Sziasztok!
Köszönöm a kérdést Mindenkinek
Angie!
Örülök a jó eredménynek, és ne haragudj, hogy nem válaszoltam, csak éppen vezettem mikor írtál, azóta pedig csak tegnap jöttünk haza anyutól, így kicsit el voltam havazva!
A lényeg, hogy a vizsgálatokon mindent rendben találtak nálatok
nagyon örülök neki!
Pupyval minden ok, és Zsófival is
Persze, hogy minden nap beszélünk, találkozunk! Össze vagyunk nőve továbbra is
Évi!
Drukkok mennek a pocidhoz
és gyere majd mesélni, ha tudsz!
rendszeresen zugolvaslak titeket és minden baba - aki kint van és aki még pociban - gyönyörű
Mi megvagyunk, köszönjük!
A következő lombik leghamarabb november-decemberben kezdődhet, így most az a tervünk, hogy spontán kellene babásodni, mert meg fogok őrülni még több mint fél évig
A szülés óta az első ciklusomnál tartok, úgyhogy ez legalább rendben van, éppen akkor és úgy történt, ahogyan a nagy könyvben meg van írva, és szerencsére semmi hormon problémára utaló jel nem volt
Per pillanat ennek örülünk!
A ciklus első napján betettem a Picúrkák képeit a dobozkájukba és igyekszünk új korszakot nyitni, remélem sikerül és küldik hozzánk hamarosan a tesókat! Persze ismét jól megsírattam őket, de el kell engednünk a három kis Drágánkat, hogy ne őket akarjuk visszakapni, hanem egy-két-három új babát... persze nem egyszerre!!!
Ha pedig nem sikerül spontán a baba, akkor ősszel kezdjük előről a lombikot, csak most majd nem engedhetem meg, hogy két babát tegyenek vissza, mert egy újabb 3asiker terhesség nem lenne túl jó ötlet! A szövettanból csak annyit tudtunk meg, hogy mindhárom kislány makk egészséges volt és a méhlepények és köldökzsinórok is, azaz nem tudják mi történt!
puszi mindenkinek: