Új privát üzeneted érkezett!

Keny?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Nem volt ám ez eltervezve, ha jólesett volna kiabálni, biztos kiabálok. De nem esett volna jól :) A'szonta C. hogy csak nyögtem a tolófájásoknál, de az is erőlködéstől volt (nekem ez kicsit a ködbe vész..) A vajúdásnál semmise. Aki ott kiabál, az hiszti szerintem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!

Semmi küli, itt vagyok kicsit depisen((( ki akarok menni :!:,))) ha nem engednek haza 7 végén sírás lesz a vége.Na jó nem nyavalygok ám...

Lili!
Ok felválthatsz :P

KépKép

Kép
keny
 
 

 
 

Keny,
jajdrága, elhiszem, hogy sok már ott :(
remélem kapsz egy kis kijárást!


szülési/vajúdási fájdalmakhoz tapasztalatból nem tudok hozzászólni, de simán el tudom képzelni, hogy vkinek annyira fáj, hogy ordít. és nem feltétlen "minority". egyszer azt is olvastam, hogy a kiabálásnak van is vmi szerepe - persze azon kívül, hogy a másik füleit idegesítse :wink: de lehet, hogy ez hülyeség.


Makilány ma megivott 80ml baracklevet! rekord! :D
rájöttem, hogy eddig hülye voltam, 50-ig töltöttem csak, pedig az utsó 20-30-at már én is nehezen tudom kiinni :oops:
ma gondoltam egyet, jól feltöltöttem, itta, mint a gödény :roll:

angel37
 
 


És sem hiszem, hogy a kiabálás etnikumhoz köthető :roll:
Fáj így is úgy is, de jobb, ha próbálja az Anyuka kontrollálni, és a kiabálásra fordított energiát inkább másra hasznosítani. Szerintem kivitelezhető. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
De ha kiabálni esne jól valakinek, szerintem ettől ne érezze rosszul magát :roll:

Hogy valami egyéb haszna lenne, arról sosem hallottam :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


80 ml, nem semmi :shock: :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


most keresgéltem egy kicsit a google-n, hogy mennyire írtam hülyeséget, és találtam olyat, hogy hangadás, nyögés, kiabálás segít felszabadítani az endorfinokat, ami hasznos babának, mamának.
de oké, nem feltétlen az ordítás :)

80-at majdnem egy huzira itta :lol:
már azért próbáltam a gyüm.levet, hátha az jobban bejön, mint a víz, de asszem nem ezen múlott.
úgyhogy jön víz, remélem azt is megissza! vagy keverem majd a gy.levet és a vizet :roll:

angel37
 
 


Keny :)
én elhiszem, hogy rossz, én végigcsináltam 6.5 hét kórházat, és neked ennél valószínűleg sokkal több van hátra... de én kérlek, hogy ne harcolj a hazamenetelért. Nálad nem kicsi bajok voltak, nem véletlenül vagy ott, ahol, és nagyon nem lenne jó, ha 30. hét előtt kibújna a baba, sok a veszély! Bírd még kicsit, és én azt mondom, hogy a 32. hét után már lehet kicsit ugrálni, kicsit engedékenyebbnek lenni, de addig nagyon fontos lenne, hogy egyben maradjatok.
Ha hazamész az nagy teher, az út már önmaga is, te pedig teljes ágynyugalomra vagy ítélve, emelt ágyvéggel, nem véletlenül!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lois :D
erszényt mi is imádtuk Lilivel, 2 éves is elmúlt, mikor kinőtte, de addig nagyon gyakran hordtuk

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Keny!
Orsi szívemből szólt, csak nem akartalak megbántani, azért nem írtam le :roll:

Orsi!
Hiszed vagy sem tőled loptam az ötletet :D Egyszer írtad még mikor terhes voltam, mikor a kengurukról MT-kről értekeztünk, és nem rég belefutottam, mikor épp nosztalgiázva visszaolvasgattam :roll:

Angel!
Mi még nem próbáltunk gyümölcslevet :roll: Tökre szereti a vizet inni, nem akarom elrontani :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!

Hát a szüléshez hozzászólva én biza hangos voltam na azért nem ordítottam és ezeketa hangokat sem a tolási szakasznál adtam ki.
Akkor tök csendbe voltam! :roll:

Lányok valaki tudja, hogy hogy számolják ki a TÉGYÁST?
(bele számolják a távpénzen élvő időszakot is?)
Valahogy keveslem amennyit kapok, na senki ne gondolja, hogy pénzéhes lennék!!

Keny drukkolok, hogy haza mehes hétvégére!! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Bocsi mindenkitől, csak Loisnak írok:
Megnéztem az összes videót. Nagyon állat! Az a Rambo kúszás fenomenális. :lol: Te meg jól kiröhögted a gyereket, hogy elesett? :mrgreen:
Én is próbáltam feltölteni a youtube-ra, de nem sikerült. A te videóid hány megásak? Van ott valami korlát?

skrisz72
 
 


Lois,
tudod mióta kínlódom vele, hogy nem ivott semmit semmiből, legtöbbet a vízzel próbálkoztam, de nem és nem. most végre megivott valamit - az aventes csőrösből - örülök neki :roll: :D
de én is inkább a vizet akarom, holnap azt adok.

Keny,
igen, Orsinak "sajnos" igaza van...

angel37
 
 


Keny Drága én ritkán szoktam ide írni( sajna még nem itt tartok) de én is az ikrekkel voltam bent 4 hetet... 31 hétre jöttek és mit nem adtam volna ha még bent tudnak maradni még 1 2 hetet...Orsinak igaza van bírd még kicsit bent valahogy .nem akarlak riogatni de voltak ben lenyok a te esetteddel, és ahogy hazamanetk nem bírták a megterhekést, és szülni jöttek vissza akárhogy is kímélték magukat. Kérek szépen bírd még
pbj12
 
 


Raniko: Első hónapban én is keveset kaptam, mert töredékhónap volt. Mert 10-én született a kiscsajom. Na, de attól kezdve nagyon szépen kapok havonta, mert már teljes hónapok vannak. Ja, kiszámoláshoz van egy tuti oldal, pontosan azt számolta ki nekem, amennyit kapok:
http://adozona.hu/kalkulator_tgyas_gyed_gyes.aspx
Vendég
 


Twist nagyon köszi!

Megnéztem sajna és annyi jött ki kb amennyit kapok!
Csak azért furcsállottam mert igen jó a bruttóm amúgy és vicc mit kap az ember ilyenkor!
Gratulálok Dorkénak a 4. hónaphoz!!

Lois nagyon jók a játéktárolók, én is rá fogok repülni, mivel úgy is szafarisra akarom Milán szobáját megcsinálni majd, így apránként akkor megveszem a kiegészítőket! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Nagyon ritkán van időm olvasgatni bennetket,írni meg aztán pláne...De most én is Kenynek szeretnék még egy kis kitartást,biztatást adni,hogy maradjon és ne akarjon hazamenni!
Én is láttam,hallottam dolgokat míg bent voltam az ikrekkel,sajna csak 2 hetet bírtunk egyben maradni.Mondjuk semmi bajuk nem lett,de ez Isteni szerncse volt.
Szóval,kitartás,napról napra erősebb és fejlettebb lesz a babád,ez mindent megér!!!

Szüléshez:Én nem tudok tapasztalat hiányában ehhez hozzászólni.Az ikreknél épp hogy megkezdődtek a fájások és vittek a műtőbe,most Rasi-Sárinál meg ugye programozott csaszim volt.De valószínű én nagyon kínlódtam volna,elég kicsi a fájdalomküszöböm. :roll: De ki tudja...mindegy,most már nem is tudom meg.

Ha már bejelentkeztem picit rólunk:
Jól vagyunk,Rasikám egy tündérke.Már 7 hetes korától átalussza az éjszakát,állandóan vigyorog,gőgicsél,néha sikkantgat is. :D Nagyon szépen alkalmazkodott a családhoz,semmi gond nincs vele.Húzzuk,nyúzzuk mindenhová,már 4 hetes korában a 3 gyerekkel utaztam le 220 km-t a szüleimhez.
A nagyok is szeretik,simizik...igaz Pannikám néha túlringatja a hordozóban,majd kiesik a kicsi. :roll: :lol:
Az ikrek heti 2x CSANA-ba járnak,nagyon élvezik.Ma aludtak ott először,tetszett nekik.
Szóval ez van,éljük a mozgalmas nagycsaládosok életét.

Ha van kedvetek és időtök,akkor a képeinket megnézhetitek.Irtó büszke Anyuka vagyok...de persze melyik Anya nem az? :wink:

Mindenkinek kívánok minden szépet és jót!

Pussz

Ági

pálgi
 
 


Skrisz!
Nekem 213 mega a legnagyobb amit feltöltöttem, na az eltartott egy darabig, éjszaka szoktam, beállítok többet, aztán itt hagyom. 1 giga a korlát és 10 perc tudtommal.
Jah, ki szoktam röhögni, szemétanya vagyok :mrgreen: :mrgreen:

Angel!

Jaj, nem szemre-hánytam a gyümilével, én is próbálkoznék mindennel, ha nem inna, vannak tök jók, nem cukrosak.

Rani!

Igen nekem is tecc a szafaris, a tárolókhoz találtam már tök helyes asztalkát is két székkel, azt is akaroook :roll:

Pálgi!
Jó volt olvasni rólatok, képek cukik, tetszett az egész család egy nagy kupacban :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Jó reggelt!
Mai éhgyomri cukromat alacsonynak találom: 2,7. Kávé+kaja után 60 perccel 3,8. Most még benyomtam egy kicsi almát 2 kocka diab.csokival, mert szerintem gyorsan egy kicsit feljebb kell vinni.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Pálgi, örülök, hogy jelentkeztél!Ügyesek vagytok!!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Hali!
Csak gyors bekukk, Balu is itthon. Nem beteg, csak szabin van. Gondok voltak vele mostanában, itthon fogtam pihenni, hátha javul a helyzet...

Keny!
(többiektől bocs, hogy másnak nem írok külön)
Tarts ki!!!! Szívből megértem, hogy nagyon szeretnél hazamenni. Én szülés után 18 napot voltam bent, és még az is szörnyű volt. De tényleg az a legfontosabb, hogy pár hetet még húzzál ki. A 32-33. héttől már "ugrálhatsz" :) . Szóval kitartás!!!! Veled vagyunk mind, Pasim is szurkol!
vovanda
 
 


alma+csoki után 60 perccel 5,9. :shock:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Jó reggelt!

Lois, akkor a 10 perccel lesz gond. Napközben próbáltam, és majd két órát írt ki. Igaz nagyobb is volt a file a tiédnél.

Baba, puszi Fannikának!

Keny, kitartás. Tudom, hogy nagyon haza szeretnél menni, de én már korábban is írtam, hogy az utazgatás most nagyon nem tenne jót. Ölellek drága.

Lili, mi a helyzet? Tudom, már az agyadra megyünk, hogy mindenki ezt kérdezgeti.

Pálgi, majd megyek, megleslek benneteket!

Nekünk ma asszem picit nyűgösebb napunk lesz. Legalábbis úgy néz ki... :roll: Nem csoda, ilyen szar időben. De ma jön anyum is, ketten csak elbírunk egy ilyen kis törpivel. :wink: Mászás elég jól alakul. Már 3-4 összefüggő "lépést" megtett a kiscsaj. Természetesen a nyakláncomért. Igazi csaj. :D

skrisz72
 
 


Sziasztok!

Még mindig egyben. :? DE: Hajnal 3 órától mensisen görcsölgetek, csak nincs benne rendszer. Ma is kell menni dokihoz, és megbeszéljük, hogy pénteken mi lesz. :lol: az lenne a legjobb, ha még jobban tágultam volna, és nem engedne haza, hanem a szülőszobára küldene. :D Ma ismét a szülőszobán készítik a CTG-t. Jó hogy ma kell menni, mert ezek a görcsök elbizonytalanítanak, bár azt mondták, hogy nem tudom majd hasonlítani semmihez.

Keny,
lehet, hogy nem kellene akkor annyira erőltetni a haza utazást, bár biztos jót tenne a lelkednek, és felfrissülnél. Kitartás!!!! Kornél baba a legfontosabb.

Baba,
hogy vagy?? gyulladás?

Skrisz,
nekem jól esik, hogy érdeklődtök. Esztike tényleg igazi kis nőci.

Rani,
a táppénzt kiveszik belőle, de ez nem oszt-szoroz, mert az osztónapok számát is csökkentik a táppénzes napok számával. Kérted az adójóváírást? Mert a szuperbruttósítás miatt lehet kevesebb, ha nem kéred.

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszi, mindent értek......
Ma jobban vagyok lelkileg, Kornélkám aranyos sokat mocorog és csuklik :P

Lili!
Ismét itt egy kis hideg nektek++++++++++++++++

KépKép

Kép
keny
 
 


Lili, sajnos pont olyanokat írsz, amin én is átestem. Görcsölés, nyákdugó távozás, nyitott méhszáj.... gyerek meg sehol. De nem gond, ha nem indul meg magától, majd a doki rásegít egy kis oxitocinnal. A szülőszobáról meg csak babával lehet kijönni. :wink:

Keny, örülök, hogy jobb a kedved! :D Lényeg, hogy Kornélka jól érzi magát anya pocijában. Maradjon is így még egy darabig!

skrisz72
 
 


Vanda,
csomag befutott :D naná, hogy egy szarbólvakarás közepén :roll: :lol:
köszi!
elsőre nem sikerült magamra tenni, a hátamra egyedül meg se mertem próbálni :oops:
(tippek esetleg, bárkitől?)
viszont a zsáknak és a borítéknak nagy sikere volt :wink:

Keny,
most ez a kis mocorgó-csukló az első :D
minket ugyan már bőven túlhaladtatok, de még így is kellene az a néhány hét! az az elefáni azért lépeget előre! :wink:
+++++++++++++++

Lois,
Szentkirályi natúr barack bébiitalt kénytelen nyelni, de sajna hiába natúr, egy kis cukker van benne :?

Baba,
akkor ezt sikerült felvinni!

Lili,
hátha ma :wink:

Krisz,
hajrá mászás :wink:
ja, ékszerek, csüngők, zippzárak ezek mindig bejönnek - a mobil-távirányító csapat mellett :lol:
sajnálom a nyígot.

angel37
 
 


Skrisz!
Nem úgy értettem, hogy a feltöltés, hanem hogy a videó lehet max. 10 perc. Vagy egyre gondolunk? De méretre is rosszat is írtam mert 2 giga lehet :roll:
A feltöltés nagyon hosszú. Egy 200 megásat úgy 2 óra alatt tölt fel, azért is érdemes éjszaka csinálni (mert nagyon blokkolja a gépet)
De ezek a kritériumok pontosan:

A videó lehet...

* HD felbontású
* Legfeljebb 2 GB méretű
* Legfeljebb 10 perc hosszú
* Többféle formátumú

Jövök bővebben, csak kaját lapátolok éhező (tegnapi mérés 9.78 kg) gyermekembe :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!

Lois igen én is néztem azt az asztalkát és nekem is nagyon tetszik!
Akasztót is láttam!
Nagyon jól fog menni a szobához ha átalakítom! :D

Lili kitartás!!!!

Kép

Kép
raniko
 
 


Keny! Amikor bent feküdtem a kórházban, haza akartam menni, amikor meg itthon voltam 1 éjszakát, beijedtem, így másnap irány vissza. Semmi értelme az ugrálásnak, ott vagytok a legbiztosabb kezekben.

Pálgi, olyan jó hallani felőletek! Épp tegnap gondoltam rátok!

Lili??????

Lois! Én az Ikea honlapján szemezek egy tárolórendszerrel, de esküszöm, nem férünk a sok kütyütől.
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categ ... kea/12018/[url]
Ilyen variálható tárolórendszer kellene, de még egyelőre az ágyuk is bizonytalan. Rácsosban vannak, viszont szeretnénk lassan rendes ágyhoz szoktatni őket.

Angel, szerintem egyelőre azt add neki, amit szeret inni, próbálgasd pohárból is kajcsi után, aztán ráérsz hígítani, amikor rájön az "ivás" ízére. Nálunk már mutogatás van a teás kancsóra, ha kérnek. Étkezések után szoktam adni nekik ivólevet, teát pohárból, napközben és útközben pedig csak víz van az üvegben. Apósom adott nekik Kubut, itták az üvegből is. Soha nem lógnak a cumisüvegen. Némelyik gyereknek itt a lakótelepen ki sem esik a szájából a cukros lötyi és még mindig cumiból isznak. Vízpárti vagyok, de azért lássuk be, néha mi felnőttek is bűnözünk.

[/url]

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Ilyen ágyakat szeertnék, bár egyelőre vívódom, lesz-e harc, hogy ki aludjon felül?
Kép

És ez is tetszik, de ezt csak 7 éves korig ajánlják és műagyagból van. Férjem műanyagos, szerinte nem egészséges "abban" aludni.
Kép

Hű, de sok voltam mára!

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Ja nem is írtam!
Tegnap voltunk az első Dévény tornán.
Tudtam, hogy végig fogja sírni már felkészített Angel (amiért hálás is vagyok) de ahogy beléptünk ott ült egy kb 6 hónaos kislány és nagyon sírt így én is megkönnyeztem szegényt.
Fúúúú de rossz volt!!
Jól kibőgtem magam és Milán babánál sikerült erősnek maradnom.
Nagyon megnyúzták szegényt de aztán hamar megnyugodott kapott hammát és ment is a szunya.
Jövőhéten megyünk megint.
Amiért viszont mérges vagyok az az, hogy mondta a Dévényes nő, hogy egyértelmű a hosszú vajudás következménye mindez! :evil:
Mondta nem is érti miért nem császároztak meg.
Ja és mondta a hasfájás se lenne ennyire erős ez is ennek a következménye! :evil:
(jókat pukkangatott a drága a torna után)

Kép

Kép
raniko
 
 


nnnnnyyya volt a dokim, nemet mondott, de nem is volt váratlan túltettem magam rajta, most nem én számítok!viszont a 32. hét után megígérte, hogy kapok kimenőt, de nem véglegest, szóval én már innen babával megyek haza :lol: akire addig is nagyon fogok vigyázni :!: :!: :!:olyan aranyosak vagytok csajok, hogy így tartjátok bennem a lelket!

addig is belekezdek a hiányzó holmik beszerzésébe webshoppokon keresztül :wink: mert aztán nem lesz időm semmire.

Szöcske!
Nagyon jó az emeletes ágy 8)

Angel!
Tudom igazad van, minden nap számít!Te tudod itt a legeslegjobban...

KépKép

Kép
keny
 
 


Lois, úúú, már majdnem 10 kg!!??!!Aztaa......

Kenym, kitartás! Sokat gondolok rátok!Én megint a szokásos pisilek, gyulladás, hasgörcsök, derékfájás szituban. ÁÁÁÁ...mikor lesz már jobb??? Ilyenkor is Rád gondolok, hogy neked rosszabb! Kornélkának puszi. Fannus is aktív nagyon. Az előbb ki is dugott valamilyét, csak én sosem tudom kitalálni, milyét. :lol:

Szült csajok: Mekkora szoptatós melltartót vegyek? MA elvisz apa egy kismama boltba, mert kellene hálóing, meg felső (a névnapomra kapom utólag őket) és megvenném a szopimelltartót is, de nem tudom, mekkorát. A terhesség elején rohamosan visszanőtt a cicim oda, ahol régen (fogyás előtt ) volt. Aztán megállt. Van egy 80B-s kismama Triumph terhességi melltartóm, ami olyan anyagú, hogy sokat nyúlik, enged. Meg van egy 80C-s sportmelltartóm. Mekkorát kell venni?? Tudtok segíteni?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szöcsi, cukik a rucik. (Én már bevásároltam Fannusnak...., de majd ha nő..)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Keny, azért örülök, hogy sikerült pozitívan fogadnod a hírt. Én megfigyletem, hogy ha sokat zötyögünk, másnap jön a hasfájás, görcs. Ott biztonságosabb!! Tudom...könnyű mondani...de tudod, Kornélka a legfontosabb!!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Keny, jó vásárlást!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba!
Viszonyítási alapnak: nekem 75B a normál méretem, szoptatósból 80Cset hordtam.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Keny:

Hát nagyon ügyi csaj vagy! Kornél baba tuti nagyon büszke anyukájára! Vásárlás le fog kötni egy iőre az bizti.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Angel!
Én a rajz alapján simán megkötöttem, de valahol van vidi a neten, hogyan kell felszerelni.
Szarvakarás: :lol: Nálunk a postás óvatosan kopog, és vár 2 percig az ajtóban, mert tudja, hogy nem biztos, hogy tudok azonnal menni. :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda
 
 


Én olyan 85 D-re gondoltam, de azért kérek segítséget, mert nem merem megvenni, de mivel később nem akarok odadöcögni és nincs itt a közelben, de jók az árai és más is kell onnét, hát vennék...arra gondoltam, veszek 1-et, aztán majd szülés után mégegy váltót...

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Vovanda, nem akarja biztos, hogy kakis kézzel nyúlj a dolgaihoz :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szöcsi,
:wink: amúgse tudnék nagyon erőlködni, ha nem akarja! de hátha csa ka hülye feltöltésen múlt... ma "főkaja" után vízpróba! 8)
na a cumit azt semmiképp nem, a csőrős jobb akkor már. poharat is próbáljuk majd, azt most egy ideje nem. hülye kérdés, szted mekkora pohár legyen? a medelás tán már kicsi :lol:

ez emeleteságy nagyon jó! ha megmutatod nekik az ágyat, abból nem derül ki, hogy lenne-e harc? :roll: :oops:
az az autó egy ágy? :shock:

Keny,
akkor hajráhajrá 32!!! :D

Rani,
megvolt a tűzkeresztség szegény Milánnak!
jaja, kezelés után megindulnak a dolgok + gondolom kidőlt pár órára :wink: én úgy csináltam, hogy rögtön utána kaja, aztán kész KO.
arra kell gondolni, hogy sokat használ a módszer, így viselhető a bömbi! (hú, mikor egyszerre 4 gyerek nyomta :roll: :lol: )

Baba,
hát a cicifixet egy látatlanban nem tudom...
tejbelövellés után még egy számot tuti nőni fog! :wink:

angel37
 
 


Angal igen túl vagyunk rajta!
Én is rögtön adtam neki hammmát, így ő is KO lett! :lol:

Lányok a terpesz pelust mire kell ráadni? :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Csajok!
Dokim, kárpótlásból csináltatott uh-ot, éééééés a lényeg Kornél 1400gramm :!: úúúúúúgy örülök szépen gyarapszik, mindene rendben,( kukiját mutogatta :oops: ), belső méhszáj tágassága 21mm :shock: tölcsérszerűen nyitva.Biometria adatok 30+0 terhességnek felelnek meg.

KépKép

Kép
keny
 
 


Rani: a terpesz pellust mi úgy hordtuk, hogy pelenka, aztán body és rá kívülre csatoltam fel. Ez a patentos, vízhatlan változat volt. Fehér színű.

Keny, nagyon nagyot nőtt megint a kis Kornélka, gratulálok, jól fejlődik:)) Olvasom, tovább nyílt a méhszáj, akkor tényleg maradnod kell fekve. Az viszont jó hír, hogy már 30 hetesnek számítasz, már nem lesz semmi baj.

Baba: nekem is 75 B volt és most 80C-s szoptatós melltartó kell, azaz szülés után egyből is az kellett és azóta is.

Vanda: ruci, jelentem, megérkezett. Szép:)
Vendég
 


Nagyon aranyos dolgot találtam a neten, lehet a gyermekünkről elnevezni egy-egy galaxist ingyen, amelyről bizonyítványt is kapunk. Dorottya kapott is egy galaxist!:) Ez nagyon aranyos dolog, totál tetszik:))))) Próbáljátok ki!

http://www.nameagalaxy.com/
Vendég
 


Twist ment pü.

Kép

Kép
raniko
 
 


Keny, szuper!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


LILI HÍREK!!!!!

"Uh közben elfolyt a magzatvíz.Ma szülünk :lol: "

KépKép

Kép
keny
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: