Új privát üzeneted érkezett!

Szia, zlkatinka es udv a csapatban! Van itt egy masik polipos kismama, esetleg meg tudjatok vitatni a dolgokat.

Lanyok, en nem tudom, de nekem szinte egyaltalan nincs hanyingerem. Neha egy icipicit van, de inkabb a gyomrom faj, de egyebkent is gyomorfajos vagyok.
Remelem, csak szerencses vagyok, es minden rendben odabent (mar megint agyalok, kattogok - olyan hulye vagyok).
Vendég
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 20:11-kor.
szonce82
 
 


Zlkatinka üdv köztünk! Én úgy értettem neked nincs polipod, hanem a te problémáid "eltörpülnek" egy polip mellett. Amiket írtál, pajzsmirigy, magas vérnyomás, ezekre kell gyógyszert szedned? Okozhatnak problémát a terhesség alatt? Mikor mész orvoshoz? 79 a születési éved? Mert akkor egy évjárat vagyunk :lol:

Trompipi ne aggódj, nekem tényleg nem volt a lányommal semmi, teljesen tünetmentes voltam, most meg reggel felkeléstől lefekvésig folyamatosan hányingerem van, tökre kivagyok tőle, nagyon szar a közérzetem emiatt, érzem a gyomrom is rendesen. Minden terhesség más, nem kell hogy hasonlítson az előző terhességeidre. Csak nyugi, péntekig már gyorsan elmegy az idő és láthatod is a kis pocaklakód. Nekem még vagy 6 hetet kell rá várni :twisted:

Szonce én is kijárok éjszaka vécére vagy kb. 3 hete, mondjuk nem háromszor csak 1-2x.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 

 
 

űdv a csapatban katinka :)

nálatok is kijár a védőnő?nálunk már a várandoság első pár hetében kijön többször is...mondjuk ezt nem értem miért kell jönni.mikor meglesz a gyrek akkor ok de előtte...

KépKép
bettike83
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 20:11-kor.
szonce82
 
 


zlkatinka!
Üdv közöttünk!

hát igen mindig találunk más valakit akinek nagyobb a baja mint nekünk és ilyenkor gondol arra az ember hogy ok van ez meg ez de szerencsések vagyunk hogy nem valami nagyobb gond.

Én is arra gondoltam egész nap ma, én a hétvégén folyamatosan kóválygók:((( eredetileg is alacsony a vérnyomásom, de szerintem most a béka segge alatt van:( iszok sok folyadékot kávézók és fekszem sokat, szegény fiam meg csak les hogy mi van, most jobb viszont a sok víztől nem viccelek negyedóránként szaladgálok wc-re:(( ha nem esne se tudnám levinni Balot sétálni mert per pill vagy beájulok vagy a wc-re kell mennem:((((((( remélem csak az időjárás miatt van ez....de ez legyen a legnagyobb gondom....tippet tud valaki vérnyomás emelésre, a reggeli kávé jól esett de a délitől émelyegtem:( és nem szándékozom összeveszni az urammal se:D:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Msi nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom. Ajánlják a kardiomozgásokat, mint a futás, de ez ugye kilőve most. Vannak gyógynövények is, de terhesség alatt az se túl ajánlott. Állítólag növeli a vérnyomást a magasabb ásványi anyag tartalmú természetes eredetű víz, amiből meg kéne inni minimum naponta 2,5-3 litert. Ezt mondjuk meg lehet próbálni. Ha hallasz valami jó ötletet, engem is érdekel :wink:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok!

Spumilla:Az inszem:A ciklus 3.napjától szednem kellett 5 napig peteérés stimulálót(clostilbegitet),aztán 2 naponta uh-n nézték a tüszőket és mikor elég nagyok lettek(20mm-sek),akkor kaptam tüszőrepesztő injekciót,és rá 36 órával mehettem be a kórházba a párom leadta a ,spermáját azt megnézték,h milyen és felturbózták(mondjuk nekünk nem volt rá szükség ,mert 160millió a sperma száma.Aztán nekem egy katéteren felfecskendezte a doki a méhembe a katonákat.Utána feküdnöm kellett 3 órát egy kórteremben és jöhettem haza.Kaptam duphastont azt kellett szednem!

Bettike:Akkor pontosan 1 héttel vagy előttem! :) Jó tudni!

Szonce:Nekem az első babámnál az első UH-n megkérdezte a doki,hogy megtartom-e a babát?Néztem egyet! :shock:

Amúgy az éjszakai pisilés nálam is van,3X is kimegyek minden éjszaka!
Na meg a farkas éhség!A szöges vasat is megbírnám enni! :lol:

Kép

Kép
syl100
 
 


syl

igen,1 hét,az nem sok ám :wink: :)

KépKép
bettike83
 
 


Nah ilyet pisikéltem még 14.én.azért olyan jó nézegetni,de még csak akkor fogom majd fel ha UH is lesz. néha érzem a hasam és a cicim meg ingadozik a hangulatom, de annyiszor nem járok pisilni nekem egyébként is hátrahajló a méhem..

GRATULÁLOK AZ IKRESEKNEK még egyszer! dr.nononak egypetéjűek, msinek két petéjűek, ha jól értettem?

Trompipi:tök jó lesz majd szép kis capuccinos babód lesz :) Régen én is fél néger,fél japán gyerekeket akartam szülni, aztán Angelina Joli lekoppintotta az ötletemet és ő örökbe is fogadott ilyen gyerekeket. 8)

A nálam is újabbaknak üdv!!! :lol: mutissatok ti is teszte Kép 04.14 ket:-)

Lányok szedek femibiont, omega3at, meg néha Mg6ot, ha nagyon érzem a hasam.. Ki mit szed?
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Spumilla, itt vagy?
Ma egy kis lightos egyuttlet (ismet nem volt behatolas, de nekem is jo volt...) vereztem. Mar elmult, de nagyon megijedtem. Tudom, neked is volt ilyen, meddig tartott?
Ha lett volna behatolas, meg megertem, megserti a mehszajat, de igy mi a franctol???
Kezdek minden remenyt elvesziteni. Eloszor barna, aztan most ver.
Tudom, erosnek es optimistanak kell lenni, de most nagyon nehez.

Avrenim, koszi, biztos nagyon szep baba lesz. Mert lesz, es azt akarom, EZ a baba legyen az.
Nem tudom, el tudnam-e viselni, ujra mernem-e probalni, ha... le sem merem irni, ertitek, mire gondolok.

Mindenesetre holnap nem megyek be dolgozi, majd itthonrol, agybol.
Vendég
 


Hali csajok!

ÜDV az Újaknak!

Most végeztem a vasárnapi sütimmel (eperhabos linzer), kicsit megcsúsztam, mert nem bírtam ki és fekvés helyett elmentünk a férjemmel táncra.( most argentín tangó tamfolyamra járunk, keddenként meg carib táncokra, persze az most felejtős a fekvés miatt). Nagyon jól esett, így csak mikor estefelé hazaértünk akkor álltam neki a sütinek.
Ma egész nap nem feküdtem, tök jó volt, remélem nem lesz bölytje.
Az ebédem is finomra sikerült, (füstölt sajttal, lilahagymával, angol szalonnával töltött rántott karajt csináltam főt-sült burgonyával)
biztos híztam egy kilót olyan jól laktam.Nem baj majd holnaptól figyelek megint.

Egyébként én is végig émelyegtem és hánytam a két fiammal most meg csak ritkán émelygek (remélem már nem is fogok, holnap kezdem a 8. hetet, talán ha azt meguszom már lez esélyem rá, a doki szerint a 8. héten a legerősebb.)
Pisilni, főeg éjjel viszont (óránként) rohangálok, pedig nekem is hátrahajló a méhem.
A melleim még mindig nagyon feszülnek éjjel nem tudtam hasrafeküdni, ez elmúlik majd?? nem emlékszem.
nlzs
 
 


Trompipi, engem is csak a gyomorégés gyötör én is nagyon savas vagyok terhesség nélkül is, most aztán minden evés után 10-15 perccel jön.
Te mit szedsz rá?
nlzs
 
 


Spumilla, most néztem meg a táblázatot, s látom a te kicsid már 10 mm, mikor mérték ezt, neked mikor volt az utolsó mensid?
Nagyon nagy nem?, 8-10 mmt a 8. hétre írnak nem?, ha jól tudom te majdnem egyidős terhes vagy velem, ha így van az enyém csak fele akkora mint a tiéd.
nlzs
 
 


trompipi sztem az összehúzódástól van. egy kis vér jött reggel, aztán 2-3 napig barnás cucc. Megmondom öszintén nem mult el teljesen ezért mentem el ezen a héten mégegyszer, csináltak UH-ot és ott már 10 mm-es volt (6.hét volt - nlzs márc.27 volt az utolsó mensim.
szóval egy hétalatt lettünk ekkorák.

Viszont ma véreztem este, vagyis most. Nemrég érkeztünk meg bükfürdöre, fel is hivtam a helyi kórházat, hogy tudjam mire számítsak, ha kell. Nem parázok, inkább a feszültség zavar ebben az egészben.
Most pihenek, ahogy csak tudok, remélem holnapra elmúlik. Drukkoljatok. Szeretnék békés első trimesztert.

Kép
spumilla
 
 


Spumilla, van valami hir rolatok? Irj majd! Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond.
En nem verzem mar, de tovabbra is be vagyok tojva.
Vendég
 


Lányok!
Vigyázzatok magatokra, pihenni kell, nekem Balóval volt hogy vérzett egy-egy együttlét után úgyhogy mi a 4. hónaptól teljes sextilalmon voltunk azért nem előbb mert nagyon ritkán próbáltuk, szerintem egy kis böjtöt megér egy babuci, ha meg apa nem bír magával máshogy is meg lehet oldani...

nlzs!
hát nem mondanám hogy kimerítetted a pihenés fogalmát...

avranim!
Igen jól értetted, nekem kétpetéjű ikreim lesznek Nono-nak meg egypetéjüek:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Nyufó
Hát én csak a kávé , fekete-tea megoldást ismerem, de ma rákérdezek dokinéninél, hátha van tuti tippje.

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Sziasztok!

Nekem is hátrahajló méhem van.
Van egy könyvem Dr.Czeizel-től és ír benne a hátrahajló méh szerepéről a terhesség során!Az első 12 hétben kell neki figyelmet tulajdonítani,amíg kiemelkedik a méhünk a medencéből,a 10-12.hét körül.Ilyenkor nem ajánlott a sex.És sokat kell hason feküdni,ezzel is segítve a kiemelkedést!

Kép

Kép
syl100
 
 


Azt írja,h minden 10.nőnek ilyen a méhe!

Bettike:Neked volt már szívhang?Bocs nem emlékszem! :oops:
Vagy az 5.héten voltál uh-n,akk biztosan nem még!

Kép

Kép
syl100
 
 


trompipi köszi az érdeklődést. ma még nem nagyon volt semmi szines szerencsére. egész nap fekvést tervezek, ha vmi komolyabbat látok vagy érzek, akkor lépek, de addig elvagyok az ágyikóban. Igazából a szokásos feszülést érzem. Remélem ezt igy egyszerübben átvészelem. Fürdőzés egyelőre kimarad.

Kép
spumilla
 
 


spumilla, nem értem akkor Te miért jan. 3.-ára vagy kiírva, a márc. 27-hez számítva nem december 31. lenne? Az én mensim márc. 28-án volt és így számítva jan. 1. lenne az időpontom.
Egyébként akkor tényleg szép nagy babád van, gratula!
nlzs
 
 


nem tudom nizs ezt irták a papiromra :) de a szülés kalkulátor is jan.1 et mond. http://www.kismamablog.hu/szules-kalkulator
nekem amugy mindegy :) csak legyen rendben minden, nem kell ez az izgalom :)

én is pajzsmirigyes vagyok amugy, struma nodosa, fontos kezelni, főleg várandósság és szoptatás alatt. a baba fejlődéséhez, növekedéséhez szükséges, lehet hogy azért ilyen nagy az enyém...

Kép
spumilla
 
 


Hat, lanyok, nem gondoltam volna, hogy egyszer meg visszasirom a magyar egeszsegugyet.

A tegnapi kis verzes es a masfel hete tarto barnazas miatt ugy gondoltuk, ma (is) bemegyunk a korhazba. Elotte direkt odatelefonaltam, hogy a 3 doki kozul, aki ma rendel, nem nezne-e meg egy. A, nem, mert egyik sem az en dokim. Menjek a szuleszetre, ott a szuleszno megnez es majd felhivja a dokimat.
Igy is lett, meg a vernyomasomat is megmertek, meg a lazamat is, ez mar valami, nem?
Aztan tenyleg felhivtak a dokimat, aki, gondolom, mar a pokolba kivan. Azt uzente, hogy semmi baj, a barnazas az teljesen normalis, a verzes meg szinten normalis szex utan, nyugodjak meg, nem kell fekudom, mehetek dolgozni. Nem nez meg senki uh-n, majd penteken talalkozunk.

Azt hiszem, ez lesz az utolso talalkozom ezzel a dokival. Ertem, hogy igy mennek itt a dolgok, de ha lenne benne egy kis emberseg, azt mondta volna, menjek el ma a maganrendelesere, merthogy ma van neki. (Probaltam is mar bejutni, de majus vegere lett volna csak idopont.)
En ezek utan nem tudok benne bizni, keresni fogok masikat...

Erdekes modon otthon mindenfele folyast, ami nem feher vagy atlatszo, veszelyesnek tekintenek es nem hiszem, hogy ne nezne meg egy orvos, ha bemegy a korhazba vagy egy sima rendelesre.
A verzest pedig plane veszelyesnek tekintik, meg ha "csak szex miatt" van is.

Oke, vessek magamra, mert osszebujtunk. Nem fogunk egy darabig, ez biztos. De ennek ellenere teljesen ki vagyok akadva ezen a hozzaallason.
Vendég
 


nem akartalak izgatni spumilla csak mi majdnem egy naposak vagyunk és én pont arra gondoltam nem túl kicsi-e az enyém. Te is a 8. héten vagy ugye azaz betöltött 7 hetes?
Műtötek is ezzel strummával, ez is a hormonháztartást befolyásolja.
Egyébként tényleg mindegy a kiírt időpont, csak a hasonlításhoz voltam kiváncsi, nekem amúgy is (ha megmarad, remélem!!!) tuti császármetszésem lesz, azt pedig a betöltött 38. héten csinálják ha minden oké és arra a doki nekem dec. 20.-át mondott, de míg bizonytalanság van nem is merek erre gondolni.
Tényleg nagyon rossz ez a bizonytalanság, ezzel kelek és fekszem én is. Te miért biznytalankodsz?
a fiaimnál nem is jutott eszembe, hogy elmehet a gyerek, fura ez most
nlzs
 
 


Tompipi, igazad van, szörnyű mennyire ki van téve az ember az orvosok kénye-kedvének. Szerintem is próbálj meg keresni egy kézségesebb orvost, már ha találsz és nem alapból mennek így a dolgok ott nálatok.
Egyébként egy kis nyugtatás: a két fiaimnál, mi rendesen éltünk házaséletet és sokszor volt utóhatása, azt mondta akkor a doki az semmit nem jelent, mi elhittük és nem aggódtunk, ma már egézséges kamaszok, persze nem mindenkinél egyforma minden, de az biztos a sok para sem jó, úgyis úgy lesz ahogy belül gondolja a kis lakó.
nlzs
 
 


trompipi megértem h ki vagy bukva ezen. itt tényleg odafigyelnek az emberre, ha kétszer mentem két hét alatt, kétszer vizsgáltak meg. amikor tegnap betelefonáltam egy tök idegen korházba, mondták hogy menjek nyugodtak akár éjszaka is, de arra számitsak hogy esetleg benntartanak. szoval tényleg egész más a hozzáállás.
nincs lehetőséged mo.on szülni? a többi babádat itthon szülted, ugye?

nlzs : nem te csinálod nekem az izgalmat :) , csak félreérthetően irtam. én csinálom. tudatalatt.

van egy kis kórelőzményem,amiről nem szívesen irok a nagy nyilvánosság előtt. Attol nem félek hogy elmegy, mert sem ő nem akar menni, és én is szeretném ha maradna. Inkább abban vagyok hibás -valahol mélyen, irányithatatlanul- hogy nem, hagyon könnyne alakulni a dolgokat, vhogy az egész családomnak rám kell figyelnie. Biztos gyerekkorból jön ez :)
Nemsokára túlleszek ezen az időszakon, biztos vagyok benne, addig meg nyugton kell maradnom.

Kép
spumilla
 
 


Spumilla, otthon nem akarok szulni, azert hazamenni nem szeretnek. Itt is csak megszuletnek valahogy a babak :).
Igaz, 10 fokban puci labbal viszik oket setalni meg 3 honaposan bolcsibe dugjak oket, szoval egesz mas minden, mint otthon.

Egy baratnom, aki mindig belemlat es rendesen 6. erzeke van, azt mondta, tovabbra is ugy erzi, minden rendben odabent. A ferjem, aki meg afrikai, es igy kozelebb all a termeszethez es valahogy jobban fogja az ilyen kis rezgeseket, szinten ugyanezt mondja.
Most ebbe kapaszkodom, mert masba nem tudok. Addig, amig nem tudom, mi van, nem adhatom fel.
Vendég
 


syl

pont 5 .héten voltam,és még akkor csak petezaákocska volt :) én úgy gondoltam kb 2 hér múlva,lehet inkább 1,akkor megyek szivhangkukucsra hogy biztos legyen :)

KépKép
bettike83
 
 


Nekem is hátrahajló méhem van, két doki is még régebben kárált hogy nehéz lesz teherbe esni, hát nem volt nehéz :lol: A terhesség alatt se volt semmi gondom miatta.

Avrenim szép a teszted :lol:

Trompipi hát ha valaki, én aztán meg tudlak érteni. Az első terhességemet végig idegeskedtem, nagyon szar volt és állandóan az otthoni helyzettel hasonlítottam, amire korábban azt hittem hogy milyen szar. Itt még orvos sincs, a szülésnél is csak azért látott orvos, mert komplikáció lett és akkor előkerült. Itt is már 9 hónaposan bedugják a gyerekeket a nursery-be. És hát igen, 14 fokban már egy szál nyári ruhában, zokni, harisnya nélkül egy papucsban vagy szandálban rohangálnak a gyerekek. Szóval nagyon más világ. Az ember utólag tanulja meg értékelni a dolgokat, amikor már van összehasonlítási alapja :cry: Az a fura, hogy most hogy már előre tudtam mire számítsak itt, így most nem is nagyon idegeskedek, optimistán hiszek benne hogy minden rendben van és kidekkolom a 12. heti első ultrahangom. Ez van. De azt különben én is többször hallottam hogy a barna az nem gáz, és szex után előfordulhat. Tarts ki péntekig, biztos hogy minden rendben lesz! Megy a drukk ezerrel.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Nyufo, koszi!
Igyekszem nagyon pozitiv maradni.

Tobbiekkel mi ujsag?
Vendég
 


én a ladeevit vitamint szedem.de egész jó különben,szépen elmúllasztja a görcsöt.és omega 3 is van benne.

ti szedtek a vitamint mellé még folsavat?nekem azt mondta a gyogyszertárban a csaj h a vitamin mellé már nem kell.

KépKép
bettike83
 
 


-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 20:12-kor.
szonce82
 
 


akkor lehet én is veszek plussz folsavat.

KépKép
bettike83
 
 


Lk, Meglepetes, Pitypang[/b] nem írtatok egy ideje, minden rendben?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát legalább az első 12.nem érdemes sexelni, mert az orgazmus összehúzódással jár ami nyálkahártya leválást, heamatómát eredményez, ezér lesz vérzés.
A barnázás nem friss vérzés, az még nem gáz, de jelentheti azt is, hogy sárgatest elégtelenséged van és nincs elég progeszteron a szervezetedbe. Erre ajánják az omega3 zsírsavat vagy Evitamint, ami segíti a progi termelődését.ezt is 12.hétig érdemes szedni, utána a sárgatest szerepét átveszi a lepény, és az termeli tovább a hormonokat.
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


de azt irják mindenhol hogy ami jó a mamának az jó a babának is :)

KépKép
bettike83
 
 


ha vki vérzésre hajlamos és 1-2 szer vérzik szex után annak érdemes tartózkodni a sextől az első időkben, de túlhordásnál jó szólgálatot tesz :wink:
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


akkor persze,egyértelmű hogy vigyázni kell a bébire :)

KépKép
bettike83
 
 


Avrenim, ketszer szultem, mind a ketszer problemamentes volt a terhesseg, szexeltunk is kozben. Most hulyek voltunk, tanultunk belole.
Akinek problemamentes, az nyugodtan bujjon ossze a parjaval!!!

Prog.potlast kapok 3*1 Utro formajaban a kezdetektol.
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Bepofátlankodnék, ha lehet... nekem 4. napja késik, tegnap lett egy pozi tesztem délután, de sokkal halványabb, mint az itteniek... de POZI!!!! :-) 34. napon vagyok, és mensinél leesett a hőm 36,1-re, utána is szarakodott még, most indult el felfelé újra...

Nekem minden kalkulátor jan. 19-et ír :-) hát asszem van pár hét lemaradásom...

Én folyamatosan émelygek és szédülök, és rengeteget kell pisilnem!!!! meg nagyon sokszor fázom :? állandóan sápadt vagyok nagy fekete karikákkal... ja, meg a legidegesítőbb, hogy nap közben jellemzően aludnék, mint a kisangyal, bezzeg éjjel semmi, pisilek állandóan... :(

Nálunk csak fájt a szex bizonyos pózokban, de szerencsére legutolsó ciklus óta egyszer volt 2 csepp vég, nagyjából a beágyazódásnál...

Kívánóssággal hogy álltok? Én rengeteg citromos vizet iszok, jól esik... meg ölni tudnék az almáért... :) viszont undorodom az édes íztől, csak a cukrom miatt erőltetem...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jó reggelt!!

a mostani "nemvárthoz" közelgő időpontban is még élveztük egymás társaságát..de utána úgy begörcsölt a hasam :shock: /szerintem már akkor üzent magáról a babám../ ahogy megtudtam, hogy tényleg terhes vagyok kiraktam apának a behajtani tilos táblát :roll: sajnos a terhesség contractilissá/ingerelhetőbbé teszi a méhet, és ugye a spermában ban prosztaglandin, ami segítheti a szülés megindulását és a méhösszehúzódást...
Nah azért apát máshogy is boldoggá lehet tenni :wink:

Egyébként úgy sejtem, hogy a ciklushoz képest elöbb eshettem babás állapotba, de én nem éreztem, és nem tudom melyik lehetet a pontos nap...több kolleganőtöl hallottam, hogy ekkor és ekkor volt eredményes együttlét... Ti tudjátok/sejtitek pontosan?
A beágyazódást az éreztem, de azt is több mint 1héttel a nem várt mensi előtt.
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Szia jeanner!

Én még nem vagyok kívános, de sima víz helyett én is citromosat iszok, a C vitamin miatt...régen C vitaminos infúzióval állították el a kisebb vérezgetéseket a terhességben, és hát tudjuk hogy a mensit is eltudja kicsit tollni a citromos víz. Van egy kis érösszehűzó hatása állítólag..
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok!

Bettike:Én is elevit mellé még szedek napi 1 szem 3mg-s folsavat is!

Jeanner:Üdv itt!Gratula!
Dehogy vagy lemaradva,nekem 2011.január 18-ra tette a kalkulátor a szülési időpontot!Én ma vagyok a 36.cn-n!Szóval 1-2 nap van köztünk! :wink:
Ma töltöttem az 5.hetet!
Én is rengeteget járok pisilni éjszaka.

Első babátok lesz?Tervezett volt?Sokat vártatok rá?

Kép

Kép
syl100
 
 


űdv itt jeaner :wink:

én kifejezetten jól birom a szexet,bár a páromat óva intettem hogy csak ovatosan,igy nincs gond.ugye nem lehet elhanyagolni őket sem :D
persze nem mindennap de azért néha meg kell könyörülni :D

a kivánósság nálam úgy van hogy ölni tudnék a savanyúságért és érdekes módon nem csinál gyomorsavat,semmi bajom tőle,kell a bébinek úgy látszik :D

meg ma a gyümölcsös rágó ,na erre nagyon rákattantam.mult héten meg csirkét,csirkével ettem volna :)

KépKép
bettike83
 
 


Ezt mondom... én is tegnap tömény citromlevet ittam, na mondom, hányok majd egész éjszaka, de semmi... mintha csatos bambi lett volna, meggy ízben :D most is citromos vizet szopogatok ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


nem tudom ilyenkor miért van szükségünk a savanyú izre,tiszta durva :)
már most is megettem egy savanyú ubit.alig várom h legyen kovászos ubi,csorog érte a nyálam :D

ti később akartatok bébit nem? :)

KépKép
bettike83
 
 


avrenim: köszi, nagyon hasznos infókat írtál fentebb. milyen omega 3 készítményt javasoltok?
jössz a táblázatba? :)

Tegnap este vérzett az orrom, ilyen már korábban is volt, az érrendszerem ilyen, könnyen pattan. Gondolom most a megnövekedett igénybevétel miatt ez fokozottan igaz.
Rutascorbin-t szedek, az orvosom sem ellenezte. Van esetleg bármi egyéb ötletetek erre? Természetes is lehet :)

Tegnap egész nap feküdtem, nem is volt semmi ami kijött volna. Ma tervezem hogy kimegyek a levegőre kicsit, de nem vagyok a toppon, megmondom őszintén. Ti hogy vagytok?

jeanner: üdv köztünk
nálam a kivánósság az elején sokkal inkább jelen volt, mint most. Most ha megtetszik valami kaja, elkezdem enni és a felénéll már tele vagyok. :)

Kép
spumilla
 
 


Betti, hát a manó úgy fest, most akart jönni :)

Spumilla, ez nálunk még kb. a 4.-5. hét, én még nagyon az elején vagyok :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Csajok, akiknél van reggeli rosszullét:

Ez nálatok tényleg reggeli? Mert nálam kb. 10 óráig nagyon erős, utána csak elálmosodom és szédülök, délután megfájdul a fejem... de ennyi, estére semmi bajom... nálatok ez hogy van?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?