Új privát üzeneted érkezett!

Nekem egy doki egyszer azt mondta, hogy 30 mm felett ciszta. Addig nem, nekem akkor 27 volt, ha jól emlékszem. És a következő mensivel kiment!

rodina74
 
 


sziasztok, jövök egy kicsit én is okoskodni :oops: :wink:

repeszteni 22-23-nál szoktak max, általában 25-nél reped spontán, utána már nem reped meg többnyire, hanem távozik mensivel... :cry: :cry: elkeserítő, hogy mik vannak....

Agassi,
könnybe lábadt a szemem, ahogy ovlastalak!!!!! Fantasztikus!!!! Otthon tudsz maradni most egy darabig a kicsikkel???? Vagy hogyan tovább????

Beze,
ne aggódj, csak pozitívan!!! Minden a legnagyobb rendben lesz!!! mikor mentek legközelebb dokihoz???

Syl,
köszi az adatokat!!!

Bikfy,
beágyazódás??? vizsgáid mikor lesznek??? clamidia nincs még meg???

Kiki,
ugye nem kaptál el semmit? jól éreztétek magatokat???

Rodi,
apud most már otthon marad végleg vagy csak hétvégére hoztátok haza? Pocifotót kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akár mobilosat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luci,
hogy haladtok a tetőtérrel???

Bazsa,
én egy kicsit lemaradtam... hogy hogy másnap lett eredménye az uhunak és megrepedt a tüsződ??????????????????
nálunk uhun látják, hogy kb mekkra és ahogy írtam 20-23mm-eset már repesztenek, repesztő után 36 órával van az inszem. nálatok hogy van?????????
Bnőmnek is két méhe van, de csak az egyik jó méretű a másik kicsi. még nem terhes, most lesz az első inszemjük.
nálad mindkettő megfelelő?? nem tudom raknak-e spermiumot mindkettőbe... mindenesetre ha igen, és mindkettőben elinul vmi, akkor az nagyon kockázatos... bnőmnek igy is az, kérdéses hogy a jó méhe tud-e majd megfelelően növekedni a másik miatt.. de remélem igen :)))))))))

Bence ma talán jobban van, de tegnap annyira rosszul volt, hogy elmentünk vele az ügyeletre. szerencsére csak az orrából visszacsorgó nyák okozta a köhögést, de egész éjjel nagyon csúnyán köhögött :cry: :cry: . mára talán egy kicsit jobb, de az orra még mindig borzalmas. úgy sajnálom szegényt :cry: :cry: .

puszi nektek, jó éjt!
Vendég
 


Köszi csajok mindent!
Bikfy! dehogy haragudtam meg! Sőt nagyon örülök, hogy segítetek. Én igazából érzem, hogy váltanom kell, de most örülök, hogy más is kimondta. A távolságot meg majd megoldom valahogyan.
Holnap reggel elmegyek ultrahangra aztán kiváncsi vagyok mit mondanak, mert erős a gyanúm, hogy jó sok hormont kaptam, mivel 2 napja nagyon fáj a petefészkem. Amúgy tegnap, és ma is teljesen pozitív volt az lh tesztem, de megbeszéltük apával, hogy nem tüszőrepesztünk, mert a doki nem adott túl sok infót. Na mindegy nem is idegesítem magam. Csak azért sajnálom, hogy egy vagyont kidobtam erre a szurira, aztán más doki majd tuti mással fog kezelni.
Majd még ki kell találnom hova menjek. Az sajnos neheziti a helyzetet, hogy a fiaim nyáron itthon lesznek, mert az ovi bezár...

Tnati! sajnálom Bencédet. Annyira rossz tud lenni amikor segítenél neki, de nem tudsz.

aviubi
 
 

 
 

Nati,

voltam uh-on meg vért is vettek keddi napon, és a véreredmény alapján közölték másnap,h kedden megrepedt a tüsző.
nem tudom,h pontosan hogy van itt az inszem,mert nem került ugye rá sor, de holnap du van terminem a másik dokinál és mindent meg fogok holnap estére tudni :)

na rohanok melózni,mert elkések,

este jövök
Vendég
 


Sziasztok!

Nati, ma nagyon pozitív vagyok, remélem, ez így is marad. :wink: Csütörtökön megyünk megint.
Szegény kicsi Bencus, express küldöm a gyógypuszikat és üzenem neki, hogy hamar gyógyuljon meg, mert nagyon aggódunk érte! Puszi nektek!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy!
Én szeretem a hajam, de azért néha elég macerás... :)
Nem értem én ezt a pecsételést... Azóta is megvan, vagy csak egy napig tartott? Sajnálom, hogy mindig történik valami lelombozó... :(

Beze!
Továbbra is drukk neked! Minden rendben lesz. Persze megértem, hogy mindenen parázol, én sem tömegközlekedhetek most az első 12 hétben, mert féltjük a babát, nehogy elkapjak valamit a metrón...

Babicsek!
Hogy telt a hétvége, tudtál pihenni?

Bazsa!
Drukk neked holnapra, hogy mindent meg tudj beszélni a dokiddal és megnyugtató válaszokat kapj! Lehet, hogy tudjátok is kezdeni a következő, vagyis első igazi inszemet? :)
Jó olvasni, hogy jó kedved van!
És tényleg gyönyörűszép hajad van!!!

Vius!
Csak kinő lassan az a fogacska!

Aviubi!
Üdv köztünk! Gyere s maradj velünk! :)
Sajnálom, hogy nálatok is gond van, úgy tudom, hogy ez a probléma ki tud alakulni bármikor, tehát tényleg lehet, hogy két baba könnyen összejön, és a harmadik meg csak segítséggel.
Ez tényleg elég durván hangzik, hogy ha hétvégére esik a tüszőrepi, akkor nem foglalkoznak veletek... :(
Én egy évig a Sotéra jártam, majd egy éve kb. a Kaaliba mentünk át. De mindkét helyen volt szombaton vizsgálatom, és az inszemet is megcsinálják akkor, ha kell... Ja, és simán átvittem a leleteimet, csak annyit kértek, hogy egy éven belüliek legyenek!

Aaagassi!!!!
Ez csodálatos! Nem is tudom, mit mondjak! Ez annyira jó! Gratulálok nektek, nagy most a boldogság nálatok! Kívánok nektek minden jót! És természetesen én is szívesen megnézném a kis családotokat! ;)
Ez a zabpelyhes-meggyes süti nagyon jól hangzik. Kérhetünk receptet?

Lucuzs!
Többen is gondolkozunk, elindulunk az örökbefogadás útján... Jó látni, hogy járható út, és sikerülhet!!

Babicsek!
Ez az anyáknapi kép nagyon szép! Köszi! :) Jaj de jó, remélem eltünt a ciszta és ti is kezdhettek mindjárt!!!
Nekem azt mondta a dokim, mikor cisztám lett, hogy attól még az inszeminációnak volt értelme, mert lehet, hogy megrepedt a tüsző, és kiszabadult a petesejt, csak az ottmaradt tüsző közben cisztává vált.

Lányok!
Köszi az anyáknapi köszöntést!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda,
köszönöm,aranyos vagy...

képzeljétek egy ismerősömnek ( a kórházban ismertem meg,veszélyeztetett terhes volt) ma van a nagy napja. hamarabb inditották be a szülést,de én úgy izgulok érte. 39 éves és nekik is évekig tartott mire sikerült. még most megyek egy kicsit dolgozni,aztán bemegyek hozzá. remélem nem fogok sírva fakadni :)

este találkozunk,
Vendég
 


Bikfy!
Szuper, hogy ilyen jól haladsz a házidolgozatokkal! Drukk neked a vizsgákhoz!

Nati!
Bencének gyógyulást! Remélem, már jobban van! Küldöm én is a gyógypuszikat!
Köszi a kérdésed! Egyelőre nem jelentkezett semmi tünet, ami azt jelenthetné, hogy elkaptam valamit. Remélem már nem is fog! Nagyon jól éreztük magunkat, szombaton aludtam egy órát ebéd után meg egy felet vacsi után, hogy bírjam az esti társas partit... :) És persze nem okozott gondot az éjszakai elalvás sem!
Elmondtuk a társaságnak a nagy hírt. Sokan gratuláltak külön is, annyira jó érzés, hogy ott is sokan drukkoltak nekünk, és imádkoztak értünk. Jó volt megosztani, hogy az imák válaszra találtak! :)
Az én egyik barátnőmnek is osztott méhe van, de nekik spontán, azonnal összejött a baba, csak az első ultrahangnál derült ki, hogy két méhe van. Ha jól emlékszem kb. 2 hónappal hamarabb született meg a kisfia, de minden rendben van velük. Miután kiderült, hogy a két méhével nagyon nehéz teherbe esni, ahogy betöltötte a kisfiuk az első évét, rögtön elkezdtek próbálkozni a második babával, aki csodamód szintén az első adandó alkalommal beköltözött, és ő már a 38. hétig bent is maradt (a bátyus már előkészítette a terepet, jobban tudott tágulni a méhe). Szóval sikersztorik itt is vannak! Mindent bele!

Aviubi!
Ma mit mondott a dokid? Elmentél végül hozzá?

Beze!
Maradj csak pozitív! Én is próbálok az lenni! :)

Bazsa!
Sikerült meglátogatnod az ismerősöd? Nem hiszem, hogy gond lenne, ha sírnál egy kicsit, hisz olyan megható egy ilyen pici látványa! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki kismami, helyes, majd erősítjük egymást. :wink: Mikor mész uh-ra?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Csajok!

Én repkedek a boldogságtól!!!! :lol: :lol: :lol: Tegnap este megéreztem, hogy mozog a kistesó!!!!! :D :D :D Épp tusoltam, amikor bal lent egyértelmű remegést éreztem, ami nem volt köthető semmilyen bélmozgáshoz. Azonnal belémnyilalt a felismerés, hogy ez Ő volt. :D És szerintem nem tévedek, ismerős érzés, és az elmúlt 13 hét alatt még csak hasonlót sem éreztem.
Bogival is már a 14. héten éreztem valami gyanúsat és a 16. héten már biztosan.
Azt mondják a másodikkal lehet korábban!
És ma volt a második, délután a boltban a hentespult előtt, épp beszéltünk az eladóval, mikor megint ugyanaz az érzés. Hirtelen majdnem felkiáltottam, hogy megint rúgott, de aztán leesett, hogy nem nagyon illik a sonkaválasztós témához. :wink: :lol:

Tegnap anyáknapján kaptam Bogitól virágot, kistesótól, pedig másfajta köszöntést. Olyan jó!!! :D :D :D

Mindenkinek ugyanilyen csodálatos élményeket kívánok, minél hamarabb!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Megint rövid igyekszek lenni:

Luci!
Örülök nagyon a mocorgásnak, az én szívem is összeszorult.

Kiki!
Megint 1 napig tartott, barnás pecsételés, azóta semmi. Most már figyelgetem magam. Az az igazság, hogy én eddig nem hittem a beágyazódásos vérzésben, de mióta Tüű doki mondta, hogy bármikor lehet baba, néha elgondolkodom. Lehet, hogy a szervezetem próbálkozik? Vagy progi hiány? De akkor miért 1 napig? És nem vér, csak barnás folyás. Tüszőrepedéshez meg már késő volt. Nem tudom.... Majd meglátjuk.

Beze!
Pozitívságnak örülök. :wink:

Bazsa!
Megmondom őszintén, a te esetedet sem értem teljesen. UH alapján nem látják, hogy megrepedt a tüsző, miért kellett hozzá vérvétel? És egyeltalán miért vártak egy napig ilyen fontos dolognál a véreredmény kielemzésével? Mi az, hogy szerdán közlik, hogy tegnap megrepedt? Hát azért néztek pont aznap ultrahanggal. Vagy én vagyok bonyolult? :shock:

Ubi!
Örülök, hogy nem haragudtál meg, hidd el, nem veszítesz semmit, ha másik dokihoz mész. Itt így, lehet sosem lesz babád. Máshol meg még ha újra kezdetik is a vizsgálatokat, szépen haladsz majd előre. És lesz kistesó, nyugi! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek holnap reggel lesz az inszem! Ma megnézett a doki ultrahanggal, és még ott volt a tüsző. Így aztán megkaptam a tüszőrepesztőt, és holnap reggel megyünk. Ma többször éreztem szurkálást a hasamban, így gondolom reped a tüsző. Ugyhogy a fiuk 7-re mennek az ovi-bölcsibe, és párommal megyünk. Remélem megreped holnapra, mert aztán utazik el férjecském 1 napra... Most megint reménykedek!

Kikinda! Annyira jó, hogy így örül a környzeted! Ez azért hatalmas energiát tud adni!:) Én most inkább azon az állásponton vagyok, hogy ha összejön a baba akkor egy ideig nem fogok szólni a családnak, mert nagyon nem támogatnak. Igaz féltenek, de akkor is rosszul esik.
ugyanis amikor méhenkivülim volt majdnem ott maradtam, mert egy szemét orvos hülyének nézett, és haza akart küldeni, így mire kiderült mi bajom van, már tele volt vérrel a hasam, és a petefészkem szétrobbant. Ezért anyukám, és még páran nagyon nem örülnek, hogy inszemmel, és hormonokkal akarok babát....

Beze! Nagyon szép lányod van!

Luczus! Gratulálok a babamozgáshoz! Én is hamarabb éreztem a másodikat. Most még milyen kis kellemes, aztán nemsokára már a bordádat rugdossa! :wink:

Bikfy! Én igazán örülök amikor elmondjátok a véleményeteket, mert szerintem ti több tapasztalattal bírtok mint én, így nekem segítség amit írtok! Nekem idáig nem sokat mondott, hogy mekkorának kell lennie 1 tüszőnek. Még az inszemre is csak múlt héten kerestem rá, hogy hogyan zajlik. Igaz bár ne tettem volna...(sajna én a méhenkivülitől még most is rettegek, főleg mivel már csak 1 petefészket löhetek el...)

Na megyek, mert vinni kell a fiúkat aludni. És még keresünk 1 mesét is... ( mindig ugyanazt Anna, Peti, és Gergő mesék a kedvencek)

aviubi
 
 


Lucuzs, örülök nagyon, de jó! :D Lexit én a 16. hét utolsó napján éreztem először.

Bikfy drága, nagyon drukkolok, de ezt úgyis tudod! Lehet beágyazódás is. :wink:

Aviubi, nagyon szépen köszönöm! Drukkolok a sikerhez, méhen kívülire meg ne is gondolj, nem lesz az!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hahó!

Privik mentek. :lol:

Lucuzs! Gratula a mocorgáshoz!!!

Aviubi! Drukkolok holnapra!!!

Zabpelyhes süti receptet innen csórtam:
http://sutieshusi.freeblog.hu/archives/ ... y_meggyel/

Fincsi lett, én gyümölcscukorral csináltam.

Gyerkőcök szerencsére jó alvók és jó evők. No nem mondom, h szépségkirálynő választást nyernék jelenlegi formámban (meg amúgy se), de nem vészes a strapa.

Most szabadságon vagyok, amíg a papírozás le nem zajlik, azután gyed-en leszek, utána meg gyes-en. Majd csak 2011 őszén mennek oviba, addig itthon leszünk.
Vendég
 


Sziasztok!

Hú, Agassi, ez a zabpelyhes meggyes süti nagyon jól hangzik, amint lehet, kipróbálom. :wink:

Mindenkinek JÓCCAKÁT!!! :wink:

Ubi!
Szurkolok nagyon, járjatok sikerrel! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok :)
Kiki,
jó hallani,hogy van jó példa a dupla anyaméhesekről. nem lehet,hogy kétszarvú anyaméhe van? bár ugy tudom,h ott viszont tapadási probléma lehet.

lucuzs,
örülök a boldogságodnak,bitos nagyon jó érzés lehet :)

bikfy,
nem vagy bonyolult, én nem tudtam,h hogy tudják a tüszőrepedést megállapítani. én sem értem,h miért vártak másnapig. Ha elég nagy volt a tüsző,miért nem adtak tüszőrepesztőt és másnap inszem? na látod,ezért váltottam dokit. ma délután máshoz megyek ugyanabban a praxisban, róla eddig csak jót hallottam,tehát bizok benne,hogy nála minden másképp lesz.

aviubi,
sok sikert az inszemhez, legyél pozitív és higyj abban,h sikerülni fog.

aagassi,
akkor rád most egy szép időszak vár, sok időtök lesz egymásra.
nagyon örülök nektek :)



Én ma délután megyek az új dokihoz az inszemet megbeszélni, este jövök az infoval...

szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Akkor ez ma megint fontos nap lesz a topic életében.

Bazsának és Aviubinak is nagyon szorítok.

Bazsa!
Te aztán nem semmi vagy. Máris váltottál dokit? :lol: Talán jól tetted. A megrepedt tüszőhöz nem kell vérvétel. Ott látnak bevérzést, illetve sárgatestet.

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt!!!!

akciósoknak millió drukk!!!!!

Monic,
Neked pedig sok boldogságot és még megannyi örömtelli pillanatot névnapod alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Kép Kislányom Ágika 15 hetes

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


LEÁNYZÓ!!!! :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse!

Félelmetesen szép. Gyönyörűséges. Na és még hogy kislány? Megöl az irigység.... :lol: :lol: (tudod, az a jó fajta, ami kellemes és boldog érzés) :wink:

Mesélj, mit szólt a családod!

KépKépKép
bikfy
 
 


Moncsi!

Nagyon boldog névnapot kívánok!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Monic!
Boldog névnapot! :)

Beze!
Jövő hét szerdán megyek először. Az már a 6+2 lesz, remélem, már lesz szívhang! És remélem, hogy azután már jobban sikerül elhinni! :)

Lucuzs!
Ez csodálatos! Megértem, hogy felkiáltottál volna legszívesebben! Tegnap elmeséltem a férjemnek, aki azt mondta, hogy én már biztos jó hamar érezni fogom, mert ha valami furát, szokatlant érzek, akkor rá fogom fogni, hogy ez biztos a baba volt! :) Hiába mondtam neki, hogy első babával sokkal később szokták észrevenni a kismamik! :lol: Még egyszer gratulálok! :)

Bikfy!
Nem lehet, hogy az utrót hamarabb el kellene kezdened, nem csak mikor kb. a megjövetel esedékes? Én már a leszívás után elkezdtem használni, a visszaültetés előtt!

Aviubi!
Jaj, de jó, nagyon drukkolok neked mára!!!! Gyere majd, hogy hogy vagy, várunk!
Elég durva, ahogy a doki viselkedett veled, mikor gond volt, de azért inszem után szerintem még jobban odafigyelnek rád, rátok!

Aagassi!
Gyönyörűségesek a gyerekek! De jó, hogy lesz időtök szépen összeszokni, és otthon tudsz velük lenni. Annyira szép, ahogy családdá alakultok! :)
A süti tényleg jól hangzik! Én is kipróbálom! :)

Bazsa!
De, azt hiszem igazad van, neki kétszarvú anyaméhe van, és nem dupla. :oops:
Drukk neked is mára, gyere a hírekkel! :)

Nati!
Először nem értettem, hogy kik az akciósok... :lol: De rájöttem, hogy akcióra fel! Irány mindenkinek babásodni! :)

Eclipse!
Épp kérdezni akartam, hogy hol maradsz a hírekkel! Ez a kislány gyönyörűséges!!!

Syl!
Hogy vagy? Érzel valamit? Milyen a hangulatod? Gyere, mesélj!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Szombaton ebéd után mindketten fáradtak voltunk a férjemmel, így egy kicsit lefeküdtünk aludni. Úgy szokott lenni, hogy mikor a gyerekek a délutáni alvásuk miatt elcsendesednek, akkor leül beszélgetni a társaság. De míg elalszanak, eltelik kb. fél óra, addig mi is le tudtunk kicsit feküdni. Na, ekkor mondta a férjem, hogy menjek nyugodtan beszélgetni, majd ő alszik a babával! :lol: Látszik, hogy készül az apaszerepre! :lol:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

bocsi a bepofátlankodásért, csak Lucuzsnak és Eclipsének szeretnék gratulálni :)

Syl...nem is tudtam mi zajlik körülötted...:(

Üdv.
Aisha
aisha
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a dukokat!
Na megvolt az inszem. Megnézte a doki ultrahanggal elötte a tüszőm, én pont akkor kezdett bevérezni a tüsző. Amikor megtörtént az inszem akkor kezdett el nagyon sokat szurkálni a hasam, és azóta is folymatosan szurkál. Megmagyaráztam apának, hogy tuti várta a katonákat, és amikor észre vette, hogy megérkeztek akkor repedt meg, és rohan, hogy egyesüljenek! Hi-hi. :lol: Csak egy kicsit vagyok bolond... Doki azt mondta, hogy most nem ad semmi utókezelést, hanem csütörtökön megnéz, és akkor kapok valamit. Úgy izgulok, de szerencsére elég pozitívnak érzem magam!

Eclipse! Annyira szuper akislányod! Én még ennyire szép 3D képet nem láttam!

Bazsa! Szorítok neked nagyon!

aviubi
 
 


Hali lányok Bocs hogy nem jövök de sajnos halott van a családban ma lesz a temetése.(apukám nagybátyja) így igen sok a tenni való pl koszorúkat kelett kötnöm ma éjjel egykor fejeztem be őket sütés főzés.

AMint tudok jövök
Eclipse
Grat a kiscsajszihoz!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Aisha!
Gyere csak máskor is! Édes a Csöppséged!

Aviubi!
Ez szuper! Nagyon jó! Megnéz most csütörtökön? Kíváncsi vagyok, mit fog mondani. Engem sosem néztek inszem, lombik után két hétig. (A legutóbbi alkalomig azután sem...) Ez nagyon jó! Pihenj addig is!

Vius!
Részvétem!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok,

nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket, sajnos nem tudok jönni mert anyukám kórházba került, emiatt szinte sosem vagyok itthon, meg hát hó eleje van, eltemet a könyvelnivaló....

remélem nemsokára tudok majd jönni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


hali csajok!

eclipse,
ez tényleg csodás fotó, jajj de szeretnék már én is ilyennek dicsekedni...
... tudom,ami késik,nem múlik, eljön még az én időm is:)

aviubi,
köszi és én is drukkolok,hogy minden rendben legyen. ha minden igaz,akkor május közepén nekem is a "második" első inszemem lesz :) még a végén te leszel a zebrapárooooom :) na ne igyunk előre a medve bőrére :)

Bikfy,
akkor ezek szerint azért vett vért mert nem látott bevérzést vagy sárgatestet. de akkor a vér mit mutatott ki? na ugyis mindjárt megyek a dokihoz és majd jóóóóól rákérdezek. :)

Kiki,
attól függetlenül gratulálok azismerősödnek, ugyanis és ugy tudom ott tapadási gondok szoktak lenni,a dupla anyaméh elvileg nem hátrányos,kivéve annyi,h egy anyaméhbe kevesebb spermium jut.


Vius ,
öszinte részvétem...


na eszek,tusokol,aztán megyek a dokihoz és nagyon kíváncsi vagyok,h neki milyen lesz a hozzáállása. Nagyon remélem hogy megcsinálja ebben a hónapban az inszemet és nem kell várnom a következő ciklust! ha igen pár nap múlva el kell kezdenem a peteérést elősegítő gyógyszerem (Clomifen) ismeri vki? nem tudom van e ilyen otthon?

Jaaa egyébként tegnap voltam látogatni és az ismerősöm szegény nagyon kész van,ugyanis az egypetéjű ikrekből az egyik 500 gr a másik 1500 gr,uh inteziven vannak a kicsik és keményen harcolnak az életükért! Szeretnék mindenkit kérni, h imádkozzon egy kicsit a picikért!
köszönöm,

este jelentkezem!
Vendég
 


Lányok!
Tegnap elkezdtük a pocakfotózást. Szeretnék majd egy kis videót összerakni, amiben kb. fél, egy perc alatt laposból megnő hatalmasra a pocakom... Így még lapos hassal kell kezdeni a fotózást. :) Kíváncsi leszek, milyen lesz, bár még jó pár hónapot várnom kell, mire megcsinálhatjuk... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Vius! Részvétem!

Kikinda! Én is meglepődtem, hogy megnéz, de örülök neki! Gondolom azt akarja megnézni,hogy megrepedt-e rendesen a tüsző, de én biztos vagyok benne, hogy megrepedt, mert éreztem nagyon a szurkálást. Pihi? Hát próbálok nem sokat ugrálni, de a 2 fiú mellett ez a legnehezebb. De azért mindent megteszek.:)

aviubi
 
 


Bazsa! Én imádkozom az ikrekért!

Kikinda! Jó ez a pocakfotózás! Hidd el hamar elrohan az a 9 hónap, és nemsokára a kezedben tartod a pici babádat!

aviubi
 
 


Monic!
Gyógyulást az anyukádnak!

Bazsa!
Drukkolok neked nagyon! Én még erről a gyógyszerről nem hallottam! Itthon a Clostilbegit a népszerű gyógyszer, de annak van méhnyálka vékonyító mellékhatása. Bár sokunknak nem volt vele gondja.
Ismerősödért és a babáiért imádkozom! Nem lehet most könnyű nekik!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!
Kiki:Ma van 1 hete ,h volt az inszem,nem érzek semmit!
Azaz tegnap fájtak nagyon a petefészkeim,meg majd le szakadt a derekam,de ma már semmi! :roll:

Aisha:Köszi az érdeklődést!

Eclipse:Gratula a kis csajhoz! :D

Lucuzs:Nagyon jó érzés lehetett érezni,h megmozdult a pici!

Kép

Kép
syl100
 
 


Bazsa!

azt hiszem ez a Closty ottani megfelelője....nekem is valami ilyen nevőt írt fel és azt closty volt...

ha nem haragszotok akkor lehet jövök máskor is...igaz elég sok a teendőm a gyermek mellett.

Üdv.
Aisha
aisha
 
 


Aviubi!
Persze, a két fiú mellett nem könnyű pihenni! De úgysem azon múlik, én is viszonylag aktívan éltem a beültetés utáni két hetet... :)
A lényeg, hogy ne ugráljanak a hasadon. Bár, ezek a babák még akkor is meg tudnak maradni szerintem! Drukk neked! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Aisha!
Ez buta kérdés, persze, hogy gyere máskor is! Várunk szeretettel!

Syl!
Ne aggódj! Ha nincs tünet, az csak jó! Nekem se volt, és azóta sincs igazán tünet, mégis sikerült. Nagyon drukkolok neked! Kitartást!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Monic:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Aviubi, drukkolok, az időzítés tökéletes volt!

Aisha, persze, gyere, csatlakozz hozzánk!

Bazsa, a clomifen itthon a clostylbegyt. A hatóanyaga ugyanaz. Nekem nem vékonyította a nyálkahártyát, de tény, hogy valakinél előfordul.

Monic, jobbulást anyukádnak!

Kiki, ez tök jó ötlet. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok,

na megjöttem a dokitól.

na ez már jobb hozzáállás,mint az előző.

sőt kaptam egy kis naptárt,h hogy kell szednem a gyógyszert.
ma van a ciklusom 5. napja a petefészek 9 mm, méhnyálkahártya 5 mm.
5 napig szedem a gyógyszert és jövő kedden megnéz a doki újra.
ez tetszik. ( az előző 10 napig szedette velem a gyógyszert (első gyógyszer a ciklus 8.napján volt) és a ciklusom 20. NAPJÁN NÉZETT MEG ELŐSZÖR! )
akármerről nézem a mostani doki komolyabban veszi,nem?
Jajjj de örülöööök,és úúúúúúúgy várom már az első inszeminációt!

ja és ez a doki mondta,h kellett volna tüszőrepesztő az előző hónapban. Ugyhogy örülök,h dokit váltottam és remélem minden rendben lesz.

Beze,
most viszont tudom,h mekkora a nyálkahártyám és megnézem majd 1 hét múlva mekkora lesz,és kíváncsi leszek,h vékonyít e a gyógyszer.


Voltam bennt az ismerősömnél,a babáknak stabil az állapotuk,remélem így is marad. Mondtam neki,h járjon be hozzájuk sokat és adjon nekik erőt az életbenmaradáshoz! az anya közelsége szerintem rendeteget számít! Hát tiszta szívemből kívánom,h minden rendben menjen náluk!
Vendég
 


Bazsa!
Ez nagyon jól hangzik!!!! Tényleg jó, hogy dokit váltottál, úgy tűnik, ez az új ért is a dolgához és segíteni akar tényleg! Ez nagyon jó!
A babáknak továbbra is megy a drukk!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Beze!
Nem tudom hol láttam ilyen képekből összerakott videót, de nagyon tetszett, már akkor eldöntöttem, hogy ilyet én is szeretnék! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Kiki!
Lehet, hogy igazad van az utro-val kapcsolatban, de ez a hónapunk extra esélytelen, annak ellenére, hogy tudom, ilyen nincs. Együtt voltunk a 14. és a 20. napon, meg azóta a 24.-en. Na ennyi nem tudom, mihez lesz elég, de mikor gyakran voltunk együtt sem jártunk nagyobb sikerrel. Pecsételésnek azóta sem semmi tünete.

Bazsa!
Gratulálok az új dokihoz!!! Clomyfen Nitrát az nem más mint a Clostylbegit.

Ubi!
Örülök, hogy sikerrel jártatok. Hajrá, tapassz nagyon!

Aisha!
Isten hozott minálunk, jó, hogy jöttél. Én néha még átnézek hozzátok, akkor szoktam olvadozni a kis Zyva képeitől.

Syl!
Szuper, akkor 1 hét múlva tesztelsz is? Jujj, de várom.

Beze, Kiki kismamik, tessék sokat pihizni!

Moncsi!
Anyudnak jobbulást!

Rodika!
El vagy tűnve. Merre vagy?

Aagassi!
A suliban már kibírhatatlan meleg van, a játszón meg csak 1 pad. :shock: Persze mindenki azon akar ülni, hát érdekesen nézünk ki, ahogy ott nyomorgunk. :lol:
Hogy vagytok? Gyerkőcökkel minden rendben? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Drukk neked, egy kis pecsételés talán még belefér, tényleg lehet akár beágyazódás is. Tudod, nem a mennyiség számít, csak az időzítés... :) De tudom, ne kezdjek itt el a reménytelen hónap közepén pozitívkodni, majd úgyis lesz, ahogy lennie kell! ;)

Tényleg senki sem jött Bikfy óta egész este?! :shock:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Én még itt vagyok.

Kiki!
Hát én is azt hiszem, lesz, ahogy lesz. Lehet, így is betaláltunk. :lol:

Vius!
Neked az előbb elfelejtettem írni, hogy sajnálom. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi ma nem is volt? Reméelm azért nincs semmi baj.

KépKépKép
bikfy
 
 


Látom, már sehol senki, akkor mindenkinek jóccakát! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Huh! Azt még elfelejtettem írni, hogy Aagassi sütijét átmásoltam a receptesbe, remélem nem haragszik meg érte. Ott viszont könnyebben megtaláljuk majd.

Most már tényleg elköszönök. Mindenkinek csók!!!

Bumi és Timejka!
Adjatok életjelet magatokról! Mi van veletek Csajszikáim? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó regelt!

Bikfy,
te aztán jó sokáig fenn tudsz maradni! Én olyankor már rég alszom! Tegnapelőtt fájt nagyon a fejem,hányingerem volt,ledőltem és 7 körül már elaludtam. aztán a férjem ébresztett fél10-kor,h nem akarok e mellette aludni :) hát akartam :)

tegnap is olvastam még az ágyban és fél10-kor feladtam,mert annyira álmos votam.
én korán kelek,uh muszáj időben lefeküdnöm.

Leírjátok nekem röviden,h hogy volt az első inszemetek? Mikor kezdétek el szedni a gyógyszert, hanyadik napon volt az inszem, kaptatok e utána progeszteront meg ilyenek...

na megyek lassan melózni,
szép napot mindenkinek,
du. jelentkezem,
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: