Új privát üzeneted érkezett!

Heló mindenkinek!
Csak egy gyors visszaolvasás volt, mert ma pörögtem. Anyák napi vásár volt a suliban, és még azt én csináltam utoljára. Mostanra meg is érzem, fájogat a hasam, meg mindjárt itt a hányás ideje. De tényleg, beütemezte magát 21-21.30-ra az a fránya róka.
az én kedvemért csinálnak babgulyást sok féle húsból. Meg un. slambucot. Ez egy hortobágyi pásztor étel, finin tudja egy idős lovas ember csinálni. Úgy néz ki, leszünk vagy 30-an,+ a lovak :)

Én attól függetlenül, hogy vannak idétlen szülők, imádok tanítani. Úgy hiányoznak a gyerekek, olyan jó bemenni hozzájuk néha. Remélem, én nem leszek ennyire nagyra magammal öreg koromban:)

Vörösmacs! Hú, nem semmi a pocid:) Többiek? Mutassátok!
Én nem vagyok hasas, de olyan, minta fölfúvódtam volna. De lehet, hogy az már Mazsola???? :)

Kép
ebba
 
 


Sziasztok Csajok!!!!!!!

O.Agi, de szuper a babakocsi, ma én is majdnem leütöttem egyet a Vaterán, aztán meggondoltam magam, a pici kerekek miatt, mégiscsak téli babánk lesz.De lehet, hogy igazából már meg is bántam!

Vörösmacs, nagyon szép a pocakod!!!!!!!!!
Meg a kert is!!!!
Kétszer látod őket majd!De szuper lesz neked!
Igazából erre a hónapra tervezzük mi is a 4D u.h-t, de majd csak a hónap végére, mert lesz Győrben babaexpo, azon biztos tudunk néhány dolgot vásárolni, arra gyűjtögetünk, de ha valami csoda folytán marad, akkor hónap végén megyünk mindenképpen!

Mikegirl, mit dolgozol otthonról?
Az azért jobb, én is oylan szívesen dolgoznék itthon!Annyival egyszerűbb lenne minden!
De itt a hétvége!!!
Örülök, hogy Ati meggyógyult! :D

Angie, nyugi, ne is foglalkozz vele!Kedden én is úgy felhúzatam magamat, de nem szabad, nem éri meg!Bár nekem is fél napomba telt, mire lenyugtattam magam!

Aranyoska gratulálok, szuper!

Ebba, könnyen lehet, hogy ez már a Mazsola, nekem is látszik, sőt most mások szerint az utóbbi pár napban elég nagyot nőtt.
Biztos jó lehetett a vásár!
Nem akar múlni rókakoma?

Én meló után babáztam a barátnőmnél, aztán hazajöttem, lepihentem, mert úgy húzodott a hasam, vagy nem tudom.Csajok én minden új érzéstől úgy megijedek, ami kicsit furcsább.El is aludtam, aztán Andris szüleinél szalonnasütés volt, aztán gyors tesco, mert holnap ünnep, amoit persze délelőtt óta elfelejtettem!
Kitti névanpot kéne nekem is ünnepelnem, de nem volt már erőm, itthon maradtam inkább, Andris elment, most meg hiányzik!

Jó hétvégét mindenkinek!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Mindenkinek jó reggelt!!

Én már talpon, mosok, takarítok-most kicsit pihenés képpen net-család alszik...
:-D

Mabkaja: Olyan édes a babócád, nagyon jó az uh kép, azt mondják a hüvelyivel jobbat tudnak készíteni ;-)

Vayocon: Háziorvos várakozás: nálunk sem hivják be előbb, de lehet kérni időpontot 1-2 napra adnak is és akkor már nincs senki a rendelőben. Kérdezd meg lehet hogy nálatok is lehet kérni. persze ha aznap hirtelen kell menni, akkor nem adnak időpontot ;-(

dorka 84: Köszi, mostmár jobban vagyok, tegnap az émelygés is elkerült... De jó lehetett hogy tegnap hazamehetettek!!! Valahogy nekem is nagyon nehezen megy a munka, de nem akarok betegáll-ba menni, mert az sokkal kevesebb pénz. meg a kolleganőmet sem akarom így év vége előtt magára hagyni. jön az évvzáróműsor, ballagás stb. Igazából itthon csak unatkoznék :lol: inkább az a rossz, hogy sokat utazok kb 1,5 óra oda is és vissza is.Ha meg kocsival megyek, akkor tényleg nem éri meg mert rengeteg pénzt visz el a benzin :evil:


o.ági: bundáskenyér......hmmmm. meghoztad hozzá az étvágyam, az lesz reggelire ;-)

Vörösmacs: gyönyörűek a tulipánjaid! Nekem az egyik kedvenc virágom! Még jó így képen is nézegetni :-)

Gyancsi: kajadilemma: szerncsém van, nemigazán kell föznöm, a család hétköznap munkahelyen eszik meleget, hétévgén meg anyum sokszor meghiv minket( együtt lakunk-ők alul, mi felűl, emeletráépítéssel. Így két teljesen külön lakás mégis egyben :-) ).

babakocsi: a mienk is piros, a mózesünk világoskék és fehér. A netről szedtem le a képet, mert a padláson van a mienk összecsomagolva
szóval ilyen:
Kép

Remélem sikerült csatolnom :-)

Mózes: ez is csak hasonló a netről, merta milyen élénkebb bordó színű, de fajtára ez:
Kép

Ilyet meg szeretnék majd anyósommal varratni, praktikusnak tartom. szállításnál nem koszoljuk be az autót (férjem kicsit rend és tisztaság mániás, de ezt szeretem benne, nem zavaró :-D )
szóval kerékvédő:
Kép

rabbe78
 
 

 
 

Jó reggelt mindenkinek!

Látom Ti a hétvégét is korán kezditek!
Én ma kihasználtam hogy apjuk itthon van reggel: ))
Most angolon van, és addig írok míg nincs itt, és amig nem jön hozzám németre a kissrác....

Hát mindenkinek szépen kerekedik a pocakja, de az a szép benne: )
Az enyém olyan mintha hájas lennék: ( na de mindegy addig sem simiznek :lol:

Honnan szerzitek ilyen jó áron a babakocsikat? egy kérdés: tesóm azt mondta, hogy szerinte nem érdemes mózest venni ha a babakocsi teljesen vízszintesig hajtható. Erről mi a véleményetek? CSak mert láttam hogy sokan vesztek mózest is.
Én mostanában kezdtem csak figyelgetni, és kezdem kapizsgálni hogy nem is lesz ez olyan egyszerű.....
Szal kinéztünk egy multifunkcióst 89000rt ami szerintem nem rossz ár azért amit tud, de nem vagyok benne biztos hogy kell e ennyi minden. Meg ugye ha lehet olcsóbban akkor miért ne: )
Szóval kell a mózes szerintetek?
Illetve tud valaki valamit a parndorfi árakról? csak mert azt hallottam hogy az osztrákoknál olcsóbbak a gyerekcuccok, és több fajta is van!

Gyancsi!
Ja war alles sauber, ,und dann sind die gäste angekommen.....
:twisted:
De sebaj, lehetne szarabb is, pl ha takarítás előtt jönnek: )))
Merre laktok?

Mikegril:
Köszi a cicis bíztatást: )) majjd varratok szuperszoptatóst!!
Ami a családot illeti: Te megtanultál küzdeni az biztos, és az is tuti, hogy tudod mit nem szeretnél a gyermekeidnek. Ha olyan párod van, amiben biztos vagyok, akkor szuper kis családod van!
Azért mi is veszekedtünk és pl kaptunk pofont is! De persze az más!
Hajrá mindenben amibe belekezdesz! már állnak melletted!

Mindenkinek Szupernapos hétvégétT bocs de vár a kert, meg a fűnyírás!!! csudijó illata lesz!
Hmmm kinek volt az a gyönyörű kertje? csodaszép! Bele kell húznom: )

szijasztok mindenkinek: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok Csajok!!

Egy csomót írtam, erre bezártam az ablakot, áááááááá :evil:

Haynii-Én is úgy tudom, hogy a toxoplazma csak akkor veszélyes ha most kapod el, ha már régen átestél rajta, az kifejezetten jó, mert akkor nem tudod újra elkapni :wink: Egyébként én néha eszem nyers sonkát, olyat ami csak füstölve van, ez a kedvencem, régen tonna számra gyűrtem magamba ( a baba előtt) és még is negatív a toxoplazmám, szerintem mindent lehet enni csak mértékkel!! :wink:

Angie- Szerintem HK tuti, hogy minden info figyelembe vételével fogja kialakítani a véleményét, szóval nem fog feleslegesen amnióra küldeni, mert minden rendben lesz a babáddal ez biztos!!!!! :wink: Állítólag egyébként még sosem tévedett, akire ő azt mondta, hogy egészséges az a baba egészséges és kész!!! :D

Dorka- Nekem is szokott húzódni a hasam, ezért a házi munkát 100 részletben végzem, mert folyton le kell ülnöm :D Szalonnasütés nem hangzik rosszul....Lilahagyma meg kenyérke is volt??? :D

O.Ági- Ma gondoltam rátok, hogy már lehet, hogy boldog babakocsi tulajdonosok vagytok :D

Rabbe- Jó a babakocsi, ez is elvileg futáshoz van, ugye????Ez a kerékvédő tök jó ötlet :shock: :D Mivel mi sajnos egyedül vagyunk itt a nagyvilágban minden nap főznöm kell, annyira nehéz mindig kitalálni, hogy mit :roll:

Eta- Legközelebb ne engedd be a vendégeket, mond nekik, hogy jöjjenek egy hét múlva mikor már úgy is kosz van :D :D Nem is mondtad , hogy németet tanítasz?????Dann.....Ab heute reden wir nur auf Deutsch :D :D Mi Linz és Wels között lakunk, egy kertvárosban, Marchtrenk a neve :wink: Sok olyan kocsi van, ahol a mózes helyett a vizszintesig ledöntött sportrészt használják és ott nincs mózes rész egyáltalán.....Szerintem ezt mindenki maga dönti el, hogy mi tetszik, vagy melyiket gondolja hasznosnak, illetve hogy melyiket engedheti meg magának :!: Mi is elakarunk menni majd itt kint körbenézni, mert bevallom még egyáltalán nem néztünk sehol semmit :oops: Aztán közben meg lehet, hogy tényleg fele annyiért lehet kocsit szerválni, mint otthon.....na majd elválik :wink:


Vörösmaccs- Tök cuki a pocid, nekem is este simán van ekkora, de reggelre eltűnik :shock: Nagyon szépek a virágaid!

MikeGirl- Négy nap alatt állsz le a Duphastonnal??Akkor szerintem én is hasonlóképpen fogok cselekedni! :wink: Örülök, hogy Ati meggyógyult!

Aranyoska- Gratulálok a szuper eredményhez :D :D Jó unokahugozást!!Azt szerettem volna még kérdezni, hogy ezek a cuccok ( pelus, stb) ezek folyamatosan lesznek, vagy most az egyszer visszatérő alkarom???? :D :D :D

Ebba- Hanyadikosokat tanítasz??Ez a lovas dolog tetszik, gulyás miegymás, már csorog is a nyálam :D :D


Csajok mi kitaláltuk , hogy az egyik falat lefestjük pirosra, úgyhogy holnap meg kell csinálni, meg a kertbe virágokat ültetni, napellenző vitorlát felszerelni, ablakot pucolni...Ma meg kitakarítottuk az egész lakást, délután meg megyek meccsre, úgyhogy csak hétfőn leszek!!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét, jó majálisozást, kolbászozást-virslizést, és nem utolsó sorban Anyák napját mindenkinek, hiszen mi már mindannyian, félig vagy egészen, de azok vagyunk :D :D



Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdésre van időm.Lázas vagyok,fogalmas sincsen,h mit vehetnék be.
Szerintetek?

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Kinga! Algopirin, aspirin!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok, csenben csatlakoznék, én is novemberre várom, meg sem merem mondani, hanyadikat...


Ráhangolódásképpen olvasgattalak benneteket, jó kis csapapt vagytok. :)

És csak azt szeretném mondani, aspirint NE, az algo sem az igazi, egyes országokban bevonták rég, ha muszáj, ibuprofen, nurofen, amiből van babának való is.

(mózeskosár meg téli babánál jó, védettebb, könnyebb jól bebugyolálni, aztán nagy kerék... de az olyan hóban, mint idén volt, csak kenőd vagy más hasonló, amivel esélye van az embernek. )

freestyler
 
 


Szia Freestyler!

A kórházakban is algopirint adnak a kismamáknak, akkor annyira káros nem lehet. Aspirinről megoszlanak a vélemények, de egyre több helyről hallani, hogy nem árt.
Lényeg, hogy a magas láz a legártalmasabb a magzatnak, ilyenkor kötelező a csillapítás, mert a gyógyszer kevésbé káros, mint a láz.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


aspirin hígítja a vért, ("fokozza a hajlamot a vérzésre"), ami a terhesség alatt nem ideális. Ezért nem. Kórházban adtak algot, mióta vényköteles nem gyakori. (és a láz sem feltétlenül ártalmas, lehet hűtőfürdővel is, nem csak kemikáliával csillapítani). Csak azért írtam, mert gondoltam nem árt több info. :) És mert nem tegnap óta járok ezeknek a kérdéseknek a nyomában. Kb. napi szinten, mert gyereknek sem szeretek gyógyszert adni, míg meg nem vagyok győződve, hogy többet használ, mint árt.

Nem akartam ettől függetlenül okoskodni. SZép napokat.

freestyler
 
 


sziasztok, kismamik!

minden leendő anyukának, és már meglévő anyukáknak boldog anyáknapját!:)

kicsit eltüntem mostanában. igaz itthon vagyok, de csinálom a sulimba a dolgozatokat, mostanában vannak a leadási határidők..
Nálam még mindig itt a róka, eléggé intenzíven, most már nem csak émelygek..:(
két napja megörültem, hogy nem volt róka, de ma reggel rájöttem, még mindig itt van.:)

mikegirl: néztem a fotókat, nagyon édes a kisfiad.:) örülök, h meggyógyult:) Te meddig tervezel dolgozni?

vörösmacs: szépen alakul a pocid.:) kb most az enyém is itt tart 10 hetesen.:) a férjem azt mondja, egyre jobban látszódik.:)

dorka: meddig tervezel dolgozni? neked pontosan meddig is tartott a rókás időszak?

aranyoska: gratula anegatív kombinált teszthez!:)

rengetegen vagytok, alig bírom követni az eseményeket.:)így ne haragudjatok, ha nem tudok mindenkihez írni.

én csütörtökön voltam a uh-n, akkor voltam 10 hetes. KÉpzeljétek, integetett nekem a babám, és kétszer ugrott is.:) nagyon édes volt. 2 hét múlva 12. heti uh. De nekem a dokim semmit sem mondott a down szűrésről, kombinált tesztről...ezt mikor kell megcsinálni?

ha minden igaz, jövő héten bemegyek dolgozni, kb 2 napot, próbálom majd elintézni a munkahelyemen a dolgokat, szabit kivenni stb. pénteken megyek védőnőhöz is.

és íme, egy fotó a picikémről!:)


Kép

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Írtam egy csomót, aztán elszállt........ :twisted: :twisted: :twisted:

vörösmacska - szép kert :)

angie - idióta főnök :twisted:

aranyoska - gratula a teszthez!!! Vendégség jól sikerült?

ebba - finom kaják :D

dorka - Majdnem ugyanazt, mint bent 8) Levelezgetek, doksikat nézek át, koordinálok, ügyeket terelek helyes mederbe. Ehhez telefon és notes elegendő, ezek pedig működnek itthonról is.

rabbe - irigy vagyok a hétalvó családra :lol: Ha Ati 1/4 7-ig alszik, az már királyság.
A kocsi nagyon szuper, a hordozó is jó. Nekünk is ilyen típus van, én szerettem, és elégedett vagyok vele. A kocsivázra passzol? Mi vettünk egy ilyet hozzá, és így nem kellett cipelni:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25
És olyan törépre összehajtható, és szuper, mert a szűk helyen is jól lehet vele lavírozni :lol:
A kerékvédő nagyon praktikus!!!
Kíváncsi vagyok férjed rendmániájára. Nemtom mlyen körülmények között laktok, de nálunk a nappali gyakran vastagon játék :lol: (A gyerekszoba a felső szinten van.)

Eta - az én véleményem, hogy a mózes teljesen felesleges. Autóba sosem tenném, egyébként meg a bundazsák is van olyan jó, ha nem jobb. Nekünk sosem volt. Jöhetnek az ellenvélemények :lol:

Gyancsi - doki ajánlása duphaston leállásra a napi 3*1-ről: 2 nap 2*1, majd 2 nap 1* este.
Falfelstés nálunk is lesz, ha bebizonyosodik, hogy tényleg fiú a kistesó. Az a szoba most narancs színű, ahová kerülne....
Ja, és a nevet már akartam írni: Barna az én favoritom, de apa hallani sem akar róla :cry:

Kinga - már jól vagy? Láz elmúlt?

Üdv freestyler!!!
Sziasztok, csenben csatlakoznék, én is novemberre várom, meg sem merem mondani, hanyadikat...

Naaaaaaaaaa, azért mégis.... :wink:

Henne - ha bent vagy, csörgess meg, hátha össze tudunk futni, ha többre nem, akkor egy teára. Én aug végéig tervezek dolgozni.
Helyes picúrka!!!! :D

Csajok, mi meg koncepciót váltottunk, és elemes bútort keresek Atinak. Már nagyobbacskáknak valót, és akkor a kistesó kapná meg ezt a bútort. Minek vegyünk mégegy kiságyat, pelenkázót??? De nehéz a dolgom, apának semmi nem felel meg. Hol árban, hol kinézetben :lol: :lol: :lol:
Ja, és rájöttem, hogy rucikat vennem kell, mert Ati nyári baba, és 62-es téli rugik nem nagyon vannak szerintem.....de meg kell néznem. Én 56-os dolgokra nem nagyon költöttem annak idején, és be is jött. Ati 59 cm-el született :lol:

Az állatkertet, majálist és anyósékat megjártuk. A két első jó kis program volt, utolsóról inkább nem írok :oops: :oops: De örült a kistesónak, bár nehezen fogta fel. Olyanokat kérdezett, hogy ez már biztos? És egy csomót bőgött, örömében. Elég gáz szitu volt, meg a többi is.
Most mennem kell, holnap meló.
Remélem mindenkinek jól telt a hétvége. Mindenkinek rókamentes szép jövő hetet kívánok!!!!!

mikegirl
 
 


mikegirl: igen, a kocsira rátehető a hordozó és a mózes is. A mózes amiatt fontos, mert ez a fajta babakocsi nem jó újszülöttnek csak 6 hónapos kortól, bár összeszereltük mikor vettüók és majdnem viszintesig fektethető. majd meglátjuk. Meg a keresztlányunktól kapunk egy elég használt babakocsit-de a célnak tökéletesen megfelel-és az tökéletes egy újszülöttnek is. annak is van hordozója ami rápattintható. Szóval babakocsit nem kell vennünk :-)
Az én fiam is 60 cm -l született igy épp hogy jók voltak az 56-s ruhák, bár nem is volt abból sok, mert kánikula volt és csak bodyt adtam rá újszülöttként is :-)
Hááááááát igeeeeeeeeen, a rendmánia......... van is belőle vita eleget. A gyerekszoba összesen 8 nm2 így én nem várom el hogy ott játszon, mikor a 20nm2 nappali erre sokkal tökéletesebb..... :-D sajnos minden este összekell pakolnia....már megszokta a gyerek inkább mégis a kisszobájában játszik :-) persze abból most még kettő van neki: egy játszó és egy tanulós-alvós. A kistesót majd a játszóba tesszük. de hogy hova teszem Ádám rengeteg játékát?! Nem fér a másik szobába :oops: :oops:

Pénteken megyek uh-ra nagyon félek......remélem dobog még a pici szíve.... de miért ne dobogna?!! :wink:

Henne: édes a picid :-)

freestyler: én is kiváncsi vagyok, nekem ez a hatodik terhességem van már egy 9 éves fiam :-)

rabbe78
 
 


Sziasztok csajok!

motyók,árak!!!!

pelenka: kb. 250db van,Aloe Vera-s Pampers 3-6kg 30.-/db

Törlőkendő:Aloe Vera-s Pampers.van 12 illetve 15 db-os.50.- és 60.-/csomag

Cumi:Nuk cumi(kék,rózsaszín,halványzöld) 200.-/db

babavíz 0,5l:

Gyümölcslé 0,2l:nem csak babáknak,hanem kismamáknak is ajánlott!! 100.-/üveg

Műanyag kiskanál,tányérok(bontatlanok!,tea filterek(édeskömény)ezek is vannak,ha valakit érdekel!

Az árak változhatnak,ha valaki valamiből nagyobb mennyiséget kérne.Illetve valaki kérdezte,h ezek a cuccok folyamatosan kaphatóak-e...nos az a helyzet,h erre még ők maguk sem tudtak válaszolni,akiktől hozom :)
Egyenlőre van,az a tuti...én pelust vettem 200db-ot,3 cumit,minden színből egyet :oops: és pár apróságot,csak ajánlani tudom.
Vannak fent képek a g-mail-ünkön....megnézte már őket Szisszkán kívűl valaki???
Ott viszonylag jól látható az összes termék :wink: HA KELL SEGÍTSÉG ÍRJATOK!!!

Más:Köszönöm a gratulációkat,már nagyon vártam a kombinált eredményeket és nagy megkönnyebbülés volt olvasni az eredményt.
TúL vagyunk a hétvégén,elmentek ma ebéd után a vendégek és én azzal a lendülettel fordultam be az ágyba,mint egy kupán vert nyúl :oops: Rettentően elfáradtam,mert amúgy is egy elég lelkes házigazda vagyok,szeretem,ha mindenki elégedett és nem kell senkinek fáradoznia,de ennek ma estére meg lett az ereménye.KONKRÉTAN MINDJÁRT BESZAKAD A DEREKAM :(
Remélem reggelre elmúlik.
Gratulálok az újonnan érkezőknek és a fotókhoz is.

Lányok már nem sok időnek kell eltellnie és már arról fogunk csacsogni,h kinek fütyis babája és kinek meg kiscsajszija lesz-e:lol: ...nem tudom ti,h vagytok,de én teljesen be vagyok sózva.Igazából mindegy ki érkezik,csak szeretném már a nevét szólítani,úgy sokkal bensőségesebb és személyesebb...szerintem.

Ne haragudjatok,h nem írok egy ideje külön mindenkinek,de amennyire tudom tartom a lépést veletek és olvasok.Ha olyan van,úgyis kommentálom :wink:

Most pedig megyek keresek egy tisztást és elterülök,mint a nagy Alföld. :wink:

Sziasztok csajok!!!

..és NAGYON BOLDOG AYÁK NAPJÁT kívánok mindenkinek!!!!!...én a páromtól kaptam egy csokor gyöngyvirágot :oops:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


hatodik



hú, jó pelenkaár a 30 Ft, de azért vigyázzatok, a 3-6 kg nem olyan nagyon sokáig jó. Ill gyereke válogatja. :)

freestyler
 
 


Aranyoska: én is megnéztem és irtam neked rögtön privit. nem kaptad meg? kértem 100 pelust és 100 törlőkendőt :oops: Még azt is írtam, hogy jártok-e novemberig pest környékén vagy mi megyünk majd felétek, a pénzt meg utalom :-) csodálkoztam is hogy nem irtál vissza

rabbe78
 
 


Szia rabbe78!


Sajnos nem kaptam meg :cry:
Popsitörlőből a 12 vagy 15 dbos kellene?és 100 db vagy 100 csomag?...nem mindegy :wink: Utána kérdezek melyikből mennyi van.
Biztos,h megyünk Pestre,de most,ne kérdezd meg,h pontosan mikor :wink: Feltudjuk majd szerintem vinni,de ezt még megbeszéljük.
Priviben küldhetnél nekem egy telefonszámot,és majd hívlak!

Valaki más???

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska ment a privi reméléem most megkapod....

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Pénteken megvolt a 12. heti uh. Minden rendben a babánkkal, apa és Marci is bent voltak, nagyon élvezték :) 54 mm a törpink, és mindene megvan :) Voltam házi orvosnál is, meg ekg-n. Minden rendben volt ott is! Aztán csak délután 5 körül értünk haza, nagyon fáradt voltam már.

Hétvégén tanultam, és voltunk majálison is, jó volt nagyon :)

Kép a babánkról:
Kép

Én hétvégén elkezdtem összeírogatni dolgokat, hogy mik kellenek nekünk (meg számolgatni...)


még visszaolvasok és jövök!

szisszka
 
 


SZiasztok

Ebbe én is úgy látom csak mintha hájasabb lennék, de nincs még olyan terhesnek kinéző pocim. de nem baj, szerintem lassan nekünk is látni majd.

Dorka biztosan csak a méh növekedését érezted, nekem is szokott ilyen lenni.

Rabbe jó a kocsi. Én most a TFK-ba gondolkozom, van egy könnyű modelljük, 8 kiló körüli amihez lehet mózest és hordozót is csatlakoztatni és most le van értékelve a Brendonban. Valaki ismeri ezt a márkát? jópofa ez a kerékvédő :)

Eta igazad van ami a kocsit illeti jó lenne mózes nélkül is ha vizszintesig lehajtható. de nagyon kevés ilyen kocsi van a legtöbbet csak majdnem vizszintesig lehet és elég sokan mondják hogy az nem jó a babának. persze eltérnek a vélemények. Melyik multisat néztétek ki?

Kinga hogy vagy? remélem elmúlt a láz. ha nem szerintem legjobb ha felhivod a dokid és megkérdezed mit vegyél be. akár pálmai rendelőjét is hivhatod szerintem biztos segit a nő, aki felveszi. de azért remélem már túlvagy rajta

Henne gratu az uh-hoz cuki a baba. a down kórt a 12. heti uh-n nézik, nekem akkor vették le a vért a kombinálthoz, de előtte utána is lehet kb egy héttel ha jól tudom.

Aranyoska szerintem én is veszek majd pár dolgot. Postázni is tudod? A napokban írok, mit szeretnék.

Mi hétvégén voltunk anyukáméknál nagyon jó idő volt, ott voltak az unokahugaim, keresztfiam is, jó volt. Ikertesóm holnap megy uh-ra drukkoljatok neki, most fogja először látni a babát (eddig csak a petezsák látszott). Ja valaki kérdezte igen egypetéjűek vagyunk :) Én már alig várom 25-ét akkor tudjuk meg fiú vagy lány :) én is be vagyok már sózva

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Csajok!

Gyorsan átfutottam az hétvége eseményeit. Úgy látom, már megint mozgalmasan telt mindenkinél.

Angie!
Annyira sajnálom a munkahelyi körülményeket. Annyira borzasztó, hogy a rohadt pénz miatt el kell viselni minden arogáns, bunkó főnök baromságát. Remélem javul a főnököd hozzáállása.

A pocakom nekem is nagyot nőtt az elmúlt két hétben. Mostmár le sem tudnám tagadni, hogy terhes vagyok. A nővérem a hétvégén adott néhány kismama ruhát (nadrágok, blúzok). Mikor felpróbáltam őket, valahogy olyan nagyon terhesnek éreztem magam:) Azt hiszem még várok velük egy kicsit.

A babakocsi:
Köszi a sok érdeklődést:) Valóban babakocsi tulajdonosok lettünk kb 1,5 órára:) Elmentünk a kocsiért. Tüzetesen átvizsgáltunk rajta mindent, átadtuk a pénzt és hazavittük. Otthon természetesen egyből rávetettük magunkat, és amikor össze akartuk csukni, és csak akkor vettük észre, hogy mozog az a gomb, amit be kell nyomni ilyenkor. Sőt, egyszerüen kivehető. El volt törve. Gyorsan bepakoltunk mindent a kocsiba és visszamentünk az eladóhoz. Mikor mutattuk neki, hogy mi a helyzet, Ő azt mondta, hogy amikor ők odaadták, nem volt semmi baja, biztosan mi törtük el. Csak éppen az volt vicces, hogy a amikor letörik egy műanyag kis pöcök, akkor véleményem szerint a törött felületnek nem kellene koszosnak lenni. Nem akarták visszaadni a pénzt. Én már tiszta ideg voltam, inkább visszaültem a kocsiba és a férjemre bíztam a dolgot. Nem tudom mivel győzte meg őket, de végül visszaadták a pénzt azzal a kéréssel, hogy a Vaterán ne írjunk negatív véleményt az eladóról. Jó lecke volt. Ekkor megbeszéltük, hogy mégis új kocsit veszünk.

Na majd jövök még, de most vár a munka.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.03 21:38-kor.
Vendég
 


Lányok!
Akit érdekel valami legyenszives a hétvégéig pontosítani,mert szombaton hozzák hozzám az eddig megrendelteket és eltudnák azokat is egy kanyarral hozni,illetve jó lenne tudnom,h kinek miből mennyi kell,mert véges a készlet,nehogy valakinek potyára ígérjek!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Lányok!
Elküldtem a közös gmailre a babakelengyelistát, ott megtaláljátok! ;)


Babakocsi:
Nézzetek szét a babyoutletben is, én csak ajánlani tudom! ;)
http://www.babyoutlet.hu
A kombi és a travel systemes kocsik között vannak jók szerintem jó áron, amik már újszülött kortól használhatóak! :wink:
És odamentek, jól megcibálhatjátok, nyithatjátok, csukhatjátok, tologathatjátok, kipróbálhatjátok! ;) És van rá garancia is (leglábbis nekünk volt a cuccokra)
A férjem pl. kb. 15-ször kérte meg az eladó csajt, h mutassa meg, hogyan kell nyitni-csukni a kocsit :D
Na jó, nem reklámozom tovább, csak nekünk tényleg megérte ott vásárolni. ;)
Én is azon a véleményen vagyok, h vízszintesig dönthető babakocsi + hordozó...

Vayacon
Én is ezt írtam a terhesvitaminról! :) Én Marcival minden nap szedtem az elevitet, és 3000 grammal és 53 cm-mel született. Még mondták is, hogy milyen pici, én meg először jól megijedtem... de aztán elmondta azsülésznő h a többi babához képest kicsi, de amúgy teljesen normális :D
De jó, hogy van ikertesód!!!!! :) De szuper lehet!!!!!

Ági
Bundáskenyér nyamm, én azt csináltam szombaton reggelire, imádom! :)
Babakocsi: lehet, hogy azért tették vissza, mert ugyanaz volt mint nálatok... de legalább irják ki a hibáját basszus, igy tisztességes.


Gyancsi
Amikor én szültem, volt egy csajszi, aki csak szülni jött haza :) Utána mentek haza Németo-ba (dec. elején), aztán meg jöttek vissza karácsonyozni :)
Gipszből meg dekuból is lehet nagyon szép babadekorokat csinálni ám! :wink:

Hajni
A lényeg, h minden rendben van! Azért milyen dolog már a frászt hozni a kismamikra ???!!!:?

Dorka
Munkaundor megvan még?

Vörösmacska
Szééép a pocakod! :) És a cicád is nagyon édes!
Óóó és a virágaid is nagyon szépek!!!

Mikegirl
Tök jó, hogy otthonról tudsz dolgozni!!!!

Angie
Főnök: grrrrrrrrr.....
Múltkor a House-ban volt ilyen, h egy pasi mondta, a Cuddynak, hogy: "hallottam, hogy beteg a gyermeke, sajnálom, tudom milyen lehet... azaz a feleségem tudja..."

Rabbe
Szupi a babakocsitok! :) A kerékvédő de szupi ötlet!

Eta
Nekünk is igy volt ahogy a tesód mondta, vízszintesig dönthető babakocsi, az autóba pedig hordozó. Télen amikor babakocsival mentünk sétálni, vagy orvoshoz, akkor tettem a babakocsiba egy vastagabb babaplédet, meg a gyereket is betakartam, plusz vastagabb lábzsákunk van a kocsihoz. És nem volt bundazsákunk sem, overállban tettem be a babakocsiba a gyereket.

Kinga
Remélem jobban vagy már!
Mondjuk én úgy tudom, h szoptatás alatt is algopirint lehet csak bevenni...

Freestyler
Üdv itt köztünk!

Henne
Gratula a fotóhoz, édes a babád! :)

Emese
Gratulálok a jó eredményhez!
Ügyesen lebonyolítottad a hétvégét, nem csodálom, hogy elfáradtál!

szisszka
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Ismét olyan gyorsan elrepült a hétvége :(
Kicsit szomorú vagyok, mert Andrissal egy csöppnyi időnk sem jutott egymásra, ami nagyon bánt most :( Úgy hiányzik!
Pénteken este szalonnasütés, Gyancsi, volt lilahagyma is, de én nem ettem, mert a hagymát amennyire szerettem, annyira nem bírom most megenni.
Utána nekem már nem volt erőm névnapozni, Andris elment, hajnalban jött haza, de én mondtam neki, hogy bulizzon érezze jól magát!!!!
Szombaton majálisozás volt, teljes kifáradás, kidőltem.Tegnap Anyák napja,fél percet sem voltunk kettesben.Szóval ezen a hétvégén akkor voltunk ketten, amikor aludtunk.

Rabbe, igen a táppénz gusztustalanul kevés.És vonattal jársz vagy busszal?
Én kocsival járok sajnos, mert máshogyan ne is tudnám megoldani,kb 2 órával kéne korábban kelnem, amire nem igazán vágyom.Olyan rossz helyen lakunk a vasút szempontjából, és a munkahelyem is rossz helyen van.A buszt meg egyátalán nem bírom.
Lassan már biztos múlni fog az émelygés.
Szuper ötlet a védő a babakocsira, és szuper a babakocsi!
Ne beszél bolondságokat!Persze, hogy minden szuper lesz pénteken, és dobogni fog a pici szíve, és meglátod szuper lesz látni!!!

Gyancsi, megvolt a hétvégi nagy project?Mármint a falfestés, ablakpucolás stb. Jó idő volt, úgyhogy biztos jó lehetett a kertben!!!

Kinga lement a lázad?Mit vettél be végül?

Freestyler, üdv itt és gratulálok!
Mesélsz kicsit magadról nekünk?

Szisszka!!!!!!!Nagyon szép a babád!!!!!!!!!!!


Henne neked is nagyon szép a babád!Már nem dolgozol?

Mikegirl, de jó neked, hogy tudsz otthonról dolgozni!!!
Tulajdonképpen én is simán tudnék szerintem, de hivatal szóval nem működik! Édes lehetett Ati, azért kíváncsi lennék, hogy mi zajlik le ilyenkor a kis fejükben!
Anyóséknál katasztrófa volt?Nekem olyan szerencsém van vele.

Aranyoska, derekad?
Akkor te nagyon ügyi voltál a hétvégén!
Én is már nagyon kíváncsi vagyok, hogy kislány vagy kisfiú, és én is a nevén szeretném már szólítani!!!

Vayacon, 25-én milyen ultrahangra mentek?
Hozd ám a híreket a tesódról is!!!!

Ági, én is ezért félek a babakocsi vásárlástól!!!Örülök, hogy végül jól sült el a dolog.De még mindig úgy vagyok vele, hogy nem akarok újat, mert horror az áruk!Sajnos!

Szisszka, köszi a listát, mindjárt jól meg is nézem, meg az outletet is .Munkaundor sajnos még megvan.
Veletek amúgy mi újság?Jól vagy?Nem írtál magadról!

Puszi mindenkinek!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Helóka!


Már régen jelentkeztem. Hétvégét a nővéremnél töltöttük Párkányban.Szuper volt , sokat sétáltunk, dumcsiztunk.nagyon ritkán járunk mert 150 kilométerre lakunk tőlük. Nővéremnek 2 éves a lánya annyit beszél már. Legszomorúbb volt amikor mentünk el ,úgy sírt hogy o is menni akar velünk. Majdnem vele sírtam.

Kocsikat én is lesem de megvárom míg megszületik a kicsinkó.Fiamnál is így volt kilestük a kocsit megbeszéltük az eladóval a dolgokat és amikor megszületett a babóka, férjem ment el érte.

Szisszka nagyon cuki a babókád.

Üdvözlet az újaknak!

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok!


Köszönöm szépen a hozzászólásokat és az érdeklődést,a láz már elmúlt,maradt ez a fránya torokfájás.
Felhívtuk az ügyeletet ahol közölték No gyógyszer csak hűtőfürdőzés.
Hát most már értem miért sírtnak gyerekek hűtőfürdőzés közben.Ölég kellemetlen.... :(

Megjött a Down-kór szűrés eredményem:negatív!!!!

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Kinga, szuper hogy lement a lázad. Gyógyulgass!

Dorka sima kontrollra megyünk, illetve ha minden igaz megmondják az AFP eredményt. meg akkor tudom meg a down kór eredményét is, elvileg meg lehetne nézni csak rossz a jelszó. lehet addig még felhívom őket

Eclipse beszéltem Erikával nagyon aranyos, szimpatikus így hang alapján. Elvállal engem meg ikertesómat is, jövő hét pénteken találkozunk vele. :) Szerintem hozzá járok majd jógára is, csak még nem tudom, melyik időpont lesz jó. Valószínűleg jövő héten kezdek.

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Csajok!

Én repkedek a boldogságtól!!!! Tegnap este megéreztem, hogy mozog a kistesó!!!!!:lol: :lol: :lol:
Épp tusoltam, amikor bal lent egyértelmű remegést éreztem, ami nem volt köthető semmilyen bélmozgáshoz. Azonnal belémnyilalt a felismerés, hogy ez Ő volt. És szerintem nem tévedek, ismerős érzés, és az elmúlt 13 hét alatt még csak hasonlót sem éreztem.
Bogival is már a 14. héten éreztem valami gyanúsat és a 16. héten már biztosan.
Azt mondják a másodikkal lehet korábban!
És ma volt a második, délután a boltban a hentespult előtt, épp beszéltünk az eladóval, mikor megint ugyanaz az érzés. Hirtelen majdnem felkiáltottam, hogy megint rúgott, de aztán leesett, hogy nem nagyon illik a sonkaválasztós témához.

Tegnap anyáknapján kaptam Bogitól virágot, kistesótól, pedig másfajta köszöntést. Olyan jó!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Voltunk ma utoljára a BMC-s orvosunknál! Megnéztük megint a két tökmagot, eszméletlenül kalimpáltak a kezecskékkel, meg rugdalóztak a lábacskákkal, fickándoztak össze-vissza. Annyira ugrándoztak, hogy nem is kaptam valami jó képet róluk, pedig olyan szépen látszódott mindenük a monitoron.
DEEE sajnos a "B" babácskánk nem fejlődött annyit, mint kellett volna. "A" babuci 4 cm-es, "B" babácska pedig csak 3,3 cm.
Eddig is volt minimális különbség kettejük között, de most a kicsinke nem nőtt akkorát saját magához képest, mint kellett volna sajnos :( . Ezt a különbséget Tanár úr elég szignifikánsnak ítélte, felmerülhet a gyanú, hogy valami fejlődési rendellenesség van. :( Nagyon megijedtem. Férjem biztat, hogy nincs ott semmi baj, várjuk meg először is, hogy mit mond pénteken a saját nőgyógyászom, aki UH specialista.
UH előtt jól átrágtuk, hogy elmegyek kombinált tesztre az Istenhegyi útra és én döntöm el, hogy vállalom-e (nem vállalom) a vetélési kockázattal járó amniocentezist, amit egyébként a korom miatt kellene, ráadásul ikreknél kétszer szúrnak a hasba.
De ez az UH eredmény alapján azt mondta, hogy visszaszívja amit az előbb beszéltünk, mert mivel nem egyformák, nem ajánlja a kombinált tesztet, hanem kell a magzatvízvétel, nehogy valami baj legyen a kicsivel.
Hát valahogy eddig nem gondoltam ilyenekre, hogy ez megtörténhet, hogy valami baj lesz a babácskákkal. De remélem nem lesz semmi gond. :D
:( De azért ha tényleg valami baj lenne vele, jobb lenne, ha inkább most mielőbb derülne ki, mint később.

Maccs
vörösmacska
 
 


Vörösmacska:nagyon szorítok,h minden rendben legyen,mind a két kis mazsolával :wink: Biztosan nem lesz baj...a fő,h ,ne idegeskedj...bár könnyű ezt mondani,de ameddig lehet csak optimistán,azzal nekik is többet segítesz! :)

Lucuzs:épp az előbb szóltam apának,h amikor elfeküdtem picit a fürdőkádban és a kezemet a hasamra tettem,mintha éreztem volna valami olyat,amit eddig nem,de mivel nem volt olyan erőteljes,még nem merem elhinni,h ezt már a törpe művelte :wink: most még ennél is jobban fogom figyelni,ha ő volt akkor napról napra több ilyen lesz,remélem!

@kinga@:jobbulást!!!Én torokfájásra beszoktam kapni egy teáskanál mézet,úgy magában(pedig okádék az íze,legalábbis én utálom) :shock: ,de segíteni szokott!


Szisszka:elolvastam a listát,nagy segítség lesz...én a magam nevében,köszönöm!

Dorka:sajnos a derekammal én rengeteget kínlódok.Nem tudom ki,h van vele,de nekem estére teljesen beáll,és ha egyszer lefekszem még megfordulni is nehéz,mert annyira fáj.Terhesség előtt is sokat szenvedtem vele,most meg főleg sz*rakodik:(
Meg említem pénteken a dokinak,akkor megyek terhesgondozásra,meg védőnőhőz is..mert anyu mesélte,ha mikor velem volt terhes,ő is sokat szenvedett vele,de mivel a mensis derékfájáshoz hasonló volt,nem foglalkozott vele,(megjegyzem,h nekem is fájt mensinél,de ez durvább)aztán később veszélyeztetve lett velem és 3 hónapot töltött a kórházban,mert kiderült,h folyamatosan tágult :cry: :? ..és sajnos a 3 évvel ezelőtti abortuszomnál felhívta az orvos a figyelmem arra,h elég nyitott a méhszájam...szóval nem tudom mi lesz,de abból,ha megemlítem neki,baj nem lehet.
Ti?Van valakinek hasonló panasza?

Vayacon:várom a leveled,h mi érdekel a cuccok közül és ha megkaptam megbeszéljük a részleteket.Léygszi küld el majd a tel.számodat is!


Bocsánat a többiektől akiknek nem írtam külön,ma ennyire volt agyam :D ,de remélem mindenki jól van!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Vörösmacska!
Nagyon-nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen a babócákkal.

Dorka! Aranyoska!
Nekem is van egy-két olyan estém, amikor megmozdulni sem tudok az ágyban. A párom mondta már ezerszer, hogy csináljak hátizomerősítő gyakorlatokat, mert olvasta, hogy az jó lenne nekem. De én olyan lusta vagyok ehhez:(
(most is itt ül mellettem és feltette a kérdést, hogy miért nem keresek most a neten gyakorlatokat:) )

Na sziasztok! Átszörfözök más oldalakra:)
Vendég
 


Jó reggelt!

Én változatlanul nem jól :( Éjjel is rosszul aludtam :( Majd fél 4kor elkezdett fájni a hasam :( Nem vagyok parás, de most egy kicsit megijedtem. Most jobb, de néha még fájdogál egy kicsit. Remélem minden rendben, de lehet, hogy így a mai vizsgákat kihagyom, mert tömegközlekedni kéne másfél óra oda másfél vissza... Majd még meglátom, hogy leszek :oops: :(

Köszönöm a baba dicséreteket. :)

Kinga
Örülök, hogy jobban vagy! Gratula a down kór eredményhez. Torokfájásra tényleg jó a méz! :)

Lucuzs
De jó!!! Gratula a baba rúgáshoz! :) Tök jó! Én is a 14. héten éreztem először Marcit :)

Vörösmacs
Remélem minden rendben van a babákkal! Nem lehet semmi baj!!!!! drukk péntekre!

Emese
Sajnálom a derékfájást! Örülök, hogy tudok segíteni a listával! :)
Jajj, még tegnap írtam, h kellene még 50 db édeskömény filter :) Nem tudom megkaptad e?!
Nekem a derekam akkor fáj, ha túl sokat pörgök.

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Rengeteget kell mesélnem!!!!

Pénteki UH hatalmas élmény volt!!

Baba most pár nappal idősebbnek mutatta magát, 14+3-on 15. hetesnek :D 8,5 cm az ülőmagassága, 11 cm a teljes hossza, és kerek 10 deka a súlya!!! :lol: :lol: :lol:

KISLÁNY!!!!!!!!!!!!!!! ÁGI BABA!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Apa nem akarta tudni, így ő kiment amíg megmondta a szonográfus! :lol:

Mindenét megnéztük, mert forgott körbe, produkálta magát!

Az össze gerinccsigolyáját, az agykamrákat, még a gyomrot és hólyagot is! Mindene megvan, és tökéletes! :D :D :D
Egyébként is nagyon szép, arányos magzat, agyon dicsérgették!

És a hétvégi beközlés hatalmas boldogságot okozott mindenkinek, életünk egyik legszebb pillanata volt!

Szombaton meg teljesítménytúrázni voltam, 12 km: 3:15 - :D ez kerek 1 órával lassabb, mint baba nélkül, de nem kapkodtam el, nehogy elfáradjak. Kaptam egy ajándék pólót.

Tegnap voltam jógázni, nagyon finom volt!

Képet nemsokára teszek fel Ágikáról!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Aranyoska:

Én kérek szépen:
10*15 db-os popsitörlő
100db pelenka
5 cumi
5x tányér, kiskanál
50filter tea
babavizek, gyümilevek!!!!!!

Köszönjük szépen!!!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok Csajok!

Tegnap "terepen" dolgoztam, úgyhogy hamarabb hazértem, ma újra az irodában :(
Képzeljétek, ma reggel ismét sikerült, az ami már jó pár napja nem.Rókakoma.De rájöttem, hogy akkor vagyok már csak reggel rosszul, ha közvetlenül ébredés után erős kajaszagot érzek.Andris reggel rakta össze az ebédemet, és akkor kapott el, de sem előtte sem utána nem volt semmi, jól vagyok.

Lányok, olyan szuper, hogy ti már érzitek!
Én is érzek furcsákat a pocakomban pár napja, de én nem is gondoltam rá, hogy az már kisbabánk.
Úgy képzeltem el mindig, hogy ilyen "átütő"érzés, és rögtön tudom, hogy ő az.

Kinga jobbulást neked!Mézet próbáld, az igazuk van a csajoknak, tényleg jó!!!


Vörösmacska, nagyon nagyon szorítok nektek!!!!
Mikor mentek legközelebb dokihoz?

Aranyoska, akkor tényleg jobb lesz, ha megnézeted!
Nekem a gerincemmel van probléma, de eddig még szerencsére nem jelentkezett, de én már megbeszéltem vele, hogy ne fájjon! :D

O.Agi én is szedtem le tornákat, de én is lusta vagyok!!!

Szisszka!Jobbulást!
A pocakoddal és lakójával biztos nincsen semmi baj, biztosan a méhed tágul meg ilyenek!Ne aggódj!
Milyen vizsgáid lennének?
El tudod szalasztani?
Ha úgyérzed, inkább ne menj!

Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Vörösmacs!
Örülök, hogy mindkét babónak dobog a szívecskéje, és nagyon remélem, hogy mindkettő egészséges, és a kicsinek sincs semmi genetikai baja. Nagyon drukkolok! Az amniócentézist HK-val csináltasd meg mindenképpen, de nem javasolták neked, hogy a te terhességi korodban még lepény biopsziát is tudnak csinálni, ami talán azért előnyösebb, mert annak az eredménye kész van 2 nap alatt. Az amnionak viszont két hét a tenyésztési ideje, és azt idegekkel kibírni nem lehet valami kellemes. Nekem lepény biopsziám volt, HK csinálta profi módon. Hétfőnként csinálják az Istenhegyin, szerdán már hívtak az eredménnyel.

Szissz!
Nem lehet, hogy azért fáj a hasad, mert a szervezeted mensire emlékszik? Pont most kellene megjönnie, ahogy nézem a vonalzódat. Ilyenkor tud ilyet produkálni a szervezet. Nekem is tompán fájdogál két napja, de minden rendben odabent.
Te végig bírod nézni a House-t? Én mindig nekifutok, aztán bealszok még a reklám előtt. A Lost a kedvencem, de mivel a 10-kor kezdődik, esélyem sincs megnézni. Apu felveszi a részeket, aztán egyszer megnézem :)

Aranyoska!
A tágulástól én is tartok, mert a fiammal kinyílt a külső, belső méhszáj a 34 héten, és utána egy hétre meg is született hipersebességgel Szilárd. Félek, hogy ez nálam hajlam, és mondtam is a dokinak, hogy nagyon figyeljen erre oda, mert ezt a babát szeretném legalább a 37. hétig kihordani. Szerintem érdemes, sőt, kell is mondani a dokidnak ezeket a dolgokat, az előzményeket. Én szuperszónikus sebességgel és hirtelen tágulok. Két szülésem volt, egy természetes (a fiammal), akkor is az volt, hogy bementem a kórházba, 2 újnyira voltam nyitva, 1 óráig meg sem mozdult a méhszáj, aztán hirtelen fél óra alatt tágultam ki fájdalom nélkül (azt sem tudom, mi a rendszeres fájás, vajúdás, nekem ilyen nem volt :roll: ), és három tolásra kint volt a fiam. A másodikat indították a 16. hétben, és akkor is az volt, hogy a tágítóra az elején semmit nem reagáltam, aztán ott is hirtelen 20 perc alatt szintén fájdalom nélkül kinyiltam, elfolyt a magzatvíz, és már jött is egy tolásra a magzat. Beadták az EDA-t, hogy ne kelljen szenvednem a fájdalomtól egy halott babáért, de a hatását meg sem tudtuk várni, mert 10 perc alatt túl voltam mindenen. Valami hasonlóra számítok a következő szülésemnél is :) csak azzal jó lenne egy kicsit tovább húzni. Mondjuk, Szilárd is 2700 gr-al született, ami már nem számít koraszülött súlynak.

Lucus!
Én is a 14. hétben kezdtem el érezni Szilárdot. A másodikat már a 12. hétben éreztem. Számítok rá, hogy hamarosan ezt is el kezdem érezni, főleg, hogy ez most ráadásul a melső méhfalon tapad.

Rabbe!
Írom neked az elmaradt privimet :wink: :oops:

Lányok!
Jár közületek valaki a Szt. Imre kórházba? A dr.nőm átigazolt az ÁEK-ból oda, és úgy döntöttem, hogy bár nekem messzebb van, de inkább vele tartok, mert nagyon lelkiismeretes, ismeri a kórtörténetemet, már megéltünk együtt két sikertelen terhességet, ezért inkább az ÁEK-ról mondok le. Viszont a Szt.Imrében még sosem jártam, csak hallomásból ismerem, hogy nem rossz kórház. Ha valaki ismerős ott, szívesen fogadok laboros, uh-s és egyéb vizsgálatokkal kapcsolatos infokat.
Milyenek a szülésznők, a szülőszoba, a gyermekágy (hány ágyasak), stb?

Kinga!
Gratulálok a jó eredményhez!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jaj, Eclipse de szuper, most olvasom!
4D-n voltatok?

Jaj, de jó volt olvasni, úgy bezsongtam, mint a fene!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Eclipse!

Ági baba? Csudiszép neve van:)

Mi majd jövő hét szerdán megyünk 4D-re. Már annyira várom.


Jaj Lányok!
Annyira jó hogy Ti már érzitek a babákat. Remélem nekem sem kell rá sokat várnom.


Szép napot nektek:)
Vendég
 


Kép Ági baba 04.30 15 hetesen

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Dorka! Ági!
Először nem átütő érzésre, nagy rúgásokra kell számítani, hanem mintha csikizné belülről, mintha pillangók érintenék a szárnyukat a hasadhoz belül, és húznák végig rajta. Dorka! Elvileg már érezheted, bár nem jellemző első babánál a 14. hétben. Inkább a 18-20 hétben De én is éreztem 14 hetesen (vékony nőknél inkább eéőfordul).

Eclipse!
Gratulálok a kisasszonyhoz! Nagyon kis formás!
4D Genesis?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Helló Csajok!!!

Kinga- Már biztos nem aktuális a kérdés, de én úgy tudom, hogy kismamák paracetamol tartalmú lázcsillapítókat szedhetnek :!:

Freestyler- Szia, üdv minálunk!!!Mesélj magadról!! :wink: Még is hányadik baba???

Henne- Már úgy vártalak, sereghajtó egyik társam :D Csodaszép a picikéd :D Gratulálok!!!

MikeGirl- Köszi, hogy leírtad, én is így gondoltam nagyjából a leállást a gyogyiról, egy pár szemet hagyok talonban, hátha lesz még rá szükség, de hát úgy sem lesz :D Mi is csak a nappali szobában festettük ki az egyik falat, mert mindenhol fehér volt, kellett egy kis szín.....Próbálom majd felrakni a képet, de nem érzékeli a gép a fényképezőt, nem vágom mi van :roll: ....Anyósodék "kicsit gázosak" :? Még jó hogy az enyémek 600 km-re laknak :wink:

Rebbe78-Hát hogyne dobogna a szíve, micsoda mondat ez kérem :wink: Minden okés, ez nem is kérdés :wink: 60 cm-rel született a fiad??Azta csajok, Rabbe és MikeGirl, milyen volt a szülésetek????? :?

Aranyoska- Nekem is kellenek cuccok, mindjárt írok is privit!!Ezt a derékleszakadást ismerem, én alapból nagyon derékfájós vagyok :? Reméljük, hogy nem lesz nálad olyan, mint Anyudnál!!De a legjobb ha megmondod a dokidnak!!...Én is várom már, hogy arról beszéljünk, hogy kinek kislány kinek kisfiú..... :D Bár már vannak egy páran akik tudják :wink:

Szisszka- Micsoda szépséges kis emberpalánta :D :D Gratula!!Köszi, akkor nincs elveszve a karácsonyi utazás, csak bátorság kell hozzá :wink: Megnézem majd ezt a babyoutletet :wink:

Vayacon- Az én hasam is érdekes, reggel mikor felkelek, szinte lapos, de estére.....úgy felpuffad, hogy úgy nézek ki, mint aki az 5-ik hónapban van :D :D De jó, hogy van ikertesód!!És hogy majdnem egyszerre fogtok szülni :D :D Ugyanúgy néztek ki???

O.Ági-Nagy szerencsétek volt, hogy a párod ilyen talpraesett és viszakaptátok a pénzt!!Nem is értem az embereket , főleg aki maga is babakocsit árul , tehát valószínű szülő, hogy mer ilyen helyzetbe hozni másokat???Mindenki tudja, hogy egy babakocsi mekkora kiadás egy leendő szülőnek és akkor még megpróbálja átverni?????Eszem megáll :evil: :evil:

Dorka- Én nagy hagymás vagyok ( imádom minden formában, lilahagyma, újhagyma, fokhagyma)!!! :wink: Csak egy a kár, hogy olyan rohadt büdös utána az ember, így azért meg kell gondolni, hogy mikor eszik az ember :wink: Fura, hogy nem kívánod, nekem simán lecsúszik :D A hétvégi projektből a falfestés megvalósult, a többi nem.... :roll:Mert közben főztem, aztán ettünk, utána kis pihi, mert hát csak nem egyből utána teli hassal áll neki az ember megint a festésnek, aztán itt volt az egyik barátunk egy órát, aztán meg már este volt....Szóval csak részben teljesítettük a küldetést :wink:

Ritya- Aranyos lehet a tesód kislánya :wink: Tudod már milyen kocsit szeretnétek??

Lucuzs- Ez fantasztikus!!!!!! :D :D Iszonyú jó érzés lehet, annyira várom már, hogy én is érezzem :D :D Ennél szebb Anyák napi ajándék nem is kell :wink:

Vörösmaccs- Annyira sajnálom, hogy rátok ijesztettek!!!A legjobb tényleg, hogy ha elmentek az Istenhegyi útra és egy igazi szakértővel megnézetitek ( pl Hajdú Krisztina)!Szerintem simán lehetséges, hogy az egyik baba most jobban fejlődött, aztán majd a másik fog jobban, hiszen minden baba fejlődési üteme más, simán behozhatja a kisebbik azt a lemaradást szerintem!!Úgyhogy nem elkeseredni, minden rendben lesz!!! :wink:

Eclipse-Nagyon nagy gratula a kislányhoz, Ági babához :D :D :D Csodaszépséges a kisasszony :D :D


Angie-Te is már érezted a babódat???Olyan irigy vagyok lányok :wink: Nekem tesóm mind a két babáját a Szt.Imrében szülte, tényleg jó kórház, jó körülmények, ő csak jókat mesélt róluk!Ezeket megkérdezem neked, ha gondolod!( szülőszoba, gyermekágy stb)

Tegnapi napom kész bolondok háza volt, elmentem 10 körül megrendeltem a gumikat a kocsira ( amikor felszerelte a nyári gumikat az autószerelő közölte, hogy ezekkel a gumikkal ő nem menne egy métert sem, mert annyira ócskák :shock: Így nem mertem a hazutat bevállalni, újakat veszünk), aztán gondoltam, hogy shoppingolok valami felsőt a barátnőm szülinapjára, ami most lesz amíg otthon leszek.....Hát semmit, de semmit sem kaptam :evil: Délután 3-ra értem haza , a nyelvem már a térdemen lógott és tök feleslegesen, áááááá!!Szerettem volna valami barna felsőt, na hát olyan nem létezik, meg egy arany övet, ami szintén nem létezik úgy néz ki :evil: Viszont az egyetlen aminek nagyon-nagyon örültem, hogy a H und M-ben vettem magamnak egy kismama farmert 50 euro helyett 20-ért :D Már csak le kell vágatni, mert persze hosszú Úgyhogy minden rosszban van valami jó :D ....Ahogy hazaértem ebédet főztem Apjuknak, aztán vizszintesbe helyeztem magam és nem álltam fel estig :wink: Kész voltam! :D

KépKép
gyancsi
 
 


Köszönöm lányok a megnyugtató szavakat. :lol: Még azért bízom benne, hogy nincs is semmi gond. Hogy ez csak figyelemfelkeltés volt, hogy jobban kell figyelni a kicsire. :lol: Hajdú Krisztinát Konc tanár úr is nagyon dícsérte. Pénteken megyek a saját nőgyógyászomhoz, remélem jól megnézi a babszikat.

Eclipse csodálatos ez a kép a babádról, nagyon szép :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Gyancsi!
Én még nem érzem a babát, csak gondolom, hogy 1-2 héten belül fogom, mert már duplán ismerem az érzést, és ilyenkor hamarabb rájön az ember ezekre az érzésekre. Nem vagyok egy pufis alkat, és a lepény is elöl tapad, így lehet, hogy hamarosan érezni fogom a csikizését :)
Vadi új gumikra mondta, hogy nem merne vele elindulni?
Azt megköszönöm, ha utánakérdezel a tesódnál a részleteknek :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Csajok, bejelnetkeztem 4d ultrahangra, Győrbe!
Ma este megyek 19.40-re!!!!!!!!! :D :D :D :D

Teljesen megőrültem, ahogy olvastam Eclipse szavait, úgyhogy felhívtam a rendelőt, és mondtam nekik, hogy még mára adjanak időpontot,és olyan aranyosak voltak, adtak! :D :D :D
Azt mondta a pasas a telefonban, hogy addig nézzük, amíg úgy nem fordul, hogy biztosan lássuk, hogy kisfiú vagy kislány.

Úgyhogy most teljesen megőrültem!!!!!!!!

Eclipse, nagyon édes Ágibaba!!!!!!!!!!Szuper kis fényképarca van!!!!!

Angie, én is tutira mennék a doki után!
Én ilyenekre nem is gondoltam, amiket írtál, mármint a tágulásról.
Ezt a kisbabát ki fogod hordani végig!Az tuti! :D

Olyan szép, ahogy leírtad, hogy mit is kellene érezni!kÖSZÖNÖM!

Gyancsi, akkor fárasztó volt tényleg a tegnapi nap.
Most mi a helyzet a táppénzzel, mármint, hogy otthon maradhass?
Én is úgy vagyok, hogy nekilátok valaminek, és olyan hamar este lesz!

Na, csajok tényleg dolgozom valamit!!!! :oops: :shock:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


lányok, de szupi hogy már ennyien érzitek a babát. :) én is alig várom már, bár rajtam sajna van felesleg, úgyhogy bizti csak később fogom

Dorka, írtál korábban, hogy mindenképpen használt kocsit akarsz. Szerintem érdemes megnézni outletekben, diszkontokban, ott is szokott használt lenni és az megbízhatóbb. de szoktak lenni rendes üzletekben is tök jó akciók. meg vannak középmárkák, amik viszonylag olcsók és elég megbizhatónak tűnnek pl tooragoo. én lehet hogy a kocsit boltban veszem meg, mert azt mégis sokat használják, és a mózest meg a hordozót használtan.

Macs írtam a bmc-s topikban.

Gyancsi a legtöbben azt mondják hogy hasonlítunk nagyon :)

Kép
vayacon
 
 


sziasztok,

de jó, hogy már ti érzitek, ahogy mozog..:)

vörösmacska: szerintem sem lesz semmi probléma a picivel. meglátod, hamar összeszedi magát.:)

mikegirl: holnap dolgozol? azt hiszem, holnap bemegyek, aztán megpróbálom elintézni a benti dolgokat. Már nagyon érdeklődnek utánam, így muszáj lesz.:)

sziszka: gratula a fotóhoz, nagyon édes babócád van.:)

eclipse: de jó, hogy már tudod a nemét is, Ági, szép név.:) és nagyon szép lányka, már most.:)

gyancsi: sereghajtó társam.:) Neked sikerült elintézned a táppénzt?

dorka: Neked hanyadik hétig tartott a róka? sajnálom, hogy ma reggel megint volt. a ma esti uh biztos nagyon jó lesz.:)
a róka még nálam is itt van, de már elmehetne..
én táppénzen vagyok, de holnaptól úgymond dolgozom, mert ki kell vennem a szabikat.. max 1 hetet engedélyezett a dokim munkába, hát, meglátjuk, holnap mit szólnak hozzá..:)

ma kértem 12. heti uh-ra időpontot. Jövő hét csütörtökön töltöm a 12. hetet, és arra kaptam is időpontot.:) már nagyon izgatott vagyok.

lányok, melyiket érdemesebb megcsinálni, az integrált vagy a kombinált tesztet? nekem hamarosan aktuális lenne, a dokim ezzel kapcsolatban nem mondott semmit sem még, a korom miatt nem lenne szükséges..na de én megakarom csináltatni valamelyiket.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Vörösmacs,
nincsen semmi gond! Én is azon a véleményen vagyok, hogy az ikrek sosem egyszerre fejlődnek. Mondjuk erről meg kéne kérdeznünk ikerszakértőnket. :lol:

Eclipse,
hogy a vérbe bírod ki, hogy ne szóld el magad a neméről főleg, hogy Ági babának hívod. Még egyszer sem csúszott ki? Remélem, a végéig bírod. Gratula és szorítok, hogy ne csússzon ki (mármint a neme a szádon :D )

Aranyoska,
nekem is kellene cuccos , még a héten, ahogy kérted küldök privit. A tányért/kanalat be lehet rakni mosogatógépbe, mikróba?

Mindenkinek szép napot!!!!

Kép
Kép
haynii
 
 


Henne:az én orvosom azt mondta a kombinált előtt,h ő nem szeretne egyikre sem le vagy rábeszélni,de az ő felesége is a kombináltat csinálta,mivel az integrált 29.000.- nálunk a kombinált 9000.- ,azt mondta,h szerinte nem ad annyival biztosabb választ az integrált,mint amennyivel drágább(de aztán hozzátette,h most gyorsan felejtsük el amit mondott,mert ezt nekünk kell eldönteni és ő nem vállal felelőséget :wink:

Úgy tudom a kombinált 84%,az integrált 87%-os eredményt ad.Remélem tudtam segíteni. :wink:

Haynii:szerintem ,mint a legtöbb műanyagot,ezeket is be lehet tenni a mikróba és a mosogatógépbe is.Ha pelus is kell írdmeg légyszi,h mennyi de abból már nem tudom garantálni,h lesz,legalábbis most...de azért írd meg mennyire gondoltál,hátha. :wink:


Eclipse:a babavízhez és a gyümiléhez nem írtál mennyiséget...

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Jah,aki kért a Nuk cumikákból,azoknak nincs valami különleges kérésük a színeket illetően?Rózsaszín,kék,zöld tuti van,mert olynaokat én is hoztam,de állítólag van sárga is.

Jelezzétek,ha valakinek konkrét igénye van.

Gyancsi,Szisszka a tiéteket tudom :wink:

Puszika :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Eclipse! Gratula Ági-babához!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon szép baba, és igazán kedves nevet választottatok! :lol: Tényleg a nevek már előre megvoltak? Vagy egyedül döntöttél tudván, hogy kislány? :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: