Új privát üzeneted érkezett!

Bazsa!
Ami az elmaradt mensi után muntatja ki, az 25-ös erősségű, nekem olyan van. Lombikom volt, és akkor nem a tüszőrepedéstől kell számolni, hanem onnantól, mikor visszateszik a babákat. Onnantól számolva ma van a 14. nap.
Változó, hogy kell-e fizetni, van olyan meddőségi központ, ahol kell, van olyan, ahol ingyen van, és "csak" a gyógyszerekért kell fizetni.

Hajrá Bikfyke!
Szép vagy, most voltál fodrásznál, remélem már el is csábítottad a férjed! ;)

Lucuzs!
Szuper! Örülök, hogy minden rendben van!
És Bogi is biztos örülni fog az ovinak! A sümegi vár nagyon szép, és jó a kilátás is onnan, nyáron voltunk mi is...

Rodi!
Ez szuper! És, leutánozzátok őket? ;) Mikor? Hatalmas gratula nektek!

Babi!
Köszi, még semmi sem biztos.

Nati!
A férjemmel vetettem ma egy tesztet, az is kazettás, de Romed a neve. Még sosem láttam ilyet, holnap meglátjuk, hogy szolgál.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki, nagyon drukkolok neked holnap, majd gondolok rád miközben pisilek :)

Nati, Hát Clear Blue-t vettem, digitális és tényleg a duplájába kerül, én ma láttam ilyet először és meg is vettem! remélem mosolyt csal az arcomra holnap reggel :)

Jó éjszakát mindenkinek, holnap jelentkezem az erdeménnyel :)

jajjjj de izgiiiiiiii
Vendég
 


sziasztok,
vagyok, mert még kb fél óra amíg a net feltölti a rendelendő képeinket... azt meg akarom várni, ha lesz rá időm. jó lenne, ha kész lenne anyák napjára...

Bazsa,
hát, akkor érted is csuriban a kezem!!!!!!! Nekem bejött ez a teszt!!!!
Te mit kaptál tüszőserkentőként odakinn???

Kiki,
tegnap fújtam bubit Bencusnak és végig Te jártál az eszembe!!!!!
HIdd el, ha időn belül második csík jön a tesztre, akkor az ott baba. Persze, utána megszárad és erősebb lesz, de majd idővel 10 percen belül is erős lesz. Nekem talán inszem után a 16. napon lett "megnyugtatóan" gyorsan erős, addig én láttam, néha Apa is... de ő először a clera blunak hitte el, mert az pozitív jelet rajzol, nem dupla csíkot :wink: .
ha holnap mégse lenne még erős, kérlek, ne izgulj, mert minden teszt más, független a ráírt erősségtől... akkor tudnád csak igazán megnézni a változást, ha ugyanolyan tesztel csinálnád. azért írtam hogy két egyformát vegyetek.. de sebaj mert szerdán mész vv-re és ott kiderül, hogy már nagyon magas a hcg-d :P . hányra kell menni??? MOst még otthon vagy, ugye??? had sárguljanak a kolleganők és találgassák, mi az oka az otthoni munkának :lol:

Beze,
ne mondd, hogy ma jártál dm-ben és nem vettél tesztet?????? Hogy bírod ki????????????????, én tuti nem bírnám!!!!!!!!
Te most használsz utrot????? lehet hogy az is kellene, nem???? bár ha spontán összejött, akkor nincs ott szükség semmire sem, csak egy kis pihire :P . Én már Neked is nagyon örülök!!!
A topictársaddal meg ne hasonlítsd össze magad, mert neked egy ideje már nagyon pontos, szóval nem hiszem, hogy csak úgy késik.... baba van a pocidban és kész!!!!!!
hogy tervezed??? mikor tesztelsz vagy mész dokihoz???? csuriban a kezem értetek is!!!!

Rodi,
hát ez fantasztikus!!!!!!!!! Mesélj légyszi, mi hogy lesz, mikor??????? De jó, hát ez nagyszerűűűűűűűűűűűűűűűűűű

Lucuzs,
még nem is gratuláltam a kislányos bébitekhez!!!! Nagyon cuki és valóban olyan szép, mint egy kislány :wink: .
Elhiszem, hogy fura lesz nem menni Tapolcára, és is nagyon kötődtem fehérvárhoz... még most is... csak bízom benne, hogy hamarosan újra járhatok uhukra és szülésznőhöz, stb.
Örülök, hogy Bogi újra megy ovibe, így legalább Te is tudsz egy picit pihizni!!!!

Bikfy,
hű, hogy te most milyen sűrűn megszépülsz :P . nagyon ügyesen csinálod!!!!!! Profi voltál a ma reggeli vv-lel. Látod, lehet, hogy már korábban is ezt kellett volna csinálni.. szerdára nagyon drukkolok, jól tetted, hogy nem kérted az eredményt, majd ott megtudod.
remélem Apinak tetszettél ma este!!!! Gondolom jól összeborzoltátok a hajad :oops: :wink:
Vendég
 

 
 

Syl,
holnap lesz a következő nagy nap, igaz???? gondolni fogok rátok!!!! ügyesek legyetek!!!!

Moncsi,
milyen lett az udvar??? Csodahelyes kisfiad van!!! Látom, neki is tetszett a halacska, óriási!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi a hétvégén átültettük az összes benti virágot (már két éve készülök rá...). Ma muskátlikat és kinti virágot ültettem. Bencusnak elkészült a csúszdája és már majdnem teljesen a homokozója is :P :P . Holnap nagytakarítok, fiúk szerdán jönnek utoljára tanulni, csütörtökön szépülök és megünneplem az utolsó fogigátlót, pénteken megyek a homeopatámhoz... és aztán minden kész, hogy kistesó beköltözzön a pocimba, már csak felrakom a lábam, rendezgetem a fényképeket, nagyokat napozok, olvasok, sétálok, várom Mazsi kis porontyait és óriásiakat játszom Bencussal :P :P :P
Idilli terv, remélem mindent sikerül közülle megvalósítanom :P :P
Vendég
 


Jó reggelt,

a tesztem negatív :cry:
hát akkor várok megint 1 hónapot...
remélem a következő inszemináció sikerül. nekem ez lett volna az első, de lekéstünk a tüszőrepedésről. attól függetlenül bíztam nagyon,mert volt ez az alhasi görcs,ami eddig még sosem volt.

azért köszönöm mindenkinek a biztatást és a drukkolást, majd legközelebb hátha szerencsésebb lesz. inszeminációval nagyobbak az esélyek...

Kiki,
remélem neked sikerült...

nati,
clomifen a neve a gyógyszernek,amit szedtem.

na megyek dolgozni, nagyon szomorú vagyok...
Vendég
 


Bazsa,
nagyon sajnálom :cry: :cry: elhiszem, mennyire elszomorodtál!!!! De tényleg, amíg meg nem jön, talán nem szabad teljesen feladni!!!!!

Pár oldallal korábban találsz egy táblázatot, ha szeretnél belekerülni, légyszi priviben küldd el nekem az adataidat!!!

Többiek??????
Vendég
 


Jó reggelt, sziasztok!

Szia Natikám,
szurkolok neked, jó lenne most már abbahagyni a fogigátlót. Aztán meg belecsapni a lecsóba.


Bumi!
Akkor egyeztessük légyszi a naptárunkat! Te mikor akarsz terhes lenni? Nekem ez a hónap sajna kiesik, elmaradt az esti hajborzolás. Sebaj, legközelebb talán, bár akkor meg vizsgaidőszakom lesz. Na szóval Te mikor érsz rá babásodni? Megvárlak. :lol:

Bazsa!
Sajnálom, nagyon, de majd a legközelebbi, vagy az utána jövő. Ezt soha nem lehet feladni. :wink:

Kiki!
Várom nagyon a pozidat. Dobd fel kérlek a napomat! :wink:

Rodi!
Mihez kell neked szurkolni? Mit akar a férjed? Többször visszaolvastam, de ezt nem értettem meg. :shock:

Babicsekem!
Gyere többet, mostanában keveset vagy, pedig hiányzol ám nagyon a csapatból.

Luci!
Várja már Bogi az ovit?

Bezém!
Én ezt már nem bírom. Úgy járok, mint Moncsi. Kilyukad az oldalam. Hát van neked szíved? Ezt csinálni a néppel! :evil: :lol: :lol:

Moncsi!
Pocakfotó és Dancsi kép? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Én nem is tudom, mit írjak. Szomorú vagyok? Igazándiból nem. 14. napon voltunk együtt. 3-4 napig életképesek a katonák. Még bármi lehet. Azt már megtanultam, hogy nincs lehetetlen. Eddig mindig igyekeztünk jó időben együtt lenni, oszt mégsem lettem terhes. Hátha most. Ahová a Jóisten gyereket akar küldeni, oda akkor is ad, ha elzárt a petevezeték, ha esélytelen napokon bújunk össze, ha hetekig antibiotikumot szedünk, mert már láttam erre egy csomó példát. Úgyhogy nekem most izgi hónapom következik. De nem baj, mert jól bírom a feszkót. :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki??????????????????????? :D :D :D :D :D

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

Bikfy,

épp most reggel gondoltam, hogy feltöltöm a képeket a gépre és elárasztalak titeket fotókkal :lol:
Én sem temetném a hónapot a helyedben, mert Dávidka is hasonló körülmények között készült, azt hiszem talán 1-2-szer voltunk együtt az egész hónapban, de tuti, hogy nem a 14. napon :oops:
Rodi kezét megkérte a férje. Házasság lesz:wink:

Ne is mondd a 30. hetet, lassan el kell kezdenem készülődni, kimosni a kisruhácskákat. A 32. hétig nem lesz rá lehetőség, mert akkor jönnek a barátnőmék 2 gyerekkel, itt alszanak 3 napig nálunk és a kisebbik fiúcska kiságyban szeret aludni, így addig nem emelem fel az újszülött magasságba.

[color=blue]Bazsa[/color],

nagyon sajnálom, ne add fel, a következő sikerülhet, pláne ha inszem is lesz.

Nati,

kert félbemaradt, 1 napot dolgoztak rajta, de tegnap már nem jöttek, ma sem. :cry: Párom persze a füle botját sem mozdítja, ha én hívok őket akkor meg fel sem veszik a telefont :evil:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Kiki?????

Bazsa! Sajnálom... :cry:

Rodi! Én se értem mire készültök. :oops: :D

Bikfy! Ne szomorkodj! Még bármi lehet ebből a ciklusból is!!! :lol: :lol: :lol:

Beze! Mesélj, meddig húzod az agyunkat? :wink: :lol:

Bogi oviban, annyira várta már, hogy az éjszaka nem is bírt aludni, 3 órát kihagyott, és így is nagyon korán kelt. Mindketten hullák vagyunk, de azért ő nagyon lelkesen indult reggel. Kíváncsi leszek, meddig fog tartani a lendület!
Most megint üres a ház.... fura, de mondtam apának, hogy már nem vagyok egyedül!!! :lol: Hamarosan megmozdul a kistesó, és akkor már közös programjaink is lesznek!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Beze????????????????????

Kiki????????????????????????

bizony, bizony, Rodika menyasszony lesz :P :P :P
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Ez megint egy láthatatlan pozi teszt, vagy, mivel látni sem lehet, negatív. Annyira halvány, hogyha szemből nézem nem is látszik, csak ha szögből nézek rá. :( Ha nem tudnám, hol kell keresni, nem is látnám. :(
Azt hiszem van olyan, akinek a teszt csak sokára mutatta ki a vizeletből, mégis ott volt a baba. Hát, nem tudom. most már abban is elbizonytalanodtam, hogy sosem jutottunk idáig, hisz ha a teszt nem mutat ki semmit, akkor eddig is így voltunk, vérvételen meg nem voltam korábban...
Holnap reggel 1/2 8-ra megyünk, aztán valószínűleg nem várjuk meg ott az eredményt, hanem majd felhív minket a doki, hogy mi van. A férjem nagyon nem bír várakozni... Egy kicsi remény van bennem, de egyre megy össze. :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Szent Kleofás!
Akkor csak én nem értettem meg, hogy mi készül Rodiéknál? :oops:

Rodika!
Tiszta szívből gratulálok! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kikim!
Buksisimi és ölelés. Akkor most még hatványozottabban 1000x megy a drukk holnapra. Ne légy szomorú. Én hiszem, hogy sikerült. :wink:

12. napi hcg 77-es értékkel biokémiai terhességnek sok. Rendben lesz minden, majd holnapra erősödik az a teszt is. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki,
valóban van olyan, hogy később mutatja ki, én azért még nagyon de nagyn drukkolok!!!!

és látjátok, hogy 77-es hcg-t is alig mutat a teszt... no akkor ezek most milyen erősségűek???? Vagy a vérben jobban koncentrálódik a hcg, mint a vizeletben????

nekünk most mennünk kell, lehet, hogy már csak este leszek.... addig is kitartás minden kismaminak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rodi azt írta, hogy Syl nyomaiba lép és mivel Syléknek most volt az esküvőjük, ezért gondoltam :P :P még egy inszemet már csak nem akar így babásan :lol: :lol:
Vendég
 


ja és Kiki, mivel nem volt egyforma a teszt, ezért nem összehasonlíthatóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

na most már tényleg el kell indulnunk... puszi mindenkinke!!!!!!!!!!
Vendég
 


Nati!
Nem Syl-t írt, hanem Sly-t. Azt hittem, Sylvester Stallonéról van szó, mert éppen akkor ment a Fókuszokban vagy valami ilyesmi műsorban egy interjú vele. Há mondom, mittom én, hátha felcsap az ura színésznek. :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Na jó, a lényegen nem változtat, IQ mínuszos vagyok, bocsi. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bazsa!
Nagyon sajnálom. Megértem, hogy bíztál, én is ha bármi furát tapasztalok, rögtön jobban bizakodom mindig... Küldök neked egy ölelést! És drukkolok nagyon a következőhöz!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Nati!
Én is fújok minden nap buborékot a babának...
Na jó, az előbb nem volt igazam, hogy máskor is eljutthattunk idáig. Hiszen ennyire sírós régen voltam, ilyen meghatódos meg sosem. Ha azt nem az utro okozza, akkor valami biztosan elindult, csak esetleg nem maradt meg. Hát remélem, holnap okosabbak leszünk, bár kezdek attól tartani, hogy ott sem fog kiderülni véglegesen, csak marad ez a "talán" a szívhangig... Most megértem azokat, akik csak akkor szólnak a családnak, ha van szívhang, vagy ha letelt a 12 hét.
Itthon vagyok, kolléganőim nem nagyon vannak, csak kollégák, és már nagyon aggódnak értem, hogy a "derekam" miatt több, mint 2 hete itthon vagyok... Talán már megfordult a fejükben az is, hogy kamuzok, bár azért nem olyannak ismernek (remélem).
Köszi Nati, próbálok kitartani. Még nem kezdek el nyaralásokat nézni, de ha rossz hírt kapunk, akkor gőzerővel nekiállok. :oops:
De jó, hogy ilyen sokat tudtál jönni! :) Látom, ügyesen rendberaktátok a kertet. Drukkolok nagyon a terveid megvalósulásához! Őszintén kívánom, hogy sikerüljön!!! ;)

Syl!
Drukk neked mára! Minden rendben lesz, és két hét múlva várjuk a pozitív tesztet! :)

Bikfy!
Esély mindig van, drukkolok neked! Azért még ma este összebújhattok, hátha nem késő! :)
Holonap már nem csinálok tesztet. Ha megnyugtat a doki, akkor is max egy hét múlva csinálok tesztet, vagy még inkább az uh napján, hogy ha akkor sem látszik semmi, ne keseredjek el, mert tudni fogom, hogy minden rendben, és ott a baba.

Monic!
Szuper, várjuk a fotókat!
SAjnálom a kertet, de hátha napokon belül olyra betoppannak és befejezik!

Beze!
Nem holnap lesz már egy hete, hogy csúszik? :shock: Én most egyre jobban megértelek, hogy nem tesztelsz, annyira felőröl ez a sok talán... De azért egy hét után már látszódnia kell! A folyásod megvan még? Szerintem ez az az eset, mikor kimarad a mensi, de az ideje alatt van egy kis barnás folyás.

Nati!
Valószínűleg vérben nagyobb koncentrációban van a HCG, azért is lehet hamarabb kimutatni, mint tesztből.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Olyan aranyos a kiskölök, aki a napocskát rajzolja az üzenet elküldése utáni oldalon. Az első reklám, ami tetszik, és várom, hogy legyen ideje belemosolyogni a képbe, mielőtt betölti a gép a következő oldalt! :lol:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki,

a mostani nőgyógyászom azt szokta hangoztatni, hogy ő a teszteket semmire nem tartja, csak a vérvételt.
Nyugodj meg, minden rendben lesz holnap!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kiki! Ne kenődj el, ez egy másik teszt volt! Ott van a babád!!! A teszt nem mutatja egyértelműen, de holnap a vv után megnyugodhatsz majd!!! Millió drukk!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Natikám!
Jaj, nagyon szurkolok, hogy végre most sikerüljön! Teljesen idilli a terv, és pont ez kell egy babának! Szóval hajrá!

Natikám jót mosolyogtam az eszmefuttatásodon, tényleg nem szeretnék most még egy inszemet, majd kb. 20 hónap múlva!

Bazsa!
Nagyon sajnálom! A mensiig tényleg nem dőlt még el semmi. De ha tényleg nem sikerült, akkor a következő hónapra kell koncentrálni!

Bikfy!
Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön a spontán baba! Igazán megérdemelnétek! Mikor kezdődik a vizsgaidőszakod?

Bikfy! Az elírás miatt igazad van, valahogy mindig mindent elírok! Valószínű figyelmetlen vagyok! Darinkát is hónapokig Darnikának írtam, és nem tűnt fel. gy másik topikban meg két csajszi nicknevét mostam össze! Hát, nem vagyok tökéletes!

Syl!
Nagyon drukkolok nektek! Remélem hamar jössz beszámolni!

Kiki!
Azért ne bizonytalanodj el. A különböző tesztek különbözőképpen mutatják ki az erősséget. Ezért is írta NAti, hogy két egyformát vegyél, hogy lásd a különbséget! Holnapra nagyon szurkolok neked a vv-hez!

Monic!
Sajnálom a kertet, de hogyhogy nem jönnek? Fúúúú, a párom nem véletlenül nem szereti a "szakembereket"!

Köszönöm a gratulációkat. Tulajdonképpen már 3 éve menyasszony vagyok, de a házasságról úgy igazából nem beszéltünk. Nekem ugye nem fontos, én már voltam házas, tudom, hogy semmi különbség nincs közte. De azért hazudnék, hogyha azt mondanám, hogy nem örülök neki! Végül is a párom hozta szóba a baba kapcsán, hogy mégis szülessen házasságba. Nagyon szűk körű esküvő lesz, talán 10-12-en leszünk!

rodina74
 
 


Monic! Lucuzs!
Köszi nektek! Próbálom összeszedni magam. Végülis nem vagyok nagyon elkeseredve. Inkább attól félek, hogy holnap is csak "talán" választ kapunk..

Rodi!
Nagyon édes a párod, hogy házasságra gondol! Én hiszek a házasságban, de megértem, hogy ha már égetted meg magad, nem olyan fontos. De most láthatóan olyan jók vagytok együtt, hogy érdemes összekötni magatokat, hisz lélekben már ugyis megtettétek. ;)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


sziasztok!
Borzasztó napom volt! Reggel negatív teszt, kétszer öntöttem le magam kávéval,igy kétszer kellett átöltöznöm, minden kiesett a kezemből,bolondok háza volt és még a főnököm megkért,hogy este menjek még be 2 és fél órára melózni!
Na ha csütörtökön az orvosom nem mondja azt,hogy a teszt nem mondott igazat,akkor fel is kötöm magam :)
Én azért bízom benne,hogy téves vagy korai,ugyanis nálam egy ciklus 33-47 napig szokott tartani. Lehet,h nem jól tudom, hogy a menstruáció előtt 14 nappal van a tüszőrepedés???? Én ezt már nem értem! Na szóval még nem adtam fel ezt a hónapot:)

Kiki, nagyon aranyosan irtad le a teszt leolvasást :) Jót mosolyogtam, és szerintem még nincs okod aggodalomra! nagyon kívánom neked,h holnap jó híreket kapjál!

Rodina, szívből gratulálok az esküvőhöz :)
Vendég
 


Kiki, és köszönöm az ölelést ,neked is tőlem :)
Majd sírunk egymás vállán,ha nem sikerül, ha meg sikerül, akkor lesz ám dinajdánom :)
Vendég
 


Sziasztok!

Bazsa!
Sajnálom a nega tesztet, de azért drukkolok, hogy a doki mást mondjon!

Kiki!
Én a vv-nek hiszek! remélem holnap megnyugtató lesz az eredmény!

Rodi!
Házasság? Az jó!! Gratula!

Bikfykém!
Nem ragaszkodom, hogy megvárj a babásodással. Az biztos, hogy én tegnap kezdtem el szedni a fogigátlót, így ugye ez a ciklus ugrott. Ha nem felejtem el, akkor holnap bejelentkezem a Kaáliba 21.cnes uhura. Na, ha akkor nem lesz cisztám, akkor kezdhetnénk a kövi lombikot, és természetesen a babásodást.
Neked így megfelel? ;)

Beze????

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!
10óra után megvolt az inszem. :D Előtte csináltak uh-t ,11mm a mnyh-m,bal oldalon 1 db 18mm tüsző volt,jobb oldalon 21mm tüsző!Remélem jó lesz az időzítés?!Azt mondta a doki,hogy a sperma nagyon szuper lett valami 110millió a száma kezelés után!
Azt mondta,hogy ma már ne fürödjek és ne sexeljünk,majd csak holnap!Szerintetek?
Inszem után szoktatok sokat pihenni vagy feküdni???
Nekem bent kellett maradnom 3 óra hosszát a inszem után feküdni a kórházba ,párnával a popsim alatt!
Duphastont írtak fel ,hogy azt szedjem.
De nem volt a gyógyszertárban,talán holnap ra lesz!

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Kiki, én ezt nem értem, de próbálj meg nem elkeseredni, a vv-eredmény nagyon biztató volt, ráadásul ahogy Nati is írta, különböző érzékenységűek.
Így merjek tesztelni...Amikor nálad tuti baba van, mégse mutatta ki...

Lányok, semmiről nem tudok beszámolni, még mindig nem vettem tesztet. :oops:

Lucuzs, nem kínzásból csinálom, tudom, h.e vagyok, de annyira nem akarok 1 csíkot látni, hogy inkább nem is csinálom meg. Be vagyok t.jva... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Syl, nem árt, ha ma pihensz, és sex tényleg csak holnaptól. Drukkolok! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyok végre, de ma is korán fekvés, hajnalban Pest.

Bumikám!
Megfelel. :lol:

Beze!
Mikor lesz teszt? Meddig bírod még? :wink:

Kikim!
Holnap küldj kérlek egy üzit! Nagyon fogok drukkolni. De nem bírom estig kivárni az eredményt. :wink:

Rodi!
Hát akkor mégsem lesz az urad színész? :lol:

Syl!
Hidd el, ezek tudják a dolgukat. Pont ideálisak a méreteid. Pihikézz sokat! :wink:

Moncsim!
Várom reggel óta az elárasztást. De csak várok, várok. :wink:

Bazsa!
PCOS-ed van, vagy miért ilyen kitolódottak a ciklusaid?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!
Én még csak ujonc vagyo itt... :$
Nem volt még idöm,ennyi bejegyzést elolvasni :oops:
Közöttetek nincs véletlenül olyan chronos,aki ráérne 1-2 kérdésemre válaszolni?Nagyon örülnék :)
rencsike00
 
 


Sziasztok!

Ezt az utolsó oldalt sikerült elolvasnom. :D Rohanásban vagyok, mert holnapután jön 2 osztálynyi szerenádozó gyerek. Azt sem tudom hova kapjak. szóval elvagyok. Hétfőn-kedden meg osztálykirándulás, úgyhogy agyalok minden percben mi hogy legyen, meg mit ne felejtsek el.

Kikikém: Nagyon nagyon drukkolok! Hidd el szerintem holnap majd megnyugtatnak a vérévétellel. Gondolom hogy nagyon nehéz ez a bizonytalanság, de ha látsz csíkot ha nagyon halvány is, ott lennie kell valaminek. Sokat gondolok rád!

Beze: Te is mindig eszemben vagy. Most is azt vártam, hogy végre valami eredményfre jövök. :) Komolyan mondom, hogy le a kalappal előtted, hogy ilyen türelmes vagy. Én bizos nem bírnám ezt. Mikor csinálsz tesztet? de komolyan, mert én már nem bírom ki. :oops: :)

Bikfy: Köszi hogy hiányoztam neked. :) Tényleg nagyon jó lehet neked ha ilyen gyakran tudsz menni megszépülni.

Bumi: Most nem vagyok képben. Neked mióta is van a cisztád? Most kezded ugye a fogigátlót? Én is azt szedek a cisztámra, ami a bal petefészkemben van. Még ha jól emlékszem 9 szem van hétra nekem. Alig várom hogy elfoggyon és kiderüljön elhúzott e onnan az a ciszta. És mekkora neked?

Rodi: De jó, bekötik a fejedet? :D Jó készülődést!És mikor lesz a nagy nap?

Bazsa: Szorítok, hátha még van remény. Amíg nincs piri, addig mindenképpen van. :wink:

Syl:Nagyon szép méreteid vannak mind a tüsző, mind a méhnyálkahártya tekintetében. Úgyhogy hajrá! :) :wink:
Engem inszem után mindig csak 30 percig pihentetnek és utána öltözés és irány haza. És még párnát sem szoktam kapni a fenekem alá. Nekem még sosem mondtak olyat, hogy ne fürödjek inszem után. :shock: Sőt a legutóbbinál még aznap este is megpróbáltuk spontán is. Bár mondjuk azt mondták nekem is hogy másnap legyen hancúr. :oops: szorítok nagyon. Akkor gondolom 14 nap múlva mész vérvételre.

Nati: Nagyon szorítok hogy sikerüljön. Remélem beteljesül a terved!
Akkor Mazsi bekapta a legyet? Látszik már rajta?

Már én is annyira izgulok hogy mi lehet a cisztámmal. Gondoltam elmegyek egy külön UH-ra, de jelenleg végképp nemtudok időt szakítani rá. A jövőhét második felében meg szerintm megjön piri és úgyis mennem kell a kaáliba. Szóval nemtudom hogy szoktak ezek a ciszták csinálni. Eltünnek e a fogigátlótól. De ha nem én hülyét kapok. Mondjuk lehet hogy 1 hónap nem is elég neki.

Na most elszaladok kajálni.

Pusszancs nektek!

Kép
babicsek
 
 


Babikám!
Hát még szép, hogy hiányoztál. :lol:

Fogigátló jó a ciszták ellen? Egyébként én szedtem vagy 6 évig és utána 1 évig még óramű pontos ciklusaim voltak. Azt nem tudom, ciszta volt-e de 28 naponként mensiztem, az biztos.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rencsi!
Üdv itt nálunk, kívánok mihamarabbi babásodást. A chron-ban nem tudok segíteni. Utána nézek, egyeltalán mi az. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lányok, este megcsináltam, gyereket várok.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rencsi!
Ha gondolod, van egy barátnőm, ő ezzel a betegséggel küzd, megadom a nevét. Mondjuk nem sokat van net előtt, mert most lett terhes, sokat kell feküdnie. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bezém!

Teljes szívemből gratulálok. Látod? Én tudtam. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Most mi vitt rá a tesztelésre? :shock: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy,
nem,hanem valószínüleg azért mert Uterus duplexem van és vagina duplex is volt,de azt megműtötték már.

nati, táblázatot nem találtam sajnos, nem tudod hanyadik oldalon van?
Vendég
 


Tudni akarok az érzéseidről. Mindenről. Milyen volt? Bőgtél? Vagy csak meglepődtél? Mi volt? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bazsácska!
És az a duplex mit tud? Mi ez egyeltalán? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Syl!
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az inszemnél! Nagyon szépek a tüszők, és a mnyh-d! Minden rendben lesz! Nagyon ígéretes! Mennek a babaragacsok!

Kiki!
Holnapi naphoz nagyon drukkolok! Mennek tovább a babaragacsok!

Beze!
Csodálatos hír! Örömömbe tapsikoltam, a macskák meg besz@rtak és elmenekültek mellőlem! Annyira boldog vagyok! Nagyon gratulálok!

Bikfy! Bumi! Remélem hamar babásodó zebra pár lesztek!

Nati! Babicsek! Nektek is nagyon szurkolok! Hamarosan vége a fogigátlós időszaknak!

rodina74
 
 


bikfy,
egyszerre küldtük el az üzenetet :)

Bács-Kiskun megyéből honnan vagy?
eredetileg én is onnan jövök:)
Vendég
 


Beze!
Számolja be róla részletesen! Hamar, hamar!

rodina74
 
 


Bőgtem. :( Igazából a férjem vett rá, mert megunta, hogy parázok a negatív miatt. Majd le is fényképezem, de kb 20 másodperc alatt megjelent a 2. csík. De még nem tudom elhinni, hogy ilyen gyorsan spontán babám lett.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
csodálatos! Nem is találok más szavakat rá! Nagyon boldog vagyok!

rodina74
 
 


2 van belőle azt jelenti
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: