Új privát üzeneted érkezett!

Lois, tarts ki! A szuper-dadában az volt, hogy 98-ször (!) tették vissza az ágyba a kisfiút, mire megértette, hogy le kell feküdni és aludni kell. Azért durva...

Keny, nyomtam egy privit!
Vendég
 


Twist!
Ja nem, EnyémZé egyedülelalvós, csak ma valahogy nincs a toppon :? Egész délután dinka volt :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Angel!
Én sem azért fordítom menetirányba mert nem bírom már nézni a buráját :P Már nem vagyok neki elég érdekes, ha háttal van, sokkal kevesebb a látótere, nézelődni akar(nak).
Egy barátnőmet nemrég győztem meg, hogy a 11 hónapos lányát fordítsa át, mert a gyerek utál baba kocsizni, nem is szeretett sosem igazán, és láss csodát, most meg tökre csípi ha tologatják a seggét :)

Nekem is van Zé szobájában pihenőszékes szoptatófotelem lábtartóval, kb. félszer szoptattam benne, jöhetnek a kövek a fejemhez, de nekem túl ingerszegény volt, hamar kiszoktam a tv elé vele :oops:

Na mit is akartam még..... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

 
 

Baba!
Szép szobácska :)

Lili!
Hűűű, véghajrá ++++++++++

Keny!
Lois jelenti jó kislány volt, napozott helyetted is :roll:
Úúúúgy sajnálom az ágyfogságot.... nagyon együtt-érzek, pont így voltam terhes mint te, 10 nappal korábbra kiírva, megpusztultam volna, ha az egész tavaszt bezárva kellett volna töltenem :oops:
De mire jön a kora-nyár, már kinn leszel :wink: A Kölkök meg még benn :wink:

Rani!

Én ált. éjszaka szoktam itt monologizálni magamban...na jó most épp nem :oops: Azért annyi energiám nincsen, csak hagy a kölköm aludni, ma fél kilencig pl.De Úgy olvasom te is nyertél egy kis mormotát :D

Angel!
Akkor gyere és süttetheted magad te is, van még üres napozóágyam :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,
csatlakozom, ma itt is nehézkes az alvás... vagyis kidőlt 9-kor, ahogy kell, de bekakált, arra magához tért, azt hiszi buli van, zabált pluszban, incselkedik, leteszem, seggre ugrik meg még ez a kör párszor :roll:
most egy ideje csönd van, hátha...

óóóm mennék én!!! :lol:
de az idén tuti hanyagolom a fürdőruhában mutatkozást :(

Twist,
:shock: ez a 98 még viccnek is gáz :roll:

Keny,
mai szurok 30-hoz és a bentlevéshez!


na basszus tévedtem, vinnyogás van :roll:

angel37
 
 


Jó reggelt!
Anyukák, remélem, tudtatok pihenni!

Skrisz? Minden oké?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lois, ugye, hogy ugye? Én is a tévé elé költöztetm szoptatni:))

Baba, köszi, most tudtam pihizni, sokat aludt Dorka, miután tegnap jól kifáradt a vendégségben. Jó dolog ez a sok játék, sok idő a jó levegőn stb. - dolog:))

Angel, azért tudtál pihizni?

Napozás, jó ötlet! Ma ki is megyünk a kertbe. Leárnyékolom Dorkát, én meg kifekszem, de jó lesz:)
Vendég
 


Nincs valakinek egy felesleges, kölcsön kérhető nagymama a hátizsákjában?
vovanda
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon rég jártam erre ami miatt szégyellem is magam. Igazából , járok itt szinte minden este és olvaslak benneteket de nincs idő írni. Estére totál fáradt vagyok. Így viszont nagyon lemaradtam, bocsi mindenkitől.

Keny: gratulálok csak így tovább!

Vanda:
Én szívesen postázom a miénket de szerintem 1 nap után vissza is küldenéd, max 2 nap és az agyadra menne. :)

Baba:

Nagyon jó lett a szobácska.

Nálunk minden szuper, Grétus mászik, kúszik mikor mennyire gyorsan akar célba érni. Sajnos kitalálta, hogy ő már nagylány és próbál felállni minden hol és ha sikerül akkor elengedi a kapaszkodót és borul is. Így folyton leshetem hol jár mit csinál. Úgy aggódok nehogy nagyon megüsse magát. Sokat sétálunk , hintázunk, nézzük a madárkákat, virágokat. Ha minden igaz ma eljutunk ringatóra is. Ügyesen integet pá-pát, apa megtanított rázni a fejét (nem-nem ), így bármit kérdezek vigyorogva rázza a buksiját. Na nem áradozok tovább, megyek mert felállt a pihiszékbe kapaszkodva és nem tud leülni. Pánik van
:D

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó!
Nekem már lassan mindegy, csak segítsen valaki. :( Józan pillanataimban tudom, hogy inkább ne foglalkozzanak velünk, mint hogy folyton a nyakamon lógjanak és beledumáljanak mindenbe, de most ez nem az a pillanat. Most totál kimerültem, kikészültem, és ha Bea nem lenne, nem tudom, mit csinálnék. Csak őt sem győzzük mindig anyagilag. mert ugye az lenne az ideális, ha hetente egyszer-kétszer itt lehetne egy fél napot legalább... Bocsánat, kipanaszkodtam magam... :oops:
vovanda
 
 


Vanda!

Megértem amit írsz és így nagyi nélkül tényleg nehéz lehet. Sajnos nekem anyukám már nem él így ő nem segíthet. Csak a másik mama marad de vele az a baj ha azt mondom nem ihat Gréti vizet akkor az első adandó pillanatba megitatja. Ez csak egy példa volt. Így nem bízom rá Grétit, szóval van de még sincs. De 3 gyerkőc mellett azt hiszem ez nem zavarna, mert én néha Gréti mellett is azt mondom nem bírom kimerültem. Ilyenkor apa segít be.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Vanda, rossz lehet napi 24 órában "szolgálatban lenni". Párod nem tud segíteni? Gondolom, dolgozik és sosincs szinte otthon. Ez nálunk is így van:( De pénz és munka az kell.

Nikó, nagyon ügyi Gréta, szuper lehet, hogy állni próbál. Csak ugye, az eldőlés nem király. Ügyes, hogy hintázik:-)
Vendég
 


((((((Vanda))))))))))) nekem sme lesz segítségem és félek is ettől, de persze 1 gyerek nem 3! Totál megértelek és sajnálom, hogy ez a helyzet, de sajnos nem tudok segíteni csak az együttérzésemmel.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Vanda,
minden tiszteletem, tudod!
vannak sanda képzeteim, milyen kimerítő lehet 3... (ha már egy is az)
sajnos nem tudok zsákbanagymamát küldeni :?
bébiszittyó biztos szuper dolog, csak hát ja, nyomorult anyagiak :roll:
azt hiszem, nem segítettem semmit :oops:

Nikó,
milyen rég voltál, jó, hogy írtál!
Gréti szépen halad! :)

na hanyattesések meg fejbeverések azok itt is vannak...
tegnap két púpocskát szerzett a kis buksijára :roll:


tulképp én is egyedül vagyok Makilánnyal, apa legtöbbször későn jön, és ő se feltétlen +egy itthoni műszakra vágyik, de azért segít, ha kell, tényleg! nem lehet szavam.
én anyu kb egyszer egy héten jön, de akkor lóhalálban kirohanok intézkedni két kaja között. remélem egyszer továbbjutok az OTP-posta-DM körnél, már azt se tudom, mi van az Örs vezér téren túl :roll: :lol:
most hogy megszerette a kisasszony a babakocsit, meg itt a jóidő, kcisit talán kinyílik a világ! :D


kora du megyünk kontrollálódni a Péterfybe. nem terveztem már ide hozni, de levelet küldtek, hogy menjünk. hát jó, akkor megyünk :wink:
kengurus kirándulás lesz, babakocsival BKV-hoz most valahogy nincs kedvem :roll:

angel37
 
 


Csajok!
Köszi az együttérzést.
Pasi van reggel-este, segít is sokat, de napközben egyedül nyomom. Rugdosom magam, hogy tesóm néggyel nyomja, de neki legalább az anyósa bevállalja néha a gyerekeket (a múltkor mind a 4 nála aludt), na ez nálunk költői ábránd. Beán kívül mást el se tudok képzelni, hogy menedzselni tudná egyszerre a hármat. Iszonyúan kéne két nap kettesben, de erről most álmodni se lehet. Apámék fogják vállalni együtt a hármat, de majd csak akkor, ha már az ikrek is nagyobbak kicsit. Na befejezem a nyafogást.

Nikó!
Na engem ezzel ki lehet kergetni a világból. Anyámat egyszer le is csesztem érte, hogy legyen már szíves tudomásul venni, hogy az anyjuk én vagyok, és ha azt mondom, hogy Balunak nincs több édesség, akkor nincs. Persze tesz rá, csinálja stikában. :twisted:
vovanda
 
 


Vanda!
Együtt-érzek, nálam sincs sajna egy fél nagymama sem dugiban
:( De persze egy gyerekkel azért könnyebb bírni a gyűrődést, meg nekem C. is 0-24-ben hadra fogható. Nagymama inkább azért hiányzik, mert Zé is érdemelne egyet, de neki nem jutott :(

Napok óta annyira fáj a bölcsességfogam (megint nő éppen), hogy már teljesen kész vagyok magamtól.... :?

Angel!

Azt hittem nem bkv-ztok, hanem taxiztok :)
Én vettem fürdőruhát az aktuális paramétereimre, és vagy csak már megszoktam a látvány és ezért, vagy már immúnis vagyok de nem is vagyok annyira gáz... :)

Nikó!

Jó korán kezditek ezt a felálldigálást :) Gréti mindennel megelőzi a korát :)

Twist!
Te is veresre sütteted magad??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois!
Fogadra: Algoflex (600 mg-os), vagy Spedifen. Minden együttérzésem, nekem eddig 3 bölcsességfogam nőtt ki. De legalább megértjük a gyerekeinke, ha fogzás miatt nyűgösek. 8)
vovanda
 
 


Vanda!
Én még szoptatok ezért Algoflex kilőve. Fél Algopyrinekkel próbálom túlélni :? Nekem kettő van kint, alsó kettő meg negyedig... és nő már kb. 15 éve :x Jövő héten megyek fogorvoshoz, de sokat nem tud velem kezdeni ő sem. Szájsebészhez meg nem megyek :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois!
Jajj bölcsifog brrrrrr....nem akarlak elkeseríteni, de ha nincs helye kinőni mindig promlémát fog okzni.Kár, hogy nem vagy Bp-i tudnék ajánlani nagyon jó szájsebészt, aki pikk-pakk kikapja.

Vanda!
Szegénykém 3 gyerek biztos nagyon strapás...

Angel!
Mi volt a Péterfybe?

Nikó!
Milyen ügyi Grétike.

KépKép

Kép
keny
 
 


Keny, hogy vagy?

Skrisz?????????

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lois!
Vehetsz be Algoflexet nyugodtan, anno a harmadiknál még én is szoptattam, Dokisógort hívtam, hogy meghalok, fáj és jajj, ő mondta, hogy lehet.
Szájsebészhez én sem megyek. Nekem sima fogdoki vágta fel a harmadiknál az ínyemet, mert nem tudott áttörni. Beinjekciózta, a vágást már nem éreztem, és utána sokkal jobb lett. Persze ő is azzal jött, hogy szedessem ki. nem szedettem, köszöni, jól van azóta is.
vovanda
 
 


Baba!
Köszi jól vagyok, a mai viziten azt mondta az osztályos orvos, hogy ha ilyen jól viselkedek a 29.héten haza mehetek :) , persze ha stagnál az állapotom :!: De otthon is fekvés lesz.Mától kapok Fraxiparint( véralvadásgátlót ), a trombózis elkerülése érdekében, és újabb hüvelykúpozás a boraxossal a fertőzés kivédésére..Olyan jó kedvem lett ettől :P Szóval még pont 1x ennyi itt a cellában (18) nap.

KépKép

Kép
keny
 
 


Keny, akkor drukk a stagnáláshoz, h a 29. héten mehess haza!
(látom átírtad a vonalzód)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70
 
 


Lois,
már nem olyan kicsi, jó idő is van, taxi meg egy anyagi csőd :( , már csak ha nagyon nincs más megoldás.
fogadnak jobbulást :? , milyen szolidáris vagy Z fogzásával :wink:
én nagyon nem tetszem most magamnak, de lehet, hogy más valószínűleg nem mondana olyan szörnyűnek.

Keny,
naaa, milyen jó irányú fejlemények! :lol:
további kellemes stagnálást! :wink:
nohát, látom a vonalzód felújítva, Kornél a szülinapomra van kíírva! :D

Péterfy megvolt, oly sok értelme nem volt, hisz nézik másutt is, felmérték, 10hósnak megfelel, azzal mi jól vagyunk. majd küldik írásban is az eredményt.
leborított bögre alól kellett kiszedni kockát, korongot kiszedni egy korong alakú lukból, ilyenek.
hát pá-pát azt nem int, nem is tanítottuk rá, vajon ez miért elvárás? :roll:

angel37
 
 


Angel, érdekes tesztet csináltattak Makilánnyal. Előre megadhatták volna a "kérdéseket", hogy mire kell készülni. Mi sem tanítunk pá-pá-t. Akkor belehúzunk!:))
Gratula, hogy jó a fejlődése!

Lilivel mi van? Nyákdugó elment, azóta mizu?

Keny, nagyon jó híreket írtál, de jóóóó!

Lois, együttérzésem a bölcsesség fog miatt. Hogy döntöttél végül, bevettél Algoflex-et?
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy csak egy mondatot írok de ezt muszály leírnom!
Milán ma át fordult a hasáról a átára és nem véletlen!
Anya többször is hasra tette és mindíg átfordult!! :lol:
Tényleg bocsi, hogy nem olvasok ma vissza de most jöttünk haza és fürcsizni kell menni, mert enyhén szagos a gyerek! :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko
 
 


Keny!
Hajrá, 29. hét!!!

Bols!
Ti hogy vagytok?

Angel!
Makilány ügyes. Pá-pát enyémek tudják, de kb. maguktól kezdték el. Az apjuk mindgi integetett nekik, amikor elmegy itthonról, átvették. Most már mondják is mellé, hogy pá-pá, és néha a babakocsiból minden szembejövőnek integetnek. :D
De amúgy tanítani szerintem semmire nem "kell" a gyereket. Néha szaranyának érzem magam, hogy nem foglalkozom velük többet, de sokszor olyan jól eljátszanak, hogy nem akarok zavarni. Építeni (lego primoból) maguktól kezdtek el, ha valami nem sikerül, jönnek, mutatják, hogysegítsek.
vovanda
 
 


Rani, de jóóóóó! Nagyon ügyes Milán! Hurrá_)))
Nagyon jó korán megcsinálta ezt már, de jó!
Vendég
 


Twist köszi igen mi is csodálkoztunk! :D

Kép

Kép
raniko
 
 


Vanda,
nálunk nem lát ilyet senkitől, bár vmelyik nagyszülő úgyis megtanítja :) tudod, baromi sokat fejlesztgettünk, de szerintem is az ilyesmi rájuk ragad a kosszal együtt :lol:
csak fura volt, hogy miért olyan fontos ez, hogy kérdőíves kérdés legyen, főleg, hogy elég rövidke volt.

Twist,
Dorkának még kicsit korai is lenne a pápá! :)

Rani,
gratu Milánnak!
csak ne ess kétségbe, ha hetekig nem csinálja majd! :wink: nálunk is így volt, nem felejtik el :wink:

angel37
 
 


Angel, szupi. Tényleg érdekes feladatok...

Rani: de jóóó:)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Életjel! :lol: Ma megyek CTG-re fél 6-ra. Egész éjszaka görcsölgettem, meg keményedet a pocak, de azért tudtam aludni valamennyit. Reggelre elmúlt. :? Érdekes, hogy most már nem csak lent, hanem inkább a méhem csúcsánál érzek keményedéseket, mintha nyomná lefelé Domit. Nem tudom meddig lehet még így húzni. :wink:

Rani,
Nagyon ügyes Milán! Igazi erős kispasi! :lol:

Keny,
Örülök, hogy rendben van minden. Kitartás! :lol:

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Lili!
Nem lennék túlzottan meglepve, ha valami olyan hír érkezne a mai napon, hogy Dominik ekkor és ekkor, ennyis úllyal megszületett. :wink:

Angel!
Na ezt én sem tudom. Ha eszembe jut vasárnap, megkérdezem Dokit.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Rani:

Nagyon ügyes Milán baba!

Angel:

Felmérés , szupi a pá-pá- val nem kell foglalkozni. :)

Keny:

de jó lenne otthon pihenhetnél. Drukkolok nagyon , hogy hazaengedjenek a 29. héten.

Lois:

Igen de nem tudom miért csinál elöbb dolgokat , pedig nem eröltetek semmit mindent magátol kezd el csinálni. A felállást is hanyagolhatná mert korai még, de befeszíti lábait és alig lehet leültetni.

Vanda:

Na pont ez miatt nem engedem még sétálni sem anyóssal Grétit, csak úgy ha én is ott vagyok.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Vanda,
:lol: :lol: :lol: akkor lehet, hogy pihenni kellene. :lol:

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


hajrá Dominik!

Vanda,
oké, kíváncsi vagyok, mit mond :D
igazából úgy kérdezték, tanítottuk-e rá, gondolom utánzás, tanulás miatt lehetne fontos.

kérdezték még, hogy segít az az öltözködésnél - ja, minden ízében szívózik velem :roll: :lol:
érti-e a tiltásokat :roll: gyanítom itt-ott értegeti, csak nem érdekli :roll:
áh, meg a pohárból ivás... na az egész ivás nálunk :?

Nikó,
ja nem is foglalkozom, azóta se pápáztunk :roll:
ha már ilyesmi, akkor inkább tapsoltatom :wink:

ha Gréti szépen magától csinál dolgokat, nincs azzal semmi baj. ha feláll, úgyem lehet visszanyomni :wink: csak akkor áll fel magától, ha már erre készen van a teste.
és sztem nincs is ez olyan vadul korán :wink:

angel37
 
 


hajrá Dominik!

Vanda,
oké, kíváncsi vagyok, mit mond :D
igazából úgy kérdezték, tanítottuk-e rá, gondolom utánzás, tanulás miatt lehetne fontos.

kérdezték még, hogy segít az az öltözködésnél - ja, minden ízében szívózik velem :roll: :lol:
érti-e a tiltásokat :roll: gyanítom itt-ott értegeti, csak nem érdekli :roll:
áh, meg a pohárból ivás... na az egész ivás nálunk :?

Nikó,
ja nem is foglalkozom, azóta se pápáztunk :roll:
ha már ilyesmi, akkor inkább tapsoltatom :wink:

ha Gréti szépen magától csinál dolgokat, nincs azzal semmi baj. ha feláll, úgyem lehet visszanyomni :wink: csak akkor áll fel magától, ha már erre készen van a teste.
és sztem nincs is ez olyan vadul korán :wink:

angel37
 
 


Angel!
Ha öltözésnél szivat, akkor érti a tiltást is. Alkalmi süketek, a nemet nagyon nem szeretik megérteni, csak mondani. Dani ugyanezt csinálta, pár hónap, és meg fogsz lepődni. Mostanában Dani szót fogad. Pl. ha behozza a cipőjét, és mondom neki, hogy tegye vissza a helyére, megteszi. Csak nézek... :shock:
vovanda
 
 


Ügyesek ezek a gyerekek!!

Lili.+++++++++++++++++++++++++++++++

Nálunk Apa tök beteg még mindig. Éjjel arra ébredtem, amjd megfullad, annyira köhög, nagyon sokáig. Aztán főzött magának hársfateát. (Nekem is fájogat a torkom.)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba,
jobbulást apának :?
vigyázz magadra, most nagyon nem kéne neked is a köhögés :roll:
puszi!

Vanda,
azt mondod? :wink: na majd figyelem, simán igazad lesz - remélem! :lol:


na még egy vmi, aztán nem rugózóm tovább a tegnapi napon:
(átlag, ha nincs extra nyíg)
alszik éjjel 9-től másnap kb f8-ig. késő délelőtt 1.5-2 óra, délután már nem mindig, ha igen az is kb 1 óra.
na azt mondták, ez kevés... :shock:
ez most komoly? én azt hittem lóbőrileg jól állunk :roll:

angel37
 
 


Angel!
Ha a gyerek nem nyűgös, hisztis, fáradt, akkor teljesen jó. Enyémek is jóval kevesebbet alszanak, mint "kéne"....
vovanda
 
 


Én is jelen :)

Fogas együttérzést köszi Csajok :roll:
Algoflexet nem vettem be, Algopyrin azért segít valamennyire...öööö, meg néha lezsibbasztom egy kis pálinkával :oops:

Angel!

Milyen hülye kérdések... :shock: Mondjuk Zé pápázik, de ezt nem éreztem valami hatalmas sarokpontnak az értelmi fejlődésében :shock: Na meg az öltözködést sem. EnyémGyerek e téren elég együttműködő, dugdossa a kezét, de pl. az unakaöcsém polip volt, meg ahogy benn volt a keze a ruha ujjában, rögtön szétfeszítette az összes ujját, de ettől függetlenül tök rendben van mindkét gyerek :D
És halleluja, nem vagyok gyépés, a Nuby szilikonos itatópohár igenis Dm-es sajátmárkás, Babylove. Tegnap vettem cserefejet és végre eszembe is jutott megnézni :D

Rani!

Átfordulás..... Azta, ügyes Milán nagyon :D

Nikó!

Semmi gond nincs ezzel, Gréti nagyon ügyes :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Megjöttem. Szar kedvem volt. Most sem sokkal jobb, de legalább már van kedvem olvasni.

Lili, drukkolok nagyon, hogy könnyű szülésed legyen!

Lois, pecsenyekacsa vagy már?

Angel, mi sem tanítottunk pá-pá-t. Alvásügyileg mi sem vagyunk a toppon. Este 10-től reggel 6-ig, aztán délelőtt 1 vagy 2 óra, napközben meg vagy van egy vagy nincs, és délután van még egy.

Nikó, enyimgyerek is álldogál. De önállóan még nem tud felülni. Kúszni akkor kúszik, ha valami nagyon érdekli. Egyébként inkább ücsörög, vagy hasalgat.

Keny, de jó! Remélem kicsit hazaengednek.

Vanda, én kölcsönadnám Anyámat, csak épp beteg. A másik két unoka megfertőzte. Állandóan betegek. :oops: Nyámnyila bagázs.

Baba, édes lett a szoba. Nagyon ügyesek vagytok!

skrisz72
 
 


Skrisz!
Nem kicsit :wink: Mindennap kimentem a déli alvás alatt, jó kis sugárzásos idpben déltől kettőig, már nem vagyok hullafehér, egészséges színem kezd lenni :)

Akartam már kérdezni, hogy vettél végül Huggiest?? Én vettem 4+-t, jelentem az én Kölkömre tökéletes a méret. Még csak egyszer adtam rá éjszakára, elhasználjuk azt a Liberot ami még van, de most sikerült újra beleszerettem, a Huggies überkafa :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz: na szép, megszólni a beteg családot :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Skrisz!
Nagyon édesek az új képek :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois!
De jó neked, hogy tudsz napozni.

Skrisz!
Nekem betegen is jó lesz! Már mindegy. Csak jöjjön valaki, mert megzizzenek. :?

A földszinti lakót viszont megrugdosom, felnégyelem, felakasztom, megnyúzom és vízbe folytom. 45 perc küzdelem után elaludtak. Nyűgösség oka: masszív fogzás, egyik gyerekem se viccel, 2-3 foguk jön egyszerre/fő. 45 perce aludtak, ez a barom meg elkezdte püfölni a totál lehangolódott zongoráját. Verte 10 percig, ami pont elég volt arra, hogy Dani felkeljen. Szóltam Pasinak, hogy ha jön haza, szóljon be nekik, mert ha én megyek le, azt nem teszik zsebre. Főleg, hogy vagy 2 hete kiplakátoltuk, hogy ilyen idő tájt kérnénk némi csendet. Meg tudják is, hogy 2 baba van. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vovanda
 
 


Lois, igen, vettünk 4-est. De szerintem elférne a seggére a 4 plusszos is. :oops: Legközelebb azt veszünk. Köszönjük a dícséretet.

Vanda, szomszédok mindenhol tojnak a másikra. Hiába plakátolsz ki bármit. :? A víz és a kötél együtt jó ötletnek tűnik. :wink:

Baba, komolyan mondom, ezeket a kölköket az ókorban kirakták volna a Tajgetoszra. Állandóan náthásak, lázasak, fáj a fülük, a torkuk és mindenre allergiásak. Már most gyógyszeren élnek, pedig a nagyobbik még csak most megy iskolába. :? Mi lesz velük később... Anyám már retteg, ha vigyázni kell rájuk, mert mindig beteg lesz utána. Ő már mégiscsak túlvan a hatvanon, gyengébb az immunrendszere. Pláne most a 90 napos diéta után.

Rani, téged kihagytalak. Nagyon ügyes babácskád van!

skrisz72
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket Milán nevében is!

Vanda sajna mindenhol vannak ilyen szomszédok! :evil:

Itt van mai két kép (anya szenyó volt és ma is többször tette Milánt hasra) :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
raniko
 
 


Vanda,
na azt akartam írni még ,hogy a szelektív hallás az itten is működik :roll: :lol:
a fejét rázni aaazt bezzeg már tudja, hozzá meg vigyorog!

ha ennyit alszik, amit írtam, akkor okés, ha nem, akkor viszont nyígnyűg, neki se jó, nekem se. de már az ájulásig nem alszik, ha leteszem máris felpattan :?

szomszéd :evil: :x
a régi szomszédunkkal sokat küzdöttünk (szóban, írásban), sajnos aki barom, az barom :roll: :(

Lois,
ja, legutóbb Dm-ben ezt az itatócuccot, de egy nyomorult Nuby sem volt. majd legközelebb odamegyek, ahov ált., ott már láttam!
viszont vettem egy babylove-s poharat, hát az sem vált be :(

napozásért irígy-irígy :oops:
de jó lehet, nyáron a nagy víz is tök közel! :D
á, nekem már színem se lesz soha, max. ha Diána felbosszant :roll: :lol:

angel37
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: