Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Bikfy! Az teljesen mindegy, hogy keveset voltatok együtt. Sőt! A lényeg, hogy hátha elkaptátok!
Az én nagyfiam is úgy fogant, hogy elötte 2 hétig nem voltam itthon, mert nyaraltattam, aztán kb. 2 napot itthon voltunk, és mentünk nyaralni, de 1 sátorban aludtunk az unokatesómékkal. Így az a 2 nap elég volt arra, hogy megfoganjon Bence.. :wink:

Bazsa! Örülök, hogy ilyen szupi dokihoz kerültél.
Majd délután leírom az én inszememet. Most ébresztem a fiúkat, mert menni kell mozgásterápiára.

aviubi
 
 


sziasztok,
üdv az újaknak, mielőbbi babásodást kívánok mindnekinek!!!!!!!!

Lányok, nálunk nagyon jó az idő, így egyre kevesebbet leszek :oops: Bencus már legszívesebben pizsiben kint motorozna, úgyhogy kupi sincs idebe, mert nem vagyunk bent :lol: . Még mindig nem gyógyult meg sajnos, de mintha egy kicsivel már jobb lenne a helyzet, remélem hamarosan végetér....

Az inszemről:
itthon a clostilt és más hormonokat is (többnyire) a 3. naptól kell használni, általában 5 napon keresztül, de ha nem elég hatékony, akkor tovább is. Én már a 7-8. naptól jártam uhura kétnaponta, mert korán érnek a tüszőim. Ott folyamatosan követték a méreteket, s amikor 20-22-esek voltak a tüszők, kaptam tüszőrepesztő injekciót, amitől számítva 36 óra múlva volt az inszem. Apával reggel vittük az anyagot, egy óra volt, amíg átdolgozták és az aktus után fél órát kellett pihenni, este hancur. Úgyhogy ennyi :). Bencus első inszemre sikerült, Kistesó ennél nehezebben adja magát, 6 inszem és egy lombik van most mögöttünk....

Agassi,
én is nagyon örülnék a privinek, midnen érdekel ezekkel a kis lurkókkal kapcsolatban!!!!! képek róluk a gyerekszobáról, rólatok, tervek, történetek, stb, stb :P

Moncsi,
ünnepeltetek a hétvégén, vagy Anyud miatt most nem? Jobbulást kívánok neki!!!!!!!!!!

Bikfy,
hogy állsz a dolgozatokkal, vizsgákkal? Mikor kezdődik?

Kiki kismami,
mikor a kisfiú itt fent rajzolja a napocskát, mindig te jutsz az eszembe. Egyrészt mert te hívtad fel rá a figyelmet, másrészt mert olyan kis szöszi, göndör hajú mint te és mindig arra gondolok, hogy a Ti fiatok is ilyen lesz majd :P :P :P

Beze,
ugye már azért kezdesz egy kicsit örülni is???? Lexike hogy van? hogy bírod a "két" gyerköcöt egyszerre???

Lányok, vonalzót mikor raktok??????

Rodi,
hogy vagytok? Apukád? Hétvége milyen volt?

Bazsa,
drukkolok a barátnődnek és neked is!!!! Az inszemet leírtam az előbb :wink: Gyönyörű hajad van!!!

Syl,
nagyon drukkolok, hogy egy hét múlva pozitív legyen a teszt!!!! Réka baba spontán jött??

hűűűű, bocsi, de az új nevekkel bajban vagyok... :oops: :oops:

úgyhogy inkább mindnekire szeretettel gondolok és drukkolok, hogy sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Jó reggelt Mindenkinek!

Nati!
Az utolsó dolimat tegnap éjfélig írtam, na meg ma hajnal óta már fent vagyok. Remélem, hamarosan elkészül. Már nagyon unom és tiszta feszült is vagyok tőle. :cry:
Édes lehet Bencike, ahogy már pizsamában motorozik. Megértem, ha nem leszel annyit, de azért hiányozni fogsz. :wink:

Ubi!
Köszi a bíztatást! Egyébként nekem is az a tapasztalatom, hogy mindegy mikor, mennyit vagytok együtt, ahova jönni akar a baba, oda jönni fog, ha fene fenét eszik is.

Bazsa!
Gondolhatod el, én hogy állok. Délután fél ötig tanítok, aztán mire hazaérek, kb. 5 óra. Akkor főzök valamit, így 7 körül ülök le először tanulni a könyvek mellé. Addigra már nem látok, olyan fáradt vagyok. Általában éjfél vagy hajnali kettő között állok fel a könyvek mellől. Nem szeretem csinálni, de muszáj. Mindjárt lesz az első vizsgám, még nem tudok semmit, ezért be vagyok gazolva.
Te hol dolgozol, hogy ilyen korán kelsz? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Laptetűs Bikfy! :)
A receptáttétel nagyon jó ötlet! :)
Hú, a vizsgaidőszakjaidat sosem irigylem, és nagyon becsüllek, amiért munka mellett tudod csinálni!

