Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és Panndi csak azért nem akarta megírni, hogy mi történt, mert nem akar ennyi kismamát beparáztatni. Tök jófej, hogy ilyenre is gondol.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Szissz!
Én is gondolkozom a vasúttörténeti parkon, csak attól tartok, hogy tömegnyomor lesz. Neked akkor már van tapasztalatod. Sokan szoktak lenni?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a védőnőtől! Hát olyan élményem volt!!! Nem is számítottam rá, és mégis hallgattunk szívhangot!!!! :lol: :lol: :lol: Tündéri!!! Bár alig találta meg a csaj, végül sokkal feljebb volt, mint elvileg lennie kéne. Kereste, és mondta is, hogy "na merre vagy?", én meg majdnem rávágtam, hogy hát itt bal felül, és ott is volt. :D :D :D Nagyon boldog vagyok!!!!

Csajok! Szuper, hogy már a 12. hetet is letudtuk, lassan a félidő lesz a következő bűvös határ. :lol:

Délután megyek tanácsadóba, szerintem csak papírozás lesz, de lehet az AFP-t is most inkézzük. Mindenesetre megyek és rendbeszedem magam.

puszi mindenkinek!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

 
 

Sophie

ÓÓó, szerintem nem bárányhimlős Beni! Drukkolok, h ne az legyen!
De azért belinkelem ezt neked:
http://www.gyermekbetegsegek.hu/baranyhimlo.aspx

szisszka
 
 


Panndiról én is olvastam, egyből, ahogy Ancsi írta, csak nem akartam ide írni, gondoltam, h akit érdekel, az megkeresi. Úgy sajnálom ami velük történt! :(

Angie
Tavaly esett az eső gyereknapon. Bementünk oda ahol kis makettek voltak felállítva, mentek körbe a villany vasutak, ott volt tömörülés... de körbenéztünk azért.
A minimaxos rendezvény meg egy nagy csarnokban volt, ott azért nem volt akkora bazi nagy tömeg, délutánra kevesebben is lettek bent, ahogy az eső elállt. Akkor többen kimentek a vonatokhoz.
Ha találok a gépemen képeket, akkor teszek fel...

szisszka
 
 


Sziasztok! Lassan körbeér minket a víz :( Szerintem ma éjjel már a párom is megy a gátra...
Pont a Hernád és a Sajó között lakunk, bár minket nem veszélyeztet, a házunkat, de a kis drágám ilyen segítőkész. Biztos jó úttörő lenne :)

Csajok! Gyereknapra már bizti jó idő lesz!! Végre mehettek a gyerkőcökkel a szabadba. Rossz lehet nekik mozgás nélkül.

Lucuzs! Neked is olyan gyorsan vert a kicsi szíve? Mint a lovak vágtája :)

Kép
ebba
 
 


Ebba! Sajnálom, hogy a víz felétek ilyen sok gondot okoz! :(

Igen, gyors volt, 150/perc! Nagyon szeretem hallani!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Gyancsi, este gyere a hírekkel, de tényleg nem lesz baj!
Mondjuk megértem ám, hogy spanolod magad, de nincsen rá okod, hidd el és kész!

Sophie, így utólag én is boldog névnapot kívánok! Reméljük jó idő lesz, mire mentek a Balcsira!!!

Angie, köszi a linket. megnéztem, tényleg nem ígér sok jót! :(

Szissz, tényleg tuti a tábla, bárcsak már az egész színes lenne!!! :D Én 2 hete kívántam a krumplis tésztát, és én is csináltam :D Én is drukkolok, hogy ne bárányhimlő legyen a dologban!!!

Lucuzs, de jó neked!!! :D Nálunk a védőnőnél sajna nincs is ilyen.

Ebba, sok házat veszélyeztet a víz?Közlekedés?

Csajok mindjárt kezdődik a roma konferencia, és én szabály szerint rosszul vagyok tőle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És anynira soká lesz vége!Soha nem érek haza!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka!
Kitartás a szuper téjájú konferenciázáshoz!!!

Lucus!
Én azt mondom, hogy ne ragaszkodj, hogy most megcsinálják az AFP-t. A betöltött 16 héten ad értékelhető eredményt, így simán jöhet ki rossz érték, amiért aztán aggódhatsz még 5 hónapot! Ráérsz jövő héten is elmenni.

Szissz!
Én annyira utálom a tömeget, hogy félek elindulni. Pedig a gyereknek biztos élmény lenne. Na majd meglátjuk, hátha találunk kevésbé felkapott helyet, és majd ide elmegyünk egy semleges napon.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Panndit nagyon sajnálom :( borzasztó, milyen betegségek vannak. remélem erőt tud meríteni a két szép lánykájából

most csak pár szót, aztán később jövök reagálni is: felhivtam a sejtbankot, kiderült, hogy elírták egy hónappal a születési dátumom, azért nem tudtam megnézni. De negatív és ez a lényeg :D

nekem a PAPP-A szint: 880,80min/L 1,59 MoM
az ugye nem baj, ha kicsi a tarkóredő, nekem 1 centi alatti. bár gondolom mondta volna a doki, úgyhogy a parázást befejeztem..

most meló :cry: jövök később

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Lányok!

Vayacon,
ne aggódj, persze hogy normális!
Kérlek benneteket, hogy akinek a doki azt mondta hogy minden jó, az higgyen neki, mert mindenki színvonalas rendelőben, jó orvosnál volt, és biztosan igazuk van! Amíg nincs probléma, önmagunknak ne csináljunk az aggódással!
Nagyon örülök, hogy szimpatikus volt nektek Erika, és annak is örülök, hogy van aki fogékony az ilyesmire, és felismeri ennek a fontosságát! Kicsit büszke is vagyok, és elégedett, mert én beszéltem ilyesmikről, és most rajtam kívül még 2 kismamának jó lesz, és ez olyan jó!

Szombaton az 5. Terep Százason az égiek teljes dühükkel a versenyzők ellen voltak... :cry: :cry: :cry:

A Dera-patak és a Bükkös-patak a Pilisben teljesen kiáradt, és a lassabb már át sem bírtak kelni. A futók nem készültek ilyen időjárásra, és rövidnadrág-pólóban voltak, és teljesen kihűlve, reszketve, elkékülve vánszorogtak be a célba, és a mezőny harmada feladta. Egy fiút elvitt a patak, ő maga fennakadt és kimászott, de az összes cuccát elvitte a víz...
Én az elején meg 40. km-nél voltam, ott még elviselhető volt az eső és a terep.

A lényeg: Apácska heroikus küzdelemben, esve-kelve a hömpölygő sártengerben, combközépig a Bükkös-patakban, 12:56:39 alatt küzdötte végig magát a távon.
Teljesen leharcolta magát, kihűlt, kékült, tele volt sebekkel, zúzódással, de megcsinálta, és én iszonyú büszke vagyok rá! A célban mindketten sírtunk kicsit... szerencsére a lába most jobb mint az aszfaltos százas után. Most éjszaka nem nyögött, tudott aludni. Tegnap egész nap is csak feküdt, meg evett.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Vayacon!
Az a jó, ha minél kisebb a tarkóredő. Lefele nincs határ, csak a túl vastagra :)

Eclipse!
Én sosem értettem, hogy miért jó ilyen módon szenvedni a győzelemért, pedig én is élsportoló voltam (válogaottban atlétizáltam) sokáig. De engem az a fajta küzdelem teljesen kielégített. Mindenesetre le a kalappal előttetek!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie,
köszi :D
Most mindenki számára csak és kizárólag a célbaérkezés volt a fontos. Apa a középmezőnyben végzett, de nem is az számított, csak az, hogy ez a magyar terepfutás műfaj csúcsa, ez a 100km-es hegyifutás. Aki ezt időre megcsinálja, az megkapja a Tuperman megtisztelő címet, és kimondatlanul is tagja lesz egy elitklubnak. :D És ez sikerült!!!

Bocsánat az offolásért, csak ugye leírom hogy mi is történt velünk amíg nem voltam fórumközelben.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


sziasztok,

egy gyors bekukk, csak most értem haza, nagyon fáradt vagyok.


én túl vagyok a down szűrésen, minden eredményem jó. :) vagyis mindenre azt mondták, szép, szép..és ezt a vérvétel is alátámasztotta.. :) láttunk orrcsontot, a nyaki redője 1,8 mm volt, a babóm most 62 mm. :) a down kockázatom 1: 24803 lett, így megnyugodtam.. egy élmény volt lányok, látni az én kis picikémet..
ééés, tippeltek nemet is, kisfiút mondanak most. :) de ebből még lehet lány is, de azt mondta, nagyon kisfiús, láttunk kukinak tűnő valamit is. :)

holnap apukámat műtik sérv miatt, így anyukám most itt van velem. majd megyek be hozzá a kórházba.

mutatok fotót a picimről: épp a fenekét illesztgette ott nekünk.. :) Kép

nagyon édes. :)
holnap még jelentkezem, és reagálok mindenkinek, most nagyon fáradt vagyok..

puszi

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Szép estét mindenkinek!!

Megjöttem a dokitól, megnyugodtam.....3-szor is megmérte a nyakiredőt, a legtöbb az 2,3 volt, amire azt mondta, hogy egyáltalán nem vészes, picit több, mint az átlag....Kiszámolta a korom és a nyaki redő alapján a kromoszóma rendellenesség rizikóját: 21.triszómia 1:903, 18.triszómia 1:4384, 13. triszómia 1:8484.....Azt mondta, hogy abszolut negatív a leletem, ő nem kötelezne a kombinált tesztre ( vagy is a vérvétel részére, mert képzeljétek az nem volt benne a mai vizsgálatban, azért külön elkell mennem a Wels-i kórházba), de ha engem megnyugtat akkor csináltassam meg, adott beutalót...Holnap kérek időpontot, de már most boldog vagyok :D :D :D Köszönöm a bíztató szavakat mindannyiótoknak!!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok! Délután írtam egy hosszút, aztán a végén félrenyomtam valamit, és elszállt az egész. Ezen úgy feldühödtem, hogy nem is írtam le újra.

Na de most már lenyugodtam, úgyhogy újra.

Angie! Holnapra kaptam időpontot AFP-re, én is korainak tartom. Bár a beutalós papíron az áll, hogy min. betöltött 15. hét, ami meg megvan. De persze, hogy ne legyen ilyen egyszerű, azért az asszisztens elcseszte és a holnapi napra nekem 16. hét 2. napot írt be. :evil:
Viszont csak azértsem fogom magamat idegelni, ha kell megböketem magam mégegyszer...
Azt viszont biztosan tudom, hogy minden a legnagyobb rendben és ezt az érzést semmi sem tudja megváltoztatni. :D

Vaya! Eclipsenek igaza van nem kell izgulni, főleg, ha nincs is min! :lol: A vékony redő szuper! A miénk is 0.8 cm volt. :lol:

Eclipse! Apa nem semmi kitartó! Le a kalappal előtte!!!

Délután voltam tanácsadáson, kaptam egy csomó vv-beutalót. Az AFP mellett kértem terheléses cukrot meg inzulint, illetve néznek nekem gyógyszerszintet, mivel epillepszia gyógyszert kell szednem.

Nagyon bízom benne, hogy a cukrom normális szinten marad, mert inzulinozni nem szeretnék, terhesen meg nehéz diétázni, mikor mindig mást kívánok meg. :oops: :D Amúgy kezdődő inzulinrezisztenciám van. Ezért is zavar az 5 kg-os súlygyarapodás, félek, hogy terhességi cukrom lesz, de a gyógyszert se én se a dokim nem akarta folytatni. Szóval most kíváncsi leszek mit hoznak ki a terhelésből. Mondjuk itthon szoktam méregetni, az rendben szokott lenni...

Henne! Cuki a kisfiad!!!:lol:

na eldugulok. puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Gyancsi! Nalátod!!!! Örülök, hogy minden rendben és te is megnyugodhatsz!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Csajok!!!!

Luczus - Mi is Halász Judit koncertre készülünk Atival, de nem nagyon akar összejönni. Vagy nem vagyunk itthon, amikor elérhető távolságban lenne, vagy már nincs rá jegy :(
Szívhangocska - az mindig olyan megható :)

Rodina - Fejfájás nálam is már a múltté :wink:

Dorka - Igen, bölcsis Ati. Ma pl festettek, még a 10 körme alatt is festék volt, ami egyébként olyan picúr, tegnap vágtam le. :shock: Egyébként oviba is beirattam. Ad1: Nem tudom felveszik-e. Ad2: Nem tudom, hogy mennyit lesz ott. Pl ebéd után elhozom, vagy egy darabig nem is viszem, nehogy túl sok nyavalyát hazahordjon. Majd meglátjuk. Bár több szülő is mondta, hogy bölcsi után büntetés otthon egész nap anyával meg a kistesóval...... Na, majd ha ott tartunk, megkérdezem Atit, hogy mit szeretne. Szerintem az lesz a tuti :D

Sophie - Mi pénteken utazunk, ha egyáltalán elmegyünk.....majd telefonon kérdezősködöm, hogy mizujs. Úszós- és evezőstábor most valahogy nem érdekel....
A bárányhimlőre én úgy emlékszem, hogy kis dudorok, mintha folyadék lett volna benne. Ilyen a pötty?
Kicsi unisex cuccaink még akadnak, de nagyobb méretben már nem igazán, és mi tagadás, most már el is hordja őket :lol: Mondjuk én már beálltam fiúra, már a szoba új színét is kitaláltam. :oops:

Panndinak én is utána olvastam....... :cry: :cry: :cry:

Szisszka - Ati egy igazi sajtkukac :lol: Kettő percig nincs nyugton. Ha ilyen lesz a kistesó is, akkor fel kell kötnünk a gatyánkat apával!!!

Ebba - reméljük most már alábbhagy az eső, és nem lesz nagyobb gond, mint ami van.

Vayacon - gratula a negatív eredményhez!!!!

Henne - szuper, hogy minden rendben volt!!!! Apukádnak mennek a drukkok.

Gyancsi - örülök, hogy CsodaGombócotokkal minden rendben!!!!

Velünk semmi extra. Átlagos nap. Még ki kell teregetnem, de mást már igazán nem tervezek mára.
Kellemes pihit mindenkinek!!!

mikegirl
 
 


Örülök, hogy mindenkinek jók lettek az eredmények!

Voltunk doktornőnél. Először megnézett hasi uhun, minden rendben volt. Kérdeztük, hogy milyen neműnek látja. Először azt mondta, hogy szerinte kislány, de utána elbizonytalanodott, mert látott valamit. Na, akkor azt mondta, hogy megnéz hüvelyin, akkor már sokkal inkább fiúnak mondta, de még mindig nem biztos. Ugyanis a kislányoknak a clitorisa is van, hogy nagyobb és az majd szépen visszahúzódik. Szóval még mindig semmi nem biztos. Majd június 7-én megyünk hozzá újra!
Ja, és mondta, hogy szép az eredményem (kombinált teszt), de menjek el a négyes tesztre is, mert úgy már 95-96 %-os biztonsággal egészséges lesz a babánk. Én a saját megnyugtatásom miatt is szívesen elmegyek!

rodina74
 
 


Buenos Dias!!!!

csak hogy hátha Spanyolos időnk lesz már végre!

Na Most jegyzeteltem, úgyhogy mindenki figyeljen, aki kimaradt attól már most bocs.

Eclipse!

A férjednek is, meg neked is Gratula. Neki a távhoz, neked meg hozzá!
Az Én párom most kezdett el futni, mert látta hogy én szeretek, de most ugye én leálltam a pocak miatt. Ő meg most az esőmiatt.
Nehezen indul el De utána (kb 4 km t bír), úgy csinál mintha Ő lenne a hős: )) Aki megküzdött.. Nagyon aranyos...
Szóval minden tiszteletem az ilyen embereknek! Ti mindent Túl fogtok élni mert tudtok küzdeni!!!!! HAJRÁ!

SZISSZKA!

Köszi a babakocsis adatokat! Ami a headsetet illeti, nekem az biztos nem lesz, mert hallókészülékes vagyok, így az van a fülemben: ( Szóval az kiesett, DE van ilyen nagyotthallós igazolványom, amivel bizonyos helyeken kedvezményesen vásárolhatok.. és találtam egy ilyen bababoltot is: )
Szóval van egy hely ahol 10% kal olcsóbban megszerezhetem a kinézett árút: ))
Na lényeg a lényeg, mivel garanciás termékről van szó, még nem vesszük meg, mert akkor csak megy a garanciaidő...
De A párom csinálja a táblát, a legjobb babakocsik beszerzési helyéről áráról stb...
Kezd készülni Ő is: )) (végre)
Ja írd meg mi volt a vizsgán!!!


Zsóf!

Bármiről szívesen beszámolok, mert ugye történnek az események, de untatni nem akarlak.
A Brendon tényleg csak próbálgatni jó, de állítom a legolcsóbb termékek nem ott vannak. Találtam pl a börzén valami Giraffe Club- os babakocsit, szinte fele annyiért... de nem tudom ez mennyire stabil.....Majd meglátjuk.....

Ancsi!

Na DAS IST JA WUNREDBAR!!!!! ICH FREUE MICH SEHR!!! bleib immer ruhig und dan klappt das alles: ))
tervezitek hogy hazajöttök? Ha ott szülsz akkor a maszat automatikusan kettős állampolgi vagy német lesz???

Rodinaaa!
Mi az a négyes teszt???? ezzel mit szűrnek ki, vagy mire jó?

Ebba!

Ha gáz van, vagy akár víz, egy szó és megyünk segíteni! Én csak a vizsgáim miatt nem jelentkeztem önkéntesnek de ha utána is bibi lesz még akkor megyek menteni, oltani fát vágni, homokzsákot tölteni, zsírosdeszkát készíteni.......
Remélem nem lesz gond.

Henne!
Drukk a vizsgához a szokásos mennyiségben!
Apukádnak milyen sérve van? Neki jobbulást a műtét utánra!
És Örülök hogy a Down-on minden rendben volt!

Luczus!!

Szerintem az sokkal jobb ha egy gyerek egészségesen sokat mozog, mintha ott marad ahova lerakod.....
Hát végülis ezért gyerek! Irigyelek mindenkit akinek már legalább van egy egészséges szép gyermeke!!! Az egyetlen értelmes dolog ebben a hülye világban.....


NA mennem kell Mindenkinek puszi, És tessék holnap Gondolni rám is. Hátha akkor sikerül a vizsgám: ))

Puszi mindenkinek: Eta+1

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok Csajok!

Na, megvolt tegnap a roma konferencia, jövő hét kedden következő forduló, mert egyszerűen nem sikerült konszenzusra jutni. :? :? Úgyhogy nagyon "boldog"vagyok! :evil:

Vayacon, gartula a jó eredményhez, de nem is lehetett volna másképp, ahogy egyikünknél sem!
A tarkóredő nekem is 0,8 volt, és azt mondták, hogy teljesen normális.

Eclipse, felnézek Rátok, komolyan mondom!Párodra büszke lehetsz és magadra is!Nem semmi teljesítmény!

Henne, gratula az eredményhez, nagyon édes a fotó! Nagyon szuper a póz!!! :D

Gyancsi, most már tényleg nyugi!!!!!!!!! :D Látod, hogy minden ok!!!

Lucuzs, csak jó lesz az a fránya cukor!Drukkolok!!!
Én meg holnap megyek AFP-re, akkor leszek 16+3.

Mikegirl, az szerintem is jó ötlet, ha hagyod, hogy Ati maga döntse le, hogy mit szeretne, de persze rá is vezetheted.
És mit festett?

Rodina, mi jövő hét kedden megyünk újra, és nagyon bízom benne, hogy megmutatja magát a kis nyuszi :D

Eta, egy jó nagy kalappal holnapra!!!!

Csajok, én mindjárt elalszom itt az íróasztal mögött!!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


halihó

Eta kéz és lábtörést mára. Babakocsi ügyben nekem is elég sok kritérium van,igy nehéz lesz. Kombináltat szeretnénk, de a legtöbb nagyon nehéz. Azért már láttunk egy-két modellt, ami jó lenne. Mi sem akarjuk elkapkodni, ráérünk még vele.

Henne gratula az eredményhez, nagyon édes a picur.édes ahogy illegeti a fenekét

Mikegirl szép kis merénylet ez apa ellen :) Pedig jó név a Barna, de én apánál sem annyira nyerő, meg most született egy ismerősnél, azért sem akarjuk adni.

Hát nálunk állandóan változnak a nevek, egyik pillanatban az egyik tetszik, másikban a másik.. Nem tudom, mikor fogunk dönteni. Mostani favoritok: Benedek, Boldizsár, Zsombor, Csongor illetve Dorka, Dorottya, Dalma, Gréta.

Zsófi, de jó már be is töltötted a 12. hetet. Én is sürgetném most az időt, mert olyan régen voltunk már uh-n, meg ugye a nemre is naon kiváncsiak vagyunk.

LUcuzs Halász Judit nálam is nagy kedvenc volt annak idején :) szupi lehetett a szivhang

Dorka remélem kibirtad valahogy a konfit. Dúlával mindenféléről beszélgettünk, ami eszünkbe jutott a szüléssel kapcsolatban. Megkérdezte, hogy képzeljük el, mit szeretnénk. Én eddig nagyon érzéstelenítő ellenes voltam, mert tesómnak nagyon nem vált be. De mondta, hogy ha jó időben adják be és a megfelelő helyre, akkor nagyon sokat tud segiteni, még a szülést is meggyorsíthatja. Az oxitocinról viszont nem mondott túl jókat, szóval azt csak végső esetben szeretném. Szerintem nagyon sokat tud majd segiteni lelkileg is felkészit, ami nagyon fontos. Persze vannak olyan szülések, ahol pikk pakk kijön a gyerek, nyilván az ilyen anyukáknak kevésbé lehet szüksége rá, de azért ez a ritkább.

Szisszka köszi a táblit, nagyon kékül..

Gyancsi igen lehet genetika hogy vastagabb a tarkóredő, de látom már meg is nyugtattak szuper.

Eclipse igazad van hülyeség mindenen parázni, pedig alapjában nem vagyok ilyen tipus. de most már abbahagyom igérem. Dúla: hát én tesóm szülése óta gondolkodom ezen, mert sajnos az nagyon rosszul sikerült. sokszor a saját bőrén tapasztal az ember, azután okos. de nagyon jó volt hogy irtál róla, mert fogalmam sem volt, hol kell keresni, és nagyon jó dulát ajánlottál úgy érzem :) Párodra büszke lehetsz.

Rodi szuper hogy minden rendben veletek, csináltasd meg a vizsgálatot, ha megnyugtat.

Kép
vayacon
 
 


Dorka!
Nagyon drukkolok, hogy megtudjátok a babátok nemét!

Eta!
A kombinált tesztet szokták kiegészíteni a négyes teszttel. Benne van az AFP, uE3 (ösztradiol), Free-béta-HCG, és az Inhibin-A. Ezzel további rendellenességeket szűrnek ki és a korábbi kombinált vizsgálatokat ellenőrzik le, illetve összevetik azok eredményével. Így sokkal több mindenre tudnak következtetni. Quartett tesztnek is nevezik.
Kicsit parázok miatta, de inkább most derüljön ki bármi, mint később!
Ezt is az Istenhegyin csinálják. Egyébként az Istenhegyin a kombináltnál azt mondták, hogy nem kell megcsináltatni, mert jók az eredményeim, de a dokim 1:5000-6000 alatti Down értéknél mindenkinek ajánlja. Én így inkább elmegyek!

rodina74
 
 


helló csajszik!

Először is egy fontos kérdés: Az AFP vizsgálatra éhgyomorral kell menni? Reggeli órákban? Vinni kell vizeletet?
Múlt héten a védőnőhöz nem vittem pisit, és mondta, hogy akkor itt most produkáljak...na nem ment :) De most már tudom, hogy minden tanácsadásra vinnem kell.

eta! De gumicsizmát feltétlenül hozz!!!
Mostanra már semerre sem tudok kimenni a településről (Miskolc mellett lakom) Egy irány az elöntött Hernád, a másik a még inkább kiöntött Sajó :?

dorka! Milyen roma konferencia? Ott dolgozol? Lemaradtam valahol bocsi :)

ancsa! Nagyon örülök, látod, nem kell aggódni!!! :)

vörösmacs! Na mizu kismami? Hogy vannak az ikreink odabent?

De várom már, hogy az legyen kiírva a vonalzómra, hogy 20+.....

Kép
ebba
 
 


Rodi, hát csak akkor derül ki a neme, ha megmutatja magát :D
De én bízom benne. :D

Vayacon, én is sok rémtörténetet hallok a szüléssel kapcsolatban.Igazából tudjátok mit nem értek?Itt vagyok pl. én, vagy bármelyikünk, akinek az első baba jön,új dolog neki a szülés, miért kell rémsztorikat mesélni.
Ezt most nem a tesód miatt mondom, csak úgy eszembe jutott.Nekem pl. a kolléganőm a nyerő ebben, már néha rászólok.

Csajok, nekem iszonyat szar napom van ma.Rosszat álmodtam, itt melóban már volt egy kis vitám, a férjemmel is összevesztünk telefonon (kiderült, h. nekem volt igazam) és úgy egyátalán.
Holnap meg a vérvétel, amitő félek :(

Na, jó nem nyavajgok!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Húúú Ebba, kemény állapotok lehetnek arra.Csak vége lesz már!Ott még esik az eső?Most nálunk szakad! :(

Én a Munkaügyi Központban dolgozom, elsősorban romákkal fogalalkozom, és most lástzik beindulni nekik egy munkaerő-piaci program, aminek a részleteit tárgyaljuk.

AFP, biztosan éhgyomorra kell menni, vizeletet én majd ott próbálok meg produkálni, bár múltkor is kevés lett :oops:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka, én sem szeretem, ha ijesztgetik a kismamákat, a tesóm történetét is direkt nem irtam le itt, most is csak azért irtam hogy rossz élmény volt, mert nálunk tényleg ez az oka, hogy dúlával szülünk. Tényleg van sok olyan eset, mikor nagyon könnyen jön a baba, meg hát ugye mindig kijön a baba valahogy, olyan nincs, hogy bent marad :lol: De azért én azt mondom, hogy nem árt a testi-lelki felkészülés, én az olyan tanácsokat sem szeretem, hogy minek utánaolvasni meg szüléselőkészítőre járni. szerintem ezek igenis hasznos dolgok.

gondolok holnap rád vérvételnél. küldök bátorítót meg rosszkedvűzőt :wink: :lol:

Kép
vayacon
 
 


Szülésfelkészítőre én is szertnék menni mindenképp, meg van torna is ingyenesen, csak éppen péntek délelőtt, amikor én dolgozom.De nem baj, eljön majd az ideje :D

Köszönöm a bátorítót és a rosszkedvűzőt!!!Várom!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Lányok!

AFP-re szerintem nem éhgyomorra kell menni!!!
Ezt a doki, a védőnő és a dúla egyöntetűen mondta!!!!!!
Én reggeliztem előtte!!
Eeedmény holnap, de lecarom előre!
Már bennem van előre a "Nyuszika, b@szd meg a fűnyíródat!"-feeling!

Melóba nagyon car! Megpusztulok, nem tudok jönni... :cry: :cry: :cry: Meg a vizsgák... kimúlok

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Vayacon,
a legjobbat választottátok ez biztos!
:D

Jól megcsináljuk Erának az őszt! Mert ugye az a pár hét különbség köztünk nem sokat számít, egyik baba késik, másik picit hamarabb jön, aztán Erának nagyon szoros programja lesz. De ő tudja hogy mennyit tud vállalni, és ha azt mondta, oké akkor oké :D Volt már hogy egyik kórházból ment a másikba, mesélte. De a 2. kismama sem szenvedett hiányt semmiben.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eclipse 2010.05.21 10:06-kor.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


sziasztok!

Lassan készülnöm kell vizsgázni. :(
Közben kiderült, h eu ismeretből átmentem,3-as lett, de vámismeretből megbuktam. (mondjuk biztos nem ártott volna, ha nem a vizsga előtt adja le az egyik anyagot... )


AFP:
Nekem Marcival éhgyomorra kellett mennem afp-re!!!!!!

Eclipse
Drukk a vizsgákhoz!!!!
Tied apának hatalmas gratula, és neked is! Kis hősök vagytok :) Én ilyen időben a kisboltig jutottam :D
Dúla: én is elhiszem ám, hogy jó dolog :) Sőőőőt nagyon nagyon fontos, h lelkiekben felkészült legyél a szülésre, és minden a helyén legyen, és hogy úgy indulj neki, hogy minden rendben lesz, minden jól fog alakulni! De a terhességet is igy kell kezelni, szerintem. Tudod, én anyukámmal nagyon jóban vagyok, és ő 5 gyereket szült, tehát ő engem maximáisan bíztatott mindenben, mindent elmagyarázott, felkészített :) Na persze nem kismamajógáztunk :) Meg nem jártam kismamatornázni sem, viszont napi 2x45 percet sétáltattam kutyát, az is jó kis testmozgás volt. Persze a jóga tudom, teljesen más. :) De nagyon sokat beszélgettem Marcival is, szerintem ez is sokat segített, szülés közben is.
Nekem szerencsére könnyű vajúdásom és szülésem volt, igy most nagy önbizalommal indulok neki a mostaninak is.


Ebba
Sajnálom,h ezt okozta a vihar nálatok! Remélem jobb lesz a helyzet!

Angie
Akkor majd megátjátok a vasúttörténetit! :wink:

Vaya
Örülök, hogy jók lettek az eredmények!
Nem tudom, hogy ti mennyit szántok a babakocsira, de amit Eta írt, ahhoz jó sokminden van, és viszonylag még könnyű is ezekhez a kocsikhoz képest!

Henne
Neked is gratula az eredményekhez, édes a babád is! :)
Akkor átszínezlek kékre a tábliban, aztán ha mégis csajszi lesz, akkor változtatunk :D

Ancsi
Jajj dejó, örülök, hogy megnyugtattak és hogy minden szuper!

Lucus
Drukk az afp-hez! Remélem a cukorral is minden rendben lesz!

Rodi
Nahát, most már nagyon nagyon kívácsi vagyok, h kisfiú vagy kislány akik a pocakodban?! :D

Eta
Headset: jaaaj, bocsi, nem tudtam! :oops:
Tök jófej a párod a táblával! Bezzeg én magamnak csináltam :twisted: mert összekaptunk apával, h őt nem érdekli ez az egész, én megsértődtem, és mondtam neki, h össze írom, mit hol mennyiért néztem ki, majd megkapja a listát és akkor majd arról dönthet, mit mikor vegyünk meg... :twisted: :P utána mentegetőzött, h nem az, h nem érdekli, hanem, hogy ő nem ért hozzá...

Dorka
Nem is értem, miért kell ijesztgetni mindenfélével a kismamikat. Ha nekem ilyeneket mondtak, mindig mondtam anyunak, ő meg mondta, h nem kell vele foglalkozni :wink:

szisszka
 
 


Nati
Jajjj, de örülök, hogy jelentkeztél!!!!! :)

A kedvedért szúrok be táblát :) Már szinesedik :) értelemszerűen rózsaszinre és kékre :)
Te is elküdöd az adatokat? :)

Afp: akkor lehet, h azóta megváltozott, 2007-ben nekem még éhgyomorra kellett mennem... :? vagy csak nekem mondták ezt...

szisszka
 
 


MAI TÁBLA 2010.05.18.

Kép

szisszka
 
 


Nincs kedvem menni ilyen időbeeeeeen tömegközlekedve :(
:cry: :cry: :cry: :cry:

szisszka
 
 


Én azt olvastam a neten, ha simán csak AFP-re mész akkor nem kell éhgyomri! Ha cukrot is akkor néznek, ugye akkor már a helyzet! Egyébként sem a nőgyógyim, sem az istenhegyin nem mondták, hogy éhgyomrira kell menni!

Eclipse!
Büszke is lehetsz a párodra! Nem semmi, amit csinál!
Nagyon ügyes és kitartó!
Egyszer ennek a vizsgaidőszaknak is vége lesz egyszer!

rodina74
 
 


sziasztok!

AFP szerintem sem éhgyomri! akkor kell éhgyomorra menni, amikor a nagyrutint meg kisrutint csinálják, szóval mikor pl. cukit is néznek! nem terhelésest, hanem éhgyomrit! :)

jajj lányok! ne haragudjatok rám, amit most fogok írni... én olyan, de olyan stresszben vagyok! mint sereghajtó, ugye holnap megyek a 12. heti uh-ra... fosok, mint a liba! pedig tudom, hogy nem lehet baj, vagyis nem is akarok rosszra gondolni, de olyan stressz van bennem! ez most így lesz végig!? akik már jártak úgy, mint én is, hogy Angyalkájuk lett, Ti is féltek minden vizsgálat előtt!?

bár éjjel azt álmodtam, hogy a szonográfus helyett valami asszisztens vizsgált és azt mondta, hogy közel 1 kg-os a gyerekem, meg, hogy olyan 25 hetesnek felel meg kb., ja és kukija is volt... :D szóval nem tudom, hogy ez mit jelent, azért remélem, hogy nem azt, hogy tuti kisifam lesz! :D mert megérzésem most nincs. Benivel tudtam, hogy fiú...

szóval még egyet kell aludni, aztán minden kiderül!

örülök, hogy sokatoknak megjött már a szuper negatív eredmény down ügyben. ugye én oda is csak csütörtökön megyek! :S

Henne, gratula a kis kukishoz, vagy nunishoz! :) és nagyon cukor a kép is! :)

Eclipse, nagyon nagy gratula apájának! azért nem semmi... a fotó is jó, hogy már 50-t ment, és meg sem látszik rajta! :) komolyan mondom...

bocsánat lányok, hogy leírtam Panndit nektek, nem gondolkoztam... :oops: remélem, hogy azért nem gázoltam senki lelkivilágába, nem volt célom!!! :S

vizsgázóknak drukkok mennek folyamatosan!!! na meg, aki rajtam kívül még megy mostanában vizsgálatra... bár ti már inkább csak APF-tek! :)

holnap mondjuk kiderül, hogy akkor mennyi idős is vagyok pontosan! remélem, hogy nem későn megyek uh-ra, bár azt hiszem, hogy a 13. hét végéig lehet menni a nyaki redőre!? lehet, hogy hülyeség...

Gyancsi, gratula a jó hírekhez! örülök, hogy végre megnyugodhatsz! :) most már újra otthon vagy? mármint Ausztriában?

lassan kel gyermekem, aztán jön a délutános műszak... délelőtt itt volt kis barátosnéja is, szóval két gyerekem lett hirtelenjében! :) fárasztó volt, de aranyosak voltak azért!

az időjárás meg most már tényleg mondjon le!!!!! :twisted:

sophie27
 
 


Csajok, ez a nap tényleg katasztrófa!Ráadásul a hátam és a derekam is úgy elkezdett fájni.Szerintem még nem meséltem, hogy én teljesen egyenes gerinccel születtem, nincs benne "S" alak, így sokat fáj a hátam, sajnos.Várható, hogy ahogy majd nő a pocakom, lesznek gondok, de nem érdekel amúgy, csak ma valahgy minden előjön.Az eső meg továbbra is szakad, és a szél is fúj :(

Eclipse, rakj fel képet, örülünk neki, és tényleg gartulálok az eredményhez!Kitartás a melóban meg a vizsgákhoz!!!!!!!!

Szisszka, neked is kitartás!Bár igazából nem irigyellek most titeket csajok!És szuper a táblázat is, olyan jó, hogy színesedik!!! :D

Nati nagyon örülök, hogy jöttél!!!!! :D :D
És tutira jó lesz az AFP is, bár igazából én is izgulok kicsit.Ugye én holnap megyek.

Csajok, megőrülök a kolléganőmmel, egyszerűen nem hagyja abba a hülye dumáját arról,hogy majd csak a 20.héten kéne afp-re menni.Nem hagyja abba, már azt is mondtam, hogy iagza van!!!De nem, pedig nem is figyelek rá!!!!De ez nem igaz!Haza akarok menni!Most meg jön a rémtörténet a rossz eredményről, és mesél...Na, mindegy!

Puszi csajok!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka!
Idegesít, vagy hányd le, vagy üsd le :)
Van egy ismerősöm, akinek hasonló baja volt a gerincével, és annyit mondtak neki végig, hogy ne hízzon. Volt rajta felesleg, és valahogy meg tudta oldani. Annyit fogyott, amennyit a babó felvett.

Zsófi! Mindjárt itt a holnap, és igen, sztem mindenki fél kicsit, ez benne van, de arra gondolj és fókuszálj, hogy fiú, vagy leányka lesz, ne a rosszakra!!!!!! :)

Nati!
De jó, hogy jöttél! Akkor ha nem éhgyomros, az jó, de feltétlenül akkor nem kell reggel menni, ugye? És vizelet sem kell akkor.Ugye?


Kép
ebba
 
 


Helló Lányok!!

Megyek szépen visszaolvasni :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Végre, hazament ez a barom (bocsi) Én is indulok lassan, végre :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Henne - Gratula a maszatkádhoz, nagyon kis cuki :D

Lucuzs- Mai AFP-hez drukkhegység+++++ :wink: Ja és a cukroddal is beszéltem, lent marad azt ígérte :D

MikeGirl- Én már olyat is hallottam, hogy születéskor beíratják a gyereket bölcsibe, mert annyira kevés otthon a hely :shock:

Rodi- Gratula a kiskukishoz :D

Szisszka- Köszi , hogy ennyit foglalkozol a babakocsi témával!! :wink: Mai vizsgához drukk++++

Eclipse- Párod egy hős, legyél is büszke rá!!!Igazi küzdő szellemek vagytok!!Én csak a WC-ig tudok elfutni ha jön az ihlet :D

Eta- Danke, danke!!Jetzt bin ich schon viel-viel ruhiger!!! :D Magyar állampolgár lesz a kis Gombóc, azt kapja automatikusan, mert mind a ketten magyar állampolgárok vagyunk....Viszont állampolgárság nélkül is ugyanazok a jogok és jutattások illetik meg, mint egy osztrák babát! :wink:

Dorka- Örülök, hogy megszabadultál a kolleganőtől :D Roma konferencia????Ejhhaaa, nagyon izgalmas lehet :D Hát nem egyszerű azért a te munkád sem, az biztos!!Én az ilyen rémtörténeteket meg sem hallom, egyáltalán nem parázok a szüléstől.....Lehet , mert még túl messze van :D

Vaya-Örülök, hogy olyan dúlát találtál aki szimpi, az nagyon fontos szerintem :wink:

Ebba- Sajnálom a kaotikus helyzetet nálatok árvízügyben :?

Nati- De jó, hogy rólad is hallunk :D Hány foga van már Fanninak?

Sophie- Ne félj, minden okés lesz holnap!!!Ez egy szerencsés topik, mindenkinek szerencsét hozunk aki benne van :wink: Igen, igen, vasárnap "haza" jöttem :D

Na csajok a tegnapi vizsgálatnál kiderült, hogy 50 euro-ért csak megnézte UH-on a nyaki redőt a doki, vérvételről szó sem volt....Szóval így ma reggel felhívtam a Welsi kórházat és kaptam is időpontot 13.15-re......Egy nagyon kedves doki néni vizsgált meg, először ultrahanggal ( szegény gyereket az elmúlt 5 napban 3-szor Uh-ozták, már nagyon unhatja, ráadásul annyira cuki, minidg alszik, alig akar felkelni :D ).....Na most a doki csaj 1,5-,1,9 ilyeneket mért nyaki redőnek....Én mondtam neki, hogy az nem valószínű, mert itthon a legjobb szakember nézte meg, kizártnak tartom, hogy ekkorát tévedjen.....Csinált még vagy 15 mérést, egyiken sem volt 2 felett.....Na ezután behívott egy másik dokit, hogy ő is nézze meg, mert nagyon nagy az eltérés a mérések között...Bejött egy zselézett hajú, rágózós nagyon laza faszi.....Hát ő is 2,4-2,5-nek mérte, szóval a csaj nem tudom, hogy mi az anyját nézett.....Minden esetre a srác azt mondta, hogy 2,5-ig abszolut normális, úgyhogy semmi okom az aggodalomra, ez teljesen redben van :D :D Ezek után levették a vért és 2 nap múlva telefonálhatok az eredményért :D Ja ez a kis manőverem amúgy még plusz 160 euróba került, de tojok rá, a gyerek egészsége és az én nyugalmam nekem minden pénzt megér :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Egy ma reggeli poci fotó:

Kép

KépKép
gyancsi
 
 


Gyancsi szuper a fotód.Külföldön ilyen drágák a vizsgálatok?Vagy csak azért mert te külön kérted?(160 euró a fele a fizumnak.)

Olyan szépet álmodtam csajok.Azt hogy kislányom született és hogy szoptattam és olyan szépen mosolygott rám.Igazából szeretnénk kislányt de fő hogy egészséges legyen.

A nevekkel hadi lábon állok.Nincsenek még ötleteim.Fiamnál én választottam nevet most a férjem fog talán.

Csütörtökön megyek dokihoz UH-ra és vérvételre.Már alig várom!!!

:D

KépKép
ritya
 
 


Rita- Drukk a csütörtöki vizsgálatokhoz :wink: Nagyon szépet álmodtál tényleg!!!Itt ennyibe kerül ez a kombinált teszt, mivel ez sajnos nem kötelező vizsgálat csak aki akarja az csináltatja meg....Az 50 eurós nyaki redő Uh na az viszont kötelező volt!Gondolom az itteni fizetésekhez viszonyítva állapították meg az árát, hogy azért ki lehessen fizetni!

KépKép
gyancsi
 
 


sophie!

Igen, nekem is 3 Angyalkám van. Én is mindig ideg vagyok előtte, és utána is még pár napig. Mindig kutatok a neten és saját magamat paráztatom, aztán rájövök, hogy felesleges volt! Mindenből próbálok következtetéseket levonni, és gyártom a hülye elméleteket! Szóval szerintem természetes, de én is néha elgondolkozom, hogy normális vagyok-e. 
Dorka!
Szerintem is egyszerűen üsd le! Vagy kérdezd meg nyíltan, hogy utál-e téged vagy csak egyszerűen ennyire buta, hogy ennyi sok hülyeséget képes összehordani, amikor amúgy is tudja, hogy tartasz minden ilyen vizsgálat eredményétől?! Vagy csak rosszindulatból csinálja? Hátha észhez térne!

Gyancsi!
Ne izgulj, minden rendben a babával! Nagyon jó a képed, látszik, hogy te még semmit nem híztál! Most is nagyon vékony vagy,de a pocid már egy kicsit kerekedik!

Ritya!
Szurkolok az uhuhoz és a vv-hez!
Tényleg szép álom!

rodina74
 
 


Voltam ma védőnőnél újra :roll: , és képzeljétek becsuktam a szemem amikor mérlegre álltam, nem mertem ránézni, de meglepetésemre a három hét alatt csak 1 kilót híztam! :D :lol: :lol: Június 2-án jön látogatásra. :?
Elmeséltem neki, hogy a dokim mit mondott a hízásról, evésről és elmondtam nekem mi a véleményem és osztotta, és azt mondta meg ne próbáljak ész nélkül fogyózni , mert pl. a zsírra, szénhidrátra vagy a cukorra bizonyos mértékben ugyanúgy szüksége van a babáknak. Úgyhogy marad a tudatos táplálkozás, már jól kiokosítottam magam. Amit elmeséltem neki azt mondta ha lehet sürgősen váltsak, mert a doki gáz és nem kellene, hogy már most csak egyfolytában ijesztgessen feleslegesen mindenfélével.

... :lol: és ami még szuperebb, voltam a helyi terhesgondozáson és lecseréltem a bunkó dokkeromat egy másikra :lol: ez egy nagyon fiatal, kedves doktorúr és szintén a Baross utcában az I. sz. klinikán dolgozik és heti egyszer itt nálunk van SZTK-s rendelése. :lol: Nagyon kedves volt, szinte leszúrt, hogy még egyszer ki ne ejtsem a számon, hogy öreg vagyok (előző dokim minden alkalommal fejemhez vágta) és még gratulált is és örömét fejezte ki, hogy enyi év után végre sikerült. Semmi kifogása nem volt a lombik és az ICSI miatt (a másik egyfolytában ezzel riogatott), szóval megbeszéli a régi dokimmal a váltást és átjöttem hozzá, jöhetek ide is az SZTK-ba, de ha akarok mehetek hozzá a klinikára is. :lol: :lol:
.... éééééés láthattam a drága babusaimat :lol: :lol: :lol: , most először hasi UH-val és szinte fej fej mellett haladnak :lol: ,
:lol: 64 és 62 mm-esek, ő is újra lemérte a tarkóredőt, az továbbra is teljesen oké 1,6 mm. Képet sajnos nem kaptam.
Megadta a mobilját, megkaptam az összes beutalót a vérvételekre, már az AFP-re is, hétfőn hívom és addigra intéz nekem 16. heti UH időpontot a klinikán és genetikai tanácsadásra is időpontot. Amniocentezisre azt mondta a genetikai tanácsadáson valószínűleg javasolni fogják és én döntsem el, hogy vállalom-e.

Gyancsi én nem izgulnék ha Hajdú Krisztina azt mondta, hogy okés, de látom már bebiztosítottad magad! Nagyon örülök,hogy minden rendben! :shock: 160 €
Én is megyek a Praxisba 4D-re két hét múlva HK-hoz! :lol: Nagyon csini vagy :lol: :lol:

Ritya drukk a csütörtökhöz!

Dorka a kollégádat én biztos kupán nyomnám, nem normális az ilyen ember és szerintem rém buta is, hogy nem veszi észre magát, vagy iszonyatosan rosszindulatú! Nekem tegnap a farok csontom, vagy popsicsontom, vagy mittudoménhogyhívják fájt nagyon.

Sophie ne izgulj, minden rendben lesz nálad is! :wink: Ez egy nagyon gömbölyű csapat, csakis egészséges csodababák fognak születni novemberben!!!!!!!

Eclipse gratu az uracskádnak, nagyon büszke lehetsz rá :lol: :lol:

Eta drukk a vizsgához!!! :lol:

Henne, csodálatos a kép! :lol: :lol: Nagyon szép a picúr! Örülök,hogy minden okés!!!

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek a gratukat, arik vagytok, pedig ez tényleg nem sporttopik! :oops:
Vörösmacs,
szerintem nagyon-nagyon jó döntést hoztál!!!!!
Meg kell szabadulni a kismama riogatóktól!

Dorka,
oszd ki az idióta p@csát. Én szívesen megteszem neked :lol:
Ne hagyd magad. Szerintem valami komplexusa van...

Rodina,
sajnos megértem az aggodalmaidat, elhessegetni nem igen lehet őket, a legtöbbet az segít, ha olyan dokid van, aki nem riogat, és mindent a helyén kezel.
Már egy viszonylag előrehaladottabb, és problémamentes várandósságod van, erre gondolj!

Szerintem is ez egy nagyon jó csapat, az ősszel tele leszünk gyönyörű babafotókkal!

Ritya,
szépet álmodtál!

Álmok:
álmodok én is minden éjjel, hol hülyeséget, hol szépet.

A szépet, ha megvan a baba, és én dédelgetem. Felváltva születik hol kisfiam hol kislányom.

De már olyan is volt, hogy azt álmodtam, hogy ikreim vannak, és programcsászár lesz, de bele voltam nyugodva. Nyilván mert azelőtt láttam Macs kisciláinak a dupla fotóját, és megmaradt a fejemben.

A legrosszabb az volt, amikor fájásgyengeség miatt akartak császározni, és én nagyon sírtam, mert természetesen akartam szülni. Ebből is csak az jön le, hogy nekem nagyon fontos a szép szülésélmény és félek az ellenkezőjétől tudat alatt. De ez is része a felkészülésnek, az álmok, ez normális, csomó mindent így dolgozunk fel. Aztán ébren rágondolok a dúlámra meg a készülésre, és arra hogy minden rendben van, és megnyugodok.

Holnap reggel megyek vissza a dokihoz AFP-ért.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

MAI TÁBLA 2010.05.19.

Kép

szisszka
 
 


Köszönöm a drukkokat!
Sikerült a matek, 2-es lett, az üzleti kommunikációm 5-ös! :)
Holnap még 2 vizsga, de azza nem lesz gond!
És lehet, hogy még a vámismeretből is kapok még egy lehetőséget, és akkor nem kell augusztusban!

Rosszullétek: Ki hogy áll vele? Már mindenkinek elmúltak?
Nekem már este nincs :D És reggel is csak 2-3 naponta látogat meg vuk...

Jajj, meg olyan jó, hogy egyre többet érzem a babám mozgását :) Tegnap is vizsga közben, meg a villamosmegálóban, meg ma is már többször is :)

Sophie
Remélem ma már nyugodt vagy :) Tuti, hogy minden rendben lesz! :) Jajj és olyan kiváncsi vagyok, hogy látják e, hogy kislány?! :lol:
Gyereeeee majd :) Beni jobban van??? Ugye nem bárányhimlős?

Dorka
Remélem mára javult a hátfájásod! A banyával meg ne foglalkozz!!!! egyik füleden be a másikon ki...
Marcival 16. héten voltam afp - n :) Meg az orvosd csak tudja :D

Ebba
Nálunk pl. csak reggel van vérvétel :D

Ancsi
Örülök, hogy rendben vagytok!
Szép a pocak! :)

Rita
Nagyon szépet álmodtál! :)

Macs
nagyon örülök, h jó dokit találtál! az aranyat ér! :)
Tök jó, h szépen fejlődnek a kiscicáid!!! :)

szisszka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: