Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyancsi, hol is voltatok?

Haynii én már alig várom,hogy az én részem beszineződjön a tábliba :) nagyon kiváncsi vagyok annak ellenére hogy nekünk is tök mindegy, fiú vagy lány.

Szisszka ügyi vagy a táblival. De jó neked, hogy már érezted a babát. úgy várom már én is. valószínű jövő héten megyek jógára, hátha akkor ad életjelet a picike :)

Kinga jobbulást Flórának, te meg vigyázz magadra.

Ebba én is bőgnék egy ilyen anyák napi műsoron az tuti.

Nena üdv nálunk

Eclipse szupi hogy minden rendben. De aranyos a párod. Az enyém is néha megpuszilja meg köszön neki, hogy szia baba, pedig még nem is látszik semmi :)

Rodi akkor még nálad sem biztos, fiú vagy lány... Ne aggódj az eredmény miatt, biztosan az az oka, amit irtál.

Csillagvirág fix áras volt mindkét termék amit vettem (övlehúzó meg szopipárna). Nem értem, mért nem sikerült, de már múlt héten megvettem és semmi nyoma. szerintem megpróbálom még egyszer

Macs örülök, hogy minden rendben a babákkal :) szerintem én nagyobb darab vagyok mint te de csak azt mondta a védőnő hogy este ne egyek szénhidrátot. neked valószinű az ikrek miatt mondták ezt de ez nem azt jelenti hogy dagadt vagy :) és tényleg nem árt odafigyelni aki már csak picit is hizásra hajlamos. már csak azért is hogy tükörbe tudjunk majd nézni :)

Aranyoska nekem egyelőre csak a hájam látszik :P majd inkább akkor rakok amikor már egyértelmű hogy a baba dundorodik ott :)

Rodi akkor tényleg nem sikerült a vásárlás :( azt irja ki hogy nincs ilyen termék. nem tudom mit rontottam el.

Sophie jobbulást Beninek. hol lehet utánaérdelődni az önkormányzatis támogatásnak? mert én még anyumékhoz vagyok bejelentve, de ha itt jobb lehetőség van, akkor átjelentkezem

nálunk minden okés, én a sok pisi miatt vagyok kicsit ki. most 2x keltem éjjel és olyan rossz mert ilyenkor tök feszül a hólyagom (bocs). ugye ez nem lehet gond? mert azt olvastam hogy a második harmadban többnyire elmúlik ez az állandó pisilés. bár mondjuk én rengeteget iszom..

Kép
vayacon
 
 


Vayacon: A vaterán meg kell nézned a személyes oldaladon a "vásárolt áru"-kat és ott látnod kellene a termékeket, amiket megvettél. Arra figyelj, hogy az eladók inkább annak örülnek, ha vásárlás után Te veszed fel velük a kapcsolatot. (Ha megvettél valamit, akkor meg tudod nézni az eladó adatait, email címét.) Én írni szoktam emailt, amiben leírom, hogy mit vettem, milyen néven, kérek bankszámlaszámot ill. megkérdezem, hogy mennyit utaljak át postaköltséggel együtt.
A vaterázás bizalmi alapon működik, előre szoktak fizetni a vásárlók és utána kapják meg az árut. Vásárlás előtt érdemes megnézni az eladó értékeléseit, mert abból kiderül, hogy megbízható-e.

Remélem nem sikerült túl "iskolásra" a magyarázat és segít a továbbiakban.

Macs: Szívből gratulálok az uh-hoz és nagyon örülök, hogy minden rendben veletek!!!

Sophie: Beninek jobbulást!!!!

Na, megyek vacsizni valamit, mert kopog a szemem!
Mindenkinek szép estét!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Már megint jó sokat írtatok....vagy csak nem volt időm olvasni egész nap :-D

Sziszka: megy a drukk!!!Illetve már túl vagy rajta....Hogy sikerült? hát nem semmi csaj vagy! ennyi vizsgát?!! És még a vizsga napján is a táblával foglalkozol! Köszönjük.

Macs: gratulálok a bébikhez!!! Jó, hogy alaposan megnézhettétek! Azt meg gondoltam, hogy nem baj ha nem egyformán nőnek, hiszen amikor a csészikében vannak sem fejlődnek egyformán. Van amelyik már több sejtes, van amelyik kevesebb mégis tökéletesek :-D Na jó, nem okoskodok tovább :-) Amit meg az orvos mondott ne hari meg rá, csak félt. Amit tudsz tarts be, ha meg megszeged időnnként akkor se legyen lekiismeret furdalásod mert amit leheetsz megteszel :-)

aranyoska: milyen a balaton? biztos szép és nyugalom van.

Bocsi hogy a többieknek most nem írok, de sokat olvastam vissza és hirtelen ezek jutottak eszembe. Engem nagyon megtámadott a szétszórtság :-D feledékenység.
Holnap megyek vissza a nődokimhoz viszem a pénteki uh leletemet és az előző véreredményeket. remélem megnézzük uh is, mert mondta legközelebb vigyek cd-t és felveszi. este 6-ra megyek.
Munka: nem tudom mi van velem, de nem tudok a munkámra figyelni, mindentől ideges leszek és közben nem érdekel semmi. Pedig juni közepéig akartam dolgozni...de nincs türelmem. Még az sem nyugtat, hogy pár hét múlva szabira mehetek. Csak az van a szemem előtt hogy jó lenne itthon.
Én is érzem hogy mozog a babó, én is inkább csak este ha a hátamra fekszem.
Már a nadrágjaim kényelmetlenek, tegnap vettema piacon fehér vászon gaytót ami ugyan nem terhesnaci, mégis totál olyan, ha nem hajtom vissza a derekát. Majd lefotozom.

Hu még annyi mindent akartam irni, de mennem kell fiamat lefektetni.

Kinga: (eszembe jutott) : jobbulást lánykádnak!!!

Jó éjszakát mindenkinek, kismamiknak és pocaklakóknak is!
:wink:

rabbe78
 
 

 
 

Sziasztok!

Most csak röviden, mert hulla vagyok, és éhes is...

Matekból megbuktam, ez tuti, mert ki is javitotta, mehetek jövő kedden pótvizsgázni.... brrrr ... :(

Az üzleti kommunikációból szerintem meglesz a kettes, lehet, hogy jobb is.

szisszka
 
 


Sziszka!

Sajnálom, ezt a hülye matekot! Jövő keddre nagy drukk!

rodina74
 
 


Jó estét Lányok!!

Nem tudtam ma jönni, de holnap pótolom :wink: Remélem mindenki jól van, babucik ficánkolnak, Anyukák nem hánynak :wink:

Szép estét!

Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Gyancsi!
Szép az új vonalzód :)
Most akkor te Mo-on vagy?
Te itthon fogsz a 12. heti genetikaira menni (vagy már voltál otthon? Bocsi ha már írtad, egyszerűen kételenség követni, hogy ki hol tart :oops: )

Szissz!
Hát matekból én is megbuknék, az tuti. Sajnálom, de majd a következő tutira jó lesz. Tedd ki majd a hasadat, hogy lássa, hogy kismama vagy. Feszes felső, amiben már dudorodik :wink:
Rókakoma még jár hozzád?

Rodi!
Köszi a drukkokat! Holnap 10.20-tól lehet rám gondolni. Délig az örökkévalóságot fogom átélni. Mi csináltattunk genetikai vizsgálatot a férjem és az én véremből, de annak még nem jött meg az eredménye. Szerintem jövő héten hívnak majd, április 19-én vették le a vért, és azt mondták, hogy egy hónap múlva hívnak. Én nem hiszem, hogy öröklött volt, hiszen soha nem volt beteg gyerek sem az én sem a férjem családjában. Egyébként létezik ismétlődés is (a nem genetikai hátterűnél is), de baromira ritka.

Mintha nekem szűnne az émelygésem. Két napja nem éreztem, csak a savat, ami evés után nyomul a torkomban. Tegnap lusti volt a babám, mert 2 óra alatt egyszer mozdult meg, én pedig már el kezdtem aggódni.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok Csajok!

Húú, nem voltam egy pár napot, és rengeteget írtatok! :D

Eclipse, örülök, hogy minden ok volt a védőnővel!Miből vizsgázol?Egy kalappal!!!Sok lesz?Irigykedve olvastam, hogy hány kg vagy.Én az esküvőnkön voltam ennyi, aztán hipp hopp felugrottak a kg-k, és mire nekiláttam a tornának, kiderült a baba :oops:

Aranyoska, mindketten szépségesek vagytok, jó nagy már a pocakod!A Balcsi miatt irigykedem "picit"...Ott milyen az idő?Te dolgoztál a baba előtt vagy suliba jártál?

Szisszka, két boxer :D Fiú lány páros?
A mi kutyusunk egy bichon havanese, kis nyúl.Igazából tudom, hogy a védőnő csak tanácsot ad, de én is félek, hogy mi lesz, mert eléggé elszúrtuk, elkényesztettük!
Szuper a tábla, hős vagy, nagyon köszönjük!!!!
Sajnálom a vizsgát, kedden sikerül!
A matekot én is utálom, meg igazából én hülye vagyok hozzá!

Kinga jobbulást a kislányodnak!

Lucuzs, vettél tegnap valamit?

Vörösmacs, örülök, hogy minden ok mindkét babával!!!!
Igazából ez a fejetlenség az ellátással nagyon durva!!!Az elején mikor kiderült a terhességem, én is hasonló cipőben jártam, akkor még magándokihoz jártam, nem sztk-ba.

Hayni örülök, hogy minden ok a babáddal!

Rita, nekem is változó, ahogy érzem magam, tegnap nagyon rosszul voltam egész nap, alig vártam, hogy hazaérjek melóból, aztán lefeküdtem,és el is aludtam azzal a lendülettel, 16.30-kor!
De ma aem vagyok a topon, együttérzek veled!

Ebba, milyen volt a műsor?

Neenaa, üdv közöttünk, gratulálunk!!!
Írj picit bővebben magadról, mindenre kíváncsiak vagyunk ám! :D

Angie, honnan vagy biztos benne, hogy a babát érzed?Mintha én is éreznék valakit :D
Mikor mész a tesztre?

Rodina, ne idegeskedj, ha azt mondták, tutira nincsen semmi baj!!!

Csillagvirág már te is érzed!!! :D :D

Csajok, tényleg rakhatnánk fel képet a pocakunkról, csináltatok este én is képet Andrissal, ha lesz energiája, mert bizony lebetegedett.Remélem, nem kapom el!

Na, befejzem, mert rengeteget írtam! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Jja, Angie most látom az időpontot, ne haragudj!Szorítok nagyon nektek!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka!
Onnan vagyok biztos, hogy nekem ez már a harmadik terhességem, és ismerem az érzést :wink: Egyébként egyértelmű, mert a hasam mindkét oldalára ráteszem a kezemet, és csak a baloldalon dudorodik, de nem csak simán, mint mikor esetleg bélmozgás van, hanem mintha belülről egy tárgy akarna kiemelkedni a hason keresztül. Ez még kívül nem látszik, mert ahhoz még túl kicsi, csak a tenyeremmel érzem, és még mindig csak háton fekvő állapotban :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Én is valami hasonlót érzek! :D :D :D
Akkor úgy néz ki, hogy Ő az!Én is csak a hátamon fekve!

Csajok, rátok még jók a régi nadrágok?
Mert nekem kezd elég kellemetlen lenni, szabadidő gatya a tuti!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok lányok!

Megtartottuk az anyák napi műsort,majdnem mindenki sírt, még pár gyerkőc is :)
Teljesen személyre szabottan csináltuk, minden gyerek beleült anya ölébe, mikor mondta a verset, és olyanokat kerestünk, ami E/2 -ben szól, tehát te formában. Volt tánc : Az én mamámra (Ruttkai Éva) És a prózai részt mutogatták szótlanul a gyerekek.
Mondjuk a 20 szülőből jó, ha 5 köszönte meg nekünk, a felkészítést, meg az ajándék ötletet, de mi ezt vártuk tőlük...

Csajok! Mint pedagógus mondom, majd menjetek oda az óvónénihez, tanítóhoz, mert sztem megérdemelünk ennyit. Tudnék még erről mesélni, de hagyjuk.

Én még nem érzem a babámat, bár tegnap este biztos, hogy nagyon megijedt odabent, mert tűzijátékon voltunk. Hát, a terhességem alatt nem megyek többet, pedig imádom!


Szegény szisszka! Az a fránya matek!

kinga! Hogy van a lánykád?



Kép
ebba
 
 


Sziasztok Kismamák!


Köszönjük szépen a kedves szavakat.Flóó már jobban van.

Mérges vagyok,de nagyon.Nem tudom,hogy ez csak a mi falunkra igaz e,de itt az a divat ha 40 fokos lázas a gyerek,vagy épp annyira köhög h majd kiköpi a tüdejét vagy esetleg délelőtt körbehányta a lakást,na akkor kell kivinni a játszótérre a gyereket.
Biztos ott nyeltünk be valamit. :evil:
Oviban is ez van,úgy döntöttünk férjemmel,hogy Flóó szeptembertől nem megy oviba.
Minek,h minden szart elkapjon és hazahozzon?Biztos jót tenne az újszülött tesójának.

Sziszka:nagyon sajnálom,sok sikert a keddi pótvizsgához!

Én sem érzem még a babámat,pedig már nagyon várom...

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Sziasztok!

Mai tábla 2010.05.12.

Kép

szisszka
 
 


Dorka!
Én már a 8. héten elővettem a kismama nadrágjaimat :) Első terhességnél 16. hétnél kezdtek kényelmetlenek lenni a gatyók, de úgy rémlik, hogy a 18. héten vettem meg az első kismama nadrágot. Ez a harmadik előrehaladottabb terhességem, ráadásul ezt most nagyon elől tapadt, így nem csoda, hogy már most nagy a pocakom:)
Én megköszöntem az óvónéniknek, hogy szép műsort csináltak :) Nálunk is az ölünkbe ültek a gyerekek és ott énekeltek egy nagyon édes anyáknapi éneket, szemben velünk, és rajtunk kellett valamit mutogatniuk. Nagyon megható volt.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Szisszka :D köszönjük!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Ja, még azt akartam írni, hogy első babások ne lepődjetek meg, hogy 14 hetesen még nem érzitek a babát. Általában 18-20 héten szokták, de van kivétel, mert én a betöltött 14 hét után már éreztem Szilárdot. Elég lapos a hasam, gondolom, azért.

Szissz!
Köszi a táblát :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Ebba
Na milyen volt az anyák napi műsor? Remélem jól sikerült!!!!

Nena
Üdv itt köztünk! :)

Angie
De jó, hogy már te is érzed a babót! :)

Eclipse
Örülök, hogy láttad a babót megint :)
AFP: nekem Marcival minden rendben volt, és a doki aki megnézte a leletet, kérdezte tőlem, h vannak e már nevek. Mondtam, h lány név van, erre mondta, hogy akkor válasszunk fiú nevet, mert tuti fiúnk lesz :D
Paprikás csirkés sztori éééédes!!!!! :)


Rodi
Beírtalak a tábliba. :wink:
No, akkor érdekes a helyzet... de azt mondják, h ilyenkor nem feltétenül tudják pontosan megmondani, h fiú vagy lány. Egy ismerősömnek a 22. hétig azt mondták, h lánya lesz, aztán kiderült, h fiú :D A nagynénémnek aközvetlen szülés előtti uh-n derült ki, h lánya lesz :D

Önkormányzati támogatás:
Nekem egy barátnőm mondta, hogy van ilyen. De megkérdezhetitek a védőnőt is erről. De nálunk az önkormányzat honlapján is van erről infó. Születési támogatás a neve egyébként nálunk, a 11. kerületben elvileg 80.000 ft körül adnak. De van ahol csak 20.ezret, van ahol sajnos nincs is ilyen.

Macs
Örülök, hogy minden rendben van a babákkal!! tudtam én, hogy nem lesz baj!!!! És szuper, hogy megoldódik a laboros dolog! :)

Emese
Várjuk a bejelentkezést a Balcsiról!!!!! :)

AFP:
nekem Marcival a következők voltak az eredmények, erre azt mondták, h teljesen normális
AFP 33,8 ng/ml
wAFP 31,2 ng/ml
MOM 0,9

16 héten volt és akkor voltam 54 kg :D

Súly:
Na, nem tudom, ti hogy vagytok vele, én nem izgulok rajta igazából. Ha gáz van, úgyis szólnak. Marcival 50 kg-ról indultam, és 68-kg-san mentem a kórházba. Amikor hazamentünk, 55 kg voltam, a 6 hetes kontrollon 50 kg.

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Ááááá, hülye dokik :twisted: :twisted:

No, hogy jártam?!

Tegnap direkt 2x is rákérdeztem, amikor a nődoki a vérvételre a beutalót írta, hogy "Lesz-e a más levéve, vagy csak az AFP?"
Csak az AFP, kétszer is mondta.

A beutalót eltettem, nem olvastam el.

Erre ma reggel a laborban látom, hogy Hepatitis B-re is be van ikszelve :twisted:

Ezzel csak annyi a gond, ha megmondja, hogy mit ír a beutalóra, én megmondom, hogy az én évfolyamomnak volt először általános 8.ban a kötelezp hepatitis B elleni védőoltás :twisted:

Gondolom, a teszt majd kimutat valami ellenanyagokat, vagy legyengített vírust, vagy mi a görcsöt, és majd magyarázhatom utólag... meg az oltási kiskönyvemet el kell kérnem, mert lent van Hódmezőn anyámnál... :twisted:

Az AFP-ben 100%-ig biztos vagyok, hogy szar lesz :lol:

Az ismeretségi körömben, ahol a legszebb, legegészségesebb, okosabb gyerekek vannak, mindenkinek szar lett.
Jobb esetben csak nyertek egy beutalós ingyen 4D UH-t, rosszabb esetben amniocentézissel riogatták őket, de senki nem ment el.

A múltkori 3D-n pontosan megnéztük a baba gerincét, csigolyáról csigolyára, meg a pociját, meg a Down kór már azelőtt szűrve volt a genetikai UH által, így az AFP által "jelzett" 3 kórság már ki van húúzva.. szóval mehetnek a francba. A babám egészséges, boldogan lubickol a pocimban, én pedig vigyázok rá, és nem hagyom hogy feleslegesen bántsák.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok Csajok!!

Csak nagyjából próbálok visszaolvasni, mert öcsém veri a fejemetm, hogy kell neki a gép :D

Szisszka- Jó a tábli!Nekem átírod a szülés napját november 22-re???Igazából én voltam a hülye, mert azt írtam be amit a doki mondott ( nov.25) de én napra ponptsan tudom, hogy november 22. szóval inkább ez legyen a tábliban ha szabad :oops: Vagy ki tudom én is javítani a gmail-en??Ja és MikeGirl is tudja már, hogy kisfia lesz megint :wink: Csak a szinek miatt írtam :wink: Babamozgás???Most aztán jó irigy vagyok :D Én a Vaterán vettem szopipárnát 2500 Ft-ért, holnap hozom el :!: Sajnálom a nemsikerült vizsgát, de hát tudod, hogy ismétlés a tudás anyja :D

Aranyoska- Nem küldtél bankszámlaszámot!Szeretném neked a pénzt elutalni, mert azért nem olyan kicsi az összeg, nem szeretek tartozni :wink: Mikor mentek Anyudékhoz a Balcsira??

Eclipse- Vizsgákhoz egy nagy kalappal :wink: Párod nagyon cukiiiii!!

Maccs- Annyira örülök, hogy jól vannak a kismaccsok :D :D Sajnálom ezt a diéta dolgot....Mit csinálnak akkor az olyanokkal akik 100 kg-osan kezdik a terhességet????

Kinga- Lányodnak jobbulást!

Ebba- Hogy sikerült az Anyáknapi műsor???Volt könnyhullatás?? :D Most olvasom, hogy igen....Annyira cukik ezek a kis gyerekek :D

Nennaa- Üdv minálunk :D Lányok még mindig szaporodunk, ez hihetetlen!! :D

Angie-Már te is érzed a babát?????Én még nem :? Akarom-akarom én is :D Igen, itthon vagyok ( Magyarországon) vasárnapig!Elvileg kint meg van az időpontom a nyaki redő mérésre ( május 17), de itthon május 14-én elmegyek a Hajdú Krisztinához a Parxisba, mert benne bízom a legjobban...Gondolom mivel az időpont pont jó lesz , megnézi a nyaki redőt is, így a hétfői Uh csak ráadás lesz nekem :wink: Holnap 10.20-kor gondolok rád csuriban lesz mindenem :wink:

Rodina- A 3 macska az káros szenvedély????? :D Ez jóóó :D A hormonokról:Én agresszív vagyok :D Legalábbis a barátaim és a párom szerint, nekem nem tűnik fel :wink:

Vayacon-Én is Vaterás vagyok!!Elvileg ha valamit megvettél-megnyertél kapsz egy e-mailt az eladó nevével -telefonszámával , hogy feltudjátok venni a kapcsolatot!!...Csak itthon vagyok ( Magyarország) :wink: De nekem ez félig nyaralás :D Én is pont a Vaterán vettem övlehúzót ( 3500 Ft-ért) és szopipárnát ( 2500 Ft-ért).Az övlehúzó már nálam van, szopi párnáért holnap megyek :wink:

Csillagvirág- Örülök, hogy minden rendben!Én is most csökkentem a progeszteront, eddig szerencsére még nincs semmi rossz jel :wink:

Sophie- Drukk, hogy jó legyen a terheléses cuki eredményed!+++ :wink:

Rabbe78- Várom a fotót a gatyóról :wink: Na pont az előbb írtam, hogy türelmem na az nekem sincs, felmegy a pumpám fél perc alatt :D

Dorka- Én is mióta itthon vagyok, folyton alszom délután!Tegnap meg tegnap előtt is mentem a 2 éves unokaöcsémmel aludni :D Pocifotóban benne vagyok :D Bár nekem nincs nagyon mit mutogatni :wink:

MikeGirl, Lucuzs, Eta-???

Csajok nagyon jó itthon,repül az idő, most nincs autóm ( szervízben van egy millió dollárért javítják :D ), holnap shopping, pénteken UH és barátnőm 30-ik szülinapja, aztán szombaton tesóm szülinapja, vasránap meg már robogok vissza.....Pénteken megpróbálok még bekukkantani!!

(Olvastátok mi történt Panndival?Csak az erős idegzetűek keressék meg a tegnapi hozzászólását :( )

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Folyt. köv :D

Sophie
De jó, h tudsz aludni délután Benivel. Néha én is úgy igényelném, de amióta Marci nem szopizik, nem hajlandó délután aludni.
Hova mész uh-ra?
A XI. ker weboldalán még kint van a támogatás, szerintem még működik.

Rabbe
Marcival én csak az utolsó időszakban vettem kismami nadrágot, mert jött a jóidő, és akkor én is vettem ilyen vászon nacikat :wink:

Angie
Vizsga írásbeli van, és sajnos nem hatja meg a tanárokat a pocak :( Sőőőőőt.... inkább mégjobban szivatnak.
Az egyik csaj is mondta, h ő kisgyerek mellett tanul stb... erre rögtön az volt a válasz, h másnak is van gyereke...

Dorka
Igen, fiú lány -páros. :D A lány (Totya) 10 éves lesz júniusban, a fiú (Alfi) meg 6 éves lesz júliusban. Alfinak viszont fáj az egyik hátsó lába, nem tdu ráállni, nem tudom mi történt vele. Mindig szoktam figyelni őket kint basszus. Ma reggel kiengedtem őket, gyorsan megcsináltam Marcinak a kakaót, mire kimentem Alfinak már fájt a lába. :( Remélem nem tört el... most itt izgulok! Nálunk is kényeztetés van ezerrl, még most is :D Nem szabad, h azt érezze, h hanyagolva van a baba mellett és akkor nem lesz semmi gond. Bichon havanese édes!!!! :) Régen én is szerettem volna :)
Én Marcival nem vettem kismama nadrágot, vettem ilyen vászon nadrágokat,azok jók voltak egész nyáron. Szeptember végén vettem csak :) Most igy a másodiknál már korábban kellett, gyorsabban nő a hasam :D

Ebba
Örülök, hogy jól sikerült a műsor! :)

Kinga
Jajj, de jó, hogy jobban van Flóra! Örülök.
Ovi: sajnos sok ilyet hallok, hogy a gyerekek többet vannak otthon betegség miatt, mint az oviban :( Marci sem megy...

Gyancsi
Szopipárnával jól jártál! :wink:
Időpontot igyekszem javítani! :)
És Mikegirl-t is :)))) Tök jó, h ez igy az eszedbe van, én nem tudok ennyi mindent fejben tartani :D

szisszka
 
 


Szisszka, te is jó vékony vagy.Én nem!
Életem eddigi legnagyobb súlyáról indul a terhesség.De igazából mindegy, amilyen hiú vagyok, szerintem úgyis lefogyok, ha eljön az ideje, addig meg élvezem a terhesség minden pillanatát!!!
Szegény kis Alfi.Lehet, hogy rosszul lépett, nem?
Nálunk is volt már ilyen.Azért ha reggelre nem múlik, én megnézetném.
Mi is megbeszéltük, ha meglesz a baba, nem lesz elhanyagolva, séta minden meglesz, én nagyon szertném, ha vigyázna a kisbabánkra, és a legjobb barátja lenne :D

Eclipse, ne idegeskedj!!!!Bár én is utálom, ha egy hülyeség miatt kell felesleges köröket futni!

Gyancsi irigy vagyok a sok alvásért!De pihenj is.2 u.h des zuper lesz.Igazból tökre nme értem, ha úgyis ott a gép, miért nem csinálnak minden terhesgondozáson u.h-t?Olyan jó lenne!
Sűrű lesz a program az elkövetkezendő napokban neked!

Én most ebédeltem paradicsomoshúsgombócot.Amúgy már 2 napja paradicsomos halat eszek.Most meg vagyok halva a paradicsomos cuccokért :D
Minden héten más a favorit :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka!
De jó, hogy írod a konzerv halat. Én nagyon ritkán csinálok otthon, viszont kellene enni. Volt otthon egy csomó tonhal saját lében, és azt ettük, de most átváltok paradicsomos halra :)

Szissz!
Bunkók a tanáriaitok!!!!
Engem sem érdekelnek a kilók olyan nagyon, mert tudom, hogy én is a nagyját leadtam a szülésnél, és a szoptatással lement a felesleg is. Akkor 12,5 kg-t híztam, most biztos, több lesz, de nem érdekel :)
Te még nem érzed a babót?

Gyancsi!
Jól teszed, hogy elmész HK-hoz!!! Érezd nagyon jól magad itthon :)

Eclipse!
Valahol én is olvastam, hogy az AFP-nél nézik a hepatitiszt is. De szerintem nem szokták így külön választani. Szerintem, ha kihoznak valami pozitív eredmény, majd mondod, hogy kaptál védőoltást, és nem kell majd megismételni a vv-t.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Helló lányok!

Üdvözlet a Balatonról
:wink:

Én a terhességem elején,ha rókáztam az mindig a paradicsomos kajáktól volt...érdekes pedig imádom,sőt.....azóta sem mertem enni,de érdekes módon a nyers paradicsomot meg megbírtam enni.Ki érti ezt :idea: :)
Balatoni lányként szégyen lenne,ha nem szeretném a halat,sőt ma paprikás lisztben sütött süllőt kellett ennem :lol: ,amit egy kis aranygaluskával épp most fojtok le :wink: (elbírom viselni) :wink:

Gatyákat én már az elejétől nem bírtam magamon elviselni,csak a melegítőalsóimat voltam,vagyok hajlandó felvenni,de nem gond,mert amúgy is szeretek sportosan,kényelmesen öltözködni.Otthon meg ki látja?

Sajna itt nincs a legjobb idő,bár esni nem esik(anyukám nagy bánatára),de az a kimondott "banánérlelő" meleg sincs.Pedig úgy elbírnám viselni,ha kint az udvaron a hintaágyban pihizhetnék egy jót,imádok ott ejtőzni.

Gyancsi,nem vagy az adósom,mert egyenlőre még nincsenek nálam a cuccok,tehát még nekem sincs bennük pénzem,amint tudok valamit mindenkinek jelzek,oksika? :wink:

Szisszka:sajnálom a matekot,de azért,ne dőlj a kardodba.Pótvizsga meg lesz.Kicsit geciztek,de a legnagyobb örömük ez legyen.Bár tény,h ez nem dob fel,de hidd el a matekhoz nálam segghülyébb embert keresve is nehéz lenne találni.Valamelyik kismamival sok volt a traccsparti tanulás helyett..majd jól seggbe rúgom,aki feltartott 8)

Dorka:sajna én nem dolgoztam közvetlen a teherbeesésem előtt,mert pánik betegséggel kezeltek.(Nem kívánom senkinek)De vendéglátóztam előtte.

Ebba:még olvasva is megható...édesek lehettek a kis kerti törpék a műsoron.

Kinga:abszolút megértelek...érthetetlen,h sok szülő képes lepasszolni a beteg gyerekét..

Na puszika lányok..szép délutánt mindenkinek!Majd még jövök

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Megjött a kombinált teszt eredménye:

Down kór kockázata: 1:2000 tehát negatív

Edwards kór kovkázata: 1:50.000 tehát negatív


Azért teljesen nyugodt nem vagyok, mert az egyik dolog (PAPP A érték), amit néztek, túl alacsony. Akkor jó, ha 0,6 MoM fölött van, de nálam csak 0, 43 MoM.
Újra belémköltözött a para!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok csajok!

Eltűntem, mint szürke szamár a ködben..... :oops: Hiányoztok, de költőien szólva örülök, hogy ly@k van a seggemen.

Remélem mindannyian jól vagytok. Nálunk annyi az újság, hogy hétfőn már apa is érezte, hogy mocorog a kistesó :D
A késleltetett rákszűrésem eredménye p2 lett. Szülés után ismételni kell. (Valami vér volt a háttérben vagy mi....nem csodálom, mert amikor levették a mintát, konkrétan egy tócsa volt alattam.) AFP-re megyek jövő hét szerdán, uh-ra 28-án. Jól vagyok, csak estére mindig ki vagyok ütve. Pedig akkor lenne lehetőség Nektek írni..... a hajnali öt órai kelés és a pörgős napok mellékhatása.

Atinak végül a bútort kinéztük, júniusban meg is vesszük, hogy ne kötödjön nála a bútorcsere a kistesó érkezéséhez. Nehogy már azt érezze, hogy kihúztuk alóla az ágyat a kistesó kedvéért. És hozzá is kell szoktatni a rács nélküli ágyhoz. Nem egy újszülöttel szeretném végigcsinálni.....

Most mennem kell. Próbálok visszaolvasni, nem tudom mennyire lesz sikeres a kezdeményezés :oops: , viszont igyekszem felvenni a fonalat, és nem ennyire elmaradni.

Szép estét mindenkinek!!!

mikegirl
 
 


Csillagvirág!
Ne aggódj! Ha a free béta hcg-vel együtt alacsony, az nem baj! Nekem még a tiédnél is alacsonyabb, és már a saját dokim is mondta, hogy nincs gond! Nálad sincs! Ne parázz feleslegesen! Nekem is tök negatív lett, és direkt kérdeztem a biológust, és mondta, hgy ezeket a markereket önmagukban nem szabad nézni! Mennyi volt a free béta hcg-d?
Én pont emiatt aggodalmaskodtam hétfő este! Feleslegesen!

rodina74
 
 


Mai tábla: 2010.05.13.

Kép

szisszka
 
 


Mindenkinek köszönöm a támogatást! :D

Vaya, nincs a dokimnak magánrendelése, de ha lenne sem a pénz a gond, mert itt is ugyanúgy odaadom neki átlagban a tizest. Gratu a 1,5 kilóhoz! :lol: Amióta babás vagyok, a napokban fordult elő ELŐSZÖR, hogy éjjel nem mentem ki pisilni, egyébként 3-5 alkalommal megyek. :(

Kinga, Flórának jobbulást!

Nennaaa, szia, gyere gyakrabban. :D

Rodi, tök jó a káros szenvedélyed!!!! :lol: :lol: :lol: Hát én úgy vettem észre a védőnőm nem macskapárti, annyit mondott, hogy macska inkább csak távolról. :roll: Na jó, könnyi ezt mondani egy olyan embernek ahol a cica családtagnak számít. Vörösöm most jött be, csupa víz, mintha zuhanyozott volna! :shock: Szerintem se aggódj, ha az Istenhegyin nyugalomra intettek! :lol: Majd megérdeklődöm, nálunk adnak–e valamit az önkormányzatnál, főleg ikrekre, majd kisírok valamit. Apropó ikrek, elég pozitív, de ikreknél az anyasági támogatás magasabb gyermekenként, a kettőre 171.000 Ft lesz. :lol: Dejó. :D
Receptek - vissza fogok térni arra az étrendre, ahogy akkor ettem, míg dolgoztam. Kenyér minimális, max teljes kiőrlésű; cukor, édesség minimális. Reggel, délelőtt sok gyümölcs, tízórai valami könnyű; ebéd zöldség, saláta, szárnyas husi; uzsi valami könnyű és vacsora gyümölcs, zöldség. Valami ilyesmi, de figyelek arra, hogy minden tipusú élelmiszerből menjen naponta elegendő, ami a babáknak kell. Én is sok szénhidrátot ettem az utóbbi hetekben.

Eclipse, irigyellek a mozgolódás miatt :lol: (és a többieket is, akiknek már érezhető), már én is nagyon várom! :D A paprikáscsirkés puszi nagyon édes… :lol: Én nem tudom, hogy a dokik miért nem figyelnek, és nem értem minek ez az AFP :?: :?: , mikor mindenki tudja, hogy sorra fars eredmények jönnek ki.

Aranyoska, jó Balcsizást! :lol: itt sincs jó idő,én is szívesek ücsörögnék a kertben :wink:

Sziszka, remélem nálam kétszínű lesz a tábla, egy ilyen, egy olyan csík, vagy csak rózsaszín. A két kék ördögtől egy kicsit félek, de persze ha az lesz, akkor is bátran állunk elébe. :lol: Ne izgasd magad a matek miatt, majd a pótvizsga sikerül! :wink:

Rabbe, nem is csodálom, hogy nem tudsz a munkára figyelni. Most belegondoltam, mi lenne ha dolgoznék, háááát biztos tojnék mindenre, de így meg az én munkakörömben nem lehet, mert irodavezető vagyok/voltam egy tanácsadó cégnél, na abban a munkakörben napi 10-15 órát toppon kell lenni, nem lehet ábrándozni, úgyhogy így a legjobb, hogy táppénzen vagyok.

Dorka, uradnak jobbulást! Várjuk a fotót!

Ebba, szép lehetett a műsor!

Gyancsi, üdv itthon! :lol: Jó hogy írod, hogy HK a Praxisban is rendel, nem tudtam. Már tájékozódtam, mert csak 4 hét múlva kell mennem következő UH-ra és közbebeiktatnák egy fizetőset, úgyhogy ide fogok menni, és csakis hozzá. A honlapon nem látok árakat, van infód róla????

Csatolok sztárfotót a két cicusomról :wink: :


Kép

Maccs
vörösmacska
 
 


Szisz még azt is beírhatod, hogy a szülés Budapest SOTE I. Köszi

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok Lányok,

Csillagvirág,
ne aggódj, Rodinak teljesen igaza van!!!! :)

Vörösmacska,
ezek a legjobb minőségű 2D-s képek amiket valaha láttam! :shock: :D Nagyon szép cilák, gratulálok! :D :D :D

Aranyoska,
érezzétek nagyon jól magatokat a Balcsin!

Ma reggel a villamoson: 2x2 ülés egymással szembe, ül rajta 3 fiatal fickó (olyan harmincas) meg én.
Nyugdíjas felszáll a csarnoknál a kerekes szatyorral, lóg ki belőle a répa, petrezselyem.
Megáll mellettem, és elkezd sóhajtozni meg sápítozni, hogy "A kislány biztosan nagyon fáradt!!!!!!"" Húúúú de elszállt az agyam... szétnéztem a 3 bunkón, aztán már nyúlt is a kezem a táskába, kis terheskönyv elő, és már mondtam is "Hogy a kislány 4 hónapos várandós nő és ha jól látom, ül itt 3 életerős fiatalember, úgyhogy az epés megjegyzéseket nem ide kellene címezni!!!!!"
A 3 paraszt felugrott, de addigra már a nyanyának se kellett a hely, sürgősen húzta el a szatyrát...
:twisted: :twisted: :twisted:
A legjobban a BKV-zést utálom, napi 2x1 óra, az életem megkeserítője....

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk!!! És az utolsó hsz-ekre reagálás. :oops:

Macs! Csodaszépek a cicusaid!!! :D Komolyan, tökéletes gyerekek!!! :lol: :lol: :lol:

Eclipse! Jó szöveged van! Nem irigylem a veled együtt utazókat, megkapják tőled a magukét, teljesen jogosan!!! :lol: :lol: :lol:

Aranyoska! Meddig maradsz Balcsin? Jövő hétre hazajössz Sopronba?
Na csak azért mert akár talizhatnánk is! :wink: Jövő héten lesz itt Sopronban a Baba-Mama hét a Védőnői Szolgálat szervezésében. A programot elküldöm priviben!

Ja, és tegnap olvastam a 2009-es névválasztási top 25-öt. Leírom, hátha valakit érdekel:

Fiúk:
1. Bence
2. Máté
3. Levente
4. Dávid
5. Balázs
6. Dániel
7. Ádám
8. Milán
9. Péter
10. Gergő
11. Dominik
12. Bálint
13. Tamás
14. Áron
15. Zsombor
16. Botond
17. Márk
18. László
19. Kristóf
20. Zoltán
21. Attila
22. Marcell
23. Ákos
24. András
25. Barnabás

Lányok:
1. Jázmin
2. Anna
3. Hanna
4. Nóra
5. Boglárka
6. Réka
7. Lili
8. Viktória
9. Zsófia
10. Petra
11. Dóra
12. Luca
13. Laura
14. Eszter
15. Vivien
16. Noémi
17. Dorina
18. Fanni
19. Csenge
20. Emma
21. Lilla
22. Gréta
23. Sára
24. Rebeka
25. Bianka

Mi kedden voltunk vásárolni, végülis apával együtt és Szombathelyen. Magunknak vettünk egy csomó mindent nyárra, meg Boginak gyereknapi ajándékot. Én kaptam egy papucsot (ez már a kórházban is jó lesz) meg egy nyári inget, ami kismamisnak is jó.
Hazafelé elaludt Bogi, de mégis muszály volt még Sopronban is elmenni babaruháért a kistesónak, mert ragaszkodott hozzá. :lol: Végül egy 56-os bodyt vettem. :lol: Tündéri!!! Apa is elájult tőle... :lol:

puszi! most rohanok, mint mindig!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Csajok!

Hát én is jól eltűntem. Amikor volt röpke pár percem, akkor olvastalak benneteket, de írni nem vlt időm:(
Egyébként hihetetlenül felpörögtek itt az események. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem nagy nehézséget okoz követni, hogy pontosan ki hol is tart.

Most sincs túl sok időm, de a kis Babónkat mindenképpen meg akartam mutatni nektek. Nagy valószínűséggel kisfiú:)
És már most nagyon okos. Nézzétek mennyire töri a kis buksiját:)
Kép
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Újabb kínszenvedés a munkahelyen :(
Bocsánat, hogy ennyit nyavajgok emiatt, de otthon nem akarok!

Angie,ettél halacskát?
Nekem elfogyott, de úgy döntöttem, hogy ma veszek még, mert fincsi.

Aranyoska, én a hagymával vagyok úgy, mint te a paradicsomos kajákkal, pedig imádtam, és ennék is, de nagyon!
Jó neked, hogy lehetsz szabadidőben, sajnos én melóban nem tudok abban lenni, de mindig alig várom, hogy hazaérjek és átvegyem.
Tegnap vettünk nekem egy tök jó kis gatyót a C&A-ban, nem kismamanadrág, de gumis a dereka meg kötös, szerintem jó lesz egy darabig.Próbáltam kismamagatyát is, csoda jó érzés volt felvenni, de bevallom, nagyon drágállottam, ami tetszett, az 13 .000,- volt.

Ismerem a pánikbetegséget, a barátnőmnek is volt/van.Ő is akkor hagyta el a gyógyszereit, amikor kiderült, hogy babát vár, és ő is vendéglátózott.
Én is vendéglátóztam, az a szerelmem, és az is marad örökre!!!

Csillagvirág, ne idegeskedj, ha a doki azt mondta nincs baj, akkor nincsen, meg amúgy sincsen!!!

Mikegirl, örülök, hogy jöttél!De jó, hogy már apa is érzi.
Biztos szuper a bútor, és jól tettétek, hogy így vettétek meg!
Pihenj, amennyit csak tudsz, és gyere ha van energiád ám!!! :D

Szisszka, köszi a táblázatot!

Vörösmacs, nagyon édesek a kiscicák!!!Annyira örülök, hogy minden rendben!!!

Eclipse, gyönyörű lehetett a reggeli a story.Én amikor Pesten laktam, sokszor ki voltam akadva az öreglányokra.Én nem ültem le soha, de láttam, hogy mi van körülöttem!!!
Ne idegeskedj!Amúgy meg tök jól csináltad!!! :D :D :D
Neked is nagyon hosszú az utazás, hogy bírod?Mondjuk hülye kérdés!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Mindig úgy járok, hogy mire elküldöm, már írtok :D :D :D
De tökjó!

Ági, Ő egy komoly kis gondolkodó, még a lába is keresztbe van :D :D :D Nagyon jó.Professzor vagy orvos lesz belőle, vagy művész.És úgy néz ki, hogy kisfiú :D Mennyire látszódott tutira?

Lucuzs, köszi a neveket!!!!Mit vettetek Boginak?
Tegnap én is vettem egy gatyót :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Ági! Nagyon aranyos az okos kisfiad!!! :lol: :lol: :lol:

Dorka! Bogi kosárállványt kap, palánkkal, gyűrűvel, labdáva, állítható magasságú, kintre és bentre is jó, így volt 12.000. Nem mondom, hogy nagyon tartós lesz, de nem bírtuk otthagyni ennyiért. Mert az apuja is imád kosarazni, van is mindene hozzá, és Bogi folyton utánozni szeretné, ami persze még nem megy neki, és olyankor mérgelődik. :lol:
És ezt a gatyót mennyiért adták? Nekem is kéne még rengeteg ruha, mert Bogival 10 kg-val több voltam, mikor teherbe estem és minden régi terhesruha lötyög rajtam. De persze magamnak vásárolok a legnehezebben, százszor inkább költeném a pénzt a gyerekekre... :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


O.Ági,
csodaszép a picinke! Nagyon édes ahogy gondolkozik :D :D
Nagy gratula hozzá!! :D :D Olyan jó hogy ilyen szép fotókat hoztok!!

Megint mérges vagyok... emlékezhettek rá, hogy nemrégiben volt a drogos találka a Szigeten (Kendermag Egyesület... rendőri biztosítással....)
A Párom június 13-ra kinézett magának egy 6 órás ultrát, szintén a szigeten. Lett volna egyidőben marathon és félmarathon is.
Ma hívtam a szervezőket, egyeztetés, érdeklődés céljából, és kiderült, hogy a Fővárosi Ömkormányzat megtagadta az engedélyt tőlük, és a verseny elmarad :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A drogosoknak bezzeg szabad ott gyűlni??!!
:twisted: :twisted:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Én otthon melegítőt hordok , de ezen a héten elkezdtem munkiban is és mindenki megállít "terhes vagy?"Mondom buszkén IGEN!

Én is valahogy nagyon bírom most a paradicsom minden formáját meg a savanyú halat is.

Ági aranyos a babókád!!!!!!!

Vorosmacs Igen szépek a cicuskáid!!!!!!!!

Csajok befejezem a parázást a pénz végett.Állandóan ezen rágtam magam aztán a férjemmel meg összekaptunk ez végett.Eddig is volt mindig valahogy és most is szerintem lesz valahogyan.

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat:)

Dorka!
Végülis elég biztosra mondta, mert hát lifeg ott neki a lába között valami, ami a lányoknak nem igazán szokott lenni:)
Én egyébként tegnap döbbentem rá, hogy már milyen nagy. Ha lábát is hozzá számoljuk, akkor már minimum 15 cm hosszú. Olyan hihetetle.
Ja és már azt is tudom, hogy miért a kell állandó jelleggel pisilnem. A kis drága pont a hólyagom mellett van tegnap a vizsgálat alatt is állandóam rugdosta:)

Egyébként Dorka én teljesen megértem a munkahelyi kiakadásokat. Olyan elegem van már nekem is megint. Legjobban az utazás készít ki. Ma sem tudtam leülni sem a buszon, sem a metrón:( Meg hát ami itt bent megy... már annyira nem tud érdekelni. Csak szenvedek és sajnálom magam:(
Vendég
 


Lucuzs, én is nagyon nehezen vásárolok magamnak!
Amúgy 3000,- volt a gatyó, az nem vészes egyátalán. :D

Biztos szuper a kosárpalánk, tutira fog neki örülni Bogi :D

Eclipse, nyugi!!!
Látod, ez egy ilyen világ.

Csajok, ugye múlt héten kedden voltunk 4d-n, amikor is picurkánk nem mutatta meg magát, azt mondta a csajszi, hogy menjünk vissza 2 hét múlva, aztán reméljük úgy fordul, hogy látszik.
Erre lesz most vasárnap babaexpo, ami a környékünkön legközelebb csak október végén, ami nekünk tárgytalan, és úgy szeretnénk venni néhány csajos vagy fiús cuccot.
Bejelentkezzünk péntekre vagy szombatra újra a 4d-re?
Mit csináljunk szerintetek?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!


Hát újra Itt!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, bár senkinek nem is tűnt fel gondolom, de nem is baj. Ez így van rendjén.....

Eclipse!

Én is imádom kicsiny országunkat! Nem csak a Bkv az egész főváros egy nagy szar!! Már bocsánat!
Azon hogy itt a melegeket, drogosokat támogatják az meg sem lep... hát egyenjogúság van, de ha én mennék a párommal felvonulni, mert normális vagyok akkor azt nem engedélyeznék az tuti!
Ami a Bkv-t illeti én még felállok, ha más nem teszi, de sajnos a fiatalok nem nagyon veszik észre magukat! Te még mázlista voltál hogy volt helyed és a három faszi fölállt!
A legszebb amikor egy kismama száll fel a buszra, villamosra babakocsival meg szatyrokkal, és ki segít neki??? A másik kismama!!!!! No Comment! Sőt még meg is jegyzik hogy figyi mán biztos vidéki a kiscsaj!
JAJJJJJ KIAKADTAM KIFAKADTAM!!! BOCS

majd jövök még de mennem kell okmányirodába mert valamit megint elszartak!!! ezért is nekem kell rohangálnom!!!!!

Szisz: a vizsgád tuti meglesz.
A táblázathoz küldöm az anyagokat, bár aranyoskának már elküldtem.... na mindegy.. Most mindketten csináljátok?
És köszönöm a szabásmintát! Ha vége ennek a hülye sulinak akkor nekiállok... Remélem nemsokára varrhatok! Ja szeretnék még a kiságy belsejébe ilyen védőt varrni, ha esetleg ahhoz is van valami honlapötleted küldd el légyszi.

na megyek, majd este benézek....
Ha minden igaz ma eljutunk a brendonba és meg tudom rázogatni hajtogatni a babakocsikat!!!!
Aztán ha tudom melyik a szuper akkor keresek egy jó olcsó darabot belőle: )))))))

:lol: :lol: :lol:

puszi Mindenkinek: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok lányok!

Angi! De jó, annyira cuki, alig várom, hogy a páromnak is megmutassam, a mi fiacskánk is hasonló lehet ma :) Az olvastam, hogy amelyik kismami logikai feladatokat old meg a 14. hét után, a picicjüknek jobban fejlődik az agya.
Sudokuzok is mostanában :) Meg tegnap megoldottam a matek érettségi feladatokból párat. Ne nézz hülyének, pedagógus vagyok :)
Mekkora most a picúrod?Mit mondtak?

eclipse! Ha a te kommentjeidet olvasom, mindig rámtör a futhatnék! Mikor lehet már!! Ajj! Pedig most is olyan szép az idő!! Én amúgy irigylem az olyan embereket, akik így tudnak reagálni a mondottakra, én mindig csak otthon, utólag...Tök jó lehetett :)

Lucuzs!Köszi a neveket!
Nálunk a suliban olyan nevek vannak, főleg az elsőben! Húú. Mondjuk ők ugye most 6-7 évesek, de mesélek :
Zsaklin, Ticián, Ronald(akit mindig le Rolandozok), Herold, Szebasztián, Jusztin, akinek a most óvodás testvére Jusztina..ajj, most nem jut eszembe több.
De volt egy sztorim ezzel. Táncot tanítok náluk, és kérdeztem szeptemberben, miután megtanultam a neveket, hogy kinek is van még különleges neve?
Erre megszólal az egyik: - Hát Zsoltikának!
Úgy nevettem, ők meg nem értették.
Nekem azért tetszik a Balázs, mert nincs, csak kettő. Egy elsős, egy 7. osztályos. És itt, ahol lakom, itt sincs tudtommal a suliban. Majd megkérdem az óvodában is :) A férjemnek meg gyönyörű magyar neve van, a végén y-al, nem passzol hozzá csak a tradícionális név :) Szerintem :)

Dorka! Én is a C&A-ban vettem egy szupi gatyót, olyan lenvászonos, és lilás rózsaszín. Jó fekete felsővel is, meg fehérrel. És meg lehet kötni az alját. Nem láttad azokat? Van fehér, meg szürke meg olajzöld színben. A kismama cuccok áraitól én is padlót fogtam!

Tegnap voltam a védőnőnél, lemázsált, 2 kg-t híztam a terhességem alatt, de még így is jó. Minden ok, AFP-re adott beutalót. Hát itt azt is megkavarták. Már nem a vérellátó veszi le, hanem a kórházi labor.


Kép
ebba
 
 


Ebba! A Balázs nálunk is befutó fiúnév! :lol:

A nevekről csak annyit, hogy anya óvónő, náluk árulkodott egy gyerek a "Szevasz Krisztiánról"! Kellett egy kis idő mire anyának leesett, hogy a Szebasztián volt a ludas. :lol:

Csajok, itt mindenki 1-2 kg hízásnál tart, én alig merem bevallani, hogy én meg már 5-nél... :oops: :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


csak egy gyors bejelentkezés mert készülnöm kell...

Angie
Gondolok ma Rád nagyon nagyon sokat!!!! MInden rendben lesz!!!!!


mindjárt indulok vizsgázni, vám ismeretekből és eu ismeretekből.
Légyszi drukkoljatok nagyon fél 5-től, mert ha most megbukok valamelyikből augusztusban van a pótvizsga, és nagyon nem szeretnék akkor vizsgázni! :oops:

köszönöm :)

Ha emberi időben hazaérek este, jövök, ha nem akkor csak holnap

Puszi Nektek!

szisszka
 
 


Eclipse, a sztori a villamoson brutál! :shock: De ez nagyon jellemző sajnos! :(
Az UH gép tényleg full szuper, nekem is egyből feltűnt amikor megláttam a kivetítőn a képet amit adott, 4D-vel is láthattam, mert átváltott a dokim, csodás volt!

Nálunk lány nevek: Izabella, Elizabeth, Annamária. Fiúnevek még nem fixek: Krisztián, Mátyás, Sebestyén, barnabás - valami ilyesmi szokványos nevet szeretnénk.

Sziszu vizsgákhoz kéz és lábtörést!

Én is voltam a múlt héten a C&A-ban azzal a célzattal, hogy veszek egy gatyót meg egy felsőt, de nem tetszettek.

Maccs
vörösmacska
 
 


sziasztok!

jajj, megint nagyon szuper fotókat hoztatok! tök jó! én is már úgy be vagyok sózva a jövő hét szerdára... persze picit félek is még, meg éjjel olyan baromságot álmodtam, le sem írom! :S

Maccs, nagyon édesek a kiscicusok, na meg Ági, a kis gondolkodód! :)

Lucuzs, nagyon köszi a neveket! tökre jó ezekből is mazsolázni, hogy na mit nem! de annyi név van, tényleg, hogy marha nehéz!

Dorka, gratula az úgy néz ki kisfiúhoz! :)

Szisszka, drukkok mennek a vizsgához! és akkor ezek szerint nálatok is tuti már a kisfiú? vagy a doki most miből következtetett erre? ez nem esett le, bocsi! :S

én tegnap vettem egy nagyon édes kiscipőt, természetesen rózsaszínt... mondtam a férjemnek, ha fiú lesz is ráadom! :D de azért még bízunk benne, hogy jók a megérzéseink, meg tényleg megadatik nekünk is egy kislányka! ;)

Gyancsi, köszi az érdeklődést, szuper lett a vérvételem, de a doki mégis azt mondta, hogy akkor most ezt hetente ismételjük, és, ha 6,5 fölé megy a terhelt érték, akkor jelentkezzek nála...

lányok, én emiatt úgy kiakadtam! olyan könnyedén mondogatnak ilyesmit az orvosok, de mi a francra! hányan vannak, akik azt sem tudják, hogy gond van a cukrukkal, és először a 24.-28. hétig szembesülnek ezzel! oké, akkor tényleg elkezdek járogatni, ha baj van, de most annyira nem kívánom még a hátam közepére sem ezt az egész hercehurcát! egyébként 5,3 lett a 90 perces, reggeli utáni cukim... tökkkéletes!

úgyhogy nem igazán tudom, hogy most mitévő legyek, és sajnos biztos vagyok benne, ha megemlítem a nőgyógyásznak, vagy a háziorvosnak, hogy ezt mondta az endokrinológus, akkor ők is vadul bólogatni fognak, mert nem fogják felülbírálni a szakorvost! szerintetek??? egyébként ez úgy nézne ki, hogy reggel 7re odamegyek, és miután sorra kerültem, megreggelizek, és 1,5 óra múlva levesznek még egy kémcső vért...

Eclipse, nagyon ügyes voltál a vilin! teljesen igazad van, és arról nem is beszélve, hogy a legtöbb esetben az ilyen öregeknek kb. semmi bajuk, mert ezerrel rúzsozva, sminkelve vannak, de aztán meg előadják, hogy mennyire fáradtak! de rejtély, hogy miért épp beléd kötött, és nem a pasikba... de rácseszett! :)

futást nagyon sajnálom! :S

sajnos nem tudom, hogy mit szerettem volna még...

hja. hízás. én eleve nagyon sokról indulok :oops: el sem árulom, hogy mennyiről, igaz elvész rajtam, mert magas vagyok, meg mit tudom én, de akkor is gázos, bár az elmúlt héten még az itthoni mérleg szerint 1 kg-ot sem híztam! ;) most még nem mértem magam, de majd beiktatok egy méreckedést!

jók legyetek! és tessék hozni a fotókat, hogy gyönyörködhessek a picikéitekben, ameddig az enyémet nem láthatom! :)

sophie27
 
 


Ági gyönyörő az okoska babusod!!!!!!!! :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Sophie,
bocsáss meg, hogy bele vau-vau...

Őszintén, én már nagyon sokat hallottam, olvastam, fordítottam stb a témában, de olyat még soha, soha nem, hogy hetente (!!!!!) akarjanak valakivel cukorterhelést csinálni, még 1-es típusú cukorbetegséggel sem...

A legtöbb a havi volt.

Ha diétázol, és/vagy szeded a gyógyszeredet, én nem hiszem, hogy úgy elszállna a cukor... pont most volt róla szó a PCOS topikban, hogy azoknak, akik végigszedték a gyógyszert, nem szállt el a cukruk.

Én nekem is IR-em van, de tudom hogy nincs gond, vigyázok meg szedem a bogyómat. Cukorterhelés csak a szokásos 24. heti lesz.

Azt hiszem, Lucuzsnak lesz egy kontroll még 16. héten is, na de hogy hetente?

Nem egészséges az a vizsgálat, és mentálisan is nagyon kimerítő.

Nem akarom bagatellizálni a cukor-inzulin problémákat, de a medikalizálásnak, orvosi cseszegetésnek is kell egy felső határt szabni, ez a véleményem.

Vigyázz magatokra, az étkezésekre, esetleg vércukormérőzz önszántadból, vannak páran akik ezt csinálják, de ez a heti macera szerintem egy kicsit durva. Pedig nem vagyok felelőtlen.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse, tökéletesen egyetértek veled! sajnos ez az endós doki egy picit... hogy is mondjak. túl bonyolítja a dolgokat! legalábbis én is így érem!

egyékbént a szomszédasszonyom, aki februárban szült. neki sajnos a 29. héten tudta meg, hogy rossz a terheléses cukija, és neki tényleg hetente kellett menni, mert azt nézték, hogy jó-e az a diéta, vagy kell-e esetleg inzulint kapnia, de végül elegendő volt a diéta, amit tartott is becsülettel!

nekem Benivel sem volt gond a cukimmal! szerencsére! remélem, hogy most sem lesz!

szóval én is túlzásnak tartom, amit kér. főleg egy 21 hónapos gyerekkel együtt, mert őt sem ráncigálhatom minden hajnalban a laborba, és ha épp nincs senki, aki ki tudna jönni, akkor hogyan!? szóval non-sens!

én is most azon az állásponton vagyok, hogy próbálok figyelni a diétára, meg nem enni tiltott ételeket, és a 24. heti terheléses, cukorlötyisnél, ha gáz van, akkor bizony menni kell tovább, de addig nem fogom kikészíteni magam! :oops: :roll: lehet, hogy felelőtlenség!? :shock: :oops:

sophie27
 
 


Sophie,
nem felelőtlenség.
Általában elmondható, hogy ha boldog, elégedett, kellemes közérzetű az anyuka, akkor a pocaklakó is az.
Ha odafigyelsz, elég kicsi az esélye hogy elszálljon a cukor.
Cukor, testsúly, vérnyomás, koleszterin stb ezek mind olyan dolgok, amiket az ember kézben tud tartani, ha akar.
A 24. héttől is csak azoknak kell a nagyon intenzív megfigyelés, akik tényleg nagyon beletenyereltek a terhességi cukiba, és inzulin gyanús az ügy.
Szerencsére ez a kevesebb.
Még a terhességi diabéteszesek nagyobb részét is "csak" diétára fogják, kisebb részét metformin szedésre, bár az nehezebb, mert annak aki még nem szedett korábban ilyet, a mellékhatások nagyon megkeserítik az életét, és csak a legkisebb százalék szorul inzulinra.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: