Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ez a hajnali kelés kikészít.

Szeszély:
Ne beszélj butaságokat csajszi! Itt a helyed közöttünk. :P Hidd el, hogy sikerülni fog újra, hisz már kétszer is volt spontán teherbe eséses. Az pedig nem a világ vége, hogyha esetleg progi hiányod van. Kapsz rá szépen gyógyszert, sokat pihensz. Legfeljebb kiírnak, s nem fogsz menni dolgozni jó sokáig! :lol: Látod, itt van Henne is, gondja volt, rohant a dokihoz és milyen szép babája van már a pociban. Kitartás Szeszély! Tudom, hogy nem könnyű ezt mondani, mikor az ember el van keseredve, de hidd el, minden rendbe fog jönni. A vetélésről pedig tőlem írhatsz ide is, de szerintem erre nincs szükséged. Van új a nap alatt!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy a doki szimpatikus. Nem akarok beleszólni, de már lassan megint a peteérés küszöbén állsz ugye? Én nem bírnám ki, hogy védekezzek! Legfeljebb, ahogy te is írtad, rohannék a dokihoz. Nem akarok itt kekeckedni, félre ne érts. Ez nem tanács, hanem a türelmetlenségem és makacsságom beszél belőlem. Ami pedig a vérvételt illeti, mikor én magánba voltam az inzulinrezisztancia vizsgálaton, igaz egy nap, de háromszor vettek vért, s egyszer fizettem 8000 ft-ot. Szerintem nem egy vérvétel lesz 12500 ft.
Fel a fejjel!!!Minden rendben lesz!!!
8)
tyuntyi
 
 


Henne:
Nagyon cuki a kép! Már én is látom a babátokat rendesen! Ez nagy szó, mert én ezekből a képekből soha nem tudtam kihámozni a lényeget! És még integetett is!!! A fogyásodra nem mondott semmit a doki? Hogy esetleg mit lehetne tenni?

Gaboo:
Élsz még csajszi? A sok meló nem tett még tönkre? Gyere, amint tudsz. Mensi remélem még nincs? Tesz mikor lesz?

Hkitty:
Régen voltál. Merre vagy? Minden oké?

Csicsiy:
Nem jelentkeztél tegnap. Remélem nálad sem köszöntött be piri anyó! Gyere, amint tudsz te is.
tyuntyi
 
 


Csip:
Te sem voltál tegnap? Mi jót csináltál? Merre kószálsz? Jól vagy?

Kriszti:
Tőled még nme i kérdeztem, hogy elmondtátok-e már a hírt vkinek! Anyukád igen, ha jól emlékszem, ugye? Mikorra tervezitek a nagy bejelentést?

Pinkiné:
Te is régen voltál. Vmi tünet így pé után?

Én jól vagyok, a mai tesztem ismét pozitív, sőt tegnap délután is csináltam, az is az. Megpróbálok feltenni egyet, bár a fényképezőgépet nem kértem el. Az állandó pisilés és az ásítozás már most megvan.Szerintem, ha ez így folytatódik, katétert fogok felhelyeztetni.
Lassan készülődök melózni, puszi mindenkinek.
tyuntyi
 
 

 
 

Kép Legáth baby második jelentkezése
tyuntyi
 
 


Kép Legáth bébi első jelentkezése
tyuntyi
 
 


Jó szar, homályos képek, tudom. Az első a mai, a második a tegnapi. De kell egy jó gép, mert itt nem is igazán látszik.

Ja, még annyit kérdeznék kismamik. Orvoshoz mikor kell menni?
tyuntyi
 
 


Sziasztok!

Hát, sajna tegnap nekem megjött! iszonyú görcseim voltak, és iszonyúan megvan!
pedig én kb. 90%-ban biztos voltam abban h van valami! Baromira fájtak a cickók, nagyon sokat pisiltem az utóbbi 2 napban és én 27-re nem vártam!
Szeszély tőled kérdezném, mert szerintem nálam sem sikerülhetett a beágyazódás, bár én nem teszteltem, nem tudom, csak így érzem!
szóval nagyon megvan és most reggel mikor mentem wc-re, egy kicsit nagyobb fehéres hártyaszerű távozott, szerinted? neked volt ilyesmi? ahogy tegnap megjött, utána a cickóm sem fájt már. de mondom csajok ennyire soha életemben nem volt még meg, emlékeztek, ilyen 2-3 napos mensik voltak, de most nagyon sok!!!!
nem tudom mi lehet....

Szóval ez van, de hála istennek most nem vagyok nagyon-nagyon magam alatt, pedig itt vagytok Ti és annyira jó nektek!

Mindenkinek gratula tényleg és vigyázzatok magatokra nagyon!!!

Kép
csicsiy
 
 


Csip: boldogságos névnapot kívánok neked!!!!!!! :P :P :P :P :P

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok....

Azta mire jövök Tyuntyi, nem semmi, Én tudtam m
ár sejtettem :D :D :D :D :D Halk Gratula...Kalkulátor szerint hány hetes vagy???Mondjuk Én vagyok a legnagyobb példa arra, hogy nem bizti, hogy annyi hetes terhes az ember :D 10 hetes ír nekem azt 5 vagyok :D :D :D :D :D

Kriszti: szólj mindenképp fönöknek!!!Mert tuti mennek és, ha fönököd lesz, kikapsz rendessen, Én is vooltam így, azóta inkább indenrt szólok...Tőlem tudja meg!!!!!

Csicsy: Sajnálom...nem tudom lehet neked is kéne egy kivizsgálás???Köszi a köszöntést :D

Szeszély: ha elmész én megkereslek és vissza cibállak ide közénk!!!!!!!!!!!!!!

Pinkiné., Hkitty: Hol tartotok a ciklusban???

Gabooo: Melo???Brod még????

Henne: te amúgy tudod, hogy hol tapadt meg a csöppség???Cuki a képed :D :D :D
csip-csip18
 
 


Nekem egész jó a kedvem
Ja és ma van a Nevem Napja is Apuék tegnap felkköszöntöttek és Én is magamat vettem egy Pocakos Naplót
hétvégénk nagyon jó lesz megyünk egy régi ismerősökhöz, akikel már 3 éve nem taliztunk, mert anno a barátom össze veszet a barátjával...És mondtam neki, hogy ideje lenne már 3 év után kibékülni, és felhívta öket és mondták, hogy menjünk ki hozzájuk Szombaton...Tökre örültem
Vsárnap meg pihi

Szép Napot!!!!
csip-csip18
 
 


csicsy: te is ismered a Mókit???vagy nem Mókiról beszélünk :) ????
Ma van a szülinapja...csak nem láttom a közös ismeröseink között, akkor lehet nem egyről beszélünk :D
csip-csip18
 
 


sziasztok, lányok!

köszi szépen. teljesen oda vagyok, már más volt látni, ahogy mozog meg integet, ugrál.:)

szeszély: ahogy Gidai doktor is mondta, a progi hiányt könnyen lehet orvosol. és ő nem vacakol, ha az van, kapsz rögtön gyógyszert. Ha meg össze jöne a babó, akkor meg rohanj hozzá, és ő fog gyógyszert adni. nekem is adott. szóval egyáltalán ne keseredj el.

csip:Boldog névnapot!:) hogy vagy?

csicsy:sajnálom, hogy megjött. az az igazság, ha csináltál volna tesztet akkor derült volna ki, hogy spontán vetélés volt e. de ahogy a olvastam a nők 70%-nak van spontán vetélése, úgy hogy nem tudnak róla. szóval, lehet nálad is ez volt.

mától itt vannak a szüleim, olyan jó.:) el vagyok kényeztetve.:)
ma bejelntkeztem védőnőhöz is, jövőhét pénteken megyek hozzá:)
kaptam tegnap egy csomó beutalót, úgyhogy mehetek minden felé..
számomra még mindig olyan hihetetlen, tegnap este csak gyönyörködtünk a fotóban:) ez feletteti még a rosszul léteket is.

tyuntyi: szép az a teszt, vigyázz magadra. egyébként a doki megjegyezte, sokat fogytam. MOndta nem baj, én ez a tipusú kismama vagyok, csak igyak eleget.:)
majd fogok én még hízni is:)
na jó hosszú lettem:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne: nagyon az az érzésem h igen, spontán vetélésem lehetett sajna. igen, én is úgy olvastam, hogy annyi h később jön és nagyon jön! hát ez van. de nem keseredek el.

Csip: igen, ma van a szülinapja. kopasz és babát várnak...

Kép
csicsiy
 
 


Nem mondod???juj de kicsi a világ :D A barátom legjobb barátja :D Igen egyről beszélünk :D Honnan ismeritek???Régóta???
De komoly :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Csip: megnéztem és Te ott vagy a közös ismerőseink között
Egy helyen dolgozom Mókival...

Kép
csicsiy
 
 


de fura, akkor róluk írtál h lesz babájuk?????
zajlik az élet körülöttük mindig!!!!!!!

Kép
csicsiy
 
 


Henne: nagyon jó vagyok:D Köszönöm :D
Szép is egy kép...na akkor lehet kezdeni a vizsgálatokat???De jó :D Lassan nekem is...Mondjuk még odébb van :D De ha Én is megyek Kedden akko biztos már Hétfőra kapok is a nődokihoz időpontot és akkor már bizti engem is küld tovább :S Jujj de jó...csak mind ez még 2.5 hét...De pikk-pakk itt van :D
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Kaptam időpontot. Május 13-án megyek 15-re. Az még másfél hét. Mehettem volna hamarabb is, ugyanazon a héten hétfőn, de akkor van az újabb rutinvizsgám :wink: , igy a csütörtökben maradtunk. Akkor már látnia kell a dokinak rendesen a baby-t, ugye?
Nem értem én ezt a hány hetes terhes vagy cimű történetet. A kalkulátor azt irja, hogy 5 hetes, mivel április 1-én jött meg utoljára, s vmikor a 15-17-e körül volt peteérésem.
tyuntyi
 
 


csicsy: nem tudom lehet megemlítettem itt is :D De jó van közös ismink...Én nem láttalak nálam, hogy neked az ismid... :roll:

Tyuntyi: az jó!!!petezsákot bizti fogsz láttni...A kalkulátorra meg nem kell mindig adni, mert egyaltalán nem biztos...nem tudhatja pontossan mikor volt p.é.Lásd engem Én nekem semm tudta, pedig én még a ciklusnapot is átírtam, 28ról 45 re...Még is nem jól mondja... :roll:
csip-csip18
 
 


tyuntyi:szerintem is jó időpontot. a netes kalkulátorok meg nem mindenkinek jönnek be, én pl menszi alapján holnap tölteném a 12.hetet..:) uh alapján meg holnap 10+2 leszek.:)

lányok, én még mindig a tegnap hatása alatt vagyok..ahogy integetett, meg ugrott..:)

ma megyünk, és remélem tudunk venni angel sounds-ot. ez magzati szívhang figyelő, elviekben 12. héttől hallható, de azt mondta a dokim, szerinte már most is hallanám.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne: Mien árban van???

Én már ki töltöttem egy két dolgot a Pocakosnaplóban :D Bele ragasztottam az első uh képet!!! :lol:
csip-csip18
 
 


Csip:
Boldog névnapot!

Csicsy:
Sajnálom, hogy végül megjött. Nekem akkor volt nagyon intenzív vérzésem, mikor a clostyt szedtem. Akkor azt mondták, hogy ez azért lehet, mert ez stimulálja atüszőket, s így több is megérik, de mikor nme termékenyül meg, akkor ugye nagyobb mennyiségű vérzés kíséretében távozik. A te esetedben nem tudom, hogy miről lehet szó. A vetélésről nem tudok sokat, sőt semmit. Elmész egyébként orvoshoz?
tyuntyi
 
 


Tyuntyi: nem hiszem h elmegyek dokihoz. igazándiból most már nem görcsölök, nem vagyok szarul, csak nagyon megvan. igazándiból nem akarok most azzal foglalkozni h miért, csak szeretnék túl lenni a mensin!

Neked nagyon gratulálok még egyszer!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
csicsiy
 
 


Kellemes Hétvégét Mindenkinek!!!
Frissen sült kismamik vigyázzatok magatokra :D
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a marasztalást, csak nem akartam itt senkinek sem elvenni a kedvét! De most már igyekszem erre figyelni, és a fenyegetések hatására maradok! :wink:

Tyuntyi
Ezek a tesztek a rossz minőség ellenére is egyértelműen igazolják, hogy babát vársz! Gratulálok mégegyszer!
EGyébként akartam már mondani, hogy hétfőn készülök lemondani a jövőhét szerdai 16:40-es időpontom Szuromi dokinál, így ha szeretnél jelentkezz be hozzá akkorra!

Csip-csip
Boldog Névnapot Neked!

Gabóó, Chrissyke, Pinkiné, Hkitty
Merre vagytok?

Henne
Egyébként bárki ultrahangos képét nézegetve soha nem tudtam kivenni, hogy hol van a baba, mit kellene nézni, de a Te képeden egyértelműen látszik. Olyan hihetetlen ez a pici csoda! Olyan kis törékeny pinduri, és dobog a szíve, valamint integet Neked! Én ezt olyan nehezen tudom felfogni! Elhiszem, hogy nagy az örömötök!

Csicsiy
Sajnálom, hogy megjött, gondoltam ám Rád pedig, hogy Neked is csak beágyazódásos barnázásod van! :cry:
Az az igazság, hogy én is csak találgatni tudok, Nálad mi lehetett. Spontán vetélés, vagy a nem megtermékenyült petesejt miatt. Bár ha késett is a mensid, és erősebb mint máskor és fájdalmasabb, én a vetélést mondanám. Nekem is jobban fájt mindkét alkalommal, mint máskor, sokkal jobban megvolt, és tovább is tartott, valamint picit darabos volt (bocsi a részletezés miatt).
Szerintem kivizsgálásra kellene menned! Bocsi ha esetleg írtad már, lehet elfelejtettem, de TE mikor is voltál utoljára dokinál?

Egyébként a férjemmel ma reggelizés közben úgy döntöttünk, - elméletileg jövőhét hétfő,kedd,szerda magasságában lesz pé-m - , hogy próbálkozunk, aztán meglátjuk. A mastodynon cseppek hatására talán tényleg lesz most is, viszont amin erősen elgondolkodtam, az a palástfű tea. HÁtha segíti a baba megtapadását, csak nem tudom mikortól kell elkezdeni inni. És gondolom akkor a Mastodynon cseppet abba kellene hagynom.
Valakinek van tapasztalata a teával?
szeszély
 
 


Sziasztok!

Tyuntyiiiiii!!!! Wooooowwwww!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1-2 napig nem jövök, aztán mik történnek!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Csicsy, nagyon sajnálom hogy megjött. :cry: :cry:

Szeszély, én iszom most is a palástfüvet, meg anno ittam abban a hónapban, mikor Petivel terhes lettem. :roll: Én pé utáni napon kezdtem, s a beágyazódás végéig, tehát 7-10 napig fogom inni. Aztán meglátjuk mi lesz.
Készülj fel, hogy az íze iszonyatos (mintha szárított füvet rágcsálnál :? :? ), de remélem megéri. :wink:

Henne, csudi édes a fotótok! Nálunk is ekkor készült az első érdemben felismerhető fotó a Petiről. 8) Ha gondolod, majd felrakom, összehasonlításképpen. :wink:

Chris, a helyedben én is elmondanám a főnökömnek a két tinit, nehogy aztán tényleg Te kerülj bajba miattuk. :roll:

Egyébként a netes kalkulátorok nekem mindig jól számoltak. :lol:

Na megyek, lassan neki kéne állnom az isler sütésnek. :? Holnap bográcsbuli lesz nálunk, s ígértem islert, mert meg vannak érte veszve. :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Jó reggelt!

Már hajnal óta azon gondolkodom, hogy mennyi változás van ilyenkor egy nő életében. Itt van például, hogy már 8-kor szinte alszom, hajnalban kelek, az állandó pisilés, stb… Most reggel már a hányinger is elkapott, tegnap a fejem fájt egész nap. S ilyenkor, például a fejfájásnál nem rohanhatok bevenni akármit, a neten kutakodás utána, stb.., a hányinger is jön magától. Vannak hülye szokásaim, amit el kell hagynom. Ilyen pl. hogy soha nem mostam meg semmit,mielőtt megettem (paprika, retek,atb..), a fasírt készítésnél mindig megkóstolom a nyers húst. Ezekre mind de mindre figyelni kell. Akkor azon aggódom, hogy minden oké-e ott belül, közben kínoz az allergia, amire vmi megoldást kell találnom, persze orvosi segítséggel, mert így hamarosan megfulladok. De ez mind jó, csak még számomra fel nem fogható. Szerintem csak akkor fogom elhinni és felfogni, ha elkezd a hasam növekedni. (most is van, de az a zabálástól)
Kívánom mindenkinek itt a topikban, hogy sikerüljön!!! Nagyon drukkolok mindenkinek!
Kicsit szentimentális lettem. Már ez is!!
tyuntyi
 
 


Szeszély:
Én még mindig azt mondom, hogy nem veszed el senki kedvét, írd nyugodtan, akármiről is legyen is szó. Elvégre azért jöttünk itt össze, hogy beszélgessünk, segítsük egymást. Ebbe szerintem minden beletartozik. Ami pedig Szuromi doki időpontját illeti, köszönöm, de a szerda délutánok nekem soha nem jók, mert akkor mindig dolgozom este 7-ig. Eljönni pedig nem igazán lehet, s nem is akarok. A pé-t én sem hagynám ki, főleg ha már itt van a nyakamon!

Csicsiy:
A mensi mindjárt elmúlik, a napok olyan gyorsan telnek. Mindjárt megint pé-d lesz!

Pinkiné:
Te mikorra nem várod? Mindjárt megint a ciklus végén vagy!

Kriszti:
Nem jöttél tegnap. Minden oké? Már kérdezni akartam tőled, most így, hogy babát vársz, akkor is jössz Magyarországra a nyáron?

Hkitty, Gabóó:
Merre vagytok lányok? Egész héten szinte alig voltatok.
tyuntyi
 
 


Szeszély:
Még vmi. Én ugye homeos bogyókat szedek. Az egyiket nekem is a progi miatt kell szednem. Luteinum névre hallgat. Napi 5 szem bogyócska. Ezt pé-től kell szedni mesiig, ha baba van a dologban, akkor akár 12 hetes korig is. Lehet, hogy ez is elég, de a progi gyógyszerek mellett is lehet szedni, csak használnak. Én csak a jótékony hatásáról tudok beszámolni, bár én peteérést segítő homeos bogyót is szedtem. Azt pedig pé-ig kellett szedni. Írnak is róluk a neten.
tyuntyi
 
 


tegnap dolgoztam délutánig, aztán anyóséknál voltam, de minden rendben. Ami a hazautat illeti akkorra az én számításaim szerint kb 20 hetes leszek. Minden attól függ milyen kimenetelü terhesség, de különben lehet utazni repülön rövid távót, csak a 36. hét után és a 16. hétig semmiképp.De ezt majd a dokim eldönti, nincvs veszve semmi, ha nem hát nem, a baba érdeke a fontos. :lol:

Szeszély, nyugodtan írj, hiszen én úgy érzem olyan jól összecsapodott ez a kiscsapat!Nélküled nem lenne teljes :P

Drága Csip én el is felejtettem, igaz tegnap még gépközelben sem voltam, fogalmam sem volt milyen névnap van, de így utólag is NAGYON BOLDOG NÈVNAPOT!

Tyuntyi ez velem is így van, ma éjszaka 5ször voltam kint pisilni, este 9kor már alcsi volt, aztán most keltem fel(12 óra) :shock:
:shock: Hányinger most nincs, de nekem délutá fele, meg déleött szokott lenni, de még nem olyan vészes, inkább örökké tudnék enni
:roll: Tegnap is miket össze nem ettem, már nem is tudom, de ma óvatosabb vagyok, meg lehet egészségesebb dolgokat eszem inkább... :roll: :wink:
Vendég
 


Henne az a bébis kép fantasztikus!Mostmár kivehetö , hogy baba van ott, mármint a körvonalak!!GRATULA!!AKkor most vagy 10 hetes az uh szerint, ugye? :P
Vendég
 


Sziasztok, Én anyuéknál vagyok, mert az ember melozzik...Nekem meg be lett festve a hajam...Olyan festékkel, hogy nincs benne ammónia és szaga sincs, és 15 perces...Nagyon jó...Kiváncsi vagyok a színre!!!!
Ma megyünk a barátokhoz, Erdőkertesre...
Rosszul ébredtem ma, szörnyű álmom volt...Inkább nem is mesélem, el :( :( :( Ezáltal nem vagyok valami jól, megijedtem, de aztán biztatom magam, hogy minden oké...
Tegnapi nap jó volt apával ettünk a kedvenc éttermünkben, de valahogy nem olyanok voltak az ízek, mint az elött :(
Csicsy: tegnap voltak nálunk Mókiék, kislányuk lesz :)
Szép Hétvégét!!!
Puszi!!!!
csip-csip18
 
 


Bocsi, de inkább töröltem, mert lehet picit elragadtattam magam!

Szép napot mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szeszély 2010.05.01 17:53-kor.
szeszély
 
 


sziasztok,

szeszély:ha kérted volna, megvizsgált volna. a spontán vetélést pl sokan észre sem veszik, ha nem tesztelnek. A másik, hogy a hcg hormon sajnos nem az egyik napról a másikra ürül ki a szervezetből. nekem is a spontán után még volt halvány pozi tesztem. szerintem majd még tesztelj, de egy megbízhatóval. mivel nagyon halvány, ha kiürültél teljesen szerintem, pár nap mulva negatívnak kell lennie. ha nem, irány a doki.


nekem a tegnapi napom vuk mentes volt, csak el ne szóljam.:) és végre jobb az étvágyam is.. hát meglátjuk:)

az angel sounds boltban 9000 Ft, vaterán azt hiszem olcsóbban is hozzá lehet jutni. tegnap nem volt időm megvenni, majd jövőhéten.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Erre szintén az előző hozzászólásom vonatkozik!

Bocsi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szeszély 2010.05.01 17:54-kor.
szeszély
 
 


Sziasztok!
bocsánat,hogy nem jöttem a héten,de nem volt erőm hozzá.egyben dolgoztam le 128 órát :roll: :? nagyon kivagyok,most keltem fel.szerencsére api segítt itthon,főz is,meg takarítgat is.
tyuntyi nagyon GRATULÁLOK!igaz,még halkan,majd doki után hangossan is! :wink:
kitti boldog névnapot így utólag!
nálam még semmi.fája a derekam,meg reggelenként nagyon hányingerem van,de az lehet a fáradságtól is...
majd csak hétfőn akarok tesztelni,akkor lesz a szülinapom. :roll:
nem érzek igazából semmit,szóval nem tudok nyilatkozni.reggel nincs erőm hőmérőzni,de este mértem már 3 napja is,és 37,4-37,5 szokott lenni.szerintetek az esti mérés ér valamit?szeszély sajnos nem tudom,hogy miért lehetett pozi a teszted,de ennyi idő alatt nem jöhetett létre egy újabb terhesség,én attól tartok,hogy nem tudtál kitisztulni rendesen.jövőhéten mindenféle képpen menj el orvoshoz,ha lesz megint egy pozi teszted.
pinkiné jó bulizást holnapra,mára meg jó sütkérezést!
hkitty veled mizus?nem jöttél mostanában!
csicsy sajnálom,hogy megjött!
csajok,priviben elkülditek a neveteket,hogy be tudjalak én is jelölni titeket az iwiw-en?köszi köszi!!
na megyek én is!
puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Juuuj Gabó, elég húzósnak hangzik ez a zsinórban 128 óra. :roll: :roll: :shock: :shock: Esti mérésről nem tudok nyilatkozni, tudtommal a reggeli számít. :?

Szeszély, kár hogy nem láttam a bejegyzéseidet,mielőtt törölted volna őket. :? A vérzésed mennyire volt erős, mikor megjött? A teszt mennyire halovány? Mert simán lehet, hogy csak áttöréses vérzés volt. Barátnőm is így járt (bár Ő nem tesztelt előtte pozit) de simán megjött neki, ahogy kellett. Aztán köv. hónapban nem, s mikor ment uh-ra, kiderült, hogy - a mára már megszületett - baba 3 héttel idősebb, mint ahogy Ő számolta.
Szóval én tuti csinálnék jövőhéten még 1 tesztet, s ha az is pozitív, irány a doki! :wink:

Csip, rossz álmokkal nem törődünk! :wink:

Mi jól vagyunk, ma egész délután majálisoztunk. 8) Totál kipurcantam.:D A gyerek viszont nagyon élvezte.
Palástfű teát iszom, de ma egész nap úgy fájt az alhasam (méhem, méhszájam), hogy néha járni is alig bírtam. :roll: A cicijeim néha szurkálnak, de ez pé után tök megszokott.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Anyukák és Kismamik Segítség!!

A kérdésem az lenne, hogy a hányinger ilyenkor nem korai még? Itt nyelem a levegőt, mint kacsa a nokedlit, mert különben mindjárt kidobom a taccsot. A másik, hogy szurkál bal oldalon az alhasam. Ez normális? Nem fáj, csak, mint pé-kor, szúrást érzek.

Megnyugtatást szeretnék. :?

Kávézni ilyenkor már nem lehet? Ma ittam, de ha nem jön vissza, akkor boldog leszek. Mit lehet helyette reggelente inni? Zöld tea?

Előre is köszi a válaszokat. Megyek levegőért! Mivel ma van anyák napja, a szülőket az unoka megfogantatásával köszöntjük!
tyuntyi
 
 


Este még jövök, addig is puszi mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol:
tyuntyi
 
 


Tyuntyi szerintem a hányinger nem korai,kinek így,kinek úgy van :P
Nekem most van egy ici-picit, pont annyira, hogy nem bírok enni, pedig reggelizni csak kéne valamit, de egyenlöre nem megy. Ami a kávézást illeti én tegnap elött ittam tejeskavét, de nagyon kevés kávéval. Nekem eléggé alacsony a vérnyomásom, szóval például egnap nem ittam, és estére iszonyúmigrénem lett, ugyhogy mentem is aludni. 1 hét alatt már harmadszorra fáj a fejem, de azt mondják ez is normális :wink:
Szeszél, én sajna nem láttam a hozzászólásod, amit töröltél, de igazuk van a csajoknak, hogyha jövö héten pozitívat tesztelsz, keress fel egy dokit mindenképp!

Tyuntyi, nekem még mindig szokott fájni egy ici-picit balodalt kb, aztán kiterjed a középtájra a fájdalom. Én például ha háton alszom, akkor nagyon kényelmetlen húzódást érzek,meg ha hason fekszem (bár az utóbbi nem nagyon kényelmes,mert állatira fájnak a melleim :shock: ). Szerintem ez normális, de holnap a dokinál rákérdezek. Azért izgulok már.....A párom is örül, csak mondta, hogy öneki még furcsa, szóval neki látnia kellenevalamit, hogy bebzonyosodjon róla, hogy tényleg terhes vagyok. :wink: Elhiszi most is, csak ö vizuális típus :lol:
Vendég
 


AMúgy tök furi,mert itt Németországban jövö hét vasárnap van anyák napja :shock:
Vendég
 


sziasztok,

szeszély: én olvastam a hozzászólásodat, szerintem nem kellett volna törölnöd. Mindenkinek lehet saját véleménye, azért vagyunk itt, hogy elmondjuk.

tyuntyi: nyugi, a hányinger normális. nekem pozi teszt után 3-4 nappal már kezdődtek a hányingerek. szóval nem korai.:)
én úgy tudom mértékkel lehet inni kávét, ha meg tudod inni. főleg annak, akinek egyébként is alacsony a vérnyomása.

Krisz: ha még hányingered is van, akkor is reggelizzél. én az elején beleestem abba a hibába, hogy nem nagyon ettem, mert hányingerem volt. sajnos ha nem eszel semmit, még nagyobb lesz a hányinger. úgyhogy tessék szépen reggelizni.:)

gabóó: ez nagyon húzósnak tűnik. 128 óra, jesszus. kitartás!

én tegnap megörültem, mert már két napja nem hánytam. hát korai volt az öröm, ma reggel már nem bírta ki..:(
a szüleim már itt vannak csüt. óta és annyira élvezem.:)

tyuntyi: biztos nagy eglepetés lesz ma a szülőknek, tuti el fogják magukat sírni.:) nálunk is ez volt.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Köszönöm Kriszti és Henne a gyors választ. Megnyugodtam.

Most még szaladok tovább, este jövök.
tyuntyi
 
 


Sziasztok Csajok!

nem olvastam vissza, sajna nagyon rossz hétvégém volt!
képzeljétek, pénteken délután hívott a nővérem, h anyukánk kórházban van, mert az egyik szemére nem lát, és hogy ez 2-3 nap alatt alakult ki. na, rohantunk ezerrel, mert ugye csak kivizsgálásra ment, semmije nem volt, vettünk mindent amire szüksége lehet !
nagyon gáz volt csajok, a szemében nem találtak semmit, azt mondták csak a fejében lehet valami. gondolhatjátok, iszonyúan megijedtünk.
persze mindez péntek este. mindenki sírt, anyukám is persze ilyenkor a legrosszabb jut eszébe mindenkinek.
aztán szombaton reggel egy aranyos doktornő jött és küldte egyből mri-re, meglett az eredmény, a látóideg begyulladt, ezért nem lát, de más elváltozás nincs az agyban. na, ekkor azért megnyugodtunk, de addig csajok azt az egy-másfél napot, amíg nem tudtuk az eredményt, nem kívánom senkinek. semmit nem aludtam és nem ettem.
most biztosan bent lesz még egy jópár napot, minden nap megyünk be hozzá. nagyon nagyon rossz volt csajok!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

remélem most már minden rendben lesz.

majd jövök és próbálok visszaolvasni.

Kép
csicsiy
 
 


Csicsiy nagyon sajnálom,hogy anyukád korházban van,remélem minnél előbb rendbejön és mehet haza pihenni.de most nem kell őt megműteni ugye?
mielőbbi gyógyulást kívánok neki!!!
és nagy ölelés a lelkednek,meglátod minden rendbejön!!!
Vendég
 


Gabóó: boldogságos születésnapot kívánok neked!!!! :P :P :P

Nem, állítólag nem kell műteni Anyukámat, csak infúziót és gyógyszereket kap, de ma majd többet tudunk már, mert ugye hétvége volt. ma is megyünk be délután.
köszönöm a bíztatást és a jó kívánságokat, remélem én is h minden rendben lesz már vele.

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok:D

Hajam???Hát képzeljétek, hogy a tővét, nem igazán fogta be...
De a színe nagyon tetszet apának, és mondta, hog jegyezzem meg és csak ezzel festhetem...Ammonia mentes és színező egyben..Valóban nem volt büdi, komolyan, tök furi volt...Szóval ezt fogom használni, majd meglátjuk mennyire dobja le a színt...
A Hétvégénk nagyon jól telt, apától kaptam evőeszközkszletet Anyóséktól pedig Vasárnap Tányérkészletet...
Kártyáztunk anyósékal Vasáranap...Mikor kimentek a fiúk rrágyújtani állandóan jött a gyerek témával...Na és baba???Hogy álltok???Erre csak nézztem, és nem mondtam semmit...hát már letelt a 6 hónap!?!?Mondom igen...És nem kellene orvoshoz menni???Mondom minek??Hát kivizsgáltatni magad...Mondom majd jönn a gyerek ha akar...Én nem fogom neki megmondani..Nem akkarom, hogy tudja, már most úgy idegesít ezzel...
Szerintem sejti, és ebből az jönn le nekem, hogy mindig mikor ketten vagyunk rákérdezz, hogy nem nagyon akarja, hogy terhes legyek..vagy nem tudom... de tökön tele van vele...
Aztán Szombaton voltunk a barátainknál akkor volt az öröm csajok, hogy este 7 kor alig bírtunk elindulni, van nekik egy 3 éves kislányuk akit még nem is láttunk, hát csajok nem fogjátok elhinni...Amennyire fiú pártiak voltunk főleg az Én párom annnira fordult is a kocka, kijelentette, neki már lány kell!!!!!!!!!!!
Annyira apás volt a baba, hogy az valami eszméletlen, a párom teljessen beleszerelmesedett a kislányba...Totálissan csak lestem, Én közeledni semm bírtam, mert annyira pedálózott az Uram, hogy a kislány megkedvelje, mert hát ügye félt, nem ismer minket...Aztán a párom egész hazafelé így úgy áradozott a kislányról..Na mondom mi lesz ha nálunk lesz lány???Mondom abba még jobban szerelmes leszel(nagyon szép kislány amúgy, barna szem barna hosszú haj)(párom imádja a barnákat) mert az lesz a világon a legszebb...
Annyira nem bírt magával, hogy Vasárnap anyósék elött felhívtuk, hogy jöjjenek hozzánk is be, ha már itt vnnk Pesten, a párom tovább hrcolt, hogy legyenek jóban vett neki Kubu üdítött meg csokikat, szóval nagyon probálkozott...Eszem megállt...
Szóval baromi jót volt a hétvége...
És Nálatok???
csip-csip18
 
 


Csicsy: Huuu bazd ki, borsózzik a hátam...Nem smmi, rosszul is lettem voltam Én is...Remélem mielöbb rendeződik!!!!!!!!

Gabooo: Helyzet???szülcsinapi pozi tezt van???
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti: Hogy vagy???

Henne: Vuk van???

Tyuntyi: Nekem az elején volt hányingerem 4 hetesen, most meg semmi...kipp-kopp

Pinkiné: Hogy vagytok???

hkitty: Hol vagy???
csip-csip18
 
 


SZiasztok!
köszönöm a köszöntéseket,sajna nem tudtam tesztelni,mert nem tudtunk venni tesztet.de szerintem nega lenne,mert nem érzek semmit.ugyhogy lehet,hogy még várok,mert úgyis rendszertelen a ciklusom.és mivel nem érzek semmit nem is élem bele magam.
lassan indulok melózni. :? és persze megint hosszú hétvégém lesz.már nagyon várom május végét,mert megrövidül a nyitvatartásunk a hétvégéken. :D jó,lehet,hogy kevesebb lesz a pénz,de nem döglünk bele a munkába....
na megyek!puszi
Vendég
 


Gabóó ISTEN ÉLTESSEN sokáig!Hanyadik is? :shock:

Csicsy, jobbulást anyudnak és fel a fejjel! De akkor most nem kell megmüteni? Látídeg begyulladt neki? Húu elég bizarr, ilyet még nem is halottam, de ilyesztö lehet egyik pillanatról a másikra elveszíteni a látást.. :?

Nekem is szuper hétvégém volt. Szombaton Hannoverben voltunk a stadionban focimeccset néztünk, rajtunk kívül még két német párocskával együtt. Nagyon jó volt :lol: Hogy ott milyen hangulat volt csajok, elképesztö!! :P Este hazaértünk, akkor meg rendeltünk az olasztól pizzát...nyami-nyami :lol: :lol:
Tegnap meg felketem 8 körül, anyut felhívtam anyáknapja miatt, aztán visszafeküdtem fél 9 körül, aludtamfél 11ig. Akkor felketem csináltm rántott karfiol és cukkinit. Ettünk,majd déltöl negyed kettöig ismét saludtam itt a nappaliban...aztán ajna mennem kellett dolgozni 3ra, de fél 5ig kb. azt sem tudtam hol vagyok :shock: Ilyen álmos még sosem voltam csajok... :roll: :roll:
Most hasonló a helyzet,lehet visszafekszem,mert ma szabadnapos vagyok és máris tudnék aludni... :D Este 6ra megyek dokihoz a párommal. 5+1 hetes vagyok a kalkulátorok szerint, gondolom sokmindent nem fog látni max. petezsákot, remélem :shock:

Mit fözzek ma?? :roll: :roll: :shock:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?