Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!!

Csak egy gyors életjel....Megérkeztem, minden rendben :wink: Remélem veletek is, mindenki vigyázzon magára és a babákra és a leendő babákra is :D

Holnap jövök bővebben!!

Pusz

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Joli!
Sajnálom hogy így megszenvedted a szülést :( .. hát sajnos itt nem ismerik a fájdalom csillapítot..
Végül az Ivók bent volt szülésnél? Melyik szülésznő volt?
Laura milyen babóca?
Majd ha tudsz gyere még és írj!!

Hát csajok mi úgy néz ki beálltunk az egyik éjszaka jóra a másik éjszaka carra :lol:
Ma éjjel egy tündér volt Nimród, fél 9kor evett este aztán 9kor elaludt.. utána csak 2-kor kelt fel enni aztán 5kor és most fél 7 elött vissza aludt.
Szerintetek az nagyon gáz ha az éjszaka első felét hordozóban alussza?? Ugyanis este abba beteszem kicsit mozgatom és már alszik is, kézben sokkal nehezebben alszik el.
Ja mert ugyanis nálunk arról csak álmodni kell hogy beteszem a kiságyban és szépen elalszik magától :lol: Az nálunk csak álom...

Iner!
Mírus hogy alszik? Könnyen elalszik?
Boldog névnapot kívánok én is a kis drágának!!! :wink:

Ancsi!
Üdv itthon!
Majd gyere mesélj!!! :wink:

Többiek???
Vendég
 


Sziasztok Csajok :!:

Már sokkal jobban vagyok, nincs olyan sokszor hányingerem, mint a 9-10. héten, de boldogan viselek minden rosszullétet :!: :wink:

Joli
Gratulálok Laura babához és nagyon sajnálom, hogy ennyire megszenvedtél :!: nem lehetett könnyű, de idővel feldolgozod a történteket biztosan, sok tejcsit és egy nagy ölelés, ügyi voltál :!: :wink:

Iner
A Te történeted nagyon megható volt, Nektek is nagyon gratulálok és a legjobbakat kívánom :!: :wink: Mírusnak nagyon boldog névnapot így utólag is!

Onlány
Nektek is gratulálok szívből :!: :wink:

Susy
Már közeledik a nagy nap, hogy vagytok drága :?:

Kírus
Gyönyörű a kisfiad :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 

 
 

Sziasztok...
Már itt vagyok anyuéknál és képzeljétek anyu elmondta apunak, hogy mi van velem :D Én nagyon jól fogadta :D :D :D
Kérdezte most tőlem, hogy-hogy vagyok...
Nem sokára indulunk...Izgalomban vagyok rendesen :D :D :D

Kírus: Ez jó, hogy egy álom, ho9gy az ágyban aludjon a kislegény :D :D :D Szerintem nem gáz, hogy a hordózóban alszik :D

Szép Derűs napot mindenkinek!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Leletem: 21mm petezsák benne egy 7 mm es szikholyag mellette egy 6 mm es embriotelep, életjelenség nem mutatható ki...
hüvelyi uh volt és a véegén mondták, hogy nem marad meg, missed ab...De azért pénteken mégegyszer megnézzik...ha nem változzik pénteken mütenek :cry: :cry: :cry:
Esélyem??????????????????????Szerintettek??????????????
csip-csip18
 
 


jaj, csip :!:

nem lehet, hogy még korán volt???
a petezsák szabályos? mert ha igen, akkor hátha csak MÉG nincs életjelenség

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Szabályos szerintem...arra nem mondot semmit...
képet is kaptam...majd lehet felrakom, de most nem hiszem
nem tudom mit tegyek pénteken kell vissza mennem
felhívtam a nőgyogyászomat azt mondta még ezt mégegyszer meg kell nézzni, aztán pénteken azonnal hívjam ha végeztem ő ott lesz a kórházban ugyis pénteken és akkor találkozzunk...
csip-csip18
 
 


nem tudnád az orvossal megbeszélni, hogy ő is legyen ott... hogy ő is lássa, mi a helyzet?

nagyon drukkolok!
én remélem, hogy egyszerűen csak korai volt még életjelenséget keresni.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Azt mondta, hogy ha végeztem hívjam fel és akkor találkozzunk és beszélünk, hát aztán lehet ő is még egyszer megnézz nem tudom mi lesz...
Hát magam alatt vagyok, nem gondoltam, hogy velem ilyen megtörténik vagy lesz...
Nem tudom mi lesz illetve mi vár rám a továbbiakban :cry:
az tény hogy görcseim vannak de csak pici menzis és semmi barnázásom nincs...amit kérdeztek is...
Ugy megérezztem hogy ma lesz hüvelyi uh...
nem tom...
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Joli
Sajnálom a történeteket és hogy ilyen barbárokat fogtál ki, én lehet szétszedtem volna őket. Viszont az hogy a fájások szinte össze értek az csak jó, mert utána jön a toló. gyors regenerálódást neked!

Zsu
Örülök, hogy jobban vagy, szuper!
Én köszönöm jól vagyok, SZÜLNI AKAROK, apa hétfőtől dolgozik, a sógornőmék jönnek csütörtökön. :? No comment
Tegnap lenyírtam a füvet este forró fürdőt vettem, de semmi. :roll:

Kitti
A remény hal meg utoljára. Egyik régi topic társam is így volt, mint te és mikor vissza ment volt szívhang! Ne add fel és ne szomorkodj!!!

Kép
Kép
susytunder
 
 


Csip még ne add fel, ebből még bármi lehet!

Susy szexterápia?!?! :wink: :oops: :lol:

Zsu de jó, hogy jelentkeztél!!! örülök Nektek! mi az a "nucha szűrés"?? nt??

Kép
gtunde75
 
 


Tündi
NT, nyaki bőrredő, down-szűrés :!: állandóan rossz ízű a szám, ha eszem utána egy 10 perc múlva már érzem a rossz szájízt és sokszor már ettől vagyok rosszul :!: :shock:

Csip
Semmi esetre sem szabad feladni (tudom könnyű ezt mondani), de ha jól emléxem elég későn lehetett nálad a beágyazódás :!: :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Jó estét Csajok!!

Nem tudtam ma jönni, de holnap pótolok :wink:

Szép estét mindenkinek!

Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!!!

Köszönöm szépen a bíztató szavakat, de nagyon nehéz...

Suzy: valószínűleg igen, de még azt semm tudni pontossan, hogy mikor volt...

Hát nem tudom, nem adom fel az biztos egy könnyen!!!!Nem tudom elhinni, hissz csak nőt és fejlődött a petezsák is 10 ről 21 lett és még egy 6 mm szikhólyag is volt most...Szóval nem értem mi alapján írták, mondták, hogy elhalt?!?!?!Persze beleélni semm szeretném magam, nehogy Pénteken, mert aztán mégjobban szar lenne...
De azért a párom nagyon bízatat és mondja, hogy csak csak lehet korai volt ez még...Mindenestre, ha Pénteken semm változzik, mert szerintem 2 nap nem tudom nagyon mit tudd változtatni, vgyis inkább, hogy mennyit nőhet!!!Én elhatároztam, hogy Hétfőn mégegyszer meg Uh-tatom magam!!!
Akkor már majd, hogynem 1 hétről lenne szó!!!majd akkor hiszem csak el, hogy nem fejlődik!!!!
Addig probálok nem idegeskedni, de nem nagyon jönn össze...
Ráadásul ma szólnom is kell a fönökömnek, hogy Pénteken nem jövök!!!!És ez most egy kurva szar helyzet, mert nem mondhatom meg neki, hogy lehet az van, hogy...valamit ki kell találnom...Mert nem akkarom elveszíteni a munkám!!!!
csip-csip18
 
 


Tünde
Az előző oldalon írtam neked, nézd már meg légyszi! Köszi!
Na ja szexterápia! :) Majd szét szakadok odalent az kéne még hogy apa letámadjon, bár akkor biztos megszülnék. Az a baj, hogy Kristóf kel reggel akkor nem lehet, estére pedig hulla vagyok, de megmondom majd apának, hogy én csak fekszek legyen ő aktív. :)

Kép
Kép
susytunder
 
 


Sziasztok!

Susy! Köszi a névnapi köszöntést :)

Kírus! Köszi neked is :) Tegnap előtt éjszaka nagyon nyűgös volt Míra, de most éjjel egész jól aludt, csak enni ébredt meg, aztán aludt is vissza, vele együtt én is, mert most úgy alszunk, hogy fürdés után elalszik, böfizik és megy a kiságyba,. Az tán a következő etetés már a másik ágyban megy és ott rendszerint én is elalszom vele együtt, így sajnos a böfi mindig elmarad, ezért lehet kicsit has fájósabb is, de éjjel olyan nehéz negyedórákat sétálgatni vele, hogy legyen valami…általában 7 körül fürdés, de most 2 napja már 6 kor nyügi volt, utána szopi és akkor elalszik kb éjfélig, majd onnantól 3 óránként kel :)

Joli! Gratulálok a Laurához, sajnálom, hogy így alakult a szülésed, a párod nem volt melletted? Én tuti elküldtem volna a dokit a náthásba…

Zsu! Köszi a névnapi köszöntést J örülök, hogy jobban vagy :)

Csip! :( nagyon elszomrodtam…miért? Lehet hogy tényleg még korán volt….remélem nem így lesz…

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner
 
 
 
 


Iner: Én is csak remélni tudok, de beleélni nem akkarom magam :(

Amúgy azt el is felejtettem megírni nektek, hogy már másik dokihoz is kértem időpontot, csütörtökön jövőhéten, majd lehet oda is elmegyek, nem tudom még az attól függ mi lesz Pénteken és a Hétfői Uh kiharclom még és akkor megláttom!!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Jó reggelt Lányok!!

Csip-Annyira sajnálom azt ami veled történik..... :( Csak arra szabad gondolni, hogy lehet, hogy még nem vagy 7 hetes terhes, mert normális esetben 7 hetesen már kell lennie szívnhangnak...De mivel neked annyira hosszú a ciklusod, így szerintem simán lehet, hogy tévedett a doki és fiatalabb a terhességed....Ebben bízzunk, én nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen pénteken!Majd bekukkantok, én is pénteken megyek 4 D-s Uh-ra, már majdnem 3 hete nem láttam a gyereket, kész vagyok :?

Joli- Sajnálom ezt a nehéz szülést, de tényleg a párod nem volt ott veled???Idővel majd megszépülnek az emlékek ez biztos és másképp látod majd, most még nagyon frissek az emlékek :!:

Juli- Te mikor mész a kövi Uh-ra???Tüneteid vannak??Bocsi csajok, csak nagyjából tudtam visszaolvasni :oops:

Kírus- Na az már fél siker ha csak az éjszakák felén rosszcsontkodik Nimród :D Én el sem tudom képzelni, hogy hogyan fogom bírni az éjszakázást, mert úgy alszom, mint a bunda általában, bár az Anyukák ilyenkor a semmiből merítenek erőt, tudom, hogy a babáért menni fog :wink:

Zsu- Örülök, hogy a hányinger már el-elkerül, reméljük most már marad is a helyzet :wink: Basszus te is mindjárt töltöd a 12.hetet, annyira szuper :D

Susytunder- Hajrá szexterápia :D :D :D Most Apának kell dolgozni egy kicsit :wink:

Tündi- Te hogy vagy??Én is várom már, hogy rugdosson a kisbabám, akkor kicsit megnyugszik az ember, van visszajelzése, hogy minden okés odabent :wink: Irigy-Irigy :D Képeeeeeet!!!

Iner- Mira csodaszép kislány, lassanként majd úgy is kialakul egy ritmus ( evés-alvás-ébrenlét), nagyon ügyesen csinálod :wink:

Csajok nálam minden okés, jó itthon lenni, sajnos most kocsim nincs holnapig, úgyhogy most itthon vagyok....Rendeltem szopipárnát, meg terhes farmert, minden féle szépséget :D Pénteken bulizni megyek, a barátnőm 30-ik szülinapja lesz, szombaton meg a nővérem szülinapját tartjuk, vasárnap meg indulok haza ( vissza Osztrákiába :wink: ).

Még megpróbálok pénteken bekukkantani!!

Puszi mindenkinek!

Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Ancsa: Remélem :) Neked meg jó szorakozást!!Aztán meg tessék jönni Pénteken, hogy mi a neme a gyermeknek, remélem megmutizza neked!!!!!!!!!!!!!!

Most beszéltem a fönökömmel, hogy Pénteken nem tudok jönni...Hát nem az igazságot mondtam el :oops: De megértette és mondta, hogy nem örül neki vagyis hogy ez nem jó, de megprobálják megoldani a helyetesítésemet!!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Csip!
Reméljük tényleg még csak korai hogy életjelenséget keressenek!!! Lehet jóval késöbb fogant..akkor viszont van esély!!!
Szerintem menj el egy másik dokihoz is...
Sajnos én is átéltem tavaly februárban egy missed ab-ot :cry:, de én nem mentem el másik dokihoz és a mai napig emészt az hogy el kellett volna mennem máshová is, mert lehet hogy megmaradt volna a babóca :roll: ...
Én nagyon drukkolok neked!!!

Ancsi!
Biztos szupi cuccokat rendeltél :wink: ..
Irigyellek a buli miatt :wink: , bár ha minden igaz jövö szombaton lesz egy kis kimenőnk(barátnőm tartja a névnapját)...

Susy!
Jó ez az utolsó verzió! :lol: Ne aggódj, nálunk tényleg így volt...a hátam közepére sem kívántam- de muszály volt gondoltam elöbb beindul a szülés (na de nem így lett)...
De nálad hátha bejön!!! :D

Ma voltunk méreckedni. 4970g és 56,5cm Nimród :D 2hét alatt hízott 84 dkg-ot és nőtt 3cm-t. Ő az én kis Gömbikém :lol: (Bár nem kövér)
Voltam ma fodrásznál is :)..
Hát csajok ezt látnotok kéne Nimród alszik a nagyágyban Kíra meg a hordozóban :lol: :lol: Hogy hogy fogom én onnan kibányászni és az ágyba tenni :roll: :lol: érdekes lesz...
Meg is örökítettem őket..


Kép
Kép
Vendég
 


Kírus: jól tetted, hogy megörökítetted :D
Remélem igazatok lesz és köszönöm a drukkokat még gyüjtöm öket :D
csip-csip18
 
 


[quote="susytunder"]
írta:
susytunderTünde
Drága, te mit tudsz erről az új rendszerről? Képzeld Ápr. 26- val lemondtam a hatalmas gyesemről és 27- től megigényeltem 28 nappal előbb a tgyást, és nem fogod elhinni, de már küldték arra a 4 napra. Méghozzá elég sokat. Úgy tűnik, hogy akkor a minimál bér kétszeresét veszik alapul, nem azt amivel be vagyok jelentve. Ez most jó, csak majd a gyednél lesz car, mert ott meg akkor a gyedet minimálbérből fogják számolni. :?


konkrétan milyen új rendszerre gondolsz?
arra meg, hogy mi alapján számolnak, és mennyit kapsz...konkrét adatok nélkül nem tudok semmit reagálni...
de ha pü-ben megírod, akkor szívesen megpróbálom megfejteni... :)

Kép
gtunde75
 
 


bocsi, de a többieknek csak este reagálok...még meló van! :oops:
de azért puszi mindenkinek! :)

Kép
gtunde75
 
 


Kérdésem a következő, kiváncsi vagyok tudtok-e segíteni,bár lehet hülye kérdés :(

Szerintettek hány mm ebriónál van már szívhang???Hány mm embriónál kezd verni a szív -ill. lehet hallani???

Köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


csip
http://www.gyerekabc.hu/On-es-a-baba-eg ... k-het.html
itt hétről hétre leírja... de Nálad ugye nem lehet tudni, hogy hányadik hétben vagy...
mindenesetre van egy ilyen is (dokiktól kaptam):
Kép

Kép
gtunde75
 
 


Köszi Tünde...Hát nem tudom, nincs sok remény... :cry: :cry: :cry:
csip-csip18
 
 


nem tudom Csip, én úgy emlékszem, hogy az első uh-on, amikor hallottuk a szívhangot, nekem sem olyanok voltak a méreteim, mint ahogy azt itt-ott olvastam... én ugye konkrétan tudtam, hogy mikor fogant a baba, a doki akkor még egy héttel fiatalabbnak tippelte a terhességet a méretek alapján... olyan nagyon picik még ilyenkor, hogy egy milliméternek is óriási jelentősége van!!!
ne keseredj el és ne add fel! még bármi lehet!

Kép
gtunde75
 
 


Köszi Tünde a biztatást, de olyan nehz, hogy elmondani nem bírom...
Most is már elfáradtam mennék haza!!!!!!!!!!!!
Megis fájdult a fejem egy picit no meg a derekam.
Remélem ez nem jelent rosszat!!!!
csip-csip18
 
 


Baromi fáradt vagyok, megfájdult a fej és a derekam egy kicsit :(
Semmi semm jó se ülni se állni...Olyan büdös szomog is jönn be, hogy csak na az utcáról....
Jaj mennék már haza..mehetek takarítani, de egyszerűen elfáradok...
Holnap jelentkezzem.
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok...
Gondoltam ma itthon leszek és pihennek egy kicsit ehelyett egésznap meloztam és most értem haza!!!!
Baromira elfáradtam fáj a derekam is, más bajom nincs....Csak még éhes vagyok káposztát csinálok székely...nyamiiii....
Holnap nagy nap!!!!Remélem fogok tudni aludni :(
Majd jövök a hírel, kérlek drukkoljatok!!!!!!!!!!!!!!

Sehol senki ma????Hol vagytok????????
csip-csip18
 
 


csip drukkolok ezerrel!

Sziasztok amúgy! jó reggelt mindenkinek!

Kép
gtunde75
 
 


Sziasztok,
Hajnali 1 órakor vonultam ágyba, nem tudom mikor aludtam el de 6 kor már fent voltam..Most már a hasam is megy nem alap szinten az izgulástól...
Nagyon izgulok!!!!
Jövök majd a hírekkel!!!
Drukkoljatok!!!!

Köszönöm Tünde!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


jó reggelt!

csip!
nagyon sokat gondoltam rád a napokban!
ezerrel szorítok! amint tudsz, jelentkezz!

kírus!
nem semmi, ahogy a kölkek alszanak :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok, megjöttem és sajnos nem jó hírekkel...
22mm petezsák 1mm nőt, de már üres volt azt mondták felszívodott az embrytelep az volt az embrió ami 6mm volt, nem volt már ott...
Hétfőn kell este befeküdnöm és Szerdán jöhetek haza...
Ez van, nem szomorkodom, érezztem fel készültem erre...
Nem is melozzom jövöhéten...
Már vettek vert és vizeletet...
Mütét után 4-5 hét kontroll...
Ennyit mondtak...
Szerintettek mennyit kell várni, 6hét röl hallottam...Végül is nem sok, kibírom...Jobban felkészülök...Előre nézzek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Párommal még nem talizztam!!!!!!!!!Ő szerintem nehezzen emészti, mint Én...
De túl leszünk rajta és csak előre törekszünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Juli!
Hogy vagy??? Hol tartasz most hetekben?

Csip!
Nagyon sajnálom, én is sokat gondoltam rád és drukkoltam :cry: ..
Tudom milyen érzés :cry:
Nekem azt mondta a doki aki mütött hogy 3-4 hónap múlva lehet probálkozni újra, mikor mentem vissza kontrollra az a doki meg azt mondta hogy fél évet várjunk :shock: ..
Mi egyiket sem tartottuk be... Február 23.-án csinálták a műtétet, április vége felé belendültünk újra a projektbe és aug 3.-án teszteltem pozit... Szoval azért kellett várni kicsit amíg össze jött Nimród...
De aztán majd a te dokid megmondja mennyit várjatok, ott lehet máshogy zajlik ez...
Vendég
 


Csip

Nagyon sajnálom! Én is sokat gondoltam Rád! Nagyon sok erőt kívánok, és mielőbbi felépülést. Legyen előtted példának Kirus. Ne adjátok fel!

Kirus

A Szilvi volt a szülésznőm. A mi babánk is elromlott. hasfájós szegénykém. Mi meg már zombik vagyunk. A tejem se elég, pedig szopi teát meg homeos bogyókat is szedek rá, de kell mellé a tápszer. De ettől a hasfájástól már felakasztom magam. :(

Többieknek is szép hétvégét kívánok. Tudom, hogy lógok a szüléstörténettel, de egyszerűen nem tudok annyit egy huzamban a gép előtt ülni. De ígérem megírom.

Joli
Kép
Kép
joli83
 
 


Kitti
Nagyon sajnálom! Tudod mire gondolj? Azt szokták mondani, hogy az a baba aki elmegy, beteg volt... talán jobb ez így, bármilyen kegyetlenül is hangzik, és nagyon ügyes vagy, hogy csak előre nézel! Ölellek!

Joli
Szoptatós teától fájhat a baba hasa, és a tápszertől is. Nem tudja olyan jól megemészteni, mint a tejcsit. Szoptatós teát és homeóst nem szabad együtt, mert a kettő üti egymást.

Bemásolok neked ide egy kis okosságot pocak fájásra.

Csodaszerek pocakfájásra
Először is vannak ugye a gyógyszertárban kapható cseppek és szuszpenziók, amik a (mohó) szopi során nyelt légbuborékok kihajtásában hivatottak segíteni. Recept nélkül kaphatóak.

1. INFACOL szuszpenzió - újszülött kortól adható, mivel nem szívódik fel a belekben, így mellékhatása sincs.
2. ESPUMISAN cseppek - szintén a kezdetektől adható, nem szívódik fel.
3. SAB SIMPLEX szuszpenzió - újszülött kortól, szopi előtt, vagy közben.
4. GRIPE WATER (angolvíz) - 1 hónapos kor után adható. Hascsikarás elleni gyógyvíz. Szintén a légbuborékok megszűntetésében segít, ill. megnyugatja a görcsös hasizmokat.
5. Papaverin - receptre kapható, görcsoldó.


Segítségünkre lehet a meleg jótékony hatása.
6. Jó meleg vizes textilpelus a pocakra.
7. Cseresznyemag párna. - A magok rendkívül jó tartják a hőt és csak fokozatosan engedik ki magukból. Sütőben vagy mikroban kell megmelegíteni és a fájó pocakra tenni.

A következő próbálkozás a masszázs lehet.
8. Babamasszázs hasfájásra. - Ezt inkább nagyobb, 2-3 hós babáknál javasolják.
9. BABYNOS hasmasszázs krém - Ánizs és kömény tartalmú krém hasfájós babáknak.
10. BABYNOS cseppek - 3 hónapos kor után. Felfújódás, görcsök, emésztési zavarok megszűntetésére.

Egyebek:
11. Szélcső - A hőmérővel ellentétben nem veszélyes, és nem szokhat hozzá a baba. Ellenben a felesleges gázokat frankón kiűzi.

Homeopátia!
12. CHAMOMILLA VULGARIS 15 CH (napi 2-4x5 golyó) - A csecsemő élesen sír, nyugtalan, egyik arcfele piros. Széklete zöldes, spenótszerű. Állapota este rosszabb, csak a ringatás nyugtatja meg.
13. COLOCYNTHIS 9-15 CH (óránként 5 golyó) - Görcsös hasfájás esetén, ha a panaszok a has masszírozására enyhülnek.
14. DIOSCOREA 9 CH (óránként 5 golyó) - Hirtelen kialakuló, periodikusan visszatérő görcsök, melyek hátradőlve és a hát masszírozására enyhülnek

Teák.
15. Édeskömény tea. - Segíti az emésztést, szélhajtó. (De sajnos sok babánál még rosszabbá teszi a helyzetet.)
16. Kamilla tea. - Székrekedés ellen néhány korty.
17. MECSEK tea - édeskömény és kamilla keveréke.


Kiegészítés: az első és legfontosabb persze az Anyuka étkezése. Kerülni kell a puffasztó ételeket, úgymint bab, lencse, borsó, karfiol, karalábé, kukorica, borsó, sárgaborsó, gyümölcsök közül az aprómagvasok, mint eper, málna, kiwi, puffaszthat a cseresznye is. Minimálisra kell csökkenteni a tejtermékek fogyasztását. Kerülni kell a csípős ételeket is. Gondot okozhatnak a citrusfélék, a hagyma, fokhagyma, paradicsom.

Persze vannak olyan mázlisták, akik bármit ehetnek, a picinek semmi problémát nem okoz:) Ki kell tapasztalni, melyik baba mit bír/nem bír.

Én elsősorban a masszázst ajánlanám és a tornát. A Babynos krém tényleg nagyon jó.

Nálunk továbbra se semmi. Kristóf sajna lebetegedett 39.5 a láza, torokgyulladása van, 5000 ft- ot hagytunk a gyógyszertárba. :?

Kép
Kép
susytunder
 
 


Köszönöm a drukkolást!!!!!!!!!!!!
Azért remélem nem 6 hónapot kell várni!!!!
csip-csip18
 
 


Csajok lenne egy kérdsem Ti mennyit adnátok az orvosnak a mütétért???(Mert engem a saját nőgyógyászom fog megműteni)
Remélem nem haragszotok meg, hogy ezt így nyíltan megkérdezzem!!
Mivel a késöbbiek folyamán is szertném, ha ő foglalkozna velem!!!!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok Csajok!!

Csip- Nagyon sajnálom, tényleg csak előre szabad nézni, fiatal vagy, gyorsan jönni fog a következő baba, aki meg is marad majd,ez biztos :wink:

Sajnos nekem sincsenek jó híreim, életem egyik legszarabb napja a mai....Ma voltunk ugye genetikai uh-on Hajdú Krisztinánál és a nyaki redő vastagabb, mint kéne....2,4-2,5-nek mérte a doktornő, állítólag 3 alatt még nem kóros, de én nagyon beszartam, végig sírtam az Uh-t....Hétfőn a saját dokimnál megcsináltatom a kombitesztet és imádkozom a Jóistenhez, hogy minden rendben legyen az én kis Gombócommal!!Ennek ellenére valahogy azt érzem, hogy minden rendben, ez a kisbaba tuti, hogy egészséges....A dokinő azt mondta, hogy nem vészes az eltérés, született már 5,6-os nyaki redővel is egészséges baba, úgyhogy bizakodó vagyok!!!Ja és valószínű fiú a kis drága :wink:

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!Jövő héten jövök!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


sziasztok!

Csip borzasztóan sajnálom! de nagyon büszke vagyok Rád, hogy így állsz hozzá, és igazad van! előre kell nézni! biztos lesz még azért pár szomorúbb időszakotok, de túl lesztek rajta! próbálj arra koncentrálni, ami most következik: egy csodálatos nyár, esetleg egy szuper nyaralással! :)

Ancsa nekünk 2,2-es volt a redőnk! az egyik kismamának, akivel együtt voltunk magzatvízvételen 4,5... és egészséges a babája! amikor én voltam a 12. heti uh-on, és mondta a doki, hogy 2,2-es az NT, akkor én is rögtön rákérdeztem, hogy az nem sok-e???
erre a doki: " 3-ig normális! remélem az interneten is ezt terjesztik!!! 4,5-5-ös adatnál KEZDHETÜNK aggódni!!!"

Szóval no para!!! minden rendben van odabent!!!

Kép
gtunde75
 
 


Kitti
Én tavaly a petefészek műtétemnél 50- et adtam a dokinak, én a te műtétedért 20- tól többet nem adnék. Ez az én véleményem.

Ancsa
Mikor én voltak nyakiredő uh- n mondták hogy 1.4, szép vékony. Kérdeztem meddig jó, azt mondták 3- ig. én nem hoztam volna rád a frászt ezzel, bár azt tudni kell, hogy hajdú Krisztina nagy szaktekintély. Az én hugomnak az afp- je volt az egekben, meg is akarták szakítani a terhességet, de ő azt mondta amilyen lesz a gyerek olyan lesz, az övé, és SEMMI BAJA! Már 10 éves elmúlt.
Szóval ne keseregj! Imádkozom értetek én is, és várom a kombi teszt eredményét!!!

Kép
Kép
susytunder
 
 


csip!
hihetetlenül sajnálom :(
szerintem legalább a 3 hónapot ki kellene várni. nem is azért, hogy testileg regenerálódj (mert fiatal vagy még), haenm azért, hogy lelkileg is teljesen rendbe gyere... gyertek...

pénz... nem tudom. ezzel most én is nagyon bajban vagyok. mivel ugye úgy könyörögtem ki az orvostól, hogy vállaljon el... de még esélyt sem adott arra, hogy magánrendelésre menjek. kapásból mondta, hogy csütörtökre jelentkezzek majd be a kórházba... szóval ezek után nem tudok tanácsot adni...

ancsi!
nyugi!
ha 3 alatt nem kóros, akkor a 2,5 bőven jó. nem?

joli!
remélem, túl lesztek ezen a hasfájós időszakon.
emlékszem, tesómnak sem volt elég a teje. 3. hónapra állt be a kereslet-kínálat... a Pupák januárban született... de az ősszel még bőven fejt a tesóm, hogy tuti elég legyen.
kezdetben másból sem állt az élete, mint szoptatás, fejés, szoptatás, fejés... :shock:

mindjárt folytatom... papám hív skype-on :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


no... nem hiszitek el!
81 éves az öregapám... és skype-ol :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock:

no, szóval... én jól vagyok, bár ma megint elég hasfájós voltam.
sajnos hétfőn be kell mennem a kórházba, mert úgy néz ki, a munkám csak áll, senki nem csinálja meg :? csak nem tudom, hosszú távon így mi lesz. mert most még be-be megyegetek... de ezt senki nem fizeti ki nekem... sőt! senki nem köszöni meg nekem... és ugye táppénzen vagyok, a fizum elég kevés százalékáért...
szóval megvárom, hogy az oktatások nagy része még lemenjen (no, pont a nőgyógyászatot nem fogom sz@rban hagyni :) amíg nekik nincs meg az oktatás, addig csinálom :)), aztán adieu!

centit vágom... még 6 nap az uh-ig...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok, köszönöm a válaszokatÉn is gy Gondoltam, hogy egy 10 ezer jó összeg, ha meg még bejönn hozzám megnézz akkor emelem az összeget!!!!!!!!!!!
Az éjszakáim azok kegyetlen szarok...
Hát jól sejtettem a páromat rosszabbul érintette...De megbeszéltünk változtatunk az életünkön.Anyóssal is beszéltem, mert ő megkiborult, hogy nem mondta el a fia neki...pedig tegnep már csak ő hiányzot nekem, azt elmagyarztam neki, hogy akkor akartuk elmondani Kedden a szívhang miatt, de nem értette meg és végül szerintem megsértődve ment haza...De leszarom...
Hát várom, hogy túl legyek!!!!!!
Örülök, hogy van egy kuytám, mert most mintha érzzné, hogy valami nem okés, és tök cukin búji hozzám, és a párom is.
Lesz ez jobb is :)
Kellemes Hétvégét!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok,
Hát holnap kell befeküdni, nem mondom, hogy jó, de már legyek túl rajta, úgy fogom fel, mintha ez megsemm történt volna és inkább azt nézzem, hogy ez még lehet jobb is hisz 7 évig szedtem a fogit s a 4 hónapban estem teherbe...Lehet ez jót tesz most velem, egy kis tisztitó kúra...
Tudtok valami olyan vitamint ajánlani amit utána jó szedni???
Esetleg a Barátcserje???Vagy valamit???
Én csak C vitamint szedtem no meg Folsavat és lehet hiányzott onnan még valami...De most erősödni szertnék és kellene elötte valamit szednem...
Köszönöm

Ja és Tünde, most megfogadtam, hogy rendessen fogom a hőmet is mérni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apa még azt is mondta, hogy felöle gyertya állást is csinálhatok, nem fog kinevetni!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


csip!
továbbra is sokat gondolok rád!
sok erőt kívánok a holnaphoz!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


sziasztok!!!

[quote="csip-csip18"]
írta:
csip-csip18Apa még azt is mondta, hogy felöle gyertya állást is csinálhatok, nem fog kinevetni!!!!!!!!!!!!!!!


de éééééédes a párod!

magzatvédő vitamint nyugodtan szedhetsz már a teherbeesés tervezésének időszakában is! ártani nem ártasz vele... én a Femibion 800-at szedtem, ez mellé már nem kell külön folsavat szedni!
amit én még csináltam: elmentem fogorvoshoz, és rendbe tetettem a fogaim, illetve kicseréltettem az amalgám töméseket...

Holnapra nagy drukkokat küldök!

Kép
gtunde75
 
 


Sziasztok Csajok!!

Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató szavakat, kicsit lenyugodtam, utána olvastam a dolgoknak és tényleg nagyon sok helyen 3-ig tartják normálisnak a tarkóredőt, abban meg bőven benne vagyunk :wink: Ja szerintetek az nem befolyásolhatja a dolgot, hogy a páromnak sem egyszerű a nyakszerkezete???Konrétan iszonyú rövid és vastag a nyaka, inget nem kapunk neki soha, mert ami nyakban jó az 3 méterrel hosszabb a kezénél, szóval nem az a konfekcióméret :D Szerinte csak tőle örökölte, ami lehet, hogy nem is hülyeség, hiszen 50%-ban tőle kapta a kromoszómákat :wink: Ma megyek este kombitesztre, drukkoljatok!!

Csip- Gondolok ma sokat rátok!!!!Annyira aranyos vagy, hogy ilyen jól fogod fel a dolgokat, nem is szabad csak is előre nézni! :wink: Párod nagyon cuki :D Minden rendben lesz, hamarosan egy cuki babuka Anyukája leszel, ez biztos :wink:

Tündi, Susytunder- Köszönöm, amit írtatok, annyira jól esett, megnyugtatott :wink:

Juli- Munkát ne vidd túlzásba! :wink:

Ja jövő héttől én is dolgozom, hétfőn és kedden 13-20-ig, ezt már tudom, majd ma hívom a főnökömet, hogy mely napokon kell még mennem :wink: Hát nincs sok kedvem az biztos :roll:

Mennem kell, mosás hegyek várnak rám :wink: Mindenki vigyázzon magára!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?