Új privát üzeneted érkezett!

Tapi!!!! Hurráááááá! Hajrá inszem!!! Kérjük a részletes tudósítást minden lépésről!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Tetőt átadom!!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


sziasztok

Tapi de jó, hogy elkezdtétek. Nagyon nagyon szorítok. Meglásd ilyen jó időben biztos van kedve jönni annak a babának :D

Zsó ti is indulhattok nemsoká, szuper.

Tapi Femibiont szedek most ezt dicsérik leginkább remélem ettől nem nő meg a bébi. de azt hiszem a mi családunkban ez genetika mert a sógornőm direkt külföldről szerzett emiatt vitamint és majdnem 5 kilós lett a kiscsaj. Azért én jobban kiegyeznék egy 3,5 kilóssal ;) de lesz amilyen lesz, részletkérdés

én most kicsit dögrováson fájogat a derekam már napok óta. nézek lassan terhesjógát, hátha az jót tesz neki. de nem akarok ám panaszkodni annyira nem vészes

Jocek veletek mizu mikor indultok? többiek?

Kép
vayacon
 
 

 
 

Sziasztok!

Tapi!
Drukk az inszemhez!

Vaya!
Nem hiszem, hogy csak a vitaminoktól nőnek ekkorára a mai babák. De ha az megnyugtat, ne szedj minden nap vitamint, csak mondjuk 2-3 naponta. Változatos táplálkozás mellett egyáltalán nem is kell. Legfeljebb folsav, de mivel már betöltötted a 12 hetet, amihez is hatalmas gratula, azt se fontos szedni.

Lucuzs!
Neked is gratula a 12 héthez!

Én tegnap elkezdtem szedni a fogigátlót, meg a rutascorbint.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


sziasztok!
Itt vagyok, igaz már elég régen olvastalak titeket. Nagyon fáradtak vagyunk mostanában. Tavaszi fáradtság? :shock: Nem tudom.
Most élvezzük apával az életet (egymást :oops: ), nem igazán koncentrálunk a babára. Egyébként vasárnapra nem várom.POnt anyák napi műsorunk lesz az ovival.
Mindenkinek drukk!
Bocs hogy nem válaszolok név szerint de rohanok fodrászhoz!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Jujj de jó sokat írtatok :D Mindenkinek köszi a drukkokat, most valahogy rám is fér! Tegnap adta be Api az első szurkát és délelőtt olyan szédülős, hányingeres, és rettentően sápadt voltam. Nem tudom mi okozta, de nem hinném, hogy a szuri. Hiszen olyan pici adag ez a lombikoshoz képest és attól sem volt ilyen..a Clostym meg most napi fél szem :? az se okozhatta. Szóval nem tom, de nem volt jó :roll: Ma semmi extra nem volt. Az is lehet, hogy csak a front :) Pénteken megyek első UH-ra, az lesz a 7. napom. Szerintem ha most is olyan gyorsan érek, jővő hét elején már itt is az inszem ideje.

Jajj lányok és fiú! :D Olyan bizakodó vagyok megint, úgy érzem én következem :lol:

Luci,
igyekszem majd helyzetjelenteni :wink:

Vaya,
még nem is hallottam erről a vitaminról. Megjegyzem :wink:

Bumi,
nagyon örülök, hogy Nálatok is haladnak a dolgok! Küldöm ám a cisztaűző energiákat. A rutascorbin az amitől vastagszik az érfal? :roll:

Kissedi,
hajrá babamentes, szerelmetes, új frizkós tavasz! :lol:

Jocek? hogy álltok? :)

Beni? :roll:
tapedli
 
 


Tapi irj majd mi volt az uh-n. nagyon drukkolok. naná hogy te következel :D

Kép
vayacon
 
 


Tapi,
én is várom a híreidet.Tényleg te következel!

Lányok,(és Fiú)

kicsit ideges vagyok.4.napja középfájdalmam van,méghozzá igen kellemetlenül.Izgulok,hogy megrepedjen a tüsző és ne legyen ciszta,hogy tényleg kezdhessünk!Holnap már nem szabad fájnia.Lombiknál,mikor 8 tüszőt szívtak le,nem volt ilyen kellemetlen érzésem,mint ettől az egytől.
Vendég
 


Sziasztok, megjöttem :D

A jobb petefézkemben van 2 db 17 mm-es a bal oldaliban 1 db 10 mm-es tüszőcském :D Mhny 9 mm, ma van a 7. nap. Azt mondta a doki, ha "ráérek hétfőn" szerinte inszeminálhatnánk :lol: Mivel ma reggel még Api szúrt puregnt, így hétfőre a két 17 milis tuti megnő, ezért nem várunk tovább. Így ebben a ciklusban a 10. napon lesz az inszem :roll: Nem tudom egyébként mit gondoljak erről, mert olyan korainak tűnik. De az előzőnél lehet, hogy épp ez volt a baj, mert akkor a 12-en volt. Amikor az első uh-ra mentem januárban, már 20 mm felettiek voltak és lehet, hogy az inszemre már késő lett...na jó, persze csak találgatok és kombinálok a fejemben, ahogy szoktam :lol: Ettől függetlenül, töretlenül bízom :lol: :wink:

Zsó,
ne idegesked a hasszurka miatt. Én szent meggyőződéssel hittem, hogy a bal petefészkemben vannak most a nagy tüszők, mert az elejétől ott szukál...erre ma kiderült, hogy ott egy kicsi van csak :D
A lombik előtt én azt se tudtam mi a középidő, de azóta nekem szinte mindig a bal oldalamban fáj és nincs cisztám :wink: Oda sugárzik valami, gondolom.

Luci,
látom, hogy Neked ma volt a kombi teszted. Ennek mennyi idő alatt van meg az eredménye?


Vayacon,
köszi a drukkot, begyűjtöttem :wink: Te is csináltatsz ilyen tesztet?

Mindenkinek szép napot!
T
tapedli
 
 


Zsó ne idegeskedj szerintem sem, bármitől fájhat, nem biztos, hogy ciszta. nekem még néha most is terhesen van picit endós érzésem ami annak idején mensikor volt. pedig ugye most lehetetlen hogy attól.. úgyhogy érdekes az emberi szervezet, ne magyarázd be magadnak a cisztát

Tapi na szupi hírek 3 tüszőcske :) hétfőre tuti szépen megnőnek, nekem is kb ekkora volt nem érte el a 20 milit, aztán tessék itt a baba a pocakban. nyugi tudja Fülöp hogy mit csinál.

Igen nekem is megvolt a kombinált teszt, nálunk ez benne van alapból a terhesgondozásban a magánrendelőben, ahova járok. amikor volt az uh levették a vért hozzá, szóval nem kellett külön menni rá. már megvan az eredmény meg lehetne nézni a Sejtbank oldalán de nem fogadja el a jelszót amit küldtek sms-ben. de nem izgatom magam mert úgy dicsérte az uh-n a doki a babát, meg mondta hogy semmi nem utal a down kórra szóval tuti nincs baj. majd megtudom mikor legközelebb megyek május végén

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok.

Tapi

SZUPER, drukk ezerrel, most a mi hónapunk jön! :lol:
Fülöp tőlünk is megkérdezte februárban, hogy ráérünk-e? Szerintem nagyon jó fej.

Mi még várakozó állásponton vagyunk, de lehet, hogy ismét 35 napra érkezik, amit sose várunk. Ha jön, utána indulunk mi is, ha nem jön akkor örülünk. :)
jocek
 
 


Vayacon.
okos vagy,hogy nem izgulsz!Az uh nagyon jó dolog,bízhatsz benne!

Tapi,
szuper hírek!Hajrá hétfő!nem is kapsz tüszőrepiszurit?

Jocek,
nektek is drukk,legjobb lenne nem is indulni! :wink:

Köszi a nyugtatást,igazatok van,csak az idegesít,hogy már 4.napja eléggé fáj.Ha holnapra elmúlik,megnyugszom.Úgy szeretnék kezdeni!Szerdán lesz uh és pénteken kezdhetném lőni magam,az a 20.nap.A mai a 14.tehát ma illene megrepednie a tüszőnek,így szokta.
Vendég
 


Tapi! Szuper értékek!!! Drukk a héfői inszemhez!!! Ez lesz a befutó!!! Puszi!!

Zsó! Szerintem sincs semmi bajod! Főleg nem ciszta! Minden rendben lesz az uh-n és kezdhetitek a lombikot!!!

Jocek! Nektek is mennek a drukkok!!!

Többieknek is puszi!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok csajszikák, és Jocek,

Csak egy gyors életjelre futja az erőmből. Én még mindig szenvedeka hányástól és baromi gyenge vagyok! De eddig minden ok a babával. 11+2 ma.

Visszaolvasni még nem nagyon tudtam, de igyekszem, csak nem bírok sokat fentlenni.

Tapikám egy intergalaktikus drukk mára nektek!

Ha összeszedem magam jövök!

puszi mindenkinek!!!
beni
benigna
 
 


Tapi! Drukk mára!!!! :lol: :lol: :lol:

Beni! Hála az égnek, hogy minden rendben, már kezdtünk izgulni. Azért néha adjál magadról életjelet!!! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Beni,
de jó,hogy jelntkeztél!sajnálom a hányást,remélem pár hét múlva elmúlik!

Tapi,
hajrá mára!

Köszönöm a megnyugtatásaitokat,valószínűleg igazatok lesz,már teljesen elmúlt a fájdalom.Szerdán minden kiderül,de már nem nagyon izgulok.
Vendég
 


Sziasztok megjöttem! :D

Beni,
jajj mennyire örülök, hogy jól vagy :D már persze leszámítva a fránya hányást. Azt nagyon sajnálom, de kitartás, nemsoká vége :wink:

Megvolt az inszem nálunk is, mindenkinek nagyon köszönöm a drukkot! Továbbra is nagyon-nagyon bízunk! :D Most azt mondta Fülöp, hogy éppen ma van az ovuláció, mert a legnagyobb tüsző pont most vérzett be...érzem is, mert fáj a hasam reggel óta. Ma még megkaptam a második tüszőrepit is, szóval a válasz it itt van Zsó. :D Kaptam tüszőrepit, nem is egyet....tudod, ezen a klinikán kettőt adnak. A férjecském most még jobban felülmúlta az eddigi teljesítményét :lol: :lol: 28 milla lett mililiterenként, amiből 90% volt jól mozgó. :lol: Szóval több mint 25 milliót kaptam vissza, mililiterenként :lol: Fülöp azt mondta, ezt most annyira eltaláltunk időben és Apinak olyan jó az eredménye, hogy ma még kétszer gyúrjunk rá :oops: :lol: :lol: Így megvan a házi feladat mára :wink:

Zsó,
nagyon szorítok szerdára :wink:

Puszi mindenkinek!
T
tapedli
 
 


...valamit elfelejtettem, hiszen ez mégiscsak egy férfi meddőségi topic. Api szinte folyamatosan szedi január óta az E és C vitamint, illetve az elmúlt két napban sok-sok folyadékot is ivott. Gyakran eszünk mindenféle magvakat...a magas cink tartalmuk miatt, de azt is szedi időnként. Hátha segít valakinek, aki esetleg olvassa az írásainkat és jól jöhet neki az infó :wink:
tapedli
 
 


Tapi! Gratula az irigylésreméltó eredményekhez és a szuper időzítéshez!!! :lol: :lol: :lol:
Jó kis program van mára nektek!!! :wink: :lol:
Akkor mennek a drukk hegyek továbbra is!!! :lol: :lol: :lol:
Két hét múlva meg várjuk a zebrát!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Beni de örülök, hogy jöttél :D Szegénykém, akkor téged jól megvisel ez a terhesség. Tényleg izgultunk picit érted, de akkor szuper hogy minden rendben a babával. Remélem a hányás távozik minél hamarabb de legalább a 12. héten.

Tapi csúcsszuper eredmények és minden frankón alakul, annyira de annyira jó. Nagyon drukkolok ám nektek. Nem semmi Apid eredménye. :lol: Házi feladatot mindenképp megcsinálni :wink: Nekünk este meg reggel kellett, és nekem még a hasam is fájt picit de megtettünk mindent amit kellett. Tényleg te hogy viseled, nem fáj a hasad?

Zsó szuper hogy elmúlt a fájdalom, meglátod minden rendben lesz.

Jocek párod mensijéről hír? Megjött már neki?

Én ma hívtam egy dúlát, jövő hét pénteken találkozunk. Nagyon szimpi volt, igazi segítség lesz a szülésben :) hozzá fogok járni kismama jógára is, valószínű jövő héten kezdek. várom már )

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok,

Luci,
a zebrában nagyon bízunk, köszi a drukkot! :)

Vayacon,
az én hasam is fájt tegnap, nem is kicsit :roll: Most egy kicsit minden más lett, mert egy kis rózsaszín valami is jött belőlem utána. :? Fülöp azt mondta, ez bőven belefér és azért van mert a belső méhszáj nagyon zárt és a katéter nehezen megy át rajta. Egyébként ma reggelre a hasfájás megszűnt...ezek szerint tényleg tegnap volt az ovu :D

De jó, hogy dúlával szülsz majd és a kismama jóga is nagyon-nagyon jó! Melyik kórházban is fogsz szülni? Mindenhol azt írják, hogy aki kismamaként jógázik, már nagyon korán különösen szoros lelki kapcsolatba kerül a babával. :) Ráadásul nagyon hasznos mozgáűs a jóga. Az arwen jógát amire jártam én is nagyon szerettem, bár volt olyan érzésem néha, hogy nem fogom tudni majd kibogozni a testem az óra végére, úgy megcsomózták :lol: :lol: :lol:

Jocek,
hogy álltok? Írj a fejleményekről! :wink:

T
tapedli
 
 


Sziasztok

Tapi

Gratulálok a szuper eredményhez, a Párodnak is.
Biztos siker lesz. :)

Nálunk a helyzet változatlan, még nem jött a Miku, de lehet, hogy még mindig a stimulálás hatása, vagy lehet, hogy nem......

Jocek
jocek
 
 


Jocek drukk, hogy az utóbbi legyen.

Tapi a Jánosban szülök majd. Nekem elég nagy félelmeim vannak a szüléssel kapcsolatban, mert tesóm szülése elég rosszul sült el. :( De a dúla biztos, hogy segíteni fog, ezért döntöttem mellette. Amúgy lehet hogy ha egyszer majd összejön a kistesó, akkor nem is lesz saját orvosom, csak dúlám meg szülésznőm, mert egyre inkább látom,hogy ez mennyire fontos. Ráadásul nem is egy vészes összeg, azt mondta,hogy annyi pénzt adunk, amit akarunk, a fórumon 30 e ft körüli összeget mondtak. És annyiszor találkozik velem, ahányszor csak akarom :) Van benne szüléselőkészítő (elmélet gyakorlat), ott van a szülésnél és utána is segít pl szoptatásban.

A jógát én is nagyon várom már :) tényleg azért is, hogy valamennyire érezzem a kapcsolatot, mert nekem egyelőre a pocakomon sem látszik és nem is mozgott még. De ami késik nem múlik :)

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Jocek,hátha!

Jelentem,elkezdtük a lombikot vagyis pénteken kezdem lőni magam.20-án kontroll és lehet,hogy máj.végén-júni elején már punkció!Juhejj!!!
Vendég
 


Jajj Zsó,

reggel óta várom hogy jelentkezz! Ez fantasztikus hír! Nagyon örülök, gratula! :lol: :D

Jocek,
tiszta szívből kívánom, hogy a fagyibaba már tesó legyen és csak úgy két év múlva kelljen mennetek érte :wink:

Vayacon,
épp akartam kérdezni, hogy van-e már a pocakodnak valami jele :D Én eddig csak jókat hallottam a dúlákról. Egyszer évekkel ezelőtt egy rádió műsorban hallgattam egy riportot egy dúlával. Olyan szépen beszélt erről a csodáról, hogy a végére el is pityeredtem. Biztosan nagyon nagy segítséged lesz majd akit választottál :)

...nekem tegnap kijutott a stresszből sajnos. Az anyukám nagyon csúnyán megvágta a bal kézfejét véletlenül, úgyhogy a hatvani baleseti sebészeten két órán át műtötték. Sajnos ideget is ért a vágás, de azt mondta a doki, hogy mozgatni is tudja majd és érezni is fog vele. Amikor felhívott apukám én viszont olyan nagyon pánikba estem, hogy majdnem elájultam. :( Sosem jó egy ilyen baleset, de most nem a legjobbkor jött sajnos...

T
tapedli
 
 


Zsó hurrá :D drukkok mennek ezerrel!

Tapi jaj ez a baleset nagyon rosszul hangzik, szegény anyukád. Nyugodj meg, minden rendben lesz vele. Mondd el a babádnak is, hogy nem lesz semmi baj ;)

lányok nagyon szorítok ám értetek, alig várom a pozi teszteket

Kép
vayacon
 
 


Köszönöm szépen a drukkolást! :wink:

Tapi,
jaj,ez rémesen hangzik,de a lényeg,hogy biztatott titeket az orvos.Jobbulást anyukádnak!
Vendég
 


Sziasztok,

Tapi hogy vagy? Érzel valamit ;)

Zsó mennek a szurik?

Jocek veletek? Nem irtál semmit mi lett végül megjött vagy nem a párodnak.

Többiek?

Mi jól vagyunk, talán mintha már látszódna picit a pocakom, bár még nem egyértelmű szerintem. Azt álmodtam, hogy valaki észrevette?

Itt vagyunk anyósoméknál, anyós kicsit felbosszantott mert állandóan petikézi a babát (párom és az apja is Péter) holott mondtuk neki, hogy az csak a második neve lesz. De szóltam a páromnak, hogy állítsa le úgyhogy remélem, most már elfelejti ezt a hülyeséget.

Kép
vayacon
 
 


jajj,Vayacon,ezt megértem,hogy bosszant!
Először is még nem lehet tudni,fiú-e egyáltalán,jól gondolom?
Én egyébként amúgy sem szeretem a néven szólítást,amíg pocakban van,hallottam már ilyen üzenetről:"megszületett Máté,Zsófinak hívják" :lol:

Tapi,
remélem,anyukád jobban van!Most 1 vagy 2 hete lesz hétfőn az inszemnek?ugye 1?Sebaj,kivárjuk!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen, anyukám szerencsére jobban van. Pénteken kiengedték a kórházból. Hosszú lesz a gyógyulása, de szerencsére teljesen rendbe jön.

Én most hulla vagyok, mert már pénteken haza rohantunk hozzájuk. Én is és a nővérem is főztünk, szombaton kitakarítottuk a házukat, ma ismét főzés. Persze nem én voltam az éllovas :D a nővérem csinálta a jó részét, de a talpalás estére elfárasztott. Picit fájdogál a hasam, de semmi olyan tünetem nincs mint az előzőnél. A melleim egyáltalán nem feszülnek :shock: Talán a cseppek miatt, mert a normál ciklusban is megszűnt mensi előtt ez a feszülés. Remélem a hasfájdogálás azért van, mert épp most ágyazódik be a babucim :lol:

Egyébként hétfőn még csak 1 hete, 17-én megyün vérvételre, jól emlékszel Zsó :D
Hogy állsz a szurikkal? Gondolom már nagyon gyakorlottan vágtál bele a stimuba :wink: Mostantól megy a drukk Nektek ezerrel! :D

Vayacon,
hát ettől az előre névadós cucctól én is kiakadnék. Nekem após szokott olyan nevet mondogatni, amit én nagyon nem szeretnék... Kifejezetten idegesít, mert szerintem ez teljesen magánügy. A saját babáját mindenki maga szeretné elnevezni és még a szerény javaslatok is tolakodóak ilyenkor. Egyébként már vannak név ötleteitek? Biztosan kafa a pocakod :wink:

Megyek pihizni, mert tényleg kell most kicsit nyújtóznom úgy érzem :? Talán nem is hétvégi feladatok, inkább a keddi idegeskedés miatt...


Jocek,várjuk a helyzetjelentést! :)
tapedli
 
 


Sziasztok!

Vaya,

Egyetértek Veled a nevezéssel kapcsolatban, de a szülők már csak ilyenek.

Tapi,

Óvatosan a takarítással, várjuk a zebrát :)
Anyukádnak jobbulást.

A helyzetjelentés :) Már a 41.napon járunk, és még semmi! :) Jövő hét elejéig még várunk, utána tesztelünk egyet. Csak már annyi csalódás volt az ilyen késések miatt, hogy az is jó érzés, hogy bizakodhatunk, de ezzel nem csak mi vagyunk így gondolom.
(Bár eddig egy ciklus sem tartott még) Ha történik valami azonnal szólok.
jocek
 
 


Sziasztok!

Zsó jól gondolod, nem lehet még tudni fiú vagy lány, de anyós szent meggyőződése, hogy fiú lesz. Szerintem sem illik ebbe beleszólni, az én szüleim például teljes mértékben ránk bízzák. Jót mosolyogtam az üzeneten :D tényleg lehetnek meglepetések bármit is mutat az uh.

Tapi nagyon szorítok, hogy a hasszurkálás a babát jelezze. akkor már csak nagyjából a fele idő van hátra az eredményig :) Nekem egyébként csak a teszt előtt néhány nappal voltak az első tünetek de gondolom ez mindenkinél más. Meg hát valaki ugye semmit nem érez. Nagyon drukkolok továbbra is.

Névadás alakulgat, most a Zsombor és a Gréta nevek a befutóak, lányból még a Dorka jöhet szóba. De az is lehet, hogy még változik. Második nevük Péter és Zita lesz, mivel mindketten a szüleink nevét kaptuk, így gondoltuk szép gesztus, ha a gyerekünk is megkapja második névnek.

Jocek ez nagyon izgi remélem, nem véletlenül késik. Hogy bírjátok ki addig a tesztelést? Nem semmik vagytok. Kezem lábam csuriban értetek.

Kép
vayacon
 
 


Hello mindenkinek! MÉg élek. BÁr a hétvégén fullra kikészültünk. HÉtvégi buli, gyerekversenyek rendezvényen, mosás, stb szokásos, úgyhogy hulla vagyok.Ráadásul péntek este begyulladt a nyakcsigolyám, így semmit nem aludtam, mert sehogy nem volt jó. Nem tudom miért csinálja ezt, néha beáll. Most már tűrhető.

Vaya nagyon szép neveket választottatok. De így igaz, bármi lehet még belőle. Az én anyósom is próbált már párszor célozni, hogy mi legyen majd a neve ha lesz baba. Na hát nem!!!!!!!!!!!!!!!! Majd mi ketten eldöntjük. Ő választott a fiának, ennyi!

Jocek! Nekem most csak 2 napot késett, de már alig bírtam ki, hogy ne nyomjak egy tesztet. Tudom, hogy nagy csalódás ha nega...
szorítok, hogy zebrásodjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tapi szegény anyukád! Nekem az anyukám a lábát szúrta át 3 éve a kapu kitámasztó vassal. hát én is csak sápadtam. varrták neki is. Apu meg 2 éve az egyik ujját tette egy kb 100 kg-os tekercs alá. HÁt neki is műtötték egy ideig. :( de már mozgatni kicsit tudja, de érzéketlen.Vigyázz magadra, pihenj!

Zsó nagyon drukkolok neked!!!!hajrá!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok,

a hasfájásom szerencsére elmúlt. Nagyon-nagyon picit érzem néha. Talán az idegesség volt az oka az egésznek. Így mostmár semmi tünetem nem maradt :shock: De azért bízom továbbra is, a vérvételig kitartok :)

Vayacon,
ezek nagyon szépséges nevek :D Bármelyiket is választjátok a lány nevek közül ha lányka lesz, mind nagyon szép!

Jocek,
nagyon-nagyon drukkolok Nektek! :D Nagyon ügyik vagytok, hogy megálljátok tesztelés nélkül, én nem szoktam ilyen erős lenni :lol:

Kissedi,
úgy tűnik a gerincbántalmak kerülgetnek, ha jól emlékszem a derekad is fájt pár hete. Pihentesd amennyit tudod és persze krémek nagy mennyiségben. remélem hamar rendbe jön!

Anyukám jobban van szerencsére, ma már a varratait is kiszedik ha minden jól megy. Köszi a bíztatást mindenkinek! :wink:
tapedli
 
 


...most nézem mit írtam. Szóval nem úgy értettem ám, hogy a fiú név nem szép Vaya :D Én a Zsombor nevet nagyon szeretem, de lehet, hogy az is az oka, mert a barátnőm fia is Zsombi :)
tapedli
 
 


...kicsit szaggatott vagyok ma :lol: :lol:

Zsó,
hogy megy a szurizás? remélem minden ok :wink:
tapedli
 
 


Sziasztok!

Megcsináltuk reggel a tesztet, sajnos negatív. :(
Nem értjük, mert nyoma sincs, hogy megjöjjön, de lehet, hogy nagyon összezavarták a Párom szervezetét a stimulálással.
Ez van. Várunk, ha megjön, megyünk a Fagyibabáért.

Jocek
jocek
 
 


Jocek :cry: nem baj, majd a fagyiovis lesz a befutó.

Kissedi akkor pörögtök ezerrel. ez a nyakcsigolya nem hangzik túl jól :(

köszi a névdicséreteket

Tapi örülök, hogy jobban van anyud.

Én ma elég nyügi vagyok éjszaka kétszer keltem pisilni és elég nehezen aludtam el. kicsit érzem a derekam is. de azért megmaradok :P

Kép
vayacon
 
 


Jocek, nagyon sajnálom :( A fagyibaba vár rátok, így most azért drukkolok, hogy piri gyorsan jöjjön és mehessetek érte :wink:
...ezek a hormon kezelések nagyon meg tudják ám zavarni a nők szervezetét. Nem mindenkinél, de az érzékenyebbeknél előfordulhat.

Vayacon,
valami van a levegőben, ha más nem ezek az állandóan változó frontok. Most én is így voltam éjjel...mármint a visszaalvás tekintetében. Elég nehezen sikerült. Én frontérzékeny vagyok, így meg se lepődtem...talán Nálad is az okozta.

...nálam továbbra sincs változás. Ez az egész olyan fura most. Olyan mint egy pé nélküli ciklus :shock: Pedig az tuti volt :lol: A várakozás az, ami már kezd uncsi lenni :roll: úgy tolnám az időt. Pedig most megfogadtam, hogy nem tesztelek előre. :?
tapedli
 
 


Tapi lehet hogy a front is belejátszik, de igazából mióta terhes vagyok megnőtt a folyadékigényem és szinte minden éjszaka felkelek 1-2-3-szor. most is :( meg egyre többet érzek valami nyomást a jobb oldalamon lehet hogy a méhem a vesémet nyomja? bár lehet hogy ez hülyeség nem tudom. kicsit elkezdtem most parázni emiatt, de hát csak nincs baj

Tapi elhiszem hogy uncsi a várakozás, türelem. szerintem a mostani része a legnehezebb legalábbis nálam igy volt kb félidőben eléggé megzuhantam és azt hittem tuti nem sikerült. az nem baj ha egyelőre nincsenek tünetek nekem csak a végén volt, de valakinek még az sincs. hajrá drukkolok :D

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok,

Jocek, sajnálom a nega tesztet, hajrá fagyibabák!

Tapi küldöm a pozitív energiát a háttérből!!!!

Én már dolgozom. Kicsit jobb a közérzetem, de nem nagyon!

beni
benigna
 
 


Ja és természetesen a többieknek is puszi, megpróbálom már jönni rendesen! :D
benigna
 
 


Sziasztok!

Tapi,
köszi jól megy a szurizás!Jó lenne ,ha 20-án elkezdhetnénk a stimut,mert júni.14-én volna egy koncert,amelyet nagyon sajnálnék kihagyni!Meglátjuk!

Nagyon szorítok neked!Tényleg ezek a legnehezebb napok!

Jocek,
sajnálom a mensit,de biztatlak én is titeket fagyibaba ügyben!

Beni,
örülök,hogy jobban vagy és dolgozol,talán így gyorsabban telnek majd a napok.

Kissedi,
gyógyuljon meg hamar a nyakad!Nagyon rossz lehet.Jobbulást!

Vayacon,
ne kombinálj,jól van ez kitalálva,elférnek a szerveid,nyugi!Azért nő a pocak :wink:

Mindenkinek puszi! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Köszi a drukkokat mindenkinek! :)

Rám is fér, mert ez a várakozás olyan nem jó :?

Vayacon,
ne idegeskedj, Zsó jól írta elfér a babád. A vese egyébként jó magasan van ám. Nekem alsó kehely kövem van és ez a legalsó borda vonalában fáj...az pedig a vese alja. Ott még tuti nincs fönn a méhed. Ne gondolkozz ilyeneken, biztosan sok olyan lesz még, hogy itt nyom, ott szúr :?

Beni,
jajj de örülök, hogy valamivel jobban vagy! Ha már el tudsz járni dolgozni, biztosan jobb a helyzet. Próbálj azért pihizni is...

Zsó,
hajrá szurik! Drukkolok, hogy a konci is pont beleférjen :wink:

Odry,
cukik a manócskák, nyomtam rájuk egyet :wink:

Mindenkinek szép napot! :)

T
tapedli
 
 


Tapedli!

Nagyon aranyos vagy!

Köszönöm a fiúk nevében is!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok,

Náluk továbbra sincs változás. A 46.napnál járunk, és jele sincs a mensinek. Ha hétvégén se jön meg a Páromnak, jövőhét elején megyünk Fülöp dokihoz, hogy nézze meg mi a helyzet. :roll:
Lehet, hogy még korán teszteltünk? Vagy nem volt jó a teszt?

Jocek
jocek
 
 


Sziasztok!

Joci,
ez a 46 napos hosszú ciklus mindenképp érdekes. Az mindenképp elképzelhető, hogy ha az ovu kb. egy hete volt csak és volt akciózás, hogy tényleg korai a teszt. :wink: Nagyon drukkolok Nektek!

...én teljes kétségek között vagyok. Ma elkezdett fájni a derekam középső/alsó része, de nem nagyon. A hasam nagyon minimálisan és csak inci-fincit érzem...ez simán megfelel a mensi előtt néha beleszúr picit érzésnek. A melleim nem feszülnek egyáltalán, talán egy minimálisan érzékenyek. Nagyon pici "jelek" ezek :( Ma van a 12. nap, hétfőn megyek vv-re. Izgulok. Most tényleg :roll:
Az előbb visszaolvastam a kismamik teszt előtti jeleit és mindenki érzett hasfájást, de erősebben... Még nem adom fel, de félek, hogy ez csak reménykedés :?

Drukkoljatok Nekem, kell az energy! :?

T
tapedli
 
 


Sziasztok,

Tapi

Mi is drukkolunk Neked nagyon, hessegesd el a negatív gondolatokat, tudod: Unicum csak pozitívan. :)
Nyugi sikerülni fog.
Drukkolunk.

Joci
jocek
 
 


Tapi,
nagyon drukkolok!Szerintem ne törődja tünetekkel,nincs két egyforma terhességkezdet!Hétfőn mindenre fény derül fehéren-feketén és reméljük a legjobbakat!
Az biztos,hogy a hétvége a legnehezebb,mikor az ember ráér egész nap ezen agyalni,és most még csak azt se tudom mondani,hogy menjetek kirándulni :?

De fel a fejjel!
Én rájöttem,ha beleélem magam,ha nem,a csalódás ugyanúgy fáj,ezért most szinte kész tényként kezelem a sikert,pl.hazahoztam a saját kottáimat a zenesuliból...legfeljebb szeptemberben visszaviszem őket,de most sikerülni fog és kész (legfeljebb tévedek :wink: )
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: