Sziasztok!
Tenyleg mindenkitol bocsi, nem azert nem jelentkezem, mert nem lennek kivancsi Ratok... nagyon is. Csak hulye vagyok, egyfolytaban porgok, mindent bevallalok, mert amugy ugye monoton az elet itthon, aztan soha nem birom magam utolerni
Kezd kicsit aggasztani az is, hogy a lanyom ennyire vegtelenul szoknyan logo tipus. Amugy tenyleg okos, tunderi, es ha kiteszem a labam, mindenki dicseri, hogy milyen jo baba, en is probalom magam nyugtatni, hogy igy kell elfogadni, ilyen a termeszete. Ha mellette ulok, tok jol eljatszik, de ha minimalisan massal foglalkozom, szirena bekapcs, vagy rosszalkodni kezd, hogy muszaj legyen vele foglalkozni. A baba-mama tornan 20 percig ul riadt arccal 2 jatekot szorongatva, aztan ram maszik. A jatszoteren mar batrabb, de ott se megy el tolem, inkabb huz magaval kezenfogva, hogy setaljak vele...
Probalom kicsit onallosagra szoktatni, es nem engedni azonnal a kovetelozesenek, de tobbnyire iszonyatos hisztibe lovallja bele magat, aztan csak ram csimpaszkodva nyugszik meg.
En szivesen foglalkozom vele, csak feltem, hogy fog igy boldogulni. Amikor irjatok neha, hogy a tieitek milyen jol eljatszanak, osszefacsarodik a szivem...
Ne haragudjatok, ez most kijott, mert ugy ereztem, talan tobben neheztelnek ram, hogy igy hanyagolom a topicot.
Most amugy is kicsit morcibb vagyok, ejszaka fesztival volt, a betegseg alatt megszokta a holgy, hogy ott alszom, mert figyeltem a lazat. Most meg visszakovetelt, hajnal 2-4-ig, 5 percenkent mentem be vigasztalni, azonnal egyenletes szuszi, kimegyek, "mamaaapapaaaveeee" stb.
Persze igy de. is almos volt es semmi nem volt jo neki.
Tudom, hogy annyi mindenkinek van nalam sokkal tobb baja, ettol csak rosszabb, mert szegyellem magam, hogy milyen gyenge vagyok
Kepek meg lesznek, csak apaja valami rejtekhelyre mentette oket, es nem talalom...
Megyek, csinalok egy teat, aztan igyekszem ma meg jonni, es olvasni is.
Kaska