Új privát üzeneted érkezett!

[quote="beus84"]n írta:beus84em is tudom, hogy az életbe lehet-e ennél csodálatosabb dolog!
:cry: :cry: :cry: :cry:

Annyira megható.... :cry: :cry: :cry:

Beuskám!Szívből gratulálok!!!!!Boldog,GONDTALAN babavárást kívánok Neked!Vigyázz nagyon nagyon magatokra!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Beusom!
Elvagyok ájulva a fantasztikus hírtől! :P :wink: Ennél fantasztikusabbat álmodni sem lehet!Remélem utoléri testvérkéjét a kisebbik babótok!Nagyon gratulálok!!!!!!!!!!Milliószor ölellek!!!!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Hbzs!
Tetszett neki,csak nem ült rajta sokáig!Ő még nyüzsgős ilyen téren! :lol:

Fitie!
Remélem ma ünnepled a névnapod,ha igen Boldog Névnapot kívánok!!!!!
Puszi Pepének!
Kép

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!

Beus,
nem semmi!!!! Millió gratula és persze millió drukk a kisebbiknek, hogy utolérje a tesót :lol: Nem csoda, hogy ledöbbentél, amikor a múltkor egyet látott a doki:-))

Mi nemrég értünk haza, elég vegyes benyomásokkal, de reméljük lesz valami hatása. Mensi nem jött meg, de gyakran vannak mensis görcsök :roll:
i.kata

Ancsa, nagyon köszönöm:) hamarosan rajtad a sor:)
Te is kismama leszel, mint itt mindannyian :wink:

Belluska olyan jó hogy felhívtál:) nagyon jól esett, de valahol számítottam is rá :wink: Remélem a mai foci program is nagyon jó volt:):)Ja és halkan megsúgom,a mi fiú nevünk is Barnabás :wink:

Kata, hát igen tényleg nem semmi.Én is nagyon nagyon drukkolok a kis manónak, mert úgy láttam, hogy nagyon élni akar:)
csináltál képeket? jó lenne megnézni, hogy merre jártál:)
beus84

Beus!
Nagyon-nagyon és szívből gratulálok neked! Vigyázz a kis manókra!!!!

gigibp

Beus,
képek az iwiw-en :wink:
i.kata

Hipp-hipp hurrá!!!!!!!
Beus! Üdv a klubban. :)
Szupi dolog ikreket nevelni! Ne izgulj minden rendben lesz!

Ancsa! Örülök a kezdésnek. Drukkolok, hogy sikerüljön.

Kép

Kép
kamilla306

Dobok egy szülinapos képet. Hétvégén partiztunk.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Beus! Szívből gratulálok, és nagyon drukkolok a kisebbnek, hogy behozza a lemaradást :)

Kamilla! Boldog szülinapot kívánok a két éveseknek! :) Mekkora kisvakond van a sarokban :shock: :D A torták is tutik voltak ;)

Kata! Meglestem a képeket :) Nagyon szép helyen voltatok!
sonjus

Beus!
Szívből gratulálok!!! S drukkolok nagyon a kicsinek, hogy beérje a tesóját!!! :D

Kamilla!
Isten éltesse sokáig a gyermekeidet! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok nekik!!! :D
Kép

Kép
hbzs

Fitie,
utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Kamilla,
gyerkőcöknak sok boldog szülinapot! Nagyon helyesek a fotón:-)) És az a 2 külön torta is nagyon tetszik:-))

Kép

Sonjus,
túl sok helyen nem jártunk, mert minél többet akartam áztatni magam a gyógyvízben, aminek állítólag csoda hatása van... csak ne lett volna olyan koszos az a víz :?

Beus,
mikor kell visszamenned uh-ra?
i.kata

Kamilla!
Boldog szülinapot a két kis szépségnek!!!!!!
Nagyon cukik a képen!És a torták is fantasztikusak! :D
Kép

Kata!
Én is meglestem a képeket!Nagyon szép helyeken jártatok,remélem meg lesz a hatása a víznek! :wink: És nagyon helyesek vagytok a képeken! :P

belluska

Köszönjük szépen a köszöntéseket.
A torták egyébként nem voltak olyan finomak, mint amilyen jól néztek ki. Jövőre én fogom csinálni nekik ezt megfogadtam.

Sonjus! A kisvakondból kettő is van. Marha nagyok, tényleg! :)

Kép

Kép
kamilla306

Kedves Fitie!
Ha egy picit elkésve is, de én is nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D
Kép

Kép
hbzs

Sziasztok!

Elnézést kérek, hogy bepofátlankodok. Lenne néhány kérdésem!

A Forgács Intézetbe kell fizetni az ellátásért? Vérvétel, nőgyógyászati vizsgálatok, pasi vizsgálat?

Továbbá kihez érdemes bejelentkezni?

Köszi:
Avarka
avarka

Szia Avarka!
A Forgács Intézetben 2 doki van, de bejelentkezni csak Forgács Tanár Úrhoz tudsz konzultációra. Ennek díja 10.000 Ft. A pasi vizsgálat 6.000 Ft a kivizsgálás részeként. De amikor az inszemek mennek, már minden benne van a 40.000 Ft-os díjban (amit az inszem elvégzésekor kell fizetned), illetve lombik esetén az OEP támogatásban. (Kivéve persze a gyógyszereket.)
Te a BMC-ből szeretnél átjönni hozzánk? (Láttalak a BMC-s topikban. :wink: ) Írsz magatokról egy kicsit? :D

Kép
hbzs

Kedves hbzs!
Köszi a tájékoztatást.
Igazából keresem a helyemet, mert nem akarom feladni...

Van időpontom a Kaáliba június 3-ra, csak ma beszélt egy kedves ismerősöm egy iker pocakos anyukával és a Forgács Intézetbe járt és azt mondta, hogy a Kaáli drágább, mint a Forgács.

Velünk sok gond van.. vagy még se.. :wink:
Párom katonái lusták és kevés. Nekem már nincs egy petevezetőm se és a BMC-ben nem látszott UH-n a petefészkem. Így vv-re hagyatkozva stimuláltak 2x. Először novemberben és le is állították 5. nap, mert nem történt semmi. Most volt a 2. nekifutásunk. Laparoscopiás műtéttel 1 db petesejtet tudtak kihalászni, de nem termékenyült meg... Mind a két alkalommal menopurt kaptam, de a 2-nál sokkal többet + clostilbegitet + pergoverist.
Megoldásnak a petesejt donort tartják én pedig másik injekció kombinációt! Sajnos véleményem nem nagyon lehet... így szeretném más orvos véleményét is kikérni.

Nagyon sok a várakozó? Mikorra lehet konzultációra időt kapni?

Köszi mégegyszer a válaszokat!
avarka

Kedves Avarka!
Megdöbbenve olvastam soraidat! Én ilyenről még nem is hallottam, hogy valakinek nem látják a petefészkeit! :shock: S meglep, hogy ennek ellenére azért elkezdtek stimulálni... Azt megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Már én is elmúltam 38, s az én eredményeimen is meglátszik, hogy nem vagyok huszonéves, de azért ilyennel még nem találkoztam... :(
Kívánom neked, hogy akár itt "nálunk", vagy máshol, de mielőbb megvalósuljon az álmod, s kezedben tarthasd gyermeke(i)teket!!! :D
A várakozó sajnos sok. Konzultációra időpontot szerintem 1 hónapon belül itt sem fogsz kapni. S most, hogy jön a nyár, s a szabadságolások, talán még hosszabb is lesz a várakozás. De szerintem, érdemes bejelentkezned ide is, hátha Tanár Úr olyat fog mondani, amit eddig a BMC-ben, illetve majd a Kaáliban nem mondtak / nem mondanak. :roll: A lombik várólistája pedig utolsó infóim szerint már novembernél tart... :?
Itt egyébként a gyógyszereid közül csak a Clostilbegyt tablettáról tudom, hogy alkalmazzák, s azt is csak inszemnél - én is mindannyiszor azt kaptam. Lombiknál nekem mindkétszer Merionalt és Fostimont használtak stimulálásra, illetve másoktól halottam még Puregonról is, hogy náluk azt alkalmazták. Ha van még egyéb is, azt majd a többiek úgyis megírják.
Drukkolok neked nagyon, és örülnék, ha máskor is jönnél közénk, hogy megírd, hogy vagy! :wink:

Kép
hbzs

Köszi mégegyszer kedves Hbzs!

36 éves leszek októberben. Az FSH-m utoljára 7.3; az AMH: 0,6 volt. 2009. márciusában Telkiben a nőgyógyászomnál még meg voltak a petefészkeim, júniusban már a BMC-ben nem találták. :roll:
Most megkérdeztem a főorvost, aki végezte a laparoscopiás petesejt leszívást, hogy mondja már meg merre vannak a petefészkeim. Megvannak, csak magasabban helyezkednek el. Kb. a medencémtől 10 cm-rel feljebb. :?

Azért annyira nem vagyok elkenődve! Van egy 16 éves lányom és még egyetlen egy próbálkozást se lőttünk el! Lesz (nek) még tesó(i)! :lol:
avarka

Avarkam
üdv a topicban.:-)
Én is meglepődtem ezen a "láthatatlan petefészken", de a f hogy megvan :wink:
Én 3 hete kaptam novemberi időpontot a következő lombikra, igaz nekünk előtte még tuti lesz egy fagyis beültetés. Ezek az időpontok általában változni szoktak ám, ahogy észrevettem mindenki egy hónappal előbb szokott kezdeni.
Eredményes konzultációkat kívánok és persze mielőbbi kistesót a nagylányodnak :lol:

Belluska,
:lol:
i.kata

Avarka, én is döbbentem egy nagyot, de én inkább azon, hogy ennyire "pozitívan" keresed az újabb és újabb megoldásokat, míg én csak ülök, és nyalogatom azokat a "sebeimet", amik közel sem olyan mélyek, mint a tiéd. Példádból erőt kell merítsek én is! Köszönöm, hogy elmondtad nekem/nekünk, és nagyon nagyon szorítok, hogy találjanak olyan megoldást, amivel te is babához jutsz!!!
babszi

Avarka!
Nagyon drukkolok neked,hogy minél előbb babás legyél és találjanak valahol megoldást a problémátokra!Bárhol is segítsenek rajtatok,hogy kismami légy,írd majd meg nekünk a siker történeteteket(mert remélem nem is olyan sokára jelentkezel majd).Nagyon szorítok nektek!!!!!!!

belluska

Avarka!
De örülök, hogy megvannak a petefészkeid!!! :D Az én édesanyámnak az egyik veséje van 10 cm-rel feljebb - volt is nagy izgalom, amikor ez anno kiderült, még lánykorában... :lol:
Akkor te csaknem 3 évvel fiatalabb vagy nálam, és az FSH-d csodás! :wink: Nem csoda, hogy nem vagy elkeseredve - amit nagyon jól teszel! :D A nagylányodhoz pedig szívből gratulálok!!! :D Az ő megléte is nagyon jó jel, hiszen a szervezeted már tudja, hogy "mit kell csinálni" terhesség során! :wink:
Mit gondolsz, bejelentkezel konzultációra Tanár Úrhoz is? Azt még nem írtam, hogy hétfőn és szerdán esténként van a magánrendelése, akkor lehet hozzá konzultációra menni. De bejelentkezni délelőttönként is be tudsz, az intézeti telefonszámon (06-1/285-2091, 284-7602). :D

Kép
hbzs

Köszönöm lányok a biztatást!

Egyenlőre nem jelentkezem be, mert van időpontom már a Kaáliba. Meglátom, hogy miként állnak ott a dolgaimhoz és utána eldöntöm merre tovább?!

Köszi mégegyszer!
avarka

Sziasztok.

Avarka, hát tényleg érdekes a történeted, és nagyon remélem, hogy megtalálod azt az intézetet amelyik majd tud neked segíteni.
Ettől függetlenül, nagyon szívesen hallanánk még rólad:)

Kata jövőhéten pénteken megyek UH-ra. Nagyon jó a képeket nézegetni,gyönyörű helyeken jártatok.
A képek profik, valamelyikőtök ért hozzá? :wink:

Kamilla nagyon szépek a gyerköceid, utólag is boldog szülinapot nekik:)

Belluska ,hbzs nagy ölelés!!!
beus84

Jó reggelt!

Beus,
köszi a dícséretet. Nem ért hozzá egyikőnk sem, csak szeretünk fotózni. :lol:
i.kata

Sziasztok!
Képzeljétek, tegnap este beugrottam az intézetbe gyógyszert feliratni, s nem volt ott senki! Tanár Úr ajtaja nyitva volt, s amikor kopogtam (mivel Ibolya hátul volt), ő szólt ki, hogy nyitva az ajtó. S olyan kedvesen érdeklődött, hogy hogy vagyok, hol tartunk stb., hogy teljesen le voltam nyűgözve! :lol:
S a buszról együtt szálltam le valakivel, akiről kiderült, hogy szintén odajön, csak ő beutalóért (IR-hez). Egy kicsit tudtunk beszélgetni, ami nagyon jó volt. Hívtam ide közénk - remélem, idetalál!!! :D

Kata!
Elnézést, hogy én még nem dicsértem meg a gyönyörű képeiteket, de még nem tudtam megnézni őket, mivel a munkahelyemen nem tudom elérni az iwiw-et (sem). Amint felmentem, jelentkezem! :wink: (De én így látatlanban tudom, hogy gyönyörű helyeken jártatok - ahogy már előre írtam neked, hogy így lesz! :wink: :lol: )

Beus!
Köszi! Neked is nagy ölelés! :D Hogy vagy, legifjabb kismamink? :wink:

Kép
hbzs

Hbzs,
ugyan már, nem is várom el, hogy megdícsérjétek a képeket, emiatt ne kérj elnézést :lol:
Tudtam hogy szép helyre megyünk, mert én már 2x voltam erre felé jó pár évvel ezelőtt.
Ibolya velem is mindig nagyon kedves:-) Régebben néha kicsit katonás volt, mondjuk akkor sem jelentett problémát.:-)

Én nem tudom mi van velem, de az a múlt heti barnázás gyorsan elmúlt, de megmaradtak a görcsök, most megint kellene barnáznom, mert mensi előtt 4-5 nappal szoktam, de semmi. Most vagy a gyógyvíz hatása, vagy kezdhetek reménykedni :roll: :lol:
i.kata

Kata!
Bocsi, akkor félreérthető voltam :oops: : Ibolya hátul volt, ezért Tanár Úr volt ennyire nagyon kedves velem, hogy teljesen le voltam nyűgözve. :lol: De utána persze Ibolya is szuper kedves volt! :wink:
Szerintem - ha választhatunk - kezdjünk reménykedni, gyógyvíz ide, vagy oda!!! :lol: Hú, nagyon drukkolok!!! :wink: :D

Kép
hbzs

Hbzs,
most visszaolvastam, és én néztem félre :oops: :lol: Bocsi :lol:
Én is inkább reménykedni szeretnék, hátha az a barnázás beágyazódás volt. Na de majd meglátjuk, még 3 napom van a következő menzeszig, remélem nem fog megjönni. :lol: Igazi csoda lenne 4 év után egy spontán baba.
i.kata

Kata!

Nagyszerű lenne egy spontán baba!!!!! :wink: Én titkon mindig mindenkinél reménykedek egy meglepi babában!

belluska

Hú Kata , ez annyira szuper lenne, én nagyon nagyon szorítok érted.
Akkor 3 nap múlva csinálsz egy tesztet?
beus84

Sziasztok! :D

Ancsa!
Hogy állsz a szurikkal? Most már a stimulálókat szúrod, ugye? Mikor mész az első UH-ra? Drukkolok neked nagyon! :D

Kép
hbzs

Sziasztok!
Tegnap találkoztam Krisztával; mindenkit puszil. Láttam a pici lányt is; nagyon jól van, már 4 kiló!!! :D Nagyon édes, mosolygós baba. :D Belluskán keresztül fényképet is fog küldeni nekünk Kriszta! :D

Kép
hbzs

Hbzs!
Húúúú de jó,hogy láttad a pici lányt!Már várom nagyon a képeket!

Ancsa!
Mizujs?Szurikkal hogy állsz?Puszi Marcinak! :wink:

Beusom!
Pihizzél és növesztgesd a babócákat! :wink: Puszi!

Gabókám!
Majd írjál nekünk!Puszi Karolinának!

Minnie!
Hát az új fürcsire készülős képe Natinak az iwiwen eszméletlen aranyos!

Puszi mindenkinek! :P

belluska

Kata!
Most végre láttam a képeket! :D Gyönyörű helyeken jártatok, és ti is nagyon aranyosak vagytok - az utolsó képen különösen, amikor még "egymáshoz is öltöztetek"... :lol:
Hogy vagy? Ugye továbbra sem barnázol? :roll:

Belluska!
Én is nagyon örültem, hogy láthattam élőben is a pici lányt is! - Jól kell fodrászt választani... :lol:

Kép
hbzs

Sziasztok

Lányok
nagyon köszönöm a köszöntéseket, igazán nagyon jól esett :) sajnos nem tudtam jönni, mert a kicsi fiam tönkretette a gépemet :roll: addig nyomogatta a bekapcsológombot amíg én a konyhában voltam, hogy tönkrement az alaplap, processzor, stb.. :?
a gépem úgy tönkrement hogy elkezdett szirénázni, persze Pepe betojt a hangtól és ordítva robogott kifelé négykézláb, tudta hogy rosszat csinált és jól meg is ijedt. műszaki beállítottságú a kis drágám, most mit csináljuk 8)

Beus
:D :D :D most látom a fantasztikus híreket, gratulálok Nektek a babókhoz!! Pihenj sokat!

Kata
nagyon jók a képek, tényleg szuper helyen jártatok! remélem nagy hírrel jössz holnap!!

apa gépén tudok néha majd benézni hozzátok, de persze továbbra is mennek a drukkok!

puszi mindenkinek!
Fitie

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie,
Pepe nem semmi kis manó :lol: bserébe a rosszaságért a sziréna volt a büntije, ha annyira megijedt :lol:

Hbzs,
de jó neked, hogy láttad Krisztáékat!:-)

Én sajnos tegnap észrevettem egy kis barnázást, úgyhogy a reményem elszállt. Persze be van készítve egy teszt, dehát ez a barnázás... szóval nem ábrándozom.
i.kata

Pedig Kata ezer+1 babatapasztó drukk megy!! :)
babszi

Sziasztok!

Sajnos negatívat teszteltem, de még a mensi sem jött meg. Érdekes :?
i.kata

Drága Kata!
Nagyon sajnálom! :? De amíg a menszi nem jön meg, még van remény! :roll:

Kép
hbzs

Jaj Kata. Hát fogalmam sincs hogy ilyenkor mi van:(
beus84

Hbzs,
lassan kezdődik az újabb nekifutásotok:-) Már nagyon várom, hogy a beültinél tarts, és izgulhassunk a sikeredért :lol:

Ancsa,
hol tartasz, mikor lesz punkció???

Beus,
biztos összezavarták a hormonok a szervezetemet :roll: Én vagyok ilyen dinka, hogy minden apró jel miatt elkezdek reménykedni :oops:
Te hogy érzead magad kismami? Hűűű, ikrekkel gyorsan fog nőni a pocakod, teheted fel 2 hetente az újabb pocakfotókat :wink: :lol:
i.kata

Sziasztok.
Kata, hát lehet, hogy tényleg a rengeteg hormon kavart be.Amúgy én is mindig így voltam, minden hónapba reménykedtem, elzárt petevezetékkel ami mellett kizárt lett volna a terhesség. De hát ilyenek vagyunk:) és ez nem dinkaság, hanem remény:P:P:P:P
Én jól vagyok, néha émelygek, meg nagyon fáradékony is vagyok.
Most pénteken megyek UH-ra mert elfogy az Utrom, úgyhogy ki is használom az alkalmat.

hbzs, már én is nagyon várom , hogy kezdhessél, és a siker élményeidet olvassam.

Ancsa mi van veled? tessék egy kicsit többet jönni, hogy tudjunk rólad:D Hogy állnak a tüszőid??

Belluska, hogy vagy? Mi van veled? Gyerekek?

Fitie, köszönöm a gratulációt:):)

Puszi nektek!!!!
beus84

Sziasztok! :D

Kata, Beus!
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen! :D
Én is nagyon várom már, hogy ismét kezdhessünk, bár most, az előző leállítás miatt, már "óvatosabb" vagyok, és egyelőre az is nagy eredménynek tűnik számomra, ha egyáltalán a punkcióig eljutunk... :roll:

Ancsa!
Hol vagy :?: Jó lenne hallani, hogy hogyan állsz! Én jövő héten (talán szerdán?) megyek 3. napi UH-ra, jó lenne találkozni - s most már beszélgetni is... :wink: :lol:

Kép
hbzs

Kata!
Mizujs mensi ügyben?Úgy szeretnék még egy csodababa feliratot a táblázatban! :wink:

Beus!
Nagyon várom a pénteki uh.-ot is és remélem a kis picur utolérte a nagyobb tesót! :wink: Pihenj azért sokat!
Mi jól vagyunk köszönjük!Egész nap kint vagyunk játszani! :lol:
Puszillak!

Ancsa!
Tessék bejelentkezni tudósításra! :wink: Kíváncsi vagyok nagyon hol tartasz!

Hbzs!
Nagyon reméljük,hogy a mostani kezdés zökkenőmentes lesz! :wink:
Nagyon szorítok értetek!

belluska

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy hiányoltok!Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemrég jöttünk haza az első UH-ról!Nem találta Sipos dr. a jobb petefészkem! :shock: A bal oldalon 8db 6-8-10 mm-es petikénk van! :D :D :D :D :D :D :D :D
Köszönöm mégegyszer a rám gondolást! :!: :!: :!: :D

Kata!
Sokat gondolok rád!!!!Drukkolok!!!!!

Hbzs!
Szerdán szerintem már nem kell mennem! :(
Nagyon drukkolok,hogy mostmár minden rendben menjen!

Belluska!
Ez a rossz idő nem hiányzott nektek sem,gondolom! :(

Beus!
Én is kiváncsian várom a híreket rólatok!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

sziasztok én azt szeretném kérdezni , lombik programban veszek részt az estrimax-ot mikor kell kezdeni szedni, punkció után vagy csak beültetés után
lina824

Sziasztok.

hbzs ne keseredj el, a jó szerencse melléd is odaáll :wink: Nagyon hiszek benne, hogy most sokkal jobb eredményeid lesznek :wink: :wink: Tessék benne hinni!!!

belluska, hát el is hiszem hogy sokat vagytok kint,a gyerekek is élvezhetik a jó időt. Nagyon hiányoltalak már :D ÖLELLEK!!!

Ancsa még szép, hogy gondolunk rád is:)Szerintem ne is foglalkozz a jobb a oldallal, a lényeg, hogy a bal szuper :wink: Mit mond sipi, mikor lesz a punkció?

lina824 üdvözöllek itt minálunk:) és úgy emlékszem, hogy a leszívás után már kell szedni, de ha tévedek valaki javítson ki.

Katám:) ölellek!! hogy vagy??
beus84

Sziasztok!

Lina,
Beus jól mondta, a leszívás utá kell elkezdeni, én már aznap délben bevettem. Sok sikert!

Belluska,
nem én leszek a másik csodababás, legalábbis tuti nem most. Reggelre megint bernáztam, és már tiszta pattinkás a homlokom, úgyhogy jóslatom szerint holnap meg is jön remélem és akkor végre telefonálhatok a 2 mirelit lurkó miatt :lol:

Ancsa,
hűűű, akkor sok tüsződ lesz nagyon:-) Csak így tovább :wink:

Beus,
köszi, megvagyok, már nagyon várom a mensit, hogy folytathassuk... Igaz szerintem csak ciklus végén fogunk kezdeni, de azt már kibírom :lol:
i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?