Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

csicsiy: jobbulást anyukádnak! tényéeg durva lehetett...

gabóó:Boldog szülinapot!:)

nekem tegnap volt Vuk, kétszer is. most tanulnom kellene, csinálnom a dolgozataimat.. aztán szerdán be kellene mennem dolgozni. Hát, nem tudom, hogy fog menni..
képzeljétek, nekem még mindig nem kell gyakran pisilni járni..így végig alszom az éjszakákat.:) én már nem vagyok az az álomkóros, inkább este alszom el nagyon hamar.:)

remélem, ti nem lesztek ennyire Vukosok mint én. de az igazat megvallva, nekem akkor kezdett el nagyon rossz lenni, amikor megindult a szívverése.:) már számolom vissza a 12.hétig a napokat, hogy már csak ennyi émelygős nap van hátra.:)
egyébként tudjátok mit mondott nekem a dokim? szerinte nekem a 18.hétig el fog tartani..hát, én remélem, hogy azért addig nem:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


JA, a hétvégén én is befestettem a hajam, ammóniamentes 10 perces Garnier:Herbashne festékkel. Barnásfeket most a hajam, az eredeti hajszínem meg sötétbarna, szóval ez most kitart 9 hónapig :lol:
Amúgy megkérdeztem a fönököm tegnap csak úgy érdeklödésképpen, hogy mi a helyzet, ha bejön egy terhes nö és szolizni szeretne.Hozzáteszem, van egy pár kismama kuncsaftunk. Na szóval a fönököm végzett sulit, meg a mi szolint valami német egészségügyi intézmény által bevizsgált és tanúsított szoli,mert hozzánk terápiszerüen is járnak szolizni idösebb emberek, akiket a dokijuk küldött. Szóval lehet terhsesn szolizni, persze a leggyengébb és közepes gépekben. A magzatot nem éri semmi sugárzás, mert az UV sugarak csak a börfelszín alatt maradnak a keringésben nem kerülnek bele. Ami a legfontosabb, hogy nem szabad hosszú idöre bemenni és figyelni kell a keringési rendszered, mert ha tul meleg van az nem tesz jót, de elsösorban a keringésednek, magasabb lesz a pulzusszámod és így közvetve érinti a magzatot is.
Ezt csak úgy gondoltam leírom érdekességnek, mert sajna a közhiedelemben már terjed a szoláriumozásról....
Ennek ellenére én is megfontolom kétszer. Amúgy meg nyáron ha egy kismama a strandon van, akkor sokkal több káros sugárzás éri...
Na ennyit a tudományos dumámról :shock: :)

De még mindig semmi ötletem nincs mit fözzek? :roll: Ötlet valakinek? :shock:
Vendég
 


Uhh Henne, akkor az még "kemény" majdnem 8 hét lenne...... :shock:
Akkor neked kb a 6. héttöl kezdödött a hányás, hányinger?
Hát nem tudom,nálam most csak az enyhe hányinger és az álomkór vanjelen, de az álomkór tegnapóta ilyen intenzív. A pisilés alap, hogy éjszaka vagy 5ször kelek fel miatta.. :roll:
De mindent a babáért! :lol: :P
Vendég
 

 
 

Kriszti ez valóban így van a szolival!!!Pisilés nálam is most kezdődött az éjszakai pisilés...
Tegnap Bablevest csináltam, nyamiiiiiii
Meg nem tom, hogy hogy kell írni ankelbensz :D inkább így írom :DMeg uborkás pulykaragut és volt rízs, szóval két szószos kaja és hozzá rizs!!!!
Hát nagyon kiváncsi vagyok mit mondanak hol tartasz :D Én mikor voltam 5 hetese mondott, pontos napot nem tett még hozzá...és akkor volt egy 10mm petezsák :D a leletem szerint ott a szikhólyag is, de Én nem nagyon láttam :roll:
Mindenképp tessék jönni még akkor ma a dokitól :D Messze van az orvos???
csip-csip18
 
 


Gyalog 10 perc kb.
Már nagyon várom! Mint említettem már a párom szerintem jobban várja, mert neki egy teszt az mégiscsak egy teszt, a doki az meg biztosabb. Szóval ha ma lát valamit akkor fog a páromban szerintem tudatosulni, hogy apa lesz..
A múltkor azt mondta nekem, hogy azért olyan feszült mostanában,mert nem tudja, hogy vajon jó apa lesz-e? Tele van kétségekkel...Mondom, ne izgulj, ezek az aggályok bennem is vannak, de hidd el jó szülök leszünk :P Most a legfontosabb, hogy vigyázok magamra nagyon :wink:

Ez a rizses dolog nem rossz...csk nincs itthon rizs :? Kéne ma egy ici-picit bevásárolni is. Van viszont csirkemell itthon...aztán passz :shock:
De lehet spárga lesz ma, van piac ,de lusta vagyok elmenni venni friss spárgát...pedig nagyn szeretjük krumplival..nyami-nyami:-)
Vendég
 


:D :D :D
csip-csip18
 
 


hát, most beszéltem a főnökeimmel..szerdán megyek dolgozni. de csak pár napra, meg kiveszem a szabit meg ilyenek. de teljesen felhúztak. mesélte a főnököm, hogy a nagyfőnök már érdeklődik utánam, hogy mi bajom van, valami súlyos? mert ugye ők csak annyit tudnak, hogy betegen vagyok..de jellemző, egyébként észre sem veszik az embert, csak akkor, ha már egy hónapja hiányzik?! fúúj, de utálom őket.. de most mondtam a főmökömnek, szóljon nekik, hogy szerdán már megyek..
azért az ember még 6-7 hetesen nem mondja el a nagyfőnökségnek hogy terhes..csak a két közvetlen főnökömnek mondtam meg, azt is 9 hetesen... mert ha már megtudják valaki nálunk, hogy terhes vetetik ki a szabikat meg minden..azért én meg szeretném kivárni a 12 hetet, hiszen akkor van a genetikai uh. úgyhogy én pont kiszámoltam, visszamegyek, van még 14 nap szabim, és mire annak vége már túl leszek a genetikai uh-n is.:) aztán bekaphatják, már bocsánat.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne: Lemaradtam egy kicsit ez nekem gy sok volt, nem nagyon értem Én ezt ost nálad :oops: :roll:

Kriszti: Mi lesz a menü???Akkor ma nem melozzol???Irigy, irigy...Nagyon fáradt vagyok Én is...tudnék pihizzni :cry:
csip-csip18
 
 


csip:lehet, hogy egy kicsit zavarosan fogalmaztam..:) csak nagyon felhúztam magam..
szóval, a lényeg, hogy én ugye ápr 6-tól táppénzen vagyok, mert veszélyeztetett lettem. Amikor eljöttem táppénzre, csak a közvetlen főnököm tudta, hogy terhes vagyok, és ezért jövök most el. A többi vezető csak annyit tud, beteg vagyok, lassan egy hónapja.. na ők azok, akik már nagyon érdeklődnek utánam.
Mivel bankban dolgozom, és ugye mindenhol leépítés van, az a hír, hogy terhes vagyok, nekik csak jó hír lett volna. Én nyílván hat hetesen nem mertem nekik elmondani, hogy terhes vagyok, mert akkor egy idő után automatikusan elküldenek szabira, meg táppénzre. a 12.hétig meg ugye tudjuk, nagyon sok minden történhet. ha meg netalántán közbe jön egy vetélés, akkor meg szarul járok...
ezért most szerdán muszáj leszek menni dolgozni, közölni velük, hogy terhes vagyok..ezek után majd kivetetik a szabijaimat, és majd utána mehetek megint majd táppézre..így már érthetőbb? :oops:

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Igen :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Mostmár én is értem Henne!
Én is várok még egy jó ideig, jó lenne a 12. hetet kivárni, csak mivel azért van benne fizikai munka is, hát nem tudom :shock: Tegnap példul kifogyott a cola tank, és a pincében kell kicserélni, majd 10kg-os a tank, de azt mondtam magamnak, majd ha bejön a fönököm, megkéremcserélje ki,mert k..vanehéz és nembírom...nehogymá itt emelgessek... :? Ki is cserélte szó nélkül, csak mosolygott,megfogta a felsökarom és mondta, hogy pedig azért itt van izom :D Csak ha tudná, hogynem azért nem emelgetem a 10kg-os palackot.... :roll:
Most jövö héten nemlesznek itt, ugyhogy 10 nap zsinórban melózom....az jó vicc lesz, még az a jó, hogy délöttös leszek, meg az új csajszi velem lesz déleött 3 órát, mert betanul, így legalább van segítség :P

A menüt kitaláltam, rébvén, hogy alig van itthon valami...szóval apjuknak Tortellini lesz, én meg megettem már 2 óraja a maradék rántott karfiolt uborkával meg sajttal :lol: :lol: :D De megint éhes vagyok ám....és ami nem megy ki most a fejemböl, az egy fincsi süti... :lol: Amolyan desszertként....Apám, ha így haladok elég nagy hordó lesz belölem :roll: :roll:
Vendég
 


Hát belölem is :roll: ma eszveszetül megalszik a tej a számban...nagyon levagyok lassul és nem térek magamhoz és már lassan 2 óra van :shock: Mint ey kivert kutya gy is érzzeem magam.Igaz volt egy nagyon jó estém...Nem tudom, de Én jobban kivánom most a szexet és jobban is esik :oops:
de mindjárt ülve alszom el :(
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Gratuláok minden kismaminak! Lassan mindenki az lesz már!

Én sajnos nem, Pco-m van :(

Ebben a hónapban nem sűrűn leszek, itthon van párom, egy csomó mindent elterveztünk már, no meg most már tuti, hogy mennem kell endokrinológushoz is.

Jó pocakosodást!
Vendég
 


Andi: Sajnálom :( :( :( És akkor mi lesz a következő lépés???vgay min krell átesni???mit kell végig csinálni???
Probálj meg kikapcsolódni a pároddal és érezzétek jól magatokat!!!
csip-csip18
 
 


Hkitty, arra biztosan van valami megoldás, olvastam már sok helyen, hogy így is lehet teherbe esni.
Csip-csipnek igaza van, használjatok ki minden együtt töltött percet a pároddal, érezzétek nagyon jól magatokat! :P
Endrokrinológushoz mikor kell menned?

Csip-csip hát az álomkor hihetetlen nálam is... :lol:
Most jöttem haza a dokitól, van képen a picimröl, de nagyon pici...5+1 hetes vagyok, ugyhogy jól számoltam :P Holnap teszek fel képet róla mindenképp!A párom is megnyugodott, hogy látta :P Legközelebb május 31.-en kell mennem, akkor lesz a nagy nap, meg akkor kapom meg a kiskönyvet is :lol: A párom meg kapni fog pár szurit a nödokimtól, a baba érdekében. Ja, meg szerdán ezen a héten megyek reggel vérvételre, nézik az összeférhetetlenséget, mivel én nulla Rh negatív vagyok, a párom meg nem tudja az övét :roll: :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Gabóó:
Boldog szülinapot így utólag is!!!

Hkitty:
Ez hogy derült ki? Voltál dokinál? Nézd a jó oldalát, hogy legalább meg van a baj forrása, s lehet rajta segíteni. A PCOS nem akadály. Majd a doki segít. Azért ha tudsz, majd jelentkezz.

Kriszti:
Várjuk a képet a babáról. Örülök, hogy minden rendben. Már én is nagyon menné dokihoz, rengeteg kérdésem lenne, no meg látni szeretném a kis babynket már én is.

Henne:
Nálatok hány főnök van összesen? Vagy a bankban mindenki az? (Na jó, ez csak vicc) Hogy a hányásos korszak eltarthat a 18. hétig az viszont nem igazán jó hír. De a babáért mindent. Egyszer csak jobban leszel.
tyuntyi
 
 


Csicsiy:
Anyukádnak jobbulást. Nem lettem volna a helyedben. De remélem már sokkal jobban van.

Csip:
Örülök, hogy te is jól vagy. Az álmosság szerintem akkor most mindenkin rajta van.
tyuntyi
 
 


Nekem tegnap nagyon szar napom volt. Remélem a mai jobb lesz. Reggel még nem volt semmi bajom, majd egy hihetetlen belső feszültség tört rám. Sírni tudtam volna, de nem ment. Persze, mind ez a melóhelyen. Vettem be magneb6-ot, meg ittam magnézium pezsgőtablettát is, s legalább dél volt, mire vmennyire jól lettem. A bajom, s rettenetesen félek, hogy nekem, már írtam is párszor, volt pánikbetegségem, hogy az jön elő ismét. Másfél éve tünetmentes vagyok, az utolsó gyógyszerem vmikor decemberben hagytam el. Eddig jól voltam. Viszont most attól tartok, hogy visszajön. Nem akarom a terhességem alatt visszakapni ezt a remek betegséget. Nagyon nehezen és hosszú időbe telt,mire túljutottam rajta. Most győzködöm magam, hogy ez nem is az. Meg ha tényleg megint előjön, akkor sincs semmi, lehet gyógyszert szedni, csak orvosi felügyelet mellett. De azért ha lehetséges, mégsem tenném, de bennem van a félelem, hogy mi van, ha megint kell. Most a megbolondulás határán tartok. A nődokihoz csak jövő hétre van időpontom, az még sokára van. Ha továbbra sem leszek jól, akkor visszamegyek a dilidokimhoz, s beszélek vele erről. Irigyellek benneteket, hogy nálatok minden oké. Nem gondoltam volna, hogy ez a szarság még visszatérhet az életembe, pláne nem a terhességem alatt.
Na, most kipanaszkodtam magam. Legyetek jók, puszi mindenkinek
tyuntyi
 
 


Tyuntyi én csak látni láttam milyen a pánikbetegség,mert keresztanyámnak még most is van. Olyan szinten, hogy nem szeret tömegben lenni, vásárolni is olyan helyre megy és akkor amikor kevesebben vannak...stb.Szóval nem tudom mi a helyzet nálad, de az is lehet, hogy inkább a hormonjaid szórakoznak veled. A feszültség nekem is megvan, még mindig nehéz elhinni, hogy anyuka leszek, a páromról nem is beszélve, tegnap este is mondta, hogy most nyomás van rajta :shock: Mondom az fasza, nekem nyugalomra lenne szükségem, aztán most bestresszeli itt magát elöre már :roll: Mondtam neki megoldunk mident ketten, vannaknálunk szarabb helyzetben lévök is, aztán van gyerek, a másik meg arra kértem, ha valami bántja beszéljen róla (ez nehéz nála), mert ha nem és látom, hogy feszült, akkor csak kiabálunk egymással, holott nem is egymásra haragszunk. Mondtam még azt is neki,hogy ez kell legye életünk legszebb idöszaka,maga a terhesség és ne robntsuk el az aggályainkkal :P
Szerintem megijedt a felelöségtöl... :? :roll:
Kép 5 hetes elsö kép
Vendég
 


Sziasztok, jó reggelt!

Először is Csicsiy Anyukád hogy van? Remélem azóta javult az állapota, és gyógyszeres kezeléssel rendbe jön!

Gabóó
Neked Boldog Szülinapot kívánok!
És kitartást ehhez a sok munkához. De hátha a rövidebb nyitvatartással javulni fog a helyzet!
És a lényeg: Teszteltél már????? Ha tudsz gyere és oszd meg velünk, hogy mi újság!!

Örülök, hogy a kismamik jól vannak!
Chrissyke
Várjuk a képet a pici Pocaklakódról!!

Henne
Hogy vagy? Sikerült megvenni azt a műszert, amivel a Baba szívhangját tudjátok hallgatni?

Tyuntyi
Fel a fejjel, és próbálj meg elvonatkoztatni a korábbi pánikbetegségedről! Ne stresszeld magad emiatt, a pici Babádra koncentrálj, tereld el a gondolataid, és biztos nem fog előjönni újra! Ez legyen előtted, bár annak ellenére, hogy nekem nem volt ilyen betegségem, még a családi, baráti körömben sem, biztos nem egyszerű, de próbálj inkább a babára koncentrálni!

Nálam nincs semmi küli, tegnap is teszteltem a biztonság kedvéért, és hála Istenek, már nem volt pozitív a teszt.
Bocsi, hogy kitöröltem a hozzászólásaim, csak úgy éreztem elragadtattam magam, és nem akartam, hogy kint maradjanak az oldalon, pláne nem szerettem volna belőlük feszültséget.
Azóta megnyugodtam, és csak remélni tudom, hogy lesz pé-m is ebben a ciklusban!

Most mennem kell, szép napot Nektek!
szeszély
 
 


sziasztok,

tyuntyi:próbálj megnyugodni. sajnos magával a terhességgel is együtt jár, hogy jobban fél az ember, parázik mindentől. ha úgy érzed viszont, inkább keresd fel a dokidat.

Krisz:gratula az első fotóhoz. Apához pedig kitartást. megnyugtatlak, az én férjem is így reagál. látom rajta, hogy feszült, és ő sem az a típus, aki csak úgy elmondja magától ha valami bántja. ezt az új helyzetet talán ők még nehezebben fogják fel, mint mi. Meglátod, majd ahogy telik az idő, úgy fog ő is enyhülni. példaként, az én férjem eddig nem mert a hasamhoz nyúlni, megsimogatni. Aztán beszéltünk róla, és elmesélte, csak nagyon aggódik, hogy minden rendben legyen a babóval. Most már este néha-néha megsimogatja.:) nem kell erőltetni, idővel rá fognak ébredni mindenre.:)

egyébként én is csak lassacskán tudom elhinni, h anya leszek. talán majd a 12. heti uh után..:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


szeszély, örülök, hogy jöttél, és hogy negatív lett a teszted. Most már lehet újra próbálkozni, orvosi felügyelet mellett.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


lassan csak össze szedek mindenkit..:)

hkitty: szerintem is érezzétek most magatokat jól. A pcos mellett pedig eshetsz teherbe. csak egy jó endrokrinologus kell. egy másik fúromról ismertem egy lányt, aki teherbe esett, és pcos volt..szóval, kitartás!

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


hm, hol vagytok, lányok?:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan jövök:
Tegnap szerencsés nap volt:
Anyukámnál tegnap kis változás történt, lát már kis fényeket és kis árnyékokat, ami már jó, remélem tovább fog javulni az infúziótól és gyógyszerektől.
Páromat hívták, vettek egy nagy teherautót amit majd ő fog megkapni, és úgy néz ki h kirúgták az egyik sofőrt közülük. de ez még nem publikus.
Nővéremet felvették a munkahelyre ahova jelentkezett és már holnap kezdhet. ez jó, mert fél 8-tól 4-ig kell dolgozni, nagyon közel hozzájuk és így a két gyereket is tudja vinni-hozni oviba és iskolába.
szóval ezek történtek, nagyon örültem.

Tyuntyi: igen, ilyenkor a hormonok dolgoznak és előfordulnak ilyen dolgok. de mivel neked volt problémád ebből, ezért ha úgy érzed menj el a dokihoz, veszíteni nem vesztesz vele semmit és legalább megnyugtat!

Andi: neked kitartás, simán lehet babád így, ne izgulj, minden rendben lesz.

Kismamák vigyázzatok magatokra!!!!
majd próbálok jönni

Kép
csicsiy
 
 


Jó reggelt...

Kriszti: Először is Gratula neked, igaz nagyon picike, nem mondták hány mm???A képen 4w5d van írva???Hát az majdnem 5 hetes :D
Fog még nőni a csöppség :D

Csilla: Anyud, hogy van???

Henne: Na voltál bent a melohelyeden???

Tyuntyi: Igaza van Krisztinek, no meg Tyuntyinak!!!!Tereld el, gondolom nem egyszerű, de gondolj arra, hogy kismama vagy :D Mikorra kaptál időpontot dokihoz???

HKitty: Hogy telnek a napjaitok a pároddal???

Szeszély: kezem Lábam csuriban van nagyon érted!!!!!

Gaboo: Teszt?????????????

Pinkiné: Hol vagy???
csip-csip18
 
 


Nálam semmi különös, Hétfőn itt a szoliban jól megfáztam szerintem betett a légkondi..Tegnap jó szarul is voltam...ma már talán jobban...Fél 9 kor feküdtem le, mert mondtam a páromnak, hogy Hétfőn hihetetlen szarul voltam nem bírtam a fáradtságtól melozzni.
Na már jobb, többet aludtam :lol:
Ezek vannak...
csip-csip18
 
 


Jó reggelt!
èpp az elsö vérvételemröl jövök....hát ne higgyétek már a dokim jött oda, mert nem találták a vénámat...hát jól el van rejtve :shock: 5 helyen szúrtak meg... :roll: Az egyik karomon három a másikon kettö sebtapasz van :shock: :shock: Most nézik a vércsoport összeférhetetlenséget és HIV tesztet is, amit már bevezetnek a kiskönyvembe, amit legközelebb ad ide a doki, meg elmondja milyen lehetöségek vannak. Mert itt a terhesgondozás kicsit másképp megy mint otthon.Szóval ezek vannak, lehet hamarosan kicsit visszafekszek,mert korán keltem, tegnap meg késön értünk haza Hannoverböl...

Csip-csip valóban 4 het 6 nap van a képre írva, de már úgy írta be a kartonomra, hogy 5+1. Ja, a vicc, hogy a páromnak fel kell vennie 3 oltást a baba érdekében...Hát nem tetszett neki az ötlet, de muszáj, mondtam neki, hogy le kell mostmár gyöznie a félemét a tütöl. :lol:

Henne kitartást a melóhelyen ma! Csip-csip te is dolgozol ma,nem? Hát én is 3tól fél 10ig, aztán éjfél körül jön anyukám repülövel, szóval megyek ki elé a repülötérre.

Csicsy,jó hír, hogy ancid jobban van és hogy a párodnak végülis ha jól értettem megmarad az állás?
Vendég
 


Na jó nagy kakiban vagyok, persze megint majd én megcsinálom, mert nem nagy kunszt...
Itt voltak a szerelők, mert az egyik gépnek nem volt jó a ventilátora fekvő 1-esben...nos megkértem őket, hogy akkor tisztitsák már ki a gépet, persze a fönök már 1 hete szólt nekik és még csak most jöttek ki...Nem nagyon akarták kitakarítani húzták a szájukat, ohhhhhhh Pedig meg volt beszélve...Nem is kellett volna mondanom, ha nem csinálni kellett volna már nekik, de el akarák csunyizzni!!!!
Csak alul a fekvő résznél kell, szóval nem azt kértem, hogy egyesével a csöveket, hanem csak az alsó plekszidet...
Na nem kell mondjam, hogy megkérdem őket, hogy van még 2gép csinálják meg, áhh mondom nem, mert már erre is húzták a szájukat, inkább meglessem, hogy csinálják...
Nem nem nagyon durranás bal oldalt van a ventilátor doboz ami üres feltolták és kivették a menetből és már le is jött...Jobb oldalt a váll barnitó doboz amiben 3 cső van és kábelek, azt is feltolták és kivették a menetből...Aztán alányultak a és levették-kihúzták a plexit...Takarítás és vissza..
Ohhh mondom ezt Én is megtom csinálni!!!!!!!!!!!!
Na megyek megcsinálom a kettes fekvőt..Sikerült levennem a ventilátor dobozt a vállbarnitódobozt, picit nehezen mert jól odda volt rögzitve..Aztán nagyon nehezen sikerült kivennem a plexidet is, le takarítottam és vissza tettem nagy nehezzen a ventilátor dobozt aztán vissza tettem a vállbarnitó dobozt, de nem ment rá jol levettem na mégegyszer vissza teszem és hipp-hopp elment a világítás...Ohhhhhhhhhhhhhh bazd meg.................
Most müködik csak nincs alapjáraton a világítás...Kivagyok...Nem tom mit tegyek, meár mindent megprobáltam, de nem nyultam hozzá, mert persze tele van csövekkel-vezetékkel!!!!
Nagy szar van, jól lebasz a fönök, ha elmondom neki, hogy én takaritottam és elment a világítás...whááááááá....
csip-csip18
 
 


Ja és természtessen tiszt a gép...Láttni, hogy ki van takaritva...Ha meg esetleg nem mondom, kihívja a szerelőket akiknek ügye fizetni kell!!!!Hogy nézzék meg és megcsinálják..bizti megkéri hogy takarítsák ki....vagy már feltünik a fönökömnek, hogy ki van takaritva....
Szóval mi tévő legyek????
csip-csip18
 
 


Nagyobb lett a szar :shock: :shock: :shock:
Tévedés, mert nem is müködik a gép :shock:
Jól benézztem azt hittem, mert villog a perc csakhogy a cső nem világít akkor semm....
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Köszi a kedves szavakat!

Kriszti
aranyos a kis pocilakó, igaz még picike, de majd megnő!

Szeszély
drukk a pé-hez!

Henne
rosszullétek elmúltak már?

Csip
tünetek? Hányinger?

Jún.-ra kaptam csak időpontot endokrinológushoz, de addigra leglaább meglesz a hormoneredményem is.
Nem vagyok elkenődve (nagyon), legalább tudom, mi a baj, és hogy ez kezelhető.
Cukros szerencsére nem vagyok, pont hétvégén mérte meg mamám (ő cukros).
Amúgy meg ez nálunk örökletes, csak eddig 20-30-40 éve még nem tudtak erről semmit. Mamának is volt, Anyunak is, nekem is...
Diétázni nem diétázok, mert nem vagyok cukros, meg diéta nélkül is elég gebe vagyok. De persze ha doki azt mondja, akkor fogok.

Jól telnek a napjaink, ma esőztető berendezést telepít a párom, holnap meg vetjük a füvet.
Én meg megkapáltam a kertet, ki is döglöttem :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Csip-csip
Mit csináltál te lány azzal a géppel :shock: , basszus!!
Nem lehet a szerelőket, akik ott voltak telefonon megkérdezni, hogy mi lehet a baj? Ha meg ők így nem akarnak segíteni, szólj a tulajnak. Inkább most, mint később, és mond el neki az egész szitut. Hátha nem harapja le a fejed, hisz jót akartál!

Hkitty
Egy endokrinológus segítségével biztos sikerül kezelni a problémád, és hamarosan te is csatlakozhatsz a csajokhoz! Az, hogy a probléma oka megvan, már nagy előrelépés! Szorítok Neked nagyon, hogy rendeződjenek a dolgok!
És jó kertészkedést! Nem nagyon unatkoztok, de meglesz az eredménye. :)

Csicsiy
Nagyon örülök, hogy Anyukádnak javult az állapota, ez jó jel, biztos segíteni fog a további gyógyszeres kezelés! És ez miből alakulhatott ki nála? Mármint a jövőben is bármikor előjöhet ez a betegség? (Remélem nem!)

Chrissyke
Milyen hihetetlen, hogy Te is még most teszteltél pozitívat, és már el is kezdődött a kivizsgálás. De bizti nem lesz gond. Én most így hírtelen azt sem tudom, hogy mikor milyen vizsgálatra kell majd menni :shock: , de már most előre félek tőlük. Persze a babáért mindent, csak nagyon félek minden orvostól, kivizsgálástól. :cry:
És a Párodnak milyen injekciókat kell felvennie? Én erről még nem is hallottam. Ez csak Németországban van így? Gondolom igen, hihetetlen mennyire különbözik az egészségügy!

Gabóó
Veled mi újság? Biztos a sok munka miatt nem tudsz jönni, de azért feltétlen szólj, hogy teszteltél-e!!! :wink:

Tyuntyi
Hogy vagy ma? Ugye már jobban! Szerintem is beszélj a dokiddal a félelmeidről, aggályaidról, hátha ő meg tud nyugtatni Téged, és nem alakul ki újra ez a betegség!

Henne
Veled mi újság? Munkahelyen hogyan viszonyultak Hozzád? Hányinger, vuk remélem elkerül! Majd gyere és mesélj!!

Pinkiné
Veled mi újság van?

Chrissyke
Majd egy táblázatot kérhetünk? Már nem tudom megint ki hol tart, sajna. :cry:
Köszi!!

Velem semmi küli, figyelem magamon a pé jeleit, és igyekszünk együttlenni a Párommal, de most csak úgy ahogy jól esik, nem görcsölünk rá nagyon!

Szép napot Nektek!
szeszély
 
 


Nálam semmi szerelők nem voltak, viszont a fönök igen...Észre semm vette volna, hogy ki van takarítva a gép...Mondjuk nem nagyon lehetet láttni, mivel nincs világítás...A szavaiból kivéva nem nagyon érdekelte, hogy nem működik a gép...Jönnek holnap a szerelők és megcsinálják, majd...Szerinte nem kap áramot a gép...Hát nagyon merem remélni, hogy ennyi a baja...Nem tudom mi a szartól nem működik, szarodot így el... :( :( :(
Hát szégyelem magam, mert csajok nem mertem bevallni neki a dolgokat, jó nagy szar vagyok, de nem mertem
Nem tudom mi lesz ebből még, de reméélem holnap megcsinálják és semm balhé nem lesz belöle..Hisz holnap nem lesz itt a fönököm a kolleganőm lesz...
Kiváncsi vagyyok, és nyugtalan....
csip-csip18
 
 


sziasztok,

csip:remélem, hogy nem lesz semmi baj.

én tegnap voltam dolgozni, ma is jöttem. Ma fogok beszélni a főnökséggel. Tegnap elég rosszul voltam, este még a vacsim is vissza jött. szóval róka még mindig nálam.
holnap védőnő, így biztos nem fogok dolgozni.

hát majd este mesélek, mit mondott a főnökség..

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Jó reggelt!

Először is, Csicsy további gyors gyógyulást anyukádnak! Biztosan nagyon ijesztő lehetett, ami történt. :roll: :roll: De a lényeg, hogy már jobban van! :wink:

Csip, csajszi nem semmi hogy miket művelsz! Olyan vagy mint a férjem, az is mindig mindent megpróbál megszerelni (amit nem kéne azt is), aztán mikor nem sikerül, jól aggódik, hogy még nagyobb bajt csinált. :roll: Reméljük, a szerelők ma meg tudják javítani. :wink:

Chis, nagyon édes babód van! :wink: :wink: Amilyen picike most, olyan szépen megnő, mire ki kell bújnia. :lol: :lol:

Henne, szegénykém. Róka koma nagyon ragaszkodik hozzád. :roll: De előbb utóbb csak fel hagy vele. :wink:

Gabó! Bocsánat, utólag is Boldog Szülinapot!

Tyuntyi, elhiszem hogy félsz. De még ha újra elő is jönne ez a csúnya betegség, orvos által ellenőrizve, gyógyszerekkel kordában lehet tartani. Bár, el sem tudom képzelni, min mehetsz keresztül. :oops: :oops:

Szeszély, drukkolok hogy elcsípjétek a pé-t! Minden úgyis úgy fog történni, ahogyan kell. :wink:

Mi jól vagyunk, bár sok a gondunk. :? :roll: Nem egymással, a cégünkkel. De nem untatlak titeket vele. A lényeg, hogy hétvégére megváltozhatnak a dolgok. 8)
Egyébként szerintem ez a hónap sem sikerült. Van 1-2 akkora ragyám, hogy simán foghatnám velük az orosz katonai műholdak adásait. :?
S nem is érzek semmit.
Mind1, most úgyis nagyob gondok foglalkoztatnak. :roll:

Igazából azt sem tudom, hogy folytatni kéne-e ezt az egész próbálkozást. Szombaton sok minden eldől, de úgy néz ki, nekem is lenne állásom a cég új összeállításában.
Bár az is tény, hogy a párom (aki visszamegy a céghez) egyedül keresne annyit, hogy nekem nem kéne dolgozni. Nem tudom......

Képzeljétek, nálunk már olyan meleg van a lakásban (majd 24 fok), hogy Peti éjjelente már csak 1 bodyban és zokniban alszik. Hiába próbáltam pizsiben altatni, éjjel 6x ébredt fel. Mióta levetkőztettem, azóta újra átaludja az éjszakát. 8)

Na megyek, mert a család legkisebb tagja reggelit követel. :lol:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm a biztató szavakat. elég rosszul voltam az elmúlt három napban. Kedden és szerdán is reggel sírtam, mint a hülye gyerek, szétszorongtam az agyam. Tegnap délután óta valamelyest jobban vagyok. Kiírattam magam a háziorvossal erre a hétre, mert nem lett volna erőm bemenni melózni. Ma megyek a dilidokihoz, kiváncsi vagyok, hogy mit fog mondani. Vettem egy homeopátiás szert, amit lehet szedni, szorongásra, alvászavarra adják. Szerintem használ.
Olyan nehéz bárkinek is ezt elmagyarázni. Félre értés ne essék, nagyon várom a babát, de megrémültem attól, hogy valósággá vált az álmom.Eddig csak beszéltünk róla, s most nem tudok mit kezdeni az érzéssel. Lesz kilenc hónapom, hogy hozzászokjak. Kihoztam a könyvtárból is könyveket, az egyik címe, az a 9 hónap. Nagyon érdekes dolgok vannak benne, nekem sokat segít. Reggelente piszok rosszul vagyok, hányinger és szédülés van rendesen. A kávét kénytelen voltam elhagyni, de ma a tea is nehezen csúszott. A banán, amit magamba kényszerítettem, jobb, hogy nem látta senki, mert azt hittem mire megeszem, visszajön. De győztem. :lol: Pisilni járok egyfolytában, a cicim növöget és fáj. Egyébként minden oké. szeretnék már túl lenni ezen az első három hónapon. De a doki is csak jövő héten csütörtökön fog látni elsőre.
Megvannak a nevek. Kislány Léna, kisfiú Gergő/Gergely. Ebben maradtunk.Anyám azzal riogat, hogy ikreink lesznek. Benne van a pakliban. Voltak ikrek a családban, s kivel ez női ágon öröklődik.... :shock:
tyuntyi
 
 


Csip:
Ne nyúlj inkább semmihez csajszi. Abból nem lesz baj. :lol: Te meddig akarsz dolgozni? Amivel dolgozol, az nincs rossz hatással a kis Bendére?

Pinkiné:
Megkérdezhetem, hogy milyen cégetek van?

Henne:
Meddig dolgozol? Csak a héten? Kiváncsi leszek, hogy mit szólnak bent. Téged olvasva nem sok esélyt látok arra, hogy ez a hányinger egy hamar meg fog szűnni, ami nálam is van. Iszonyatos. Én nehezen viselem, bár engem csak reggel kínoz.
tyuntyi
 
 


Szeszély:
Megy a drukk ezerrel. Te most hol tartasz egyébként? Meg volt már a pé-d?

Csicsiy:
Örülök, hogy anyukád már jobban van.Reméljük minél hamarabb kiengedik a kórházból. A párod állásával mi a helyzet?
tyuntyi
 
 


Hkitty:
Már kérdezni akartam, hogy hogyan derült ki ez a pcos? Június nincs messze, hamar eltelik az idő. Azért gyere, mert kiváncsiak vagyunk rád.

Gabóó:
Teszt volt? Régen voltál, tudom sok a meló!

Kriszti:
Szegény, szegény csajszi. Még jó, hogy nem a párod szurkálták így össze, aki amúgy is viszolyog a vérvételtől. Miben más a Németo-i terhesgondozás?
tyuntyi
 
 


Sziasztok!

Tyuntyi
Örülök, hogy már ha picit is, de megnyugodtál. Azért kíváncsi vagyok mit fog mondani a doki! Majd gyere és mesélj! Addig is jól tetted, hogy kiirattad magad. Rutinvizsgád nem holnap lesz?
Szerintem a félelmeid pedig érthetőek, kinél jobban, kinél kevésbé jönnek elő. Ha olvasgatsz róla, vagy majd orvoshoz ha mész a kérdéseidet, félelmeidet megosztod vele, biztos meg fogsz nyugodni!
Fel a fejjel, a rosszullétekhez pedig kitartást neked!
Pé-m úgy tűnik a napokban lesz, ugyan kicsit megkésve a vetélés miatt, de legalább lesz!

Henne
Majd gyere és mesélj, hogy mit szóltak melóhelyen Hozzád, a terhességedhez!

Pinkiné
A cég, amiről írtál nagyvonalakban, a sajátotok? Ha igen, és rendeződnek bizonyos dolgok, amiket nem részleteztél, tök jó lenne szerintem, ha ott tudnál dolgozni. És akkor nem kellene önéletrajzokat küldözgetni mindenhova, amikre csak nagy ritkán válaszolnak.
Az pedig nem biztos, hogy pé-t nem sikerült elkapni, tessék pozitívan hozzáállni!

Csip-csip, Chrissyke,Gabóó, Hkitty
Hogy vagytok?
szeszély
 
 


CSicsiy
Bocsi, Téged kihagytalak! Hogy vagy, és Anyud hogy van?
szeszély
 
 


Sziasztok...

Henne: Na mi volt????

Pinkiné: Nagyon kiváncsi vagyok, nyugodtan megírhatod nekünk!!!!

Csicsy: Anyukád???

Gaboo: Megjött már vagy hozol egy pozi tesztet nekünk :D ??????

Kriszti: Ma melo???Hogy bírod????

Tyuntyi: Ez szerintem egy jó ötlet, hogy olvasol!!!Rutin vizsga???

Hkitty: hogy telnek napjaitok, mit csináltatok???

Szeszély: Jól vagy már??Nagyon nagyon csuriban van mindenem érted!!!!!!!!!!!!!!!!!44
csip-csip18
 
 


Nálam semmi különös bent vagyok a szoliban és működik a gép...csak hát várom, hogy mit mondd majd a fönök vagyis mit mondtak neki a szerelők, hogy mitől szarhatot be vajon...Pedig tegnap gondolkoztam azon, hogy be telefonálok,mert a kolleganőmhez jöttek a szerelők csak totálissan kiment a fejemből :roll: Majd most kiderült...Izgulok egy pöpet... :oops: :oops: :oops:
csip-csip18
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszönöm az érdeklődést, úgy néz ki h ma hazaengedik Anyukámat. gyógyszert fog kapni, infúziót már nem. lassan, de javulás látható. bár tegnap egy kicsit elszomorodott azon, h mondta a dokinő, h van olyan h valakinek 1-2 hét alatt jó lesz a látása, valakinek 1-2 hónap, és sajnos van olyan is, akinek nem jön rendbe teljesen. de bízunk abban, h minden rendben lesz.

Csip: szerintem ne izgulj, ha valami olyan lett volna biztosan hívtak volna. nálad hányinger, ilyesmi?

Tyuntyi: neked kitartás, bizony mindenki más, mindenki máshogyan éli meg a dolgokat. Ikrek? mindig is ikreket szerettem volna. de nálunk nincs a családban, csak a párom oldalán volt régebben, de ugye ez női ágon öröklődik ahogyan írtad. persze mindegy lenne, örülnék már egynek is. majd írj mit mondott a doki.
igen, úgy néz ki rendeződött a melóhely páromnak, egy embert elküldenek és nem őt.

Andi: tényleg kitartás neked, tudják mi van, kezelik és sikerülni fog.

Kriszti: hogy vagy? párod?

Pinkiné: én biztos ha lenne rá lehetőség dolgoznék, de persze mindenki más. nálunk is meleg van már a lakásban. Te mikorra nem várod?

Henne: akkor neked jó pihenést, vigyázz magadra, magatokra.

Gabóó: nem jöttél a hírekkel. remélem nem jött meg.

Szeszély: mennyit tolódott most pé-d? kíváncsi leszek én is h nekem hogyan alakul majd a dolog.

remélem mindenkinek írtam.

Kép
csicsiy
 
 


Csicsy: Ez jó hír, hogy haza engedik az anyukádat és reméljük gyors tempóval gyógyul is tovább!!!!!!!!!!!!!

Hát nálam a tünetek semmi!!!!!!!!!!!Remélem azért nincs baj, hogy tünet semmi....Már ne is tudom mióta..Hétfőn mondjuk nagyon állom kóros voltam, de azóta semmi, semmi hányinger semm.Egyedül a bimbóm érzékenyek még...
Meg persze taknyos vagyok most már az orrom folyik...Reméelm ez már a vége...
Kedden lesz Uh..alig várom :D :D :D
csip-csip18
 
 


Sziasztok!
bocsi,nem tudok vissza olvani,csak gyorsan jöttem,hogy jelentsem nem tűntem el,csak kedd óta 14-ben vagyok,ma csak 10-ben de hétvége megint hosszú lesz.nem teszteltem még,mert nem tudtam venni tesztet.még nem jött meg,de ha minden igaz ma vesz api és akkor holnap hajnalban tesztelek,ha lesz hozzá erőm :oops:
bocsi de egy hulla vagyok.4-5 órákat alszok :cry:
nem tudtok valami jó munkát?ez nagyon kiborít...csip hozzátok nincs felvétel? :oops:
na megyek és köszönöm a köszöntéseket!
puszi!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Lányok!!!! Tegnap óta újra felragyogott a szerencse csillagunk! :lol: :lol: :lol: A cég amiben 25% részesedésünk van egy számtech kis-és nagyker. 3 üzletünk van, 1 szegeden, 2 pesten. Gondok voltak a vezetéssel (a többi tulajdonossal), de mostanra rendeződtek a dolgok. megegyeztünk mindenben. A párom megy vissza oda dolgozni, mit üzletvezető. Egész szép fizuval. :lol: :lol: Ajánlottak nekem is egy állást, majd ma voltam egy másik interjún, s ott is felajánlották az állást. :lol: :lol: Ez a hely jóval közelebb van, kocsival 15 perc. A fizu is jó, s a munka idő H-P 8-17-ig. Megvárnak, míg beszoktatom Petit a bölcsibe.
Viszont a cégünknél lévő bent van a VII., kerületben, 8-16-ig lenne (dehát 1 óra az út oda-vissza tömegközlekedéssel). A fizu nagyjából ugyanez.
Viszont itt meg belelátnék a cég dolgaiba, s nem lenne megint galiba. :roll: :roll:

Nem tudom. Holnap lesz úgyis egy taggyűlés, akkor majd eldöntjük, oda megyek-e.

Egyébként, ha jól számolok jövőhét csütörtök tájékára várom/nem várom. A cicijeim időnként fájnak (sőt, mintha égető érzés is lenne), meg tegnap este kifejezetten úgy éreztem, hogy totál fel vagyok puffadva. :oops: Pedig nem szoktam. :roll:

Majd meglátjuk.

Csip, örülök hogy működik a gép. :wink:

Csicsy, örülök, hogy javul anyud állapota.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Na ez már valóban jó hír Pinkiné :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


sziasztok,

csicsiy: örülök, hogy jobban van anyukád. remélem minél hamarabb meggyógyul.:)

csip: végülis mi lett a géppel? megtudtál valamit?

tyuntyi:örülök hogy jobban vagy.

pinkiné: örülök, hogy rendeződtek a dolgok.:)

gabóó, megy a drukk a teszthez. ez a munka nagyon kikészíthet téged..

Lányok, én voltam két napot dolgozni. Közöltem a főnökeimmel, mi a helyzet. Ma szabin vagyok, hétfőn, kedden kell még mennem dolgozni, aztán utána szabi, elengednek.:)
én nem bántam volna, ha a tegnapi napom lett volna az utolsó munkanap. és először így is volt..de változtattak rajta. a legjobb, hogy a kollegáim azt hitték,hogy tegnap vagyok utoljára, így vettek nekem édességet meg virágot.:) aranyosak voltak.
ma voltam védőnőnél. rendes volt, megkaptam a kiskönyvet is, meg prospektusokat, könyveket a várandósságról:) legközelebb csak juni 18.-án kell majd mennem.:)
nálam még itt a róka, de már eléggé idegesítő. tegnap előtt még a vacsimat is visszaküldte..:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?