Szia Moti
Örülök, hogy minden ok! méhszájplasztika - reméljük elmarad, de ha segít, akkor bizti kell!
Marcinak a H&M-ben vettem fekete gatyót-mellényt - fehér inget, nyakkendőt...karácsonyi képen látható, szerintem nagyon menő volt
Akkor most lehet, hogy mégsem bölcsi?? MIt mondanak a gondozónők??
Pruci!
Köszi kérdést, fodrásznál a szokásos üvöltés volt, de a végeredmény...hát az mese...nem azért, mert az enyém, de gyönyörű
majd teszek képet...persze Apa, Anya is zuhanyzott, átöltözött utána, ahogy kell
Angie!
Nekem sincs fogalmam, van, hogy érzm, hogy jön valami, s hígabbnak tűnik, mint amit a betéten látok, vagy éppen nem látok semmit....de jobb ha kérdezed a dokit. Alapból nekem is van kevés sárgás
Képzeljétek, most hívtak a Sparból, ahol még vasárnap voltunk Marcival, s elhagytunk egy műanyag játékot (nagyon szereti a tigrist, kardfogúnak hívja a Jégkorszak c. mese után, szabadon), hogy megtalálták
jajj, már Marci szerintem el is felejtette, de én utána akartam járni, s milyen jó, hogy ma odaugrottam, s rákérdeztem...szerencsém volt, mert a csajszi elkérte a számomat, s már hívott is, hogy megvan....az eszmei értéke miatt örülök nagyon....Marcinak nem mondom, majd csak odaadom neki, de jóóóóó......én ezen is majdnem bőgtem (sőt megkönnyeztem), amikor láttam az arcát, hogy tudomásul kell vennie, hogy nincs meg...pedig tudom, hogy ő hagyta el, de akkor is.....nekem fájt
na megyek, mert leültem egy kv-ra, s itt ülök másfél órája