Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! :)

Tegnap nagyon fájt a fejem egész nap :( Tuti a front miatt, mert baromi türelmetlen voltam egész nap, Marci is nagyon hisztis volt!
Tanulnom is kellett volna, de képtelen voltam koncentrálni, igy ma kihagyom a vámismeret és az a eu ismeret vizsgát... Jól tettem, hogy igy döntöttem, sokkal nyugodtabb vagyok. :) Majd megyek jövő csütörtökön.

Dorka
Édes a babád! Nekem is az jutott eszembe egyből, hogy kiscsaj :)
Vizsgából még hátravan vámismeret, eu ismeret, üzleti kommunikáció, gazdasági matek, társaságok pénzügyei, pénzügyi banki alapok... szóval még közel sincs vége :( Szinte egész májusban vizsgázni fogok. Pedig most aztán nagyon nincs kedvem a tanuláshoz, sokkal inkább érdekelnek most a babás dolgok :)
Én hiztam már 3 kg-t :D


Hajni
Én nem értek ezekhez a babakocsikhoz... De aztán lehet, h össze lehet rakni őket...


Trio for me: én amit néztem, ahhoz volt mózes. Gondolom abban lehet vinni az újszülöttet sétálni, meg bekötni a kocsiba. Az ilyen kocsiba köthetőnek, stabilnak tűnik nekem a képek alapján.

Trio for me:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=57496

Trio S3:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=57497

Gyancsi
Igazából mi nagy sorozat-fan-ok vagyunk, sok sorozatot nézünk :D Persze saját tempóban, letöltögetve, felirattal. Pl.: 24, lost, született feleségek, gossip girl ( ez az egyik kedvencem), house, Vampire Diaries (ez a másik kedvenc :D), Csi-k, kivéve Miami. Most hirtelen ennyi jut eszembe :D
Gumis sztori: durvaaaa :shock:

Emese
Én pl. tesz-veszes vagyok :) Sokmindent vettem ott Marcinak már pici korában is! Rugi csomagokat, overallokat, kiskabátokat. És nagyon szép cuccokat fogtam ki :) Volt olyan is, h teljesen hibátlan next farmert + pólót vettem Marcinak 1 ft-ért, (csak a postaköltséget kellett fizetnem), vagy múltkor egy tök szupi c&a-s pulcsit vettem neki szintén egy ft-ért, és a csajjal tudtam talizni is, tehát még postaköltség sem volt.
Most valamelyik nap meg egy body csomagot láttam, 24 db body 3600 ft-ért, csak nem mertem még lecsapni, pedig nagyon szépek voltak! Az expresszen is vannak nagyon jó babacuccok!
Nekem nincs bajom a használt cuccokkal egyáltalán, de a kiságyat anyutól kaptuk pl., mondta, hogy azt ő szeretné megvenni az unokájának :)
De ha valaki ragaszkodik az újhoz, azokból is lehet ám olcsókat találni, csak böngészni kell a neten! :wink: És ami olcsó, az nem feltétlenül rossz!!!!
Remélem a derékfájásod rendbe jön!


Csillagvirág
Szerencsés vagy, h nem vagy rosszul. Marcival én kb. két hétig voltam rosszabbul, a 11.héten elillant, most meg még mindig szenvedek...

Eclipse
De jó, hogy már ilyen pocis élményeid vannak! :) Ezek a legszebb pillanatok a várandósságban :) Hihetetlen élmények ezek. És milyen lesz amikor még nagyobb lesz Ági baba :D Amikor majd teljesen kicsúcsodik a pocakod, mert odadugja a lábiját vagy a kis kezét :D Vagy amikor úgy fordul, h a hátával tolja a pocakod :D

Angie
Remélem ma már jobban vagy! Jajj, gondoltam, hogy priviben is elküldöm... de időm nem volt, de örülök, hogy végül észrevetted :)
Szt. Imre: persze, persze, nem mindenki egyforma :) Szerintem nem mindegy, hogy ki mikor szül... hallottam, hogy van, hogy bazi nagy forgalom van, sok gyerek születik és akkor az összes ott dolgozó nagyon le van terhelve. Meg persze nem minden dolgozó egyforma. Én pl. éjjel is mehettem a csecsemősökhöz, ha el volt dugulva Marci orra. Ő nem kapott cukros vizet, egyszer kértem neki inni, mert baromi meleg volt, és mondtam, h cukor nélküli legyen :) Az egyik csecsemős próbált tápit adni, azaz a kezembe nyomott egy tápos üveget, hogy menjek a szobába és adjam oda a gyereknek, mert éhen hal. Pl. itt is szerencse volt, hogy ott voltak a szobatársak, és mondták, h ne adjam oda gyereknek, ne féljek, nem hal éhen :D Úgyhogy jó volt, hogy többen voltunk, támogattuk egymást, és figyeltünk egymás babáira amig a másik pl zuhizott.
Na, meg én nem is vagyok az a tipus, akit pátyolgatni kell. Én a terhességnek és a szülésnek is úgy indultam neki, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, és ezt annyira bemagyaráztam magamnak, hogy igy is lett, teljes nyugalommal mentem szülni stb.
Meg mivel nekem 4 kisebb tesóm van, nem akkor fogtam először újszülötett, úgyhogy nem voltam kétségbe esve :D
Váró: én csütörtök este szültem, péntek délután meg hétvégén napközben tényleg baromi sokan jöttek látogatóba, akkor tényleg tele volt. Viszont hozzám apa délelőtt jött, meg este, és akkor már nyugi volt. Az egyik csajhoz rendszeresen este 10 után jöttek :)

Jujj, igen emlékszem, amikor sorban születtek a babáitok :)
Az jó, ha számithatsz a dokidra. Egy ismerősöm is ott szült a Szt. imrében fogadott dokival, aki végig vele volt, meg a szülésznő is, tehát ebből a szempontból tök pozitiv volt!



Ági
Szerintem ilyenkor már hasi uh szokott lenni!

Sophie
Szerintem tuti számit, hogy ki mikor szül! Nyáron durva lehet!:shock: Nekem annyira bejött a téli szülés, h mondtam apának, h úgy hozzuk már össze, h télen szüljek :D Egyébként érdekes, h akik nyáron szülnek a szt imrében, azoknak rosszabb a véleménye, mint a télieknek... :lol: Húúú, Beni tényleg jó nagy baba volt akkor!!!! Marci 53 cm-mel, és 3000 grammal született. (úgy hogy az elejétől végig minden nap szedtem az elevitet!)
Hogy hogy apa sem mehetett be hozzátok? Mármint a szobába? Mondjuk én azt nehezményeztem volna, h apukák jönnek mennek a szobánkban... :oops: :oops: Azért ott szopiztattunk stb...:oops:
SZTK-ba nem tudom mikor megyek, időpontot kell kérnem a Zsigmondhoz még, h vigyem a leleteket. De most annyi vizsga van... Majd ha a nagyját letudtam, akkor megyek... Kombinált tesztet sem csináltatok végül, egyszerűen most nem fér bele... úgyis minden rendben lesz! :wink:
Szülésznő: igen van olyan, h megbeszéled vele, h te mész rendes nst-re, és ő majd átnézi a leleteket :wink: vagy valami ilyesmi opció van. Nem tudom mikor kell keresni, de van aki a 12 hét betöltése után felkér dokit meg szülésznőt.
Marcival amikor terhes voltam, a 18. héten akartam megkérdezni a kovácsot, de egy barátnőm is hozzá járt, és mondta, h ő is kérdezte, de a kovács már nem vállalta, mert h november végére volt kiírva, és h akkora már sok szülése van, plusz jönnek a szabadságok is, karácsony stb... :?

B@sszus már megint regényt írtam, bocsi... :oops:

Most megyek, megpróbálok összebarátkozni a gazdasági matekkal... :lol:

szisszka
 
 


Sziasztok!

Gyancsi: Végre valaki, aki rajtam kívül nem szenved rosszulléttől! Már égett a p..ám és nagyon sajnáltam (sajnálom) a szenvedőket! :oops:
Persze tudom, hogy ez "áldott" szenvedés, de azért jó, hogy elkerült.

A használt dolgokról annyit, hogy én babakocsiból és kiságyból ragaszkodtam az újhoz, de egyikből se vettünk drágát. A kocsi 45.000 volt a kiságy meg 15.000 körül. Kiskádat, ruhákat kaptam kölcsön, újonnan csak a Tesco-ban vettem 3 db-os body-t, rugi-t meg pár zokni, sapit. Mondjuk Bence nyáron született, szóval most azért több mindenre lesz szükség.
Az első két ruhaméretet 6-6 hét alatt nőtte ki, így tényleg nem kell sok cuccot venni.

Egyébként szülés után pár héttel mindenki kap un. anyasági támogatást, ami egyszer jár és kb. 70.000 Ft, így legalább visszapótolja állam bácsi a kiadások egy részét.

A "virtuális turikat" (teszvesz, vatera...) én is előszeretettel használom, sok ruhát vettem ott Bencének. Főleg csomagban, mert úgy jobban járok a postaköltséggel. Már tudom, hogy melyek azok a márkák, amiket használtan is nyugodt szívvel meg lehet venni, mert nem bolyhosodnak. (NEXT, GAP, CHEROKEE...) Tök új dolgokat is ki lehet fogni, pl egyszer vettem egy brendonos cipőt címkésen 3500 Ft-ért, (a boltban 12.000-ért adták ugyanazt).

Munka terén én is a táppénzen levők táborát erősítem. A 6. héten el kellett jönnöm a vérezgetések miatt. Kicsit ciki volt, mert tanárként végig akartam vinni a tanévet, de nem volt választásom. Az igazgató nagyon megértő volt. Most viszont, hogy felszívódott a vérömlenyem és talán rendben vagyok, gondolkodom azon, hogy a szóbeli érettségire visszamegyek június közepén. Végül is velem készültek fel a diákjaim, én ismerem őket a legjobban és tudom, hogy kinél milyen reakcióra számíthatok, hogyan segíthetek. A másik, ami miatt jó lenne visszamenni, az az, hogy akkor kivehetném az éves szabimat és nem kellene nyáron is táppénzen lennem. Majd meglátjuk!

Na, egy kicsit sok voltam...

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Lányok!

A franc essen bele, rám szakadt a mindenség, a főnök egész nap a nyakamon ül, nem tudok visszaolvasni!
:twisted: :twisted:

Aranyoska,
légyszi írd ki újra a gmailt, mert én még soha nem léptem be, és nem tudom visszaböngészni!
Akkor ebéd közben véglegesítek MINDENT!!!

Millió köszönet!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

 
 

Helóka!

Ma igen rosszul vagyok talán az időjárás is sokat tesz.Nem merek ki menni mert mindentől öklendezek(bocsika a kifejezésért).De talán megint készül az a fránya vihar.Tegnap sokat pihiztem, aludtam.


Én még dolgozok és ki szeretném húzni az egész nyarat.Csak az a baj hogy feketén dolgozok.Így szept.-okt.- nov.-ben az én fizetésem nélkül leszünk , tehát gatya szíjat jócskán be kell húzni majd.


Nálunk is állam bácsi elég szépen adományoz a baba születésénél.Amikor megszületik a baba 750 euró korul adnak(ez harmadik gyerek születése után már nem jár) meg plusz kocsi pénz ami kb.160 euró.

Fiam nagyon szeret oviban lenni.Sokszor mondja:anya gyere később mert játszani szeretnék még ébredés után.Pedig mennyire be voltunk tojva amikor először ment ovikába.

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok Csajok!

Nekem ma borzasztó szar napom van!Tegnap délután már nagyon szarul voltam, éjszaka meg nem tudtam aludni.Tuti, hogy ez a mocsok időjárás.

Reggel voltam nőgyógyásznál, igazából nem történt semmi, 19-én kell mennem újra vérvétlre, és június első hetében hozzá.Addig várakozás.
Melóban megint kiakasztottak, annyira utálom, de igazából otthon sem nagyon tudom, hogy mit tudnék kezdeni magammal.
A pénz meg kell, sajnos!
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy a májust lenyomom, aztán június első hetében meg otthon maradok 1 hetet, csak az még annyira soká lesz.
Na, nem nyavajgok!

Mindenkinek nagyon köszi a fotódícséretet, nagyon meghatódtam ám, attól, amit írtatok!

Ja, képzeljétek, tegnap este történt egy érdekes dolog.Andris próbált felvidítani, elkezdtünk nevetni, aztán egyik pillanatról a másikra elkezdtem bőgni, de nem bírtam abbahagyni.Elég érdekes volt.
Veletek volt már ilyen?

Ági, biztos hasi u.h lesz már ilyenkor!Biztos nagy élmény lesz!Jövő héten mikor mentek?Én minden nap mennék a legszívesebben :D

Sophie, köszi a tippet, ha meglesz az eredmény, megnézem!!!

Csillagvirág!Örülök, hogy minden ok, bár ez nem is volt kérdés :D

Rabbe, örülök, hogy megnyugodtál!
Pár hete nálam is többször volt ilyen, már elmúlt, szerncsére, de amikor rám is rámjött velem is ugyanilyen rendes volt a doki!

Sophie, hidd el, neked is minden ok lesz a 12.heti u.h-n!!!

Gyancsi, vigyázz magadra az úton, a takarítást meg ne vidd túlzásba!!!
Azért ha van időd, jelentkezz ám!!!

Szisszak, kitartás!Fejed hogy van?De aztán teljesen vége a vizsgáknak, ha ezek megvannak?

Eclipse, kitartás!!!!

Ryta neked is kitartás!

Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Kismamák!

Annyit írtatok,h muszáj lesz jegyzetelnem.

Kezdeném magammal ha nem nagy bunkósság.Jobban vagyok,Flóra is meggyógyult élvezzük az életet.Most egykor van a húgom KRESZ vizsgája,annyira izgulok érte.

Dorka84:kitartást a hátralévő időhöz!(már ami a munkát illeti)

Ritya:kitartást Neked is!

Ecpilse:ha jól emlékszem a múltkor nagyon dicsérted ezt a helyet:www.4dgenesis.hu
Ti is itt voltatok?
Lehet mi is ide megyünk.
Gyönyörű nevet választottatok! :D

Elküldöm aztán folytatom tovább...

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Csillagvirág14:üdvözöllek közöttünk! :D

Henne:sok sikert a pénteki vizsgához!

Paandi:hogy vagy?

Remélem hétvégén szép idő lesz,vasárnap szeretnénk kirándulni az Alcsúti arborétumba.

Megyek eszek valami finomat.

Sziasztok!!!

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Elküldtem a gmailre újra a kelengye listát.
A vajúdócsomagból kifelejtettem pl. az apásszülés ruhát :D

Dorka
Fejem ma már jobban, reggel még fájt, de már elmúlt szerencsére.

Eclipse
Gmail:
Fn: babanet2010
j: november

szisszka
 
 


Szisszka,

köszi! Vizsgákhoz drukkok mennek!

Kinga,
igen, ott voltunk, ott készült a szép kép a piciről, meg még sok szép kép, meg DVD! Meg egészségügyileg is jól meg tudtuk nézni!
Szóval nagyon megérte nekünk! :D

Aranyoska,
5 db piros tányérka!
Kanálka szintén 5 db, ha van piroska.
Cumit, pelust, törlőt, teát írtam.
Ásványvíz 6*0,5-ös zsugorban: 4 csomag
Gyümilé: 15*0,2

Asszem mindent írtam! :D

Nagyon köszönjük!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Helló lányok!!!

Azt sem tudom hol kezdjem:

Most jövök ultrahangról(Lucuzs beleültette a bogarat a fülembe,h nem ultrahangoznak a gondozóba és utána jártam)igaza volt.Szóval elmentem ma.

A babám gyönyörű nagy és egészséges.11cm hosszú+a kis lábacskái :lol: :lol: olyan kis büszke vagyok rá!!!...

A miómám úgy néz ki,h felszívódott,mert ma semmit nem láttunk belőle :wink: Valamint megvizsgált a doki,h nem tágulok-e ,mert őt is aggasztja ez a derékfájásos dolog,de egyenlőre nincs baj,viszont folyamatosan szeretné figyelni.A másik ami nem tetszett neki,h a méhlepényem teljes terjedelmével a méhszájon van,azt mondta reméli a terhesség előre haladtával elmászik onnan,mert,ha nem,komplikálja szülést :roll:

Jah...és felbúzdulva a többieken,vettem a bátorságot,h rákérdezzek,tud-e valamit mondani a baba nemét illetően.
Kérdezte,h mit szeretnénk,erre én mondtam,h mindegy,de,ha választhatnánk akkor apa kislány,én kisfiú párti vagyok.
Erre ő:
"nem nagyon szoktunk még ebben a korban mondani semmit,ha csak nem annyira egyértelmű,de azt kell,h mondjam nem nagyon tudok önben hiú ábrándokat kelteni,nem igazán van kisfiús formája.Persze azért még,ne kezdjék rózsaszínűbe öltöztetni a lakást :wink: "aztán jókat kacagtunk és kérdezte mi lesz a neve a hölgyeménynek:Mire én BORA REBEKA

Szóval volt ma jó is rossz is,de mi nagyon optimisták vagyunk és nincs az az ember,aki ma le tudna hangolni...illetve jobban jár,ha meg sem próbálja!Csodálatos nap a mai.... :wink: :wink: :wink:

Nem tudom meséltem-e nektek,h vezetek egy naplót,ahova minden héten legalább 1x írok,és elmesélem a törpének,h mi történik akár a dokinál akár itthon velünk.Ma el is meséltem neki,h mi volt a dokinál....úgy tervezem,ha nagyobb lesz megkapja és eltudja olvasni,mennyire vártam:) :wink: :oops: :oops:

Ne haragudjatok a nagy érzelem kitörésért,de el kellett meséljem nektek...kérlek örüljetek velem...én is újongok mindenkinél!!! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Drága Aranyoska!
mondanod sem kell, hát hogyne örülnénk ilyen hirek hallatán! Jaj de jó lehetet! Gratulálunk a kislányhoz :-) Szép neve is lesz :-)
Örülj csak nagyon, annak a baba is örül. Milyen nagy már! És most nézem , te már 16 hetes vagy? Úristen! :-D Neked akkor nem az oktoberiben kellene irnod?
na nem azért hogy itt hagyj minket :-D

Csajok! Hogy vagytok ma? Sokaknál olvastam, hogy ez a fránya front bekavart.... Kivánom mindenkinek, hogy mostmár csak boldog, nyugodt babavárás legyen, vukocskák és émelygések nélkül..

Még az jutott eszembe hogy mi is nagyon szertejük és töltjük a netről rendületlenül a születetteket, a dr houset, és grace klinikát. csak az a rossz mikor nyáron szünet van...

rabbe78
 
 


Sziasztok lányok!

Bocs, hogy már jó régen nem jelentkeztem, de azért olvastalak benneteket!

Nagyon örülök, hogy eddig mindenkinek jók lettek a genetikai eredményei!

Rabbe!
Én úgy megértelek téged! Nekem az utró csökkentésével kezdett kicsit szurkálni és görcsölgetni a hasam, de csak finoman. Keddre én is kész ideg lettem, és felhívtam egy fizetős uhust, és kedd este el is mentünk. Nem akartam mást, csak annyit, hogy lássam, hogy nőtt, ver a szíve és mozog! Szerencsére, úgy tűnik, minden rendben van! Én is hétfőn megyek genetikai uhura, de már nem bírtam ki. Bár az uhus csajszi már a nemére is tippelt! :lol:
Szurkolok, hogy a pénteki genetikán is minden rendben legyen!
Végül is ment valaki amnióra vagy méhlepény mintavételre?

Érdemes megnézni a Bippa Kft netes oldalát is!

Én nagyon sok sorozatot szeretek, szinte nem is nézek mást a tv-ben! Az egyik kedvencem az AXN-n a Flashforward. Szupi egy sorozat! Nézi valaki? Aztán NCIS, dr. House, Született feleségek, A férjem védelmében, mentalista, az őrangyal- bár ez most ér véget-, Amy-nek ítélve! Mindet szeretem! És még van ezer más! Az a baj, hogy a sima filmek, amelyeket a tv csatornák játszanak, mind ismétlés! Már ezerszer láttuk!

Eclipse!
Nagyon megható élmény lehetett! Remélem még sok ilyenben lesz részetek!

Aranyoska!
Nem mondta a doki, hogy sokat kell feküdni a méhszájon lévő méhlepénnyel? Nekem volt egy babanetes ismerősöm neki 3 hétig feküdni kellett, és ahogy nőtt a méhe, az szépen felkerült a hátsó falra! Szerintem pihenj sokat!
Halk gratula a kislányhoz! Nagyon örülünk veled!

rodina74
 
 


Rabbe:
igen elméletileg az októberi topikban lenne a helyem,csak az első tesztnél elszámoltam magam és én kezdtem meg ezt a topikot,aztán az első ultrahang után közölte a doki,h idősebb a bogyó,mint hittem :wink: Utána meg már nem akartam átmenni,mert megkedveltem az itteni társaságot...no nem mintha sz októberiekkel baj lenne...de itt jobban tudom ki hol tart: :oops:

Rodina:
Tényleg jó régen voltál... én ha pár napig nem tudok jönni,órák telnek el csak azzal,h szépen visszaolvasgatok :wink: de ez nem baj,szeretem,ha van mit olvasni,főleg,ha csuupa jó hír!
A halk gratut én halkan megköszönöm :wink: ....a doki pedig felhívta a figyelmemet,h valóban többet kéne feküdnöm...de sajna eddig minden napom úgy telt,h túlpörögtem magam.Bár nem dolgozom,de nem vagyok az a fajta,aki sokáig megül a valagán...nem szeretek úgy lefeküdni este,h ma sem csináltam semmit...és amíg mások punnyadtabbak egy picit...és most kezdtem el pörögni a 13. hét után...de megpróbálok visszavenni a lendületből.

Szerda táján megyek haza Balcsira,otthon leszek bő 10 napot...alig várom.Anya finom főztje :lol: :lol: mama finom pogija...nyami,nyami!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


pogi: hu de ennék most! Most honnan szerezzek igy fél kilenc után? :-D

rabbe78
 
 


:lol: :lol: :lol: ha ez vígasztal,nem vagy egyedül :lol: :lol: :lol:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Na, ezzel a pogival nekem is betettetek! :lol:
Hú, nyami... nyami...

Aranyoska!
Azért pihenj sokat, de gondolom könnyebb lesz majd a szülőknél!

rodina74
 
 


mICSODA??

h,jobb-e?Valóságos kánaán!!! :wink:
Ki fogom használni,h két tűzről pattant menyecske lesi a kívánságom.Nem kell főznöm,se takarítanom,csak szívni magamba a friss vidéki levegőt,és sütkérezni a napon,amennyiben jó idő lesz..Csajok nem tart velem valaki?
Hely van!!! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Jó reggelt!

Emese
Örülök a jó eredményeknek, és h fránya mióma felszívódott :)
És hatalmas gratula a kiscsajszihoz!!!
Irigykedem a Balcsi miatt, meg a kényeztetés miatt! Nálunk folyamatos rendetlenség, és szenvedek a főzéssel :D

Rodina
Örülök, hogy rendben vagytok!!!! :wink:
Flashforward tényleg jó, bár én csak részleteket szoktam látni belőle, nálunk azt apa nézi, én nem tudok ennyi sorozatot követni, meg Marci mellett nincs is annyi időm...

Ja, tegnap szinte egész délután a táblácskánkkal voltam elfoglalva :D Meg ma reggel is...
most megpróbálom feltenni...

szisszka
 
 


Kép

szisszka
 
 


nem tudom, hogy jó lesz e igy egyenlőre... ???! :roll:

írjatok majd! :wink:

meg írjátok meg nekem a hiányzó adatokat, nézzétek meg, hogy a már benne szereplő adatok helyesek e? ha már kiderült, hogy kisfiú vagy kiscsajszi, akkor átszinezem, és ha már lehet tudni a nevét a babónak, akkor azt is beírom... :roll:

és persze aki nincs a tábliban és szeretne bekerülni, az is írjon :wink:

remélem nem haragszotok, hogy így önkényesen belepiszkáltam :oops:

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Aranyoska,
hatalmas gratuláció! :D Szerintem is fog még alakulni a méglepény helyzete, ne aggódj miatta, pihenj sokat!

Rodina,
olvastam ám hogy fiúcska, óriási gratulációm, örüljetek neki nagyon! És örülök hogy ilyen szépen alakul minden! :D

Szisszka,
UH alapján október 23. kaptam dátumnak :D Ha van időd, gondolod, átírhatod, bár úgysem szentírás ez.
És rózsaszínezd be! :D

Ma délután jön hozzánk a védőnő! :D Tegnap este 10-ig takarítottam, bár műsteril környezetet meg sem próbálok teremteni, hazugság lenne :lol:
Csak a kutya pont most vedlik... ezért muszáj sokat porszívózni.

Szép napot nektek!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Ja, és valszeg István kórházban fogok szülni.
választott szülésznő és dúla, de fogadott doki nélkül. :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse
Rendben átszínezem rózsaszínre. :wink:
Viszont, ha átírom a szülés várható időpontját, akkor akkor a terhességi kor is annyival előrébb ugrik, mert abból számolja ki... de majd okoskodok valamit :D
Húú, jó hamar ellátogat hozzátok a védőnő, hozzám csak a 36. héten jött el...
Milyen kutyusotok van?
Nálunk két eb is vedlik éppen... :roll:

szisszka
 
 


Szisszka,

köszi!
Mivel nekem a peteérés, fogantás időpontja is bizonytalan volt, valamikor a 20-22. nao körül, ezért a jelenlegi 15+3 a megelőző UH eredmények alapján lett kalkulálva.

A legutóbbi UH viszont 3 nappal idősebbnek mutatta.

Így jön ki.

Egy agár-vizsla keverék kislányunk van. Rövidszőrű, de most szó szerint "rongyolódik" :?

Azért jön ilyen hamar a védőnő, mert jeleztem hogy olyan körülmények vannak a családban, ami alapján lehet hogy állandó gyermekvédelmi támogatásra leszünk jogosultak az önkormányzattól, meg ugye, a bölcsiről is a védőnő+családvédelmis dönt... aggódik a védőnő az anyagi lehetőségeink miatt (én is, de ezt már kitárgyaltuk, meg nem csak én vagyok ezzel) és azért is jön. De nem baj, mi szívesen látjuk! :)
Részletekre ha kíváncsi valaki, priviben megírom, de a fórumot nem terhelem vele :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse
Én most a 12. heti uh-n 11+6-on voltam, és a gép 12+1-nek mutatta a picit, tehát két nappal nagyobbnak ;) De volt Marcinál is ilyen, h egyszer nagyobbnak, egyszer kisebbnek tűnt :) Az első uh alapján 2007. december 6-ára lettem kiírva, és pont aznap született Marci (ráadásul aznap volt apával az 5 éves évfordulónk :D )

Jaaaj, igy már értem a védőnőt! :wink: Anyagiak miatt amúgy meg ne aggódj, mindig van valahogy :wink:
Ja, mondjuk nekem a védőnőm olyan volt, h amikor jött hozzánk kérdezte, hogy van e kiságyunk :D Mondtam, hogy van, csak a másik szobában. Amikor ment el, közölte, hogy ő azért megnézné azt a kiságyat :D kééééész....

szisszka
 
 


Szisszka,
remélem 16. héten még nem vár el komplett berendezést :D
Ahogy nálunk lesz: pelenkázó tábla (ágyra), kiságy meg beszintezve, odatolva a mi ágyunk mellé, 1 oldali rács levéve, hogy kéznél legyen a kis csöppem majd. :) :) Ez már tuti.
Meg a hordozókendő, az is nagyon tuti - a környezetemben hordozó szakértők vannak :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Szép napot lányok! :wink:

Köszönöm a gratulációkat és ezennel nektek is megfogadom,h megpróbálok többet pihenni....igazából ez az egyik oka,h haza megyek picit.Apa úgyis dolgozik,keveset vagyok vele,és itthon unalmamban állandóan csináltam magamnak valami melót.Otthon meg nyugi van,anyáék tényleg körbeugrálnak..olyan édesek :oops: ...és ott amúgy is teljesen feltudok töltődni.Imádok otthon lenni.

Szisszka:egy tünemény vagy,h foglalkozol a táblánkkal én bevallom neked őszintén,h nagyon tele lett vele a tököm :wink: Az én kis hasábomat is átszínezheted rózsaszínre...a kisasszony pedig Bora Rebeka lesz :oops: Köszönöm


Eclipse:szorítok,h a védőnő jófej legyen.Nekünk is van egy 3 éves beagle kan kutyusunk és mindig azzal viccelünk,h ő kap kistestvért,mert nekem ő olyan,mint a pici fiam...imádom :oops: Tudnék arról én is mesélni,h milyen az amikor az ember óránként porszívózhatna :wink: de nincs az a pénz amiért megvállnék tőle...ő a másik szerelmem :oops:

Most délre megyek a terhesgondozóba,de a tegnapi után már tudom,h semmi extra nem lesz,csak be kell mennem a vérvételes beutalómért,mert hétfőn megyek AFP vizsgálatra.Tulajdonképpen ennyi lesz.Remélem hamar szabadulok
Sajna van egy rossz tulajdonságom :(
GYűlölök várni...szeretek időpontra menni,de hát manapság,kitörölhetem vele...már bocsánat :oops:

Mindenkinek csodaszép napot kívánok!!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


sziasztok,

köszönöm mindenkinek a down szűréssel kapcsolatos infókat.:)

aranyoska:gratula a kislányhoz!:) a pogival én is így vagyok.:) nyami.
a pihenésre pedig tényleg próbálj meg figyelni.

szisszka: nagyon jó a tábla.:)

gyancsi: hát a kerékcserés történet nem semmi...óvatosan azzal a takarítással..:)

dorka:nagyon édes a kis bújós kislányod.:)

én két nap voltam dolgozni. Megbeszéltem a főnökeimmel, hogy meddig, hogy dolgozok. Ma szabin vagyok, mert voltam védőnőnél, hétfőn kedden még munka aztán végre elengednek.:) kiveszem a maradok szabimat, és juniustól táppénz.:)
nálam a róka még mindig itt van, lassan eltűnhetne.:)

ma voltam először védőnőnél, kis kedves volt. Megkaptam a kiskönyvemet is.:) meg néhány várandóságról szóló kis könyvet.:) legközelebb csak juni 18.-án kell mennem.:)
most még sütött a nap ültettem muskátlit,hát el is fáradtam benne..
1 hét múlva 12. heti uh, már nagyon várom.:))

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok Csajok!

Végre péntek, és ismét pénzügyi krach, de nem érdekel!!!!

Kinga, örülök, hogy jól vagytok.Hogy sikerült a tesód vizsgája?
Jó arborétumozást a hétvégére!

Szisszka!KÖSZÖNJÜK nagyon a listát és a táblázatot is!Szuper vagy!
Nem tudom nekem is mit fog szólni a kutyához a lakásban a védőnő!Mármint nálunk!És ha nem találta volna jónak a kiságyat a védőnő?

Eclipse, nektek is bent van a lakásban a kutymuty?
Én nagyon örülnék, ha megírnád nekem priviben, hogy mi is ez a gyermekvédelmi támogatás stb.
Lehet, hogy mi is kaphatunk, de még nem is hallottam erről.

Aranyoska, szuper, gartulálok!!!!Kép?
Én mindig annyira örülök, ha valaki leírja a pozitív élményeit!!!!
Örökké tudnám olvasgatni!!! :D :D :D
De jó lesz akkor neked most otthon!Pihenj sokat, és tényleg vigyázz magatokra!

Rodina, örülök, hogy nálatok is minden ok!Durva, hogy az u.h mennyire meg tudja nyugtatni az embert, olyan kár, hogy ilyen ritkán van hivatalosan! :(

Nekem csajok tegnap újra visszatért róka koma barátom.A délután és az este nagy részét a Wc előtt töltöttem.
Re mélem, csak ez a front, és nem jön újra.De ma sem vagyok nagyon a topon, de azért vidám vagyok, majdnem teljesen! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka,
privi mindjárt megy.

Garzonlakásban lakunk a 4.en, nem is tudnánk hová tenni Álmoskát. (ő a kutya).
A védőnők kötelességtudatból sokat pampognak, de valójában nem történik semmi... a cigányputriba is kijárnak, ahol víz-villany nélkül 10en vannak 1 szobában, és ott sem történik semmi.
Senkitől nem veszik el a gyereket, ha nincs kiságya, babakocsija stb.
Vannak olyan ismerőseim, ahol a szülőkkel alszik a gyerek, és csak hordozókendő van, semmi más.
A védőnő egy darabig pampog, de marad minden régiben.
Semmi ilyen részletkérdés miatt nem tehetnek feljelentést senkinél, max pampognak.
Úgyhogy túl komolyan nem kell venni, csak persze szeretnék jóban lenni vele, mert az első találkozáskor szimpi volt a csaj! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Halihó...

Megjöttem a gondozóból.Megkaptam a további instrukciókat:

hétfőn AFP vizsgálat
Május 27."jöttödre várva"szülés felkészítő tanfolyam :wink:
Június 1.II.genetikai ultrahang
június 3. nőgyógyászom maszek rendelése(figyelik,h nem tágulok-e
Június 11. terhesgondozó

Ez a elkövetkező egy hónap programja :wink: Örülök neki,mert így úgy tűnik,h gyorsabban megy az idő.

Drágák vagytok,h így örültök velem...remélem hamarosan ti is átélitek...én szorítok nagyon.Kiváncsi vagyok,h a kis kékek vagy r.színűek lesznek-e novemberben többségben :lol:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Kép A tegnapi termés:)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Kép ..és így nézünk ki mostanság:)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska: De jó, hogy mész haza! Igazi feltöltődés lesz!!!
Nekem is Anyukám segített most, hogy feküdnöm kellett a haematóma miatt. Ő látta el a kisfiamat és szó szerint körbeugrált, leste minden kívánságomat.
Magyon nehéz volt a fekvés, de nem volt választásom, meg kellett tennem! Sajnos amikor felálltam, nagyon kellemetlenül húzódott a hasam. Most már kicsit jobb, de nagyon hamar elfáradok és le kell dőlnöm. Pedig alapból nem vagyok ilyen.
A méhszájon fekvő lepénnyel tényleg vigyázni kell, mert könnyen okozhat vérzést. Idővel, ahogy nő a méhed, majd biztos feljebb kerül és akkor elmúlik a veszély.
Uh-hoz gratulálok, nagyon szép nevet választottatok a kislányotoknak!

Henne: Kitartás erre a pár napra a munkahelyeden, utána pedig élvezd a pihenést!!!

Szisszka: priviben elküldöm az adataimat, és kérlek írj bele a táblázatba! Előre is köszönöm!!!

Eclipse: Teljesen egyet értek azzal, amit a védőnőkről írsz. Tényleg sok olyan van, aki mindenért pampog. Az enyém is mindig olyan hülyeségeket mondott, hogy nem bántam, hogy nem látogatott meg sűrűn. Még csak egy éves volt a kisfiam, amikor mondta, hogy lassan itt az ideje a biliztetésnek. Azon is ki volt akadva, hogy a gyerekem miért nem tud másfél évesen egyedül enni kanállal. Azzal érvelt, hogy gond lesz majd, ha óvodába kerül. Az fel sem merült benne, hogy másfél év volt még hátra az ovi kezdéséig.

Dorka: Sajnálom rókakomát! Hess onnan!!!!

Rodina: Az uh tényleg nagyon megnyugtatja az embert. Én is így éreztem a héten uh után kb. 2 napig. Most már megint az jár a fejemben, hogy de jó lenne újra látni....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.05.07 16:25-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Hurrrá !!!!!!

Megjött a szopipárnám!!!! :wink: :wink: :wink: :D :D :wink: :wink: :wink: Most hozta a futár...isten király..áldom az eszét,aki kitalálta!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Eclipse
Na, akkor jól kitaláltátok! :wink: Egyébként nálunk is úgy volt, hogy az ágyunk mellé volt tolva közvetlenül a kiságy :) Pelenkázó nem is volt csak a szivacsos változat. Meg nekünk nem volt levehető a kiságy rácsa. A hordozó kendő szupi, írtam már én is, csak nekem nem volt senki aki megmutassa, hogy kössem, és féltem, hogy kiesik belőle a babó :oops: mert ilyenekben béna vagyok :oops:

Kutya: nekünk két boxerünk van :D És volt, hogy panelban a 8.-on laktunk velük :D "Imádtam" a padlószőnyeget... gondolhatjátok :D mert egyébként mindenhova bejárásuk van... Érdekes, hogy most ugye kertes házban lakunk és szivesebben heverésznek bent a házban :D Bár alapvetőleg szerintem a boxer lusta kutya :D

Henne
Gratula a kiskönyvhöz!!!! :wink:

Dorka
A védőnőnek alapvetőleg semmi köze hozzá, hogy kutya van a lakásban... ráadásul Nektek kistestű kutyusotok van, ha jól emlékszem?! :roll: De amúgy ez is védőnő függő. Az egyiknek semmi kifogása nem volt ellene, a másik húzgálta a száját plusz félt is tőlük, a harmadik meg nincs ellene, csak szimplán fél a kutyáktól :D
Meg a védőnő tanácsot adhat, de nem mondhatja, h ez igy vagy úgy legyen.
Szerintem a védőnő nem hitte hogy van kiságyunk :D Azon is ki volt akadva, h nem volt még összepakolva a kórházi csomagom :D Aztán meg a 39. héten felhívott, h biztos direkt nem szóltam neki, h megszületett a gyerek... hát mondtam h el van tévedve, ugyanis vidáman fickándozik a kisfiam a pocakomban. :D Amikor meg megszületett Marci azon kötekedett, h miért nincs a gyereknek játszószőnyege meg járókája.. :shock: aztán erre közöltem, h majd lesz a gyereknek játszószőnyege, de ha ezt ő annyira a szivén viseli, és ez annyira fontos, akkor szeretettel fogadjuk, ha vesz a gyereknek :D Járókája meg majd lesz, ha szükség lesz rá...
Aztán Marci 4 hónapos volt, amikor amikor vettünk játszószőnyegnek habtapit, meg egy játszóállványt... addig baromi jól el volt pár puha szines plüss csörgővel... :))) Aztán meg szépen lassan rendeződött a kapcsolatunk a végén tök jóban lettünk :D
Rókát sajnálom, remélem nem tart sokáig !!! Nálam változatlanul reggel -este menetrendszerűen van :?

Emese
Örülök, hogy minden rendben van, na akkor jól megkaptad a menetrendet :D Szép baba Bora Rebeka :) És Te is nagyon csini kismami vagy! :)
Szopipárna: próbáld is ki az alvást vele, teljesen más dimenzió lesz!!!!!! Legalábbis nekem megváltás volt :D Lassan én is előszedem a baba holmik közül...

Csillagvirág
Már be is szerkesztettelek a táblába :wink:
Pihizz amikor csak tudsz :) Én is úgy takarítok ám, hogy ha elfáradok, leülök pl. kicsit a gép elé :lol:

szisszka
 
 


Szisszka: Köszönöm szépen!

Aranyoska: Szuper az uh kép és nagyon csini kismami vagy! Büszke lehet Rád a párod!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Hát van annál szebb,ha egy nő bókot kap egy másik nőtől??? :?:
Édesek vagytok :oops:

Szisszka:most délután lepihentem picit és vittem magammal legújabb barátom a szopipárnát is,hát ...nem tévedtél.Isteni volt vele aludni :) Ha valakit érdekel én a tesz-veszen rendeltem 3000.-ért,egy olyan csajszitól,aki maga készíti.Tegnap utaltam reggel az árát..ma meg már vele alszom.Van több féle..az enyém narancssárga és Csőrikés :oops: Jah és küldött hozzá plusszba egy kis zsák golyócskát!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Emese
Akkor tök jól vetted :wink:
Egyébként mekkora a mérete?
Én óriásit varrtam magamnak :D 150 cm hosszú és ha jól emlékszem 40 cm széles :)

Én egy nagy zsák golyót vettem 2000 ft-ért :) A kisebb szopi párnákba elég egy nagy zsák fele sztem amúgy...

szisszka
 
 


Közben rájöttem, h lehet, h általában ekkorák a szopi párnák :D
csak amit egyszer az egyik bababoltban néztem az tuti kisebb volt.:D
na mindegy... :D fáradok mára :D
inkább megyek és fürdetem Marcit :D

szisszka
 
 


sziasztok!
Aranyoska: tényleg csinos kismami vagy ;-) és édes a babód is. irigyellek egy kicsit a Balaton miatt. Én is nagyon szeretem... vigyázz magatokra, pihenj sokat!!
Sziszka: köszönjük a táblit! Én kitöltöttem multkor a maradék rublikát mégsem látom :shock: szóval 32 éves vagyok és már van egy gyermekem, eza babó a második lesz és a Bajcsyban fogok szülni. Sajnos mi nem láttuk a nemét még :-D

Szopipárna: nekem nem volt , de lehet hogy varrok magamnak, mert egyszer láttam a a szabásmintáját itt a neten valahol..... de már én is egy plussz párnával alszom, jobb a pocimnak ha ráteszem a lábam. :wink:


Megvolt ma 12 hetes uh. Azt mondta a dokinő, hogy milyen mini! Mondtam kint nőjjön meg ne bent.
Mindene tökéletes és rendben van. 50mm. tehát ma vagyok11+5. Aludt a méhlepényen hiába lökdöste a dokinéni és mondta hogy köhögjek hogy felébredjen, de a mi babánk csak aludt és aludt. Azt mondta szonográfus, hogy nagyon édes ahogy alszik. Viszont így esélyünk sem volt arra, hogy a kis minikénknek belessünk a lábaközé…. ott nagyon jól láttuk viszont amit nyomtatott képet........hát csak egy maszat az egész :-D tehát, továbbra sem tudok nektek feltenni. De az enyém is pont olyan édes mint a tieitek a képeken :-D

Megyek, mert egésznap csavarogtunk a városban és nagyon fáradt vagyok már :-) jó éjt mindenkinek!!!

rabbe78
 
 


Jó reggelt!

Mai TÁBLA: :D

Kép

szisszka
 
 


sziasztok!

csak egy gyors komment a táblához Szissz. sajnos idén már 30 leszek... a többi infó stimmel! kijavítanád majd, ha lesz időd!?

este megpróbálok jönni, csak ma megyünk Diósdra a születés hete keretein belül csiribiri tornára, így hamar kell intéznünk mindent, mert 3 körül Benit kelteni kell, stb. stb.

jók legyetek!

sophie27
 
 


Mi ez a pangás csajok??? :(

Rabbe:köszönöm a bókokat,és a szopipárnával kapcsolatban csak annyit tudok mondani,h szerintem mindenképp érdemes megfontolni,mert isteni találmány.Én rettentően jól alszom vele.

Sophie:majd mesélj,h milyen volt Diósd-on :wink:

Szisszka:szuper a táblázat :wink: :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok csajok!
Nincs gépünk, ezért nem jelentkeztem mostanában.Most is az anyósoméktól írok.
Tuti jó a táblázat, már írtam is neked szisszka :)

aranyoska!
Nekem is van szopi párnám, tök jó vele aludni, a leendő keresztmamitól kaptam névnapomra. de jó, hogy már 16 hetes vagy!

Helyzet változatlan, róka koma megvan, gyomorégés is néha. Jó volt a bográcsozás múlt héten, ééééés nem jött ki este :)
Valaki kérdezte, hogy hanyadikosokat tanítok, hát 3. osztályosak a drágáim. Kedden lesz anyák napi műsor, remélem, szép és megható lesz. Mert ugye ez lesz ezzel az osztállyal az utolsó :(
na puszi

ja? nincs táblázatom most kéznél (13+5 napon áll mazsolánk )
ebba
 
 


Sziszka a hiányzó adataim: 37 év . szvi: 2010.11.25. Köszi

Voltam végre a saját nőgyógyászomnál a SOTE I-es klinikán, de nem csinált UH-t, mivel hétfőn voltam utoljára és azt mondta 4 nap alatt nem hiszi, hogy bármi változott volna. Gondoltam, hogy ez lesz, de kedden megyek újra és akkor megnéz.
Ami kiakasztott, hogy ettől függetlenül, hogy ő a választott orvosom el kell mennem a területileg illetékes nőgyógyászati rendelőbe terhesgondozásra és ott fogok kapni beutalókat a vérvételekre. Azt mondta, hogy aklinikán csak a bent fekvő betegek laborjait finanszírozzák :shock: . Ez valami új lehet? Én ezt nem értem, de azt mondja ez a rendszer. Ráadásul én úgy tudom ide hozzánk az SZTK-ba pont az I-es klinikáról jönnek rendelni dokik, mivel egyébként területileg oda tartozunk. Ő egyébként tegnap megvizsgált meg levette a keneteket, de mivel az IVF+ICSI+korom+ikerterhesség miatt genetikailag kiemelten kockázatos vagyok, így átad egy genetikus kollégájának, amit egyáltalán nem bánok, mert az amniocentezis és a genetikai tanácsadás miatt úgyis a genetikusnál jó kezekben leszek. Ja és nem lesz itthon novemberben a szülésemnél, bár szerintem úgyis előbb meglesznek, bár én lennék a legboldogabb, ha kitartanának odabent addig. Persze ha az a doki nem szimpi, akkor továbbállok és megyek a János kórházba.
Szóval nem tudtam meg semmi bíztatót, kedden okosabak leszünk.

Hát kismamitársaim látom ti már vásárolgattok, én semmi az ég világon semmit nem szereztem még be,még körül sem néztem és nem is szándékozom, bár nekem jó lenne ha minden előbb meglenne, mert bármikor a vége felé kórházba fektethetnek :roll:

Maccs
vörösmacska
 
 


Aranyoska nagyon szép a babád :lol: :lol: és nagyon csini kismami vagy!!!! :lol: :lol: :lol:

Dorka, én sem hittem, hogy van ilyen :shock: :shock: én is hirtelen elkezdek sírni, ma is véresre bőgtem a szemeimet, alig kaptam levegőt. :( Ha meg ok van rá, na akkor abba sem tudom hagyni. :oops: Nagyon érdekes és tehetetlennek érzem magam :roll: . Napok óta hadban állok a világgal, valószínű a változások amik körülvesznek, sokszor megbántódok és megbántok másokat. :oops: :oops: Családom szerint kifordultam magamból. :cry:

Csillagvirág nálunk sincsenek rosszullétek! Semmi! :wink: :wink:
De lányok, csak elmúlnak a rosszullétek nálatok is, már itt az ideje!

Mindenkinek gratu a 12- heti ultrahangokhoz! Már gondolom nem sokan vagyunk, akiknek még nem volt. Én jövő héten 11+5 napon leszek kedden, hát én nem tudom, hogy ez az lesz-e? majd a doki megmondja, mégiscsak UH specialista.
:roll: :roll: :roll:

Rodi már odaát nagyon hiányolnak a lányok. :wink: :wink: Olvastam én is a blogodat és örülök, hogy minden okés!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok!

Aranyoska! Nagyon szépek vagytok mind a ketten!!! :lol: :lol: :lol:

Szopi párnát én is varratok, már az első próba megvolt, de még alakítani kell rajta. Építkezésből megmaradt egy csomó hungarocell-golyónk, ezzel lesz töltve. Párom nagyija varrja. :lol:

Vásárolgatni én is el fogok már kezdeni, pontosan kedden. :D Mivel mi nekiláttunk a tetőtérben egy új szobát kialakítani, minden pénz arra fog elmenni. Ezt kifogásoltam apának, aki azt javasolta, hogy minden hónapban vegyek 2 cuccot a tesónak, ez belefér a keretbe, és nem kell mindent egyszerre beszereznem. Úgyhogy kedden megyünk Bogival az első beszerző-körútra! :lol: Ma átnéztem mik vannak, lajstromba vettem mindent, hogy feleslegesen ne vásároljak. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Szisszka örülök, hogy elmúlt a hasfájás. Gratu a vizsgákhoz :)

Dorka tényleg azt mondják, hogy a lányok szégyenlősebbek, úgyhogy lehet hogy kiscsajszi. én is már majd megőrülök a kiváncsiságtól :) nagyon cuki a kis bújós babád

Nekem is volt ilyen, hogy hirtelen minden ok nélkül elérzékenyültem. ráadásul épp a metrón voltam, musicalt hallgattam és gyorsan kicseréltem a cd-t mert szerintem a lassú számok voltak rám ilyen hatással.

Kocsi téma: én sem vagyok ellene a használtnak, biztos ki lehet fogni jót.. de azért szerintem a többségét sokáig használták, így kicsit rizikós..

Gyancsi egyelőre nálunk nem voltak ilyen nagy megérzések. de lehet attól is függ, ki mennyire fogékony erre. Meg abban hiszek, ha történik valami nagyobb dolog azt megéreznénk. de mi amúgy amennyire lehet sülve főve együtt vagyunk, nagyon jó a kapcsolatunk. ha messzebb lennénk talán lennének ilyen megérzések

ez a gumis dolog nem semmi elhiszem hogy ideges voltál. a helyedben nem vinném többet oda

Aranyoska gratula a kis tündér bébihez meg a pocakodhoz is :) én is rendelek. már korábban gondoltam rá mert fájogatott a derekam. de én a takarót pont úgy szoktam benyűrni mint a szopi párnát kell úgyhogy biztos fogom szeretni.

Eclipse nem semmi hogy megmutatta magát a babád. én is akarok ilyet!

Ági szerintem a hasi uh esélyesebb, de elképzelhető hogy hüvelyit is néznek ha pl nem látszódik annyira.

Rabbe örülök, hogy megnyugodtál. Az elején nekem is volt ilyen félelmem, de aztán rájöttem, hogy nem tűnhet csak úgy el a baba.. ilyen idős korukban már megéreznénk ha baj lenne. de nem lesz senkinél, ez egyértelmű.. de cuki a babád hogy nem ébredt fel az uh-ra :) kis álmos béka :D

Aranyoska szóval lány :D szupi már úgy várom hogy mi is tudjuk. Nálunk is alakul a név úgy néz ki Zsombor vagy Gréta lesz, bár persze még változhat.

Rodi örülök, hogy jelentkeztél. hiányolnak ám téged a bmc-sben. gratula a kissráchoz :)

Szisszka én 32 JÁnos kórház (már egyszer megirtam :P) beirod majd a táblicskuba?

Macs hát igen gondolom ikreknél még jobban érezni a hormonváltozást biztos amiatt vagy ennyire érzékeny. nem semmi a sote, ezek szerint ott sincs túl sok pénz. drukkolok hogy megtaláld a megfelelő dokit.

velünk minden okés, megnéztük a tfk kocsit, amit kinéztem szerintem nagyon klassz és hihetetlen könnyű ahhoz képest hogy kombinált. nálunk szerintem ez lesz a befutó. páromnak csak az nem tetszett hogy nem lehet megforditani az ülést de nekem ez annyira nem fontos mert a mózesben úgy is látom utána szerintem már a babák többsége nézelődni szeret.

azt álmodtam, hogy már nekem is látszik a pocim :) de egyébként már picit lehet is látni már többen mondták, csak még nem egyértelmű hogy a babától

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Mai tábla (2010.05.09.)

Szépen alakulunk :)

Kép

Most még tanulok, matek... brrr.... később jövök!

szisszka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: