Új privát üzeneted érkezett!

Tapi! Hatalmas drukk holnapra!!! :D Várjuk a híreket!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Tapi! Ez a tetü a tiéd!!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Tapi nagyon drukkolok. A jelek ilyenkor még nem lehetnek erősek nekem sem voltak azok, és nagyon hasonlóak voltak a tieidhez. izgulok érted, nagyon..

Zsó hajrá fő a pozitivitás, jól csinálod.

Jocek nem tudom mi lehet nálatok, mindenképp menjetek dokihoz kideríteni, mi lehet az oka.

Odry szavaztam rátok.

Velünk semmi küli, már várom a következő uh-t, ami jövő hét kedden lesz. Alig várom, hogy megtudjuk, fiú vagy lány :lol: A vese tényleg hülyeség volt, látszik jó vagyok bioszból :? inkább a hólyagomat nyomhatta de már nem is érzem. Meg már azt várom, hogy érezzem a babát és nőjön a pocakom, de az még néhány hét, azt mondják..

Kép
vayacon
 
 

 
 

Tapi,
nagyon várlak én is,már nagyon izgulok!

Vayacon,
azt hiszem,a 18.hétnél előbb nemigen látszik,úgyhogy türelem :lol:
Én egyre inkább hajlok arra,hogy legyen majd meglepetés...
Amúgy megjött,ahogy kell,29 napra.Talán ez azt is jelenti,hogy megfelelően alacsony a hormonszint és csütörtökön kezdhetjük a stimut,bízom benne.

Jocek,
még mindig semmi?Járjatok utána.Aztán hajrá!

Lucuzs,
hogy vagy(tok)?
Vendég
 


Tapi! Már délután, és te még nem jöttél tudósítani! :shock: Várunk nagyon!!!

Zsó! Drukk, hogy csütörtökön kezdhessetek is!!! :lol:

Köszi mi jól vagyunk! :lol: Iperedünk, mocorgunk. :lol:
Ma voltam tanácsadáson, megint megsoroztak egy rakat vizsgálattal, ezt fogom a héten intézni. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok kedveskék!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, de sajnos még mindig kell várnunk a csöppségre. Negatív a vérteszt :(
Nagyon elkeseredtem. Most szeptemberig nem megyünk újra. Legalábbis most ezt gondolom, aztán majd meglátjuk :(

Pár napig most biztosan nem jövök, mert valahogy át kell küzdenem magam ezen az egész fájdalmon....de nem tűnök el, jövök majd.

Mindenkinek köszönöm mégegyszer!
T
tapedli
 
 


Tapi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ez nem lehet igaz, pedig annyira bíztam. sok erőt kívánok és öleléseket küldök. erős lány vagy, túl leszel rajta (csak idő kell), aztán újra belevághattok. ne add fel, kérlek!

Kép
vayacon
 
 


Tapi! Sajnálom... :cry: Ölelést küldök neked.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Tapikám,
Nagyon sajnálom a rossz hírt,de
most én is azt mondom neked,amit te mondtál nekem pár hónapja,mikor nem sikerült a lombikunk.
Nevezetesen,nem sajnállak,mert téged nem kell,erős lány vagy!Feldolgozod szépen ezt is a pároddal együtt és ha eljön az idő,lehet folytatni a küzdelmet.addig is ilyen eredményekkel akár még spontán is lehet,ezt ne feledd!

Ölelés,puszi és veled vagyok!
Vendég
 


Sziasztok,

Tapi,

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :(
Gondolj arra, hogy amilyen jó eredményetek lett, simán lehet spontán is baba, ha meg nem jön magától a következő segítséggel biztos sikeres lesz.

Mi holnap csinálunk még egy tesztet, aztán megyünk a dokihoz, hogy kiderüljön mitől késik ennyit.
jocek
 
 


Sziasztok!

Sajnos a mai teszt is negatív. :(
Holnap reggelre kaptunk időpontot Fülöp dokihoz, majd ő megmondja, hogy miért késik.

Jocek
jocek
 
 


Jocek,

nagyon sajnálom a tesztet. Remélem ma megkapjátok a választ, miért ilyen hosszú a ciklus és hamarosan mehettek a fagyibabátokért! Drukkolok, hogy mielőbb mehessetek!

...mindenkinek nagyon köszönöm a bíztatást. Nagyon jól esnek a szavaitok, mert Ti pontosan értitek mi zajlik belül ilyenkor. Próbálok talpra állni valahogy és lehet, hogy az életem bizonyos részeit most át is kell gondolnom. Átbeszéltük Apival hogyan lépjünk ki ebből a gödörből és arra jutottunk, változtatni kell. Vagy munkahelyet, vagy környezetet vagy életmódot...de 8 éve élünk napról-napra ugyanúgy. Talán eljött az idő és nem szabad arra várnunk, hogy "majd a pici érkezése után". Meglehet, hogy azért nem mert nekiindulni a baba, mert körülöttünk nem jó valami. EL KELL HINNEM, hogy bennünk nincs hiba. Most ezt a legnehezebb, mert az önvád és a búntudat nagyon dolgozik belül... Az én egyik munkahelyem nagyon stresszes, talán az a baj....ráadásul két helyen is dolgozom és az is sok valószínű. Nem kelehet ennyi helyen megfelelni, elég lenne egy helyen...Lassítanom kell, magammal törődni és elhinni, hogy teljesen alkalmas és kész vagyok a babázásra. Azt hiszem, ez most a kiút a mocsárból...

Az, hogy Ti itt vagytok mindenesetre nagyon jó, sokat segítetek :)

T
tapedli
 
 


Tapi,
nem tudtam,hogy ennyire sokat dolgozol! :shock: Mit is csinálsz?Mindenképp jó lenne leadni valamennyit,ha nem a megélhetésetek múlik rajta.De ne vádold magad,hidd el,nem ezen múlt.Annyi mindennek kell klappolnia.Képzeld el,a barátnőmnek soha nem volt semmi gondja,pikk-pakk szült 5 gyereket és a 6.-ra kb.7 évet kellett várnia.Ezt nem bosszantásból írom,hanem,hogy lásd,egy teljesen szupertermékeny párnál is adódhat ilyen,hogy évekig nem jön össze,hát még nálunk,ahol probléma van...

Jocek,
sajnálom a tesztet és drukkolok holnapra,mondják meg a frankót és irány a Fagyibaba!(1 van?)

Holnap megyek dokihoz,meglátjuk,kezdhetjük-e a stimut.minden szempontból az volna a jó,ha lehetne.Drukkoljatok!
Vendég
 


Tapi! :cry: Könnyfakasztóak a soraid. nagyon elgondolkodtatóak....
Tényleg ne vállald túl magad, ha nem muszáj. TUdom,hogy kell a pénz. Sajnálom hogy nem sikerült, de ne add fel!!!!!!!!!!
Jocek már annyira kíváncsi vagyok mi lesz?
Zsó drukkolok, hogy kezdhessetek!
Lucuzs pocaksimi! Örülök, hogy jól vagytok!
Vaya neked is pocaksimi! Már biztos nagyon kíváncsi lehetsz.Vannak már nevek?
Mi elvagyunk. Itt nagyon sok víz volt. (Borsod megye) de gondolom máshol is. Szerencsére minket közvetlenül nem veszélyeztetett.
Baba ügyben jövőhónapban szeretnénk előrébb lépni. Megyünk kivizsgálásra a Kaáliba! remélem minden jól végződik majd.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok,

Tapi,

Fel a fejjel, így a legjobb, ha fejben rendberakod a dolgokat, és megújult energiával és elszántsággal haladsz a cél felé.
Drukkolok nagyon.

Mmzsó

Igen, csak egy Fagyibaba van, de már 5 napos :)


Kissedi

Akkor nemsokára Ti is startoltok.


Ma voltunk Fülöp dokinál, sajnos egy petefészek ciszta okozta a késést :( , de az kiderült, hogy már eltünőben van, napokon belül meg fog jönni. Azután kezdődhet a stimulálás, és jöhet a Fagyibabó. :D Ez van, de legalább nem vagyunk kétségek között.


Jocek
jocek
 
 


Sziasztok!

Tapi semmiképp ne mardosson az önvád sajnos a mai világban kevesen tehetik meg hogy ne dolgozzanak sokat :( de ha úgy érzed túl stresszes a munkád, mindenképp válts vagy próbálj kevesebbet vállalni ha teheted. Sajnos a terméketlenség még mindig nagyon rejtélyes terület, az orvosok előtt is vannak homályos foltok. szóval egyáltalán nem biztos hogy bennetek van a hiba sőt biztos hogy nem. ilyen eszedbe se jusson. én is hallottam hogy valakinek 8 év után jött össze spontán, meg számtalan eset van mikor csak a 7-8. lombik sikerül. ki érti ezt? össze fog jönni nektek is hidd el

Jocek sajnálom de legalább tudjátok mi okozta a késést. Hajrá kis öt napos fagyibaba :)

Zsó mi volt a dokkernál?

Kissedi köszi pocaksimit a baba nevében is :) vannak neveink de még nagyon bizonytalanok vagyunk. most a befutóak Benedek, Boldizsár, Zsombor vagy Csongor illetve Dorka, Dorottya, Gréta, Dalma. Szorítok nektek is nagyon!

Bumi, Bea? Irjatok pár sort mizu veletek!

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

A helyzet:az LH-m még magas,így még egy hétig csak a Decát adom,vszínű jövő csütörtökön kezdhetünk.Őrület,mennyit kellett várni tegnap,sokáig a műtőben volt a dokim,és rengetegen vártak rá.

Jocek,
jó,hogy kiderült,mi a helyzet és örülök,hogy már megoldódóban van.Hajrá 5 napos Fagyibaba!

Kissedi,
de jó,hogy mentek Kaáliba!drukkolok,hogy hamar meglegyen a baba!

Vayacon,
egyik név szebb,mint a másik! :wink:
Vendég
 


Sziasztok,

igazatok van, nem kellene marcangolnom magam. Mégis át kellett magam ezen is vinnem. Most valószínű, ott tart a lelki tusakodás bennem, hogy kivetítem a problémám, mert sikerült pár döntést meghoznom. Keresek egy új céget és törekszem a munkát normális keretek közé szorítani. A két munkahelyes megoldásba egy évvel ezelőtt keveredtem, de akkor még mindkettő csak félállás volt. Mostanra mindkettő innkább egy egész és ez így sok. Egyik hely sem akar 8 órában normálisan foglalkoztatni, ezért kell keresnem egy teljes munkaidőset. Meg persze azért is, mert a kettő mostani közül az egyik helyen 8 éve vagyok. Ez már nem az a munkahely ahová anno jelentkeztem, megváltoztak a körülmények nagyon. Ma nem választanám ezt, az biztos. Ez már önmagában egy stresszforrás, de van még egy rakás személyes gondom is a cégvezetővel...Csak azért vagyok ott már vagy 3 éve, mert arra várok, hogy majdcsak mehetek már babázni. Így, sarokba szorítva érzem magam és fejet kellett hajtani minden helyzetben. A meddőség mindig "válasz" valamire, logikus következmény, hiszen nincs semmi szervi bajunk. Ebben a szorongatott helyzetben nem jön baba, az tuti. Ez a váltás most azért jó nekem, mert így legalább előre nézek...

Jocek,
nagyon jó, hogy fény derült végre a dolgokra és főleg, hogy már múlik is a ciszta. Úgy látszik a párod szervezetét kicsit lesokkolta a stimu. Viszont mostantól minden ok lesz és már vár benneteket Valaki nagyon :wink:

Kissedi,
szerencse, hogy megúsztátok a nagy vizet azért. Végre kezdtek Ti is! :)

Vayacon,
a Te várandósságod nekem a példa :) Kiegyensúlyozott kismaminak tűnsz és ez olyan erőtadó :) Remélem hamarosan mind követünk.

Zsó,
drukkolok a csütörtöki kezdéshez! Az LH magas szintje egyébként mitől lehet? Vagy ez egyébként a ciklusnak ebben a részében egébként is magas?
A korábbi kérdésedre a válasz, grafikus vagyok.

Luci,
már érzed, hogy ficánkol a kis manócska odabenn? :) A vizsgálatokra járkálás nem túl vidám, de hátha megúszod sok várakozás nélkül.

...ma nem dolgozm, a portfólióm rendezgetem. Délután megyek fodrihoz, mert nagyon lelakott lettem ettől a sok szomorkodástól.

Mindenkinek szép napot!
T
tapedli
 
 


Sziasztok!

Tapi!
Nagyon sajnálom! De te mindig olyan pozitív vagy, néha lehet egy kis depi is az ember életében, de biztos újra talpra állsz. Engem is megnyugtat, ha van tervem, és úgy látom te is szépen el fogod rendezni a dolgaid.

Jocek!
Sajnálom a cisztát. De az jó, ha vége.( Én csak tudom, mert már egy éve ezzel kínlódom.) De hamarosan jöhet nálatok a kis fagyibébi!

Zsó!
Megy a drukk!

Egyáltalán nem számítottam rá, de hétfőn mikor uhun voltam már nem volt meg a cisztám. :) :) :)
Tegnap este megjöt, így ma mentem 1.cnes vv-re, és ma este kezdem a szurikat.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Zsó, sajnálom, hogy még várni kell, de nemsoká kezdhettek. köszi a névdicséretet

Tapi aranyos vagy bár azért nekem is vannak gondjaim, sajnos pont akkor jött össze a baba mikor nem állunk túl jól anyagilag. a szülők segitenek de néha az az érzésem hogy sokat várnak el cserébe.. de mindezeket a problémákat feledteti a baba és kivánom hogy a te gondjaid is megoldódjanak egy kis szeretetcsomaggal. jól teszed, hogy váltasz, ha úgy érzed, ez hozhatja el a megoldást. drukkolok nagyon

Bumi ez tök jó hir szoritok

(közben beleszerettem 2 névbe ami Apának is tetszik - Sebestyén és Noémi, ha lány Noni lenne a beceneve, lehet hogy ezek mellett döntünk végül)

Kép
vayacon
 
 


Tapi irtam pü-t

Kép
vayacon
 
 


Bumi,
juhejjjj!!!!Nagyon örülök és drukkolok!

Vayacon
szépek az új ötleteid is!

Tapi,
jaj,tényleg,már írtad,hogy grafikus vagy.Az LH szintem a kemoterápia miatt magas.ebben a fáziban minél alacsonyabb,annál élénkebb a petefészek.Az enyéim működnek,de lustábbak,mint a korombeli nőké,de annak kell örülni,hogy egyáltalán nem álltak le a kemotól végleg.Szóval le kell vinni az LH-t,hogy reagáljak majd a stimura.

Örülök a döntésednek!
Vendég
 


Sziasztok,

Tapi,

Érdekes ez a váltás dolog. Én is sokat gondolkodom ezen, de sokszor kell egy lökés ahhoz, hogy megtegyük az első bátor lépést, amit lehet, hogy a környezetünk már régóta vár. Talán ha felszabadulsz egy-kettő megkapod a jutalmat a bátorságodért egy bébi személyében (ahogy Vayacon is írta), ezzel egyből minden gond elszáll. Azt hiszem mindannyian ezt kívánjuk.

Bumi

Hurrá rajtolunk, szorítok. Egy pár nap és Mi is kezdjük. :)

Vayacon,

Szépek a nevek, nem könnyű a döntés, várjuk melyik lesz a befutó? :)
jocek
 
 


Még a munkahelyi váltásról annyit, hogy inszem előtt kb fél évvel lett új munkám, ami elég hajtós volt, és nem is igazán jött be. Decemberben közöltem, hogy felmondok, mert a meddőségi kezelésre szeretnék koncentrálni. Mivel meg voltak velem elégedve, kérték, hogy maradjak 4 órában. Végül ebben állapodtunk meg, mellette maszekolgattam itthon, de sokkal kevesebb volt a teher. Nem tudom, hogy ez is közrejátszott-e abban, hogy sikerült a bébi, mindenesetre nekem két ismerősömnek is úgy jött össze, hogy épp nem dolgozott, vagy csak minimálisat. Sajnos ma nagyon sok a teher azokon, akik komolyan veszik a munkát. :(

szép hosszú hétvégét mindenkinek!

Kép
vayacon
 
 


SZiasztok! Végre süt a nap!!!!!!!!!!!!!
Egyetértek azzal aki szerint a stressz kihat ezekre a dolgokra. Nekem már egy ideje nyugisabb a melóm, így én le vagyok "védve", nálunk apinak stresszesebb. Sajnos a váltás nagyon nehéz. Borsodban nem igazán könnyű. Máshol sem, de itt főként. Örül az ember ha van valami.


KÉpzeljétek tegnap babáztunk, itt volt egy 3 éves kis kékszemű boszorkány. Sajnos meglett a böjtje. .... Apinál eltört a mécses. Gondolom nem kell bemutatni azt az érzést mikor egy meglett férfi zokog.... Na ez szörnyű, így egyre inkább sürgetjük a kivizsgálást.

Bocs hogy nem írtam személyesen.. Puszi mindenkinek!

Kép
kissedi
 
 


Kissedi,
szegény drága férjecskéd!Ez nagyon szívettépő,mikor egy férfi sír!Jól teszitek,ha mielőbb elkezditek a kivizsgálást!

Mi megyünk kirándulni,szép napot Mindnyájatoknak!
Vendég
 


Kissedi, sajnálom Apid olyan aranyos hogy ilyen érzékeny és hogy ki tudja mutatni. Én imádom a férjem de ezt el sem tudom képzelni róla, nem az a tipus. de nemsoká bekopogtat hozzátok a bébi és akkor örömkönnyeket ereget majd, meglásd.

Zsó drukkok mennek mikor is mész vissza dokihoz, csütörtök?

mi ma megyünk uh-ra ha minden igaz megtudjuk, fiú vagy lány. majd megirom

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Bumi,
nagyon drukkolok nektek, hajrá szurik :wink: Most jó sok idő telt el az előző lombikotok óta, biztosan elrendezted magadban a dolgokat és helyre tetted a lelked. nagyon szorítok, hogy ez meghozza a sikert :wink:

Kissedi,
szegény Apid, de tényleg nagyon aranyos, hogy ilyen lelkis. Szerintem ez is azt mutatja, hogy nagyon-nagyon jó apucija lesz a gyerkőceiteknek :wink:

Zsó,
gondolok Rád és drukkolok, hogy sok szép petikéd legyen! :wink:

Jocek,
Ti most nem olyan sok gyógyszert kaptok, ugye? Ha jól tudom, csak a nyálkahártya turbózása van ilyenkor. Kezem-lábam csuriban értetek és babácskáért aki vár rátok! :)

Vayacon,
de izgis, már így szalad az idő. Valamiért azt érzem kisfiút vársz :D Várlak a hírrel, hogy mi volt az uhu-n :wink:

...én kicsit már jobban érzem magam. Belevágtam az aálláskeresésbe. Ma voltam a természetgyógyásznál és azt mondta, az elmeséltek alapján, hogy ő is egyetért a váltással. Én nem vagyok bátor természet és mindenen sokat rágódom. Most viszont nagyon bátornak érzem magam :D Lépek egy nagyot!
Azért a kedvem ma nem annyira vidám, ugyanis hazafelé munkából belém jött egy nő. Szerencsére csak az autómnak lett baja és nem annyira vészes a kár, de ez nem jött jókor. :(

Szép estét mindenkinek!
T
tapedli
 
 


Tapi szorítok, hogy jó állást találj. Hát igen mindig történik valami, amikor nem kellene :twisted:
Vaya várunk a hírekkel, hogy mit mutatott az uh!!!!
Zsó milyen volt a kirándulás? Az idő nagyon jó volt. Mi holnap megyünk az ovisokkal Nyíregyházára a vadasparkba. Márcsak jó idő kellene, hogy legyen, bár a ma esti képeket nézve (jégeső, stb. :( )
Bumi hajrá!!!!! Örülök, hogy végre kezdhettek. Biztos vagyok benne, hogy jövő ilyenkor már a kezedben lesz a babátok! :wink:
Az előző hozzászólásomra reagálva. HÁt épp ezaz, hogy api nem az a sírós fajta. Mindig morog ha bőgök, .... de most már neki is betelt a pohár szerintem. Húúúú ha rágondolok is elkettyenek. Borzasztó volt. Nem baj, úgy lesz ahogy Vaya mondta, hamarosan örömkönnyeink fognak potyogni!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az uh-ról, kislányunk lesz :D Nekem is az első megérzésem az volt, hogy kisfiú lesz, meg szinte mindenki így érezte a környezetemben, úgyhogy megtréfált minket a kiscsaj. :lol: Örülünk neki nagyon.

Babácska egyébként ma nem sokat mutatott magából szinte végig hátulról láttuk. A gerincét viszont nagyon megfigyelhettük :) de azért édi volt.

Kissedi, elhiszem, hogy nehéz volt így Apidat látni, főleg ha nem jellemző ez rá. tényleg nagyon el lehet keseredve szegény. Ha elkezdődnek a vizsgálatok, fel fog gyorsulni az idő, aztán jöhetnek azok az örömkönnyek.

Tapi sajnálom a karambolt tudom mit érzel belém is jöttek már 2x egyszer meg előttem robbant le egy autó a hid közepén, annak én mentem neki. hát nem valami jó érzés de a lényeg hogy nem esett bajod

Zsó Jocek gondolok rátok

Kép
vayacon
 
 


ja és Tapi a lényeg hogy örülök hogy jobban vagy lelkileg csak így tovább :wink:

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok,

Vaya,

Gratulálok a kislányotokhoz, a lányok szégyellősebbek, azért fordított hátat. :)

Kissedi

A Nyíregyházi vadasparkról sok szépet hallottam, biztos jó lesz, főleg ha ovisokkal mentek, az csak vidám lehet.

Tapi

Szurkolok, hogy találj egy nyugis állást.

Jól gondoltad, most nem sok gyógyszert kaptunk, összesen 15ezret hagytunk a patikában, ami a töredéke a lombiknak.
Sajnos még mindig nem jött meg, így még mindig tolódik a kezdés. :(
jocek
 
 


Jocek köszi a gratut. drukkolok hogy most már jöjjön meg végre, hogy indulhassatok. de jó, hogy most nem kellett olyan sok pénzt kiadnotok

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Tapi! Szorítok, hogy mihamarább találj egy nyugodt helyet magadnak! Ez a váltás tényleg jó ötlet!

Bumi! Drukk neked!!! Most hogy állsz???

Zsó! Hogy vagy?

Vaya! Itt is gratula a kislányhoz!!! :)

Kissedi! Nehéz lehetett látni apát összetörni... :cry:

Jocek! Drukk, hogy jöjjön mensi és kezdhessetek!

Mi jól vagyunk, kivéve Bogi, aki folyton betegeskedik, most is itthon vagyunk. :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Vayacon,
hatalmas gratula a kis szemérmes csajszihoz! Igazi kislány, már most látszik :lol:

Kissedi,
a vadasparkki kirándulás remélem jól sikerült és is sokszor hallottam már, hogy nagyon szép. Innen jó messze van, de egyszer tuti megnézzük mi is :)

Jocek,
a fránya piri megérkezhetne már... Arra gondoltam, Nektek adom az én következő pirim, menjen oda. Ti kezdhetnétek hamar és asszem én is örülnék :wink: Komolyra fordítva a dolgot, mit mondott Fülöp ezzel kapcsolatban? Vagy előre nem jósolta meg mennyi időn belül valószínű, hogy megjön?

Zsó,
hogy állsz a szurikkal? Kirándulás jól sikerült? Mi Visegrádra mentünk hétfőn, szép idő volt szerencsére.

Luci,
sajnálom Bogit :( Remélem végre jön egy kis napsütés és hátha akkor kilábal a betegeskedésből. Gondolom ebben a hol meleg, hol jég időjárásban megfázott...nem is csoda, nem egyszerű mostanában megfelelő ruhát venni reggelenként. Nekem általában vagy túl sok a pulóverem vagy kevés :roll: Nálatok mikor lesz uh? Hamarosan Ti is megtudjátok, hogy hugi vagy öcsi van odabenn :wink:

Bumi,
a szurizás remélem jól halad. Nem emlékszem írtad-e, hogy most rövid vagy hosszú protokoll lesz..

Mindenkinek szép napot!
T
tapedli
 
 


Tapi! Sajnos igen, Bogi megfázott, de az oviban. :evil: Olyan régi épület és jég a szobájuk, hiába öltöztetem agyon, egy hétig bírja max. Meg persze a többi gyerek is folyton beteg...
És hát a dokija megmondta, hogy ez nem is lesz jobb, mert az átlagosnál nagyobb az orrmandulája és ezért fogékonyabb a betegségekre, valószínű csak egy műtét vethet ennek véget, amitől meg nagyon tartok... :cry:

Uh: jún. 17. a következő, ha ott nem derül ki a kistesó neme, sürgősen 4d-re fogunk menni. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs,
nekem is kivették az orrmandulámat (is).Tényleg nem volt utána semmi bajom többé,előtte meg nagyon füles voltam,szörnyű volt.

Köszi az érdeklődő pillantásokat :lol: ma elkezdtük a stimulálást,nagyobb adag szurival,mint múltkor,így talán rövidebb lesz ez az időszak.Lehet,hogy ritkábban leszek,nem tudom még,szeretnék minél kevesebbet foglalkozni ezzel,meglátjuk.

pusz mindenkinek!
Vendég
 


Zsó! Hajrá stimu!!! Mi itt leszünk, ha kedved lenne bekukkantani!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Lucuzs jobbulást Boginak. Lehet, hogy jobb lenne akkor kivenni az orrmanduláját. Dokik mit ajánlanak?

Tapi köszi a kiscsajdicsit. Kis lelked jobban van már?

Zsó most a legfontosabb, hogy a lombikra koncentrálj, akkor gyere ha úgy érzed, hogy kell. folyamatos drukkjaim mennek

Jocek nálatok hír?

Én tettem fel a novemberi topikba képeket a babáról, ha valakit érdekel. http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... start=1750

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Fel turbósodtam. Ez azt jelenti, hogy ma vagyok 8.cnen, és van 3db 19, 2 db 17 éa 3db 15 mmes tüszőm, így holnap tüszőrepi, hétfőn meg punkció.

Zsó!
Drukk a stimuhoz!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi! Dejódejó!!! Nagyon ügyi vagy!!! Hajrá hétfő!!! Millió drukk!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bumikám szuper hírek, nagyon szorítok.

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!
Most keltem fel nem régen. Próbálom kipihenni magam, de persze még melóznom is kell egy kicsit, mert ugye hétfőn nem leszek.

Jocek? Ti hogy álltok?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok,

Bumi

Drukkolok a hétfői leszíváshoz, hogy sok szép tüsző legyen.


Nálunk "végre" megjött, holnaptól kezdődik a stimu. :)
Már várjuk, hogy mielőbb visszakapjuk a Fagyibabánkat. :)

Jó hétvégét mindenkinek.
jocek
 
 


Jocek akkor végre indulhattok ti is, hajrá hajrá

olyan jó sokan akcióztok most, csakis egy hármas siker lehet a vége +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!
4 petesejtet sikerült leszívi. Nem vagyok igazán elégedett, de ha ebből is lesznek szép embrióink, akkor nem számít. Holnap kell délelőtt telózni, hogy mit sikerült kezdeniük velük.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi, így van, nem az számít mennyi petesejt van, hanem az embriók, sőt egyből is lehet baba. úgyhogy csak pozitívan, hajrá. ha tudod, ird meg holnap a híreket

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok,

nem jöttem most pár napig és micsoda hírek! :D

Bumi,
nagyon felpörögtek az események :D Vayaconnak igaza van, ez is szép eredmény és tényleg az embriók számítanak. Mivel csak most olvastam és már túl is vagy, a leszíváshoz nem tudtam drukkolni. Így akkor ezerrel szurkolok a petikéidnek, hogy szépen osztódjanak! :lol: Várom, hogy jelentkezz majd, hogy haladnak.

Jocek,
hát ez is csúcsszuper!!! Hajrá fagyibabóca! :wink: Gondolok rátok, megy a drukk 1005-on! :D

Zsó,
remélem Nálad is szépen növögetnek a petikék! Várunk a hírekkel! :wink:

...nálunk semmi extra. A lelkem szépen lassan kezd kisimulni, de még nem 100%. Közben folyamatosan küldözöm a jelentkezésem állásajánlatokra, egy csak sikerül :wink:

T
tapedli
 
 


...jól leírtam :oops:
Jocek, azt akartam, hogy 100%-on :D
tapedli
 
 


Tapi szerintem Joceknek jól jön az 1005 százalékos drukk is. :lol: küldjünk mindketten annyit, és akkor tuti a siker :lol: :lol: meg persze a többieknek is

Kép
vayacon
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: