hogy baromságnak tartja az inszeminációt és mindig azt mondja hogy én biztosan ezt élvezem, hogy ennyire szeretek oda járni, hogy idegenek dugdosnak belém dolgokat, meg szurkálom magam és tömöm hormonokkal. Ilyenkor úgy fejbe tudnám kólintani.
A spontánban még én is reménykedem, hiszem Marcim is úgy sikerült, de ez bosszantó hogy miért nem jött össze eddig a 3 inszem alatt, amikor végül is minden klappolt.

Hát én szerintem jól teszed, hogy felállítottad a sorrendet. Ha van ott az a sövényke ami akdályt jelent, akkor el kell onnan tüntetni mindenképp. Addig is tudtok természetes úton is tevékenykedni. Aztán ki tudja.... vagy adig terhes leszel (mert csodák ugye vannak, meg persze Rozi is ott van....), vagy utána rögtön sikerülni fog. Nagyon szép tüszőméreted volt, úgyhogy remélem nem csúsztatok le róla. Szédültek ezek a pasik ez tény.
Az enyém állandóan nyaggat hogy legyen kufirc, de nálunk én olyan lusta vagyok. És tényleg nem olyan így csinálni, mintha nem a babáért dolgoznánk. Egy ideig megy, de egy idő után már tényleg nem tud az ember elvonatkoztatni a végeredménytől, attól hogy na most hátha terhes leszek.

Mi abban maradtunk, hogy holnap megnézik mennyit nőttek a dolgaim, aztán ha kell a hosszú hétvégére kapunk házi feladatot, szerdán megint megyek, ha akkor még ott van akkor esetleg lehet inszem. Majd meglátjuk. Csak az idegesít hogy ez a vacak méhnyálkahártya miért ilyen vékony mindig.

Beze: Köszi a tanácsot. Az E vitamint mondta a doki is, hogy az nem árthat és hátha segít is. Egyébként mikor volt neked ez a pisilős problémád akkor végül is szedtél valami gyógyit? Vagy hogy is rendeződött?

Ma nálunk sütött már egy kicsit a napocska. Olyan jó volt. Most megint borongós.

aagassi: Aranyos lehet a kislányod :lol: :lol:

Luczus: Hát én is voltam ilyenen, de az a 2 óra borzasztó volt.
Te is rakhatnál képet a gyönyörű kislányodról! Jó készülődést az évzáróra. Én mindig meghatódok bármilyen műsor is legyen.

Kiki:Marci már alakul, még nem tökéletes, mert fáj még a torka, de már keveset mondja és mindig rá kell kérdeznem hogy fáj e. Eddig mindig magától mondta. Holnap megyünk vissza az orvoshoz.
a cklusaim olyan 32,33 naposak szoktak lenni, volt már 34 is. Hát végül is 30-34 közöttiek.

Most megyek megpróbálom rávenni apust, hogy induljunk már el boltba kenyér sincs itthon elég. Könyörögni kell neki egy fél órát, mire megmozdul. :evil:

Kép
babicsek
 
 


Aszta! :shock: :shock: Asszem mára egy kicist sokk volt belőlem. :)

Kép
babicsek
 
 


Szerencsére az én párom is annyira természetesnek vette ezt az egész herce-hurcát! Soha nem kellett nógatni, sőt mindig jött velem! A kötelező szexet is inkább én bírtam rosszabbul. Az egyik inszem utáni 3. este, ahogy bújtunk be az ágyba, én rettenetesen álmos voltam, felsóhajtotta, hogy: Olyan jó volna csak egyszerűen lefeküdni, aludni, szex nélkül! Szerencsére nem vette rossz néven, jót röhögtünk, majdnem a röhögés miatt maradt el.
Viszont most már nagyon régen nem szexeltünk. Az első 12 hétben azért, hogy nehogy baj legyen, most meg inkább a cisztám miatt. Bár a doktornő mondta, hogy nyugodtan, senkinek nem fog ártani! Talán ezen a héten végre apa összekócolja a hajam!

Aagassi!
Hozzászoktál már a gondolathoz, hogy család vagytok? Általában 9 hónap alatt van időd hozzászokni. Tudtad magad szoktatni a gondolathoz az örökbefogadás intézése során? Nagyon büszkék lehettek magatokra!

Lányok, én még nem álmodtam arról, hogy szülök, vagy gondozom a babámat! Szerintetek ez gáz?

Lucuzs!
Nekem is az éhgyomrim 4,2 lett, és nem mondott rá semmit a nőgyógyászom. Majd én a 16 héten megyek terhelésesre, és kíváncsi leszek. Nekem is e-mailen kell beküldenem az eredményemet a Mensbe. Sajnálom, hogy sokat kellett várni, de az eredmények jók, és csak ez a lényeg!

Bikfyke!
Egyik férfi sem tökéletes – bár az én párom nagyon közel áll hozzá! -, a párod másban jobb, mint a többi férfi! Nekünk így jók, így kellenek, igaz?!
A lényeg, hogy megvolt a kufirc!

Syl!
Én ezért vezetem a blogom. Oda többnyire leírok mindent –bár most elmaradásban vagyok!

Beze!
Ma hogy voltál, vagy?

Natikám!
Hogy vagy? Elmaradásom van veled kapcsolatban, ha lesz egy kis időm, pótolom! Nem felejtettelek el, csak mindig van valami! Bocsánat!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodikám!
Hajrá kócos haj! :lol:
Nem tudod elképzelni, micsoda szerencséd volt, hogy támogatott az urad. Nekem tegnap megfordult a fejemben a válás. Sőt mondtam is neki, hogy én keresek a gyerekemnek másik apukát. Lehet ezen viccelődni, de nagyon fájdalmas dolog ám, mikor mindenkivel ott izgul a férje, az enyém meg ott ordít a telefonba. Tudom, hogy szeret, de nekem olyan pasi kell, aki ezt a támogatást is meg tudja adni. Nem egyszerű, hogy te vagy a kapcsolatotokban a selejtes, és bár ő ezt soha egy szóval nem említette, de azért mindig bennem van. Sajna éjszaka nagyon sok minden megszakadt bennem. Nem tudom, mikor tudom újra felépíteni magamban ezt a dolgot. K.....va nehéz most.
Ha nem jön el velem a műtétre, én otthagyom. Persze nem fenyegetem, meg ilyesmi, annak nincs értelme. De ha ő ezt nem érzi, akkor tényleg más apuka kell ennek a kölyöknek. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Babikám!
Na az sem lehet semmi, mikor elmondja, hogy az inszem baromság. Ugye milyen gáz? Amikor az embernek a legjobban kellene a támogatás, még le is húz a hülye véleményével. És akkor ne legyél görcsös.

Szurkolok ám, hogy végre neked is sikerüljön. Most már nagyon rajtunk lenne ám a sor. Nem igaz?

Tüszőméretemet elírtam, nem 23, hanem 21mm-es volt a 12. napon. Még csodálkoztam is, nekem 22-nél már meg szokott repedni. Nem is értettem, hogy lehet már 23. Aztán itthon néztem a papírt. Reggelre megrepedt. Éreztem a hasamon is, de a hőgörbém is szép. Minden klappol és mégse. Pajzsmirigy gyógyszert is elkezdtem szedni, és imádkozom minden nap, kérem a Jóistent, hogy segítsen. Mindannyiunknak. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!

Én nagyon átérzem a problémád, mert az én volt férjem állt annak idején így a dolgokhoz! Egy vizsgálatra sem jött el velem! Mindegy, végül is nem ezért váltam el, de tudtam, hogy nem fogok akárkinek szülni! De hangsúlyozom, hogy az én volt férjemnek nem csak emiatt nem akartam már szülni, hanem ezer más okból sem. Senki nem tökéletes, a párjaink sem. A lényeg az, hogy más dolgokban, élethelyzetekben pótolja, ezt a kis "hiányosságát", és támogasson téged!
A párod egy értelmes férfi, gondolom próbáltad már ezt racionálisan megbeszélni vele, hogy ez neked mennyire fontos! Akkor sem sikerült hatni rá? Fenyegetni tényleg nincs értelme, inkább várd ki a műtétet, és a spontán babásodás megoldja a dolgokat! De, hogy őszinte legyek, nem biztos, hogy ez a szálka el fog múlni a szívedből! Remélem az idő minden problémádat megoldja!

rodina74
 
 


Aagassika!
Sajnálom, hogy nem tudtunk ma talizni, de a sok bőgéstől nem is voltam olyan formában. Feldagadt a fejem, de úgy, hogy reggel álltam a tükör előtt és csak néztem: Nicsak, ki ez a püffedt fejű, dagadt szemű bige? Megijedtek volna a gyerkőceid. De tényleg remélem, hogy lesz még alkalmam megcsodálni a Tündérkéket. :wink:

Luci!
Hős vagy. Én ezt a terhelést nem bírom ki többet. Majdnem feldobtam a bocskort tavaly. Mondta is a Tüű, hogy ilyent többet nem csinálunk.
Sajnálom, hogy elszálltak az értékeid, remélem azért van rá megoldás.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodikám!
Köszönöm a szavaidat, jól estek. Sosem felejtem el azt a napot, mikor menni kellett spermavizsgálatra. Olyan dilit csapott, a Győzike show ahhoz kutya f....sza. Én vittem be az eredményeit a dokihoz és a kiértékeléskor, mikor behívták, akkor is én mentem be. Persze bőgtem. Erre azt mondta a doki, nagyon gondoljam meg, érdemes-e ennek a férfinak szülni. Nem érdemli meg.
És az a baj, hogy bár szíven ütöttek a szavai, tudtam, hogy igaza van.
Tudom, hogy szeret, támogat is egy csomó mindenben, de a legnagyobb bánatomban nincs mellettem. Egyedül marha nehéz ezt csinálni. Tegnap persze megígért mindent, de én már vagy hiszek neki, vagy nem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Kikim!
Képzeld én is imádom azt a vonalzót, úgyhogy átszerkesztem majd valami másra.

Hogy vagy amúgy?

KépKépKép
bikfy
 
 


na sziasztok,ujra itt

lucuzs,
örülök a jó a eredményeknek,csak így tovább...

aagassi,
hát jó lenne,ha attól lenne minden! sőt hiszem,h attól van az álmosság és a fájás is. ma egész nap uton voltam,a végén már azt hittem összeesek. lehet többet kéne pihennem.

babi,
vki írta itt,h van vitamin a méhnyálkahártya erősítésére.

rodi,
hát jóóóó sokáig bírtátok. na akkor mindent bele :)

bikfy,
nnna,
tökéletesen igazad van! én sem azt mondtam,h szegény párom,hisz eleget háborúztunk mi is! először is azzal kezdődött,h nem lesz andrológiai vizsgálat,mert ő szemérmes nagyon és ez neki ciki. na nekem felment a pumpám, én is ott bőgtem,h ezt hogy gondolja,én itt küzdök mint állat,neki ezt a kis apróságot nehezére esik megtenni???? na nagy nehezen elmentünk,nem ült be a váróba,mert ő nem ég,én meg mondom neki,h csak pasik ülnek bennt és valószinüleg ugyanzon okból.
a 2. esetben urologushoz küldött a doki,el kellett jönnie,meg is vizsgálták,ő meg magyarul ott nyomta nekem,h erről nem volt szó és ilyet soha többet ne tegyek vele. na engem elkapott a bőgés,a doki kérdezte mi a baj és elmondtam neki,ő meg nem engem,hanem a páromat kezdte el nyugtatgatni,h minden nap 20 ilyet csinál legalább,uh ne vegye zokon.
na utána volt egy komolyabb beszélgetésünk! tudod nekem is fájt,mikor mondta,h ő is szeretne gyereket,de nem minden áron! na az volt nekem a vég! ugy beolvastam neki,h nagyon gondolkozzon el rajta,h mit mondott.
na ez azóta nagyjából renbejött, ma már minden szó nélkül adja le a spremát,csak nekem kell szállítanom. ha tud eljön velem,az inszemre is elkisért volna,de a főnöke nem engedte el.
most is említettem neki,h mi a téma itt és megint ellenvéleményen vagyunk! persze szerinte neki szarabb mint nekem. én meg mondtam neki,h jöjjön el velem mnden alkalommal,h mi mindent kell végigcsinálnom a cél érdekében és akkor átértékelné a dolgokat!
szomorú,h ilyen problémák vannak,pedig szerintem az lenne a normális,ha mindkétfél a maximálisat adná. együtt akarjuk a gyereket,akkor együtt kell végigcsinálnunk,ha kellemetlenséggel jár,ha nem! A pasik nagyon kényelmesek,nekik az lenne a legjobb,ha a gólya hozná a babát :)
viszont a kötelező szex,nekem sem szokott jó lenni, erre kéne vmi megoldás,h ki tudjak kapcsolni,de képtelen vagyok rá.

bocs,ha hosszúra sikeredtem :oops:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: