Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

na tegnap megvolt a nagy anyáknapozás, jó volt! Én készültem játékkal. Próbára tettük,hogy ki mennyire ismeri a szüleit és a szülők mennyire ismerik a gyerekeiket! Kérdéseket készítettem, hogy mi a kedvenc színük,állatuk,kajájuk stb... hát a gyerekeknél nem volt egyszerű.mert abban a korban vannak,h szinte minden hónapban más a kedvenc :) de sokat nevettünk :)

Kiki,
tudom,hogy a laparoszkópiával meg lehet nézni az átjárhatóságot, hisz nekem is azt tették,csak nem ismertem az átjárhatósági teszt fogalmat, így magyarul:)
Ezek szerint akkor így biztosabb az eredmény,mint a röntgenes, bár nekem nem is beszéltek erről,hogy ilyen lehetőség is van. Leet itt nem csinálják.
Hát a tesóm gyerekei már 13-14 évesek,nem kell anyáskodni felettük. tudod ebben a korban ez ciki :) Ők már nagyon okosak és mindent tudnak, de amikor baj van,akkor rögtön gyerekek még :)
Nagyon imádom őket. Összesen 4 unokahugom van, ugyanis a hugomnak is van 2 lánya. 8 és 12 évesek, és őket is imádom :)
Ugyhogy jó lesz,ha összeszedem magam,nem? a hugom 5 évvel fiatalabb nálam és már mekkora gyerekei vannak!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :roll:

babi,
gratulálok a pirihez, bár elég szokatlan ezt így kijelenteni! Remélem hamarosan már annak örülünk,ha nem jön a piri :)
Mindenesetre én drukkolok,hogy ne legyen ott az a csúnya ciszta...

Vius,
örülök,hogy jobban van a pici lányod...


Én holnap megyek a dokihoz és megnézi,h mekkora a tüszőm, meg esetleg szó esik arról,hogy mindkét anyaméhbe tud e küldeni kisBaxikat (Baxi a párom :) ) ez ugye attól függ,hogy mindkét oldalon érik e a pete! Nagyon izgulok! de még először meg kell érdeklődnöm tőle,hogy mi van akkor,ha mindkét oldalon sikerül.
mert az ugye elvileg nem ikerterhesség,hisz két különálló méhről beszélünk! Jajjj de bonyolult ez az egész :?
na majd holnapra okosabb leszek valamivel :)
9.15-re van időpontom,uh időben megtudom :)
Vendég
 


PAPP-A (pregnancy-associated plasma protein A): Fehérje, melyet a méhlepény termel a terhesség során. A korai Down-kór szűrés jelenleg legfontosabb biokémiai markere. Down-kóros, illetve egyéb aneuploid magzatok esetében is lényegesen alacsonyabb koncentráció figyelhető meg, csakúgy mint Edwards szindróma esetén a 2. trimeszterben végzett mérésnél.

Viszont a nyaki redő 1,8 mm, ami nem utal Down korra, és az orrcsont is szépen meg van. A Down kor kockázatát 1:2688, ami egy 25 évesnél fiatalabb terhes körülbelüli eredménye.

rodina74
 
 


Na, most mindenki eltűnt?

rodina74
 
 

 
 

Sziasztok!

Jaj, olyan nehéz írni, mert még nagyon nem tudom a neveket. Amikor olvasok akkor rngeteg írnivalóm van aztán nemm megy.

Bikfy! A futás tényleg szuper! Férjecském is jár futni, és nagyon sokat fogyott. Tavaly nyáron kezdte, akkor tök jól lefogyott, aztán télen abbahagyta, és visszajött a pocak. Most megint fut, és megint szupin néz ki! :wink:

Bazsa! Megy a dukk neked! Akkor nemsokára inszem? Remélem sikerül.

Én magamról nem tudok semmit. De nem érzek semmit, csak azt, hogy szurkál a petefészkem, ami szerintem nem jó jel. :cry: Nagyon félek, hogy hétvégére nagyon magam alatt leszek, pedig fiam szülinapi buliját megkell tartanom. Jönnek az ovis társak. Hát fasza lesz.

Rodina! Akkor végülis jó lett az eredmény, mert ha a szakember nem ajánlja az amniot az jó!

Kérlek ne haragudjatok, hogy nem nagyon reagálgatok, de még tanulom a neveket!

aviubi
 
 


Jó reggelt!

Rodina,
én sem tudom igazán eldönteni,h ez most jó vagy nem? De ha jól értettem jó esély van rá,h nem Down-kóros a baba.

Ubi,
Köszi, nagyon várom már és én is reménykedem a sikerben! Remélem nem rossz jel a petefészek szúrkálás, ezzez talán többet tudnak a többiek hozzászólni,aki már átesett inszemen. De azért az fontos,h te pozitívan állj hozzá! Persze,h jól fogod érezni magad a hétvégén és egy jót buliztok!!

Na megyek tudolni és indulás a doikhoz! utána megyek anyuval shoppingolni,ui éjjeli szekrényt és függönyt szeretnék venni! utána jelentkezem!

addig is szép napot mindenkinek, itt ezerrel süt a nap,ami jó kedvre derített, hisz itt már 2 hete esett az eső!
Vendég
 


úr isten :)

mennyi mindent elírtam :oops:

ezzez = ehhez
tudolni = tusolni
doikhoz = dokihoz

csak 3?
ekkora szövegben 3 hiba az sok,uh elfogadom a 3-as osztályzatot és igérem legközelebb 5-öst írok :)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Háát,ma reggel teszteltem és POZITÍV lett!!!! :D :D :D
Else tudom hinni,hogy sikerült!
Még halvány nagyon a csík,de teszek fel róla képet nektek!
Olyan szerencsétlen voltam,mert bele pisiltem egy kis pohárba, és a mosdó széléhez raktam és ki borítottam.Egy pici pisi maradt az alján,azzal csináltam meg a tesztet! :lol:

Kép

Kép
syl100
 
 


Kép

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok Syl hatalmas gratula.

Aviubi én az első inszemem után nem jól voltam fájt a hasam a másodiknál pedig semmit sem éreztem csak fészkeltem (konyhát festettem)
Dari ma 6 hós ma megyünk vissza a dokihoz már jól van kis huncut ha az ágyon van és kezében a távirányitó azzonnal dobja a földre és már kuszik is utánna.

Majd jövök még csak már a fotel alatt van oda bejátszotta a cumit és megy érte

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Syl! Hatalmas GRATULA!!!!!!!! Nagyon örülök, hogy sikerült! Vigyázz nagyon magatokra!

Te éreztél valamit?

Vius! Ari vagy! Majd meglátjuk, de nincsenek jó érzéseim. Tegnapig teljesen pozitív voltam most meg....

aviubi
 
 


Aviubi:Inszem után 1 héttel fájtak nagyon a petefészkeim meg a derekam 1 napig tartott!
Azóta a cicim fáj meg pár napja mindjárt megjön érzésem van,azt hittem tutira ,hogy meg is fog jönni!

Csajok!Duphastont felírhat háziorvos?Hétfőn elfogy és íratnék újjat!

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok,

Syl,

szívből gratulálok neked!


Nagyon el vagyok havazva, könyvelek, készül a mérleg, rengeteg a munka. Ma is már 7 óta dolgozok, épp el is vagyok fáradva. Danci nemsokára kel és kezdődik a második műszak.

Puszi mindenkinek!

Ui:

A tegnapi hozzászólásom úgy látom elveszett... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Rodi drága, ne agyalj a PAPP-A értéken, az 1:2688-hoz kitűnő, nagyon örülök! :D Nekem azt hiszem ,nem volt ilyen jó a becsült értékem, mégis makkegészséges tündérkém van. :wink:

Bikfy, nekem bejött a laptetű, nem mintha hinnék benne, de most te következel! :wink:

Aviubi, ne add fel, ebből még bármi lehet! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Vius!
Így már értem, gratulálok, nagyon szépeket csináltál!

Babicsek!
Ez szuper, és ügyesen átszervezted szerdára az időpontot. Úgy látom, a szerda többünknek is fontos nap lesz!!!
Nagyon aranyos lett a vonalzód! :) Remélem, hogy egy hónap alatt szépen felszívódott a ciszta. Azért a fogamzásgátló ebben próbbált segíteni, csak elérte a célját!

Rodi!
Gratulálok a negatív eredményhez! Megértem, hogy mindent szeretnél érteni, és biztosabb lenni az erdményekben, de ha azt mondta a biológus, hogy minden rendben van, akkor hidd ezt el neki!!!

Bazsa!
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen jó kis játékot találtál ki anyák napjára. Ez nagyon jól hangzik! A testvéreid és anyukád is kint élnek Münchenben vagy a környékén?
Ezen kár gondolkozni, hogy kinek mennyi idősen hány gyermeke van/volt. Nekem mondjuk két nagyobb testvérem van, de mindkettőnek van már 3-3 gyermeke... A férjemnek meg öccse és bátyja van, mindkettőnek 2-2 gyerek, mi is jól lemaradtunk, de hát ez van, már csak szépíteni tudunk... :)
Mit sikerült beszélned a dokival? Lehet mindkét oldalra juttatni hímivarsejteket? Ha jól értem, akkor mindkét méhedhez vezet egy-egy petevezeték?

Aviubi!
Én mindig ahogy olvasom, rögtön írom mellette egy txt-be a hozzászólásaimat, így nem marad ki senki sem írás közben! :) Ezt Roditól tanultam. És így ha nem sikerült elküldeni a hozzászólást, akkor ott van a txt-ben, elküldhetem még egyszer!
Ne aggódj, szerintem nincs rossz tünet! Tesztelned kell, vagy mész vérvételre? Mikor lesz erdmény?

Syl!
Hatalmas gratula!
Pont gondoltam rád, hogy a héten kell kiderülnie!!! Jaj, de jó, örülök nektek! Szép a teszt, látszik a csík! Ez a pisi-kiborítás már kismamis szórakozottság! :lol: Ez 10-es vagy 25-ös teszt?

Monic!
Igen, sajnos elveszett a tegnapi, és már hiányoltalak is, este gondoltam rátok, hogy remélem minden rendben veletek, és "csak" a munka rabol el téged tőlünk, meg Danci. Anyukád jobban van már?

Timejka!
Mi van veletek, hogy vagytok? Régen adtál hírt magadról!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Syl: Micsoda hírek! Nagyon gratulálok! :D Ügyesek voltatok! Szerintem a háziorvos is felírhatja. Legalábbis az enyém biztos felírná. Ugye ez volt az első inszemitek?

Rodi: szerintem se aggódj! Nem lesz ott semmi gond!

Vius: Örülök hogy Darinka jobban van! :)

Aviubi: Te mikor tesztelsz?Drukkolok!

Bazsa: Kiváncsi vagyok mi lesz a dokinál! Remélem jó hírekkel jössz!

Lassan megyek dolgozni. Estefelé benézek.

Addig is szép napot Nektek!

Kép
babicsek
 
 


sziasztok!

csak gyorsan,mert sajna nincs időm,

Syl
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Lányok!
Itt írtuk folyton Bezének, hogy ne emelgesse Lexikét, mert nem tesz jót, erre rádöbbentem pénteken, hogy én meg simán emelgetem a 13 kg-os kutyánkat, hát el is kezdett görcsölgetni a hasam, úgyhogy most már tudom, hogy nekem sem szabad... (Szerelők voltak nálunk, és egyszerűbbnek tűnt ölbekapni, mikor jöttek-mentek az emberek, és nem bezárni valahova.) Úgyhogy azóta én is jobban figyelek, hogy mit emelek meg és mit nem...

Beze!
Neked vannak rosszlléteid? Milyen a közérzeted? Én azóta is jól vagyok, csak a hasam görcsölget néha meg a cicim feszül folyamatosan.

Babicsek!
Jó munkát!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Dy!
Annyira jó, mikor bekukkantassz, és a vonalzódon ott mosolyog ránk Gréta!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Igen, negatív lett az eredmény. A down kórra a számított kockázatom olyan, mint egy 25 év alatti terhesé. Csak a Papp-a nagyon alacsony, ami Down kórra utalhatna, de ezt az értéket önmagában nem szabad értékelni. Minden más értékem ami a Downra vonatkozik mind jó. Aztán este még utána túrtam, és az alacsony PAPP-a lehet túlsúlytól – az nem vagyok -, de lombiknál vagy inszemnél történt fogantatásnál, IR túltermelés esetén is. Szóval nekem a másik kettő bejátszik, és valószínű ezért alacsonyabb.

Ubi!
Nagyon szurkolok!

Syl!
Nagy-nagy gratula! Olyan szépek ezek a tesztek!
Hát jót nevettem a tesztelési módszereden! De a lényeg, hogy sikerült!
Szerintem kérdezd meg telefonon, mert könnyen lehet, hogy csak nőgyógyi írhatja fel!

Beze!
Jaj, köszönöm, azért megnyugtattál! Kicsit tegnap ideges voltam, de ma már több mindent találtam róla, és megnyugodtam!

Kiki!
Hát pont azt írtad, amit a párom mondott tegnap! Valószínű, hogy a diétát tartanom kell, mert mióta terhes vagyok azóta nem nagyon tartottam. Szóval oda kell erre figyelnem.

Dy!
Jó, hogy olvasol minket! Néha mi is szívesen olvasnánk rólatok, és néznénk sok képet Grétáról!

rodina74
 
 


Rodikám!
Látom, sikerült utánaolvasnod, és kicsit megnyugodtál. Ha ezt az értéket nem szabad egymagában nézni, akkor te se nézd úgy! Hidd el, minden rendben lesz!
Én is megmértem magam egy hete reggel, meg most reggel, és 1 Kg-mal több vagyok! Ezen nagyon ledöbbentem. Azt hiszem, nekem is komolyabban kell vennem egy kicsit az evést, és kevésbé enni folyamatosan, főleg, hogy émelygés sincs, ami miatt mindig kellene lennie valaminek a gyomorban. Persze éhezni nem akarok, csak kicsit jobban odafigyelni, mert nem szeretnék nagyon meghízni.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Csajok!

Mindjárt bőgök. Annyi mindent akarnék írni nektek, de mindig rohannom kell. Most belém folytódik az a sok mese. Nem jó ez így. Még a végén megbetegít. :lol: :lol:

A legfontosabb: Syl!
ÓÓÓÓÓÓriási, hatalmas gratula, örülök neked.

Mindenkit puszilok, mindenkinek szorítok, amihez kell, de muszáj mennem.

Olyan fura, tán több mint 1 évig nem maradt közülünk senki terhes, most meg aki akar, aki nem, mindenki az marad. :lol:

Remélem ebbe a szórásba hamarosan én is bele kerülök. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Köszönöm szépen lányok a gratulációkat,nagyon jól esik!! :)
Remélem minden rendben lesz,másra nem is szabad gondolni!
Hanyadik héten érdemes először nődokihoz mennem?Ti milyen terhesvitamint szedtek?
Talán 10-es érzékenységű volt a teszt,innen rendeltem még régen a babanetről!

Kép

Kép
syl100
 
 


Rodi drága, ez csak természetes. :D Nincs semmi gond, a babátok makkegészséges. :wink: Mikorra vagy kiírva?

Kiki, nekem egyre erősödik a hányingerem, az epe-panaszaim nagyon bedurvultak, de ma reggel végre sikerült egy kis epét hánynom. Már bocs, hogy így leírom. :roll: Tegnap egész nap egy gyomorrontást nyögtem, még az ebéd is visszaköszönt, de az se segített. :? Enni is alig merek, én már fogytam 1 kilót.
Mindenki másképp reagál a várandósságra, a dokim asszisztensének a húga is terhes, 6 nappal korábbra van kiírva, ő meg fal. Nem baj, ha nem érzel rosszullétet, inkább örülj neki, a kutyátokat pedig tényleg ne emelgesd. :wink:

Syl, anno a háziorvosom felírta a fogi-bogyót, szóval lehet, hogy a duphastont is felírhatja.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Itt is gratulálok Sylnek, akinek még az esküvőjéhez sem gratuláltam, csak a Rodiéhoz :oops:

Bikfy,
az ám, iszonyú komoly zebraeső lett!
Nézd a pcos topikot, 3 nap alatt 3 zebra!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Bikfy!
Azért beteg ne legyél! Inkáb gyorsan írj nekünk pár mesét! :)
Azért mutass köztünk olyat, aki nem akar terhes lenni! ;) Mindenesetre nagyon jól haladunk, hogy tényleg idén mindenki babás legyen, vagy legalább pocakos! :) Iggen, most téged sem hagyunk itt Bikfy, neked is meg kell csípned a saját babátokat! :)

Bumi, Timejka!
Gyertek, vegyétek ki a részeteket ti is ebből a jó szériából!

Beze!
Sajnálom, hogy így megvisel a kismamiság, kitartást! Lexivel is volt ilyen gondod? Bár tudom, minden terhesség más és más, így még az sem mérvadó!

Eclipse!
Már a 16. hét! Szépen közeledik az a bölcső hozzátok... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda,

tényleg ne nagyon emelgesd a kutyát. Ha mégis muszáj akkor igyekezz nem hasból hanem karizomból. Én is így szoktam Danikát, mert hát azt nem tehetem meg, hogy nem emelem meg sosem, hisz néha úgy kapaszkodik fel a lábamon mint egy kismajom.

Agassi,

nagyon aranyosak lehetnek a gyerekeid, és te nagyon talpraesett, hogy egyszerre kettővel is ilyen ügyesen elbírsz.
Nagyon jókat nevettem a történeteiden. :lol:
Képet én is szívesen fogadok priviben.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Rodina,

mennyi lett a PAPP-A-d?
Nyugodj meg, nekem a Down előfordulásom is 1:400, nem túl fényes, de tény, hogy a tarkóredő vastagságot nem írták rá a kérőlapra, csak a vér alapján lett megállapítva. Rá is van írva, hogy így a találati hatékonyság alacsonyabb.
A PAPP-A 1150 miu/L nekem.
De az AFP-m viszont tökéletesen jó lett.

Anno Danikával meg az AFP lett eléggé alacsony, és teljesen egészségesen született.

Egyszóval nyugi, még annyi de annyi felesleges aggódnivaló lesz a terhesség során, azt hiszem csak majd ha a 10. gyerekemet szülöm akkor lesz elég rutinom, hogy ne dőljek be az ilyeneknek 8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kikinda,

anyukám jobban van, épp ezekben a percekben engedik ki a kórházból, testvérem ment érte.
Nagyon tettrekész, csütörtökön már 2 órára dolgozni is megy, amiért én összeszidta rendesen.

Bikfy,

olyan szuper hormonokkal ami neked van jön a baba hamarosan!

Lucuzs,

Boginak jobbulást!

Vius,

nagyon jó lett így a hajad, igazi szépséges és vidám anyuka vagy, kislányod is gyönyörű továbbra is.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kiki!
Én még mindig -1 kg-mal vagyok könnyebb a terhességem előtti súlyomnál, csak sok édességet és tésztafélét ettem. Ez meg ugye az IR-eseknek nem a legjobb. Hát meg is lett az eredménye. De most sül a sütőben a töltött padlizsánom! Alig várom, hogy kész legyen!

Közben el kellett rohanom a Rókusba a labor eredményemért, mert hívott a doktornő, hogy nem tudott reggel érte menni, mert szülni hívták. Szóval ez is meg van, és minden rendben van!

Syl!
Nekem az 5. héten már látszott a kis embrió is, és volt már pulzálás. Én femibiont szedek, plusz vas vitalt. Jó is lett a vas eredményem.

Beze!
Igen, én is így érzem! November 17-re vagyok kiírva.
Te szegény! De hamar túl leszel a hányós időszakon. Nekem az jött be, hogy sokszor ettem keveset! Bár így sem úsztam meg a róka komát!

Bikfy!
Hidd el te sem maradsz ki! Szerintem a Kaális időpontig terhes leszel, valahogy így érzem!

Monic!
A PAPP-A-m 0,34 Mom lett ( 1,119IU/L). De egyáltalán nem ajánlották a magzatvíz vizsgálatot. Igen, tudom, sajnos én parázom túl a dolgokat! Minden más rétékem, ami a Downra vonatkozik tökéletes lett. Szóval most már megnyugszom!

rodina74
 
 


Monic, Beze!
Igen, a kutya marad négy lábbal a földön. :) Ráadásul ő nem is igényli, hogy felvegyem, csak a szerelők miatt volt. De most már tudom,hogy ha valamiért nem akarom odaengedni másokhoz, csak a melső lábait emelem meg, azon olyankor alig van súly, tehát nekem se nehéz, és mégis mozgásképtelen... :)

Monic!
De jó, hogy tudtál kicsit jönni! Úgy látom, ezek a vizsgálatok csak azért vannak, hogy idegesítsék a kismamákat! :( Azt hiszem, tényleg el kell hinni, ha azt mondják, hogy ez jó, és kész! :)
Örülök, hogy kiengedik anyukádat, sokat gondolok rá, meg Rodi apukájára is.

Lányok, rakok megint egy vonalzót, most épp ez az egyik kedvenc. Csak persze nem látszik rajta, hogy tegnap betöltöttük a 6. hetet! :) Még jó sok van hátra, az viszont látszik! De nem vagyok türelmetlen. Ma már Rizsszem-babónak hívom a picit, mert kb. akkora. Aztán remélem, holnap képet kapunk a valódi méretéről, meg nagyon várom, hogy dobogjon a kicsi szíve!

Kép

Eléggé izgulunk már a férjemmel!
Kaptunk hétvégén kölcsönbe egy könyvet, ami kb. négy naponta írja le, hogy most épp mekkora a Babócica, mije fejlődik éppen ...stb. Sok szép színes kép is van benne. Tegnap este leültünk a férjemmel, és megnéztük a 28. napi írást, mert tegnap volt a baba 28. napja! Jó volt egy kicsit együtt foglalkozni a babával. Annyira nem merjük még elhinni, hogy nem árt egy picit néha hangolódnunk rá... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Syl! Itt is gratula!!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök a sikereteknek, főleg, hogy így elsőre!!!! :lol: :lol: :lol:
Nekem utrót kellett nyomnom, azt nem tudott nekem írni a háziorvosom.

Rodi! Nagyon szép lett az eredményed!!! Remélem hamarosan megnyugszol! :D

Kiki! Holnapi híreket már nagyon várom!!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Syl,
Szívből gratulálok  én még ilyet nem láttam élőben,uh van mire büszkének lenned 

Kiki,
A kutya a földön érzi jól magát! Az első két láb jó ötlet 
Igen a szüleim és a tesómék is kinnt vannak! Anno 8 év után kihoztam őket ide. Először tesómékat,aztán jöttek anyuék is.
A kor meg csak úgy zavar,h ketyeg a biológiai órám,egyébként későn érő típus vagyok és sok idő kellett,hogy kiéljem magam  de olyan 3-4 éve foglalkoztat komolyabban a téma.
Igen mindkét méhemhez vezet egy-egy petevezeték.Hogy mi volt a dokinál a végén leírom.
Aranyos a vonalzód, gondolom te is ugy ragyogsz mint az a nap 
Szerintem nagyon jó dolog az a könyv,olvasgassátok csak és élvezzétek a terhesség minden pillanatát

Rodina,
Na akkor csak jó a hír  örülök

Aviubi,
Szedd össze magad és tessék pozitívan gondolkodni! Az a legfontosabb, ha azt akarod,hogy sikerüljön!!!

Moni,
Vigyázz magadra,ne hajsd túl magad! Hát igen kemény meló az anyaság 

Bikfy,
Persze,h te is belekerülsz ebbe a sorozatba  te csak kócolj, aztán egyszercsak juhéééééé lesz 



És most jövök én!

Hát kb 2 percig láttam ma a dokit. Olyan gyorsan lerendezett,h a tüsző nagyságát sem tudtam tőle megkérdezni! Azt mondta,h a gyógyszer tette a hatását,a bal oldalon 2 szép tüsző növekszik, a másik oldalról semmit nem mondott. kérdezte,h holnap tudok e menni aztán már rohant is. De az asszisztenst megkérdeztem és 13 mm-es tüszőm ( a ciklusom 12.napjn vagyok). Nem haragszom a dokira,mert biztos ezer a dolga,elég sokan vártak, de ez egy kicsit gyors volt! tudni akartam hogy anyálkahártyám vékonyodott e, de ezekről később kapok adatokat. na mindegy,holnap megyek vissza és kiváncsi vagyok,h a héten meglesz e az inszem. És holnap elkapom a doki grabancát,ha siet :)
ami idegesít,hogy barnáztam ma du. lehet ez a vizsgálattól? Eléggé fájt most! Ilyen eddig még nem volt!
Vendég
 


Bazsa!

Igen, lehet a vizsgálattól a barnázás. Lehet, hogy vizsgálat közben megsértette a hüvely falát. Azért ha nagyobb mennyiségű akkor azért tedd szóvá holnap!

Kiki!
Nagyon drukkolok a holnapi naphoz, és meglátod, minden rendben lesz!

rodina74
 
 


Rodina,
nem vészes a mennyiség,de így is - úgy is megemlítem neki holnap!
Vendég
 


Lucuzs!
Bogi meggyógyult már? Aktívan telnek a napjaid?

Bazsa!
Én hányszor mentem a férjem agyára azzal, hogy összeszedtem, hogy miket akarok majd a dokitól kérdezni, és aztán a felét sem sikerült... :oops: Sajnálom, hogy nem sikerült megkérdezned, amit szerettél volna. De majd holnap! Bocs, lehet hülye kérdés, de mindkét méhed kb. egyforma méretű? Úgy tűnik, a doki a bal oldalit nézte ki, de majd holnap rákérdezel, hogy hogy is van ez. Remélem akkor majd több időt szán rád a doki.
A barnázást nem értem, de lehet, hogy egy picit megsérült valami a vizsgálatnál, és azért volt. Holnap esetleg erre is kérdezz rá, de szerintem nem kell aggódni miatta.

Hú, tényleg, bocs, már írtad, hogy magad után csaltad az egész családot! Elég összetartóak lehettek, ez nagyon jó! :)

Próbálok ragyogni. :) És a könyv tényleg nagyon tetszik. Eddig is tudtam, hogy ez egy nagy csoda, de így leírva, hogy két pici sejtből 28 nap után már mennyi minden kialakult... nagyon érdekes olvasmány.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Megjöttem. Hazaértem végre. :)

Rodi: Örülök hogy már másképp látod a dolgokat. Nekem annó nem is néztek meg mondtak ilyen papp- A értékeket, csak a sima AFP volt. Úgyhogy ha az rendben, akkor a többi is.

Bazsa: Ezt úgy utálom, amikor nincs ideje a dokinak. Tudom én is hogy rohannak, de hát azért mégis, ha már megvizsgál mondhatna infókat.
Remélem holnap nyugisabb lesz a dolog. Remélem péntekre meglesz a nagy esemény. :wink:

Kiki: annyira jó lehet ilyeneket olvasgatni. De jó lenne már ha én is ezeket csinálhatnám. Ti is nagyon izgalmas nap elé néztek! Jajj de jó lesz nektek! a kutyust meg hagyd csak a saját talpán, ne kapd le a 4 lábáról. :D

Holnap én is megyek fél 3-ra. Izgulok rendesen. Meg azért is hogyha kezdhetünk, pont rosszkor lesz az időpont szerintem. A múltkor ugyanis a 16. napon volt és én akkor pont vizsgáztatni fogok. Onnan nem hiányozhatok. Előtte napon pedig Pünkösd van, munkaszünet. Szóval hogy kéne úgy húzni, illetve időzíteni hogy jó legyen? De még nem agyalok nagyon, majd csak holnap, mert hát lehet hogy ott csücsül még a cisztám a helyén. Akkor meg van oldva a probléma.

Bikfy: Fogjunk össze. Legyünk párok. Mit szólsz? Szinte egyszerre lehetnénk babásak.

Kiki: Egyébként ari a vonalzód.

Kép
babicsek
 
 


Kiki!

Nagyon tetszik a vonalzód! Nagyon pozitív!

rodina74
 
 


kiki,
azt már régóta tudom,hogy a bal anyaméhem a szimpibb a dokiknak. egyrészt a jobb oldali petefészek alig látható uh-on,mert annyira fennt van,h nem látszik,csak esetleg ha nagyon megkínoznak. meg a jobb oldali anyaméhem kisebb is. de ettől függetlenül képes egy babának otthont adni 9 hónapig :)
pesten melyik részen élsz? (írhatod privibe is ,ha itt nem akarod)
Vendég
 


Babi,
gondolod,h péntekre már lesz akkora tüsző? ha naponta 1-2 mm-t nő,akkor csak hétvégére lesz inszem szerintem.
Vendég
 


bazsa: Ha nőne minden nap 2 mm-t akkor jó lenne péntekre szerintem. Egyébként hétvégén is megcsinálják?

Kép
babicsek
 
 


babi,
igen, azt direkt megkérdeztem,mert ha nem csinálná meg,akkor nem is mentem volna hozzá.
Vendég
 


Kiki, Lexivel 10 héten keresztül minimum 1x hánytam minden nap, most az epegörcs rosszabb, de nem panaszkodásképpen írtam ám. :wink: Holnapra drukkolok nagyon!
Szép a voni. :)

Rodi, a várandósság már csak ilyen, az ember mindig parázik valamin, utána meg a pici miatt, ez természetes. :wink:

Nati, hiányzol...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


na nézzük milyen lett az új vonalzóm hihi
Vendég
 


Babicsek!
Ilyenkor még nagyon nem lehet tudni, hogy hanyadik napon lesz az inszem. Főleg, hogy most más módszerrel leszel stimulálva és nem GonalF-fel. Nekem inszemnél mindig volt választásom, hogy melyik nap legyen, a lombiknál kifejezetten mondta a doki, hogy a GonalF-es stimunál nem lehet pakolgatni, ott megvan az ideális időpont és kész... :) És nekem 12-15 napokon volt az inszem. Szinte mindig máskor!
Drukkolok neked nagyon, hogy eltünjön a ciszta, és jöhessen a babó!

Köszi a vonalzó dícséretet, ugyanonnan szedtem, ahonnan a tied is van. :oops: Nagyon megtetszett a tiéd, és szétnéztem ott, hogy mit tudok magamnak csinálni... :)

Bazsa!
Értem. Drukkolok, hogy sikerüljön holnap beszélned a dokival, és közös konszenzusra jussatok. :)
Írok privit.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bazsa!
Neked is új a vonalzód? Mintha eddig nem ez lett volna! Vagy tévedek? Egyébként szerintem is kb. hétvége felé lesz inszem. Általában 22 mm-es tüszőknél szoktak repeszteni!
Ja, látom később írtad, hogy új vonalzód van! Azért csak észrevettem!
Nagyon drukkolok!

Babicsek!
Remélem már nem lesz ott a ciszta!

rodina74
 
 


Beze!
Tudom, hogy nem panaszként mondod, hisz én kérdeztem... Azért drukkolok nagyon, hogy csillapodjon az epegörcs!

Bazsa!
Szép a vonid! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


szebbet nem találtam
ilyen ciklusos nem nagyon van

kiki, válaszoltam, le vagyok döbbenve :)
Vendég
 


Én is akarok laptetű lenniiiiiiiiiiiiii
Vendég
 


Laptetű
Vendég
 


juhéééééééééééééééééééé
sikerüüüüüüüüüüüüüüüüült :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: