Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mi nagyon jól vagyunk. A gyomrom ég, mint ahogy Petinél is. Néha a falat tudnám kaparni, néha ülve alszom, de már csak bő két hónap. :) Pöttömkém jól van, a fix egy hetes "lemaradását" kezdi behozni, belehúzott a növésbe. Már fejjel lefele van, és sajna jó lent is, de még a méhszájam kitart. :)
Peti cumizik. Nem függő, csak estére kell, meg ha aludna. Én nem akarom még leszoktatni. :) Majd 2-3 éves kora között valamikor. A barátnőm kisfia 2 éves kora után egyszercsak magától letette. Arra vigyázok, hogy ne lógjon egész nap a szájában. Este, ha felébred, Ő félálomban megkeresi, iszik a cumisüvegéből, ami szintén mellette van, beteszi a cumit, és alszik tovább. Nekünk csak a takarót kell rá visszahúzkodni folyton.

Liliommanó: Jobb, ha beszerzel még most aszpirint, mert a láz nagyon veszélyes a babára. Most estem túl egy "lájtosabb" influenzán. Kezdtem lázasodni, de szerencséra a hűtőfürdő lehúzta. Nem vagyok egy lázas típus. Az orvosom nagyon megijedt, mikor mondtam neki, és a lelkemre kötötte, hogy ha megint lenne ilyen, és kezdenék belázasodni, a fürdő pedig nem hat, azonnal Aszpirint vagy Algopirint vegyek be, mert nagyon veszélyes. Tartsak is itthon, biztos, ami biztos.
A hordozó hossztól is függ. Ha már csak pár deka kell a 9 kilóhoz, nyugodtan tehetitek a nagyobba.

Panndi: Te jó ég! Nem semmi ez a sok hányás! 8??? Mi maradt benned egész nap? Remélem, legalább inni tudsz, nem kell befeküdnöd infúzióra. Még nem írtad ki a vonalzóra, hogy Réka baba? :D:D:D:D

Kép

Kép
nikuc
 
 


Nikuc :) Nem írtam ki, mert Zsófi tegnap logikai ellentmondásba keveredett. A Halász Judit koncertfelvételen megkérdezi Jutka néni, hogy kinek van kisebb testvére. Zsófi kiabált, hogy nekeeeeeem. Kérdeztem, hogy ki a kisebb testvére. Mondta, hogy Fruzsi és Réka baba, megmutatta, hogy hol van Réka baba. majd tovább beszélgettünk, és szerinte a baba hasamban kisfiú :lol: Nagyon szomorú lett, hogy ha tényleg kisfiú, akkor nem hívhatjuk Rékának :lol: :lol: :lol: Megegyeztünk, hogy vagy Réka baba, vagy Gábor baba :)

Mi marad bennem? Hát valószínű nem sok, mert pár nap alatt két kilót fogytam :shock:

Veronika: az ujjszopásról úgy szoktattuk le, hogy egyszer a játszótér után nagyon koszos volt a keze, és nem engedtük a szájába venni, homokozott, csigás fogdosott, meg még ki tudja mit csinált, és mondtuk, hogy nagyon koszos, nem veheti a szájába. Aztán kicsit becsaptuk, mert már mikor itthon voltunk, és be akarta kapni, akkor is mondtuk, hogy dehát csigás, koszos, homokos, ne vegye a szájába. Nem vette. Este már ő mondta, hogy csigás, nem veszi a szájába :wink: Pár napig nehéz volt az elalvás, nagyon nyűglődött, sírt, néha elindult a keze a szája felé, aztán megtorpant, de akkor mindig az ölemben aludt el. Aztán ez elmúlt, és elaludt szépen az ujja nélkül. Egy darabig éjjelente még bekapta alvás közben, de ez is elmúlt kb két hét alatt.
Vendég
 


Panndi, Nekünk is a CSiribiris lemeznél Lilla kiabálja, hogy neki van kistesója és Léna csak sírni tud, meg bepisilni :wink:
Júniusban viszem Halász Judit koncertre, kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd neki.

Fruzsidat itt is Isten éltesse!

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

 
 

Sziasztok !

Kinga

Van szandál természetesen, mindenféle :) Márkó is azt hordja, annyira tetszik neki, hogy le sem tudom szedni a lábáról, du ált. abban alszik el :) :) :) :)
Remélem nem lesz bajotok !!! Van már neve a babócának ??


Susy ??

Panndi, neked jobbulást, doki nem mondott semmit, hogy esetleg mivel tudnád csillapítani a hányást ? Szerintem is Gábor baba van odabent :P :P

Nikuc, a rennie neked nem segít ? savlekötő, nem biztos, de úgy emlékszem, hogy terhesek is szedhetik.

Kép

NIKI
nini.n
 
 


Panndi: Szóval már nem biztos a dolgában? :D:D A férjem is nagyon szeretett volna Gábort. :D Szép név! (nekem csak egyben a mi vezetéknevünkkel nem tetszett)
Mikor szoktak nevezni egy adag infúzióra ilyen hányásnál? Nekem a védőnő napi 3-at mondott, de szerintem az még "semmi".

Én úgy izgulok, mert szerintem Peti még nem érti, hogy mi az a kistesó. Nem tudom, mit fog szólni hozzá, egyáltalán hogy vezessem be. Még mindig nem akar beszélni, de úgy vettem észre, szinte mindent megért már.

Nini: Van itthon mindig két nagy doboz Renie. Néha eleszegetek belőle egy levéllel este (12 db), mert azt mondta az előző doki, hogy napi 20 belefér, más úgysincs. Néha semmit sem ér. Túlélésre játszom. :D:D

Kép

Kép
nikuc
 
 


Hát, tegnap voltam dokinál, azt mondta, legalább igyak, mert ha se enni, se inni nem bírok, és tovább fogyok, akkor csak a kórház marad. Na az most betenne nekünk. Szóval az ivást erőltetem..
Vendég
 


Sziasztok!

Panndi
Most sem irigyellek, kitartás, és kívánom, hogy ne legyen kórház.
Fruzsinak utólag is boldog szülinapot!

Nini
Köszi a hiányolást, nagyon ritkán tudok ide ülni, mióta jó idő van kiköltöztünk az udvarra, és hát van mit csinálnom, nyakamon a szülés, bár már csak apró simítások vannak. :)
Szeretném én is elkérni a listát, ha még van rá lehetőség.

Nikuc
Salvus vizet próbáltad már? Nekem nem volt rá szükségem, de mások nagyon dícsérik.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Panndi: Ez nem túl jó hír! Én is úgy tudom, hogy akkor van nagy baj, ha már a folyadék sem marad meg benned, mert kiszáradhatsz. Ott nálatok nem tudnak olyat csinálni, hogy bemész egy nap 2x infúzióra. Csak megvárod, míg lefolyik, és hazajössz. Az egyik barátnőm így csinálta.
Most látom a vonalzódat! Fruzsinak Boldog Születésnapot Kívánok! :):)

Susy: Próbáltam azt is, még Petinél! Nagyon jó volt, de mivel sós, iszonyatosan felvizesedtem tőle. Miután abbahagytam, két nap alatt 3-4 kg-t kipisiltem. :oops: Pedig max 0,5-1 dl-t ittam egy nap belőle. Már próbáltam homeopátiás szereket is, az sem vált be, pedig egyébként nekem azok mindig használtak más bajokra. A nyers reszelt krumpli leve pocsék, és megcsinálni is macerás, de csak annyit ér, mint egy Renie. :D
Csak a Renie jött be, de most valahogy az sem az igazi. Bár múltkor is "ettem". :) Akkor durvább volt a gyomorégésem. A 26 hetes UH-n alig bírtam feküdni, mert azt hittem, kiég a gyomrom. Most a 28. héten semmi ilyen bajom nem volt.
Úgy vettem észre, hogy a diéta használ. :) Reggelire teljes kiőrlésű müzli, aszalt gyümölcs, kevés tejjel. Ebédre valami sovány husi és/vagy zöldség, még 2 előtt egy kis nasi is belefér, este meg már csak saláta és gyümölcs. Desszertnek Norbis somlóit vagy pudingot eszem, attól valamiért nem ég. Így elég 2-3 szem Renie is, és a fennmaradó időben sem ég a gyomrom. Ha sütit, margarint vagy rántott dolgot eszek, akkor végem. :lol: Legalább Panna vigyáz a vonalaimra. Fitt anyut akar. :lol:

Kép

Kép
nikuc
 
 


Hát nálunk ugye nincs kórház, Pesten van a kórház, szóval a napi két infúzió is elég sok időt elvesz, de ha esetleg erre kerül a sor, akkor tuti így oldanám meg. De nem fog erre kerülni asor :wink:

Kitartás Neked is, ez sem lehet egyszerű :?
Vendég
 


Susy

olyan izgi ! remélem menni fog a természetes szülés ! már csak bő 2 hét, de mivel kislány szerintem előbb fog jönni...mondjuk jövőhét kedd :D ...szorítok !!! nagyon szívesen küldöm a listát, asszem a Te email címed meg is van.

Nikuc

az egyszerű dolgokat nem próbáltad még ? az én családomban sok olyan van akinek rengeteg a gyomorsava, háztartási keksz ?
Panna lesz ? :) :) :) :) aranyos név, nekem a Lili és a Fanni a két kedvenc :)

Kép

NIKI
nini.n
 
 


Nikuc
Hát igen a só sajna megköti a vizet.
Sajna én is elkezdtem vizesedni még a papucs sem jön fel a lábamra az ujjaim meg majd szét pattannak.

Nini
A jövő hét keddel kiegyezek, akkor lesz nagymamám szülinapja, biztos örülne, másrészt 9-10 -én nem lesz a dokim. Akkor nem akarok szülni. :)
Azért leírom az email címem: zsuzsa19@citromail.hu Köszi előre is.

Kép
Kép
susytunder
 
 


susy, nemsokára a kezedben lesz a kislányod, most már tényleg a végén jársz, nem sokáig vizesedsz már, kitartás! :)
Vendég
 


Lányok,
kitartás a terhesség alatti nehézségekhez!!!

Nálunk meg nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy javul a helyzet!
Kedden apa aludt Pálmival, hogy végre pihenhessek. Nála világít egy digitális óra, így van elég fény ahhoz, hogy lehessen látni. Pálmi így megtalálta a cumiját és visszatette magának! :)
Szerda éjjel ezért én is hagytam fényt, az eredmény csak egyetlen felsírás, a többi esetben visszatette a cumit! :D Úgy látszik az volt a baj, hogy éjjel mikor felébredt tök sötét volt!

Persze ez nem oldja meg, hogy majd le kell szoknia a cumiról, de most talán ki tudom magam pihenni ha ez még marad egy pár napig így! Reménykedem! :)

Tényleg, ha már alvásról van szó... Dytkével és Ambival mi lehet???

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Amúgy képzeljétek mostanában többször felmerült bennem a gondolat, hogy habár apával mindketten leginkább két kislányt szerettünk volna, Pálmihoz úgy érzem egy öcsike jobban illene! Érdekes, hogy mitől lehet ilyen érzésem?!

Panndi,
már úgy izgulok, hogy a két lányzó mellé ki érkezik? :D

Nikuc,
ez jó, hogy vigyáz a vonalaidra! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Veronika, örülök az éjszakáknak :)

Valahogy fura, de engem a neme most abszolút nem izgat :) Gondolom amiatt, hogy nem volt zökkenőmentes az indulás, és eleget izgultunk, hogy jó helyen legyen és legyen :) És én szeretek lányos anyának lenni, meg ugye még nincs vége a családalapításunknak, szóval jöhet bárki :) Pont tegnap mondtam a dokinak, hogy ha fiú lesz, akkor egy ruhát sem fog örökölni, mert hát ugye mindenünk csajos :)
Vendég
 


Panndi,
eleinte én olyan ruhákat vettem Pálminak, ami fiúnak és lánynak is jó, hogy ne legyen ilyen gond. De aztán ez csak egy ideig ment, amikor még nagyon baba volt, mostmár kislányos dolgokat veszek, úgyhogy anyagilag nálunk is lány jönne jobban.
Bár most találtam egy turit, ahol hihetetlen olcsón tudok ruhát beszerezni, most vettem 12 db tavaszi-nyári cuccot Pálminak 4000 Ft-ért! És szinte alig használt, szuper jó állapotúak! Úgyhogy végülis a ruha-kérdés sem téma :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Susy

én pontosan így voltam vele, de szerencsére csak a végefele, virsli ujjaim voltak...bleee....küldöm a listát ! Megbeszéltük...Kedd !! Mi is lesz a csodakisasszony neve ?? :)

Veronika

szabad tudni a bolt cimét ? unokatesomékat nagyon érdekelnél :)
Nálatok mikor lesz tesó ? :)

Panndi

Márti nyomdokaiba fogsz lépni és meg sem állsz 5-ig ? :) :)
multkor volt a tv-be egy család 20 gyerek volt, irigyeltem őket, abszolút nem voltak gazdagok, szegények se, de mekkora szeretetben nőhetnek fel, az minden pénzt megér.
Én lehet lemaradtam, mi volt a baj pöttömkével ?

Kép

NIKI
nini.n
 
 


egy másik topicban olvastam, hogy megszületett Danann kislánya 28-án :) császár után természetes módon, 4200 g 54 cm :)
Ha olvasol minket Gratulálunk !

Kép

NIKI
nini.n
 
 


Gratulálok danannak :)

Nini, hát, amikor mensi szerint már 8 hetesnek kellett volna lennie, nem találták még sehol, féltünk, hogy méhen kívüli, de valószínű csak annyi történt, hogy az előző ciklusban is megfogant egy baba, de ő fel is szívódott, és rögtön utána jött a kistesó :)
Vendég
 


Nini,
www.hadakft.hu
Több üzletük van, ki tudják nézni a honlapról, hogy melyik esik hozzájuk legközelebb. Vannak kilós és vannak darabáras üzletek, olyat nézzenek, amelyik kilós áron adja a ruhákat! Onnan fogja látni, hogy ha rákattint az adott üzletre, ki van írva, hogy darabáron vagy Ft/kg.

Nálunk majd akkor lesz tesó, ha Pálmi elmegy ősztől bölcsibe, és én pihenek 1-2 hónapot... Bár a beszoktatás is idő, meg eleinte állítólag sokat lesz beteg, mikor közösségbe kerül... na majd meglátjuk. Úgy érzem töltődnöm kell a terhesség előtt a tesó érdekében is...
Én az első három terhességi hónapot végigaludtam meg rosszul voltam, úgyhogy azt majd akkor, ha már Pálmitól tudok pihenni... Jelen pillanatban 2011 január az elméleti legkésőbbi dátum a teherbeesésre, úgyhogy sok időt azért nem hagyunk a pihenésre:) Így lesz max. 3 év közöttük.

Danannak gratula! Szép nagy baba!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Nini - Küld el nekem is akkor a listát: erdoseszter@freemail.hu
Ja és nevünk még mindig nincs... :roll: És el tudnád küldeni annak a bugyis betét nevét amit szülés útán használtál?

Veronika - Nehéz lehet ez a cumizós dolog Alexander nem cumizott és az ujjára se szokot rá igazán 1 éves kora után meg valahogy el is múlt nem kellet szenvedni vele mert nem használta semmire igazán az ujját csak láta gyerekektől és megtetszet neki de semmi több.
Mondjuk mi úgy csináltuk, hogy az elejétől kezdve mindig kivettük a szájából az ujját és rászoltunk ha nepközben a szájába kerünlt volna és így rá se szokot igazán. :wink:

Panndi - Fruzsinak boldog szülinapot így útolag! És nekem a sok hányásra Magne B6 vitamint vagy sima B6 vitamint kellet volna szednem, de az se segítet így inkább kihagytam... :roll:

Kitartás minden szenvedő kismaminak!
Nekem még semmi kellemetlen tünetem nincs, csak annyi hogy már most majdnem akkora a hasam mint Alexanderrel a végén és súlyban is több vagyok már...

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)
 
 
 
 
 
 


Kinga: Akkor nagyon szerencsés vagy, hogy megúsztad ezeket a "kismamanyavalyákat" :)

Petinek sokat van most a szájában a keze, vagy a cumi, vagy akármi, de én hagyom, mert épp a foga jön. :) Ömlik a nyála is szegénynek. Viszont már csak 6 van vissza! :) Most tört át kettő. Tiszta ekcéma is lett szegény, mert a másik oldali 2 meg még jön. Már nagyon kemény.

Veronika: Nem biztos, hogy legközelebb is álomkóros leszel. :) Én is nagyon az voltam Petivel, most meg teljesen kimaradt az a korszak. A hányás viszont sokkal több volt. (Petinél heti átlag 2, rövidebb ideig, most meg sokáig, napi szinten) Igaz, nem émelyegtem reggeltől estig, mint nála. Így utólag azt mondom, inkább a hányás... :D:D
Peti félkómában inni is tud, és a cumit is visszarakja. :D

Én is imádok turizni! Nagyon sok turkálós ruhája van Petinek. Itt sok angol használtruha bolt van, gyönyörű gyerekruhákkal. Sokon ott a bolti címke, vagy látszik, hogy még ki sem volt mosva! Ráadásul mind márkás. :) A mamám is szokott turkálni a helyi turiban, abban van olyan, ami csak itthonra jó, vagy lányos. :) (rózsaszín naci pl. :D:D)

Panndi: Még hány kistesót szeretnétek? :)
Én is szerettem volna többet, de sajnos most anyagi okokból várni kéne a 2. után, a férjem meg betölti a 40-et, és még fel is kell őket nevelni, így lemondtunk Róluk. :( Persze, ha becsúszna, megtartanánk.

Danann: Gratulálok Neked, ha olvasol minket! :) Szép nagy baba! :)

Susy: Petinél ilyenkor már én is nagyon vizesedtem. Eddig lekopogom, semmi. Tényleg szörnyen rossz! De Neked már csak napjaid vannak hátra! :D

Nini: A háztartási keksz nem jó a savra, csak amíg ott van, addig felszívja, de a liszt savasítja a szervezetet. Utána még több lesz. Nekem most még konkrétan tűzoltásra sem jó. Alig ér le, máris úgy érzem, hogy az egény nyelőcsövem televan savval.

Kép

Kép
nikuc
 
 


Veronika,
Pálminak boldog névnapot kívánunk :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Veronika:
Én is szeretnék Pálminak nagyon boldog névnapot kívánni!

Kép

Kép
nikuc
 
 


Igen, én is most láttam, hogy Pálma-nap van, boldog névnapot, kis csillagszemű! :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Hát ez jó :lol: :lol: :lol: Én meg innen értesültem róla :lol: Pedig amúgy tudom, hogy május 10, de ma nem ugrott be, hogy Pálmi névnap van :)

Mondjuk nem túl jól telik egyelőre, szombat óta percenként orrszívózunk, lázas is volt, egész éjjel nem aludtunk, mert nem kapott levegőt, ma a dokinéninél kezdtünk, hál istennek a tüdeje tiszta, csak C-vit kell meg orrszívás. A torka is csúnya, mondjuk hallatszik is a hangján.

Megint ugyanúgy az oltástól gyengült le szerintem, ugyanez volt a 15 hós oltás után is, most meg a 18 hós oltás után...

Akkor egy mostani kép, még betegség előtti:
Kép

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Nagyon helyes, és nagyon nagy már! :) Kár, hogy messze lakunk, Róza biztosan élvezné Pálmi társaságát. :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Sziasztok!

Veronika - Útolag is boldog névnapot Pálminak és remélem hamar túljut a megfázáson! És milyen édes kis kunkori haja van!

Én most kicsit le vagyok lombozva amikor ilyen cuki kunkori hajú gyerköcöket látok, mert a párom rádumált, hogy vágasuk le Alexander göndör kis hajár és habár sokkal fiúsabb is lett nekem hiányoznak a kunkori tincsei olyan édes volt velük... :oops: :cry:

Nikuc - Egyébként eszembe jutott, hogy nagy ritkán előfordult, hogy volt egy kis gyomorégésem, de az is "csak" éjjel amikor gyömölcslét vagy teát ittam lefekvés előtt, de az se volt vészes pár korty víz amikor megéreztem a tokorkomban és el is múlt.

Tényleg tudom, hogy a társaság egy része már nem is az ÁEK-ben fog szülni. Most ki hol fog?

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)
 
 
 
 
 
 


Remélem mindenkinek elküldtem a listát aki kérte ! Susy, a tied viszont visszajött !
Keddben egyeztünk meg a kisasszonnyal, nem akar véletlenül kibújni ? :) Pedig front is van...hátha... :P
Ki hozza a híreket ?

Panndi

De akkor mostmár minden rendben picurkával, ugye ?
És a hányások csökkentek már ?

Veronika

Kíváncsiságból én is elmentem a turiba, hát fúúú, nagyon sok márkás dolog volt :) voltak persze gagyibb dolgok is, de vettünk Márkónak egyből 10 felsőt:) :) :) :) köszönnyük az infot

Nikuc

a családban pedig bejött a háztartásikeksz, biztos embere válogatja. azért remélem, hogy valami csak segít.

Kinga

Ne keseregj, a haja úgyis kinő :) :) :) :)

Kép

NIKI
nini.n
 
 


Fruzsinak nagyon boldog szülinapot !

Képek nincsenek a nagylányról ? :)

Kép

NIKI
nini.n
 
 


Veronika
Hogy lett ilyen fürtöcskés Pálmi haja? Vagy ilyen volt régen is? :roll:
Nagyon helyes kislány és utólag is boldog névnapot neki!

Nini
Megpróbálnád még egyszer, ezek a majmok törölték az email címem, mert nem léptem be, át van irányítva outlok- ba jön, így most újra regeltem gyorsan.

Nem nagyon akar kibújni még, kicsit ugyan fájdogálok.
Ildi fogja hozni a híreket.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Nem, sajnos nincs minden rendben.

A baba nagyon beteg, valószínű pár héten belül meghalna még méhen belül. Ha mégis megszületne, utána halna meg valamelyik betegségében :( Még a héten műtenek :cry:
Vendég
 


Panndi
Nem tudok mit írni... szívből sajnálom!
Mégis mi történt, mit mondott a doki? (bocsi, ha hülyeséget kérdezek ) :oops:

Kép
Kép
susytunder
 
 


Panndi

én sem tudok mit írni azon kívül, hogy borzasztóan sajnálom !!:( :( :(

Susy

persze, elküldöm :)

Kép

NIKI
nini.n
 
 


Panndi: Nem is tudom, mit írjak, mit lehet ilyenkor... nagyon sajnálom! :(

Susy: Nagyon szorítok Neked! Csodálom, hogy ez a sok ilyen-olyan erős front még nem hozta meg. Még írták is, hogy a kismamák vigyázzanak.

Kinga: Lehet, hogy újranő majd neki a haja. Petinek nagyon sokszor nyírtuk már, és mindig göndör, ami nő. :) Csak már olyan erős lassan, mint a drótkefe. :D

Nini: Azért köszi szépen! :) Én már lassan elmondhatom, hogy még a wudut is megpróbáltam, és semmi sem segített. :lol:

Kép

Kép
nikuc
 
 


Szalamandra,
Kispest nincs olyan messze, ha metró-vonalon vagytok valahol, egyszer összefuthatunk :)

Kinga,
a fürtök visszanőnek! :)

Nini,
örülök, hogy bejött a turi, én is ha bemegyek nem jövök ki 10 ruhánál kevesebbel :D Persze van ilyen is - olyan is, de van elég sok jó állapotú, alig használt, csini ruha. Le is kell állítanom magam, mert Pálminak már annyi farmert meg felsőt vettem, hogy ennyit már nem tud összekoszolni :D

Susy,
régen nem jött ki ennyire, hogy hullámos a haja, mert nem volt elég a hossza hozzá, hogy bekunkorodjon. De ahogy nőtt, egyre kunkoribb lett :)

Most az enyém is az, mert gondoltam egy nagyot és levágtam, és az enyém is ilyen elég hullámos, csak nekem meg azért volt egyenes eddig mert a hossza miatt a súlya lehúzta. Apának nem tetszik, azt mondta nagyon borzos :D De hamar megnő hál istennek, nyárra meg most jó lesz, könnyebb kezelni strandon, stb. és kevésbé melegít :)

Panndi,
jaj :cry: Rögtön valami vígasztalót akartam írni, de nem hiszem, hogy bármilyen pozitív gondolat is megvígasztalhatna most...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Panndi, őszintén sajnálom. Nem is tudok, nem is akarok mást írni, nekem ilyenkor semmi sem segített :cry: A szívedben lesz helye Őneki is.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Panndi!

Őszinte sajnálatom. Mást, okosat én sem tudok írni...Ő biztosan jó helyen lesz ezután is, és ugyanúgy az anyukája leszel.

Kép
becsengo
 
 


panndi, végtelenül sajnálom.

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Becsengő,
én ettől a gondolattól elkezdtem bőgni :cry: Nagyon megható és szép.

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Köszi lányok, aranyosak vagytok!

Nagyon nehéz ez most, és nagyon nem találom a helyem... Ráadásul csak kedden tudnak megműteni :cry:
Vendég
 


Panndi,
és meddig kell bent maradni? A lányokra ki vigyáz addig?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Reggel megyek, este jövök. Attól függ, mikor kerülök sorra, de öt-hat fele hazajöhetek.

Anyósomék jönnek aznap reggel, és ők lesznek a lányokkal.
Vendég
 


Panndi,
légyszi csak előre néz... tudod nekem Léna a vetélés pontos évfordulójára érkezett... Neked is egy szép mosolygós májusi babát kívánok megint. Tudjuk milyen aranyosak a májusi csajok :wink:
Ezt a picikét meg őrizd meg a szívedben, őt senki sem pótolhatja, de a jó Isten majd vigyáz rá. Nagyon nehéz lesz, de Te nagyon erős lány vagy...

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Panndi!

Szívből sajnálom! Borzasztó lehet neked most! Sok erőt és kitartást ezekhez a nehéz napokhoz! Az égiek veled lesznek!
Tulajdonképpen mi a baja a picinek? persze csak ha tudsz és akarsz erről írni...
Úgy elszomorodtam.

Nini!

Köszi a listát! majd jelentkezem ezügyben!

Susy!

Nóri tudja a dolgát! Jókor fog érkezni! Szép utolsó pocis napokat neked!

Márti
borossné becz márta
 
 


Egyrészt a babánk tarkóredője a megengedett 3 mm helyett 9 mm, de ez a kisebbik baj. Sajnos hydropszos, egy vastag vizenyős réteg veszi körbe az egész kis testét, nem működik a szíve, veséje, tüdeje. Azt mondták, a 20. hétig meghalna még méhen belül :(
Azt mondta a doki, a terhesség vége felé szokott ilyen kialakulni, és az sem jelent túl jó, de ha ilyen kis korban már ennyire ez van, az nagy baj.
Ha valami csoda folytán mégis ki tudnám hordani a terhességet, és időre megszületne, akkor születése után halna meg, mivel semmi fontos szerve nem működik :(
Vendég
 


Panndi,
én nem tudtam, hogy ilyen létezik, de most belenéztem, mi ez a betegség :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
jaj borzasztó sok erőt kívánok jövő hétig Nektek...

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Panndi- rettenetesen sajnálom :( én sem hallottam még ilyen betegségről, ez szörnyű. Okosat én sem tudok mondani ebben a helyzetben, próbálj erőt meríteni a gyönyörű lányaidból és engedd el a kis angyalkát.

Kép

Kép
tüni75
 
 


Panndi!

Rettenetes, hogy nem tehetsz mást, de tényleg nem tehetsz mást! Én sem hallottam még erről, hogy ilyen van!
Sajnálom, hogy neked szembesülnöd kell ezzel!
Imádkozom értetek!

Ildi!

Hova viszed júniusban Lillát Halász Judit konceretre?
Nálunk is hihetetlen siker van a Csiribiri dvd-nek, most fedeztem fel, hogy Csiagavér címmel létezik egy dvd, ami konceretfelvétel. Kamilla azt kapja meg gyereknapra! Annyit megy a csiribiri, hogy azon sem csodálkoznék, ha Domi előszőr dalra fakadna, amikor megszólal!

borossné becz márta
 
 


Június 11-én Monoron lesz a Csiribiri koncert. Szóval nekünk házhoz jön Halász Judit. :lol:

Innen lehet lesni az időpontokat, bár Nektek lehet ez lesz mostanában a legközelebb:
http://www.halaszjudit.hu/index.php?pag ... t_program/

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?