Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg, a rémálmok! Az utóbbi napokban nekem is folyton voltak, de nekem nem a babával, hanem ilyen üldözősek. Mindig menekülnöm, bujkálnom kellett valaki elől... Remélem, ez nem jelent rosszat! :) Valami tudat alatti félelem... :roll: Mert amúgy meglepően jól vagyok lelkileg. :)
Olyat is álmodtam tegnapelőtt reggel, hogy a húgommal az ágyban ültünk, és tévéztünk meg beszélgettünk, én a hasamat simogattam, és mondtam neki, hogy milyen fura, hogy ha így hátradőlök, milyen picike lesz a hasam, és mennyivel lejjebb van! Erre próbáltam összezárni a lábam a takaró alatt, és nem sikerült... Félig kint volt a baba!!!! Megfogtam, és magamhoz öleltem. Annyira cuki volt! Nem sírt, csak pislogott. Csajok, ha ilyen könnyen menne, én legalább 6 gyereket vállalnék! :D :D :D

KépKép

KépKép
barbazso

Á, már értem! Hát ezzel én is kiegyeznék! Akkor kitartás így a kezdetekhez, aztán meg.... Hmmm! De jó lesz Nektek! Fél hónap...! :)

KépKép

KépKép
barbazso

Már zuhog is. Mintha dézsából öntenék... Naná, hogy villámlik is mellé... Én meg soha nem kapcsolom be a tévét napközben, ma nem tudom, miért, de megtettem. Pedig nem is nézem. Arra jó volt, hogy lássam elmenni az adást... :)
Nem félek. Apa, gyere haza!!!! :D :D :D

KépKép

KépKép
barbazso

Lökött kutya, meg mintha mi sem történt volna, húzza a lóbőrt... Ahelyett, hogy rám vigyázna. :D

KépKép

KépKép
barbazso

Na végre,Barbazso,még egyben!!! :D Azt hittem már Te is sikeresen beelőztél. :wink: A viharért sorry,eskü nem direkt volt!! :D :D
Hiberniával Ti egy napra voltatok kiírva,ugye?

Zsu,látod,anyósom már csak ilyen nagyvilági nőci. :roll: Néha olyan érzésem van,mintha párom lenne a szülő,anyós meg a gyerek. :D

Gondolkodtam ezen a front-dolgon.A héten melegfront volt,ugyi?7végén milyen lesz?Csakmert melegfronttal jöttek a fiúk...Akkor hideggel a lányok?Vagy ez hülyeség?

Ki kéne vasalnom apa ingeit,azért ne úgy menjen holnap dódozni,mint egy talált gyerek. :lol:

Kép

KépKép
mayday

Hát valami 14 fokra lehűl azt hiszem vasárnapra a hőmérséklet. Most hogy az orvosmeteorológiailag hideg frontot jelent-e...?! Tényleg nem tudom.

Igen, egy napra voltunk kiírva. Lehet, a végén nekem az első megérzésem jön be? Mármint hogy túlhordom 2 nappal...
Banyek, nagyon keményedek. Készülődik a testünk... :)
Azon gondolkoztam ebéd közben, vajon lesz-e valakinek extrémebb szüléstörténete Csöpplánynál. Mondjuk egy jó kis dugóban, kocsiban szülés... :D A legdurvább sztorit jutalmazni kéne a nyári találkozón! :D Vagy túl pihent az agyam, hogy ilyenek eszembe jutnak?! :D Mindenki hozna valami apróságot, és megszavaznánk, ki kapja... :D :D

Ja, az előbb néztem a facebookos kezdőlapomon, hogy egy ismerősöm csatlakozott az "Óvakodj a részeg autóStohl!" klubhoz! :lol:

KépKép

KépKép
barbazso

Ezt találtam:
Tietze 1984-ben egy New-Yorki orvospáros adatait publikálta, akik 1948 és 1957 közötti adatokból azt az eredményt kapták, hogy a legtöbb gyermek egyértelműen holdtölte után, a legkevesebb pedig újholdat követően születik. Az időjárás, légnyomás is befolyásolhatja a születést. Dr. Geréb Ágnes, szülészorvos például megfigyelte, hogy olyan időjárási viszonyok esetén, amikor egy-két napon belül esősre fordul az idő, gyakoribb a fájások nélküli, idő előtti burokrepedés. Magyarázat nincs rá, de egy biztos, az időjárási és nyomásviszonyok is hatással vannak a szülésre, annak beindulására.

Hiberniának bejött.... :)

KépKép

KépKép
barbazso

Hát én se tudom milyen idő milyen front...Mindjárt megnézem google-n.

Én már nem hiszek a megérzésekben...Egy hónapja az életemet is rátettem volna,hogy 05.05. lesz a szülésem napja.Valahogy nem jött be... :roll:
Szerintem jó ötlet ez a legextrémebb szüléstörténet verseny,de megmondom az őszintét,én nem szeretném megnyerni. :oops:

Amúgy én keményedek,meg görcsölgetek elég durván,de nem rendszeres,szóval kuka. :lol:

Stohl Buci... :lol: :lol: :lol: :lol: Jól felkapták,de remélem végre le is csukják.Énn nagyon nem csipázom. :roll:

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Hibernia, gratulálok Nektek! Sok tejcit kívánok! Kíváncsi vagyok a szüléstörténetedre.
Hú, annyit írtatok, hogy én nem tudom tartani a lépést. Mindegy, lesz ez még így se.
Köszönjük a dicséreteket. Ez a fiú egyre többet eszik, ma pl. 100-at evett reggel, de csak ritkán mérem. Egyébként jó baba.
Szegény kislányom meg beteg, tiszta nátha, mostmár a férjem is elkapta tőle.
Na megyek is, legyetek jók, szüljetek mihamarabb :) [/b]
kriszta15

Halihó barba! Örülök, hogy jól vagy! :D

Mucus most jutott eszembe én nem is írtam semmit.... bocsánat, és nagyon-nagy gratula a csöpséghez :oops: :)

Barba:hát én is remélem, hogy nem fogjuk megbánni a pelusokat, de engem nagyon motivál, hogy összesen 5000 db pelenkától szabadítom meg a földet ezzel na meg a gyermekemet is...hiszen ő szívja meg ha most nem figyelünk oda....

Ja és igen a hasam még fenn van de már nem érdekel..kedden beszéltem azzal a lánnyal aki tegnap megszült: gyerek fenn, zárt méhszáj volt az akkori állapot..másnap du mégis ott volt a csöpség!

Ja és pénteken újhol lesz..akkor kevés baba fog születni...nah arra kiváncsi leszek...bár én nem épp a legnagybb forgalomban szeretnék megjelenni a szülőszobán... lehet nem is látnám az orvosom akkor.....

Na de mindegy viharok ide-oda meg frontok ezek a gyerekek akkor is csak akkor jönnek ha ők úgy gondolják...

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Zsu, én is ebben bízom,hogy nem számít a hasleszállás és társai,meglehet a baba hipp-hopp.Ilyen sztorikat meg szeretek hallani. :D

Kép

KépKép
mayday

Az ember kihagy pár órát, és akkor indul be a topik! :D Tökre jó!
Nálunk akkora vihar volt, hogy se tv, se internet, se telefon! :( :twisted: :twisted: útáltam! Tökre sötét, mintha este 8 lenne! Az erkélyen lévő "kerti" lámpák is kigyulltak! Nagyon kemény volt! A madárkáim pedig az etetőben próbálták átvészelni a vihart! Sikerült nekik! Olyan édesek voltak! :D

Mayday!
Azért a zuhit tudjuk, hogy Te küldted! :D De nem baj, legalább meglocsolt! Mondjuk jég nem volt, azt már nálatok "letette"! :D
És én is remélem, hogy most már Stholt tényleg lecsukják és végre példát statuálnak vele, hogy attól mert valaki "média sztár" nem tehet meg bármit! Ráadásul, úgy hogy szinte minden éveben van valami kihágása! Kár hogy nem én leszek a bíró aki elítéli majd, vagy az ügyvéd, aki a balesetet szenvedetteket védi majd! A gatyáját is leperelném róla az tuti!

Zsófesz!
Örülök, hogy azért minden rendben veled! A vihar nálunk is itt járt! Gondoltam is rád, hogy biztos nálatok is esik! Nem tévedtem! A kutyák nálunk az egyik a sarokban kuksolt, mert félt a dörgésről, a másik pedig úgy horkolt, hogy csak na! :D
A "vizes esetnél" Lacinak esélye nem volt lecsitítani, mert szegény a kocsiban ült, mert szeretett volna beállni, mert a csaj már tolatott ki, mikor a megjegyzést tette! Persze amikor meglátta, hogy a drága vizemet rálocsolom a szőkeségre, na akkor ugrott ki a kocsiból! Fenyegetett, hogy feljelent, meg minden! De csak annyit tudtam mondani, hogy "Rendben jelents fel, de igyekezz, mert időre megyünk!"

Csöpplány!
Akkor így kibírható az 1 nap meló és a 8 nap pihi! :D Irigyellek érte! Azért most már nem kell sokat "egyedül" lenned. A párod pedig szerintem élvezni fogja azt a 8 napot amit veletek tölthet majd! :D Ha lesznek friss képek kaphatunk majd mi is???? Ugye nem túl nagy kérés! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Lányok: van egy kemény, görögdinnyém a hasamban .... mit csináljak ezzel?! :roll:
Amióta itt járt a vihar bekeményedett a hasam és nem akar leapadni, és ha még a poronty is el kezd mozogni, na akkor szét akarok pukkadni. :shock:
Leledzik itten szenvedő társam(társaim)???

KépKép
charlott

Egyet értek Ercskatival,Csöpplány képeket akarunk nézegetni!!!! :D :D
Lányok mindenkitől bocsika a viharért,ígérem többet nem küldök,csak ha kéritek. :lol: :lol:

Apa gyártja a tonhalas salimat vacsira,már 3.napja azt eszem.Naon fini,plussz nem hízlal. :D Bár nekem már mindegy. :roll:

Volt nálam duán egy bnőm,szép barnán,50 kilosan,dögös friszkóval,csini ruciban.Eddig tök jó,csak amikor elővette a fényképezőjét és csináltunk pár közös fotót,na akkor ment el az életkedvem...Hát talán csak annyit mondanék,hogy a Királynőt nem igazán nyerném meg. :roll: :lol:

Kép

KépKép
mayday

Vagyok Charlott!!!Szerintem normális a görögdinnye,nekem is ilyen szinte egész nap.Vagy fáj is?

Kép

KépKép
mayday

Mayday: akkor tudod miről beszélek (most már értem Hiberniának a keményedéseit) ! Szerencsére nem fáj, bár szurkálások vannak az alhas tájékán, de az semmi sem. :roll: Van valami módszered a keményedés puhításásra?
Milyen finom vacsit csinál a párod!! Nagyon szeretem a halas kajákat, holnap reggelire nyitok egy konzerves tonhalat. Nyami!!! :lol:
Engem meg állandóan leszólítanak az utcán, hogy ugye ikreket várok, mert hatalmas a pocim!!! Biztos óriás bébim lesz! :evil:

KépKép
charlott

Örülök,hogy kedvet csináltam a halhoz! :wink:

Ilyen ikres meg nagybabás beszólásokat én is kapok,meg persze a "úúú,de durvaa,nem fáj?" :shock: :? .Nem tom minek kéne fájnia....

Kép

KépKép
mayday

Babócád nyugton van vagy mozgolódik?
Mert mikor Krisz a keményedés ellenére (vagy éppen azért) kinyújtózkodott és bordámat feszítette, na az nem volt kellemes érzés!

KépKép
charlott

Sziasztok!

Jelentem Balázsról a képek a gmail-en.

Itt is nagy vihar volt,el is ment az áram,persze nálam ment a számítógép,tv,melegítettem a kajámat,meg volt egy adag mosás is a gépben.Még jó hogy 2-3 perc múlva visszajött az áram.Volt nagy szél,meg égszakadás.

Hát magunkról:Balázs már 5 óta fent volt,evett mindkét ciciből,kapott még lefejt tejet,aztán pacsi volt,aztán még kellett egy kis tápit adni neki,most nézelődött még egy 10 percet,és most végre elaludt.Úgy látszik estére elfogy a tejcsim,mert sose elég neki.Napközben nincs probléma,eszik,alszik.Pont az estéknél van problémánk.
Most már jobban viselte Balázs a fürdetés,most csak kicsit ordított! :lol:

Én is úgy tudom hogy a telihold hozza a babákat,az újhold nem.Frontoknál meg én a hidegfrontot tudom.

Most ennyi sajna,megyek megszárítom a hajamat,meg vacsizok valamit.

KépKép
Kép
csöpplány

Én is csatlakozom... :) Néha annyira feszít, és ha arra még Samu is táncba kezd, úgy érzem, a következő pillanatban szétpukkad a magzatburok, és elfolyik a víz... De eddig nem... :) És most ne is, mert a végén lemaradok a királynőválasztásról! :D

Hát Kata, én szétröhögtem magam a történeteden! Barnus is büszke Rád! :D

KépKép

KépKép
barbazso

Csöpplány, annyira édes Balázs! Egész este Őt fogom nézegetni. :) Milyen nagy rá tényleg a ruha! Anyukád tudott venni neki kisebbet?
Jaj, úgy megpuszilgatnám! :) Nem akarom sürgetni Samut, de már nagyon várom, hogy a karomban legyen! :)

KépKép

KépKép
barbazso

Istenem,Balázs annyira,de annyira édes!!!! :D :D :D Hogy bírod ki,hogy nem eszed meg? :lol: :lol: :lol:

Charlott,Bálint ma nem túl aktív,illetve az,csak már nem tud nagyokat mozogni.De a bordám alá még nagyon szépen bedugja a (gondolom én) fenekét. :roll:

De egy balf@sz ez a Kinga.(Barátok közt) :D

Kép

KépKép
mayday

Köszönöm a Balázs dicséreteket! :oops: :oops: Zavarba hoztok! :oops: :lol: Szivem szerint folyton a karjaimba tartanám,de párom nem szeretné ha elkényeztetnénk,így szoptatás alatt élem ki magam! :D Imádom a kis pofiját,kezd husisodni és olyan jó megpuszilgatni!:D

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány!
Egyet értek a többiekkel! :D Balázs egyszerűen zabálni való! Már bocsi a kifejezésért! És ne csak akkor tegyél fel képet, amikor mi mondjuk! Hanem ha úgy látod, hogy vannak újak és azokat meg is mutatnád nekünk, akkor várjuk szeretettel! :D

Mayday!
Látom Te is Barátok közt rajongó! :D Én is! :D Most már kezd egyre jobban érdekelni, hogy mi is lesz ennek a vége! :D

Zsófesz!
Ha találkozunk akkor személyesen is elmondom a történetet, mert úgy sokkal, de sokkal izgalmasabb, és élvezetesebb! :D

Charlott!
Azt hiszem ma én is úgy vagyok, mint Te! Görögdinnye a hasamban! Kendra annyit keményedett ma..... és még hozzá jött a mocorgása és a kis testrészeinek a kinyomkodása... úgyhogy azt hiszem tudom miről beszélsz! Én "hülye dagadt picsát kaptam" azt hiszem az ikres sztorik jobbak! :D

Mindenkinek szép éjszakát! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Én a második feléről lemaradtam. Mi volt? (Barátok közt) :)

Kíváncsi vagyok az élő előadásra, de ne legyen a kezedben víz!!! :lol:

KépKép

KépKép
barbazso

Jó reggelt!!!

Ilyen se volt még,hogy első legyek,de már 6óta fenn vagyok.Elment a nyákdugóm és NEM jóslóim vannak,de még elég lightosnak érzem.De nem kiabálok el semmit. :roll: Apának meg menni kellett melóba,szegény,tiszta ideges.

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Mayday, ez nagyon izgi! Milyen időközönként vannak a fájások? Olyan, mint a mensis görcs? De amúgy jó vagy, ugye? Párod nem csodálom, hogy izgul...

KépKép

KépKép
nadina01

Mayday: juj, de izgi, akkor szorítok, hogy hamar és könnyen jöjjön a folytatás! :wink:

Barbazso: neked hogyan telt az éjszaka, no és a reggel! :lol:

Csöpplány: nagyon aranyosak, meghatóak a képek Balázsról és férjedről is! :) Örülök, hogy minden rendben van nálatok és a természetes folyamatok is beindultak.

Ercsikati: Ez nagyon durva beszólás már!!! De még is mit képzel az, aki ilyen csúnyaságokat mond ? :shock:

KépKép
charlott

Nem is tudom kinek mit akartam írni most így hirtelen.
Megnéztem a gmailt. Csöpplány, Balázs tündéri!!! Én egész nap le se bírnám tenni a helyedben :lol: Olyan kis szép! Sikerült kisebb rucit venni neki?
Zsu, a szoba tök jó lett, az a bölcső nagyon jó! Milyen jó lesz majd a bébinek benne ringatózni hamarosan. A hasad meg jó nagy már :D

Nekem ma feltűnően jó éjszakám volt. Csak egyszer keltem pisilni és se rémálom, se hasamban rugdalás nem volt. Most is alig mocorgott reggel a drága. Mi lehet vele... kicsit aggódom is, de lehet, hogy csak a közelgő hideg frontot érzi és készül, hogy akkor majd jól kitombolja magát...
Itt szoktam nézni, hogy milyen front jön, ha valakit érdekel:
http://www.idojaras.hu/
Ma kettős front van, holnap gyenge meleg, aztán vasárnap hideg. Aztán lehet, hogy ez nem igazán számít, de nekem valahogy a hidegre reagál a szervezetem és elég szarul tudok lenni. Meg a kórházban is mondták, hogy hidegfront előtti nap és aznap elég tömeg szokott lenni a szülőszobán :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

Ja, nálam nincs nagy változás, keménykedünk, rúgdosunk, de még jól vagyunk. :) Kicsit parázok az érkező hideg front miatt, állítólag pihizni kell ezerrel, ha nem akarunk bajt (illetve szülést) hétvégén. Egész nap az ágyban leszek és romantikus filmeket fogok nézni. :lol: no, jó nem is!

Nadina: brutális a vasánap 12 fok! :shock:

KépKép
charlott

Olyan 20 perces fájásaim vannak,hívtam a dokim,azt mondta ráérünk 4-5 perceseknél indulni.Jujjjj,titta izgalom!!! :D :D

Igen,mensis görcs és teljesen máshogy fáj,mint a jósló.Amúgy rendbe vagyok,csak azért picit megijedtem reggel a nyákdugótól,hirtelen azt se tudtam,mi az... :roll:

Kép

KépKép
mayday

Mayday:huuu,,de izgiii!!!Ha nem baj,akkor én azt kivánom hogy nehogy abbamaradjanak a fájások :lol: Azért remélem férjed el tud szabadulni a melótól ha itt az idő!

Még egyszer köszönjük a dicséreteket.Tegnap este 8kor elaludt,aztán csak fél 3kor keltettem(én is akkor keltem :shock: ),kajcsizott és rögtön aludt is tovább 6ig.Aztán most megint kelt 9kor.Éjszaka tápszert kapott,mert nem tudtam este fejni semmit.reggel 6kor kapott cicit,de pótolni kellett mert nem volt elég.Most csak cicit kapott és úgy néz ki szépen alszik,tehát volt elég tejcsi.De megint mindkét cicit kérte.Az a baj hogy így kb 1 órás egy etetés.Aztán még pelenkázás meg büfiztetés.Majd másfél órát van ilyenkor fent.Na de mindegy.Kerestem tejserkentő praktikákat,remélem valamelyik beválik.Kéne az a tejcsi,mert a tápszertől a hideg futkos a hátamon.De éhen meg nem maradhat.
Na ennyit rólunk.

Charlott:akkor már nálad is készülődik valami! :D Hátha indulna a babaeső,hónap végére elég sokan odatömörültetek :wink:
Már alig várom hogy arra jöjjek,hogy kinek gratulálhatok! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Jajj azt elfelejtettem,hogy igen,sikerült anyunak kisebb rucikat vennie.Ma este már talán meg is száradnak.Végre.Már sajnáltam szegény Balázst hogy ilyen nagy rucikban van.Arról nem beszélve,hogy mindig felcsúszott szegénykémen.Nagyon édesek,és nagyon picik :lol: összesen vett 8 darabot,5400 ft volt.Remélem ki tudjuk használni,és Balázs nem nő hirtelen nagyot :shock: :lol:

Tegnapelőtt,első fürcsi után,bebugyoláltam a törölközőbe,erre belekakált.Tegnap meg belepisilt.Lehet még se lesz elég a két kapucnis törölközője? :lol: Ja és már kétszer kellett átöltöztetni,mert pelenkázás közben lepisilt,meg magát is :lol: :lol: :lol: Sose várja meg hogy bepelenkázzam.Mihelyt kiveszem alóla a régit,már nyomja is a pisit!Kis szökőkút! :lol: :lol: :lol:

Gondoltam elmesélem,hátha elképzelitek és jót nevettek rajta!Utólag már én is nevettem rajta,akkor per pill kicsit zokon esett.És amilyen ártatlan szemekkel nézett rám közben.Inkább majd megzabáltam minthogy haragudtam volna- :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Mayday!!!! Nagyon szurkolok! Nem is tudom, elengedtem-e volna Barnust dolgozni így reggel... De ugye el tud jönni a munkából, ha itt az idő?! Zuhanyoztál/fürödtél? Erősödnek a meleg víztől? Vagy attól csak rendszeresebbé szoktak válni? Na, most jól ki fogunk faggatni, végül is Te vagy a kemény magból (mindennap író) az első, aki természetesen szül. Vagy rosszul tudom? Amíg otthon vagy, kérjük a rendszeres tájékoztatást... :)

Szerintem közben Kismami is sikerrel járt, mert nagy a csönd... :)

Én is tök jól aludtam az éjjel, bár az elképzelhetetlen számomra, hogy egy éjszaka=egy pisi... Nadi, irigykedem. :D Álmomban már Samuval babakocsiztam... Van 3 innen-onnan örökölt kocsink, de én minden álmomban az imádott Haberkornomban tologatom... Remélem, nyár elején megkapjuk! :D
Charlott, Neked tart még a dinnyézés? Vagy annyira most nem keményedik, mint tegnap? Hát baj már nem lenne, ha megszületnének, 2 hét ide vagy oda az teljesen természetes elvileg, de mondjuk én sem szeretnék a folyosón szülni, mert a front miatt beindul az áradat... :roll:

Csöpplány, a fürdés utáni törcsibe kakilásért nem irigyellek, de minden mást már nagyon várok! :) 7 és fél éves voltam, amikor Öcsém született, és Anyu megengedte, hogy mi fürdessük, pelenkázzuk, altassuk... Emlékszem, ő is folyton ezt csinálta. Ahogy levettük a pelust, felállt a cerka, és kilőtt.... Állítólag a hidegre reagálnak így. Ahogy kicsit fázni kezdenek, rögtön jön a pisi. :D Na, remélem, nővérem nem mondja el Neki, hogy ezt leírtam, mert Ő néha beleolvas a fórumunkba, amióta egyszer nála töltöttem egy napot. :) Tényleg, üzente is, hogy gratulál Balázshoz! :)

KépKép

KépKép
barbazso

Bocs, hogy ezt így egészben bemásolom, de a nővérem küldte e-mailben, és nem tudom a linket... (Ő is így küldte.) Vasárnap előnyben a jógára járók...! :)

Pénteken kettősfronti hatás terheli a szervezetet. A hideg- és melegfront érzékenyek is tapasztalhatják a panaszaik felerősödését. A napok óta tartó borongós idő felerősíti a depressziós panaszokat. Fényterápiával sokat lehet enyhíteni a borongós hangulaton. Továbbra is lehet számítani a reumatikus panaszok jelenlétére, de egyéb görcsös panaszok is megjelenhetnek. Az emésztőrendszeri panaszok ellen jó hatású, ha kerüljük ilyenkor a puffasztó ételek, szénsavas italok fogyasztását. A front érzékenyeknél jelentkezhet fejfájás, migrén. A koffein tartalmú italok helyett a zöldteát, a gyógyteákat, és a gyümölcsleveket részesítsék előnybe.

A hétvégére sem várható javulás az időjárásban, marad a változékony, esős idő, viszont a légszennyezettség és a levegő pollenszintje a csapadékos időjárásnak köszönhetően jelentősen csökkenni fog.

Szombaton a vastag felhőtakaróból főleg a déli országrészben lehet számítani záporra, zivatarra. Melegfronti hatás érvényesül, így jelentősen esni fog a légnyomás, vérnyomásunk ennek kompenzálására emelkedhet, ingerlékenyebbé, izgatottabbá válhatunk. A cukorbetegek is számíthatnak a vércukorértékeik ingadozására. A diéta fokozott betartásával ellensúlyozhatják a kellemetlen tüneteket.

Vasárnap nyugatról erős hidegfront érkezik, ennek hatását főleg az ízületi panaszokban szenvedők fogják érezni. A kismamáknál görcsös panaszok léphetnek fel, ezért vasárnap pihenjenek sokat, rosszullét esetén végezzenek lazító légző gyakorlatokat.
A szél is megerősödik, a szélre érzékeny fejfájósok is megerősödő panaszokkal küzdhetnek a nap folyamán. Mivel a hőmérséklet jelentősen esni fog a nap folyamán, a panaszok ellen és hangulatunk javítására is ajánlott a meleg levesek, gyógyteák fogyasztása.

KépKép

KépKép
barbazso

Innen pedig egy-két dolog jól jöhet még:
http://radvanya.gportal.hu/gindex.php?p ... nid=511011
Véletlenül kerültem erre az oldalra. :)

KépKép

KépKép
barbazso

Jaj, Mayday, annyira izgulok értetek!
És közben Zsu és Ercsi is lapítanak... Megvagytok csajok? Zsu, ha pár óra múlva indulna, van esély a 15-ére... :)

KépKép

KépKép
barbazso

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentkezés,még nem igazán birok ülni.
Hétfőn, 10-én megszületett Péter, 18:25-kor!!!!
Reggel elkezdett szivárogni a magzatvíz, bementem, és délben meginditották a szülést, mert fájásaim viszont nem voltak.
3350 gr-mal és 51cm-rel jött a világra az én kis Kincsem.

Nem olvastam egyáltalán vissza, bocsi, valószinű már többeknél megérkezett a csöppség, mindenkinek gratulálok:)
Ha jobban leszek jövök!

Kép
dixus80

Hű, a vonalzót majd leszedem:)

Kép
dixus80

Na hali!

Még egyben vagyok.A fájások rendszertelenné váltak,és folyamatosan vérezgetek,na csak keveset,dokim szerint a méhtágulás miatt.Szóval csak fekszem és várok.
Apa tud jönni,ha menni kell,bár lehet még húzzuk egy darabig. :?
Ami elég fura,hogy ma nagyon jó az étvágyam.Csakmert már hetek óta kevesebbet eszem,mint előtte.És ezért fura.

Csöpplány,én jót nevettem a Balázsos sztorin,olyan kis édes lehet. :D Jóhogy nem tudsz rá haragudni,szerintem nem is lehet. :wink:

Barbazso,jó ez a cikk,amit küldtél.Jó tudni,hogy ma is front van.

Kép

KépKép
mayday

Dixus,hatalmas gratula Péterhez!!!! :D :D :D :D :D Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!!

Barbazso,Neked milyen volt a nyákdugód?

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!
Nálunk itt ma szinte egész nap esett az eső! A hangulatom is kb. olyan! Délután, miután hazajöttem az ebédelésből olyan jót aludtam, hogy 1/2 3-kor keltem fel! Mondjuk tudni kell hozzá, hogy egész éjszaka nem aludtam! Nem tudom miért, hol pisilni kellett, hol nyomtam Kendrát, hol ő nyomott engem....szóval sz@r volt az éjszakám az tuti!

Mayday!
Nagyon-nagyon izgi! Szorítok, hogy minden rendben legyen! Legyél folyamatosan kapcsolatban a dokival, és mondj el neki mindent. A legapróbb részleteket is! :D Ja! És persze valakit értesíts majd, hogy mi is tudjunk róla, ha Bálint baba már a kezedben van! :D

Csöpplány!
Ez a sztori! :D Nagyon jó! Ezek után elgondolkodtam, hogy nekem is kéne még venni egy-két kifogót, hátha Kendra is előszeretettel kakil és pisil majd bele! :D:D:D

Zsófesz!
Még egyben! :D Kendra semmi jelét nem adja, hogy szeretne velünk lenni! De én nem is siettetem. Ő úgyis tudja mikor szeretne itt lenni! :D Bár éjszaka óta felfigyeltem arra, hogy újra ég a gyomrom! :D Képzeld ma kaptam egy e-mailt a BabaMama Tudakozótól, hogy nyertem egy doboz Femibiont! :D Te nem kaptál? Mondjuk nem tudom mit tettem érte, hogy nyertem?! De azért örülök! Nézd meg Te is a "posta ládát" hátha nálad is ott a mail. Csak mert 21-ig választ kell adni! :D Nehogy lemaradj róla! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Dixus!
Hatalmas Gratula! Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok Nektek!
Ha már jobban leszel fotókat is kapunk ugye??? Lécccccci! :D:D:D:D

Kép

KépKép
ercsikati

Dixus, gratulálok Péterhez! Ha lesz időd, majd mesélj részletesebben, és képeket is várunk! :)

Mayday, fura, hogy rendszertelenné váltak. Már azt hittem,... :) De szerintem ez már akkor is AZ lesz, és legkésőbb a hétvégén kibújik Bálint.
Hát szerintem nekem csak darabjai váltak le, mert két napig szinte folyamatosan jött ilyen zselészerű cucc. Eleinte sötétebb (borostyánszínű), aztán egyre világosabb. Ez a vizsgálat utáni nap kezdődött, valószínűleg amiatt volt olyan színű. (Picit véreztem a vizsgálat után.) Hétfőn beszéltem egy barátnőmmel telefonon, és neki is volt ilyen, aztán a vajúdásnál kijött egy nagyobb darab. Valószínűleg rám is hasonló vár. :) Neked milyen volt? És a vérezgetés élénk vagy inkább sötét színű? Vagy ez már túl intim kérdés? :oops: :D

Ercsi, én nem kaptam ilyen e-mailt. Szerintem a leleményességed díjazták ezzel, mert észrevették, hogy duplán ott voltál a kismama napon. :lol: :lol:
Érdekes, nekem is pár napja újra ég a gyomrom. Bár nem annyira, mint múltkor, de furcsállom, mert azt olvastam, hogy ez a tünet megszűnik, ha a baba leszállt... :roll:
Tényleg, Te nem egy kórházban szülsz Hiberniával? Hány nap után engedik haza a babákat? Ha három, akkor ők ma már jöhetnek haza!
Miután a doki másfél hete beizzított, elég lelkes lettem, de másnap lenyugodtam, amikor rájöttem, hogy úgysem lesz még semmi. Azóta én sem siettetem Samut. Néha már azon gondolkozom, vajon komolyan fogom-e venni a fájásokat... :) Most mondjuk kifejezetten örülnék, ha megvárnánk a szülésznőt. De nem fogok kiakadni, ha mégsem. Lesz, ami lesz. Ja, és egyre közeledünk az ikrek jegye felé. Annyira igaz tud lenni az a hülye horoszkóp. Szerintetek tényleg befolyásolja a gyerek jellemét, hogy mikor születik?! Ez most annyira hihetetlennek tűnik! Felnőtt korban ok, de hát most születik szegény pára! :D Na, kíváncsi vagyok! :D

KépKép

KépKép
barbazso

Lányok,Kismami üzent:
"Szia!2010.máj.13-án megszületett Alina Tímea 3850 gr és 53 cmel,jól vagyunk,hétfőn megyünk haza,puszi mindenkinek"

Nemhiába volt gyanús ez az eltűnés. :D

Barbazso,nekem olyan világos-vöröses-barnás a nyákdugó,és reggel 6 óta jön kb 4 óránként egy kevés.Kicsit olyasmi,mint a mensi az uccsó napon. :roll: A nyákdugó alatt értem a vérezgetést.De akkor gondolom a kettő az u.a.Nem?

Köszi csajok a drukkokat,aranyosak vagytok,csak lennék már túl rajta. :roll:

Kép

KépKép
mayday

Kismami!
Hatalmas Gratula Neked! :D Sok-sok boldogságot és sok tejcsit kívánok! Ha már itthon vagy és lesz egy szusszanásnyi időd gyere és mesélj, és persze várjuk a képeket is majd! :D

Mayday!
Köszönjük az infókat! :D Szorítok Neked is ám!
Aztán jelentkezni, ha Nálad is történés van! Nagyon várjuk majd a híreket! A fájások erősödtek? Vagy rendszeressé váltak?

Kép

KépKép
ercsikati

Erősebbnek erősebb,de nagyon össze-vissza jönnek. :? Hát nem tudom mi lesz ebből...Pl volt egy 17.09-kor,aztán 17.58.Szóval ez minden,csak nem rendszeres. :roll:

Kép

KépKép
mayday

Na, én is így voltam vele, hogy nem tudom, mi az, de nem lehet más... :)
Nekem is ez volt múltkor, hogy eleinte rendszeresen keményedett, feszült, aztán szétesett. Viszont nekem ez 3 héttel a kiírás előtt volt, Nektek meg már csak 5 nap!!!

Kismami, gratulálok Alinához! Végül természetes szülés volt? Nagyon várjuk az élménybeszámolót és a képeket! :)

Nálunk ma egyáltalán nem esett, de a fronthatás szerintem megvolt. Legalábbis én ma is álomkóros vagyok. Bár ez lehet, nem jelent semmit, mert én állandóan csak aludnék... Szegény Kisfiam! Remélem, mellette kinövöm majd! :D

KépKép

KépKép
barbazso

Sziasztok!

Kismami nagy gratula Alinához,sok tejcsit kívánok!

Dixus neked is gratula Petihet és itt is sok tejcsit kívánok!

Mayday hát akkor lehet te leszel a következő anyuka,sok sikert hozzá!!!Várjuk a további fejleményeket!

Amúgy szerintem hétvégén lesz még babaesső!!!

Csöpplány én is jót nevettem a törölközős sztorin,de hát nem ez volt az első és az utolsó baleset :lol: :wink:
A képek nagyon aranyosak,nagyon szép Balázs :lol:
Ja és azt hiszem a vónalzód még nem dicsértem meg,az is szuper lett,és az idézet nagyon szép!

Ercsikai jó kis történet volt ez a parkolós szitu,de nagyon is jól tetted hogy leöntötted a kis picsát!!!!!Na meg ilyet mondani egy kismamának hát elég köcsög volt az egyszer biztos!!

Kép

KépKép
torpilla

Velem nem történik semmi!! :cry:
Görcsölgetek,fáj a hasam,nyilal ide-oda de semmi különös,a görcsöket leszámítva,mert azok brutálisak,már nagyon örülnék ha itt lenne a kisfiam a kezemben.
Ma megtárgyaltam vele,hogy éjjel még ne jöjön,mert az apja dolgozni fog én meg egyedül leszek itthon.Na de ha akar jönni akkor mindegy hogy én mit mondok neki
:lol:

Ma kivasaltam a kisruhákat,amiket kimostam,mert kaptam megint egy jó nagy adagot,már azt se tudom mit adjak majd rá annyi van :lol:minden félórában öltöztethetem át ha mindegyiket ki akarom használni :lol: anyu mondta :lol:

Kép

KépKép
torpilla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?