Új privát üzeneted érkezett!

Danann! Kapd el ma este apát, az a tuti :lol: Állítólag :lol:

Vivike születése előtti éjjelen én port törölgettem, fel a létrára, le a létráról. 4 nappal előbb jött.

KépKép
b_judyt

Judyt, színes és fehér ruhákhoz is használtam ecetet, okés volt.

A babaruhabörzés Halász Judit koncertre lehet, hogy elmegyünk, Győző is szereti a zenéjét. Bár érte egy kis baleset az oviban, felrepedt a szája :( .

Timi, nekünk is fárasztó éjszakánk volt, szóval együttérzek.

Danann, te aztán nem biztad a véletlenre a névválasztást :lol: ! Én "csupán" a vezetéknevet vettem figyelembe a névválasztáskor, és hogy érzésem szerint "passzoljon" a kisemberkéhez. Aztán jött az egyeztetés Apával. Nekem a Kolos tetszett volna, de ezzel egyedül voltam :? .
Talán útnak indul a babócád a hétvége folyamán. Milyen méretűnek lett saccolva utoljára?

Kép

Kép
ripley

Apát elkapni? Á, örülök, hogy élek, nemhogy hancúrozni :D Azt hiszem, ez lesz az egyetlen módszer, amit nem valószínű, hogy bevetek, rám egyébként is libidó-gátlóként hat a terhesség, és így, hogy mostmár mozdulni is alig tudok, semmi esély...

Viszont holnap elküldöm itthonról a fiúkat, mennek anyósomékhoz a kertbe tombolni, én meg itthon jól lemegyek alfába, és elbeszélgetek a leányzóval, hátha nem olyan, mint a bátyja, és hallgat rám :) Az utóbbi időben hála Samunak azt próbálgattam, vajon a stressztől beindul-e a szülés, most megpróbáljuk,, hogy a nyugalomtól beindul-e :)

Ripley, a 36. héten volt a baba 3 kiló, most járhatunk 4 felé... nekem csak ekkorára sikerül növeszteni őket :) Ami a neveket illeti, muszáj volt valahogy szűkíteni a kört, mert még ma is arról vitatkoznánk, h mi legyen Samu :D:D:D
danann

Danann... Legyen minden úgy, ahogy Te szeretnéd!!! :D

Timi
Kép
vt72

Ripley...jó mulatást a koncerten.

Én anno "csak" azt kértem Zsoltitól, hogy ne éjjel szülessen, ne a magzatvíz elfolyásával kezdődjön a szülés és ne csütörtök délután, mikor a doki magánrendelése van és úgy, hogy apa is ott lehessen :)

És kedden délután fél1kor kezdődött fájásokkal és a végén 20.21-kor született meg és Apa fogta először a kezébe :lol:

Timi
Kép
vt72

Danan, mi újság? 2 in1?

babaimádó
Kép
babaimado

Danann nekem is te jutottál eszembe tegnap este, na mi újság?
Egyben vagy még?

Kép
judit70

Szecs, köszi a tippet a nevek válogatásához, hát már nézegettünk a hétvégén, de még nincs véglegesítve.

Babaim...... nem fogod elhinni, a párom a lány nevek nézegetésénél rögtön rábökött a Fannira. Persze ez még nem végleges.

Pocakfotót tegnap akartam felrakni, de a technika ördöge nem engedte, ma újra megpróbálom.

Kép
judit70

Hello!

Végül koncert helyett inkább szabadidős programot választottunk a jó időben :) . Zalán is jól érezte megát - elégedettnek tűnt - V1házán a medveotthonban, brummm 8) .

Judit, próbáltam hasfogót anno, de kényelmetlennek bizonyult (nekem).

Timi, reméljük Zsolti ilyen szófogadó marad később is, mint pocaklakó korában :lol: :) . Ahogy Zalán is...

Danann, jómagam is alfáztam (alfázom mai napig is). A szüléssel kapcsolatban azt a tanulságot vontam le, hogy erőltetni nem érdemes: "legyen úgy, ahogy minden érintettnek a legjobb".

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!
Köszi a ránk-gondolást, még egyben :)
Ma reggel azt hittem, hogy megint elmegy a víz, mint Samuval, de aztán csak a nyákdugó nagyrészének intettem búcsút :)
Jó lenne, ha ez jelentene már valamit, de sajnos ettól még akármi is lehet, akármeddig is várhatok. Azért remélem, hogy a csütörtöki randit már lemondhatom a dokinál. Az ugye terminus+3 lenne, Samu ugyan +5ig maradt, de akkor is randink lett volna, ctg-re, hátha ez is egy jel :) Addig már fél lábon is... de azért még egy picit remélem, hogy addig sem kell várnunk.
danann

Danann++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Danann, tegnap valami lehetett a levegőben, mert nekem is folyton az az érzésem volt, hogy zajlanak körülöttetek az események :D
Drukkolok!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
szecs

Ja, meg állítólag megint közeledik valami hidegfront... de legalábbis lehet eső megint holnap.
A remény hal meg utoljára :D de szerencsére gyerek még nem nagyon maradt bent ;)
danann

Danann...én is gondoltam Rád hétvégén...de akkor ezek szerint még bent van a kisasszony!

A hidegfrontok állítólag gyorsítják az eseményeket...én már nem emlékszem, hogy volt-e nálunk front :oops:

Timi
Kép
vt72

Danann?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Eredmény: egy szép színes kép van... de nem olyan, amilyet vártam..
Az UH szerint a balosban van egy göb, de a képeken a jobbosban is van egy fehér folt és nagyobb, mint a balosban lévő :?
Vissza kell mennem a dokihoz - de csak kedden és csüt-ön van - ma megyek éjszakára -nem volt kedvem menni a kórházba is... majd ha csüt-ön ráér bemegyek... :roll:

Jobbulást a betegeknek!

A munka megyeget... tegnap pl semmi nem volt - egész nap tarfiztunk, de este 7 előtt jött egy baleset, így ismét túlóráztam... (8-ig lettem volna) :roll: Kiszámíthatatlan... :roll:

Szecs
Csinos kismami és szép pocak :wink:

Judit
GRATULA a jó eredményhez!!!
Nézd - könnyezik a szemem :roll:
örülök, hogy ilyen jó hírt kaptál!!!!!!!!!!!!!!! :D

...és a párodnak utólag is Boldog Névnapot!

Dannan
Kitartás!

Az Apa elkapása... lehet van benne valami - Levi 2 nap múlva kijött :lol:

DRUKKKKKKKKKKKKK++++++++++++
A frontok tényleg nagyon hatásosak :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fné kia 2010.04.27 10:56-kor.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

(Kia) és drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++sztem nem lesz semmi baj!

babaimádó
Kép
babaimado

Kösz! ...én is remélem Babai. :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Ma voltam genetikai uh-n a Hajdu doktornőnél, minden rendben.
Sajna a bokám dagad, vizesedik folyamatosan, Gulyáshoz csak jövő hét csütörtökön kell mennem, most lightosan dolgozom, és figyelem a vizesedést.
Tegnap védőnőhöz kellett mennem, Ő is mondta, hogy nagyon csúnya a bokám, de a vérnyomásom még jó, viszont kérdezte, hogy a vizeletet nézték-e, mondtam, hogy még csak említésre sem került.
Így most munka után beugrok az SZTK-ba a nőgyógyhoz és kérek beutalót laborba.

Röviden ennyit.

Kia,, nagyon szorítok nem lesz gond! Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És köszönöm neked is a drukkokat az eredmény megérkezéséig, + most a gratulációt.

Danann Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
judit70

Kia...kitartás! Minden rendben lesz! ++++++++++

Mi megkaptuk ma egy időre az utolsó oltást...10 hónap múlva lesz csak a következő kötelező :))

Judit...ha szükséges, akkor inkább pihenj sokat...akkor a vizesedés is kevesebb lesz.

Már kevesebb van előre, mint amennyi eltelt :)

Timi
Kép
vt72

Segítséget kérek:
ma voltam a körzeti nőgyógyászaton (azt beszéltük meg, hogy most a héten menjek labor beutalóért, adott beutalót gravid 2 labor + PPG vizsgálatra.
No, szóval a PPG vizsgálat mi?

Köszi!

Kép
judit70

Danann?

babaimádó
Kép
babaimado

Danann lehet, hogy már babázik :) Remélem minden úgy volt, ahogy szerette volna :)

Judit...nem tudom, hogy mi a PPG vizsgálat...próbáltam utánanézni...talán a cukor vizsgálattal függ össze, de nem nagyon értek a szakszövegekhez :)

Timi
Kép
vt72

Reméljük. Szorítok neki!!! Kár, hogy nem beszéltük meg, hogy üzenjen valakinek mobilon.

Szecs, van már vérvételre időpontod?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Babaimado, én május 11-én megyek (6 és 7 között). Azt az egy órát a reggeli után ott szoktad tölteni?
Judit, sajnos én sem tudok segíteni vizsgálat ügyben...

KépKép
Kép
szecs

Köszi a ránkgondolást, de danann még nem babázik, illetve csak a naggyal :)
Viszont unja a banánt...
De ez van :)
Éjjel, illetve hajnalban azt hittem, mostmár csak lesz valami, mert megint volt egy kis nyák, ezúttal ráadásul rózsaszín, és mintha vizesebb lett volna, mint eddig, de ennyi, kész, még ébredéskor egy kicsi, és egyelőre semmi egyéb. Jóslók vannak, de azzal meg nem tudom, mennyire vagyok beljebb.
Lehet, a holnapi randit mégsem mondhatom még le a dokinál... akkor viszont talán szombaton, az lesz a 40+5, ahogy Samunál... de azt már nagyon remélem, hogy tényleg tartjuk :)
danann

Danann küldök mobilszámot priviben...írjál majd légyszi, ha úgy alakul :)

Timi
Kép
vt72

Danann +++++++++++++++++++++++

Kitartás, szorítok! :-)

Kép
judit70

Danan, szorítunk és akkor írj majd VT-nek és ő tudósít!

Szecs, én hétfőn megyek.
A 2 vérvétel közt ne mászkálj!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Danann, azért alakul ez... a jelekből ítélve tán nem kell már sokat várni az új családtagra :D . De jó neked! Egy jó kis szülés hmmmm :D !

Judit, örülök, hogy rendben az UH. A PPG vizsgálatot én sem ismerem.

Kia, majd írj, hogy mit mondott a dokibá csütörtökön.

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Babaimado, köszi a tippet és sajnálom, hogy nem találkozunk! Talán legközelebb...
Danann, nagyon drukkolok én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Judit, remélem már tudtál infót szerezni ezzel a vizsgálattal kapcsolatban. Szerintem a védőnőt nyugodtan felhívhatod ezzel a kérdéssel, nem?
Kia, várjuk a híreket!

Tipp: ha valamelyik pocakos jár Budaörsön az outletben, akkor érdemes benézni a jpress-be, mert nagyon jó 'derékmelegítőket' (bandázs) lehet kapni 1700 Ft körül, így nagyon olcsón át lehet alakítani bármelyik normál, megunt nadrágot kismamanadrággá. Én ma ilyeneket gyártottam :D

KépKép
Kép
szecs

Elfolyt a víz, fájások is vannak.
Majd jövök pár nap múlva bővebben :)
danann

Danann++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Dananról van hír?+++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...még semmi.
Drukkolok nagyon!

Timi
Kép
vt72

Húúúúúúúú, danann +++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon drukkolok! :-)

Kép
judit70

Szecs, köszi az ötletet a védőnő valahogy hirtelen eszembe sem jutott, hogy a laborvizsgálatról megkérdezzem! Megkérdezem!

Milyen ötletes vagy a kismama nadrág átalakítással kapcsolatban!
Akkor ha Budaörsön járok benézek, mert egyébként nagyon drágák a kismama nadrágok. Kénytelen voltam venni, mert már nem jött rám semmi (akcióban 5.000.-Ft-ért), de ez így sokkal gazdaságosabb! :-)

Kép
judit70

Judit...én anno a teszveszen vettem kismamaruhákat magamnak...de főleg anyum ruháit hordtam...egy-két számmal hord pont nagyobbat mint én még Zsolti előtt :)

Elképesztő ám, amit újonnan elkérnek a gyerek és a kismamaruhákért! Egy kész vagyon :)

Bár a régi ruháimból még most sem jön rám fel egy sem...úgyhogy lassacskán néha-néha megint muszáj valami új holmiba beruházni...főleg nadrág ügyben :)

Timi
Kép
vt72

Megszületett Linda 28.-án 23:03 kor természetes úton, 4220 g, 56 cm. Mind jól vagyunk.
- Danann nevében a büszke apa
danann

Kedves Danann és büszke Apa!

Szuper, szuper !!! Szép méretek :shock: :D !
Szívből gratulálok és boldogságot, egészséget kívánok a mamának és a babának is :D :D :D !

Üdv!

Kép

Kép
ripley

Kedves Danann és büszke Apuka:)! Isten éltesse a kis Lindát! Jó nagy baba! Minden simán ment? Gratulálunk! Gyors felépülést és sok boldogságot, jó egészséget kívánunk!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Kedves Danann és a büszke Apa!

Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok mindkettőjüknek, valamint gratulálok a hatalmas nagy Linda babához! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
judit70

Sziasztok!

Már megint én tudok meg mindent utoljára :) De jó hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drága Danann és a büszke, immáron kétgyermekes Apuka! Sok szeretettel gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit, remélem megnyugtatott a védőnő! Majd írj, hogy mi a helyzet.

Timi, nagyon szerencsés vagy, az én pocakomra már most nem elég az 1-2 számmal nagyobb méret, csak az ilyen bandázsos gatyák jönnek fel :D

KépKép
Kép
szecs

Szecs, Babaim tényleg nem rossz ötlet így megadni a telcsi számot, mi is csinálhatnánk így, bár Danann most nem élt vele, a párja megírta, de olyan jó minél hamarabb megtudni :-)

Na, lányok nem semmi, hogy mekkora baba Danann-é, mi csajunk is ilyen nagy lesz?

Nektek mondott valamit az orvos, hogy milyen szülés várható?
Nekem a korom miatt lehet, hogy császár lesz.

Kép
judit70

Sziasztok!

Dannan és a család
GRATULÁLOK!!! Szép méterek!! Sok boldogságot, sok tejcsit és jó egészséget Nektek! :D

Judit
A PPG vizsgálat... konkrétumot nem találtam a neten, de...
összefügg a cukorral.... a vérerekkel... :roll:

Endokrin: Nem mentem el a dokihoz... majd kiderül, hogy milyen lett ez az eredmény...
június 1. után... a biopszia után... :roll:

Tegnap fogdokihoz voltam...előkészítve a fogam... a híd tartópillére lecsiszolva...
..hétfőn leveszi a hidat és pár napig nem megyek melózni... kb. 4 nap alatt kész :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, köszi hogy nézted a neten, de sajna én sem találtam semmit ezzel kapcsolatban a neten, de jövőhéten megyek a G.I-hez a magánrendelőbe megkérdezem, vagy még ma felhívom a védőnőt!

Szorítok az eredményhez és a biopsziához!!!!

Nem irigyellek a fogdoki miatt!

Szecs, még nem hívtam a védőnőt, de utána érdeklődöm, mert zavar, hogy nem tudom milyen vizsgálat.

Kép
judit70

Tegnap voltam dokinál. Volt uh is, mert kikönyörögtem, hogy ne legközelebb legyen, hanem most. 820 g a kis drágám.

babaimádó
Kép
babaimado

Dannan és büszke Apuka! Gratulálok Lindához...sok örömöt kívánok Nektek!

Szecs..én tudtam meg utoljára :)

Kia...fogorvoshoz részvétem :(

Babaim...Fanni is szépen gyarapszik!

Timi
Kép
vt72

Babaim

gratulálok Fanni súlyához, csak így tovább :-)

Kép
judit70

Judit, lábad hogy van? Megnyugodtál végre? Név?

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?