Sziasztok!
Avi, jó, hogy jelentkeztél, már hiányoltalak nagyon! A hasfeszülés jó jel, nem? Bencééknél mire emlékszel? Volt ilyen? Vagy már más tünetek voltak ilyenkor? Ha kiderül írj emailt mindenképp, azt nézegetni fogom a napokban! Drukk!!!
Akkor most, ha átköltöztetek a kisszobába, szabad(abb) a pálya, igaz?
Könyvek nálunk is mindig nagy logisztikai érzéket igényelnek, M. heti minimum 3 könyvet "fogyaszt", szerencsére tavaly ajándékba könyvtár bérletet kapott, így még elférünk egy darabig, mert már a könyvtárba is hoznak neki kiolvasatlan új könyveket, jól nyomja...Én az egyetemen kicsit meguntam az olvasást, úgyhogy most következetesen csak azokat olvasom el, ami tényleg nagyon érdekel. Így sikerült a szememnek is megromolnia, annyira, hogy szemüveges lettem :S
Köszönöm a soraidat, jól estek nagyon! Örülök, hogy ilyennek ismertél meg!
Süti, Berni nagyon ügyi babó és a szemei (még mindig) gyönyörűek!!
Boris, Lujzinak a haja nagyon szééép és tényleg, igazi kis mosolygombóc!
Angi, jobbulást a fiúknak!
Titike, nincs kedved képet tenni Cintiről?
Rani, Hannáról is régen volt ám!
Most kicsit nem leszek, szabadságon vagyok és holnap elutazunk a Kutyesszal jó messzire család-és baba látogtóba megyünk, 4 napra
Avinak mondanám, hogy akihez megyek, kislányuk lett, de ha növesztett volna kukacot, Örsnek hívnák
Még azt nem döntöttem el, hogy Kutyulit előre kössem-e be, ugyanis nagyon ügyesen ül úgy ott, vagy a hátsó ülésen utazzon, előzövel az a baj, hogy kicsit megbüntetnek érte és azért kényelmetlen 250 kilóméteren át neki, viszont, ha hátul van, akkor meg nem tudom nagyon simogatni, itatni, ilyenek...micsoda problémáim vannak
:) Kár, hogy a ház ura a munka hőse kitüntetésre hajt
és nem tud jönni, sajnos.
Mindenkinek szép hetet és hétvégét!