Dixus, gratulálok Péterhez! Ha lesz időd, majd mesélj részletesebben, és képeket is várunk!
Mayday, fura, hogy rendszertelenné váltak. Már azt hittem,...
De szerintem ez már akkor is AZ lesz, és legkésőbb a hétvégén kibújik Bálint.
Hát szerintem nekem csak darabjai váltak le, mert két napig szinte folyamatosan jött ilyen zselészerű cucc. Eleinte sötétebb (borostyánszínű), aztán egyre világosabb. Ez a vizsgálat utáni nap kezdődött, valószínűleg amiatt volt olyan színű. (Picit véreztem a vizsgálat után.) Hétfőn beszéltem egy barátnőmmel telefonon, és neki is volt ilyen, aztán a vajúdásnál kijött egy nagyobb darab. Valószínűleg rám is hasonló vár.
Neked milyen volt? És a vérezgetés élénk vagy inkább sötét színű? Vagy ez már túl intim kérdés?
Ercsi, én nem kaptam ilyen e-mailt. Szerintem a leleményességed díjazták ezzel, mert észrevették, hogy duplán ott voltál a kismama napon.
Érdekes, nekem is pár napja újra ég a gyomrom. Bár nem annyira, mint múltkor, de furcsállom, mert azt olvastam, hogy ez a tünet megszűnik, ha a baba leszállt...
Tényleg, Te nem egy kórházban szülsz Hiberniával? Hány nap után engedik haza a babákat? Ha három, akkor ők ma már jöhetnek haza!
Miután a doki másfél hete beizzított, elég lelkes lettem, de másnap lenyugodtam, amikor rájöttem, hogy úgysem lesz még semmi. Azóta én sem siettetem Samut. Néha már azon gondolkozom, vajon komolyan fogom-e venni a fájásokat...
Most mondjuk kifejezetten örülnék, ha megvárnánk a szülésznőt. De nem fogok kiakadni, ha mégsem. Lesz, ami lesz. Ja, és egyre közeledünk az ikrek jegye felé. Annyira igaz tud lenni az a hülye horoszkóp. Szerintetek tényleg befolyásolja a gyerek jellemét, hogy mikor születik?! Ez most annyira hihetetlennek tűnik! Felnőtt korban ok, de hát most születik szegény pára!
Na, kíváncsi vagyok!