Új privát üzeneted érkezett!

Onlány: Drukkolunk...
Nekem a barinőmnek megtudák mondani a nemét :? No sebaj...Én Ugysemm 1 szer szeretnék elmenni...Legalább 2 szer, hanem 3 szor :oops:

Ancsa: Helyileg hol van???Mennyiért???Be illeszthetnéd a linket is, én is kivi vagyok :D Nem is tudtam, hogy választani lehet...Hogy kihez mész név szerint....
csip-csip18

Juli- Akkor ha fiú ha lány, Áron és kész :D

Onlány- Tudom, hogy a nem meghatározás és a képek szempontjából jobb lenne később menni, de most leszek otthon, aztán legközelebb augusztusban, az meg még baromira odébb van, szóval inkább most megyek, a genetika része igazából jobban érdekel, ha esetleg megmondják,hogy milyen típusú lesz, az csak egy plusz pont......Elvileg tarkóredő mérésre is pont jókor megyek és Hajdú Krisztina az egyik legjobb szakember, az ő véleményére adok :wink: Úgyhogy nem lesz hiába való menet, az biztos :D ...Bssszus te már holnap mész is be???? :shock: Nagyon szorítok értetek, csak ügyesen!!!!!++++++ :wink:

Csip- Igen, ilyen szép lesz a tiéd is két hét múlva :D

KépKép
gyancsi

Ancsa: Nekem nem is írtál válaszoltál???Hol van ez helyileg???Hány percig tart???Ára???
csip-csip18

Csip- Bocsi, nem láttam, hogy írtál :oops: Szóval ez a Praxis 4D ultrahang, a Bartók Béla uton van.....http://www.ultrahang.com/
Ez az internet címük, nem tudom pontosan hány Ft, ha jól emlékszem vagy 10.000 vagy 12.000 és van 1000 Ft kedvezmény, ha regisztrálsz itt a babaneten!!!Ott dolgozik Hajdú Krisztina aki állítólag a legjobb genetikai Uh-os magyarországon :wink:

KépKép
gyancsi

Joli!
merre jársz? csak nem szülni vagy??? :lol:
mi volt nst-n???

ancsi!
nálunk a 4d-s uh ingyen lesz, mert kórházi dolgozó vagyok :) remélem, jó képek/felvétel fog készülni (b@sszus! kicsit előre szaladtam :lol:)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Nálam rengetegen vannak a szoliban..Megyek is takarítok...lasan megy mostanában...És nehezzen is szánom rá magam...

Szép estét!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Sziasztok!

Ancsa
Írok majd holnap neked, csak most hulla vagyok...

Mindenkinek gratulálok szép kis képek, növesszétek szép nagyra a babákat. :)

Nórikám bele húzott 1 héttel nagyobb, mint kellene 3 hét alatt több, mint egy kilót hízott 3147 grammra saccolta a gép, akár jövő héten már szülhetek is, de jó lenne.

Holnap majd jövök bővebben, mindenkit pusszantok.

Jó éjszakát.

Kép
Kép
susytunder

jó reggelt!

Hát, eljött az időm! :D Megyek bevonulni! Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a babócákra!

Kép
Kép
onlány

onlány!
mindenem keresztben ;)

susy!
istenem! nálatok is már csak napok kérdése :o (ja, nálunk is... 200sok nap kérdése :lol: )
ez olllyan izgi... :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt!!

Onlány- Nagyon drukkolunk Hannának :D :D :D Kezem-lábam, fülem-farkam csuriban van értetek :D :D

Susytunder- Amikor csak akarod, írd meg nyugodtan :wink: Nóri tényleg szép nagy leányzó :shock: :D Te is már vágod a centit :D

Juli- Jaja, ahogy mondod, nekem a vonalzóm szerint 210 napom van hátra :D :D

Megyek reggelit csinálok!!

Pusz

KépKép
gyancsi

csajok!
most kaptam a fülest (hogy van fent kép az iwiwen):
joliék Laurája megérkezett :D

sok puszi az új topic-babának :) jó egészséget, sok boldogságot, és sok-sok tejcsit :D

írtam jolinak sms-t... remélem, válaszol, hogy mi van :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli- Aztaaaa, nem mondod??????? :shock: :shock: Nagyon sok boldogságot, egészséget és sok tejcit az újdonsült Anyukának :D :D :D

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk, és idejutottam a géphez is...
Az első napunk elég húzós....de csodálatos :)

Gyors jelentés, aztán megpróbálok visszaolvasni :)

Mírus születése :)

Április 25-én hajnalban 3 óra 10 perckor felébredtem egy pukkanás szerű hangra. Azt hittem a Mírus rúgott egy ekkorát...nagyon kellett pisilnem, így kimentem a WC-re...mire kiértem folyott a lábamon a magzatvíz....
Totál betojtam :))) Elérkezett a mi időnk??? Visszamentem apához, aki éjfél után jött haza a nagy szülinapi buliból..., és csak annyit mondtam neki, hogy azt hiszem menni kell....
Elmondtam mi történt, és elmentem zuhanyozni. Apa tudta a dolgát, olyan volt mint egy kisangyal, csak kicsit parázós kisangyal...
Bementünk a kórházba. Ott felvették az adataimat, megvizsgált a doki, akkor ment el igazán a magzatvizem, ami tiszta volt, méhszáj 1111.
Felöltöztem a kórházi a hálóingbe és rátettek ctg-re, a Mírus egyáltalán nem mozgott, előre pihent a nagy útra, a szívhangja tökéletes volt. Nekem elkezdtek jönni az 5 perces fájások, de nem voltak erősek...akkor még...
Kiküldtek apához, hogy egy darabig még nem lesz baba, beszéljük meg, hogy menjen haza, és majd hívom telefonon, ha jöhet... Így hazament, engem pedig befektettek a vajúdóba, ahol szerencsére egyedül voltam. Legközelebb 7.15-kor vizsgált meg a doki, akkor azt mondta, hogy ha így haladunkakkor délelőtt, de kora délután biztos hogy baba lesz... Így kérte nekem az előkészítést.
Nem sokkal később apa is megérkezett, így kimentem hozzá, és a váróban számoltuk a fájásokat, mikor már 2 percesek voltak, szóltam a szülésznőnek, aki befektetett a szülőszobára, ismét rám rakták a CTG-t, és apának szóltak, hogy öltözzön be...
És akkor megkezdődött, amit 9 hónapig vártunk....
Szépen fokozatosan tágultam, a doki óránként ellenőrizte a méhszájamat, labdán vajúdtam, apával a hátam mögött, nagyon jó érzés volt, hogy ott van velem. A szülésznő félóránként 5 golyó adott, de nem tudom milyen homeo bogyó lehetett, azt mondta segíti a tágulást.
Aztán lassan elérkezett az idő, mikor már azt érzetem, hogy mindjárt bek@kilok..ekkor kellett szólni a dokinak.
Jött, megvizsgált, ezek már tolófájások voltak...Azt mondta, ha így folytatom 3-4 fájásra kint van a baba...
Elég hosszú fájásaim voltak, így egy fájásra majdnem minden alkalommal 3x tudtam nyomni, és egyszer csak vágott a doki és következő nyomásra kint volt a Mírus feje, és aztán 12.43-kor az egész baba...hihetetlen érzés volt, leírhatatlan...
Megtörölték, rám fektették...gyönyörű volt...az én kisbabám :))))
Aztán elvitték megvizsgálni, persze apával a nyomukban.
Engem közben összevarrtak...:( az nem volt kellemes...
És utána megkaptam a Mírát...
2 óra megfigyelés, és két infúzió után (sokat véreztem) kitoltak minket a szobába :))

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

:shock: itthon :shock: sírva fakadok, komolyan

Kép
Kép
onlány

Onlány- Mi történt??????? :shock: :shock: :shock:

Iner- Nagyon szép a szüléstörténeted, szerintem mindenki ilyenre vágyik :wink: Remélem jól vagytok a kis Mirával :wink:

KépKép
gyancsi

kicsit beszunyáltam, padlóra küldött az ideg :(
A történet:
11után elaludtam, fél 2kor felébredtem, majd visszaaludtam. 4kor a madarak eszméletlen csicsergésére ébredtem, majd vergődtem háromnegyed órát. Felkeltem, elkészültem, negyed hétkor elindultunk. Sík ideg voltam, éhgyomorra mentem, mert benne volt a pakliban, hogy még ma megműtenek -ha tovább nyíltam volna-. 7:20perckor már a betegfelvételi irodán csücsültem, töltögettem a papírokat. Kaptam egy kisebb paksamétát, amivel a szülészeti osztály nővérszobájába kellett elballagnom. Ott egy picit kellett várni. Felvettek ott is. Majd kérdem a nőt, hogy most hogyan tovább és ugye ebédet már fogok kapni. Mondja, persze. Majd erre jár egy orvos és akkor felveszi. ??????? Eddig a két helyen mit csináltunk???? Mondom szoba? Hát, majd délutánra lesz, ha lesz, mert teltház van. Na ekkor már nagyon ideges voltam. Vártunk vártunk, egyszer csak felvett egy orvos is. Várakozás, majd jött egy manuális vizsgálat, majd megint várakozás. már 10 óra.... menni kellett uhura, majd ctgre. Aztán kaptam elméletben szobát. De addig is várakozás. Egy fa kispadon. Aztán jött a drim, hogy haza szeretnék e menni. Mondom, persze. Azt mondta, hogy csak viccelt. Haha, további várakozás. Akkor a férjem elment, mert dolga volt. Elkezdték 1kor az ebédet hordani. Mondom a nőnek, hogy ugye én is kapok, mert már keresztben állnak a szemeim. Nagyon rendes volt, mondta, hogy természetesen. Ekkor megjelent a drim, hogy gáz van, a szobámat már egy tegnap óta vajudó nőnek adják, mert ugye ő már tegnap megkapta, csak szülés alatt van. :( megkaptam az ebédet, nagyon fini volt és hazajöttem. Gyula nem akart hinni a fülének... de én sem.... holnap reggel 6-fél7kor a szülőszobán jelentkeznem kell és elkezdik az előkészületeket.

Nagyon megviselt ez az egész, meg a 7:20.13:25ig való várakozás. Nagyon bízom benne, hogy holnap nem potyára megyünk. Kicsit el lennék keseredve :(

Joli, gratulálok a kislányodhoz! Erőt egészséget kívánok nektek!

Iner, nagyon szép történet! Tehát jó élmény volt neked! Gratulálok mégegyszer!

Ancsa, ugyan, az a 210nap elröppen! hidd el!

Juli, tessék pihizni, köszi a drukkot.

Kép
Kép
onlány

iner!
megkönnyeztelek :)

onlány!
ez nem semmi sztori :o

joliról a pontosabb infók:
tegnap 18:15kor született Laura baba 3000 grammal és 50 cm-rel.
kicsit beszéltem vele. nehezen viselte :( egyenlőre úgy érzi nem kell kistesó :shock:
de végülis a kedve már jó volt... csak lemerült a telóm, meg utcán voltam... holnap felhívom, és megbeszéljük a mindent :) (most car, hogy nem dolgozom... mehetnék látogatóba)

csajok!
én nem tudom... lehet, hogy csak a hormonok miatt, de én annyira ki vagyok akadva... egész nap bőgök az orvos miatt...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt...

Iner: Azta még most is borsózzik a hátam és folyik a könnyem :lol: :lol: :lol: :lol:

Joli: nekem meg nagy nagy gratula...Szerintem Én is olyan leszek, mint Te szülés után. Attól félek, hogy nekem semm lesz valami kellemes... :cry:

Onlány: Nagyon sajnálom ami történt veled, és, hogy így szorakoztak veletek :(

Juli: Hogy vagy ma???Mi lesz???Most neked mért nincs orvosod???Akihez idáig jártál az mien orvos volt???

Nekem egész jó a kedvem :D
Ja és ma van a Nevem Napja is :D Apuék tegnap felkköszöntöttek és Én is magamat :D vettem egy Pocakos Naplót :D
hétvégénk nagyon jó lesz :D megyünk egy régi ismerősökhöz, akikel már 3 éve nem taliztunk, mert anno a barátom össze veszet a barátjával...És mondtam neki, hogy ideje lenne már 3 év után kibékülni, és felhívta öket és mondták, hogy menjünk ki hozzájuk Szombaton...Tökre örültem :D
Vsárnap meg pihi :D

Szép Napot!!!!
csip-csip18

Jó reggelt Lányok!!

Onlány- Remélem ma már kikapják Hannát onnan :wink: Gondolok rátok és szorítok nagyon++++++++

Juli- Köszi az info-kat Joliról......Ahoz képest,hogy csak tegnap este született a baba, mi már tegnap reggel meggratuláltuk :D :D :D
Miért vagy szomorú, mi van a dokiddal??Azon kívűl,hogy nincs :roll:

Csip- Nagyon boldog névnapot neked :D Pocakos Napló jó, én egy sima füzetbe írom a gondolataimat, meg mindent :wink: Jó találkozást a barátaitokkal :D

Én ma megyek vásárolni, most esett le, hogy holnap május 1-e van és szerintem semmi sem lesz nyitva, így meg kell vennem mindent a hétvégére :wink:

KépKép
gyancsi

Ancsa: köszönöm :D
igen holnap minden zárva!!!Én is ma megyek, hisz ma Én csak 5 ig melozzom, mert kijeletettem, hogy ma van a Névnapom és nem töltöttöm itt az egész napomat :D

Na hol vagytok???Ki mit csinál hétvégén?
csip-csip18

Onlány sms- t küldött

9. 33- kor megszületett Földvári Hanna Szofia, 3970 grammal, 52 cm- rel.

Hatalmas gratula az egész családnak, jó egészséget babának és mamának!

Kép
Kép
susytunder

Én is kaptam sms-t :D :D :D csak Suzytünder, gyorsabb volt :cry:
csip-csip18

Isten hozta Hanna babát!!!Sok boldogságot, egészséget és tejcit kívánok Nektek!!!! :D

Csak úgy potyognak a topikbabák :D

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Na Kristóf alszik, jövök már egy kicsit csacsogni. :)

Először is Kitti nagyon boldog névnapot kívánok neked!

Kép

Joliéknak is szívből gratulálok! Jó egészséget, sok tejcsit, gyors felépülést kívánok!

Juli
Akkor végül hogy tudtad meg a nagy hírt, kár, hogy veled/velünk nem tudatta Joli akkor a jó hírt. Én az iwiw- en nem találtam képet.
Hát igen a szölés nem tartozik épp a kellemes dolgok közé, de majd elfelejti és másképp fogja gondolni, sokan mondják ezt szülés után, hogy többé soha. :)

Velünk minden oké, tegnap majdnem szültem, jó kis fájásaim voltak, amik végül elmúltak. Este azért beugrottunk a kórházba, de még van időnk. :)

Kép
Kép
susytunder

Na most itt vagyok, erre senki nem ír. :(

Kép
Kép
susytunder

Suzytünder: köszönöm Én vagyok:D
csip-csip18

Kitti
Miért kicsi Bende? :)
Lesz ünneplés?:)

Kép
Kép
susytunder

Hát, mert Kicsike és Bende a vezetéknév:D Meg a prom mindig ezt mondja...Mi van a kicsi bendémmel? :D
Anyuék már tegnap felköszöntöttek :D
Hogy vagy ma???Mikor mész Ctg-re???
csip-csip18

Majd kedden megyek fél 11- re, aztán 11- re meg uh- ra. Ez az utolsó, mármint uh, aztán már szülni szeretnék.

Anyukám jól felbirizgált. :roll: Csal haza hétvégére, de félek neki indulni, mi van ha...erre elsorolta mi mindent csinálna nekem, hát a kakaós csigájánál kiakadtam... jajj de meg enném. :)

Kép
Kép
susytunder

:) :) : Ez jó :D :D :D
Engem most csábított el egy 300g Milka csoki mogyorós-mazsolás...Reggel óta szemezzek vele, és most már beadtam neki a derekam :oops:
csip-csip18

sziasztok!

húúúú! mi van itt kérem?

Joli és Onlány :arrow: nagy- nagy gratula Nektek! várjuk a szüléstörténeteket!

Iner nahát! én is ilyen szép szülést szeretnék!!!

Susytunder nana!!! még ne!!! maradjon baba májusra is!!! :wink: :lol: :lol:

Csip ez nagyon szép! 3 év után kibékülni nem semmi!!! de tök jó!!! :lol: jó is az a kis csokika!!! :) pociba vele!!! :wink: :lol:
BOLDOG NÉVNAPOT!!! :lol:

Ancsa óvatosan a vásárlással! ne cipekedj!!!

Lányok! nagyon szép hétvégét mindenkinek! pihenjetek! használjátok ki ezt a gyönyörű időt!!! :)

Puszi!

Kép
gtunde75

Tünde: Neked is kellemes hétvégét!!!Kutyira vigyázz, ha mentek sétizzni Én 3 kulancsot vettem ki belöle :cry:
Ki töltöttem már egy pár dolgot a Pocakosnaplóból :D Annyira jó :D
Lassan vagyis 1.5 óra múlva jönnek és leváltanak engem :D Jupééééé
csip-csip18

Kismamik, tudjátok most ki jutottam az eszembe???

ANITA!!!!!!!!!!!!vajon mi lehet vele?Ő is lassan szülni fog, ha jól emlékszem :roll: Zugolvasó :wink: Tessék hírt adni!!!

Na csajok lépek, mert lassan leváltanak :D
Kellemes Hétvégét Mindenkienk :D
csip-csip18

csip!
boldogságos neved napját!!!
azért nincs orvosom, mert miután megvolt a szívhang, azt mondta, hogy keressek mást... ő segített összehozni, azaz véghez vitte, amit vállalt, de engem nem tud tovább vállalni... mert amire nekem szükségem van, ő azt nem tudja nyújtani.
csakhogy nekem arra van szükségem, hogy olyan orvos legyen mellettem, akiben vakon bízok... és az egyetlen ilyen ő volt... sz@rom le a szaktudást! és mi van, ha a másik doki sem konyít sz@rt sem a bajomhoz??? (a terhesgondozóban megkérdezte az orvos, hogy mi az a GERD... na, faca! ezek után hogy magyarázzam meg a dokinak, hogy éppen olyan betegségre akartak vizsgálni -csak nem tették, mert kiderült a babóca- aminek még csak BNO kódja sincs :?: )
még most is egész nap sírhatnékom van miatta... úgy érzem, mintha cserben hagytak volna :cry:

ancsi!
tegnap este írtam, hogy "tegnap" azaz tegnapelőtt este született a kis Laura. joli férjénél meg is lestem a képeket az iwiw-en :)
egyébként innen a babanetről hívta fel egy ismerős a figyelmemet arra, hogy megvan a baba, mert látta az iwiw-en (ő joli férjét ismeri)

susy!
aztttta, micsoda baba-dömping :o
(most már te jössz ;))

onlánynak hatalmas gartula a nagylányhoz! jó egészséget, sok tejcsit... és persze kitartást :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

mijjé van az, hogy mikor én gép elé kerülök, sehol senki :?: :evil: :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

jóóóó reggelt lusta népség!
én fejeztem be... és én is kezdem a napot :?:

OK, a friss anyukáknak igazolt a távolléte... de hol vagytok, többiek???

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

csip-csip, nahát, de jó, hogy eszedbe jutottam. :) köszönöm. én még pocakosan, de nagyon jól vagyok. járogatok nst-re, meg védőnőhöz, várjuk, hogy történjen valami. :) tényleg sokszor jövök ide kukkolni, csodálom a babákat, akikhez Mindenkinek gratulálok!!!! :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

anita!
jó, hogy bejelentkeztél :)
azért életjelet tessék néha adni! :D

nálatok is már csak napok kérdése... irigy... irigy... irigy... :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Most már vagyok én is!!! :wink:
Bár a netem maradt a régi :? , de csomagot azt váltottam....
Majd 1 év múlva tán tudunk váltani netet(Digisre)

Nagy nagy gratula Jolinak és Onlánynak!!!!!!!!!! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!!!

Juli-Csip!
Nektek is gratula és vigyázzatok nagyon a babócákra!!!

Juli, sajnálom a doki ügyet :( , ezt nem gondoltam volna én sem róla...
Hogy hívják Joli férjét?? Én is megkukkolnám azt a kis Laurát :roll:

Ki hova megy ma???
Vendég

kírus!
küldtem privit :)

doki: hihetetlenül csalódott vagyok... de még nem adtam fel. még egy könyörgéses kört fogok futni nála... hátha :oops: de nem sok reményt fűzök hozzá... viszont akkor tényleg nem tudom, mi lesz... így is eléggé összetört a dolog...

én megyek majd le a szigetbe. a kedves dolgozik... de a nővéremék jönnek majálisozni, úgyhogy én is :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Elhiszem hogy csalodott vagy, és nem is kicsit :( ..
Én is gondolkozok hogy elviszem Kírát a szigetbe, de annyira gáz a buszjárat, hogy bemegyünk és kb 5 óra múlva jön vissza haza busz..
Szóval nem tudom még..:roll:

Akkor nektek jó kikapcsolodást és jó Ajsizást :wink: :wink: !!!!

Köszi a privit, mindjárt meg is kukkantom!!
Akkor ha minden jól megy holnap már mehetnek is haza Joliék :roll: ?!
Vendég

azt mondta, vsz hétfőn mehetnek haza.
majd ha otthon lesz, kifaggatom... ugyanis az egyik orvos, aki szóba került, az Ivók... hát nem tudom... nem akarok másik orvost :!: :evil:

az Ajsikázás meglesz :) imádom a pupákot :D majd pecálunk, meg körhintázunk... meg fagyizunk (azt már tavaly is imádta :)) meg ilyenek... :lol:

azért ha bejöttök, csörgess meg!
bár szerintem én csak 1-2 órára megyek le, mert kb annyit bír a hasam görcsök nélkül...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok, Én anyuéknál vagyok, mert az ember melozzik...Nekem meg be lett festve a hajam...Olyan festékkel, hogy nincs benne ammónia és szaga sincs, és 15 perces...Nagyon jó...Kiváncsi vagyok a színre!!!!
ma megyünk a barátokhoz, Erdőkertesre...
Szép Hétvégét!!!
Puszi!!!!
csip-csip18

Amúgy Én Rosszul ébredtem ma, szörnyű álmom volt...Inkább nem is mesélem, el :( :( :( Ezáltal nem vagyok valami jól, megijedtem, de aztán biztatom magam, hogy minden oké...
Tegnapi nap jó volt apával ettünk a kedvenc éttermünkben, de valahogy nem olyanok voltak az ízek, mint az elött :(
No mentem hajmosás :roll:
csip-csip18

Helló Mindenkinek!!

Boldog május 1.-ét :D :D

Susytunder- Engem is érdekelne, hogy milyen néven fut Joli férje, megszeretném nézni a kis Laurát :D :D Eltudod nekem is küldeni a nevét, ha szépen megkérlek? :wink: Hogy döntöttél, engedsz a kakóscsiga csábításának és mész Anyudhoz? :D

Tündi- Jó hétvégézést, pihenést, kirándulást nektek is :D A kocsira nem írtál semmit...Láttad már élőben?

Anita- Nagyon jó, hogy néha bejelentkezel :D Azért jó tudni, hogy nem vesztél el :wink: Neked is mindjárt itt a nagy nap :D Tényleg nem emlékszem, kisfiú vagy kislány lesz???

Tudjátok ki volt még nagyon régen, Réka....Emlékeztek még rá???Vele mi lehet, már lehet meg is szült :roll:

Juli- Sajnálom ezt a doki mizériát, remélem találsz egy olyat akiben tökéletesen megbízol :!:

Kírus- És jobb a mostani net, gyorsabb lett a réginél??

Csip- Milyen lett a hajad???Én is készülök visszafesteni barnára :D Elég határozott vagyok, mi??Egyszer vörös egyszer barna :D Jó barátozást!!

Csajok mi kitaláltuk , hogy az egyik falat lefestjük pirosra, úgyhogy holnap meg kell csinálni, meg a kertbe virágokat ültetni, napellenző vitorlát felszerelni, ablakot pucolni...Ma meg kitakarítottuk az egész lakást, délután meg megyek meccsre, úgyhogy csak hétfőn leszek!!

Mindenkinek szép hétvégét!!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Ancsa ne hari, valóban nem válaszoltam a kérdésre... :oops: igen, mi élőben szerettünk bele, utána kerestem meg a neten, hogy meg tudjam mutatni Nektek... azóta nem voltam még az üzletben, és júniusban tervezzük megvenni a kocsit, illetve a többi nagyobb dolgot...
bevallom a mózest csak felpróbáltuk nem tologattuk vele, de majd megnézem... illetve sokak tanácsára azt kell még megnéznem, hogy a kerékagy műanyag vagy fém-e...

Kép
gtunde75

Ancsa
Én sem tudom, hogy hívják Joli férjét így a babát sem láttam. :(
Képzeld nem megyünk, viszont az unokatesómék holnap jönnek Pestre és anya küldd nekem kakaós csigát.
Nem merek neki indulni, most is fájdogálok...

Kép
Kép
susytunder

gyancsi, kisfiú lesz :) Vincének fogjuk hívni.

Anita

Kép

Kép
anita1984

no! hahó népek!!! ki merre jár :?:

anita!
a Vince szép :) nálam is favoritok között volt :) bár ezt a család megvétózta :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!!

Juli!
Utolag olvastam már hogy rád csöröghettem volna :roll: ..
Hánykor voltál a szigetben?
Mi kb. 14-15:30-ig voltunk ott...
Kíra pecázott, hintázott meg ugrálóvárazott.. kapott egy lufit,evett lángost aztán jöttünk haza.. Rohadt meleg volt, azt hittem meggyulladok :lol: Ja meg fagyiztunk egyet... :D
Ajsi is hintázott-pecázott???

Ancsi!
Akkor megint nem unatkoztatok!! :roll: :D
Nyertetek a meccsen??
Nem lett sajna gyorsabb a netem, csak annyi hogy fele annyit fogok fizetni...
Az a car hogy nálunk nem kábel tv van, így nem tudjuk azt a netet bevezetetni..
Digink van és azt megérdeklödtük sajna müholdasra még nem kötnek be netet, majd csak kb.1 év múlva.. :? Ugyhogy marad a fos Voda :lol:

Susy!
Hogy vagytok?
Kakóscsigázás megvolt??? :lol:

Csip!
Milyen lett a hajszined??

Susy,Ancsi!
Küldöm Joli férjének a nevét, ha még Juli nem elözött be :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?