Sziasztok Csajok!
Vagyok, csak pénteken nagyon elhavazódtam
, voltam védőnőnél, meg Adrit hoztam-vittem oviba, meg Apával dumáltuk, hogy kicsit átrendezzük a kérót!
Amit ma nagyjából meg is valósítottunk!
Tenci!
Vérnyomásom okés!
95/70. meg vagy velem elégedve?!
Névválasztás, tényleg kemény menet lesz!
Tudod, nekem igazán egy lány név sem az esetem
viszont egy biztos....vagy legalábbis nagyon valószínű.....én nagyon nem szeretném, ha A betűs lenne!
Jánosnak feldobtam, hogy legyen Z betűs, hisz úgy is az utolsó....lányunk?!
......gyerekünk lesz!
Na erre azt mondta, hogy ki van csukva!
Szerintem meg győzzön az erősebb!
Adri Apával még nem beszélte le a dolgot....Apa mindig talál valami kibúvót!
......., de már jelezte Neki, hogy kellene egy öcsi is! Adri nem olyan, hogy egykönnyen feladja a dolgot!
Üvegeimet igen, tényleg kérem vissza. Ha megyünk a bótba, már hozhatod is. Eperrel tuti tudok majd szolgálni meg valszeg meggyel is, mert azok bőven beleférnek a terveimbe és az időmbe, de hogy a többivel mi lesz.....hát ahogy már írtam, majd csak megoldom valahogy!
Majd jössz és segítesz!
De hogy ne rémüljél meg nagyon a feladattól, elég lesz, ha Legkisebbel foglalkozol, míg én "elteszek"!
Csak le tudsz foglalni egy Kislányt is?!
Terheléses cukorra 25-én megyek ide az Sztk-ba.
Kórház még kérdéses.
Vero!
Séróra én is kíváncsi leszek!
Szerda nekem sajna nem jó, mert meghalt Apukám unokatesója és mivel Apukám pont külföldön lesz a főnökével, ezért Tesómmal "képviseljük" a temetésen. Ráadásul Óbudára kell mennünk és reggel 9-re.
Meg János délután megy a Szüleihez, mert Papit tükrözésre kell vinni csütörtökön és Ő viszi Papit, mert ugye ez után a dolog után nem vezethet! Úgy hogy bocsi, de nekem tuti nem jó a szerda.
És igen, Kata meg Adri már elég nagyok ahhoz, hogy öcsikét kérjenek!
Egyébként nálunk is van még egy szabad szék!
Bár azért erősen kétlem, hogy nálunk azt elfoglalná egy Negyedik!
Meggy eltevésben.....mint ahogy a többiben sem
.....sincs semmi extra.
Biztos meg tudod csinálni és fincsi lesz!
A meggy eltevésben a legrosszabb dolog, a magozás!
Úgy "lezsibbad" az ujjam, mire végzek vele....
De a végtermék megéri!!!!!
Szofinak most vagy szeptemberben van a névnapja?
Borsa!
Jobbulást a férjednek meg Emmának is! Azért felnőtt korban sokkal de sokkal rosszabb, mint gyerekkorban!
Nálunk páromnak van fia....első házasságából....úgy hogy tud csinálni fiút is!
Úgy látszik, én még nem érdemeltem ki nála!
Orsi!
Biztos nagyon finik lehetnek a "Nagyi lekvárok" is, de nekem már nincs Nagyim!
Úgy hogy én már a saját fejem után megyek! És azt mondják, nem is csinálom rosszul!
Profnál voltak már Anyukádék? Remélem minden okés lesz!
Judy!
Fúúú, nagyon drukkolok hétfőn/hétfőre! Tudom, menjek a fenébe, de azért ha egy szusszanásnyi időd lesz meghallgatnék egy élménybeszámolót az első munkanapodról!
Ancsa lány jól van?
Motorháztető jó lett, holnap fel is rakjuk Jánossal. Persze csak ha nem esik az eső!
Utááááálom ezt az időt! Egész nap esik az eső és egy pár napra még ilyen sz@r időt mond. Hát remek!
De azért jól elvoltunk ma bent ezzel a rendezkedéssel!
Sütöttem muffint is, és bakker most nem azért, de olyan jó és omlós lett....!!!!
Na jó, megyek aludni, mert azért elfáradtam. És még neveket is kéne böngésznem!
Komolyan mondom szegénykémet úgy sajnálom, hogy ilyen gyogyi anyja van és nem tetszik egy lány név sem!
Hogy fogják így hívni?!?!?!
Egyébként azon röhögnék a legjobban....persze tudom, hogy ez nem fog megtörténni
......hogy nagy kín keservvel kiválasztjuk a lány nevet, aztán mégis fiú lesz!
Na jó, ebből az utolsó mondatomból is látszik, hogy mára már totál KO lettem! Megyek is aludni!
Szép álmokat Mindenkinek!