Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Egész hiányzik a mai ctg, csak holnap kell mennem. :lol:

Húú este nagyon szarul voltam, hol tök bekeményedett a hasam, hol iszonyúan fájt a gyomrom, hol a kettő egyszerre... :? Ledőltem, az segített kicsit, elég gáz volt.

Csöpplány: szurkolunk, hogy hamar hazaérjetek!! :)

Barbazsó: ez a 2111 durva... :) ez amúgy azt jelenti, hogy rövid lesz a vajúdás? (hiszen annak a célja a tágulás végülis) és honnan tudod, hogy már leszállt? teszel fel képet oldalról, most hogy néz ki? nekem azt mondják, még nincs lenn, de nem tudom, hová mehet még... :shock:

Zsu: Látom, nálatok is zajlik az élet... :) Kitartás!
Ha alszik 140 a pulzus? Az jó... Nálunk ha alszik 120 és ha izeg-mozog (ez ritka, ha épp ctg van) akkor 140 kb... :)

Nadina: eszem én csokit, iszom szörpöt, semmi nem használ, ha nem akar mozogni... :? mondjuk most tegnap óta buli van, iszonyú aktivitás megint...

Ercsikati: nekem 140-150 volt a gyógyszer előtt, aztán most 120-130 általában a felső érték, szóval használt. (én 3 x 1-et szedek) mondjuk ma reggel mértem 128-at, elvoltam, mostam, miegymás, kimaradt a reggeli adag és az előbb megint 145 volt... gyorsan be is vettem a déli gyógyszerem, de szerintem már normalizálódott... mondjuk a furi, hogy nem terhesen nekem alig volt 110 felett a vérnyomim, 90-100 között ingázott, most meg gyógyszerrel 120... azt mondták, a felső érték 140, az alsó 100 fölött problémás. mikor bementünk az ügyeletre anno, 130/100 volt a két gyógyszer után és majdnem benn tartottak a 100-as alsó érték miatt... :shock: aztán inkább újra mértek és hazajöhettem 128 / 91-el... :lol:

most mostam ki a babaruhákat, tök jó!!! ecet volt az öblítő, ahogy javasolták, de így is nagyon jó az illat, dreft-et használtam mosószerként. amúgy lassan minden kész, el sem hiszem, lehet még ma benézek a brendon-ba, eléggé unatkozom... :) :)

hibernia

charlott:nincs mit !én is alig kaptam levegőt amúgy is erre még az orrom is eldugult azt hittem allergia lesz de hála istennek nem

kriszta15:hát látod kis lusta lányom lesz
de ahogy nadina is mondja 30 -ra kint lesz remélhetőleg minden bébi :D

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Lányok!

Eddig panaszkodtam, hogy sehol semmi mozgolódás a pocimban. Erre ma délután sétáltam egyet párommal és olyan hasfeszülés indult el, mint eddig sosem. :shock: Azóta Krisz is aktív, ficánkol odabent. Ez már valaminek az előjele, vagy a kinőtte helyét a trónörökös? :roll:

KépKép
charlott

Hát mindkettő lehet charlott... :)

Eddig semmi keményedés / feszülés nem volt? Ha nem rendszeres a feszülés, szerintem az "semmi" fontos előjel még. :roll:

Tudod, én vagyok, akinek kb 20. hét óta vannak ilyenek és még mindig semmi tulképp. :shock: Persze lehet, én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt, te meg mindjárt szülsz. :roll:

hibernia

Ja és nekem nincs összefüggés a baba mocorgása és a keményedés között... :roll:

Mondjuk konkrétan a fájdalmas nyilallások és a mozgás között van, szóval ha mozog a baba, néha iszonyatosan szúr, nyilall valahol mélyen, de ez a nyilallás akkor is beüthet, ha épp sétálok, de a babó nem mozog, csak én; de a méhkeményedés BÁRMIKOR előfordulhat, ha ülök, ha állok, ha fekszem, ha megyek, bármikor. Mondjuk ez utóbbi legalább nem fáj, csak befeszül a hasam és hello... (Ja és ezt kijelzi a ctg, a nyilallást, ami tényleg fáj, azt nem.)

hibernia

Hibernia: nem hiszem, hogy valakit is megelőznék szülésben! :lol:
Eddig semmilyen keményedésem nem volt, pedig a szülésznő állandóan ezt kérdezi. Már azt hittem valami baj van nálam.
Olyan érzés volt, mintha pumpával levegőt préseltek volna be a hasamba és én azt éreztem, hogy mindjárt szétpukkadok. :roll:

KépKép
charlott

Igen, igen, ez az. :) :) És eddig ilyen nem volt? Na most lesz ezentúl. :lol:

De nem fáj, nem? Jól leírtad, ezt jelzi ki a ctg. Legalábbis nálam.

Mondjuk tök durva, mert tényleg ugyanez az érzés, hogy fokozatosan szabályos labdává feszül a hasam, majd kiereszt, ezer éve van... Basszus, még jó, hogy eddig kihúztam. :lol:

(Bár akkor ezzel az erővel még a 40. hetet is kivárom...)

hibernia

Sziasztok!

Kriszta:gratulálok neked!Sok boldogságot,és sok-sok tejcsit nektek! :D Én kicsit le vagyok maradva,mikor is történt a nagy nap?Teljesen kizökkentem már a kerékvágásból :S

Anita:szuper lett a babaszoba!Nagyon tetszik.

Kismami:hatalmas a pocakod!Megy a drukk hogy végre kibújjon Manócskád!

Helyzetjelentés:ma elértük a bűvös 2 kilót! Úgyhogy Balázst a koraszülött osztályon hivatalosan is nagykorúvá avanzsálták! Úgy örülök,szopi is napról napra jobban megy.Reggel meg este már ciciből megeszi az adagját,napközben azért kicsit lusta és pótlásra szorul,de ki a kicsit nem becsüli... Hétfőn reggel tudom meg hogy mikor jöhetünk haza.Remélem már aznap! De szerintem már kedden mindenképp hazaengednek minket.Én meg még mindig jól vagyok.

Na most ennyire futja.Megyek vacsizni.

KépKép
Kép
csöpplány

Hibernia: Nem fájt, persze, csak fura érzés volt!
De ilyenkor a méhösszehúzódik, gyakorol a szülésre és ennyi?

Csöpplány: gratula a bűvös 2 kg-hoz! :-) Biztos hamarosan hazahozhatod fiadat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2010.05.08 19:50-kor.

KépKép
charlott

csöpplány, gratula a 2 kg-hoz!! :)
ez meg aranyos, hogy én meg még mindig jól vagyok. :lol:

hibernia

charlott: aha, ennyi. gyakorol. :) meg ilyenkor nyílhat is a méhszáj, ha jól tudom, de asszem nálam ez még nincsen. :roll:

ja és nekem éjjel pl MINDIG ilyen lasztiszerű, tök kemény, de mire felfognám, visszaalszom. :shock:

hibernia

Sziasztok!

Amikor ctg-n voltam nekem is ilyen volt a papíron a két vonal,csak nekem a minusz tartományba esett Balázs szívhangja több percre aztán vissza normálba.Ne aggódj Hibernia,addig jó,míg a normálba van,még ha alacsonyabb is,de benne van.
Ugyanilyen pumpaszerű keményedéseket éreztem én is egyébként,nagyon komoly volt.

Na indulok Manócskámhoz,már hiányzik :lol: Főleg az a kis tátott szájjal alvása a vállamon! :lol: Imádom azt a kis Törpét.Majd még este jövök,ma megint itthon alszom,és remélem hogy már csak holnap kell bemmennem hozzá,és együtt jöhetünk majd haza! :D

Na asztalaviszta......

KépKép
Kép
csöpplány

halihó !húgomnak hajnalban elmenta magzatvize és már a szülőszobán van légyszi szurkoljatok ti is neki!puszi

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Jó reggelt!

Kismami, jók az utolsó pocakos képek! Na de legközelebb már a babásat teszed fel, tuti! Húgodnak drukkolok nagyon! Majd gyere a hírekkel! :idea: :idea: :idea:
Nekem is kéne csinálnom pocakos képet, hátha véletlenül a napokban megszülnék :lol: bár nincs olyan szerencsém. Pedig már jöhetne holnaptól simán! Éjszaka már nem alszom, nappal is csak fekszem és vergődök, gyakori a keményedésem is, meg a nyilallásaim... na de majd gondolom akkor jön ki, ha ő akar :lol:
Csöpplány, nagy gratula a 2 kg-hoz! És drukkolok, hogy holnap már vihessétek is haza Balázst! Te meg maradj ugyanilyen jól továbbra is! Azért le a kalappal előtted is, hogy császáros sebbel milyen hamar felgyógyultál! Nem fáj amúgy már? Mekkora a vágás?
Hibernia, én is pont erre gondoltam, hogy az is lehet, hogy majd a 40. hétre szülünk, hiába vannak keményedések, stb. Kitartás neked is!
Kriszta, mégegyszer nagy gratula!!! Majd, ha lesz időd gyere néha.
Anita, jó lett nagyon a szoba! már csak a csöppség hiányzik belőle, de nem sokáig :D

Ma elhatároztam lesz, ami lesz babaruhát mosok :) Készülök rá már egy pár hete..... Még várok picit a szomszédok miatt, aztán indulhat a mosógép! Találtam a ruhák közt egy 50-eset is, szerintetek az is lehet, hogy az már nem lesz rá jó? Merthogy eleve a doki azt mondta kicsit nagyobb....a többi ruha 56-os.
Szép napot mindenkinek! Ma muszáj, hogy süssön a nap! 8)

KépKép

KépKép
nadina01

Jó reggelt!!!

Csöpplány,6almas gratula a 2 kilohoz!!!Tök jó,hogy holnap már lehet Veletek alszik Balázs! :wink: Annyira jó,hogy már Anya vagy.Hihetetlen érzés lehet... :D

Kismami,húgodnak megy a drukk!!!

Anita szép a szoba!!

Nadina szerintem tuti kicsi lesz az 50-es ruci,még lehet,hogy az 56-os is.De végülis az csak jó,nem?

Barbazso,nekem előtejem már kb. az 5.hónap óta van,csak az elmúlt hetekben erősödött.Remélem jó jel,hogy van,bár sajnos nem garancia semmire.

Apa szerint jövő héten tuti szülünk...Nem tom... :? :roll: Minden éjjel úgy kelek fel pisilni,hogy "na,talán most elmegy a vizem" ,de persze semmi. :? Kedden NST+vizsgálat,remélem hallok már valami bíztatót.Amúgy Bálint már 2. napja nagyon tunya,de ugye ez sem jelent semmi extrát...
Na pusszzzzzzzzzzzzzz

Kép

KépKép
mayday

köszi a drukkokat sajnos eddig még semmi hír !már szétcsap az ideg mi tart ennyi ideig már hajnali fél kettőkor bementek a kórházba:
anyira nemszeretnékmár szülni:((

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

na lányok a hugim12:47 kor életet adott ma kisfiának Balázsnak
a szülés hajnali fél kettőkor indult elment a vize és spontán 4500 gr mal és 60 cmrel született
szóval egyenlőre nagynéni lettem de remélem hamarosan ismét anyuka is
haskeményedéseim és nyilallásaim nekem is vannak de ma tuti nem szülökmert hajnal óta fent vagyok és aludni szeretnék végre eg yjó t
na puszika

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kismami, nagy gratula Hugidnak! Főleg, hogy spontán volt és nem is kis méretek :D És a lényeg, hogy mindenki jól van! Üdvözöljük a kis Balázst is! :lol:
Első babája?
Akkor Te ma nem szülsz :D ez jó. Inkább aludd ki magad, mert ki tudja mit hoz a holnap....
Egyre jobban kezdek félni, hogy nekünk se kellett volna túl sok 56-os ruhát venni tényleg, mert kicsi lesz :oops: Sőt az 50-eset ki se mosom, mert elvileg akkor visszacserélik, szóval az tuti kicsi lesz. De akkor miért árulnak ilyen kicsit? Aztán lehet, hogy mégis jó lesz rá, végül is az újszülött méretezés 50-től indul. Sőt annál kisebb is van, 44-es, az a koraszülött...

Egy barátnőmmel beszélgettem ma, kb. 1 hete szült. Sotén, 5 nappal hordta túl a kisfiát, végül pont mielőtt beindították volna spontán megindult a szülés, kapásból 5 perces fájásokkal. Kért epidurálist, azt mondta nagyon ajánlja nekem is, mert nem volt annyira borzasztó, sőt ő szülne megint :D pedig 8 óráig tartott a dolog. De azt mondta összességében egyáltalán nem volt vészes. Úgyhogy most nem is parázok. Viszont mondta, hogy ő is előbb szeretett volna szülni, de jobb végig kihordani bármennyire is gázos már az utolsó időszak, mert legalább rendesen kifejlődik mindene. Dokik véleménye is ez volt ott. Végül is igaz persze. Úgyhogy még sem akarok még szülni :lol:

Többiekkel mi a helyzet? Csak nem.... :?:
Voltam ma sétálni a parkban, amit kinéztünk a baba-mama találkára a Lágymányosi öbölben! Nagyon király hely!!! Mostantól oda fogok járni és babákkal is nagyon jó lesz! Gyönyörű a növényzet, rendezett, tiszta, van minden (parkoló, mellékhelység, kávézó, árnyék, fű, kacsák, stb..) Szóval már várom!

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Nadi: Csak nem a Kopaszigátra gondoltál, talihelynek? Az szép hely, többen ajánlották már! :wink:
De jó már a barinődnek, hogy már túl van a szülésen!! :)

Kismami: gratula húgodnak! Tényleg nagy babája van, de lényeg, hogy sikerült hamar megszülnie. :)

Mayday: szorítok, hogy elinduljon a szülés a jövő héten. :wink:

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok a terhességgel?, de én már szenvedek a nagy hasam miatt. Levegőt nem kapok és mozogni sem esik jól! Ma meg hasmenésem "szórakoztat", mint egy beteg úgy érzem magam.

KépKép
charlott

Sziasztok!

Helyzetjelentés:Balázs egyre ügyesebb,mai evészet:45,30,25,45 ml.Az adagja 40ml,ennyit kell neki min. megennie.Úgyhogy jól haladunk,lassan mindig sikerül megennie az adagját.Holnap beszélek a kezelőorvossal,remélem ki is engednek minket.Balázs ma reggeli súlya 2040gramm.

Nadina:még fáj egy kicsit a vágás,mert pont ott van a bugyi és nyomja.Meg még kicsit kemény a vágás,de szépen gyógyul.Igazából tök elviselhető,a vesém jobban fájt a terhesség alatt! :D Ezt már röhögve kibírom! :D Egyébként a vágás kb olyan 15-20 cm.De pont olyan helyen vágtak ahol nem fog látszani később sem.

Mayday:tényleg hihetetlen érzés,de nemsokára te is megtudod :wink: Olyan jó érzés amikor ránézel,megfogod,olyan jó érzés hogy az belőlünk van,a szerelmünk gyümölcse,és olyan szép :oops: Meglásd majd te is el fogsz tőle ájulni,olvadni. :D

Kismami:gratula a hugodnak,és sok-sok boldogságot,tejcsit,erőt nekik!Valamint gyors felépülést!Szép nagy baba lett akkor!Ne aggódj nemsokára te is sorra fogsz kerülni!

Babaruci:nekem ugye Balázs 45 cm-rel született.Viszont nincs egy db 50-es rucink sem,csak 56-os.Úgyhogy lehet hogy muszáj lesz beszerezni kisebbeket is.Majd meglátjuk mennyire fog lötyögni rajta.Otthonnra mindenképp veszek angolpólyát,mert a kórházban abban van a baba,és olyan jó és könnyű benne fogni Balázs,na meg szoptatni is.

Na most ennyi,megyek vacsizni.

KépKép
Kép
csöpplány

sziasztok

ma szépen oszcillált a ctg, úgyhogy csak kedden megyek újra. :lol:

viszont elég szarul vagyok, álomkóros vagyok, fáj a gyomrom, a babó összevissza mocorog, olyan, mintha egy óriási macska gyúrna, akkor nyilallok, különben pedig a nap 80%-ban keményedik a hasam... :? mondjuk szurkoljatok, hogy péntekig ne legyen action, mert a férjem péntekre megvette a repjegyet... :roll:

ja és a hasmenés meg némi hasgörcs engem is kínoz, bár szerintem ez szokás szerint a mg... :( és gyomorfájás is bejátszik már.

Na jó, befejezem a tüneteimet sorolni... :lol: De tényleg ratyi napom volt ma.

Kismami, gratula a húgodnak, a 4500 gramm brutális. :)

hibernia

csöpplány, tényleg jól bírod a császárt, ez tök jó!!! nagyobb, nagyi bugyi? az a köldökig felérhet, nem?

Balázs nagyon ügyi!!!

hibernia

Hibernia:jó ötlet,csak éppen nem vennék fel olyat! :lol: Inkább kicsit lejebb hagyom,.nem húzom fel teljesen(azért nem kell félreérteni,szépen takar mindent :lol: ).

Csajok,tudom hogy egye nehezebb lehet így a vége felé,de én azt mondom hogy élvezzétek ki amíg tudjátok!Nekem olyan hirtelen jött az egész,hogy nem volt időm megélni a végét.Pedig én még szerettem volna terhes lenni 1-2 hétig.Lehet hogy nyűgösebb,de ki tudja lesz-e még esély még egyszer megélni ezt az állapotot!Úgyhogy csajok,no nyafi,élvezni amíg lehet! :lol: :D
Persze azért együttérzek :wink: Biztos én is nyafiznék mint mindig! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Kismami gratu húgodnak!! :D A 4500 g tényleg brutál,gondolom megszenvedett Vele.

Charlott,köszi a szorítást! :D Amúgy én is hasonlóan vagyok,már elég nehezen létezem... :roll: Bár az az igazság,hogy keményedésen,meg jósolgatáson kívűl nincs semmi jelem,vagy mim. :roll:

Csöpplány,nagyon örülök Balázs súlyának,stramm kis csávód van!!! :wink: Ami a ruhákat illeti,én szívesen küldök Nektek,ha Bálintra kicsik lesznek.Bár amilyen ügyes Balázs,mindjárt 3-4 kilo lesz. :wink: :D Majd meglássuk. :wink:

Nadina,én nem tom milyen helyet említettél,de ahogy olvasom nem lehet rossz. :wink:

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Csöplány, remek hírek, és gratula a kilókhoz.. Megy a drukk hogy ma vagy holnap már együtt aludhassatok, otthon :wink:

Kismamai, gratula a húgodnak! Nagyon ügyes..a baba nem kicsi :)

Nálunk inden ok..bár nagyon kómás vagyok..semmi kedvem tanulni..na meg vizsgázni...
Pocak szinten jól vagyunk, de én örülnék, ha hétvégén megszületne Gabi...azért ez már csak a 39. hét...

Olyan furi.. mostanában fel sem fogom hogy nemsokára itt lesz a kezemben.. lehet a vizsga miatt .. nem tudom, de kicsit zavar és rossznak érzem magam hogy valahogy most érzelmileg és mentálisan is ürességet érzek... talán pont a felfoghatatlansága miatt..

Kicsit talán félek is..el sem tudom képzelni mi lesz itt ha már Gabi is köztünk lesz..persze ne értsetek félre..nagyon várom már őt..csak valahogy ahogy közeledik az idő egyre felfoghatatlanabb.ez az idillikus 2in1 megszűnik...és fogamam sincs mi lesz utána.....

Ne haragdjatok..remélem, még ezért nem néztek rossz anyának... remélem ez is csak a hormonok miatt van és elmúlik hamar.....

Talán szerdára jobban leszek :)

Jah..amúgy bérlőm hétvégén felmondta a bérleti szerződés..már csak ez hiányzott... ma du azt megyünk intézni..
Ma meg klímát szerelnek + erkélyt festenek nálunk...fasza hét :) De annyi baj legyen pár nap és tényleg fintó a lakás körüli nagyobb tevékenységeknek.

Na csóközön, majd még elnézek erre ma..remélem jöttök!!

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Csöpplány: egyet mondj, ami miatt ne sürgessük a szülést és élvezzük ezeket az utolsó heteket! :roll:
Tegnap egész végig hasmenésem volt, ami bement az ki is jött. :?
Aztán egész éjjel fent voltam, nem tudtam aludni, annak ellenére, hogy semmi fájdalmam nem volt. :?
Párom állapotáról már nem is írok semmit - kikészítettem rendesen ezekkel a dolgokkal. Hiszti Cat! :-)

Zsu: ilyenkor tanulni, hogyan tudsz koncentrálni? Tudom, nagy úr a muszáj! Próbálok én is olvasni, lekötni a figyelmemet...nem sok sikerrel. Hajrá a vizsgához! :wink:
Érzéseid tök normálisak: érkezik, hogy új élőlény, ember hozzánk és lelkiekben erre fel kell készülni, mert biztos megváltozik az eddigi állapot, környezet.

Hibernia: ma hogy vagy? csökkentek a kellemetlen tünetek?

KépKép
charlott

Helloka!!!

Zsu,tényleg,Te holnap vizsgázol,iga?Nemcsoda,hogy kicsit "szét vagy esve".Senki nem néz rossz Anyának,kételyek szerintem mindannyiunkban vannak. :wink: Pár nap és örökre megváltozik az életünk...Kicsit felfoghatatlan...De no para,jó Anya leszel/vagy,azt ennyi!!! :D Amúgy gratu a 39.héthez! :wink:

Charlott én úgy tudom a hasmenés végét jelző "tünet".Legalábbis több anyukától hallottam,hogy szülés előtt napokig ment e hasuk.Szóval ki tudja?

Nekem a cicim fáj nagyon,elég kellemetlen. :? Na meg én is kómis vagyok kissé.

Barbazso,Ercsikati?Merre vagytok,lyányok?

Kép

KépKép
mayday

Ma front van,ugye?

Kép

KépKép
mayday

Mayday: az az egy biztos, hogy ma meleg front van! :wink:
Remélem, könnyedébben átvészeljük ezt a napot! :wink: vagy nem? :roll:
Cici fájás - tejtermelődés miatt lehet, kómás állapot - az a front miatt. No, erre iszom a nagy bögre tejeskávét. :)

KépKép
charlott

Sziasztok,

Hát charlott, köszi a kérdésed, éjjel is szarul voltam, 2x ébredtem fel arra, hogy úgy éreztem, na most fog megjönni (mi?) és 2-3x valami gyengus görcsölést is éreztem az alhasamban. :? Aztán elmúlt. :lol: Reggel szokás szerint alig értem ki a wc-re. Mondjuk ez tuti nem szülés előtti hasmenés, mert egy hónapja tart. :lol:

Még jó, hogy a férjem messze van egyelőre, nem tarthat hisztis p*csának... :) Meglátjuk mi lesz, ha hazajön... :)

Nem tudom amúgy, ti hogy vagytok vele, nekem éjjel mindig iszonyat kemény a hasam és nagyon fenn is van a babó, a cicimet nyomja, hogy alig kapok levegőt. Napközben aztán "lejjebb csúszik" kicsit és csak keményedéskor érzem azt, hogy szétrepednek a bordáim...

Zsu, tanulni ilyenkor, jesszus! :shock: Bár anyukám is fősulira járt terhesen, meg mondta, hogy én ugye január elején születtem, de Ő vissza akart menni dolgozni a téli szünet után... :roll: Ez is milyen már? :shock: Én tuti nem bírnám.

Mayday, kitartást neked is, ez a cicifájás szar lehet... Úgy zsibog vagy mi? Te írtál előtejről amúgy? Nekem mellileg még semmi változás... :roll:

Az előbb kivasaltam a babaruhákat, úúúúgy örülök, már csak a türcsiket kéne kimosni meg a kistakarókat meg a pelusokat és kész is vagyok, el sem hiszem... :)

hibernia

Sziasztok! Itt vagyok, csak a hétvége olyan sűrű volt... :) Szombaton "buliztunk" (=mászkáltunk) a városban. (Most volt a bicskei napok...) Tegnap meg jött a családom egy része, és segítettek a lakás meg a kert elrendezésében. Nővérem kivasalta a babaruhákat. :) Most végre tényleg olyan minden, hogy nem érezném rosszul magam, ha be kéne vonulni a kórházba... :)

Ma szerintem is meleg front lehet, mert olyankor az agyam olyan, mint egy zokni... Képzeljétek, próbáltam reggel Barnust rávenni, hogy ne menjen még dolgozni (végül sikerült...), mire mondta, hogy van valami dolga, amit még reggel gyorsan be akar fejezni. Erre én: És Zafír nem tud segíteni? Persze a következő pillanatban már azon gondolkoztam, ez most hogyan jött. Jézusom, hogy kérdezhettem ilyet?!? Szegény kutya... :D Bár lehet, hogy élvezné a programozást... :roll:

A cicim nekem is érzékenyebb, mint eddig, pedig végig a terhesség alatt az volt...
Csajok, egyszer csak kibújnak már ezek a babák!!! :wink:
Nővéreméknek van egy nevelt Down kóros fia (már 19 éves), és már többször előfordult, hogy valamit megmondott, amit mi még nem tudtunk. Pl. húgom terhességét évekkel ezelőtt... :D Persze valószínűleg csak épp foglalkoztatta a téma, és azért kérdezett rá, hogy baba van-e a hasában, de vicces volt, amikor kiderült, hogy tényleg... :) Na, tegnap megkérdeztük, melyik napot "jósolja" Samunak. Pénteket mondott... :) Hát kíváncsi vagyok! :D

Charlott, lehet, hogy nem jelent semmit, hogy most kezdődtek Nálad a jóslók. Ettől még szerintem lazán beelőzhetsz mindannyiunkat. :) Amilyen most az időjárás, ezen a héten tuti megszületik néhány fórumbaba. :) Ráadásul Mayday, Zsu, Kismami,... szinte mostanra vannak kiírva.

Csöpplány, úgy izgulok, hogy hazajöhessetek ma! Néztem a képeiteket, annyira édes ez a baba! Milyen pici a kis lába az ujjad mellett!

Kismami, gratulálok a Húgodnak! Ő mikorra volt kiírva? Hatalmas babája van, nem lehetett könnyű szülés... Hogy vannak? Te is abba a kórházba mész?

Hibernia, én úgy tudom, hogy a C2111 azt jelenti, hogy kezd rövidülni a méhszáj (ez a 2-es), az 111 pedig hogy 3 gyűrűből vagy miből már mindegyik nyílik. Viszont ez a szám nem mutatja, hogy mennyire van kinyílva. És egy ujjnyival még hetekig elszórakozhatok... Sajnos... :) Vagyis mindegy. Igazából már nem sürgetném annyira. A lényeg, hogy mindig nyújtózik kicsit Samu, és tudom, hogy akkor minden rendben van... Vagyis remélem... :) Most nagyon nehezen viselném, ha nem mozogna.
Tegnap készült pár kép, majd küldöm a levelezőre.
Ja, azt, hogy leszállt a baba, én egyáltalán nem vettem észre. :oops: A doki mondta, amikor próbált az UH-gal megvizsgálni, (és nehezen ment a fejkörfogatmérés...) aztán tapintással is megerősítette... Nos, ebből nem éreztem semmit. Most nem tudom, hogy alulról érezte-e a fejét, vagy abból tudta, hogy közben a hasam alját is nyomogatta. :oops:
Anyukám és a Húgom viszont látták a hasam formáján, hogy megváltozott. Érdekes, hogy nem a fölső ívén, ahogy én gondoltam, hanem az alsón. Azt én is érzem, hogy terebélyesebb lett kicsit alul. Meg azt, hogy nem a nyakamban (na jó, a bordáimnál...) dugdossa a lábát, hanem lent, oldalt... :) Ez azért elég nagy különbség, mert sokkal kellemesebb így...

Zsu, pont az előbb gondoltam én is bele, hogy ez annyira elképzelhetetlen és felfoghatatlan, hogy két-három héten belül itthon leszünk a kisbabánkkal! Hiába a 4D, azért akkor sem tudhatjuk, hogy milyen lesz. Főleg arról, hogy hasfájós vagy sírós lesz-e, és hányszor kel majd éjjel, és mi hogyan fogjuk ezt viselni. Ez az egész olyan homály, és elképzelhetetlen.
A vizsga miatt továbbra is őszinte részvétem, és hatalmas drukk...! :)

Most hirtelen nem tudom, kinek, mit akartam még írni... Megnézem a levelezőt... :)

KépKép

KépKép
barbazso

Hibernia, ez a görcsölés már nagyon gyanús... :) Drukkolok, hogy várjátok meg a pénteket. Ugye azt szeretnéd? Mert drukkolhatok másnak is... :)
Tényleg, azt akartam is kérdezni, hogy miért kell még szedned a Mg-ot? Nem kérdezed meg a dokit, hogy nem hagyhatnád-e abba? Én alig vártam, hogy ez a mondat elhagyja a száját... :)

KépKép

KépKép
barbazso

én is azt hittem, hogy a felső ív változik meg... :roll: az alsó? de furi... a másik fórumon nekem mindenki azt mondta, még fenn van... amúgy leszállástól 2 hét kb első gyereknél? akkor tényleg mi végig váruk, hiába vannak 5 percenként keményedéseim... :lol:

hibernia

Köszönöm a bíztatást :D
Tényleg nem egyszerű a tanulás.. de rosszabb is lehetne..anyum annó akkor kezdte a fősulit mikor születtem - szeptemberi baba vagyok - szóval 3 hetesen már a nagyim vigyázott rám..azért egy ilyenhez milyen lelki erő kell?? Én nem lennék rá képes... inkább most megpróbálom, ha nem sikerül decemberben egy nagyobb baba mellett igaz fárasztó lehet de azért mégis csak kezelhető..szóval ez a május ilyen téren szerencsés :D

Szülés: én még mindíg eltöprengek azon valaha szülük-e..ugyanis nem sok előjelem van.. bár már alhasi görcseim nekem is voltak/vannak. Sőt olyan is volt amikor a derekam is belefájdult+ kicsit a combom is..talán ez már jelent valamit..sőt néha már keményedek is..de Gabi még mindíg fönn van... :)

Most meg ugye kedden nem tudok ctg-re menni ezért pénteken megyek...addig meg csak bizakodom hogy a doki végre nem 3000-s méhszájat ír...

Én szívem szerint most hétvégén szülnék, de ahogy ebbe belegondolok ... egyszerűen ma komolyan nem térek magamhoz attól a gondolattól, hogy Gabi a testemen kívül kerül... 9 hónapja csak beszélek/ünk róla, meg ábrándozom és itt van.... és nekem valahogy nem sikerül felfognom.. de azért fantasztikus dolognak tartom :D

Hiszti... na tegnap összevesztem férjemmel... jogosan leszídott mert kicsit kupis lettem..na erre bőgve lerohantam mezitláb a garázsba, hogy akkor világgá megyek :lol: :lol: Persze nem gondoltam komolyan .. még én is meglepődtem a reakciómon..aztán még vagy fél órán keresztül keservesen bőgtem.... egy ilyen kis aprósággal szegény párom úgy megbántott..ő sem gondolta volna :)

Chalott: neked kitartást... meg hibernia na meg mayday... azért ti kaptok a negatív oldalból is..nem csodálom hogy szenvedős.. én szerencsére még elég hosszan tudok aluni, nincs semmi nyavalyám legalább is komolyabb így akár még 2 hetet is kibírok... de azt úgy se tehetem...

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Ja, barbazsó, muti a lenti hasad... :) csak hogy tudjam, milyen lesz... :lol:

hát igen, jól jönnek a drukkok még péntekig... :) utána üsse kő, jöhet bármi.

a mg a gyakori keményedésekre kell, mert tényleg nagyon sűrűn vannak már ezer éve... rég beszéltem "igazán" a dokival, csak aláfirkantja a ctg-ket, de lehet akkor most már tényleg rákérdezek, mit is csináljak ezzel a mg-mal. :shock:

hibernia

Na közben hogy beindultatok! Helló barba..pedig már megfordult a fejemben mi lehet veled, ercsikatival na meg a nagy kérdés...kismami :?: :D

Hibernia, ez a leszállás dolog változó, barátnőmnek szülés előtt 2 órával szállt le a gyerek..a másiknak 1 hónappal előtte..szóval ez a 2 hét az átlag :D Ha ez lenne én 45. hétre se szülnék meg :lol: :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

:lol: :lol: :lol: :lol: Ezt nagyon bírom...Egyikőnk sem sürgeti a babóját,de azért jó lenne ha lassan már meglenne... :lol: :lol: :lol: :lol: Jók vagyunk!!!Úgy tűnik ez már csak így működik. :wink: :lol:

Akkor Barbazso,Te pénteken szülsz,hát hajrá,legyen úgy! :wink: Szegény Zafír... :D Mit kellett volna neki segélni? :lol:

Hibernia,Neked megy a drukk,hogy péntekig még ne bújjon ki a Picur.
Olyan zsibogós-szurkálós-érzékeny ez a cicifájás,hogy az előtejnek köze van -e hozzá...passz.Amúgy nekem a cicim volt az első amin látszott a terhesség,elég szépen megnőttek.Most ott tartok,hogy 80B-ből lettem 80C-én át 80D !!!! :shock: Szóval durva.

Leszállás:Bálint lenn van,hasam fennt.Ki érti ezt? :roll:

Zsu,szerintem nem csak Te lettél kupis.Kb 20 perce csináltam meg az ágyat... :oops: Holott már fél 9 óta ébren vagyunk.

Végre megvan már a pelusos-kuka,a légzés figyu,Babyőrző és a mérleg is,Bár az uccsó 3 cak kölcsönzött,de jójjjjazzz!

Anyukáinkkal mizu?

Kép

KépKép
mayday

Igen, Hibernia, emiatt ne aggódj! Van, akinek 1 órával a szülés előtt száll le a baba. De én az igazat megvallva semmi különleges különbséget nem látok kettőnk hasa között, szóval meg nem mondanám, hogy kinek, hol van... :)
A Mg-ra kérdezz rá, mert engem már a 36. héten leállítottak, hogy a méhem készüljön fel a szülésre. Mondjuk, Neked még emellett is keményedik... Azért kérdezz csak rá! Lehet, hogy azért nem mondja a doki, mert azt hiszi, már rég nem szeded. :roll:
Küldtem képeket! :)

Zsu, aranyos a sztorid! :) Én most egész jól vagyok, bár szerintem azért, mert a cica miatt két napig sírtam, és már nem maradt semmi... :) Szombaton nem tudtam elaludni, és kiolvastam a Kismamát. Te megvetted? Van benne egy nő, aki a terhességéről ír. Hasonló sírós rohamot kapott Bécsben, mert a férje nem engedte, hogy megvegyen egy halálfejes cumit. :))
Én annyira át tudom ezt érezni! Az első pillanattól voltak ilyen hullámaim. :) Eddig a terhességre lehetett fogni, most jön a szoptatás... Ezek a hormonok...!!! :wink:

KépKép

KépKép
barbazso

Keményedés:már többet van,mint nincs,tehát a nap nagy részében olyan a pocim,hogy diót lehetne rajta törni.Remélem,holnap már nem azt mondja a dokim,hogy zárt méhszáj... :? :roll:

Kép

KépKép
mayday

Ti szoktatok olyanon gondolkozni, melyik dátum a szimpi? :lol:

Úgy értem, a holnapot passzolnám, május 11 olyan furcsán hangzik... Május 12 okés, május 13 megint furi, május 14 rendben, május 15 szintén oké, május 16-17 furcsa, május 18 megint jó, május 19 furcsa, május 20-28 megint jók... :lol:

Mondjuk én örülnék egy Bika fiúnak, az Ikrek nem illik hozzám úgy.

hibernia

Hibernia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy én is Bikát akarok,apa Ikrek,abból elég egy is a családban... :lol:

Nekem a 05.10.(ugye ma),15 jön be.De már mindegy,csak jöjjön... :roll:

Kép

KépKép
mayday

Hát pontosan nem tudom, mi lett volna az elintéznivaló, de a férjem vasútirányító szoftvereket fejleszt, szóval Zafírnak nem lett volna túl testhez álló feladat... :lol:

Hogy csináltad, hogy a körfogat végig 80 maradt?! Én azt hittem, megfulladok, inkább emiatt kellett kéthavonta méretet váltani. Azért a kosárméret is változott... :) És állítólag szoptatás utánra teljesen visszamegy! Na, ez nekem teljesen hihetetlen... :shock:

KépKép

KépKép
barbazso

Nálunk apus is Bika és jól megvagyunk. Az Ikrekkel eddig csak problémáim voltak. :roll: Persze lehet, kell egy kivétel... De azért jól jönne még egy Bika fiúka...

Méhszájat / uh-t mikor néznek? Nálam holnap lesz két hete, hogy nézték mindkettőt, 35+4-nél asszem, azóta semmi... Mikor lesz vajon a következő?

hibernia

Hibernia, Nekem a május 15 tetszik a legjobban :D
És én is bikára gyúrok..de most már úgy vagyok, hogy nem érdekel, csak minden okés legyen... kórházban is na meg itthon is...

Furi, nekem a cicim se változott..mármint a terhességre igen, detto mint mayday, de nem lettek érzékenyebbek a napokban, előtej semmi.. de ez is -gondolom- mind-mind változó......

Barba én még nem vettem meg a kismamát..és még aludni is tudok :D Szerencsére sok ilyen rohamom nem volt, de ez tényleg díjnyertes sztori lesz az életünkben... amúgy nem vagyok egy hisztis, zokogó, üvöltöző nő..de hát ezek a hormonok :lol: Igazi házisárknyt csinálnak belőlem néha.. majd megjutalmazom valahogy a férjem, hogy ezt kibírja..á meg is van szülök neki egy gyereket :lol: :lol: :lol:

Mayday..holnap vizsgálat? Kiváncsi vok mit fognak mondani neked....

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Én meg pont a bikától félek, de ha jönni akar, hát jöjjön! :D
Nekem a május 12-13-14. a szimpi a névnapok miatt. :D Mondtam a férjemnek, inkább Bence helyett legyen az első neve az, amilyen névnapon születik... :D :D :D Na, persze csak viccből...

Csak nem lesz már teljesen zárt...! De ha mégis, az sem jelent semmit. Attól még másnapra teljesen kitágulhat... :)

Erről jut eszembe, tök aranyos volt, ahogy Charlott megfogalmazta a haskeményedést! Eszembe nem jutott volna ez a pumpás hasonlat, de tényleg olyan! :D

KépKép

KépKép
barbazso

Barba. megnéztem a képeket...
Szép pocakod van neked is és tényleg kicsit előrébb lógós lett vagy hogyan mondjam :)
Jajj...vattacukor....IMÁDOM!!! MArgitsziget anélkül nem is margitsziget :) Lehet el kéne menni hétvégén??? :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Zsu, ez jó ajándék! 9 hónapig készültél rá. Szerinted sejt valamit a meglepiből?! :D :D :D

Hibernia, nekem akkor nem volt UH, csak a 38. héten (vagyis múlt szerdán). Elvileg így a végén (36-38. hét) csak egy van már, de lehet, hogy Neked lesz még egy. A méhszájvizsgálat is tökre dokifüggő. Van, aki mindig megnézi, van, aki meg inkább nem zargatja.
A szülésnél majd bepótolják... :D

KépKép

KépKép
barbazso

Szerintem Te hétvégén már a kórházban fogsz pihengetni, de az is lehet, hogy már otthon. Végül is, ha holnap a vizsgadrukk... ...akkor pénteken már hazamehettek... :)

Az a fura a hasammal, hogy a körfogat így is ugyanakkora, mint amikor más volt az alakja. Vagy ez természetes szerintetek?! Különben 21 cm-rel kisebb, mint Kismaminak (109cm)... :D Nektek mekkora?

Egy baj volt a vattacukorral: elfogyott az epres, én meg olyat szerettem volna... :( Azért így is jó volt! :D

Ercsi, én is hiányollak! Csak pihensz, vagy csúful beelőztél itt mindenkit? :D

KépKép

KépKép
barbazso

én 116 cm de ez nem friss eredmény.. 1 vagy 2 heti már nem is emlékszem :)

Na klíma beszerelve 1 pipa :) Erkély/ablak még folyamatban...egész nap higító szag+ fél óránként kávé főzés..idillikus babavárás :D

Csak az zavar a babaszobának is a külső részét átfestik... ami nem annyira nagy gond csak épp belülről tudnak dolgozni...szóval pakolhatunk ki mindent... mert hogy minden fertőtlenítve meg minden..nem örülnék ha megszívná magát a higító meg festék szaggal.....

Akik még most fetetek hamar kiszellőzik? Vagy elzártátok a babacuccokat????

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Zsu: Nálunk fél nap alatt kiszellőzött a szoba. Persze nem hagytam ott a rucikat. :lol:

Nektek bejön a gmail?

hibernia

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?