Új privát üzeneted érkezett!

Most 18:30-20:30 megyünk az Arany János u. Műv.Kp-ba jogi előadásra, "A szülőpár és a baba jogai a kórházban"
Ugyanis a szülészeteken történnek sorra a betegjogok legdurvább megtiprásai.
Mi meg ezt nem szeretnénk, és nem is hagyjuk. Bár az István ilyen szempontból kevésbé problémás kórház szerencsére.
Persze nem a kismama feladata, hogy 2 fájás között azt a jogi passzust sorolja, ami alapján ő megtiltja, hogy a más országokban már nem használatos, ezüst-nitrátos "szemprofilaxist" a születendő gyermeke szemébe csepegtessék, hanem azt ő kísérő személynek.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse - Talpra esett tökös csajszi vagy!!!! :lol: :lol: Így kell ezt csinálni!!!!

Ági - Helyes pocaklakó!!!

Szisszka - Vizsga? Lehet gratulálni?

Angie - Ugye minden ok volt a szűrésen? Ma voltál, ha minden igaz....

Én már régóta terhes cuccokba rohangálok. De én úúúúgy élvezem :D

A táblázat nagggggyon jó!!!! Köszönet érte! :D

Irigyellek Benneteket a nevek miatt. Apa nem enged: Barna nem lehet. Más alternatíva egyelőre még nincs. Keresnem kell másikat :(

Tiszta depis vagyok a hülye idő miatt. 10 fokot mondanak hétvégére, gyakorlatilag minden nap esik, fáj a fejem. Napot szeretnék!!!!! Remélem jövő hétvégétől már jó idő lesz, mert jövő hét pénteken elutazunk pár napra. Esőben nagy szívás lenne.

Mennem kell. Esti mese idő van :D
Szép estét mindenkinek!!! Babáknak és mamáknak, na meg a kispapáknak :lol:

mikegirl
 
 


sziasztok,

most csak egy gyors helyzetjelentés, ma nagyon fárasztó napom volt, majd elalszom.:)

túl vagyok a 12 heti uh-n.:) mindent rendben találtak.51 mm-es a babóm, a nyaki redő méretére is azt mondták, normális 1,6 mm volt.:)
utána vérvételre mentem, majd rohangáltunk egész nap a városban, most értünk haza..

holnap jövök, és visszaolvasok! addig is puszi mindenkinek:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

O.ági:gratulálok a "pöcsöshöz" :wink:nagyon szuper a kép a mit kaptál

Macsek:én el sem tudom képzelni hova fér beléd ennyi boldogság...én ezzel az egy kis mazsolával sem bírok betelni,hát még kettővel :lol: Gratulálok!!! :wink:

Mikegirl:akkor már ketten vagyunk,akik a jó időért fohászkodunk,én amióta itthon vagyok(Balcsin) csak esik az eső :(

Eclipse:teljesen jogosan "habzott be a szád"én legalább ennyire vehemens tudok lenni.A párom mindig azon mosolyog,h akkor dagad a leginkább a mellkasa a büszkeségtől,amikor látja,h mennyire a sarkamra tudok állni,ha valami sérti az igazságérzetemet. :wink:
Legutóbb erre szombaton volt példa,mert apa fociőrült és a legjobb barátja leigazolt egy pár településsel arébb lévő csapathoz és elvitt megnézni az egyik meccsüket,Hááát...engem az a sok dologtalan kocsmatöltelék rántott fel,akik annyira okosak a pálya szélén.Gusztustalanok.Terhes nőknek nem ajánlom! :wink:

Szisszka:annyira drukkoltam,hogy ment a vizsga????Remélem megtette hatását a drukkom :wink:

Lucuzs:sajna csak kedd-szerda körül megyek haza,de,ha megtennéd,h elküldöd nekem a számod,akkor tudnálak keresni :PAmúgy köszönöm szépen az infót,én rossz helyeken mozgok ezek szerint,h én semmi ilyenről nem értesülök. :( Bababörze nem szokott Sopronban lenni???Olyan jó lenne,nem?

Nálunk oké minden,Bora baba egyre többet mocorog,de nagyon kis finoman :wink: :oops:

Jó éjt,szép álmokat mindenkinek!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Szép Jó Reggelt Csajok!!!

A 4dvel az lett, hogy kb. 2 hét múlva megyünk újra, addigra már biztosan nem lesz szégyenlős :D

Ismét munkában :? Ma 13.30-ig dolgoznék, de Andrissal jöttem, mert spórolunk a benzinen, így túlórázok, 16 óráig.De nem baj, mert utána benézünk a bababizományiba! :D :D :D
Tegnap voltam turizni, imádok, és túrtam egy kis gatyót meg egy nagyon vagány pólót, de az igazából fiúknak való.De úgy tetszett :D

Ma már az új gatyó van rajtam, mintha kicseréltek volna csajok!Olyan kényelmes!
Ebba, ez is olyan lenvászonos, csak fekete. De szuper, már bánom, hogy nem vettem más színben is!

Eta, voltatok a Brendonban?Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.

Lucuzs, nem baj, ha hízol. Én egyébként félek tőle, hogy nagyon dagi leszek, vagyis igazából nem érdekel, csak tudom, hogy utána meg nem lesz akaraterőm diétázni.De én most sem vagyok vékony!

Szisszka, hogy sikerült?

Zsófi, Eclipsnek igaza van a cukorral kapcsolatban.
Mindjárt eljön az a szerda!Én meg akkor megyek vérvételre.

Eclipse, mi volt az előadáson?

Mikegirl, én is napocskát akarok, sőt követelek!
Ettől a hülye időtől teljesen álmos vagyok!!!

Aranyoska,én is érzem finoman a mocorgást, de annyira hihetetlen, hogy ő az :D
Focimeccek mindig ilyenek, azt hiszem, sajnos, bár én mióta tesóm nem focizik, azóta nem is voltam meccsen.

Angie?

Annyira akartam még írni valamit, de elfelejtettem!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Lányok!

Szissz! Mikegirl!
Köszönöm az aggódsát!

Tegnap a genetikai vizsgálaton nagyon be voltam sz...va (az előzmények miatt), de ahogy a hasamra tette HK az uhu fejet, és megjelent a képernyőn a babóm, egyből mondta, hogy szép. A nagy kő legördült a szívemről. Aztán el kezdte méricskélni, és bólogatott nagyokat, és az arcán is láttam a nyugodtságot. Tarkóredőt 1,8 és 1,8-nek mérte, orrcsont is van. A végén azt mondta, hogy teljesen negatív, de azért megkérdezte, hogy akarok-e amniócentézist, vagy inkább megszülöm (itt gondolom, a vetélési kockázatra gondolt). Aztán a véreredmény is nagyon jó lett, minden az értékeken belül. A PAPP-A 1,00 MoM, a BHCG 1,66 MoM. Így a két kockázati tényezőmmel (kor + korábbi Down-kór) együtt magasan negatív lett az eredményem, 1:1060-hoz. Ha kivették volna a down kockázatott, közel 1:2000-hez lett volna.
Megnyugodtam!

Mindjárt képet is rakok, ha sikerül...

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sajnos a nemét esélyünk sem volt megnézni, mivel végig hason volt, hiába bökdöstük, csak félig volt hajlandó megfordulni, és kibújni a lepényből, és akkor is takargatta a kis ökleivel az arcát. Ez a szégyenlősség talán kislányra utal? A fiam sosem volt szemérmes az uh-kon :roll:

Kép

Kép

A mért méretek alapján teljesen megfelel a terhességi kornak, 12+4 (és valóban 1-2 nappal kisebb a baba, mint amit a vonalzóm jelez, mert a 15. vagy 16. napon fogant). 7,04 centis az óriásgombockám :D

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie, nagyon örülök!!!!!!!!!
Nagyon édes a kis Óriásgombóckád!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor olyan kis szégyenlős, mint az enyém :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


MAI TÁBLA: 2010. 05.14.

még nem írtam át benne mindent, visszaolvasok, és majd akkor átírom, beírom, ha kell valamit!



Kép

szisszka
 
 


Sziasztok!

Eclipse!
Meséltem apának a sztoridat. Azt mondta tekintselek példaképnek és ha hasonló helyzetbe kerülök, akkor mindíg jusson eszembe az eseted:)

Mikegirl!
Azért még ne add fel. Én is a Barnabás névért küzdök. Novemberig még annyi idő van meggyőzni a férjeket. Ha tetszik a Barna, tarts ki mellette, ameddig csak lehet.
Mi egyébként a hétvégén megegyeztünk abban, hogyha nem tudunk majd a szülésig megegyezni egy névben sem, akkor kisorsoljuk, hogy ki válasszon majd nevet.

Dorka!
Úgy látszik a lenvászon gatyó már sokunknak bejött. Én is vettem egyet a C&A-ban pár hete. Sokszor van rajtam, bár én munkába nem hordom. Egyébként a hétvégén voltunk a párommal Szentendrén. Találtunk egy kismama boltot. Nagyon picurka, de outlet. Szinte mindenből csak egy-egy darab volt, de így is nagy volt a választák. Vettünk egy csodacsini kis szoknyát, és egy gatyót. Csudajó mindkettő:)

Angie!
Örülök hogy minden rendben a babócáddal. Tündéri kis maszat:)


Tegnap megvettem az első kis ruháját a Babának. Egy pici kis póló I LOVE DAD felirattal. Mikor apa hazajött, egyből mutattam neki, hogy már most mennyire szereti a kicsi fia. Nagyon tetszett neki és meg is hatódott.
Vendég
 


Jaj lányok még egy kis szösszenet. Mondtam már hogy én is novemberi vagyok? És ami a legviccesebb, hogy anyukámnak 27 évvel ezelőtt január 28-án volt az utolsó menstruációja, és november 5-re volt kiírva velem. Nekem most január 29-én volt, szóval megvan az esély arra, hogy esetleg a kicsi fiammal egy napon legyen a szülinapunk:)
Vendég
 


Helló lányok!

Találtam a tesz-veszen egy babakocsit,ami nagyon megtetszett és arra gondoltam,hátha titeket is érdekelne.Rengeteg féle színvariáció,egy lengyel gyártó akciózza most.Akinek még nincs szerintem érdemes megkuksizni.Bolygókerekes változatban is lehet őket kérni.Valamint teljesen felszerelt(kivéve a bébihordó),de van olyan fajta összeállításban is,de úgy egy 10-sel drágább.http://www.tesz-vesz.hu/item1038834220_ ... _aron.html

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Eclipse
A vérvételnél szerintem majd kérdezz rá a Hepatitis dologra, h mennyiben befolyásolja az eredményt az oltás. Nekem ezt a leletet be is tűzték a kiskönyv hátuljába, azt mondták, ez fontos, h ott legyen.
Bkv sztori durva...
Nekem olyan eset volt, h álltam a buszon, nénike kb. fellökött a hely miatt, bár nem akartam leülni, mert nem mentem sokat. Azért látszik már a pocakom, senki nem kérdezte meg, h nem akarok e leülni... amikor felszabadult egy hely, egy kínai csajszi mondta, h üljek le a pocakkal :)

Dorka
Súllyal, most ne törődj! :wink: A szülés után jópár kg lemegy szerintem, a baba súlya, a méhlepény, a magzatvíz.
Van egy régebbi kismama magazinom, amiben le van írva, h ezek kb. hány kg-t nyomnak, majd előszedem! :wink:
Amióta emlitetted a paradicsomos húsgombócot, azóta azt ennék :D

Emese
Nem a traccspartin múlt a matekom :D

Csillagvirág
Ne aggódj, tuti minden rendben van nálatok is!

Mikegirl
Jó, hogy jelentkeztél :)
Jól csináljátok a bútor vásárlást! Szupi, h már apa is érzi a pici mocorgását!!!!

Macs
Hááát ki tudja milyen lenne a két fiú :) Lehet, h nálunk is öcsi lesz :D Nálunk pl. a hugom egyedül kitette a 3 öcsémet rosszaságban, úgyhogy nem feltétlenül garancia a lány semmire :D Édesek a kiscicák! :)

Lucuzs
Köszi a neveket!!!!! :)
Tök szupi Bogi gyereknapi ajándéka, ennek én is örülnék :lol:

Ági
Gratula a kisfiúhoz!!! Szép baba :) Olyan tündériek, nem is gondolná az ember, h ilyeneket csinálnak már a pocakban :) Cuki lehet a kis ruha :)

Eta
A táblát most én csinálom :) Várom az adatokat! Jöhet itt a fórumban is, de jöhet priviben is, nekem mindegy!

Sophie
Marcinál volt az AFP-s eset! :) Nevekkel meg ugyanúgy állunk, lány nevek vannak, fiú nulla! Én is kislányban reménykedem :D

Henne
Gratula a jó uh eredményekhez!!!!

Angie
Annyira,de annyira drukkoltam, és tudtam, hogy minden rendben lesz!!! Úúúúúúgy örülök!!!!!!!! Nagyon kis formás babád van! :)


Rucik: Tegnap voltam auchanban, vannak tök cuki kis body-k. Volt kék-zöld- sárga-rózsaszin- fehér... volt olyan ami 399 Ft volt, volt amelyik 450, 490. Aztán volt olyan h 2 db-os 990, meg 3 db-os 990.

Vizsga:
Eu ismeret: 6 kérdésből 4-et tudtam, ez szerintem meglesz.
Vám ismeret: 4 kérdésből 3-ra írtam, egy tuti jó, mert azt ki tudtam puskázni :D remélem az is meglesz 2-es :D

szisszka
 
 


Szissz!
Köszi a táblát :)
Biztos meglesznek a kettesek :wink:
Én még nem merek vásárolgani, pedig tényleg olyan jó leárazások vannak. Mondjuk, amíg még nem tudom a nemét, addig nem is akarok, mert ha fiú, akkor teljes a készletünk, és már csak egy-két újat kell vennem, hogy mégis legyen neki sajátja is :)

Aranyoska!
Nekünk lengyel babakocsink volt. Szerintem ne vegyél olyat! Gyenge minőség a szép külső mellett. Én nem voltam megelégedve vele.

O.Ági!
Hátha egy napon lesz a szülinapotok :) Doki által mikorra vagy kiírva?

Már alig-alig vagyok rosszul. A gyomrom még mindig van, hogy kicsit vacakol, de már nem annyira vészesen, és egyre ritkábban is. Talán kifele vagyok már a rosszullétes időszakból :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Angie!
Hogy mikorra vagyok kiírva? Az az igazság, hogy mindíg mást mond. Mivel a ciklusom hosszabb volt az átlagnál, november 7-8-at mondta utoljára.

Pontosan milyen tipusú volt az a babakocsi, amit használtatok?
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Fősulin vagyok, onnan írok!
Angie,
giga gratuláció a szép babócához! Most már kaphatsz kiskönyvet :D :D :D és meg is nyugodhattál.

Szisszka,
hajrá tovább a vizsgákkal.
Én csak 26-án kezdtem, mert mára nem mertem bevállalni...

TEgnap csak 3a-n voltunk kismamák, így előadás helyett kötetlen beszélgetés volt a jogásszal, és jól kitárgyalhattuk minden kérdésünket, hasznos volt! Jövő héten mosható pelenkázással kapcs. megyünk.

Hepatitisre rákérdeztem, elméletileg nem befolyásolja a vérvételt, megnyugodtam, és kivételesen nem harapom le a doki fejét emiatt :lol:

Örülök ha tanulságosnak találtátok a bkvs sztorit.

Még 10. héten vettem én is innen fórumról használt kismamaruhákat, benne van 1 fehér lenvászon halásznadrág, az már nálam is használatban van.

Kismama nadrágom van 3 db meg 1 kantáros, utóbbit baráti családtól kaptam.

Holnap húzós nap lesz, apa versenyez, de csak edzőversenyként, így nem aggódok miatta annyira, mert fog találni pár embert, akivel nyugisan, dumálgatva végigmennek a százon.
Csak az emlékpóló a lényeg, amit adnak, most nem nyerni megy... egyébként tök ideg lennék.
Én meg frissítő pontos leszek 40-nél, így találkozunk :)

A maszatkám egyre aktívabb, minden oldalon érezhető hanyatt fekve ahogy mocorog, apa tisztára a bolondja, de nem baj, külön vallás lesz a pocakimádás :lol: :lol: :lol:
És most már néha ülve is érzem ahogy ficereg a manócska. :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


horibol
 
 


Sziszka!
Én is úgy gondolom meg lesznek minimum a kettesek!

Angie!
Gratula a jó eredményhez! Látod, minden rendben volt!

Nekem tegnap óta fáj a fejem! Biztos ettől a hülye időtől!

rodina74
 
 


sziasztok!

Angie, nagyon örülök, hogy mindenk okés volt tegnap HK-nál! most már fellélegezhetsz, szerencsére minden okés a kisbabáddal! :)

Dorka, én úgy tudom, hogy kb. ugyanannyi a magzatvíz+egyebek, mint maga a baba! én amúgy a szülés után már kb. ugyanannyi voltam, mint terhességem elején, iszonyat mennyiségű víz volt rajtam, pedig annyira nem is volt látványos! :S aztán meg a sok stressz, amit az első napok, hetek okoztak, enni is alig bírtam, szóval szépen lementem, aztán meg szépen visszajött... :P ez már csak ilyen! de most kevesebbel indultam neki, sőt, még most is kevesebb vagyok, úgy 2,5 kg-mal, mint Benivel! ;) és én nagyon nem vagyok vékony! sajnos sok a feleslegem!!! (szeretnék 100 alatt szülni menni...)

Szisszka, kettesek csak meglesznek! drukkoltunk erősen! :)
AFP MOM értéke nálam 1,4 volt, és a 2008-as augusztusi topicban kb. az volt a trend, hogy 1 alatt kislányok, 1 fölött kisfiúk születtek, persze az 1 körüli értékek mindig 50-50%-ban voltak csak sanszosak! :)

babakocsi! lányok, azt azért ne feledjük, hogy télen fogunk sétálgatni a babával, ha csak nem lesz mínusz 20 fok, de szerintem nem, és a hóban, latyakban a bolygós kerekek nagyon gázosak! igaz, hogy a fix-szel nehezebb kanyarodni, de sokkal jobban járja a nehéz terepet, mint a bolygós lefixálva...

nekünk Bergon van, már bizti írtam, nagy hajó, felcipelni az emeletre nem egy leányálom, de megérte, mert a terepet is jól bírta, meg Beni is kényelmesen elfért benne! ;) szerettem volna másikat, de lehet, hogy nem lesz, mert a célnak tényleg tökéletesen megfelel, ráadásul most volt szervízben, mert egy csavar eltört (mi Benit a babakocsiban ringatva, rángatva altattuk közel 1 éven keresztül :oops: ), de ezen kívül nagyon el voltak hülve a szervízben, hogy milyen szép állapotban van! :) és 36e Ft volt 2008-ban! ja, és 1+1 év gari van rá... mi itt vettük www.katibababolt.hu elég jó cuccaik vannak, elég jó áron! na. reklámspot-nak vége :D

szerdán uh, már számolom vissza a napokat... szerintem én leszek az utcsó, aki a 12. hetire megy... vagy van még, aki utánam megy csak a vizsgálatra?

Szisszka, te rákérdeztél a nemére az uh-n? vagy van erre ott lehetőség, SZTKs alapon?

o.agi, tökre jó lenne, ha a Te szülinapodon születne a kisbabád, mint szülinapi ajándék! :) nekem is majdnem összejött, mert én július 28-án voltam 28, Beni pedig augusztus 12-én bújt ki, a 39. héten, 4 kiló fölött :P nektek amúgy már akkor tuti a kisfiú, mert ez nekem nem jött le, csak most olvasom a többiek hozzászólásában! :oops:

sajnos még én sem érzem a babócám mozgását, pedig ugye második terhességem... :S vagyis sokszor azt gondolom, hogy na, talán ez most az volt, de aztán mégsem vagyok benne biztos! persze lehet, hogy még korai, mert uh szerint még csak jövő szerdán leszek 12 hetes :roll: de a hasam talán elkezdett nődögélni, persze nem túl látványos, de majd az lesz, remélem! :)

sophie27
 
 


Sziasztok!

Néztem a táblázatot és bizony szépen színesedik. Én is annyira kíváncsi vagyok arra, hogy ki lakik a pocakomban! Apával el is döntöttük, hogy nem várjuk meg a 18. heti uh-t, hanem elmegyünk mozizni a 16. héten.

Annyira jó uh képeket kaptatok, nem győzöm csodálni azokat az édes ki buksikat, kezecskéket, pocikákat... :lol: :lol: :lol:

Rodina: Köszi a velem aggódást a Down-szűréssel kapcsolatban. Rákérdeztem egy dokinál, hogy kell-e további vizsgálat és azt mondta, hogy szerinte nem. Tényleg nem szabad egyesével nézni az értékeket, csak a végeredményt. Az pedig negatív lett. Sajnálom a fejfájást,én is utálom ezt az időt. NAPSÜTÉST AKAROOOOOKKKKK!!!

Angie: Nagyon sokat gondoltam Rád tegnap és örülök, hogy minden rendben van Veletek!!!!!!

Sophie: Én is elég emberkínzásnak találom a heti vérévteleket, pláne úgy, hogy most minden rendben volt.

Henne: Gratulálok az uh eredményhez. gondolom nagy kő esett le a szívedről!

Aranyoska, Eclipse: "Tökös" csajok vagytok!!!!!! nagyon tetszettek a sztorik! :lol:

Dorka: Én is voltam turizni tegnap. Igaz, én babacuccot még nem merek venni, viszont találtam magamnak két felsőt, az egyik Next testresimuló póló, a másik Atmosphere mell alatt megkötős kicsit elegánsabb felső. Kemény 660 Ft volt a kettő. :wink:
Egy hónapja feküdtem már itthon, így jó volt kimozdulni. Már jobban érzem magam, bár nagyon hamar elfáradok. Most próbálok minden nap egy kicsit több dolgot megcsinálni, hogy újra a magam ura lehessek.

Tegnap voltam a háziorvosomnál is megcsináltatni az EKG-t. Szerencsére minden OK.

Ági: Az "I love my DAD" felirat nálunk is nyerő volt Bencénél. :wink:
Ez a szülinapos dolog izgi lesz!
Nekünk az esküvőnk volt nov. 11-én, most meg nov. 12-re vagyok kiírva, úgyhogy én is izgulok, hátha egy napon ünnepelhetünk!
De van egy ennél sokkal érdekesebb, talán Égi üzenet. Ha a kisfiam születési dátumát rövidítve írjuk = 07/08/09 (2007.08.09.) A mostani baba kiírt ideje =10/11/12 (2010. 11.12.) Mintha egy szálon futna a dolog, mintha egymás folytatása lenne!

Szisszka: Biztos meglesz az a 2-es! :wink:

Bocs, hogy nem írtam Mindenkinek! most ennyit tudtam csak visszaolvasni.

Égiek!! Hahóóóóó! Napsütést kérnek a kismamik idelent!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Köszönöm a vizsga drukkokat, szerintem bejött :D

Én a névnapomra vagyok kiírva :D
Marci pedig a megismerkedésünk 5. évfordulóján született :D

Angie
Én is nézelődök, tájékozódok, de nekünk lassan- lassan el kell kezdeni vásárolni, h meglegyen majd minden, apránként kell megvenni a dolgokat.

Eclipse
Neked meg drukk 26-ától!!! Ha minden jól megy, én 20-án írom az utolsót.

Sophie
Én is kiváncsi vagyok ám, h kisfiú vagy kislány lakik a pocakban :D
Én nem kérdeztem meg uh-n a nemét, szerintem ha látta volna a nőci, mondta volna. Meg nem volt túl jó kedve, mondta, h akkor aznap egy baba sem akart úgy feküdni, h meg tudja egyszerűen mérni az értékeket, de h neki van nyűgösebb napja, bizti érzik ezt a babák is. Mondjuk én nem láttam rajta, h rossz napja lenne, mert ennek ellenére kedves, mosolygós volt! De nem akartam ezzel zaklatni, h fiú vagy lány, plusz izgultam, hogy minden rendben legyen! De ha úgy látod, kérdezd meg esetleg :)
Én 13+2-n kezdtem el érzeni a mocorgást :)


Babakocsi:
A mi babakocsink olyan volt, h a bolygó kereket be lehetett úgy állítani, h ne forogjon...

Téli séta:
Na, nekem ugye Marci december 6-án született, mi 6 hétig nem mehettünk ki sétálni, ami azt jelenti, hogy január közepéig, nem csak a hideg miatt, de a járványok miatt sem!
Levegőztetés: a téli babákat elvileg 1 hónaposan kell elkezdeni levegőztetni, nagy hidegben teljesen felöltöztetve, a nyitott ablakhoz állni vele, és kb. 2-3 naponta növelni kell az időtartamot 15 perccel. És azt is mondta nekem anno a gyerekorvos meg a védőnő, h ne vigyem ki ha az idő szeles, vagy ködös, esetleg esik valami. És általában a déli órákban levegőztessünk.
Én személy szerint gyűlölöm a hideget! Ezért Marcival először sétálni két hónapos korában voltam, amikor mentünk a 2 hónapos oltásra.
1 hónaposan kezdtem el levegőztetni Marcit az ablakban, utána amikor pl. jobb idő volt, sütött a nap, kiraktam az erkélyre babakocsiban, ott jókat aludt. Egy óránál sosem volt kint többet.
Most is hasonlóan tervezem, majd kitolom a babakocsit a teraszra.

szisszka
 
 


Sziasztok Csajok!!

Sajnos nekem nincsenek jó híreim, életem egyik legszarabb napja a mai....Ma voltunk ugye genetikai uh-on Hajdú Krisztinánál és a nyaki redő vastagabb, mint kéne....2,4-2,5-nek mérte a doktornő, állítólag 3 alatt még nem kóros, de én nagyon beszartam, végig sírtam az Uh-t....Hétfőn a saját dokimnál megcsináltatom a kombitesztet és imádkozom a Jóistenhez, hogy minden rendben legyen az én kis Gombócommal!!Ennek ellenére valahogy azt érzem, hogy minden rendben, ez a kisbaba tuti, hogy egészséges....A dokinő azt mondta, hogy nem vészes az eltérés, született már 5,6-os nyaki redővel is egészséges baba, úgyhogy bizakodó vagyok!!!Ja és valószínű fiú a kis drága!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét, hétfőn jövök!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Gyancsi
Nincs semmi baja a pici fiadnak! Nem lehet baja! Ne aggódj, minden rendben lesz, tudom, ezt könnyű mondani... De tuti, hogy a kombinált teszt is ezt fogja igazolni! Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a babáddal!
Ha ez a dokinő azt mondta, h 3mm-ig nem kóros és nem vészes az eltérés, akkor nem lesz gond!!!!!

szisszka
 
 


Akit esetleg érdekel, linkelek be pampers pampers pelenka és popsitörlő kupont:

http://www.pampers.hu/hu_HU/ecoupon/pdf/ecoupons_HU.pdf

Május 10- június 30 között lehet beváltani őket a megjelölt helyeken!


Húúú rendesen kékül a tábla egyébként :D

szisszka
 
 


Ancsika!
Nagy ölelés neked! Én is úgy tudom, hogy 3-ig jó a nyaki redő! így a te eredményed nem rossz, bár megértelek, hogy aggódsz! Csináltasd meg a kombi tesztet és meglátod, minden a legnagyobb rendben lesz! Ha úgy érzed, hogy egészséges, akkor biztosan az is! Gratulálok a kis fütyishez! Nem lesz semmi baj! Egészséges a drága!

rodina74
 
 


Ancsi, próbálj meg csak pozitívan gondolkodni! ahogyan most is gondolod, semmi baj nem lesz a kis fütyülős Gombóckáddal! higyjél benne!!!! elhiszem, hogy megijedtél, de, ha HK nem rémísztgetett, akkor szerintem extrán nem szabad idegeskednek, ezt csak megérzi a picikéd, szóval csak ügyesen, és hétfőn csináltasd meg a kombi tesztet, de tuti minden okés lesz! ;) drukkolok!

Szisszka, mi maj jól berózsaszínezzük azt a táblát, igaz!? :) (csak nehogy pofára essek... :D) de egyébként egy öcsinek is nagyon örülnék, szóval nehogy azt higyjétek, hogy csak kislány jöhet!

kuponos linket köszke, de állítólag most a DMben a nagy dobozos 7e helyett csak 3,5e és még a 25%-os kupon is felhasználható, ha van olyanotok... ;)

ja, és még a téli sétához annyit, hogy azért most teljesen más lesz a leányzó fekvése, mert van már egy örökmozgónk, akit marhára nem fog érdekelni, hogy itt a pici babucika, szóval, ha menni kell, hát menni kell! szerintem, ha nincs olyan hideg, meg olyan durva időjárás, amiben a nagyot sem vinnéd ki, akkor a pici is mehet, persze az az 1-2 hét után, amit muszáj bent tölteni...

igaz, teljesen más a szitu, de itt a 2. gyerkőt az anyukák már kb. a kórházból hazajövetel után lehozták, mert a nagytesót sem zárhatják karanténban, és apuci nem mindig tud szabira jönni, ráadásul nem feltétlen hetekig... igaz, nekünk nincs saját kertünk, csak a közös, ami a játszó is egyben! :)

így majd a picuri lesz bebugyolálva extrán, és a naggyal sem 2 órát dekkolok a téren, csak mondjuk felet, vagy egyet!

ja, és mínusz 5 alatt kenni kell az arcukat, én így tudom! na jó. nem készülök még a télre, hiszen még normális tavaszunk sincs :S :)

egyébként tökre durva, hogy szinte mindenkinek mondanak valamit a nemre vonatkozólag a 12. hetin... :shock: nálam a 18. hetin sem mondott semmit a szonográfus, vagyis az én pici fiacskám nagyon dugdosta, azt, amit a lába között növesztett, szóval az sem biztos ám, hogy a szemérmesebbje csak kislány lehet! :)

jó éjt lányok! megyek én is, bár apa még mindig a koncerten... szerintem! :)

sophie27
 
 


ArSziasztok kismamikák!

Most is jó sokat írtatok, mint mindig. :)

Csillagvirág már úton vannak a vaterás cuccok ;) köszi a segítséget.

Dorka én odavagyok a paradicsomos dolgokért. Most pedig végképp nagyon kívánom terhesen. Múltkor csináltam egy jó kis menzás izű paradicsomlevest, isteni volt :) mondjuk azért rendszert nem csinálok bele, mert azért abba sok cukor kell. Nyugodtan panaszkodj a munkahelyedre, azért vagyunk, hogy meghallgassunk. gondolj arra, hogy már nem kell sokáig elviselned.

Aranyoska nincs szerencséd a Balcsival mert most jön még csak az igazi hideg :( tegnap nálunk brutál jégeső volt. én is kivagyok ettől az időtől, fejfájás, álomkór.. szóval akkor már legyen inkább 10 fok, mint ezek a hidegek.

Csillagvirág gratula a down kór eredményhez.

Vörösmacs, nem csodálom hogy te többet jársz ki éjszaka, hiszen két baba nyomja ott a dolgokat :) gondolom ez attól függ hol tapadnak meg a babucik. cicuskák nagyon kis tündérkék :) szép neveket néztetek ki

Eclipse jól tetted, hogy beszóltál. jó hogy ilyen vagány csaj vagy én ilyen esetekben inkább csak a számat húzom meg magamban zsörtölődöm. pedig néha nem árt odaszólni ezeknek a gonosz vénanyákat. azért láthatná, hogy már nem vagy tizenéves.. (bár lehet olyan jól tartod magad hogy annyinak nézett :)

Lucuzs itt van a százas lista http://nevnaptar.eu/keresztnevek_statis ... zulott_fiu

kár, hogy a Máté ilyen felkapott mert a férjem vezetéknevével nagyon jól hangzik. Levente is milyen menő lett, nekem az lett volna a második nevem.

Ági olyan a babád mint Rodin Gondolkodója :D biztosan zseni lesz :D Én is novemberi vagyok, 12-én születtem babácska meg 4-ére van kiirva. de a mi családunkban túlhordás jellemző, úgyhogy lehet még közelebb leszünk egymáshoz. életem legcsodásabb szülinapi ajándéka lesz :) férjem lánya meg november 2-án született, úgyhogy szegénynek a gatyája is rámegy majd a szülinapi ajándékokra :)

Ritya jól teszed hogy nem aggódsz a pénz miatt. Kevésből is lehet boldognak lenni tudod. aztán majd lesz jobb is.

Eta láttatok valami jót a Brendonban?

Ebba nem semmi nevek vannak. Mondjuk nekem a Ronald tetszik, szerintem különleges így. de a többi nagyon furcsa

Lucuzs ne is törödj a kilókkal majd leadod amikor itt az ideje.

Aranyoska édes lehet Bora baba ahogy mozog. jaj már én is úgy érezném

Angie de szupi hogy minden rendben volt, örülök :) nagyon édes kis gombóckád van

Gyancsi ne aggódj, ha azt mondták, hogy ez a méret még jó. minden rendben lesz. tessék megnyugodni. drukkolok ám a kombinálthoz, de nem lehet rossz..

Kép
vayacon
 
 


bocsi a megszólitásért valahogy odakerült egy Ar

mi tegnap ikertesómmal találkoztunk a dúlával, csuda aranyos csajszi. kiderült, hogy egy suliba jártunk, meg van közös ismerősünk is :) majdnem másfél órát beszélgettünk, szerintem óriási segítség lesz.. kezdek megnyugodni, mert tesóm szülése óta nagyon félek ettől az egésztől. de vele szerintem minden másképp lesz

én ma nagyon rosszat álmodtam azt hogy down kóros a baba. hú olyan valóságos volt, fel is ébredtem rá. de biztos nem az mert doki szerint az uh alapján semmi nem utal rá. viszont a hét elején telefonálok, hogy mért nem jó a jelszó a sejtbankhoz mert most kicsit beparáztam és jó lenne látni az eredményt.

én még adós vagyok a 12. heti uh képpel, megyek megpróbálom feltölteni, hogy én is bezsebeljek pár dicséretet :D

Kép
vayacon
 
 


babácskánk 12 hetesen. jobb oldalon van a kis feje, bal oldalon a lábait keresztben tartja. épp megpihent a nagy tornázások közepette :D

Kép

Kép
vayacon
 
 


HALI!!

Bocs mindenkitől de teljes vizsgadrukk van: (
Még van négy és még az is csak tegnap dőlt el milyen nyelven vizsgázok szerdán... vicces: ))
De most már tudom úgyhogy nekiállhatok tanulni is.... Van mit!
Aki még vizsgázik annak megy a drukk is: )

Vayacon!

sajnos csak 7 előtt öt perccel értünk a Brendonba, így sajnos csak azt láttuk, hogy sok babakocsi van: )
Ezután átmentünk a Kikába, ahol kb az összeset végigrázogattuk.
Az eladónő elmondott mindent, de ami nekem tetszik annak mind esernyőfogantyúja van, amit nem szeretek...
Ami meg normál annak meg 20 centivel kisebb a mózese: (
Ez a Hauck concord azt hiszem.
Nem tudtam még ,megjegyezni a neveket rendesen.

DE!!! Ma tanulás helyett megyünk Bpre- megint és most a Brendonba kezdjük.... Szal majd küldöm az élménybeszámolót Remélem :lol:

A manófalvi elég laza: )) keresztbe tett lábak mi????


ANCSI

Ne aggódj csak izmos lesz nem beteg!
Van egy kis plusz rajta az sosem baj!
Osztom a mindenki véleményét: ha doki azt mondta rendben akkor rendben. és azért itt milliméterek töredékéről beszélünk, amit hanem figyel az ember, vagy nem éles a kép akkor félre lehet mérni! Nálam mért három különböző értéket, és amíg valamelyik nem jött ki kétszer addig nem mondott semmit.....
Nincs baj hidd el!

Sophie!

A kerekekkel kapcsolatban igazad van!
Tegnap beszélgettem egy anyukával(okmányirodai sorbanállás közben: ))) akinek peg peregrója volt...
Azt mondta nem jó az egybe műanyag, nem felfújhatós, pici bolygó kerék, mert az csak betonon hasít. A terepre a nagyobb, felfújhatós neki jobban bejött: ) Szóval egy jót beszélgettünk... és még hozzátette hogy neki sem jön be annyira ez az esernyőfogó, mert menet közben nem tud telefonálni.....

Csatlakozom csillagvirághoz: NAPELEMES VAGYOK!!!!!

Szissz:
Küldöm a los datost:
32 év, nov 7. , nem tudom hol fog megszületni, de val színű Bp., én magam Tatabánya, állítólag lány de még nem biztos.... ja és 14+ ?
ha kell még valami akkor szólj: b

Dorka:
Kijöttök a babaexpóra? Te voltál már? Érdemes kimenni ?

Na mennem kell, mert vár a Brendon: ))

Bye bye: ) Gratulálok a kis sztárocskákhoz, akár "pöcsös", akár "gondolkodó" akár keresztbetett lábas: ))))

Szép napot: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Mai tábla: 2010.05.15.

Kép

szisszka
 
 


Vaya
Gratula a jó uh-hoz!!!! :)
Édes a te babád is! :)

Ahogy nézem a táblát, már mindenki túl van a 12. héten! Hurráááááá!!!!!!!!


Sophie
Hát nem tudom, majd meglátom, mit mond a védőnő... ha annyira nem lesz hideg, akkor persze kimegyünk, de én szeretem betartani az ilyen dolgokat. Marci nem is volt beteg, kisebb megfázásokat leszámítva. A porszívós orrszívót is csak egyszer használtuk 9-10 hónapos kora körül.
Mondjuk nálunk meg lehet majd úgy oldani, h apa, vigyáz a picire amig mi Marcival a kertben játszunk, aztán ha eljön az ideje, akkor majd kijön ő is a teraszra :D
A szabiról annyit, h apa évek óta nem volt szabin, amikor Marci született, akkor sem. Hétfői napon mentünk haza a kórházból, kedden délután anyósom is hazament, tehát nekem egyáltalán nem volt semmi segítségem. És akkoriban apa is este 6-ig dolgozott...

Eta
Már benne is vagytok a tábliban! :wink: Vizsgákhoz drukk!
Brendonról tessék majd beszámolni :D Esernyőfogantyút én sem szerettem annyira, pont a telefonálás miatt :D De megoldottam: headset :P
A felfújhatós kerékről meg annyit, hogy ha valami kilyukasztja, akkor szívás, amig hazaérsz a gyerekkel... meg leereszt... stb.
És fontos, hogy úgy kell választani babakocsit, h hol használjátok, mennyit tömegközlekedtek, stb.

szisszka
 
 


Sziasztok lányok!
Annyira rossz az idő erre, hogy nincs semmihez sem kedvem. Mit lehet a négy fal között csinálni, mikor itt a tavasz?? ÁÁÁÁÁÁ

vayacon! Cuki a bébid :)

Kép
ebba
 
 


sziasztok,

na lassan eljutok odáig, hogy kicsit visszaolvassak, és írjak..:)

eclipse:teljesen igazad volt a BKV-s sztorival kapcsolatban. Az ilyenek engem is ki tudnak akasztani, és simán én is beszóltam volna neki..

dorka:kitartást a munkához! az utolsó napokat már én is úgy dolgoztam, hogy semmi kedvem sem volt hozzá..erre akkor kaptam a legtöbb munkát.. ennyit a kímélésről..

angie: gratula a jó genetikai uh eredményéhez! :) nagyon drukkoltam Nektek. gratula az óriásgombóckádhoz!:)

szisszka: mennek a drukkok a vizsgákhoz! biztos sikerülni fognak! :) nagyon szupi a tábla!

sophie: megy a drukk a szerdai 12. heti uh-ra! :)

gyancsi: kérlek nyugodj meg. Ha Hajdu Kriszta azt mondta, ez még normális, hidd el neki. De a vérvizsgálat eredménye biztos alá is fogja támasztani. :)

csillagvirág: gratula az eredményedhez! :)

vayacon: nagyon édes a babókád, és ne aggódj az eredmény miatt!

eta:mennek a drukkok a vizsgához. nekem is lesz négy, nehezen veszem rá magam a tanulásra...

ez az idő engem is teljesen kikészít.. süthetne már a Nap..Napot akarok! :)
én holnap megyek a gendiagnosztikába, Bátorfi doktor fog uh-zni. Valaki tud róla valamit? tudom, hogy HK-val dolgozik..
mivel többen is voltatok már ott, lenne néhány kérdésem. A vérvétel uh előtt van? hol kell jelentkezni, portán? gondolom fizetni is ott kell.. és kb mikorra van eredmény? bocsi előre is a sok kérdésért.. :)
picit tartok azért a holnapi eredménytől, de mivel már csütörtökön jó volt a nyakiredő méretem, remélem minden ok lesz.
Kellemes vasárnapi délutánt kívánok mindenkinek! :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Halihó!!!

Henne, Angie - hipp-hipp hurrá!!!!! :lol:

Ági - Ati már Barnu-nak hívja a kistesót!! :lol: Apa meg rám szólt, hogy miért csinálom, amikor nem is az lesz a neve :cry:
Édes sztory a pólóvásárlásos :D
Az én anyukám október 2-án született, én meg október 1-én. Majdnem összejött a közös szülinap :lol: :lol:

Szisszka - a lényeg, hogy görbüljön :wink: Ahogy leírtad, valszeg fog is. :)

Rodina - nekem is sokat fáj a fejem. Jobbulást nekünk. 8)

Ati felkelt, majd folyt köv este.
Addig is kellemes délutánt!!!

mikegirl
 
 


Szisszka, sajnos én csak jövő héten töltöm a 12-t... :S szóval én még kicsit kilógok a sorból! de most már mindjárt... :)

megértem, hogy betartottál minden utasítást Marcinál, bár gondolnám, hogy 2. gyerkőcnél az ember már kicsit lazább lesz, sokmindenre nem görcsölünk rá, mint anno az elsővel! legalábbis én bízom benne! :)

Vayacon, nagyon édes a babócád! :)

a szuper eredményekhez gratula mindenkinek!!!

Gyancsi, olvastam Panndit :( nagyon sajnálom, hogy ilyen megeshet még ekkora terhességi kornál is! :(

vizsgázóknak továbbra is mennek a drukkok!!!

jajj, hogy ez az időjárás! totál kikészít engem is! gyerek is meg van kergülve, semmit nem tud mozogni, max., amit a lakásban szaladgál, meg ugrabugrál, de ez töredéke a napi szükségletének! :( szóval nehéz menet lesz, ha még egész jövő héten is ilyen klassz időnk lesz...

na megyek unatkozom még egy kicsit... :)

sophie27
 
 


Halihó!

Na lányok voltunk a Brendonban: ) Sikerült úgy eltölteni 2 órát hogy rájöttem hogy túl sok mindennek kell megfelelnie egy babakocsinak ahhoz hogy én azt megvegyem.
Ami nekem nagyon tetszett az a bebé confort streety (szín mindegy).
Ez vadi újjan 99000 de benne van a mózes a sportülés, a hordozó, a pelenkázó táska, a lábzsák jók a kerekei, jó az ára, összeér a fogantyúja ,és ennek ellenénre esernyőre hajtható, tehát a kocsiba szuper kicsi helyen elfér!
DE: a mózes és a hordozó nagyon keskenynek tűnik a többihez képest, ami miatt nem biztos hogy sokáig belefér a baba, és elvileg csak 0-13 kg ajánlott, míg a többi 0-18 kg-ig.
Aztán ugye a legtöbb ami ennyire kombinált annak legtöbbször esernyőfogantyúja van, vagy bazi drága.....
Ami pedig még tetszik, mert ugyanilyen és jó árban van, elég széles, DE NEM FOG BEFÉRNI AZ AUTÓBA: (

na ennyit a Brendonról: )) De jól esett ennyit hülyéskedni... rázogattunk kinyit- becsuk szétszerel- összeszerel " francba szétesett" játékot játszottunk a Férjemmel: )) Jó volt.

néztük még a babaágyakat,de azt nem itt fogjuk megvenni...... Meg a pelenkázós cuccokat is megnézegettük.....

Kezd leesni hogy nemsokára nem csak játszunk papás- mamás időszak lesz, hanem egy sokkal felelősségteljesebb időszak jön :wink:

MÁR NAGYON VÁROM!!


Sophie!

Megvárunk ne aggódj, el jön a TE IDŐD is, de 12 vagy 18 hét már ide tartozol :wink:

Panndival mi lett?

még valami: MA voltunk BABAEXPon... elvileg 18 ig van, de 15.30 kor már mindenki pakolt.... így ezt nem sikerült nagyon megnézni... csak elcsíptünk pár babakocsist: ha valakit érdekelnek még ilyen oldalak:
www.nikicabababolt.hu
www.onlinebababolt.hu
www.babamama.co.hu

na megyek, mert ezzel a levéllel lesz tele az oldal....

HENNE:
ilyen időben csak tanulni lehet: )) lehet hogy ez miattunk van, okosak leszünk :shock:

Mit tanulgatsz? Vagy mit kéne??

Szisz:

Te kész vagy? Ja és kössz a rózsaszíncsíkos beillesztést a tábliba... sokkal jobban érzem így magam... eddig kívülálló voltam, így talán kevésbé....
Szóval még egyszer köszi


na nem fárasztok tovább: Jó pihenést mindenkinek: Eta+1

Kép
Kép
eta
 
 


Na itt vagyok megint!! :D

Ági - az uh-ról nézitek le a szülés várahtó időpontját? Nekem először Atival júli 28-at mondott, aztán ahogy töltöttem be sorra a heteket, tolta ki augusztusra. Egyre későbbi időpontot jelzett, aztán Ati végül júli 28-án bújt elő :lol: De mindezt olyan hirtelen tette, hogy a doki azt mondta, hogy ez a baba még a kalkulált augusztusi dátumra se lesz meg, annyira fent volt, és annyira semmi jele sem volt a szülés közelgő időpontjának. Mindez pár nappal szülés előtt történt. :lol:

Gyancsi - Minden rendben lesz!!!!!! Egészséges manócska lakik a pocakodban!!!!!

Sophie27 - Na igen, ha mennünk kell a második gyerkőc miatt, akkor menni kell..... Én tutkó nem tudok dadust szerezni. Max annyit tudok tenni, hogy kocsival megyünk, és nem gyalog. De én szabályosan parázok ettől. Annyira kényelmes volt júli-ban szülni.
Ja igen, és Ati bontja a házat. Annyira nagy a mozgásigénye.

Vayacon - helyes a kis pihenő babácskátok :)

Egyébként szombaton vásároltunk - legfőképpen nagyobbik gyerkőcünknek. Iszonyat, mennyi ruhára van szüksége. Nem csak azért, mert gyorsan nő, hanem azért, mert egy csomó ruhát koszol. Ha 7 melegítő gatyesz van a szennyesben, akkor az egy átlagos hét volt, és nem használt el egy nap sem kettőt. Ritka....

Egyébként meg házon belül pakolásztunk. Ruhákat válogattunk, a hálóból végre kikerült a tv, főztem, szóval ilyen apróságok. Rossz volt egész hétvégén a lakásban kornyadozni.

Na megyek, bekapok még vmi gyümit, aztán elteszem magam holnapra. Ötkor kelés :?

Kellemes hetet mindenkinek!!!!!

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Vaya! Jó, hogy végre raktál képet!!! Szép a babád!!! :lol:

Gyancsi! Ne aggódj, minden rendben lesz!!! A kombinált teszt majd alátámasztja az anya ösztöneidet, amik megsúgták, hogy minden ok. :D Drukkolok!!!

tényleg, mi lett Panndival?

Mi tegnap szombathelyen voltunk Halász Judit koncerten, mert Sopronban már nem kaptunk jegyet. Nagyon jól éreztük magunkat!
:lol: Bogi tündér volt, teljesen le volt merevedve. :lol:
Holnap megyek védőnőhöz, délután meg tanácsadásra.

Aranyoska! Írtam privit!!!! :D

Mindenkinek puszi!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Henne!
Nekem az Istenhegyin mondták, hogy Bátorfit HK tanította! Szóval biztos jó!
Vérvétellel kezdetek, és utána uhu. Nekünk kb. 1 órát kellett várni az uhu után, mikor hívott a biológus. Igen, a bejáratnál a portán kell jelentkezni! Minden rendben lesz, ne izgulj!

Mikegirl!
Neked is jobbulást! Ma már nem fájt a fejem. Reggel kicsit még nyomott, de aztán az is elmúlt!

rodina74
 
 


Sziasztok,

köszi rodina a választ :) uh, még egy kérdés hasi uh-t csinálják vagy még hüvelyit? Nekem a 10. héttől hasit készítenek, csak ezért kérdezem. Na meg az öltözködés.. :)
a férjem tegnap utazott el egy hétre, szakvisgázik Szegeden, ígyma nem tud velem jönni.. De legalább az öcsém elkísér:) kicsit izgulok, remélem minden rendben lesz. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne!
Hasi lesz!
Ne izgulj, minden rendben!
Ja és ha van egészségpénztárad kérj számlát!

rodina74
 
 


Hú lányok, de lemaradtam a hétvégén!!
Próbálok visszaolvasni!

Ancsi!
Szerintem minden rendben lesz. Mit mondott HK, orrcsontot látott? Mert ha volt, akkor tényleg kicsi az esélye a Down kórnak. Nálam is 3 mm-en belül volt a tarkóredő (2,9) a down-kóros terhességemnél, de egyértelműen nem látszódott még az orrcsont, ami miatt felmerült bennük az erős gyanú. Utána jött a véreredmény, ami szintén rossz lett, így beigazolódott a betegség. De ha HK nem mondott semmit, csak hogy picit vastag, akkor én a helyedben nem stresszelném magam. Ő tutira megmondta volna, ha indokoltnak tartaná a további vizsgálatokat, sőt, kérte volna, hogy csináltass további vizsgálatokat.

Lányok!
Én is utálom ezt az időt. Úgy vártam a hosszú tél után, hogy végre jó idő legyen, és tessék, itt a folytatás. És még egy ideig így is marad, ahol olvastam az egy hónapos előrejelzésben :( 20 fokokat mondanak júni közepéig!!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát ez az idő borzalmas, ráasásul nekem itt roma konferenciám lesz a munkehelyen, előbb is jöttem, és tovább is kell majd maradnom.Már most rosszul vagyok az egésztől, az a nagy igazság!
Meg úgy általában az egész héttől.Szerdán megyek újra vérvételre, és félek tőle.Remélem jobban fogom viselni, mint a múltkorit.

Ági, nekem is úgy tetszenek az ilyen pólók, amit vettél :D
Egyébként nézegettem horror áron vannak a babaruhák is!Én is szeretnék még egy olyan C&A-s gatyót. :D

Szisszka ettél paradicsomos gombócot?
:D
A vizsgák meg akkor tutira meglesznek! :D Ügyes vagy!

Gyancsi, egész nap gondolok Rátok, de nincsen semmi baj, higyj a megérzéseidben és az ösztöneidben!!!!
Gyere, ha voltál dokinál!!!

Sophie, mi jövő héten kedden megyünk újra 4d-re, akkor leszünk 17+2, de nagyon bízom benne, hogy látszódni fog a neme :D Annyira szeretném már a nevén szólítani :D
Mindjárt elrepül az az egy hét, mindent úgy várunk, és visszagondolva, hipsz hopsz eltelik az idő.Nem? :D

Eta, terveztük az expo-t, de aztán nem voltam a topon, fáradt voltam, nyűgös, úgyhogy inkább megnéztük az Alkonyat 2-t.Gondoltuk majd csak lesz még egy ilyen valahol a környéken.
Kitartás a tanuláshoz!!!

Henne, mi volt a dokinál?

Vayacon, nagyon édes a kicsi babát :D :D :D Miről beszélgettetek a dúlával? Bocs, hogy kiváncsiskodom :oops:

Mikegirl, azt elhiszem, hogy sokat kell vásárolni Atinak :D Bölcsibe jár?

Lucuzs, Halász Juditot én is úgy szerettem :D De igazából most is.Édes lehetett Bogi! :D
Írj ám, hogy mi volt a védőnőnél meg a gondozáson! :D

Angie, 20 fok, június közepén?ÁÁÁÁ...Az embernek tényleg nincs kedve felkelni :(

Puszi Csajok!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka!
Itt néztem: http://www.idokep.hu/

Lányok!
Tegnap beugrottam a Corába, és gyönyörű szép bodikat és kis ruhácskákat láttam baromi jó áron. A bodyk 570 ft-ba kerülnek, nagyon jó minőség és nagyon szépek is. Kár, hogy nem tudom még a nemét, mert biztos hogy vettem volna kislány cuccokat. Fiúra nincs szükség (azaz csak pár darabra, hogy neki is legyen saját szép új ruhácskája), de kislányos semmink sincs, mert Szilárdot tipikus fiúsban öltöztettem, amit lányra egyáltalán nem lehetne adni. Talán pár kis bodyt, ami még semleges színű, de felső ruházatunk semmi lányos nincs.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Mai tábla: 2010.05.17.

Kép

szisszka
 
 


Helló Csajszik!!

Annyira cukik vagytok, köszönök minden egyes szót amit írtatok, anniyra szeretek közétek jönni, szerencsés vagyok, hogy ebbe a csapatba tartozhatom :wink: Kicsit megnyugodtam, utána olvasgattam a dolgoknak és tényleg nagyon sok helyen 3-ig teljesen normálisnak tartják az értéket!Próbálok arra gondolni amit Hajdú K. mondott: Ha nem lenne pénzem a kombi tesztre, mert úgy állnánk anyagilag, akkor ő már az amniocentézist NEM javasolná semmiképpen!!!!Ebből én azt vettem le, hogy akkor nem olyan gázos a dolog :!: Ja még egy hülye kérdés, aztán eldugulok a bajommal, ígérem :D Szóval páromnak nem az a hagyományos nyakszerkezete van, konkrétan iszonyú rövid és vastag, inget nem kapunk rá, mert ami jó nyakban, az 3 méterrel hosszabb a karjánál :D Szerintetek nem lehet, hogy ez a genetikai adottság is befolyásolja esetleg ezt a tarkóredő vastagságot???

Csajok mindenkinek csodaszép a babókája, és mindannyian túl vagyunk a 12.héten, valaki régóta, valaki csak pár napja, de a lényeg, hogy virtuális hátba veregetés jár nekünk :D Ügyesek vagyunk!!!

Angie- Orrcsont látható, ezt írta a papírra HK!!Szóval szerintem sincs gáz, valahogy ezt érzem, csak néha azért , mint minden rendes nő, beparáztatom magam :wink:

Este jövök majd a dokitól a hírekkel pár mondatban!!És igyekszem visszarázódni, mert hiányoztatok na, bevallom őszintén! :wink:

Puszi mindenkinek!!

Pici fotókat elkezdhetnénk felnyomni, mit szóltok??

KépKép
gyancsi
 
 


sziasztok!

csatlakozom az előttem szólókhoz! iszonyat ez az időjárás!!!! :S totál ki vagyok akadva! nem hiszem el, hogy ennek így kell lennie. mi is már hetek óta húzzuk a köhögést. jó lenne már kilábalni belőle, na de ilyen időben!? áhhh!

ja, és jövő hétfőn utazunk a Balcsira... szóval jövő héten jó időnek kell lennie, tök mindegy, hogy ki mit jósol! ;) de egyébként mi is az időképet nézzük, csak most nem hiszünk neki! :D

gyerekem most kelt, 15 perce! durva, hogy ilyen hatással van rájuk ez az idő... van egy pötty a nyakán... megőrülök! remélem, hogy nem az, aminek gondolom! olyan, mint egy picike pattanás, vagyis nem is olyan picike! de tegnap is megvolt ez, és mára nem láttam, hogy előjött volna más testrészén is... szóval nem tudom! gyerekdokihoz most még nem rohanok, és bízom benne, hogy csak egy csípés, vagy pati! megőrülnék, ha 1 hónappal az eset után jönne ki a barihimlő... na meg utazás előtt!

Panndival kapcsolatban, Gyancsi írta, hogy volt valami hsz-e másik topikban, és visszakerestem... sajnos nagyon beteg a baba, így holnapig van már csak vele! :(

mikegirl, átérzem ezt az egy mackógatya egy napra édes kevés szitut... enyém gyerek is iszonyat! :D szóval tényleg rengeteg a ruhája, mindennek van váltója, sőt, még a váltónak is váltója... :) azért mi sok unisex színű cuccot is vettünk, szóval annyi minden nem kell, ha kislány, akkor sem, szóval remélem, hogy holnapután nekem is mondanak valamit uh-n ;)

Eta, köszi a Brendonos infókat! :) tényleg csak szétnézni ó ott, szerintem, mert minden marha drága, de ötlete meríteni azt bőven lehet! aztán beszerzi az ember máshonnan, olcsóbbért! :)

na, megyek, ma takarítást terveztem, ha már ilyen szar az idő... :S

sziasztok! szép napot, még a gány idő ellenére is!

ja, és mégsem nőtt még a hasam! :(

sophie27
 
 


Szissz!
De szép a tábla!!!! Kezd színesedni :)
Tanulsz? Hányingerek?

Ancsi!
Akkor meg is nyugodhatsz, főleg ha HK azt mondta, hogy NEM javasolja az amniot!!!
Egyébként mint laikus írom csak, hogy a nyakiredő az a nyaki részben elhelyezkedő folyadék mennyisége, ami ha sok van, ödémásodást jelent, és utalhat a magzat betegségére. Ha vastag, és nem down-kóros, akkor a 18. heti genetikai uh-n szoktak jobban odafigyelni a szívére, mert arra is utalhat (de ritka). Tehát nem hinném, hogy a párod nyaki adottságia miatt vastagabb egy picit a baba nyakiredője. A párodnak nyilván nem vizzel van tele a nyaka, hanem merő izom :) A sógornőmnél is 2,8 volt a nyakiredő. A baba ugyan még nincs meg (júli elején születik, és majd tudósítok), de ott is azt monda HK, hogy minden rendben van.
Én azt mondom, hogy továbbra se aggódj :)

Zsófi!
Először is boldog névnapot (kicsit megkésve) :)
Jövő hétre még simán lehet jó idő. Mi júni végén megyünk 4 napra. Akkorra is jó idő lesz, és kész :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Ancsi
Gondolok Rád sokat, drukkook nektek, biztosan minden rendben lesz!

Henne
Neked is mennek a drukkok mára!

Mikegirl
Hátha mégiscsak nyertek, és Barnabásotok lesz végül! :wink:
Húú, Ati is izgő-mozgó? :) Nekem Marci most is tök nyugiban ül és rajzol, egyáltalán nem érezzük meg, hogy nem mehetünk ki. Ruhavásárlás: na ezt én is alátámaszthatom, hihetetlen gyorsan nő a gyerek, és a koszolás :D Én is állandóan mosok. Én teszveszen szoktam neki itthonra macinacikat venni!


Sophie
Én a tábla alapján néztem... az alapján már betöltötted... :oops: bocsika... Akkor szerdán uh? Én is úúúúgy várom már a következőt! :) Tuti, h sokmindent lazábban fogunk kezelni a második gyerkőcnél.
Egyébként beszélgettem erről a téli kimenetelről egy barátnőmmel, hogy ő hogy csinálta a második babával (szintén novemberi a második gyerkőce)
Mondjuk igy, hogy ennyire nagy a mozgásigénye Beninek, nem lehet egyszerű. Marci azért akkor nyugisabb típus.


Eta
Örülök, hogy örülsz a táblinak :D
Megnéztem a babakocsit neten! Tényleg szupinak tűnik, jó véleményeket is olvastam róla! A hordozók 0-13 kg-ig vannak. 0-18-ig autósülések szoktak lenni. Viszonyitásképpen, Marci 2,5 éves, és 12 kg.
A hordozót mi 8 hónapos korában lecseréltük autósülésre, mivel a hordozót menetiránynak ellentétesen kell bekötni, és az már nem volt jó neki akkor, kényelmetlen volt a lábának. 8 hósan volt 6850 gramm, rá egy hónapra 7300 gramm és 69 cm. De az elején a hordozó jobb véleményem szerint mint az autósülés... Szerintem amíg kell, addig elég széles lesz a hordozó és a mózes is. A mózest is pár hónapig fogjátok csak használni sétához, mert aztán már szeretnek nézelődni a picik. Ahogy néztem, hogy lehet dönteni, a sport részbe már 4-5 hónaposan berakhatod a babát, úgy hogy félig ülő- félig fekvő helyzetbe teszed a kocsit és akkor tud nézelődni, meg aludni is benne. :wink: És viszonylag jó könnyű kis kocsi is ez!
Én még holnap megyek pótvizsgázni gazd. matekból, csütörtökön meg van még társaságok pénzügyei, és pénzügyi banki alapok (az még nem pótvizsga, de azok tuti meglesznek!)

Lucuzs
Jó lehetett a Halász Judit, én kiskoromban szerettem. Marcinak letöltöttük a csiribirit, de egyáltalán nem érdekelte. Mondjuk őt tök más zene köti le már most... apja fia... :roll:

Rodina
Örülök, hogy jobban vagy már, nem fáj a fejed!

Angie
Én is mindig az időképet nézem, és én is :( Abban reménykedem, hogy gyereknapon nem lesz rossz idő, mert úgy tervezzük, hogy megyünk a vasúttörténeti parkba a minimax gyereknapra. Tavaly is voltunk, és Marci nagyon élvezte.

Dorka
Jajj, neked sincs ma egyszerű napod akkor :(
Paradicsomos húsgombócot még nem ettem, tegnap a krumplis tésztát kívántam meg :D Azt csináltam :D

szisszka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: