Új privát üzeneted érkezett!

AZ asszisztenstöl kaptam idöpontot, de kérdezte, hogy mi a gond, mivel emlékezett rám a múlt hétröl és elmeséltem neki :lol:
Ha megyek hétfön akkor viszont a köv. idöpontot a doki fogja megmondani szerintem 8)
A melleim délután óta iszonyat elkezdtek fájni :? Gondolom ez jó jel :wink:

Csip-csip merre vagy??Nagyon várjuk ám a beszámolót! :P
Vendég
 


Pinkiné akkor most jön a kellemes 2 hét várakozás! :lol: A lényeg, hogy mindent beleadtatok! :P

Csicsy, veled mizu?
Vendég
 


Jó reggelt csajok!

Már tegnap is meg akartam kérdezni tőletek, de elfelejtettem. Mikortól számoljuk a mensi első napját? Mert nekem elsején jött meg, de késő este.Utána lefeküdtem, szinte nem volt semmi, de reggel elindult piri. Így az elsejét is bele kell számolnom?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 

 
 

Jó reggelt!!!
Hát az volt, hogy ügye otthonról írtam még mikor anyu készülődött, aztán elindultunk végül... Negyed 11 volt időpontom, de negyed 12 kor hívtak be...nem is tom mi lett volna, ha nincs időpontom, rengeteg nagy hasu kismami volt...Engem meg csak nézztek mit keresek ott...De aztán büszkén vigyorogva jöttem ki és látták, hogy ott kukucskál a kezemben a kisfotóm :D
Bementem, női volt Féltem, hogy nem bizti, hogy megvizsgál mivel nekem nem volt beutalóm...Mondtam Aszódi doktornő küldött, jól van.Utsó menzi???Mondom Feb.18...Hány hetes???Jó kérdés???Kb 10, mondja...Annyi tuti nem mondom :(
Akkor nézzük...
Képzeljétek hasi uh-t Féltem, áhhh semmi nem fog látszani, a nagy szart nem...Ahogy rám tette az Uh-t ott volt a foltocska, egyből kiszurtam :D :D :D
Akkor mondta, hogy óóóó ez valóban nagyon picike....10 mm, benne szikhólyag, de persze azt Én nem láttam...Mondta, hogy kb.7-10 nap múlva már szívhang is van...Menjek vissza és képzeljétek szó nélkül kaptam időpontot...Először Péntekre(az pont 10 nap)mondtam melozzom...persze már egy csomóan bevoltak írva...Akkor Hétfő...Az semm jó...mondom nagyon gáz lenne ha inkább megint Keddi napot kérnék???Mondja nem végül is az 2 hét akkor megint többet láttunk...Kibírja??Hát mondom, ha add nekem egy fotót simán :D Akkor adott :D :D :D
Aztán mentünk ki...rögtön Anyunak mondtam, hogy hívja fel a doki asszisztensét, mert ügye engem ez nagyon basztatot, hogy most mi van.... Felveszi a nőci ere oda nyomja a kezem be a telomat....Pfffffffffff....Na tök jó...
Elmondtam neki mindent emlékszik rám...Mondta, hogy ha kaptam köv.időpontot, akkor persze most felesleges mennem a doktornőhöz...menjek csak oda vissza Uh-ra...Jelentkezzek a köv Uh-után...és ha bármi panaszom van hívjam...És majd akkor a doktőr nő, megnézzi a leleteimet és megbeszéljük a dolgokat...
Szóval-Én kombinálok csak...A doktornőmnek nem számít a pénz...
Végül hazaértünk...Tudni kell, hogy 2 hete lemondtam a Vodafonet és mire haza értem akkor jutott az eszembe, hogy nem írtam nektek!!!De mire vissza mentem volna haza, megjött apa, és neki meséltem, nagyon örült Aztán a nagy örömre meg elaludtam...
Ezek volta...Hozzom a képet és vissza is olvasok :D
csip-csip18
 
 


Kép

Leleten ez van: Egy intrauterin 10mm-es petezsák, benne szikhólyag, életjelenség még nem látható- erre mondta, hogy nem kell aggódni, a szívverésre írta, de a köv.uh lesz az is :)
Dg: Grav s 5 Gondolom ez az, hogy 5 hetes...
csip-csip18
 
 


Sziasztok Lányok!

Azért írtatok ám rendesen, csak győzzem olvasni! :wink:
A tegnapi nap a lelkemnek nagyon jót tett: anyukámmal és tesómmal elmentünk egy hozzánk közeli kertészetbe, és vásároltunk! :D Olyan jó volt a sok szép növény között választgatni, aztán hazajönni és mindent elültetni. Kertészkedtem kicsit, úgy mint Hkitty.
Vettünk az ablakaimba gyönyörű szép piros muskátlikat, és 2 smaragd tuját, ezenkívül 2 citrusféle tuját. A nevét nem tudom, itt van a papírja előttem, de basszus nem jövök rá, hogy milyen. Mindegy is, a lényeg, hogy szépek lettünk! :wink:

Meg a másik lélekerősítő, hogy a héten itthon vagyok. Jó kicsit kikapcsolni, tenni-venni. Van is mit egyébként, de legalább lefoglal, úgy is szép idő van.
No de ennyit rólam.

Tyuntyi
Az, hogy 1.-jén jött meg,hogy érted? Mármint csak barnázásod volt, vagy rendesen megjött? Mert azt mondják, az az első nap, amikor vérzés jelentkezik, ha barnázás, akkor még ne onnan számold.
Örülök, hogy jobban vagy, és hidd el sikerülni fog az a vizsga.

Csicsy
Nálad mi újság? Remélem nem jött meg? Szorítok, és gyere mesélni, vagy hozz Te is egy + tesztet. :wink:

Henne
HOgy vagy ma reggel? Tényleg meddig vagy otthon? Visszamész még dolgozni?
Én holnap egyedül megyek dokihoz, Párom szeretett volna jönni, de sajna dolgozik. :cry:
Én is úgy gondolom, hogy elmondok neki mindent, ami eddig velem történt. Azt viszont elárulom, hogy a Mastodynon cseppet szedem még, mert peteérésre jó volt, és ezt is elmondom a dokinak,csak félek, mivel másik doki írta föl, nem fogja javasolni.

Pinkiné
Jó, hogy jöttél, és köszi a jó tanácsot, a dokinál erre rá lehet kérdezni szerintetek (palástfű tea)?
Remélem most már tényleg sikerült a pé-t elcsípnetek. Viszont ez a két hét várakozás mindig olyan szörnyű, és a tünetek is mindig hasonlóak a terhességiekhez, és ez nem igazságos. Annyit szenved így is az ember a babáért, miért nem lehet már a fogantatás utáni napokban tudni, hogy összejött!!! :evil: :wink:

Chrissyke
Ha csak egy csepp barnázás, ami alig észrevehető, nem is számít, pláne ha a melleid még jobban fájnak, az nagyon jó, bár nem kellemes. Nekem nagyon égető érzés volt, és szurkálást is éreztem mindkettőben.
Jó, hogy ilyen hamar fogad a dokid, legalább megbizonyosodsz, hogy minden rendben van! :wink:

Csip-csip Drága Te merre vagy?
Remélem minden rendben volt tegnap, és nincs semmi gond! Feltétlen gyere és mesélj, mert már nagyon várunk!!!

Most megyek, de később még benézek, csak még kertészkedem ma is picit!
Puszi Nektek!
szeszély
 
 


Csip-csip
Bocsi, egyszerre írtunk!

Nagyon szép ez a kép, jó volt olvasni amit írtál. Örülök, hogy minden ok, és így Te is megnyugodtál! KÉt hét múlva pedig bizti lesz szívhang is!!! :wink:
És a dokid szerintem tényleg nem pénzéhes, hisz akkor behivatott volna szerintem héten vagy jövőhéten is. Úgyhogy nyugi!

Vigyzázz nagyon magatokra!
szeszély
 
 


Gabóó
Te hogy vagy? Bírod még a sok melót? Maival együtt már csak három nap, és utána itt a jól megérdemelt hétvégéd!!!
Kitartás csajszi!

Sajnos itthon nem tudom megnyitni a táblázatot, így nem tudom ki hogy áll, de szorítok, hogy akinek a héten kéne nem megjönni, ne is jöjjön, helyette +++ teszteket kérünk!!!!
szeszély
 
 


Csip: nagyon szép kép, annyira jó, nagy-nagy gratula nektek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem még nem jött meg, de én is állandóan azt érzem h na most tuti h megjött, aztán még nem...
remélem így is marad..... cickó még fáj, ennyi!!!!!!!! ja és néha a bal oldalon szúrkál úgy mint eddig, de úgy látom ez többünknél megvan!

majd jövök, megyek dolgozni!
szép napot mindenkinek!

Kép
csicsiy
 
 


Na vagyok...

Kriszti: Hogy vagy ma???hétfő 6???Jujjj de izgi!!!!

Henne: Te???Bírkozol még Vukkal???

Tyuntyi: Menni fog ez a vezetés, hidd el!!!!

Szeszély: Örülök, hogy sikerült egy kicsit kikapcsolodnod :D

Pinkiné: Na gyurjátok azt a lepedőt???

Gabooo: ma is 14 órázol???

Hkitty: Hogy vagy????
csip-csip18
 
 


sziasztok,

csip:gratula! most tessék szépen megnyugodni!:) bár, én a mai napig nem tudok megnyugodni, mindig tartok valamitől..:) a 2 hét reális szerintem, engem is két hetente szokott hívni a dokim.

Kriszti: normális, hogy fájnak. Nekem volt olyan, hogy éjszaka ahogy fordultam, arra keltem fel, hogy húzódnak, fájnak. Az égető érzés is normális.:)szóval ezek jó jelek.

szeszély: jó, hogy most egy kicsit pihensz. A dokinak nyugodtan elmondhatod, mit szedsz, max elmondja róla a véleményét. Amikor először elmentem hozzá én is mindent elmondtam, hogy mióta próbálkozunk, mik voltak, és természetesen ő is fog kérdezni. Ne csodálkozz, ha megnéz majd hüvelyi uh-n, ha említed neki az utolsó spontán vetélésedet.
valószínűleg egy pillanatra fogunk talizni,mert a párommal mindig pontosan érünk oda..:) kivétel ha lesz egy kis csúszás, ez egyszer volt nekem, akkor fél órával a kért időponthoz képest mentem be.

kérdeztétek, hogy most meddig vagyok itthon. Hát, az az igazság, nem akarok kockáztatni, így nem nagyon akarok visszamenni. Ha minden jól megy, jövőhéten vissza megyek 4 napot dolgozni, hogy elintézzem a benti ügyeimet, és kivegyem a szabikat.
de még ezt is holnap meg kell beszélnem a dokimmal, hogy áldását adja e rá..
már várom a holnapi uht- holnap leszek 10 hetes.:)
Vukot ma elzavartam gyorsan, igy eddig megúsztam..:) koppkopp

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Csip nagyon szép a kép!! :lol: Olyan hihetetlen, hogy abból a kis izéböl lesz a baby :P AZt mondta neked, hogy kb 5 hetes vagy, 5. hétben vagy? Nekem ez a két dolog tegnap tisztult le. èn 4+3 hetse, aza az 5. hétben, mire a dokihoz megyek a 6. hétben leszek, de 5 betöltött hetes :shock: Ez biztos, mert a peteérésem 12-12 között volt valamikor.Ezt a högörbém is alátámasztja. Viszem is majd a dokinak :wink:

Tyuntyi én úgy tudom, hogy a piros vérzéstöl számít a ciklus elsö napja, tehát ha reggel jött meg úgy rendesen, akkor onnan kell számolni :D

Csicsy megy a drukk ezerrel!

Szeszély ne is mondd, mi is megvettük a szép futómuskátlikat az erkélyre, vasárnap anyósom bele is ültette a ládákba, de még csak kint vannak a teraszon a kövön. Plusz vettünk a benti virágoknak földet átültetni, de ebben majd anyú segít én nem merek emelgetni,mert vannak baromi nagy virágaink. Anyukám jövö hét szerdán jön 12 napra ide ki hozzánk! Annyira várom már!! :P Mivel én sajnos 11 nap zsinórba dolgozom, mert a fönökasszonyomék elutaznak és a betanuló új kolléganöt még nem lehet egyedül hagyni, amásik cserekolléganöm,meg délelöttönként máshol dolgozik, így délött leszek mindig...de így legalább a délután szabad. :P

Henne, Csip-csip, ti kávéztatok korábban a terhesség elött?
TÀBLÀZAT 2010.04.28
Vendég
 


Kriszti: Én néha iszom 3 in 1 ...rendes kvét nem nagyon...

Most egy picit feltette a főnököm az i-re a pontot...Felhív felháborodva, hogy ő nincs itt megelégedve velünk...a munkánkkal...
Meg a takarítással...Hát azért engem ne hasonlítson össze a másik két kolleganőmmel akik 18 évesek...Talán nem 18 évesek kellett volna felvenni szoliban melozzni...Meg is mondtam, hogy elegem is van, mert mindig Én takarítok...Szarok Én is rá...Erre szarok rá, tessék ma meg már lebasznak érte...nekem is elegem van, hogy nincs apróm, meg stb...
Aztán, hogy ha Én szolizzom és a barátom, ami 2360 FT, akkor azt vonjam le a forgalom %, mert az nem számt bele az Én jutalákomba... :shock: :shock: :shock:
Huuu, de fel stuffolt...
csip-csip18
 
 


Na ilyen nálaunk is volt a szoliban. Nem is az én müszakomvolt elözö nap este, de amikor bementem leváltani a fönököt, akkor megmutatta, hogy két kabinban a gép teteje milyen maszatos, és hogy legyek szíves felnézni oda is mikor takaritok. :shock: Mondom, bocsika tegnap nem én dolgoztam....Erre, hogy nem baj, azért nekem is elmondja :roll:
Te meddig szeretnél dolgozni majd? Tudom, hogy ez sokmindentöl függ, csak gondolom elég viccesen néz ki amikor egy mondjuk 7 hónapos terhse takarítja a gépeket. Be sem férek akkora hassal :lol:
A fönököd tudja már, hogyterhes vagy? Vagy megvárjátok a 12. hetet?
Mi várnánk vele addig biztosan. Most májusban ugyis majdnem két hetet odavannak a fönökömék, aztán már csak pár hét.....AZért vigyázz te is a takaritásnál! :shock:
Vendég
 


Ja még annyit, hogy én szombaton este zárás után szoliztam, a sógornöm vitt haza este,mert egyedül zártam, de olyan hányingerem lett hazafelé, na akkor volt nagyon furcsa érzése....másnap meg a pozitív teszt :P
Én most nem szolizok már, nem tudom hogy van a hajfestés, pont a múlt héten vettem festéket 10 perces, ammóniamentes. Elég lelakott a fejem :shock: :? Szerintetek lehet ilyenkor hajat festeni? Mert erröl olvastam szintén minden félét....de lehet megvárom a hétföt és a dokit, hogy mit mond rá...Ennyire ne legyek má hiú :lol: :lol: :roll:
Vendég
 


Kriszti: nem még nem tudja..addig elsemm mondom ameddig nincs kiskönyv a kezemben, majd utána, szerintem, olyan 10 hét körül...
csak nem tudom ezek után, ha ez a 2360 Ft problém mit fog ahoz szólni, hogy terhes vagyok?!?!?Hát hisz 9 hónapig bizti nem melozzom, sőt ha így haladunk akkor nem is tudom, hog meddig fogok!!!Mert örülhet, ha elmegyek Táppénzre, ugyan úgy fizethet, és akkor a semmiért....minimálbért....
csip-csip18
 
 


sziasztok!

Csip, gratula! Nagyon szép kis fotó! :wink: 2 hét múlva meg már tuti lesz szívhang is. 8)
A lepedőt tegnap előtt este gyűrtük, meg talán ma. :roll: Bár reggel úgy felidegesített, hogy lehet, nem lesz semmi. :?
Tegnap beszélgettem egy haverjával, aki megkérdezte, mikor megyek vissza dolgozni. Mondtam, hogy tudom, mert hát nem hívnak még interjúra se sehova. S ha így haladnak a dolgok, előbb lesz kistesó, mint munka. Erre jött a duma, hogy hát igen, mert otthon lenni 2 gyerekkel mennyivel kényelmesebb, mint dolgozni járni. S hogy Ő tuti nem engedné a párjának, hogy otthon üljön és lustálkodjon. :shock:
Mert még hónapokkal ezelőtt kifejtette neki a férjem, hogy bár nem tudja mit csinálok itthon egész nap, de mivel nem dolgozom, ezért tuti hogy lógatom a lábamat. :evil: Mert hát a gyerek gondozása és a háztartás ellátása nem lehet olyan nehéz dolog.
Aztán mikor rákérdeztem páromnál erre, akkor kifejtette, hogy ezt azért mondta, mert hát akkor még állást sem kerestem, csak itthon voltam a gyerekkel. S hát a heti 3x-i takarításba, két naponta főzésbe, mosásba tuti nem szakadok bele. De most, hogy január óta állást keresek, most már nem vagyok lusta, mert legalább teszek valamit azért, hogy legyen munkát.
Háááát lányok, komolyan nekem úgy eldurrant az agyam ettől a hülye hímsoviniszta dumától, hogy azt elmondani nem tudom. :evil: :evil: :evil:

Chris, én úgy tudom hogy hajszínezőt lehet használni, de hogy festéket..... :roll: Tényleg jobb, ha megvárod a doki véleményét. :wink:

Csicsy, drukkok továbbra is mennek! :wink: :wink: :lol:

Szeszély, igazából én csak az utolsó néhány nap várakozásától szoktam kiborulni, egyébként nem nagyon foglalkozom vele. 8)

Na megyek, gyereknek tízórait kell adni.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Krisz: a szolizással óvatosan, úgy tudom, terhesség alatt nem igazán javasolt. A hajfestést sem javasolják az első 12 hétben. Én is már várom a 12.hetet, mert már eléggé lenőtt a hajam.:)

csip:óvatosan azzal a munkával.. és próbálj ne idegeskedni, mert akkor azzal csak a babádnak ártassz. Ha feszült a helyzet inkább menj el tápénzre..

pinkiné: hát tegnap én is összevesztem a párommal. tiszta hülye volt. hogy most mindent neki kell intézni, és teljesen ki van. És képzeld, megkaptam hogy én is lusta vagyok, itthon vagyok. Mondtam is neki, mégis hogy képzelte, ki vagyok írva, szigorú pihenésre, ha elmondja hogy pihenjek ugy hogy nem "lustálkodom picit"... Ennek ellenére itthon vagyok, vezetem a háztartást, főzök, és csinálom a suliba a dolgozataimat. és ha van időm, pihenes, ami ugye elő van írva.
én is tiszta ideg lettem. Rá is hagytam, nem érdekel. Mondtam neki, hogy majd akkor mondhatja rám, h lusta vagyok, ha hazajön és nem talál semmi kaját, csak szendvicset és szerte-szét lesznek a dolgok a lakásban..
aztán este nem győzött bocsánatot kérni, hogy elismeri h hülye volt, csak nagyon aggódik a piciért.. és sok benne a feszültség..

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Rettenetes sokat irtatok.

Kriszti: A hajfestésről én annyit tudok, hogy nekem melirozva van a hajam, azt szanad, mert a fejbőrrel nem érintkezik a festék. Az egész haj festését sajna nem tudom.
Mi bajod a kávéval? Ezt csak azért kérdezem, mert én minden reggel iszom, szertartásszerűen, anélkül sehova. Erre ma nem esett jól, ráadásul utána olyan hányinger jött rám, öklendeztem rendesen. Azt hittem, hogy visszajön, bizony Isten. Ezen azért elcsodálkoztam. A mellem még kis pufi, reméljük igy is marad. Már nincs messze a hétvége.

Többiek ne haragudjanak, később még jövök.

Csip:
Örülök, hogy minden rendben! :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Pinkiné: Sajnálom, hogy ilyet mondtak neked...De remélem lesz ma lepedő gyürés...
Hu nálunk tegnap volt, és apa nagyon ovatós volt...De képzeljétek ennyir jó nem tudom mikor volt, komolyan mondom...Telejessen más volt :oops: és iszonyatossan jól is esett :oops: :lol:

Henne: Örülök, hogy azért bocsánatot kért a párod...Huuu megnézzted, hogy holnap mit fogsz láttni az uh-n a neten???szoktad olvasgatni???Én mindig, tök izgi :D
Jaj mindjárt 12 hetes leszel...hogy rohan az idő...
Figyi már akkor Te még babanaplót semm vettél???Mert Én most nézzelődöm utána...
csip-csip18
 
 


Hajfestés...

Hát Én eléggé gázban vagyok-leszek...nem tudom mi lesz vlem, mert vörös a hajam az eredeti meg barna...Szóval eléggé elütt a lenővés, és ráadásul a vörös az eléggé hamar kopik is...
Szóval még nem tudom mi lesz...A fodrászomat majd megkérdezzem...De szolizzni nem szolizzom, majd talán az uv mentes be bemegyek...Jah és cigizni semm cigizzem!!!!!!!!!!!

Kriszti: Ebben a 10 percesben van vörös szín is???
csip-csip18
 
 


Na hol vagytok csajok???
Én nagyon fáradt vagyok...Hol van még az este :(
csip-csip18
 
 


Hello Csip!

Én vagyok. :lol: Mindjárt elalszom. Utálom az ilyen álmositó időt, s ráadásul én is este 7-ig még melózom. Bár eddig, hála az égnek, nyugalom volt.

Pinkiné:
Nem értem én néha a pasikat. Szerintük a gyereknevelés nem munka? Bizd rá a fiatok egy három napra, rögtön meggondolja magát legközelebb, hogy mit fog mondani. :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Csicsiy:
Amnit tudsz, jelentkezz. Megy a +++++++ drukk!

Gabóó:
Veled mi újság csajszi? Birod még a melót? Azért ez nem semmi, ennyit dolgozni! Tesztelni mikor fogsz?

Henne:
Örülök, hogy nincs harag, s a férjed bocsánatot kért. :lol: Te is ma mész orvoshoz, ugye? Utána gyere ám, kiváncsian várunk.

Szeszély:
Téged is várunk doki után. Érdekel, hogy mit mondott.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Csip:
Már kérdeztem, de elfelejtettél szerintem válaszolni. A párod szülei tudják már? Anyukád megbélét ezek szerint az unoka gondolatával. Tesódéknál van már gyerek? Vagy a kis Bende lesz az első? Tényleg, nővéred hogyan fogadta?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Virágokat én is vettem, de már el is ültettem vagy két-három hete. A petúnia ezerrel nő, még futómuskátlit szeretnék, hogy teljes legyen az összhang az erkélyünkön.
Nekem sajna egyre inkább fáj az alhasam, igy ebből sajna mensi lesz. Arról meg nem is beszélek, hogy mennyit zabáltam már a mai nap folyamán. De még mindig kell az édesség. Egy Vaniliás Danettért ölni tudnék! Tudom, hogy nem kellene ennyire figyelnem magam, könnyebb lenne ez a pár nap.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Tyuntyi: Anyósék még mindig nem tudják...De szerintem az anyós sejti, meg probál célozgatni, hogy hátha mondok valamit, hol tartunk...De ő ilyen hátulról jövös..Nem szeretem at ilyet!!!!
Tesóm semm tudja...30éves lesz...Áhhh neki gyerek??50 évessen semm lesz se gyereke se barátja...
Nem tudd alkalmazkodni, meg pénz terén mindig a mának él...
Szóval eléggé érdekes...

Kaja: jujjjjjjjjjjj vaniliás danone????????Huuuuuuuu én is tudnék ölni :D
Én regglire ettem egy vaniláis fánkot...Aztán ebédre gulyáslevest aztán müzlu szeletet és most is egy kis gulyáslevest...No meg még egy sima joghurt is volt a mai menűmben...Hűha ez így eléggé soknak tünnik :oops: :oops: :oops:

Minjárt végzel???Mikor nem várod???
csip-csip18
 
 


Ja és igen, ugy láttszik megbékélt...de okoskodni azt tudd!!!! :lol:
Uh-nőnek is az mondta igen igen Én is láttom a babzsákot... :shock: :lol: Jó volt :lol:
Ja és nálunk igen az első unoka...és még dédunoka is azt hiszem talán 4-dik :roll: :D
csip-csip18
 
 


Csip:

Babzsák!!! Ez aranyos!!! :lol: :D Nagyon tetszik! Anyud nem mondta el nővérednek? Érdekes, már csak azért is, mert azért meséltél sztorikat még a télen, mikor kiderült a családban, hogy babát akartok.
Én egyébként péntekre nme várom, bár lehet, hogy már holnap beköszönt a nem várt.
Én tudod mit ettem ma? Reggelire szendvics, majd 11-kor újra kaja, ekkor löncshúst ettem zsömlével, fél egykor töltött padlizsánt rizzsel, egy kis cukorka utána( danette helyett), majd most megint ettem zsömlét lönccsel. A gatyámon a gomb lejár annyit zabáltam, remélem nem hagyom el hazafelé menet. Én hétkor végzem, már nincs sok hátra. Nagyon-nagyon szenvedek már!!! HAZA AKAROK MENNI!!!! Nyűgös vagyok.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Tyuntyi: Te márotthon vagy :D Jó neked...Én meg megyek takarítani, mert bolondok háza van...nehezzen megy...és veszem rá magam...Basszus...

Szép Estét
csip-csip18
 
 


Jó reggelt lányok!

Tegnap nem bírtam tovább, s odakészítettem a hőmérőt az ágyam mellé, hogy reggel megmérem a hőmet. Nagyon kiváncsi voltam, hogy mi a helyzet. 37,4-et mértem. Na, gondoltam, engem nem érdekel, megcsinálom a tesztet, mert ennyire nem volt még fent az ébredési hőm. És POZITÍV!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
El sem hiszem! A férjemhez rohantam be, hogy ugye ő is látja második csíkot? De még így, csipás szemmel is látta!!! Annyira örülök, bár még fel sem fogtam. Itt nézegetem a tesztet, hogy el ne tűnjön a vonalka róla, de ez nem megy sehova! Csináltam képet is, de jó szar lett. Felteszem, ha ti ebből láttok majd vmit, le a kallappal. Majd veszek ma másik tesztet is,s csinálok holnap, s holnapután is, az a biztos.
Most remeg mindenem, mert fel sem fogtam! Sőt, már beindult a para bennem. mi lesz, ha... De nem lesz!!!
tyuntyi
 
 


nem rakom fel a képet, mert kicsinyítve nagyon homályos. Majd apóséktól elkunyerálom a fényképezőgépet, s azzal megpróbálok egy éles képet csinálni. :lol:
tyuntyi
 
 


Tyuntyi: szeretnék elsőként halkan GRATULÁLNI NEKED!!!!!!!!!!!
Ez nagyon jó hír!!! vigyázz Te is nagyon magadra!

Nekem ma reggel volt egy pici véres maszatolásom, lehet h meg fog jönni! de majd írok mindenképpen!

sziasztok!

Kép
csicsiy
 
 


Jó reggelt! :wink: :D

TYUNTYI KÉSZ VAGYOK! NEM HISZEM EL! HALKAN, DE GRATULÁLOK NEKED/NEKTEK!

Tényleg csak el kellett kezdenie Hennének a sort, és kismamik leszünk lassan mindannyian! De hogy ez télen miért nem sikerült! HÁt én ezt nem értem, de NAGYON ÖRÜLÖK NEKED!!!!!!!! :D :D

Azért tessék majd tesztet hozni!!!


Csicsiy
Te hogy állsz? Veled mi újság? Tőled is tesztet várunk!!!

Nem emlékszem pontosan, de még Gabóó vagy Andi lenne a héten a következő? Bocsi de itthon vagyok a héten, és a táblát nem tudom megnyitni.

Hát szép reggelt/napot Nektek! Tyuntyi megalapozta!!! :wink:
szeszély
 
 


Azt a mindenit, hihetetlen! Halkan megy a GRATULA Tyuntyi!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Ez annyira szuper, hogy megkönnyeztem, de komolyan :D
Látod Tyuntyi, igazából nem kell nem figyelni a jeleket magadon, azok ugyis adják magukat! AMúgy milyen tesztet csináltál? Gondololm te is valamilyen érzékenyet.
Én ma csináltam megint egyet ez digitális Clearblue.POZITÌV még mindig :P
Kép

Csip-csip jó az új vonalzód :wink:
Amúgy én sem szolizok, szombaton még azért szoliztam,mert nem tudtam, hogy terhse vagyok, de semmiképp, habbár hozzánk járnak kismamák szolizni, de én nem fogok kockáztatni. A hajfestésröl sokat hallottam, igazából majd a nögyógyászt kétrdezem meg róla. :D

Csajok csak így tovább sorban gyertek!
TÀBLÀZAT 2010.04.29

Tyuntyi te is nagyon vigyázz magadra!

Tegnap én is melóztam, jöttek is mint a mérgezett egerek, én meg azt hittem elalszom ott állva a pultnál. Csináltam is egy bakit, ami most egy ici-picit nyomaszt.Engedtem szolizni egy fiatal párt akik szerintem nincsenek 18. De csak akkor gondoltam utánna, mikor már elmentek, hogy te jó ég ezért ki is rúghatnak. :shock:
Vendég
 


sziasztok,

hát tyuntyi gratula!:) tényleg jön mindenki szép sorjában.:)gyanús volt nekem az a tegnapi kávé utáni hányinger.:)

csip: én még nem vettem babanaplót. ez pedig azért van, mert meg akarom várni a 12.hetet...én azért eléggé két lábbal a földön járok, és csak óvatosan próbálom magam beleélni, hogy anya leszek.:) néha olvasgatom, hogy mi zajlik a pocimban, de ezt is óvatosan.:) annyi sok rossz történetet hallottam mostanában, hogy tényleg csak akkor tudok majd megnyugodni, ha a 12. héten azt mondják, minden ok.:)

én egyébként nem kávézom, terhesség előtt sem tettem, igy most jó, nem kell róla lemondanom.:)

tegnap végre azt hittem, múlóban a hányinger..erre du jött Vuk. pedig eddig csak reggel jött. egészen estig roszzul voltam.

tegnap vettem magamnak két felsőt, ilyen hosszítottat. A férjem azt mondja, picit már látszódik a pocim.:) és lehet benne valami.:)

ma hatra megyek uh-ra, ma vagyok 10 hetes.:) ezt a két hetet már ha nyögdécselve is, de kibírom:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Hányra mész uh-ra Henne?
Majd gyere mesélj utánna! Uhh ez a róka koma dolog, ettöl még tartok egy kicsit, de ha ez az ár a dolognak :lol: Nekem eddig csak hányinger van délelött, mint most is egy picit, pedig ettem már. :shock:
A ruhatáramat tekintve, nekem amúgyis sok hosszított pólom, meg tunikám van...mintha már készültem volna rá..nem amúgy a tunikákat mindigis szerettem és most nagyon jól jönnek majd..kopp-kopp :P
Nadrágot a C&A ban láttam jókat kismamiknak.
De tegnap is ráálltam a mérlegre és még mindig 56, pedig feltünöen sokat eszem :shock: Babanaplót nem kaork valahogy babon´ból vezetni.,de gondoltam rá, van egy nagyméretü határidönaplóm, amibe feljegyzem a kilóimat és az aznapi tüneteimet,meg, hogy mit ettem. Igaz tegnap kezdtem csak.. :roll:
Vendég
 


Tyuntyi visszatérve a parázásra...szerintem tök normális, én is parázok minden egyes apró hasi fájdalomnál, de mostmár elfogadom, hogy ö hozzám tartozik és vigyázok nagyon rá :lol: :P AZ én kicsi kincsem :P
Vendég
 


Sziasztok!

Fel sem fogtam még, ami reggel történt velünk. :lol: Pedig a melleim továbbra is kis pufik. Görcsölgetett a hasam, de vettem be MagneB6-ot. Azt szabad ugye? A mindjárt megjön érzés megvan, no meg a pisilés egyfolytában. Holnap reggel újra tesztelek, de csak akkor fogom elhinni ezt igazán. Vagy lehet, hogy akkor sem.

Ma van a dokilátogatás napja ugye csajok? Várunk délután benneteket nagyon!

Csicsiy:
Ameddig nincs rendes mensi, nincs veszve semmi. Megy a +++++ drukk nagyon!!!
tyuntyi
 
 


Voltam gyógyszertárban, venni akartam clearblue tesztet, de nem volt. Igy megyek tovább, mig nem találok. De lehet, hogy Csip-hez hasonlóan én is a DM-ben fogok kikötni. Most muszáj melózni.
tyuntyi
 
 


Csip-csip megnéztem és van vörös árnyalat is. Ez GARNIER-HERBASHINE ammóniamentes 10 perces festék. Mèg 1 hónapja a DM-ben vettem. Ja és hidrogén-peroxid sincs benne, olyan gyógynövényes.Már a múltkor is ezzel festettem a hajam, nincs is szaga sem.
ALudtam csajok egy fél óracskát, most jobb, de még mindig "lusta" vagyok.Ma nem dolgozom, majd holnap 9-15ig.
A kávézást azért kérdeztem,mert én el sem tudtam képzelni a reggeleket kávé nélkül. Nade a baba érdekében mindent :wink: De amúgy mindig tejeskávét ittam, viszont amióta nem kávézom, tompán fáj a fejem egész nap. Nade ezek biztosan az elvonási tünetek :D

Egy kicsit aggaszt a tegnapi munkahelyen elkövetett bakim, hogy hülye voltam és nem kértem személyit attól a fiatal pártól és engedtem öket szolizni. Azon gondolkodtam, hogy megemlítem holnap a fönökasszonyomnak, hogy valószínü a lány nem volt 18 éves, ugyhogy ha legközelebb jönnek türkiz twingoval tutira nem engedem öket szolizni. Azért gondoltam, hogy így megemlítem neki,mert mi van akkor, ha épp a fönökasszonyom melózik és ezek újból jönnek, és persze a fönökasszony nem fogja öket engedni,erre meg biztosan a kis hülye picsa meg mondani fogja, hogy bezzeg a feketehajú kolléganö engedte :shock:
Szerintetek mit csináljak?? :? :shock:
Vendég
 


hát lányok én egyre rosszabbul vagyok..:( tegnap is visszajött az ebédem, és ma is..:( ezt eddig nem csinálta, csak reggel..
ma meg megyek dokihoz, most inkább nem eszem semmit, nehogy ott érjen el a róka..tényleg irigylem azokat, akik róka nélkül viszik végig a terhességet. pon azon gondolkodtam, így lehet h jövő héten nem fogok tudni menni még dolgozni. Hirtelen jön, és hirtelen megy a rókám, amire munkahelyen nem nagyon lehet jól reagálni. képzeljétek csak, pl egy megbeszélés közben.:D
bocsánat, hogy ilyen részletes vagyok..

egyébként nálam nem igazán van gyakori pisilés, sírógörcsök annál több..:) ma is elsirtam magam egy nyerős műsoron..:D

6-ra megyek dokihoz, mindárt itt van.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


szeszély: nem fogunk ma tudni talizni..:( most telefonált a férjem, hogy nem tudom e elrakni az időpontomat 6ról, mert nem ér haza 5-re a kórházból, és mindenképpen jönni akar velem. még szerencsére át tudták rakni az időpontomat 7-re. bocsi, pedig jó lett volna talizni.

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne ez az érzékenység aranyos :lol: Nyerö müsoron :D
Ne izgulj, hátha hamar vége lesz ennek a róka komának, csaknem már egész terhesség alatt?

Szeszély te is ma mégy dokihoz?? :P
Vendég
 


sziasztok,


megjöttünk:)
jól van a picikém, a dokim is nagyon rendes volt.

szeszély: mit mondott a doki? mi volt a véleményed?

és a fotónk:)

Kép

képzeljétek integetett nekem, és ugrott kettőt is.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Henne sajnálom, hogy nem tudtunk talizni, pedig figyeltelek nagyon!

Én is túl vagyok az orvosi vizsgálaton. Szimpatikus, és kedves volt, és elmondva a problémámat, rögtön kivizsgálásra küld, pontosabban vérvételekre. Szerinte a petevezeték átjárható, a férjem katonáival sem lehet gond, ha kétszer is összehoztuk a babát, így marad a vérvétel. Viszont amin meglepődtem, hogy meg sem vizsgált. Lehet azért, mert mondtam, hogy a spontán vetélés ellenére nincs semmi panaszom.

Vérvétel szempontjából sajna fizetős helyre kell mennem, mert a házidokim sem tud segíteni vérvételben, a helyi sztk meg pláne nem segítőkész, ha nőgyógyászatra nem hozzájuk járok. Így fizethetek!! :evil: A doki azt mondta, hogy 12.500 Ft, de majd megérdeklődöm, mert egy cikluson belül 3-szor kell vért venni. Ha ez minden alkalommal 12.500, akkor húzós nagyon.

A 4. napon FSH, LH, és Prolaktin vizsgálat, a 19. és 23. napokon Progeszteron.
De legalább elindultunk valamerre.

Megkérdeztem, hogyha esetleg mégis összejönne a baba mit csináljak, mondta a pozitív teszt után azonnal menjek hozzá! De azt javasolta egyébként, hogy most inkább védekezzünk, és a vizsgálatok után próbálkozzunk.

Hát nem tudom, mert szívem szerint, és párom véleménye alapján is a természetre bíznánk, max ha tényleg sikerül, megyek rögtön a dokihoz.

Egyébként annyit mondott még, hogy az elmondottak alapján szerinte sárgatesthormon nem termelődik elég ahhoz, hogy a baba megtapadjon. Ezen viszont könnyen tud majd segíteni.

Úgyhogy, orvosilag megnyugodtam, az anyagiak viszont picit aggasztanak, de valamit valamiért! :wink:

Henne
Veled mi volt? Remélem minden rendben! Tényleg Te végül is mikor először fölkerested a dokit és hormonvizsgálatra küldött elmentél? Vagy utána rögtön összejött a babátok, és a vérvétel elmaradt?

No, most félig megnyugodva megyek pihizni és nagyon remélem, hogy nincs semmi komoly problémám, mert attól nagyon félek.
Bocsi, ha nem írtam mindenkihez, de holnap pótolom!

Puszi Nektek!
szeszély
 
 


Szia Henne!

Nagy Gratula, szép a Babátok, és minden rendben, az a legfontosabb!!

Egyszerre írtunk! :D
szeszély
 
 


köszi szeszély: igazából ő nem vizsgál feleslegesen, ahogy ő mondaná, ha nincs panasz. és mivel mondtad, minden ok a spontán után, valószínűleg ezért nem vizsgált.
igen, engem is fizetősre küldött. mondta várjam meg a köv ciklust, és akkor menjek vérvételre. nekem nem lett köv ciklus, a spontán után terhes lettem.:) így elmaradtak a vérvételek is.

velem ma is nagyon kedves volt, szerintem nagyon jó doki, és szakmailag is a csúcson van. Nem tudom irtam e de Czeizel-el is együtt dolgozik. szóval vele biztos sikerülni fog nektek a babó.:)
a vérvételek áráról azt hiszem tudsz érdeklődni azon a helyen, amit megadott. van honlapjuk is..ez a bio valami, ugye?

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Köszönöm a soraidat, nagyon megnyugtatsz vele! Igen, tudom, hogy Dr. Czeizel Endrével is dolgozik, bár szívből remélem nincs akkora gond velem.
Mert most itt ülök a gépnél és pityergek, mert attól félek, hogy nem fogok tudni kihordani egy babát, hogy gond van, de tudod megmondom őszintén, a Ti sikeretek van a szemem előtt, és ebből próbálok erőt meríteni.

Sajnos úgy érzem még mindig nem tudtam magam túltenni a vetélésen, de Gidai doki sokat segített abban, hogy a biológiai hátterét elmondta, és nem az volt a válasza, hogy próbálkozzunk még, és ha az 1 év letelik, kivizsgál.

A Biovitalba küldött igen, de holnap majd meg is kérdezem őket mindenről telefonon!
szeszély
 
 


Bocsánat egyébként, ha bármelyikőtök kedvét elveszem a soraimmal, lehet fölkeresek egy vetéléssel kapcsolatos fórumot, és oda írogatok ilyeneket, hisz nem akarom én a kismamikat riogatni!
szeszély
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?