Új privát üzeneted érkezett!

Megyek, apára fel! lesz, azt hiszem! :oops:
zsuzska30
 
 


Zsuzska!

Laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűd van!!!!!! :D:D:D:D

Nekem nem Jónás, hanem apa és normál ovu! :wink: Jónás szerint akkor vagyok a legfogékonyabb, amikor menstruálok... :roll: Mindegy, már nem érdekes... :lol:
Egyébként próbáltam a mini mikroszkópot. PG53. Na, aszerint soha nem voltam fogamzó képes, mert egyszer sem volt páfrányom... :shock: még akkor sem, amikor a One Step ovu teszt olyan pozitív volt, h jobban már nem is lehetett volna... :oops: :lol:

Youlcsi,
Gyönyörűséges a bébid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Annyira örülök!!! Nagyon vigyázz magadra!!!!

Lányok, elkezdtem tornázni. Remek jól érzem magam a tudattól már, h nem csak tespedek, hanem mozogtam is! :lol: 8) Mondjuk Rubint Réka kazija elsőre, de még a tegnapi másodikra is gyilkos volt... :twisted: Olyan combizomlázam van, h majd össz sz@rom magam, mikor le kell ülnöm... :wink: Na, azért nem vittem túlzásba a dolgot, csak mivel gyakorlatilag évek óta nem csináltam ilyen jellegű mozgást, kicsit nehezen rázódok bele... :) De sebaj, majd jobb lesz még ez!!!! :lol:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Sziasztok!

Lányok, mi az a Jónás???

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 

 
 

Juli, az én orvosom sem bél-szakértő, de jó nőgyógyász...Biztos hogy te is jó kezekbe kerülsz.

Zsuzska gratula a laptetőhöz !!!!! :D
Szomorú, ami történt veletek, nem lehetett könnyű...
Sajnos, az életben számtalanszor történnek igazságtalannak tűnő dolgok, de hidd el, ez mindenekinél így van. Lehet, hogy csak hosszú idő múlva derül ki, miért is történt ez vagy az, de valamikor rájön az ember. Én sokáig nem értettem miért történt az velem és a családommal, hogy 91-ben el kellett hagynunk az otthonunkat és az addigi életünket a délszláv háború miatt, szinte mindenünk odaveszett...a legfájóbbak nem az anyagi értékek, hanem az emléktárgyak, minden amit az ember egy életen át begyűjt...kb. 10 évnek kellett elmúlnia, hogy megértsem...most már tudom, hogy nekem itt kellett folytatnom az életemet.

Szal, mindennek oka van, én hiszek ebben (is... :-)

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Licaca,

Te hova valósi vagy?

Én Újvidékről költöztem át 1995-ben.

Eszter
stellaj
 
 


Stellaj-Eszter
Mi Horvátországból jöttünk, Baranya megyéből - Pélmonostor (Beli Manastir), ill. a szüleim Hercegszöllősről származnak és Újvidékre jártak egyetemre :)

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Zizi, alább a Jónás módszer lényege...

"Dr. Jónás Jenő szlovákiai magyar orvos módszerével 85 százalékos sikerrel foganhat meg egyes időszakokban a baba, miközben pl. a lombikprogramban csak 20-25 százalékos a fogantatás sikere!

A 19. században élt orvos módszerének alapja, hogy a Hold és a női ciklus között összefüggés van. A nő termelékenységét az határozza meg, hogy születésekor milyen volt a Hold állása. A fogantást akkorra kell időzíteni a Hold-cikluson belül, amikor a Hold ugyanolyan pozícióban van, mint a nő születésekor, így nagy rá az esély, hogy megfogan a baba.
A holdfázisok nem feltétlenül esnek teljesen egybe a női ciklussal, így előfordulhat az is, hogy a termékeny időszak éppen a menstruáció idejére esik, vagy éppen a peteérés előtt vagy után lenne az alkalmas időpont, ez azonban egyáltalán nem gond, és magyarázatot ad arra is, hogyan fordulhat elő, hogy a ciklus nem megfelelő időpontjaiban is teherbe lehet esni."

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Köszönöm a laptetős drukkokat!
Örülök, bár, a tegnapi összegabalyodás elmaradt.
Majd ma. Bááááááár, talán jobb, ha nem kiabálom el.

A Jónás-féle cikkben a nő "termelékenységéről" írnak!
:lol:
Nem mindegy, hogy termékenység, vagy termelékenység!

Vagy a Jónás nem is a fogantatásról szól, hanem a munkakedvről?
Akkor értem már, miért csak 3 nap van kiemelve egy hónapban!
Annál több nap nekem sincs kedvem dolgozni havonta! :lol:

Sajnálom, Lica, amin átmentetek.
Ez szörnyű.........
Hogy lehet a nulláról indulni gyerekkel? Mert akkor még szinte az lehettél, nem?

Torna: khm.....már 2. napja, hogy tekertem a szobabiciklin egy km-t. Mentségemre legyen mondva, hogy régi típusú, nagyon nehéz tekerni!!!!!!!
Én, mint kezdő tornásznő (nemigen szoktam), mivel kezdjek?!
Rubint Réka nem túlzás? :roll:
Egyébként 173 cm-hez 50 kg vagyok, nem fogyni szeretnék, csak a plöttyedt popómat és nyüzüge formámat kicsit izmosítani. :D
Van egy oldal, ahonnan lehet letölteni......bővebben csak priviben nyilatkoznék lelőhelyről, nehogy kitegyék a szűrömet! :roll:
Ma nézegettem őket, de olyan testek vannak a dvd-n, hogy elment a kedvem, látom rajtuk, hogy éjt nappallá téve nyomnak fekve.......mondjuk, azt én is szeretek, csak nem súlyzóval, hanem apával. :oops: :lol:
zsuzska30
 
 


Lica,

nekem két nagyon kedves osztálytársnőm származik Beli Manastirból, az egyikük hosszú idő után visszatért Horvátországba, most Eszéken tanítónéniskedik.

Az, ami a térségben a 90-es években történt egyszerűen ijesztő. Újvidéket is bombázták, köztük azt a panel-környéket is, ahol mi laktunk, mivel a közelben volt egy álcázott katonai létesítmény. Hát, az egyik hatszintes panelbe is beletaláltak.

De, ez nagyon off volt, bocs lányok.
Én is megnéztem a Jónást, még olvasgatok majd róla.
Mindannyiatoknak szép hétvégét kívánok.
Eszter
stellaj
 
 


Sziasztok Lányok!

Hihi, észre sem vettem, h vannak elírások a Jónás szövegben, csak fogtam és bemásoltam ide... :twisted: :lol:
Tényleg nem mindegy, h termékenység, vagy termelékenység... Igazad van Zsuzska, nekem is kb. 3 nap/hónap a termelékenységi kedvem! :lol:

Rubint Réka egyáltalán nem gáz, csak hozzá kell szokni! Régebben én sem vittem túlzásba a tornát, inkább sétáltam rengeteget, lépcsőztem + ilyenek és ezzel remekül egyben tartottam magam. Viszont most a nagy szívfájdalmam az, h a minden télre feljövő 4 kg már nem tudott rólam lemenni tavasszal. :cry: :? Szóval eleve +4 kg-val kezdtem a terhességet és ahhoz már híztam stabil 2kg-ot! Attól félek, h majd egy kínszenvedés lesz leadni szülés után a plusz kilókat. Én sem vagyok egy "égimeszelő" a magam 160 cm-vel és ahhoz pont ideális volt a súlyom még ősszel, 58 kg. :oops: :cry:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Köszi a Jónás infót. Hogy mik vannak? Én még soha nem hallottam erről. :)

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Sziasztok!
Lehet valami a Jónásban, mert tavaly a béb mensi utáni 2-ik 3-ik napon jött össze. Tutibiztos, mert utána elutaztam... Pedig akkor elviekben, a normál naptári módszer szerint ugye esélye nincs összejönnie. Fel is hagytam a számolgatással, jön, ha akar.

Páfránymikroszkópom nekem is van, de annyira stresszelt, hogy "páfrányom van, nosza rajta", hogy ebből maximum az évszázad legrosszabb szeretkezései jöttek össze, nem pedig baba... :oops:

Vendégségben voltunk ma, egyik barátunkékat látogattuk meg, féléves a harmadik baba. Szépséges, tündéri, okos és nagy baba, teljesen odavagyok tőle. Néz, gagyog, csacsog, mocorog, kapaszkodik, annyira édes. Én is kérek egyet!!! :)

Kép
manguszta
 
 


halihó!
kicsit parázok mostanában... lehet, csak a stressz az oka... de napok óta nyákosat produkálok :(
most kezdem érteni, miért nem vállal az orvosom... ez neki sok. kis kórház kis szülészetén... nem nagyon találkoznak ők ilyen emberekkel...

amúgy olvaslak ám benneteket... csak írni nem nagyon szoktam, mert nem nagyon ülök itt.
nemsokára indulok a városba, gyógyszertárba. a terhesgondozóban az orvos javasolta a görcsökre a zöldárpát, merthogy nagyon magas a magnézium-tartalma. megpróbálom... remélem, nem hajt meg még jobban :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem tűntem el én sem, csak szerencsére nem történt velünk sok minden meg nem tudtam hozzászólni a leírtakhoz...

A jónás módszert én sem ismertem. Érdekes számolás...

Julcsi reméljük elmúlik a nyák és a görcs is.
Nekem is eleinte "rosszabb" volt a széklet rész (na persze nem nyákos, de több volt stb...) és most kezd rendeződni. Szóval reméljük h nálad is csak átmeneti állapotról van szó.

Pénteken voltam EKG-n, szerencsére 10 perc alatt végeztem bejelentkezéssel együtt! :D
Kérdezte a nő, h én mért is vagyok veszélyeztetett terhes, ránézésre nem látszik semmi rajtam... :D
Előre sejtettem h meg fogja kérdezni.
El akartam menni háziorvoshoz is, azonban nem rendelt, így majd a héten vmikor.
Vérvételre is elmegyek, h biztos meglegyenek az eredmények 17.-ére.

Na mindenkinek szép napot!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Zsuzska, 15 éves voltam, úgyhogy már annyira nem voltam gyerek, viszont még felnőtt sem, tehát nem volt egy könnnyű időszak...a pozitívum az egészben az, hogy nagyon korán önnállosodtam...ami egyke gyerekként lehet hogy másképp nem is ment volna :)

[/b]Juli, én is elkezdtem parázni mostanában...ugyebár nem szedek semmi gyógyszert, csak a Lepicolt, merthogy a nődokim azt mondta, ha nem súlyosak a tünetek, inkább ne szedjek gyógyszert, csak pro-és prebiotikumot...továbbra is csak reggel megyek 1x, (néha du. még 1x) wc-re, normálisnak lenne mondható a székletem, ha nem lenne vér és az utóbbi 2 napban nyák is...(mármint olyan szempontból normális, hogy se székrekedés, se hasmenés).Hozzáteszem hogy a Lepicol napi 2 adagját lecsökkentettem 1-re, mert a betegtájékoztatóban az állt...de most parázok a vér miatt és azért hogy vajon a gyulladás terjed, ha nem szedek gyógyszert???Volt már valaki akinél a tünetek gyógyszer nélkül is elmúltak? Megint elkeseredtem, pedig egy hete még a fellegekben jártam... :cry:

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


lica!
ha vér van, baj van!
arra kellene vmi gyógyszer (hol van a gyulladás? ha csak végbél, akkor vsz elég helyi kezelés, kúp v klizma)

tigris!
nagyon ügyi vagy a gyors ekg-ügyintézéssel :)
nálunk kórházi dolgozóként nem menne ennyi idő alatt a dolog (tovább tart telefonvégre keríteni egy orvost :D)

nekem 3 hete egyfolytában "rosszabb" a helyzet... hiszen előtte szedtem az enterobenét, amit éppen a babó miatt hagytam abba... most napi 4-6x megyek, és gyakran, de nem mindig nyákos.
a görcsökről pedig továbbra is állítom: egyértelműen nem bélgörcsnek érzem... bár feltűnő, hogy gyakran a görcsöt perceken belül követi a széklet.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sajnálom, hogy nem érzitek jól magatokat, lányok!
Bízzunk benne, hogy átmeneti helyzet és csupán a hormonok otromba játéka!
Nem lehet inkább valamit bevenni ez ellen a vér és nyák, egyebek ellen?
Tigris, 10 perc?! Vagy nem jól jár az órád?! :roll: :lol:
Jobbulást mindenkinek!
Aki jól van, maradjon úgy!
Sziasztok!
Jó éjszakát!
zsuzska30
 
 


Sziasztok!
Nem örülök a híreknek :-(
A vér, az nem jó. Szerintem menj vissza az orvosodhoz és jól faggasd ki, hogy most akkor hogyan is legyen.

Gyógyszer nélkül még sose lettem jobban :-(

A nyák nem lehet, hogy az időváltozástól van? Egyszerűen összezilálja az embert. Nekem is van. Pedig még vasat is szedek és az összes leletem oké...

Kép
manguszta
 
 


Reggelt!

az EKG-n szerencsére nem szoktak sokan lenni nálunk. Amikor a dokim is elküldött annó akkor is 15-20 perc alatt végeztem. Most meg ballagás volt mindenhol így alig volt ember :D
(Pedig a bejelentkező pultban voltak előttem és sokat szöszmötöltek vele!) aztán leültem székre, elővettem újságomat, 1 oldalt se olvastam belőle amikor behívtak. :D
Tanulság: vigyünk magunkkal olvasnivalót, akkor hamarabb behívnak. :lol:

Nyák nekem is volt néha, de nagyon minimális. Így szerencsére nem paráztam miatta. Ráfogtam h biztos olyat ettem, vagy a sok tej, amit nagyon kívánok és amitől minket óvnak ugyebár. De most minden ok! Annyira jól vagyok lányok, se nyák se semmi. Napi 1x megyek és már majdnem olyan mint régen!!! Úgy örülök neki!!! :P
Csak maradjon is így.
Voltak első pár hétben nálam is furcsa görcsök, amikor éjszaka arra ébredtem (bár gondolom ez meg sem közelíti Juliét), és ugyanúgy székelési inger lett a vége. Majd kimentem wc-re és majd leszédültem onnan, levert a víz, alig kaptam levegőt stb. Nem kellemes! :(

Lica én 1x abbahagytam önhatalmúlag a gyógyszer szedését. A vége: erős vérzés, majd kórház, mert úgy kivéreztem + begyulladtam hogy befektetett szakorvosom. a vasam 1 ha volt...
Szóval ez a gyógyszerelhagyás ha vérezgetsz nem túl jó szerintem. Legalább kúpot adjon. az helyileg hat. Az nekem is rögtön segíteni szokott ha romlok!

Mumi mi van veled??? Eltűntél...

Mindenkinek jobbulást!!!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem jók a hírek, amikről írtok! :(

Bár most én sem szolgálhatok jobbakkal. Terhesség eleje óta most először jött elő a migrénem a hétvégén, de valami brutálisan. Persze 0 gyógyszer, szóval két napig a budiban laktam a rókákkal... :cry: + hőemelkedés. Tegnap óta meg hasmenésem van, de mint a vízfolyás... :( Most vagy benyeltem valamit, vagy passz! Tegnap otthon pihiztem, de ma már meló fronton 1000-rel.

Pénteken jelent meg az álláshirdetés, és ma reggel 186 önéletrajz fogadott + 20 jött még hozzá. Délután 3-ra jutottam el a mai adagig... hulla vagyok... alig várom, h mehessek haza... :roll:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Hát Mumi!

Nem irigyellek!!! Mielőbbi jobbulást!!! Reméljük hamar túl leszel rajta.
És pont első trimeszter végén... :?

Jó sokan jelentkeztek az állásodra... Milyen posztban dolgozol hogy ilyen kapós? :D

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Szia Tigris!

Köszi a bíztatást! Én is ezen vagyok kiakadva, h eddig relatíve semmi bajom nem volt, és pont most az I. trimeszter végén hajlok el... :twisted:

Tényleg, jobbulást minden betegeskedőnek tőlem is!!!!!! :? :wink:

Irodavezető vagyok. Tényleg kapós pozi. :) És meglepő módon elég sok pasi is jelentkezett, akinek van már ilyen tapasztalata... :roll:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Az nem rossz beosztás!!! Hát a pasik is "metrosodnak" :lol:
Tudod körömlakk, szőrszedés stb...
Mért ne lehetnének irodavezetők is akkor mán.
Bár szerintem van amit 1 nő jobban el tud látni mint 1 férfi, mint munkakör... Persze tisztelet a kivételnek.

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Sziasztok Lányok!

Mumigugo! Az a pozíció egy kis időre de jó lenne nekem. :D Jelenleg túl sok a lelkemnek az a száz gyerek, aki körülvesz. :(

Amúgy nem csak az oviban "üldöznek" a gyerekek, hanem minden tele van Pocakosokkal vagy Picurokkal. Hazafelé kiültem a parkba a játszótér mellé, s olyan jó volt abban a szép időben nézni azokat a csöpp gyönyörűségeket. Egy kicsit feltöltöttek energiával, s talán egy kis optimizmussal is..

De rossz hallani, hogy milyen panaszoktól szenvedtek. Hátha az idő javulásával Ti is javultok.

Szép estét mindenkinek!

Veronika

U.i: megküzdöttem a net rejtelmeivel, s csináltam egy vonalzót. :D Íme:
Kép
veroniks22
 
 


Sziasztok!

Mumigugo, jobbulást!
Én már napok óta azon rágódom, hogy most akkor "benyomjam-e" magamnak a Xalazin kúpot vagy sem? Vagy még várjak? Hátha mégis elmúlik magától, hátha nekem is jót tesz e téren (is) a terhesség??? Hja, ha csak rólam lenne szó...Tanácstalan vagyok, szőrnyű ez az állapot...
Egyszer fenn vagyok, egyszer lenn, mint egy depis...vagy nagyon fenn vagy nagyon lenn...Bocs a nyavajgásért, a páromat már kikészítettem, remélem titeket nem foglak...

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Sziasztok!

Lica, azt mondják, hogy a gyulladás nem tesz jót a bébnek. Szerintem minél előbb beszélj a dokiddal. Vagy egy másikkal, ha nem bízol benne.

Az én dokijaim (nőgy. és gasztro) egybehangzóan azt mondták, hogy a Salazopyrin nem árt babának (szulfaszalazin hatóanyag), merthogy az csak a bélben oldódik és helyileg fejti ki a hatását, meg különben is, előny-kockázat mérlegelés alapján inkább a gyulladást irtsuk ki. Tehát ahogy látom most az inkább a kérdés, hogy ami most neked van, az gyulladás-e. Jó lenne, ha ennek egy megbízható szakember nézne utána - szerintem.

Mumi, vuduzom rókakomát, hogy minél előbb áljon odébb!!!

Puszi!
Manguszta

Kép
manguszta
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkitől a biztatást! :D Róka koma távozott :wink: , csak a hasmenés maradt tegnapra...de még este 23:30-kor is arra ébredtem, h begörcsölt a hasam és mennem kell... :( Ma eddig csak szendvicset ettem és gond sem volt még, remélem így is marad! :roll: Viszont tegnap délután kénytelen voltam bevenni smecta-t, mert egyszerűen nem tudtam elindulni bentről haza... :( Úgy ítéltem meg, mivel ezt adják gyerekeknek is hasmenésre, és "csak" jótékony hatása van, remélhetőleg nem okoz gondot... :roll: Dokijaim közül egyik sem rendelt, szóval józan paraszti eszemre hagyatkoztam... :roll:

Tigris, igazad van, tényleg "metrosodnak" a pasik! :d Aminek egy részével szerintem nincs is gond: pl. szőrtelenítés. Abszolút higiénikus dolog nekik is!!! :lol: De a körömlakk és fülbevaló, a többiről már nem is beszélve, na az nálam nagyon nem pálya! :?

Veronika, nem csak téged üldöznek a gyerekek...velem is így volt, amikor még csak próbálkoztunk :lol: de a legszebb az, h még most is így van! :lol: lépten nyomon kismamákba és édesebbnél édesebb és helyesebb bébikbe botlok... :wink: :lol: Szóval, töltődj csak optimizmussal!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:
És jó lett a volnalzód! :P :)

Lica, osztom Mangu véleményét, miszerint a gyulladás sokkal többet árt a bébnek, mint a gyógyszer adott esetben. Mindenképpen beszélj a dokiddal! :roll:
Egyébként meg: Nyavajogj csak nyugodtan!!!! :twisted: Mindenki szokott! :) És azért vagyunk itt egymásnak, h ne csak a jó híreket, de a rosszakat is meghallgassuk, tanácsot, ötletet adjunk egymásnak a változtatásra! :wink: :lol:

Mangu, köszi a vuduzást! Bejött!!! :wink: :lol: Róka odébb állt!
Veled mizu? Béb, zebra?????!!!! :oops: :lol:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Sziasztok!
Mumi, örülök, hogy róka koma feladta! :-)
Nálunk most nincs újság - először Emberem kapta el azt a vírust, aztán eléggé leterheltek voltunk az utóbbi egykét hétben, csak beestünk az ágyba este, sokszor ruhástul... Na de remélem most már egyenesbe jövünk és több időt tölthetünk egymással...

Metro: hááát, engem valahogy taszítanak a csupasz pasik... nyugodtan lehet egy kicsit bozontos :-)

Kép
manguszta
 
 


Sziasztok!
Én vagy túl öreg vagyok, vagy túl fiatal, vagy túl hülye, mi az, hogy metrosodik egy férfi?!
Csak a szövegkörnyezetből veszem le, hogy nőiesít, vagy mi...... :oops:
Világosságot nekem! Plííííííííííz! :lol:
Tessék gyorsan meggyógyulni, rám is rámragasztottátok! :roll:
Tegnap voltam életem első jógaóráján, jólesően elfáradtam, ma hasmenés, a végem fáj, a ciklusom közepén reggel, mikor épp nyálkának kéne lenni, véres izé....keresztcsontfájdalom, lábfájdalmak.
Érdekes.....
Lehet ez a jógán megerőltető gyakorlatoktól?!
Mert voltak, amik nehezemre estek.
De a pocim is fáj, szurkált ma, meg olyan izééééé......a tipikus bélfájdalom.
Nem lehet, hogy az időjárás betesz mindannyiunk betegségének?!
Olyan egyszerre van a rosszabbodás, nem?
Juli, jelentkezz! Mi újság?
Visszatérve a pasikra: legyen szőrös mellkasa, mindene. :oops:
Azért a háta neeeeeeee! :roll:
Max. hónaljkutya eltüntetés, az viszont jó ám, mert magamon tudom, hogy nem izzadok, mióta csupasz. 8)
Így férjem is csupaszítja amott (hónalj).
Elteszem magam holnapra, olyan fáradt vagyok. Esik az eső, lehűlt a levegő, pfuj!
Rossz idő monnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyyon le! :lol: (most kiírom megint, mert hátha azt hiszitek, nem tudom leírni ped. létemre, hogy mondjon le, szóval megy ez, csak jobban hangzik a monnnnyyyyyyyyon le!) :roll: :lol:
Szép estét, gyógyuljunk meg, lázadjunk a betegség ellen!
Tüntetés iiiiiiiiiiindul! :twisted:
zsuzska30
 
 


Bocsi csajszik, de ezt most muszááááj :!: :!: :lol:

ZSUZSKAAAAAAAAAAAAAAA, de jó Téged is látni újra :!: :!: :!: :!:
Nagyon örülök neked, mi van veled :?:
Jöhet priviben is :wink:

Többieknek további szép estét :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


csajok!
megjártam az orvost. nem kis könyörgés után... de végigcsinálja a terhesgondozást. bár olyan nem-hivatalosan... azaz a terhesgondozóból lesz az orvos a kiskönyvembe beírva... de a vizsgálatokat ő fogja csinálni :)
megnyugodtam :)

Lica!
inkább a gyógyszer, mint a gyulladás!
nekem PPI-t írt fel úgy a doki, hogy tudta, babára gyúrunk... bár kissé máshogy gondolkodik a terhesség alatt szedhető gyógyszerekről, mint az átlag :)

betty!
szia :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Reggelt!

Hát szörnyű éjszakám volt 2-től fent vagyunk, alig bírtunk visszaaludni.
Csak teljen el hamar a nap. Holnap szerencsére szabin leszünk. Alig várom. Bár lesz sok munkám otthon is…

Hát az időben tényleg lehet vmi, mert ma reggel nekem is „folyósabbra” sikeredett a dolog…
Reméljük hamar elmúlik.

Örülök Mumi h elmúlt róka pajtás!!! Ne is jöjjön vissza!!
A szőrrel nekem sincs bajom, rosszabb, ha bök 1 pasi. volt 1 ismerősöm az a mellkasát szőrtelenítette. Hát elég zavaró volt h olyan bökős ott.

Zsuzska!!
METROSZEXUÁLIS FÉRFI: egy olyan 21. századi férfi ideál, aki rendkívül igényes a külsejére, szuper trendi, vagy topelegáns, a hétköznapi életben is úgy néz ki, mintha egy címlapfotózásról jönne. A metroszexuális férfi, már a nevéből is következtethetően a metropoliszok lakója, szexuális beállítódását tekintve heteroszexuális, bár sokszor titulálják őket melegeknek a megjelenésük alapján. A metroszexuális férfi tökéletes külsővel rendelkezik, edzőterembe jár, izmait napcsókolta bőrszínével emeli ki, melynek érdekében edzés után beugrik a szoláriumba. Haját mesterfodrászokkal csináltatja, izgalmas, szélfútta, melírozott fürtjei gyönyörűen omlanak a ránctalanító krémekkel kezelt homlokára, arcát karakteressé teszi szép ívben szedett szemöldöke, s hogy szeme kifejezőbb legyen, kozmetikusa tartós szempillafestéket használ. Manikűröztet, tökéletesre reszelt körmeit színtelen fényt adó körömlakk fedi. Ruhája márkás, jó minőségű és a legutolsó trendeknek megfelelő.

Remélem segíthettem!

Juli akkor ennek most örülünk ugye??? Bár szülni másnál fogsz akkor?

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Szia, Betty! :lol:
Nem válaszoltál a levelemre iwiwről már jó rég! :(
Nem fogadtad meg a tanácsomat?

Tigris, köszönöm!
Metroszexuális férfi=nő "szerszámmal" :roll: :oops: :lol:
Ha lenne hányós smiley, betenném, mert kavarog a gyomrom attól is, hogy olvasom.....számomra az ilyenek undorítóak és tuti, hogy nem 1-gyel kezdődik a személyi számuk!

Jobbulást mindenkinek!
Nekem meg barnulás van......ilyet még nem tapasztaltam.......
Hő feljebb is ugrott, tehát elvileg tegnap volt pé, ma meg rendesen jött barnus..... :? Ebből mensi lesz.....de a 19. nap van még csak!
Lh csíkos, de még negatív.....
Erre varrjatok gombot!

Szép napot, egészséget!
zsuzska30
 
 


Sziasztok Lányok!

Youlcsi, örülök, h mégis elvállalt a dokid terhesgondozásra! :D Ez mindenképpen megnyugtató! Reméljük, jó lesz a szülész orvosod is!!!
Egyébként hogy vagy? Minden rendben?

Tigris, totál kimerítő volt a metroszexuális pasi megfogalmazása! :D :P :twisted: De tényleg ilyenek!!!! :wink: :twisted: És egyébként nagy részét simán nézi az ember melegnek...

Miért nem aludtatok???!!! :oops: :? A front miatt? Az legalább jó, h holnap szabin lesztek. Én holnap csilli-villiben bájvigyorgom végig a napot a cégünk által szervezett konferencián... :roll: :( Mondjuk azt még nem tudom, h mit fogok felvenni, mert az ilyen típusú ruháimból semmi nem jön rám, és mindösszesen 1 db kismama farmerom van még csak... :roll:

Zsuzska, nem pont Pé miatt van barnus?! :roll: Félidős vérezgetés??? Még ne temesd előre a hónapot, mert simán lehet jó vége is!!!!! :wink: :lol:
Vezetsz hő naptárat? Én a fertilityn vezettem, ott még megvan az utcsó, amin Manó Gyerek felbukkant... :lol:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Kösz Mumi! :D
Nem tom mért nem aludtunk. A bélgáz is zavarta a hasam. Úgyhogy WC, aztán forgolódás. Sajnos többször előfordul h felébredek. Nem tudom mért. Jó lesz ha már elmúlik. Csak később meg lehet a nagy hasam miatt nem fogok tudni aludni.
Rajtam már most látszik, kérdezgetik is h mi van. Nehéz tagadni még hétig. :?
Nincs esetleg vmi lenge szoknyád holnapra???
Én már most aludnék, beesnék az asztal alá... De nem lehet.
Remélem ma nem lesz olyan őrültek napja mint tegnap volt. Hülyék gyülekezet...
Én majd jövő héten szívok munkanappal. Szombaton jöhetek be 10-re 11 embert leoktatni. Nah szép lesz.
Viszont pünkösdkor 2 napot is kiveszek cserébe. :lol:

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Szegény Tigrisék!
Borzasztó, mikor az ember csak fetreng, de nem bír aludni......
Velem ritkán fordul elő, de az is szörnyű.
Mumi, ez nem félidős vérezgetés, konkrétan barna, majd ma már azt vettem észre, hogy lecsurran hosszú láncként piros.
Bocs, ezt finoman is csak így tudom kifejezni.
Becsomagoltam magam, de alig valami, fájogatás, kétcsíkos tesztek, de még mindig nem, vagy már nem pozitívak, egyforma csíkos lh-tesztjeim vannak....
19. nap, a hőmet nem mérem a ciklus elejétől, de beteszem, ha tudom, a görbémet.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 04000_.png
zsuzska30
 
 


Vagy megint bekavar a Budenofalk.......
Szokott ilyet csinálni, hogy egy-két hónapig normális ciklusok, majd dől az egész ilyen 19 napos ciklussal.
Aki szedett szteroidot, nektek semmi ilyen jellegű panaszt nem okozott?!
Azért kellett 2-ről 1-re csökkenteni, mert állandóan véreztem! :cry:
Ha nem állandóan, akkor meg össze-vissza.
zsuzska30
 
 


Zsuzska
azért nem válaszoltam, mert nem is tudtam elolvasni, akkor nagyon szarakodott a sz@r iwiw, és sem olvasni, sem írni nem tudtam, aztán bepipultam, és azóta nem is nagyon írok senkinek, mert sokan meg sem kapták :roll:
De ha itt megírnád tömören, tuti megkapnám :wink:

(bocsika az újbóli betolakodásért) :oops: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


hahó!
voltam ma a háziorvosnál.
minden OK, pihengessek továbbra is itthon :) mondjuk nem volt éppen elragadtatva a bélésügyeimtől... de ez van :?

zsuzska!
simán lehet, hogy a szteroid kavart be.
én az entocort mellett 15-17 napos ciklusokat produkáltam, a prednisolon pedig teljesen leállította a dolgot. annyira, hogy másfél év alatt nem volt igazi, spontán mensim (most már ne is legyen még egy jó darabig :))

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Szép estét Mindenkinek!

Hm... De rég jártatok erre. Ezek szerint mindenkinél minden rendben. Legalábbis remélem. :D

Nálunk megérkezett az első "Miki". Meglepődtem magamon: nagyon kiborított. Ültem a wc-n és bőgtem. Pedig ez az új lehetőséget jelenti, mégis elszakadt a cérnám. :(

Közben voltam dokinál, s elküldött genetikai tanácsadásra. Szerintetek nem "korai"? Igaz, hogy 2. babánk, de úgy tudtam, csak a 3. után küldenek el ilyen irányba (az 1. majd 3 éve volt, az esküvőnkön megindult a vetélés, de nem foglalkoztak vele a kórházban, mivel nem akartuk, mert padlón voltam a crohnnal szemben).

Esetleg, ha volt valamelyikőtök ilyen tanácsadáson, megköszönném ha mesélne róla: mivel készüljünk, mire számítsunk, mit vigyünk magunkkal?

Veronika

Kép
veroniks22
 
 


Veronika!
nagyon sajnálom :(
én is szoktam volt mondani, hogy "új ciklus, új remények"... de tudom, mennyire ki tudja az embert borítani, ha ez bekövetkezik... mondjuk annyiban szerencsés voltam, hogy nem kellett ezzel sokszor szembesülnöm, mivel nem is volt ciklusom :shock: :lol:

az, hogy a doki elküld már most genetikára... sztem örülj neki.
nem tudom, hány angyalka után küldik az embert... de ami most van, az annyit jelent, hogy a dokid törődik veled, és nem akarja, hogy még egyszer ismétlődjön a dolog.
hogy mi kell, nem tudom.
vsz minden ami kórházzal, betegséggel kapcsolatos. te és párod papírjai, milyen betegségek voltak/vannak, mik azok, amik a családban előfordulnak, mik az öröklődő betegségek, van-e a családban vmi genetikai betegség, stb... de ezt a dokid biztos el fogja mondani.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok Lányok!

Ki hogy van? Látszólag a nagy többség havazva, mert jó régen nem járt itt. (engem is beleértve...) :P 8)

Engem jól kimerített a pénteki konferencia. Egész napos trappolás és bájvigyor. Alig vártam, h jöjjön értem az Uram délután.
Aztán szombaton nővéreméknél voltam egész délután, vasárnap meg anyósékhoz mentünk ebédre. :roll: 0 pihenés...

Viszont, képzeljétek megfigyeltem, h kevésbé vagyok K.O.-san álmos esténként. Az eddigi 8-9 óra helyett, már fent tudok lenni 10-11-ig... :lol: :twisted:
És a legjobb hír: visszatért a libidóm! Ezek szerint tényleg igaz, amit az okosok mondtak, h a 12. hét után jobb lesz a helyzet. :lol: :wink:

Jut eszembe, csütörtökön megyek uh-ra és Down-kóros vérvételre. Majd jól "nemhagyom", h Uram lenyúlja a képet és felteszem Manó Gyereket! :D
Remélem, minden rendben lesz! Ugye a durva rendellenességeket most szűrik ki... :? Fő a pozitív gondolkodás, mindig mondogatom, h makk egészséges bébim van!!!! :D

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Sziasztok!

Hát én is eltűntem…
De nem tudtam mit írni…
Pénteken szabin voltam, de ne gondoljátok h pihentünk.
Voltunk mindenhol: párom munkahelyén, autószervizben, nagybevásárláson, optikusnál…
Kész voltam. A tetőpont amikor bevásárláskor páromat egy vele egyidős nővel találtam, aki se bemutatkozni se semmi, és mutogatja tovább férjemnek a képeket a mobilján. És csodálkozik az ember ha hisztiztem érte, h hogy lehet ilyen neveletlen vki. Mert ne értsétek félre, tényleg nem féltékeny voltam, csak ebben az állapotban érzékenyebb vagyok. És akkor is. Mutatkozzon már be alapból.
Szombaton takarítás, főzés, mosás stb. Vasárnap jöttek sógornőmék, kimentünk a tűzoltómajálisra. 11 év alatt most először jutottam ki. Szégyen reám. De jó volt. Persze rengeteg ismerős volt kint. Szóval a hétvége nekem sem pihenéssel telt.
Hétfőn elmentem vérvételre (wasserman, vércsoport stb). Hát az is szép volt. 5 óta fent voltam. 6:15-re beértem. 3. voltam. 7-kor felmentünk. Szerencsére elsőre hívtak mint kismamát, így épp be tudták vinni az adataimat a gépbe, amikor elromlott. Bejelentették, hogy 8 óráig senkinek semmit. Jön a szerelő. Szerencsére egy csaj levette a mintákat nekem, így nem kellett ott vesztegelnem.
Volt 1 debil pár is (süket-néma), de tényleg bunkók voltak. Elém akartak furakodni, mert hogy terheléses cukorra jöttek. Mondtam h előbb én aztán úgyis ő jön. 2 percen semmi nem múlik. Na azok mindenkire morogtak, mert azt hitték mindenki rájuk mérges, pedig a gépre voltak azok, h nem működik. A csajnak pont kikeverték a „koktélt” amikor a vért vették tőlem, de nem bírta meginni. Egy korty után feladta… Remélem én jobban bírom majd. Praktikának citromlevet szoktak beletenni ha jól tudom.
Este visszamentem eredményért, szerencsére jók lettek (itt nagyon kevés eredményre kíváncsiak, így azok amiket a gasztrós néz nem voltak benne, így persze h jó a végeredmény!)
A wasserman, vércsoport eredményét meg majd leküldik terhesgondozóba ha meglesz. Azt ahogy néztem a Péterffybe küldték tovább. Remélem hétfőre meglesz. Kíváncsi vagyok rá.
Majd hétfőn 18:30-ra megyek 12. hetes UH-ra.

Mumi a képet nagyon várjuk!!! Ki ne add kezedből amíg nincs fent!!!
Szorítok h minden rendben legyen!!!

Én most szombaton fogok szívni 10 órától 11 ember oktatásával. Alig várom…
Remélem rám is igaz lesz a 12. hét után a libidó, alvás stb.
Tudod mivel küzdök nagyon: pattanásokkal, piros bubokkal. Egyszerűen a nyakamon, hátamon, fejemen, kezemen, mindenhol. Nincs vkinek tippje rá esetleg h mivel lehetne enyhíteni??? A szokásos tisztítók nem jönnek be…

Veronika: kitartás, nemsokára nem jön meg miki!!! Genetika: hát jobb mint ha nem lenne. Minden ami segíthet csak jó lehet.

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Szia Tigris!

Na, akkor nektek sem volt nyugis és pihenős a hétvége, annak ellenére sem, h 3 napos volt... :? Mázlid van a vérvétellel! :D Ezen már én is túlestem. Mondjuk a vércsoportomat tudtam (0-), tehát nem volt egy nagy meglepetés... :roll: Most nincs semmi gond, de 2. gyereknél kellene ellenanyagot kapnom. Na, az egyelőre legalábbis nem aktuális... :roll: (bár, jelen pillanatban úgy gondolom, h nem akarok több gyereket...)

Uh után Tőled is várjuk a képet!!! :D

Sorstárs: én is a pattanásokkal küzdök! :evil: Nekem se nagyon jött be semmi régi, szóval kb. 1 hete elkezdtem használni a Vichy-nek arctisztítóját és nappali krémét. Vettem a patikában. Valamit javult már a dolog, de még mindig nem az igazi... ok, ez jó arcra, a többivel meg nem nagyon tudok mit kezdeni, mint marad a tisztaszeszes bekence fürdés után és az remélhetőleg leszárítja... :roll: Olyan elvetemült helyeken tud most rajtam is kijönni, h csak lesek. A legdurvább eddig a tarkómon volt, pont a hajam végénél egy 1,5 cm-es darab. Basszusz, hozzá sem tudtam érni, annyira fájt! És amikor belekaptam a hajkefével... :evil: :cry: Remélem, most már múlnak majd.
Egyébként meg marad még az alapozás és púder, amivel el lehet tűntetni őket valamennyire. Nem nagyon szoktam agyon festeni magam, nyáron meg különösen nem szeretem ezeket, de most kényszerhelyzet alakult ki... :roll:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Na Mumi, mi tényleg egy cipőben járunk minden tekintetben. :lol:
Nekem a párom szokta nyomkodni, mert olyan helyeken vannak h nem férek hozzájuk... De az se segít. Max nem virítanak sárgán.
Azért a dekoltázs + nyak rész elég rossz, mert csak kivágott ruhákba jár ilyenkor az ember, nem pedig garbókba. :?
Alapozót én nem használok, amilyen béna vagyok jó foltos lennék.
A kozmetikusom napozást ajánlott szolidan, de hát az se nagyon engedett nekünk, a foltok miatt...
A hajam tövénél nekem is vannak szépen... :cry:
Annyira gáz!!! Múlna már el!

Képet persze felteszek, ha lesz!!! Nem felejtem el! :wink:

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


ui: tudod mit vettem még észre: nem bírok egy helyben állni, mert rosszul leszek! :cry: Remélem ez is csak átmeneti.
Szerencsére a széklet rész rendbe jött... Bár néha olyan érdekes görcseim vannak elől, hátul, oldalt hogy csak na. Nem tudom hova tenni. Mintha húzódna vmi...
Kedden teszem le végleg a gyógyszert! Kíváncsi leszek h bírjuk!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Mindjárt visszaolvasok, de nézzétek meg, miket produkál a görbém.....http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 36000_.png
Teljesen véletlenül csináltam tesztet, mert a hőm leesett.......
24. napon peteérés..... :roll:
Ez bújást kíván! :lol:
Remélem, jóga után lesz erőm.
Olvasok........
zsuzska30
 
 


Lányok, akkor kijutott a "pihenésből"!
Nem baj, lényeg, hogy jól vagytok és bírjátok a kiruccanást, strapát!
Tigris, az jó hír, hogy elmúltak a csúnyaságok, de az itt fáj-ott fáj is el fog múlni, mert én azt mondtam!
Pattanások meg monnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyanak le! :evil:
Szegények, azt hittem, hogy a kismamáknak szép a bőrük. :roll:
Akkor nem annyira........
zsuzska30
 
 


Én szépen a naaaaaaagy ocsmányakra egyszerűen a jó öreg sebtapaszt szoktam rátenni, csak akkorát, mint a pattanás, reggelre ki szokta szívni.
Nem a vízállót, hanem a hagyományosat!
Próbáljátok ki, a kozmetikus azt mondta rá, nagyon kreatív vagyok. :lol:
Meg legalább nem kemikália.
zsuzska30
 
 


De gügye vagyok!
Én meg itt darabokban írom a levelet, mert hozzászoktam az nlc-n (juj, konkurencia), hogy nem látni a hozzászólásokat, miközben írok, és mindig elküldöm, utána újra megnézem a korábbiakat, mit írtatok, hogy lereagáljam......buta lány......pedig még csak egy ésszel kell gondolkodnom, nem is kismamaagyam van. :roll: :lol:

Mumi, várjuk nagyon a képet!

Tigris, milyen gyógyszert teszel le?
Bocs, ha nem emlékszem! :oops:
Szóval libidó visszatér!
Tigris, ne add fel a reményt! Jön még Tigrisre Apa! :lol:
Cukros lötyit nővérem kihagyta. :roll:
A nőgyógyásza más elveket vall, mondta, hogy ne igya, nem kell az, minden rendben is van a gyerkőccel is!

Cukorbetegek ilyenkor mit isznak?! Ők is kapnak cukros vizet?! :shock:
Vagy nem? Vagy igen? Van mit? Vagy semmit? Vagy igen? :roll: :lol:
zsuzska30
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?