Bazsa!
Hú, az első inszemem októberben lesz két éve. Én legkésőbb a ciklus 5. napjában kezdtem a gyógyszereket, vagy egy-két nappal hamarabb, ahogy menni tudtam első ultrahangra, hogy van-e ciszta. 5 napig kellett 2x1 Clostilbegitet szednem... Emlékszem elolvastam a mellékhatásokat, és annyira rákészültem a hányingerre, rossz közérzetre, hogy néztem az órát, és 10 percenként megállapítottam, hogy még mindig jól vagyok, és aztán egy-két óra múlva eufórikus jókedvem lett, hogy még mindig jó a közérzetem... :lol: Az 5 nap végefelé már kezdtem kicsit rosszabb közérzetű lenni, de nem volt vészes. Ekkor általában megultrahangoztak és megállapították, hogy ez nem volt elég. Nekem sosem volt elég a gyógyszer, utána 3-5 injekciót kaptam igény szerint (az uh-on látszott, hogy hogy nőnek a tüszők, mennyi szuri kell). Az első három inszemnél Fostimont kaptam, a következő kettőnél Merionalt. Utána tüszőrepesztőből is egy szuri (Choragon vagy Ovitrelle), majd kb. másfél nap múlva inszemináció. Az első három inszenél utána nem kaptam semmi rásegítőt, a második kettőnél már szedtem Duphastont, 3X1-et. (A harmadik inszem után meddőségi központot váltottunk, azért változtak a szuri nevek, meg azért kaptam Duphastont.)

Ja, bocs, most látom, hogy azt kérted, röviden írjuk meg... :oops: :lol:

Aviubi!
Igen, ezek ba babák elég elképesztő időpontokban is meg bírnak foganni! :)

Nati!
Bencusnak mennek a gyógypuszik!
Nem tudom, mikor rakok vonalzót, lehet megvárom a jövő szerdát, hogy minden rendben van-e. Bár már csináltam vagy 5-6 vonalzót, mert egyszerűen nem tudtam választani, olyan jópofák vannak. Csináltam egy olyat, ami megmondta, hogy most kb. mákszemnyi a babó! :lol:

Linácska!
Átnézel néha hozzánk? Hol tartassz a ciklusban, hanyadik napon?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Nem tudtam visszaolvasni nagyon, de tudod Bikfy 1 sperma elég a babához...és a katonák elég sokáig éldegélnek :)
Drukkolok akinek kell...
Zyva megfázott, folyik az orra, így nem tudok netezni...:(

Üdv.
Aisha
aisha
 
 


Sziasztok,köszönöm az eddigi beszámolókat az inszemről:)

Nati,
milyen érdekes dolgok vannak. az első elsőre sikerül,aztán meg kínlódik az ember mire összehozza a tesót. nem lehet neked sem könnyű. én nagyon bízom benne,h nem kerül sor lombikra mert itt nem fizeti a kassza csak a felét és egy programm kb 2000 Euro. tudod nem sajnálnám a pénzt rá,ha biztosra tudnának menni. Kiadsz 1000 Eurot és nem is biztos,h sikerül.

Bikfy,
nem irigyellek. Engem szerintem csak az idő csinál ki. itt egy hete esik az eső. most meg még a gyógyszer is álmosít.
Kórházban dolgozom, ezért kelek korán.

Kiki,
ne aggódj, nem tünt fel, h nem lett túl rövid a beszámolód :) ha vmi érdekel, szívesen olvasgatom :)

na megyek takarítani és főzni,

később még benézek,
szép délutánt addig is!
Vendég
 


Aisha!
Zyvának is mennek a gyógypuszik!

Bazsa!
Itt is lóg néha az eső lába, de sazért alapvetően jó idő van. Szerintem azért vagyunk ilyen kevesen napközben a fórumon, mert a kisgyerekesek kint vannak egész nap! :) Mondjuk hétvégére már ide is mondják a rossz időt... :(

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Csá Csajok!

Most telefonált a dokim, hogy a chlamydia tesztem megjött, és negatív, hála Istennek. A hosszú listámon így megint egy dolog kipipálva. :wink: Rozinak van bőven feladata. :lol:


Aisha!
Gyógyuljatok meg minél hamarabb. Nálunk a férjem beteg, naponta 1000x elmondja, milyen égő ilyenkor megfázni.

Bazsa!
Én sem sajnálnék rá semmi pénzt, ha tudnám, hogy sikerül. Illetve azt tudom, hogy sikerülni fog, csak azt nem, hogy mikor. Ebben ez a legnehezebb. :wink:

Kiki!
Alig várom a babás vonalzódat. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Megvagyok , jelentem épségben hazaértünk a kirándulásról, azt leszámítva hogy még mindig rettenetesen fáradt vagyok. Hát hiába... vénülök már, nem megy nekem az éjszakázás a tizenévesekkel már nem veszem fel a versenyt. Mondjuk muszáj volt hajnal 3 -ig fel lennem. De ez jól betett nekem.
Ja és nem egyedül jöttem haza, hanem hoztam egy kis kullancsot is a lábamban. Este vettem észre, úgyhogy még este f él 9-kor elmentünk az ügyeletre kiszedetni. Nem akartam magamnak megpiszkálni, ott meg annyira ügyesen kirántották.

És képzeljétek ma szedem be az utolsó fogigátlót. Le is kopogom. Kopp-kopp-kopp. Mert nem akarok még egy hónapot elszarni vele.
Úgyhogy a héten még jönnie kell pirinek is.

Nati: Ti most hol tartotok babaügyben?

Bikfy: Ügyes vagy hogy befejeztetd a dogákat! Mikor vizsgázol?

Megyek összedobok egy bolti dobozozs muffint. Még most próbálom ki először. :roll: :?:

Kép
babicsek
 
 


Hol van Rodi? :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szia Babi!

Sajnálom a kullancsot, de annak örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :wink:
máj. 17. az első vizsga

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy:akkor addig még rengeteg időd van! :)

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Nati drága, még nem, ha lesz szívhang, és látom, hogy felszívódott a vérömleny, vagy legalábbis kisebb lett, akkor már igen.
Lexivel elég nehéz, nem érti meg, miért nem tudok egész nap utána rohangálni kint, de azért megoldom. :wink: 2 foga jön egyszerre, elég nyűgös, és még nem telt el a 10 nap oltás óta.
Vonalzót még nagyon korainak tartom, nem tudom, mikor rakok ki. :roll:
Sajnálom, hogy ritkábban jössz, de persze megértem. Azért hiányzol ám. Mikor mentek a kaaliba?

Rodi, ugye nincs baj? Régen voltál. :(

Bikfy, mi 1x voltunk együtt peteéréskor, amikor a kistesó megfogant, aztán azóta se. :oops: Szóval még bármi lehet. :wink:

Babi, de jó, piri kiviszi a cisztát, aztán kezdhettek is. :D

Zynának, Bikfy férjének mennek a gyógypuszik!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!

Mondtatok már valamit a kislányodnak a kistesóról? Kíváncsi vagyok, megértené-e a dolgot?

Azt hiszem, nekem meg fog jönni. Megint picit barnázok. Ha megjön, akkor nagyon szeretnék átjárhatóságira menni. Csak ez a hülye vizsgaidőszak zavar be.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
én azt úgy gondoltam,h az a gusztustalan az egészben,h 1000 Eurot ki kell pengetned és nem is biztos,h sikerül. Azért az nagyon sok pénz.és ha 3.-ra 4.-re sikerül akkor 3-4 ezer eurot fizetsz ki???
otthon legalább 3 vagy 4 lobikbébi programot fizet a kassza.és ha addig nem sikerül,akkor kell csak fizetned. legalább kapsz esélyt.
Vendég
 


Bikfy, persze, mondtuk neki, természetesen nem érti, mint ahogy azt sem, hogy miért nem emelgetem. Szerintem azt hiszi, már nem szeretem. :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bocsi lányok, hogy nem jöttem! Azért olvastalak benneteket!
Szerencsére nincs semmi baj.
Apukám otthon van, sokat pihen, holnap napközben megyek is hozzá, együtt leszünk egy picit.
A baba remélem jól van, sokat szurkál a hasam, és néha görcsölget is. Emiatt kicsit aggódtam. Az utróból a 11. hét betöltésével már csak fél adagot kellett "szednem", a holnapi naptól pedig el kell hagynom. Aggódtam, hogy nem a csökkentés miatt görcsölgetek, szúr a hasam. Ezért tegnap elmentünk egy fizetős uhura, ahol csináltak 4d-t is. Szerencsére minden rendben, bár azért nem volt teljesen toppon a csajszi. De a lényeg, hogy mozgott, vert a szíve, és sokat nőtt az elmúlt hetekhez képest! A csajszi szerint már a nemét is meg lehet jósolni. :lol:
A jövő hétfő miatt nagyon izgulok, remélem minden rendben lesz!

Beze!
Ne izgulj, fogsz már szívhangot hallani és már felszívódóban lesz a heamatoma. Vagy már ott sem lesz! Jaj Beze, ez annyira jó! Azért csak megtalált a küldött gólya!

Kiki!
Látod, hozzád is odatalált a gólya! Te hogy vagy? Nálad is lesz szívhang, meglátod, és minden rendben lesz!

Bikfy!
Sajnálom ezt a hülye barnázást! Örülök, hogy viszont az eredményed jó lett, és remélem minél hamarabb túl leszel az átjárhatóságin. Látod egyszeri együttlét is elég a babához! Úgyhogy, amíg nincs mensi, addig bizakodj!
A vizsgákon hamar túl leszel, és koncentrálhatsz csak a babára! Drukkolok, hogy minél hamarabb letudd a vizsgáidat!
Azért kérd apát, hogy néha egy-egy vizsgára készülés közben kócolja össze a hajad - ez baromira tetszik nekem, le sem tagadhatnám.

Aagassi!
Csodálatos kis család vagytok! A gyerekek nagyon aranyosak! Értékes emberek vagytok, és nagyon sok, szép dologra meg fogják tanítani a gyerekeiteket! Gratulálok nektek, és kívánom, hogy a papírmunka minél hamarabb meg legyen!

Bazsa! 1000 euro? Úristen! Milyen sok! Az állam ott az inszemet nem támogatja, vagy ti nem vagytok igényjogosultak? Vagy ugyanaz vonatkozik az inszemre is, mint a lombikra?
Imádkoztam este a babákért! Remélem, hogy minden rendben lesz velük továbbra is!

Babicsek!
Mikor jön el az az idő, amikor már kicsit pihenni tudsz? Szurkolok, hogy minél hamarabb jöjjön a piri, hogy kezdhessetek!

Natikám!
Nagyon hiányzol a topikból! A kedves, és segítőkész hozzászólásaid hiányoznak! Megértem, hogy sokat vagytok kint a kertben, jól is teszitek! Bencusnak sok gyógypuszit küldök!

Lucuzs!
Jaj, annyira örülök, hogy érezted, hogy mozog a baba! Hihetetlen érzés lehet! Én biztos nem is fogom tudni, hogy amit érzek, az az. Nálatok a nemét ne lehet tudni? Boginak is küldök gyógypuszit!

Aviubi!
Szurkolok, hogy az inszem sikerüljön!

Monic!
Utólagosan, de Nagyon boldog névnapot kívánok neked!
Hogy vagytok? Jöttek a kertet tovább csinálni? Hogy van anyukád? Remélem, nincs nagy baj! Apukád elment már Hollandiába?

Eclipse!
A szívem összeszorult a boldogságtól! Kislány! Hatalmas gratula nektek! Nagyon szép nevet választottatok!

Vius!
Őszinte részvétem!

Syl!
Nekem is a 6. napig volt tünetem, utána mintha elvágták volna! Paráztam, és hisztiztem is rendesen! És mégis itt a baba a pociban!

Aisha!
Üdv! Gyógypuszi Zyvának!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodika!
Nagyon jó, hogy jöttél. Megígérted, hogy nem hagysz bennünket egyedül, el ne tűnj! Ugye kisfiad lesz? Érzem a hozzászólásodból.

KépKépKép
bikfy
 
 


Aha! Úgy néz ki! A csajszi mondta, hogy látja a zacsiját, mutatta is, hogy hol. A babánk jól szétrakta a lábát! Tényleg volt ott valami, de majd még meglátjuk! Nem éljük bele magunkat!

Nem tűnök el, csak mostanában kicsit ki vagyok. Túl sok minden történt. Apu, a kocsinknak nekimentek hátulról, ezek a szurkálások azért idegesítenek, és izgulok a hétfő miatt. Majd szépen minden helyre jön.
Azért folyamatosan olvastalak benneteket!

rodina74
 
 


Akkor halkan, de gratulálok. :wink: Te úgyis kisfiút szerettél volna. Igaz?

Apukádnak jobbulást kívánok, neked meg nyugi. Szurkálsz, mert nyúlik, nő a méhed. Ez még nem baj. Ne izgulj!

KépKépKép
bikfy
 
 


Kösz Bikfyke!
Ezzel nyugtatom magam.
Igen, én kisfiút szeretnék, bár azért a kislánynak is örültem volna. A párom azt szeretett volna inkább, és lehet, hogyha az ő kívánsága teljesült volna, jobban örülnék! Bár megálmodtam napokkal ezelőtt, hogy egy üzletbe babakocsit megyünk vásárolni és csak a kék színűek jöhettek szóba! Onnan én már gondoltam, hogy üzen a baba, vagy a tudatalattim! :lol:

Sikerült megírni a dolgozatokat?

rodina74
 
 


Mikor lesz az első vizsgád?
Szépen minden összeáll neked is a nyár elejére, és hipp-hopp terhes leszel te is, mint én. Nekem nem volt olyan magas az IR-m, és még sem lettem babás. Most a tiéd is nagyon jó, és hidd el, spontán babás leszel a Kaális időpontig!

rodina74
 
 


Jó reggelt!

Rodi,
Igen annyiba kerül, és az inszemnek is a felét állja csak a kassza. De az nem vészes! 70 Euro körül kell fizetnem egy alkalomért.
de az 1000 euro az azért erős! és még garancia sincs rá,h sikerül.

mi lesz hétfőn? uh? bármi lesz én drukkolok ezerrel.
ne idegeskedj,annál rosszabb. ti is biztattatok, hogy pozítiv legyek, most én is ugyanezt tudom neked mondani (egész pontosan írni :) ) Bizz benne,hogy minden rendben lesz!

Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Jó regelt!

Rodi!
Addig nem hiszem, hogy spontán babás lennék, mert a pecsételés még mindig a PCO velejárója. Szerintem még egy fél év kellene a spontán babásodásig. Azt, hogy az inzulin szintem milyen, nem tudom, mert a dokim azt mondta, azt nekem soha többet nem csinál, majd a terhesség alatt. Annyira rosszul tolerálom a cukrot, hogy Tüű doktor szerint nincs értelme a dolognak. Szerinte a hormonokból mindent látni. És ha ő azt mondta, akkor elhiszem. Az ő véleménye nekem szent dolog.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Szuper, hogy megvagy a chlamydiával is!

Aisha, Nati!
Gyógyulást a gyerekeknek, küldöm ma is a gyógypuszikat!

Babicsek!
Örülök, hogy épségben hazajöttél. Jó, hogy a kullancsot még aznap kivetetted, az a legbiztosabb!
Jaj, de jó, vége a fogigátlós időszaknak! REmélem, már kezdhetitek is a következő, és egyben végre sikeres inszemet!
Milyen lett a muffin? Küldesz kóstolót?

Nati!
Jól tudom, hogy már elkezdted a szurikat? Jelentkezz, írj egy kicsit magadról is!

Beze!
Mikor mégy megint ultrahangra? Esetleg ma? Nem emlékszem pontosan... :oops: Mindenesetre drukkolok neked nagyon, hogy jó híreket kapj, és végre elhidd, hogy minden rendben lesz, és jön a kistesó, ahogy szeretted volna. :)
Mondjuk nálunk is megjegyezte a férjem, hogy a lombik utáni két hétben sokkal lelkesebb voltam, és naponta bizakodtam benne, hogy sikerült, most meg csak úgy vagyogatok. Nem merem elhinni a sikert én sem legalább a szívhangig... :oops: Azért még mindig fújok bubit, és naponta beszélek a babóval, hogy küldök neki egy nagy golyóbist (utro) egészen addig, amíg szépen túl nem növi. És bármilyen hihetetlen, de nem a golyócskák mennek össze, hanem ő növöget, kb. már szezámmagnyi... :lol:
Bezém, ne is gondolj ilyenre, hogy Lexike azt érzi, hogy nem szereted. Neki is nagyon jó lesz, ha meglesz a kistestvér. Ölelgesd sokat, csak ne emeld meg, idővel rájön, hogy a közelséged ugyanúgy megkapja!

Bikfy!
Sajnálom a barnázást. :(

Bazsa!
Ez tényleg nagyon nagy összeg. Itt a Kaaliban pl. az inszemináció fizetős, ami azt jelenti, hogy 45-50 ezer Ft alkalmanként. Az sem kis pénz, de azért nálatok ez nagyságrendekkel nagyobb. :(

Rodi, Rodi, Rodi!
Végre!!!! Ma már írtam volna egy SMS-t, hogy írj valamit, mert egyre jobban aggódunk miattad. De jó, hogy nincs gond. A hasam nekem is kezd görcsölgetni mostanában. Egy kicsit aggódok minden WC-re menetelnél, nehogy elkezdjek barnázni, és meg ne jöjjön. De jó, hogy az uhu meggyőzött, és ma már betöltötted a 12. hetet!!!! :)
Rodi, igen, gondoltam sokat a gólyádra, csináltam is egy olyan vonalzót, amin a gólya hozza a babát, csak még nem merem kitenni.
Rám ez a görcsölgetés meg a fáradtság jellemző. A nagy sírások alábbhagytak, a héten már nem is volt. De remélem csak máshogy reagálok a hormonokra, vagy hozzászoktam, és nem jelent ez semmi rosszat... Hányingerem nincs, bár egyelőre várom is, hogy legyen, és hálás is vagyok minden napért, hogy még nincs... :lol:

Lucuzs, Rodi!
A hányingerrel hogy álltok így a 12. hét betöltése után?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Nati:Nekünk Réka spontán jött össze másfél év próbálkozás után a 6.clostit hónapban!

Rodina:Már kb.2 napja picit fájdogál a cicim oldalt is,és ez nem jó sajnos,mert menszi előtt szokott ez lenni nekem !! :(

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl!
Ne keseredj el, az nem baj! Nekem is mindig fájni szokott, kb. egy héttel mensi előtt kezdi, és a mensi napján hagy alább. Ez most is így volt a lombik után, csak nem múlt el, hanem azóta is feszül. Minden hajnalban félve tapizom meg, hogy feszül-e még, mert attól tartok, hogy ha nem, akkor megjön, és vége az álomnak.
Úgyhogy ne add fel, a mellfeszülés belefér simán! :) :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Jelentem, tegnap dugtam az utolsó utrót!!! :lol: :lol: :lol:
Megjött a kombinált teszt eredményem is: negatív (természetesen :wink: ).

Syl! Ne keseregj! Amíg nincs mensi, addig bízni!!! És tényleg nem tudhatod mi is lesz a babás jel! :wink: Drukkk!!!

Kiki! Nekem már talán elmúlt a hányinger és a hányi. Ugyebár biztosra nem mehetek, de úgy tűnik. Van egy csomó energiám, de az időjárás keményen megvisel, elég egy kis borús nap és máris semmire sem vagyok jó...

Rodi! Szóval kisfiú???!!!! :lol: :lol: :lol: Gratula!!! És van már név? :wink: :lol:
Ne izgulj, hétfőn minden rednben lesz, a szurkálás meg tök oké!!! :D

Beze! Ha ma, akkor dtukkok mennek, de tuti minden rendben lesz!!!
Várjuk a híreket!!!

Bikfy! Már megint ez a barnázás!!!! :evil: :evil: :evil:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha az én esetemből indulunk ki (bár tudjuk, hogy nincs két egyforma), akkor úgy látom, hogy csak utrós rásegítéssel van esélyed. Vagy spontánban is utrózol pé után, vagy tényleg az inszem lesz a befutó, ahol lesz utró.
Nem bántani akarlak, csakhát a Tűű is megmondta, hogy bibi van a progival...
Remélem nem voltam túl nyers. :roll:
Én sokat tanultam a tesó-program alatt, és le is vontam a következtetéseket a jövőre nézve. Pl., hogy nem fogok utró nélkül nekimenni ha már ott tartunk...

puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Ez szuper! És a kombinált teszt eredmény is nagyon jó!
Hát itt épp most bújt be Bundás az íróasztal alá, ahol ülök, mert jött egy vihar, besötétedett, dörög...

Teszek két gólyás vonalzót, de még csak mutatóba, nem minden hozzászóláshoz... :)

Kép
Kép

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bazsa!
Genetikai ultrahang lesz, illetve megcsinálják a kombinált tesztet.
Kösz a drukkokat!
A 70 euro azért sokkal barátságosabb összeg! Az 1000 euro meg brutálisan sok, garancia pedig semmire sincs! itthon is a lombikosok elköltenek 120-200 ezer forintot. Ja, és ezek csak a gyógyszerek, mert 5 próbálkozást fizet a tb. Hogy utána mennyi, azt nem tudom!

Bikfy!
Tüű doki – tudom – nagyon jó! Az pedig megint nagyon jó, hogy hiszel neki, benne! Az a lényeg! Azért én nagyon szurkolok, hogy mégis hamar spontán babás legyél!
Lucuzsnak lehet, hogy igaza van, esetleg egy megfontolást megér!

Kiki!
Minden rendben lesz, meglátod! A wc papírt a terhesség végéig nézegetni fogod, én is ezt teszem. Volt pár mintás wc papírunk, ami szívgörcsöt okozott, mára már sima fehérre cseréltem!
Ne várd a hányingert, anélkül is minden rendben lesz! A fokozottabb hormontermelést lehet, hogy könnyebben megszokod, és akkor kevésbé leszel hányós, émelygős!
Nekem már semmi bajom nincs, és vagy másfél hete, még émelygésem sem volt. Én 3 rókával megúsztam! De így sem volt egy leányálom, sokszor úgy éreztem, hogy soha nem lesz vége!
Jaj, nagyon szép vonalzók! Jó látni őket!

Syl!
Ne add még fel! Hányadik napon is vagy? Nagyon szurkolok neked, hogy azért meglepődjél!

Natikám!
Tényleg, te hogy is állsz? Nagyon szurkolok! Csuriban a kezem!

rodina74
 
 


Beze!
Várjuk a jó híreket és a fotót!
Nagyon drukkolunk!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Luci!
Abban a pillanatban, ahogy meglesz az átjárhatóságim, és esélyes lesz a hónapunk, elkezdem használni az Utrót. De ez a hónapunk tényleg gatya volt és attól tartok, az átjárhatósággal is gond van. Feleslegesen pedig semmi gyógyszert nem akarok kapni. Egyébként Tüű azt mondta, hogy ahogy múlik az idő, és folytatom a diéta-gyógyszer-mozgás hármast, még fognak javulni az eredmények és el fog múlni a barnázás is.

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki!

Szépek a vonalzóid. Nekem az első különlegesebb. Bár mindkettőt elfogadnám. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!
Drukk neked hétfőre! Minden rendben lesz! Lassan próbálj meg megnyugodni, hisz az első trimeszteren túl vagy, egyre nagyobb biztonságban vagytok! :)

Rodi, Bikfy!
Köszi a vonalzó dícséretet. :) Direkt Rodi gólyáiról tettem fel a vonalzókat... :)

Bikfy!
Ez jó, hogy Tüű szerint a barnázás is el fog múlni. Azért jó sok türelmet várnak tőled is! Drukkolok, hogy minél hamarabb spontán vagy inszemmel babátok lehessen!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a rám gondolást, nagyon sokat jelentettek. Ma voltunk dokinál, dobog a drágám kicsi szíve. :D Majdnem elbőgtem magam, pedig ez már a 2 várandósságom. Egy embrió van, de ikerterhességnek indult. A haematoma sajnos még megvan, :( de szerencsére semmi gondot nem okoz.

Kiki, nekem is az anyucis vonalzó tetszik jobban. :wink:
Köszönöm a szavaidat, nagyon jólestek!
Nem törvényszerű ám a hányinger. :)

Rodi, nekem is fájogat néha a pocim, ez ilyenkor természetes. A wc-papíron jót mosolyogtam, végig ezt csináltam Lexivel, na meg persze most is. Sima fehérünk van itthon. :lol:

Bikfy, tuti átjárható vagy, én biztos vagyok benne! Barnázást sajnálom... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodi drága, nem kapok képet, videót szokott felvenni, de nem vittünk kazettát.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Nagyon gratulálok nektek! Olyan boldog vagyok! Jó lehetett hallani a szívhangot! Én már így utólag nem bánom, hogy ne ikrek, annyi rossz történik más topikon az ikresekkel! így is agyon aggódja magát az ember, hát még úgy!
Jaj, de kár, hogy nem vittetek kazit! Nem baj!

Én minden uhun meghatódom, úgyhogy te is így leszel, hiába második! Mert ez az egész egy csoda!

rodina74
 
 


Sziasztok lányok bocs de megint nem tudok jönni éjszakázom Darinkával mert beteg lett tegnap is voltunk dokinál ma pedig romlott a helyzet menni kelett az orr fül gégére majd délután ismét gyerek orvos.

Sajna gége gyulladása van meg taknyos és a füle is picit beteg.

Jó megkinozták az orr fül gégén még most is sokat sír éjjel 10 percenként fent volt persze melettem alszik és ma sem lesz másképp és ha éjjel fura hangokat ad ki olyant mint aki fullákol akkor azonnal kell vinnem a gyerek osztályra de remélem nem kerül rá sor szegényke tök berekedt és allig van hangja.

Bocs hogy csak magunkat írtam de ha meggyogyúlt mindenkinek írok

Sziasztok!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Rodi, köszönöm, nagyon drága vagy! Puszi neked!

Vius, Darinak extra sok gyógypuszit küldök express, gyógyuljatok meg hamar!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok,

Beze

szívből gratulálok a szívhanghoz!
Tovább drukkolok, hogy a hematóma hamar elmúljon, minden rendben lesz, hidd el.

Nati,

nem ünnepelünk hétvégén, egyrészt mert anyu kórházban, apu Hollandiában, és a barátnőmék jönnek hozzánk holnaptól 3 napra, itt alszanak, 2 kisfiuk van a nagyobbik 5 éves, a kicsi Danikától 1 hónappal idősebb.
Jó gyakorlás lesz Dancinak, hogy megszokja más gyerek is van a világon, nem csak ő 8)

Aviubi,

nekem az inszemeket a SOTE II-n csinálták és hétvégén ott sincsenek, ment is így kárba hónapunk...

Mindenkit puszilok, szeirntem már csak hétfőn tudok jelentkezni ha elmentek a vendégek.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vius!
Darinak én is sok gógypuszit küldök!

Monic!
Remélem anyukád jobban van!

rodina74
 
 


Beze,
szívből gratulálok a szívhanghoz!!!!! Ez fantasztikus!!!! Meglásd, minden szépen rendben lesz!!!!!
huh, és ikreknek indult????? nem attól van a hematóma??? ti nagyon jól csináltatok valamit :wink: . van iker a családban egyébként???

Moncsi,
kellemes hétvégét, anyudnak jobbulást és köszönöm az infókat!!!!

Bikfy,
miért ne lenne rendben az átjárhatósági????? én ilyenre nem is gondolnék a helyedben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rodi,
drukkolok hétfőre nagyon, minden rendben lesz!!!!!!!!! én próba képp barackos zewat vettem 2 hónapja, szidtam is magam :oops: :twisted: . alig vártam, hogy elfogyjon és újra kamillás legyen, azon minden látszik :oops:
Gratula a kisfiatokhoz!!!

lányok, csak ajánlani tudom a www.4dgenesis.hu-t, mi többször voltunk ott Bencével, azóta minden ismerősöm is oda megy, nagyon profik, minimum 1 óráig uhuznak, ha nem mocorog tornáztatnak, csokit adnak - szóval igazi szolgáltatás van, nem roahnás. és az áruk is teljesen elérhető!!!!

Syl,
drukk a teszthez!!!!

Bazsa,
barátnődék jobban vannak már?

Luci,
nem tudom jó-e még, de most tudtam lemérni: 125 cm hosszú, a legvégén ahol a legkeskenyebb tt 30-30 cm, és középen ahol a legszélesebb ott 75 cm. az alja egyes, a teteje meg félköríves, nem kifli, hanem inkább félhold alakja van a párnának. huh, remélem tudtam segíteni! ja, és nem brendonos ez sem, de én imádtam.

Kiki,
nekem is nagyon tetszik mindkét vonalzód, az első csúúúúcs!!! De Bencét akkor is a bubifújókkal veszed le a lábáról!!!! ahányszor együtt olvasunk, mindig mutogat :wink:

S Beze, Lexit is imádja, őt is mindig meg kell nézzük :P

Vius,
jobbulást nektek is, gyógyuljatok meg!!!!

Babi,
nekem fogigátló után általában 4-5 nap amíg megjön. drukkolok, hogy a ciszta menjen jó messzire!!!!!
Vendég
 


Kiki,
még mindig otthonról dolgozol, vagy táppénzen vagy??
Vendég
 


Beze!
Őszintén gratulálok a szívhanghoz! :wink:

Nati!
Míg egyetemista voltam, volt 2 durva felfázásom. És valamitől csak nem jön a baba. Most már a hormonjaimra sem tudom fogni.

Te hol tartasz? Mikortól szúrod magad? Milyen stimud lesz?

Moncsi!
Kellemes hétvégét kívánok! Ennyi gyerekkel csak jó lehet.

Vius!
Sajnálom Darit, nagyon. Mihamarabb győgyuljatok meg!

Rodi!
Én mindig elájulok a vonalzódon. Már 12. hét? De szuper!!!!Mostantól nyugalom. :wink:

Kiki!
Melyik vonalzó fog maradni?

Ubi, Bazsa, Syl, Timejka, Bumi? És a többiek? Merre vagytok?

KépKépKép
bikfy
 
 


Jaj, de jó, megint egész sokan jöttetek! :)

Beze!
Gratulálok a szívhanghoz! Hát persze, hogy elérzékenyültél, én is azt tenném... Látod, nem kell aggódni a haematoma miatt, kezdj el nyugodtan bizakodni!!! Jaj, de jó, annyira örülök nektek!!!

Vius!
Darinkának sok-sok gyógypuszit küldök! Gyógyuljon meg minél hamarabb! Azért ez elég ijesztő lehet. :(

Monic!
De jó, hogy jöttél! Remélem jól fogjátok érezni magatokat a barátnőddel meg a sok gyerekkel. Anyukádnak jobbulást!

Nati!!
Mesélj már légyszi magadról is!!!
Örülök, hogy Bencusnak is teszenek a bubik! :)
Itthonról dolgozok a 12. hét végéig, ha bírom, utána meg megyek dolgozni, ha lehet.

Bikfy!
Még nem tudom, melyik vonalzóm lesz, még van vagy6 ezekenkívül... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


hahó!

ma megvolt a gyámhivatali kirohanás környezettanulmányozás céljából, papírozással együtt tartott kb. 10 percig...erre várunk 1 hete...

remélem, a határozat gyorsan meglesz most már!

reggel be kellett mennem dolgozni, addig a Zuram volt itthon a Gyerekekkel, majd behozta a suliba Őket, ahonnét babakocsival és busszal jöttünk haza, mert a Zuramnak kellet az autó, vlmi fejtágításra jár most 3 napig munka után. Érdekes tapasztalat volt...mennyi a tapló-bunkó nép a világban...kb. mindenki feltülekedett előttünk a buszra...no sebaj, ezt is kipróbáltuk

nagyon nem vagyok képben, ugyan visszaolvastam, csak agyilag már nem vagyok ép, előre is bocsi, ha Vlkit kihagyok :oops:

Kis és Felnőtt Betegeknek gyors gyógyulást!!!

Beze! A haematoma el fog tűnni, valószínűleg összefügg az ikerterhességgel, a lényeg, h van szívdobi és GRATULAAA!!!

Bikfy! Jövő szerdán is mennem kell be a suliba, ugyanígy buszos hazajövetel lesz a Gyerekekkel, ha esetleg beérsz negyed12-ig, akkor összefuthatunk. Szerintem abszolút logikus, h az átjárhatóságit megcsináltatod, s csak utána kezdesz utrózni.

Bazsa! Remélem, a PiciBabák és Anyukájuk is szépen épülnek-szépülnek! A dokiváltás jó ötlet volt, drukk a továbbiakhoz!

Rodina! Tessék végre felhőtlenül élvezni a kismamaságot!

Monic! Kellemes 7végét kívánok Nektek!

Kik! Tetszősek a vonalzó-próbáid, az első jobban bejön, ha szavazni lehet.

most pedig megyek zuhanyozni, mert még olvasnám a jó kis könyvemet is...

Sziasztok!
Vendég
 


Jó reggelt!


huuu de mérges vagyok!

fél órája itt ülök, mindenkinek írtam,erre eltünt minden mieőtt elküldtem volna :cry:

most meg rohannom kell!

uh este jelentkezem és ujra leírom,amit akartam...
Vendég
 


Sziasztok!

Laptetűs Bikfy 1 cn.-on jelentkezik. :? Egész éjjel görcsöltem, nem segített még a gyógyszer sem, kb. 2-3 órát fetrengtem és arra vágytam, milyen jó lenne aludni. Most meg megyek atlétikára. Hip-hip hurrá!!!

Hát legalább annyi, hogy sikerült egy 28 napos ciklust összehozni.

Aagassi!
Hát még szép, hogy összefuthatunk. Tegnap mesélte a játszón a Zoli és a Bea is, hogy láttak a csöppségeiddel, engem meg majdnem megevett a sárga irigység. Azt mondták, tündériek voltatok. :wink: Elküldöm majd priviben a telefonszámomat és akkor ha rám csörögsz nagyon szívesen megcsodállak benneteket. Addig is ölelgesd meg helyettem is a gyerkőceidet, mindenkit puszilok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bazsa!

Ez nagyon bosszantó tud lenni, én már sokszor megjártam.Igyekszem is a hosszú hozzászólásokat több részletben elküldeni.

KépKépKép
bikfy
 
 


Aagassi!
Sajnálom, hogy hiába tesztek meg mindent, az önkormányzat húzhaztja az időt. Remélem, most már tényleg hamar megkapjátok a határozatot!
Megértem, hogy bosszant, hogy nem figyelnek rátok az emberek, ez sajnos tényleg általános! A kicsik mit szóltak a buszhoz?

Bazsa!
Sajnálom, hogy nem tudtad elküldeni a hozzászólásodat. Én is jártam így, azóta mindig egy külön file-ba írom, és így tudom is olvasni közben, amit írtatok, mellette meg írom a sajátomat, és a végén bemásolom. Ha nem sikerülne elküldenie, akkor be tudom másolni újra... :)

Bikfy!
Nagyon sajnálom az éjszakát, és hogy a reménytelen hónap nem tartogatott kellemes meglepetést. :(
Küldök neked nagy ölelést. És tudod, hiába nem úgy tűnik, minden nappal közelebb kerülsz a célod eléréséhez!!!!
Látsz esélyt az átjárhatóságira? Így, hogy korán megjött, hátha meg tudod ejteni még a vizsgaidőszak legelején...
De jó, ha tudtok jövőhéten találkozni Aggassival meg az Csöppségekkel!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: