Twist: Köszönjük a jókívánságot
Esztó: neked is nagyon boldog névnapot kívánunk így utólag
Ma voltunk gyerekorvosnál, Eszti megkapta a dupla oltást, eléggé bömbölt, aztán amikor felvettem, akkor meg elkezdte szopizni a karomat, úgyhogy kinn a váróban kénytelen voltam megszoptatni.
És szegény nem gyarapodott eleget, az elmúlt egy hónapban csak 390 grammot, most 6390 gramm, így írt fel az orvos neki tejpépet + el kell kezdenünk a hozzátáplálást is almával, banánnal ilyesmivel. Persze nem nagyon tudtam figyelni arra amit a doki mondott, mert Eszti közben a karomban ordított az oltások miatt, úgyhogy részben nem is hallottam a gyerekorvos mondandóját
De majd a védőnő remélem legközelebb ha jön elmondja nekem megint. Ja és mivel a súlygyarapodás nem volt megfelelő, 5 hónaposan is mennünk kell a dokihoz is, meg a védőnőhöz is. Mert a legújabb, hogy külön-külön kell hozzájuk járni valami új rendelet miatt, amivel az én személyiségi jogaimat védik
Hát az enyémet inkább ne védenék, és akkor nem kellene külön szaladgálnom mindenfelé. Úgyis elmondom a védőnőnek is, h mit mondott a gyerekorvos, nekem sokkal jobb volt úgy, ahogy eddig volt, hogy ő is ott lehetett..
Na mindegy, csak bosszantó. Meg őszintén kicsit rossz érzés, hogy kell már a hozzátáplálás, pedig tejem az lenne elég, csak a Kisasszony étvágya nem elég nagy.
NA bocsánat a panaszáradatért
Ja és még egy kép az angyalkáról
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1274774935.8735.jpg[/img] [/img]