Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm a rámgondolásokat. Igen, bökdösöm magam már néhány napja, elvileg holnap kell mennem UH-ra, de egyelőre a mensinek nem érzem jelét. Elvileg ez a Supre mellett normális, de nekem ilyenem még nem volt. De nem parázom, ill. nem ezért. Június 9-én indulnunk kell Olaszországba, úgyhogy addigra pocakban kellene lennie a kicsi(k)nek, remélem sikerül.

Nyulasz, elhiszem, hogy komoly logisztika 2 kicsivel :? de azért a lényeg, hogy boldogultok valahogy.

Dezsiről nem tud valaki? Valamelyik nap eszembe jutott, mi lehet vele? Hiányzik a fórumról...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro
 
 


Kukuccs 8) :oops: :oops: Na ide is eljutottam...nem magyarazkodom..egyszeruen nem tudtam jonni neha meg kedvem se volt de hianyotatok azert :wink: Most csak magamrol egy kisebb regeny aztan holnap vegre titeket is visszaolvaslak es irok mindenkinek 8) Hat hazajottem es nagy lendulettel vetettem bele magam az intezkedesekbe 8) japanban meg az uccso napok orultek haza volt mindenkivel talizni vacsizni csaladdal baratok meg a gepet se volt idom bekapcsolni nem hogy bnetezni :oops:

Szal miota hazajottem masfel hete multheten inteztem a papirokat lekell fordittatnom japanrol magyarra,aztan jott meg egy papir meg elotte meg emailben ezt mar elkuldtek hogy addig is elkezdodjon a forditas tegnap bevittem az eredetit es ha minden rendben megy meg a heten eljutok az anyakonyv vezetohoz :roll:

Jah azt is kutattam,hove menjek melyikhez meg ismeros kellett volna hogy meglegyen gyorsitva mert ez igy elorelathatolag 2honapnak nez ki :shock: es mar olyan sokat voltunk tavol es kiderult az is,hogy nem szeret o sem kint lenni es nem jo a melo se es nem szereti NY-ot sem :roll: valahol hibasnak erzem magam en is ebben mert en sem ereztem jol magam igy nem volt konnyu helyzetben es hiaba probalta o megszokni... :roll: na mind1 azon vgyok,hogy mielobb mellette legyek es probaljam a maradek otttattozkodasunkat minnel nyugodtabba es kellemesebbe tenni...es persze majd probalom jolerezni is magam mert neki meg egyenlore ott van munka es igy maradunk nem megy egyik naprol a masikra,hogy visszakoltozzunk japanba bar ezek a tervek.Melot is nezett mar mikor ott volt most szal ezek valahogy sokkoltak engem...en azt hittem azert legalabb o nem erzi ilyen szarul magat ott,mi nt en :roll: Es akkor csorikam egyedul volt 2honapig taliztunk 10napra es most megint 2honapnak nezunk elebe :x szal szegenykemet nagyon sajnalom :roll: :( :? :roll:

A gyurum visszavitte mert a meretet megkell csinalni es amikor jon alairni a papirokat akkor hozza a karikagyurukkel egyutt 8) mar minden kivan valasztva es alig varom,hogy az ujjamon legyen. :D Hogy milyen erzes ez..hat nem leirhato...es fantasztikus mert vegre ugy erzem en is tartozom valahova...ohozza es azonkivul,hogy nem konnyu a gyerekvallalas az en esetemben igy is belement ami ngyon ngyon sokat jelent nekem :roll: hisz ugy ahogy vgyok minden hibammal kellek neki forever :P :wink:

Most mar tudok tervezni es annyi minden van a fejemben...viszont igy a lombikozas kicsit majd hatterbe szorul.Bar most annyira nagy a boldogsagom,hogy valahogy nem is annyira "erdekel" hisz lassan kikell tuzzek egy napot es lombikozassal nem lehet :roll: hisz mivan ha epp akkor szulok vgy x honapos leszek vgy mittomen szoval igy nem lehet tervezni es nem lesz semmi bajunk ha kicsit varunk :roll: szal most lehet nem ferek be az idobe es akkor kesobb meg nem akarom mert par honappal a szules utan se tudnek ugy kinezni ahogy akarok a nagy napra szal most kicsit pihentetjuk a dolgot...es ha minden igaz kovetkezo ev februarjaban szeretnek ujra menni mert akkor meg mindig lehet az eskuvo majusban :roll: Persze spontankodunk de ev vege fele megkell legyen a datumunk vgy majus vgy agusztus szeptember meg nem tudom.

Kastelyban szeretnenk vgy olyan helyen ahol van zold is...szep hely is...120szemely koruli de meg nem is ngyon szamolgattunk....pesttol is lehet kb 1 masfel orara nem gond.Meg helyszin nincs csak tippek meg kene egy szervezo is valami jo es megbizhato mert en nem leszek itthon es igy eleg nehez intezkedni igy most amig itthon vgyok addig is helyszinnezes,torta,templom,vofeny,zenekar stb kereses...igy legalabb amit lehet leellenorzok.

Pe-rol jol lemaradtam ugyanis voltam kint a japan dokimnal megnezettem a miomam,szerinte nem kell hozzanyulni mert nem okoz gondot a babasodasban szal nem vetetem ki a miomam :wink: es teljesen meg is nyugodtam ezugyben ugyanis nem a mehem fele hanem hatrafele nyulik ki...pe pedig akkor mar megvolt mert latta a sarga testet es 12.cn voltam :shock: aznap ossze is bujtunk de keso volt es ma este mar megis jott holnap leszek a 20-on 3-4-5.nap mar nem is tudom :? :roll:

Japanbol hoztam a kis csodanovenyeim es azokat szedem...tudom,hogy segiteni fognak :wink:

Hat roviden ennyi vgy kihagytam valamit? :oops: Sokan nyaggatnak a bloggal is... :oops: majd probalkozom szeretnem de nincs idom :oops: de akarom ngyon :oops:
Puszilok mindenkit es majd remelem tudok majd jonni neha neha tobbet mint eddig 8)

Holnap jovok es irok mindenkinek addig is pusz pusz :P




csak gyorsban 2kis megjegyzes:

Kis*
Nagy nagy gratulaaaaaa hanyadik lombikod is volt?

Alle
hajra szurik!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaaaaj es a lenyeg..... Kép a sok gratulacioooot :D :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Sziasztok!

Bocs, hogy rátok rontok. :oops:
Csajok, a segítségeteket szeretném kérni.
Terjesszétek az igét, ha van rá lehetőségetek, hamarosan megjelenik a könyvem: Zahiromka lombiktörténete címmel.
A következő lombikomra gyűjtök...

Részletek róla itt:

http://www.babaterv.hu/wordpress/?p=798

Csóközön!
babe9
 
 


Sziasztok!

Bridget, még nem is gratuláltam a nagyszerű hírhez :lol: mostantól akkor csupa szervezkedés lesz az életed :D majd sűrűn számolj ám be, mi a helyzet, hol tartasz, és képet is tegyél a gyűrűkről!!

Alle drukkok mennek! Első babás nyaralás :wink:

Kis* gratulálok!!!! :lol:

Hajnoca: Bó nagyon édes, végre tettél képet :-)

Mi jól vagyunk, Bendinek 8 foga van és mászik :-D ráadásul az elmúlt 2 éjjelt átaludta :-) ide is felteszem a legfrissebb képét:
Kép

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Benéztem, hogy mi a helyzet veletek. :) Micsoda szép történések! :D

Kiscsillag:
Kép

Remélem a többi kismami is nagyon jól van!!!


Bridget:
Kép

Alle, hajráhajrá!!!!!!! ;)

Szezso, édi Bendi nagyon! (Hihi, ugyanilyen játszószőnyegünk van!)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

"Rohannom kell fősulira", de gyorsan jöttem egyet újságolni..
Kedden 1db 4mm-es petezsákot találtunk méhen belül, jövő csütin lesz uhu kontroll, s remélem minden rendben lesz addig is..

Alle: drukkolok, hogy az út előtt bekerüljenek :)
Bridget: gratula az eljegyzéshez! :D 3. lombik volt..
Szezso: nagyon édi Bendi babó :D

Köszönöm mindenkinek a gratulát, most van a legrosszabb korszak, 2007-ben is ebben az időben voltak gondok, de most "nem lesz" :twisted: fő a pozitív gondolatok :)
Még ma 2 vizsga és holnap 2, de annyira nem stresszelek miatta, lesz amilyen lesz :twisted:

Drukk mindenkinek mindenhez :)

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


sziasztok másik topik lakó vagyok-kérlek benneteket ha van időtök kattintsatok kisfiamra-köszönöm.
http://www.kisalfold.hu/jatek/gyereksze ... 20B%E1lint

Kép


Kép
kistörpe
 
 


Kiscsillag, gratulálok én is nektek a jó hirhez. :D
Alle, kivánom hogy kivánságaitok nektek is megvalósuljanak :)
Kistörpe, nagyon édes a babátok :D ha kicsit jobb paccban leszek majd regisztrálok és nyomom neki a szavazatokat :)
Bridget, jó olvasni soraidat, eszembe juttattad a napokat amikor én is pont ilyen izgatott meg szervezkedős periódusban voltam az esküvőm előtt :D Ezek azok a napok amelyekre mindig nagyon fogsz emlékezni, és remélem csak a jó dolgokról :) Jó készülődést. Van pár japán tolmács ismerősöm ha kell irj privit, összehozlak velük.

Én pedig elmondom nektek mi is történt velem-velünk azóta, mióta bejelentettem nektek hogy nem sikerült a lombik.
egy héttel a bejelentés után volt még egy tesztem, épp május 1-je volt.. Gondoltam mivel ellőttem már mindet, ezt az egyet is, úgyis neg. lesz, de mit álljon itt a teszt.
Hát...nagy meglepetés. Életemben először pozitiv tesztet láttam. Nem hittem a szememnek. Ugráltam, sikitoztam, és azt hiszem, hogy nagyon régen voltam már olyan eufórikus hangulatban mint akkor.
Férjem rögtön javasolta, menjünk be a kaáliba csináljunk vv-t is.
Bementünk, megcsináltuk. Pozitiv lett, terhességet mutatott. E napon ugyanakkor, amikor ezt megtudtam, nagyon erős náthás lettem. Már reggel sem éreztem jól magam (még mindig május 1) de torokgyulladás stb... Pár napig feküdtem, de gyógyszert nem mertem szedni csak Stodal szirupot ami homeopátiás szer azt lehet. Két hét múlva kérték a káliban hogy menjek be uh-ra (magamtól is mentem volna).
Ez ma történt meg. Bementem és akkor a dokim közölte uh közben, hogy van egy petezsák, van is benne valami, de a korához képest kisebb - fejletlenebb az embrió, és egyébként elég gyakori hogy az első 12 hétben valamiért elhal a terhesség. Kérdeztem tőle, hogy most ő arra céloz, hogy ez a terhesség elhalt? Azt mondta, hogy nem tudja, de nem tud mást mondani orvosként, és biztatni sem, mindezt szenvtelen arccal, 2 perces uh vizsgálat után, habár én úgy tudom, hogy az első vizsgálatkor elég alaposan körbenézik a méhet stb. Azt mondta egy hét múlva menjek ismét és hogy milyen jó jel hogy az első majdnem sikerült (igy mondta szószerint).
Az uh képet elkaptam. Összenéztem az interneten látható korképekkel és én nem látok e képen mást mint azokon az uh képeken amiket a neten lehet találni az embrió fejlődési szakaszáról. Most azt mondta a doki, hogy közel hét hetes terhesség van, én e kornak megfelelő képeken ugyanazt látom, mint amit ő csinált ma.
Úgy döntöttem, keresek egy orvost, és elmegyek hogy alaposan kivizsgáljon.
Terhességi tüneteim nagyon extrémek nincsenek: nincs hányás, csak fejfájás néha, sokszor kell éjjel pisilni, emlő nagyobb stb.
Hát itt tartunk. Ja és eldöntöttem, hogy hozzá többet nem megyek.
dete
 
 


Sziasztok,
Szezso, boldog névnapot kívánok Neked!

Dete :shock: , reméljük, a kis Vackor összeszedi magát, és rendben lesz minden. Majd tudósíts a fejleményekről!

Drukkokat köszönöm mindenkinek,a pocakom már mint egy tűpárna :? néha hajszáleret találok el, úgyhogy kisebb lila foltjaim is vannak...na mind1, 17-én megyek a második uh-ra, meglátjuk, hogy s mint lesz.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro
 
 


Alle, akkor minél jobb eredményt azon a holnapi uh-án!!

Köszi, bizony én is remélem hogy a kis Vackor összeszedi magát :)
dete
 
 


Alle: köszi a névnapi megemlékezést :-D Drukkhegyek mennek!!!!!

Dete: húú, nem semmi hír, nagyon drukkolok!!!!!!

Rana: szupi a játszószőnyeg, mi imádjuk!!! :-D Mizujs Veletek?

Kis*: gratulálok a petezsákhoz!!!! :-D Csak így tovább, és gyere a hírekkel!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó régen nem voltam, látom, sok minden történt azóta.

Puszi, nagyon sajnálom, de fel a fejjel, a következő sikerülni fog.

Vkrisz, Alexa nagyon szééééép! És mennyi arca van!

Lola, nagyon-nagyon gratulálok, és visszaadtad a hitemet, és gondolom, még sokunknak. Boldog pocakosodást!!

Ágica, sajnálom, hogy nem sikerült, de a kicsi HCG is HCG, annak kell örülni, hogy valami elindult. Nekem 2 körül volt, és a következő sikerült. London nagyon szép! Sokkal szebb időt kívánok, mint ami most van!

Bumi, sajnálom a cisztát, de talán magától elmúlik, és nem kell ez a hülye kezelés.

Szezso, Bendegúz is milyen nagy már! Nagyon cuki ez a kép, Ő pedig egyre sármosabb.

Te kis titkolózós Bri! Ölelés Neked! Gratulálok a férjhezmenéshez!

Dete, üdv köztünk! A dokid kísértetiesen hasonlít arra a dokira, aki miatt én annak idején otthagytam a Kaálit. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a kis csöppséggel ++++++++++++++++

Nyulasz, Te jó ég! Milyen nagyok már a csemetéid!!!! Látom, vidám babák. Helyesek. Dezsi nekem is sokszor eszembe jut, nem tudsz róla valamit?

Hajnoca, Bó nagyon cuki! Hajrá kistesó!

Kiscsillag, kirázott a hideg a hírek hallatán. Nagyon örülök!!!! Felhőtlen pocakosodást kívánok!!

És akkor egy hír rólam: Pár hete majdnem hoztam Nektek valamit. Produkáltam egy pozitív tesztet. 3 nap késés után csináltam meg, és nagyon halvány csík volt a Gabrielen. Sejtettem, hogy nem sikerült, mert akkor már sokkal erősebbnek kellett volna lennie, de azért még reménykedtem, vettem 2 újabb tesztet, de másnap reggelre megjött. Az egyik szemem sírt, a másik nevetett. Egyrészt sajnáltam, hogy nem maradt velünk, másrészt elkezdtem reménykedni, hogy akkor mégiscsak lehet nekem még akár spontán babám. A múlt hónapot kihagytuk Apával, de most újra próbálkozunk...és bízunk.

Puszilok mindenkit!
Kép

Kép
petne
 
 


Kedves Szezso és Petne, és mindenki akinek eszébe jutottam, nagyon köszönöm a lelki támogatást. Nagyon elkel.

Petne tökmák ez a kislány, nagyon cuki :D Ha lesz időd, leirnád majd priviben a kális tapasztalatodat, a ti kis cuki kislányotok hogy jött össze végülis, spontán vagy más "káli" féle intézettel?
dete
 
 


Rövid életű volt az örömöm. Ma voltam egy másik, javasolt, tényleg nagyon tapintatos dokinál. De sajnos amit a Kális dokim érzés nélkül közölt, ő is ugyanazt közölte ma, csak érzéssel, a tények úgy tűnik, nagyon makacs dolgok.
Megpróbálok nagyon tárgyilagos lenni, miközben nem tudom nektek leirni az az elkeseredést és ürességet és kint amit érzek.
Beültetés után kb. 3-4 hét között az embrió elhalt, valamiért megállt a fejlődés. De a terhességi tünetek továbbra is fennmaradtak. Tehát amikor teszteltem, meg a vér is kimutatta, akkor még valszeg élt a magzat... most csak arra tudok gondolni, hogy pont azon a héten amikor megtudtam a terhességet, akkor volt egy erős náthám, olykor 38,2 -3 lázzal, talán ezért is.. nem tudom.
Most a mai doki azt mondta hagyjam abba az utrot, meg fog jönni a menzesz és valszeg távozni fog a petezsák, de ha nagyon rosszul lennék akkor kórházba kell menni, legyek kórházközelben e napokban (ja és hogy a szokásosnál hevesebb menzire készüljek). E hirekhez képest még ma is pozitivat teszteltem.

Ez van. Nem nézek vissza, csak előre. Várnak a fagyibabáink ránk.. És el is megyünk értük... csak most még gyászolok kicsit...

Nem kell hogy erre válaszoljatok, mert csak rosszabb. Tudom hogy értitek miről van szó. És az én esetemtől függetlenül is, nem ez az irányadó és főszabály higyjétek el, nagyon-nagyon sok lombikbaba van Mo-on.. Mindenkinek nagyon szoritok, hogy sikerüljön elérni és megvalósitani a szive vágyát, a babát.
dete
 
 


Dete: ölelést küldök....(az első lombikom biokémiai terhességgel végződött, az is a "majdnem sikerült" kategória, csak ott már a vérvételnél nagyon kevés volt a HCG, és akkor abba is hagyatták velem az Utrot. Viszont 1 ciklus kihagyás után a fagyis beülti sikerült :wink:

Petne: gyönyörű Julcsi!!! Micsoda nagylány már! :D drukkolok nagyon a spontán bébihez!!!! :D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Köszönöm Szezso.
dete
 
 


Dete,
gyászolj csak nyugodtan :( most ennek van itt az ideje. De tényleg többen vannak itt, akiknek hasonló eset után nem sokkal sikerült. És tudsz teherbe esni! Ezt nézd! Nincs akadálya annak, hogy babátok legyen.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro
 
 


Alle neked is köszönöm az együttérzést.

Neked hogy alakul a babaprojekt?
dete
 
 


((((((((Dete)))))))))))

Alle: +++++++++++++++++++++++++++++++


Szépek a babák nagyon!!!! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Sziasztok,

Nagyon rég jártam ezen a topikon, kicsit visszaolvasva olvastam jó és rossz dolgokat is.

Dete sajnálom, hajrá fagyibabák.

Petné lánykád nagyon szép :D , drukk a spontán babához :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle mi volt az uh? Mennek a tüszőnővelők+++++++++

Kis* gratulálok,problémamente babavárást kívánok :D :D

Bri gratulálok az eljegyzéshez :D

Szeszo a Te Bendegúzod is nagyon szép,és milyen nagy már :D

Kép

csibe
csibe32
 
 


Puszi gratulálok a határozathoz. :) Lombikügyileg, hogy álltok?

Többiek merre jártok? Vizkrisz? Dezsina? Nyulasz? Julika?Csomee? Skrisz?Hajnoca? Anett?.....Mí van Veletek?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Alle: mizujs, hogy álltok???

Puszi: jó, hogy jöttél! Gratula a határozathoz! :-D

Csibe: húú, de rég voltál!!! :-D és a vonalzód?!?!?! :shock: elmeséled?

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szeszo 8 sikertelen beültetés után örögbefogadtunk egy 21/2 éves kisfiút :D .

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe: GRATULÁLOK!!!!!! :lol: jajj, de jó :D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Sziasztok,
Csibe, gratulálok a kisfiatokhoz!

Nekem megvolt tegnap az uh, sokasodnak és növögetnek a tüszők. Pénteken újabb kukk-ra kell mennem.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro
 
 


Sziasztok Kislányok!

Alle! :D
De jó felőled is hallani!!!! ma bekukkantottam és a laptetőn drága Alle kérdez felőlem! Micsoda csodás nap!
"Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés"
nagyon drukkolok a beültihez!!!! Legyen sikeres!!!! :wink:
Velem semmi.... nem lombikozom tovább, mert nincs rá pénz és nem is akarok erre költeni (mármint gyűjteni). örökbefogadást visszamondom, még sem szeretném (pedig pont a sor elején vagyok). Úgy érzem spontán sikerül majd, ha meg mégsem akkor nem lesz.
Azért néha tuningolom a ciklusom (1*) de van még merionalom, és megyek még dokihoz. Talán egy inszem még belefér!
szeptemberben esküvő :D :D :D
mindenképpen csatlakozom, ha lesz valami említésreméltó :oops: de sajnos nincsen... :?

Csibe!
:P

Szezsó!
Nagyon szépek vagytok!!! :)

Puszedli!
még mindig drukkhegyek!!!!! :wink:

Petne!
csodaszép Julcsikád! Gratulálok! Bűbájos kislány!!!! :)

Kis-Csillag!
gratula!!!! :)

Dete!
behozza a lemaradást a picur!!!! Nagyon drukkolok, igy ismeretlenül is! :wink:

Bridget!
:D gratula!
dezsina
 
 


Alle: drukkhegyek mennek ma is!!! :-D

Dete: mi újság, hogy vagy????

Dezsi :D :D :D de jó, hogy jöttél!!! Szeptemberben mikor lesz esküvő?? (Mienk is szeptemberben volt 8)
Drukk a spontán babához!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Dezsi :D örülök, hogy jöttél. Nem csak a babával kapcsolatban érdekelt, hogy vagy, hanem általánosságban :) Nyissunk egy beszélgetős topikot? :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro
 
 


Sziasztok! Szépséges jó estét!

Csibe: gratulálok az öribabához!!! :D Képet tudsz majd tenni?

Petne: igazán büszke lehetsz lánykádra, annyira gyönyörűséges :)

Dezsi: örülök, hogy én is látlak! Nagyon drukkolok a spontánkodáshoz, és külön gratulálok az esküvőhöz! Ölellek :)

Alle: további ügyes tüszönövesztgetést! Ügyesek vagytok :)

Dete: igazán sajnálom :( a láz tényleg nagy kár tud okozni :(

Megvolt a mai UH, és hát nem ilyen hírekre számítottam, de valahol mélyen éreztem is előre..
Elkezdte a vizsgálatot, szépen látszódtak a nagy petefészkek, a sárgatestek, majd előbukkant egy szép nagy petezsák, s mellette még egy.. :shock: Bekukucskált, szívhang mindkettőben volt :lol: Majd tovább vizsgálódva feltűnt neki még valami..
3 embrió.. Mindhárom embrike megtapadt :shock: A 3. a legkisebb tökmag, azt mondta, lehet nem is fog megmaradni, de ha mégis, akkor felajánlotta a redukció lehetőségének átgondolását..
Szóval most úgy érzem magam, mint akit nyakon gurítottak egy vödör hideg vízzel - ugyan éreztem én belül, hogy nem egy baba van, na de hogy rögvest 3 :lol: egyszerre vagyok boldog és egyszerre aggódós is.. Mérlegelnem kell az elkövetkezendő két hét alatt, hogy mitévő leszek.. :) :D

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Kis* :shock: tripla gratula.(épp az imént olvastam egy 3 babás, ikres blogot, nem könnyű, de nagyon szép!)
Bárhogy is döntötök, úgy lesz jó! Lényeg, hogy egészségesek legyetek mindannyian!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro
 
 


Kedves Szezso, és Lányok, mindannyian,

nagyon kedvesek vagytok, jól esik érdeklődésetek és támogatásotok, sokat jelent együttérzésetek.
Röviden: túléltük. A pici embriónktól elbúcsúztam. Egyelőre még a doki által jelzett vérzés - vetélés nem indult be, de már érzem a hasamban a menzi előtti fájdalmat.
Amint lehet, megyünk a fagyibabáinkért vissza.

Nagyon szép hirekkel jöttetek, jó volt olvasni.
Alle, nagyon szurkolok neked hogy minél szebb tüszőid legyenek minél jobb petesejtekkel.
Csibe, gratulálok az örökbefogadáshoz! Ezen már én is elkezdtem gondolkodni.
Kis-csillag, csodálatos hirt hoztál. Én is ilyenről álmodozom...
dete
 
 


Sziasztok!

Jó olvasni ilyen örömhíreket. Megpróbálom az összest visszaolvasni.
Gratulálok a babásoknak és drukkot küldök, de jó-jó sokat az akciózóknak.

puszi
ágica
ágika10
 
 


Szép napsütéses reggelt mindenkinek :D

Kis* gratulálok :D 3 -an tapadtak meg nem semmi :shock: :shock: . Kiváncsian várom 2 hét múlva esedékes uh-dat :wink: .

Alle mennek a tüszőérlelők++++++++++++++++++ Mikorra lesz a leszívás?

Dezsi hajrá spontán++++++++++++ Hogy haladtok az esküvő előkészületeivel?

Dete sajnálom, hogy ez történt Veled, de ez egy jó hír is,mert meg tudott tapadni az embrió (nekem ez 3 év alatt nem sikerült, de majd most), és remélem a következő sikerülni fog. Hajrá fagyibabák+++++++++++

Sokat filóztuk, párom annyira nem lelkesedet a dologért, de belevágtunk a 7. stimuba. Érdekesen alakultak a dolgok, mivel csak 1 petefészkem reagált a szurikra 8 tuszöm lett a korábbi 20 feletti tüszökhöz képes igen kevésnek találtam, el is szontyolodtam. 9. napon kaptam a tüszőrepesztőt és képzeljétek így hoztam a szokásos "formámat" 7 petesejtem lett,ebből 6 volt érett 4 termékenyült meg, végülis 3-ból lett embrió. Múlthét szerdán volt a punkció, pénteken volt az et.. 2 naposan kaptam vissza 7-8-8 sejtesek voltak, biológus szerint nagyon szép, masszív embriok, na majd 27-én kiderül. Annyira másként sikerült ez az egész stimu, képzeljétek most fordult elő elsőnek, hogy leszívás után semmi bajom nem volt, nem fájt a hasam, nem véreztem (pedig én régebben napokig véreztem leszívás után) beültetés után sem volt semmi bajom. Crio gélt kaptam, ergo ha nem kapnék progiszurit, akkor semmi sem emlékesztetne, hogy beültetésem volt. Lassan eljutok addig, ha ez most nem sikerülne (na de sikerülni fog)nem hiszem, hogy folytatom. Ez még a jövő titka, de lassan eljutok addig, hogy nem szabad ellenkezni a természettel. Hivtak a Tegyesztől is lassan megvan a következő határozatunk is, ha nem sikerülne a "saját baby projekt",nem ilyedek meg akkor örökbefogadunk még egy gyerköcőt.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Alle: mai drukkok mennek!! :-)

Ágika: Londonba mikor mentek?

Kis*: egyrészt gratulálok a pulzáló szívecskékhez, másrészt azt kívánom, minden a legjobban alakuljon. :-D

Csibe: húú, ez nagyon-nagyon izgi!!! :-D főleg, ha Te is úgy érzed, hogy most minden más! Drukkolok!!!!! :D hány napos bébiket kaptál vissza?

Dete: kell pár nap, mire kiürül a progeszteron. Reméljük beindul a dolog spontán, az lenne a legjobb ebben a helyzetben... :-(

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso!

Londonba augusztusban megyünk, pontosabban 18-án este 17.45-kor indul a gép, vissza pedig 26-án reggel jüvönk csak. Már alig várom, bár egy kicsit félek a repüléstől, de reméljük nem lesz gond. Egy régi gyerekkori barátnál fogunk megszállni, aki már alig várja, hogy végre meglátogassuk.
Csak egy baj van, így nem tudjuk elkezdeni a 2. lombikot csak szeptemberben. Júliusban a doki szabin van, nekem meg az aug. nem jó, mert már túl leszek a 21-22. napon amikor hazafelé jövünk. De még pontosan nem számoltam utánna. Majd meglátjuk hogy alakul. Ha nem aug, akkor szeptember.

Drukkolok mindenkinek. Annyira jó olvasni, hogy végre sikerülnek a babák. Ilyenkor rendesen adtok egy löketet, hogy én sem adjam fel.

millió puszi mindenkinek
ágica
ágika10
 
 


Sziasztok!

KIscsillag!
Hatalmas gratula!

Bri!
Gratula Nektek is!

Csiba!
Megy a drukk!

Dete!
Sajnálom!

Alle!
Drukk neked!

Dezsi!
Drukk a spontánhoz! Remélem, hogy így vagy úgy, de hamarosan babázol!

Nemrégen találkoztam Ranával és a bébikkel. Nagyon helyesek!! :)

És képzeljétek: elmúlt a cisztám! :) :) :)
Ma voltam 1.cnes vv, és kezdem is a szurikat.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ágica: akkor legtisztább lenne szeptemberben kezdeni, így nyugodtan utazhattok, nem kell számolgatni, izgulni. 1 hónap már nem oszt, nem szoroz :-)

Bumi: de jó, de jó, hogy elmúlt a cisztád :-D tüszőnövesztő drukkok mennek! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Sziasztok,

Bumi, de jó, végre! :)

Ágica, 1 hónapon már semmi nem múlik, élvezzétek nyugodtan a nyarat, aztán ha kipihentétek magatokat Londonban, majd lombikoztok.

Csibe +++++++++ (én azt hittem, abba is hagytátok a lombikot :oops: )

Nálam: megvolt a mai UH, minden a legnagyobb rendben, bal oldalon sok, 10 körüli tüsző, jobb oldalon 3-4 további, szépen növögetnek. Hétvégén még megy a gonal, kedden ismét uh, Szmatona csütörtökre saccolta a punkciót, ami kb. jó is, ma vagyok a 11.cn-n, a csütörtök még plusz 6 nap, és az én ciklusaimban a 32 napokkal kb. ekkorra esik a pé....
Egyelőre jónak tűnik, hogy protokollt váltottunk :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro
 
 


Sziasztok!

De jó megint szép dolgokat olvasni itt!!! :D

Kis*, gratulálok!!! :D :D Csodálatos dolog ikresnek lenni, 3asikresnek meg pláne! :lol:

Bumi, Kép Remélem mi hoztuk meg a szerencsédet! ;)

Csibe!
Kép Sok boldogságot a kisfiatokhoz és a remélem gyorsan ismét bővülő családhoz! ;)

Alle, nagyon szorítok neked is!!! +++++++++++++++

Dete, sajnálom. :cry: De nagyon jó, hogy van fagyibabátok!! +++++++++++++

Mi jól vagyunk, a babák nőnek, mint a gomba, rohan az idő.... :D
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Kiscsillag,
hűűű ez nem semmi.
Látod az élet kárpótol mindenért.

Kívánom, hogy olyan döntés sikerüljön hozni ami mindenki egészségét szolgálja és tiszta szívből kívánom, hogy jól viseld ezt a váratlan csodát.!!!

Dete,
ölelés.

Petne,
Julcsi egy tünemény.

Alle,
jó lenne,ha a tűpárnát inkább striákra cserélnéd, de az még jobb, ha ezt elkerülve egy szépen gömbölyödő pocakra.

Jól jönne már a babaeső megint.

Sajnos azért vagyok ilyen ritkán itt, mert rengeteg beadandóm van és vizsgaidőszakom is van már.
... és szigorlatom is lesz.

Azért próbálom követni az eseményeket. ...amennyire lehet.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Csibe, nagyon szoritok nektek! Jó hireket mondott a biológus, ez biztató!

Ágika, helyedben én is mennék Londonba, sztem sem oszt sem szoroz egy hónap ide vagy oda, jó repülést és pihenést!!

Bumi, tényleg jó, hogy elmúlt a cisztád magától. Most nekem is az első lombikkezelés után talált a legutóbbi vizsgálatkor a doki a méhem mögött vhol, eddig soha nem volt, azt mondta hogy a lombiktól lett, de remélhetőleg ez el fog múlni.

Alle, drukkolok nektek a szép petesejtekért.

Rana, nagyon aranyosak az ikrek, gratulálok :-)

Hajnóca, neked sok kitartást a vizsgákhoz! drukkolok hogy szépen sikerüljön minden!

Nálam beindult a spontán vetélés, ami az adott helyzetben (jól mondod Szezso) a jobbik megoldás. Mostmár tényleg várom hogy túl legyünk ezen az első eseten. Egy kicsit pihenünk majd, férjem szeretne egy rövidebb, egyhetes vagy legalább egy hosszú hétvégés pihenőt júniusban majd utána indulhat a következő projekt a fagyibabáinkkal. Bizakodó vagyok. :)
dete
 
 


Sziasztok,
Dete, akkor ez most a kisebbik rossz a lehetőségek közül, és ez jó. Férjednek igaza van, menjetek, pihenjetek, foglalkozzatok magatokkal és egymással.

Rólunk: voltam ma uh+vv-n. UH-n rendben minden, szép nagyok a tüszőim, a bal oldal még mindig viszi a prímet. Viszont a vv eredménye nem annyira fényes, magas lett az eredmény, hiperstimura utal :( Ha ez nem lenne, csütörtökön meg lett volna a punkció, így csúszunk. Ma kapok Suprét, holnap reggel megint vv+uh.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro
 
 


Rana, jó hogy jöttél, nagyon nagyok már a lányok!

Hajnóca, hajrá a vizsgákkal!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro
 
 


Alle: mizujs? Megvolt már a mai vérvétel+Uh? Nagyon drukkolok!!! Egyébként hajlamos vagy hiperstimura??

Rana: édesek a csajok, és tényleg mennyit nőttek!!! :-D írhatnál magatokról bővebben is :wink:

Dete:
most szépen kitisztulsz, aztán a fagyis ciklusban meg babás leszel :-)

Hajnoca:
drukk a vizsgákhoz!!!

Kis*
: köv. Uh mikor lesz??

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Sziasztok!

Hűha,csak átfutottam néhány hozzászólást,
Kis-csillag,háromszoros gratuláció :D :D :D Kívánom,hogy a legjobb döntést hozzátok meg :wink:

Alle,nagyon-nagyon+++++++++++++++++ :D

Dete,ölelés!

Dezsinám,te is erre? :D Örülök neked!
Tényleg visszamondtátok az öf-öt? :roll: Biztos jó döntés volt,ha te így érezted,én nagyon drukkolok,hogy inszemmel,vagy anélkül sikerüljön! :wink:

Csibe,hatalmas gratula a fiatokhoz!Biztos tündéri :D Egy képet nem raksz róla?És hajrá kistesó!

Petne,hű,mennyire nagylány Julcsi :D És milyen kis huncutul néz :lol: na,akkor nektek is hajrá kistesó :D

Skrisz,köszi jól vagyunk.Az ikresbe írok csak,egyszerűen nem volt időm követni a kaális fórumot :oops: Aztán olyan ciki háromhavonta bejelentkezni,hogy bocsi,elmaradtam...
Megnéztem Esztert,hááát,szépen kigömbölyödött :lol: És milyen édes pofikat tud vágni :D
Kanalazás jól megy,már sokfélét eszünk,de a darabosakat még nem mertem adni :oops: Néha kenyérhéjat kapnak,de úgy félek,hogy nagyobb darabot lerágnak,és megakad nekik.A babakekszel így jártunk.
Noémi kúszik,Balázs mászik,és mindketten állnak a karám rácsába kapaszkodva :lol: Látom ti is álltok már...de menni még nem,ugye?

Hajnóca,jó tanulást!Édesek a képek Bóról :D

Szezsó,Bendi is hatalmas fiú már.Hogyhogy az elmúlt két éjszakát átaludta? :roll: Miért,eddig nem?
Jó látni,hogy innen indultunk mindannyian,és itt tartunk.

Ezt kívánom mindenkinek,csajok,sose adjátok fel!

Bumi,éljen a cisztamentesség :wink: drukk!

Bridget,itt lesz magyarországon az esküvő?Izgi lehet a készülődés,enyém esküvő 33 hetesen két tanúval,kismamanadrágban,na szóval nem az a klasszikus esküvő volt,de még mindig romantikusabb,mint az apasági nyilatkozat lett volna :lol:
Vendég
 


[quote="nyulasz"]
írta:
nyulaszHogyhogy az elmúlt két éjszakát átaludta? :roll: Miért,eddig nem?


Nem sajnos :-) és eddigi életében összesen 6 db olyan éjszaka volt, amit átaludt. Hónapokig a fogzás miatt ébredt, most a mozgásfejlődés zavar be és az új élmények. Bendi sajnos nagyon érzékeny arra is, ha pl. vendégek jönnek.
Jelenleg 2x kelünk éjjel,ez már tök jó (mert volt, hogy 10x is kellett), és a szeptemberi babás fórumon is nagyon jónak számít..:-)

Úgyhogy ha a Tieid átalusszák az éjszakát, akkor örülj neki, az nagy szerencse!!! :D

Ügyesek a Nyúlbogyók a felállással!!! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezsó,mi 2.5 hós koruk óta alszunk éjszaka,aztán február-március betegek voltak,akkor keltünk,aztán megint végig aludtak.Viszont Noéminek vannak időszakai,amikor pár napig éjjel 1-körül enni kér,aztán pár nap után megint alvás van. :roll: Hű,ez a rengeteg kelés,nagyon nehéz :x Csak felriad,vagy akkor ébren is marad?Eszik is?Vagy cumizik? :roll:
Vendég
 


Nyulasz, szerencsére nem akar ébren maradni, ha felébred. Gyors szopi és alszik is vissza. De biztos nem a kaja miatt kel, mert akkor 6 éjszakát nem aludt volna át este fél 8-tól reggel fél 6-ig.
Általában akkor van kelés, ha látogatónk van, vagy mi megyünk vendégségbe :roll: múltkor pl. eljött az egyik barátnőm a kisfiával, aki annyira ordított, hogy be sem tudtak jönni. Viszont Bendi meghallotta, és ő is sírt. Után 2 napig lefekvés után fél órával sírva ébredt, alig lehetett megvigasztalni...

Örülök, hogy Nektek nagyjából azért rendben van az éjszaka-dolog :-) ikrekkel nem is tudom, hogy lehetne bírni az éjszakázást... :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezsó,mi is tartottunk tőle,hogyha elutazunk,akkor borul a jó kis napirendünk.Tudod szigor van,egyszerre kell éhesnek lenniük,egyszerre álmosnak,és egyszerre kell felébredni :lol:
De szerencsére nem zavart be se az utazóágy,se az idegen hely,se a sok-sok rokon.Hát,akkor ezek szerint tényleg mázlim van.
Tök jó,hogy még szoptatsz :D

Ja,ez a lefekvés után fél órával sírva ébredés nálunk is szokott lenni.Illetve csak Balázsnál.De nem tudom mitől,és inkább a délutáni alvásnál jellemző.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?