Sziasztok!
Próbálom megint elkapni a fonalat, csak mostanság nem nagyon volt időm jönni.
Nagyon aranyos Eszter ahogy olvas
Ringatóra mi itt Pécsen járunk, de sajnos nagyon nagyon rendszertelenül. De nekem tetszett. Ha rendszeresen tudtok menni, Eszter baba is ngyon élvezni fogja, az tuti!
Babaúszás ár elég horror! Pedig az is tök jó! Mi oda is járogattunk, de oda se rendszeresen. Alapvetően a sok utazás miatt semmit nem tudtunk rendszeresen csinálni
Annaemma! Maja név tök jó, mi is gondolkodtunk rajta még RÉkánál!
Twist! Kitartás a sírós időszakhoz! Pocakfájós esetleg Dorka? Azért sír sokat? Az tény, hogy amikor picurkák, nehéz jól időzíteni a progamokat. Átalában délelőtt volt RÉka is kezelhetőbb (délután kb 5-6-tól csak nyűglődés ment), akkor intéztünk mindent, és elég jól bírta szerencsére. Persze nálunk is volt ordítós végű bevásárlás, úgyhogy csak fel a fejjel! Érdekes, hogy akkor még nekem is élvezetes program volt a bevásárlás, mert jó volt kimozdulni, RÉpa meg általában aludt, tudtam bogarászni., eseteg ruhákat nézni. Most meg: kötelező rossz, amt muszáj megcsinálni.
Milyen klassz lenne 3-4 óra, amit bóklászva tölthetek el! Apja ritkán ér rá, amikor időben hazajön, örülök, hogy el tudok menni kicsit ugribugrizni, mozogni. Valahogy muszáj karban is tartanom magam kicsit...
Na az albi kérdés megoldódott, mert nem vettünk ki semmit, kb máasél hé és már lakható lesz egy szobánk a zuhanyzóval együtt.Reméem addigra a belső ajtóink is megérkeznek.
Mi nem semmi hajtáson vagyunk túl, azt hiszem minden anyagot sikerült kiválasztanunk, és megrendelnünk: Belső ajtók, konyhabútor, fürdőszobabútor, szaniterek, csempék, fugák, festék... Hopp, most gondolkozok, hogy még egyedül a parketta van vissza, de azt sztem nem fogjuk túllihegni, úgyis valamilyen laminált lesz, azt már simán lerekjuk, ha bent lakunk...
Jelenleg glettelt állapotban van a ház, jövő héten kezdik a burkolást. Valamelyik munkás mindig a házban alszik ,mert képzeljétek, hogy sajnos ellopták a kazánunkat!
A rendőrség felvilágosított, hogy profi banda garázdálkodik a környéken, és ne is számítsunk rá ,hogy meg lesz, mert nem nagyon tudják őket elkapni. Illetve tudjék, hogy kik azok, csak rájuk bizonyítani nem lehet. Jók az ügyvédeik, mindig kimentik őket. Szomorú, hogy ilyen világban élünk.
Mondhatom, hogy ez a pluszkiadás egyáltalán nem hiányzott....
Rékával minden oké, csak azt hiszem elkezdődött a dackorszak. Pláne ha fáradt, akkor elviselhetetlen. Mindenen hisztizik, semmi sem jó neki. Meddig fog ez tartani várhatóan? Azért elég idegörlő a dolog.
Beszédet is egyre jobban nyomatja a kiscsaj, van, hogy egy óráig be nem áll a szája, folyamatosan nyomja a szöveget. PErsze még mindig nem mond teljes szavakat, és kerek mondatokat, de teljesen megérteti magát: a Heki kutyus pl Hekk, nagyon szereti a " fut" szót, ilyenkor elkezd szaladni, és kiabálja, hogy "futty"
Alvás most megint macerás, kezd rákapni arra, hogy ölben alszik el. Azt hiszem lassan megint lesz pár ordítós esténk, mire visszatalál az egyedül elalváshoz...
Anyumék visszaköltöztek Nyíregyre, így egyáltalán nincs már segítségem itt Pécsen. Minden ügyintézéshez cipeltem Rékát is. Elég sokat jár mostanság csempeboltban, konyhacentrumban, ajtósoknál...
Mindegy, a léyneg, hogy kezdem látni, hogy május végén tényleg lakható lesz a ház. Azt még nem írom, hogy a vágát is látom, mert utána még nagyon sok minden vár ránk: pinceszint, kerítés, kert, stb rendbetétele, de már egyszerűbb lesz, hogy nem 250 km-ről kell mindezt intézni. Lassan kezdetek is itt dobozolni...
Ha ott leszünk biztos könnyebben mozdulunk majd, esetleg találkozhatunk is ha van kedvetek.
Ti melyik részén laktok Veresnek? Van valaki aki az erdőkertesi vasúti megálló fölötti új részen lakik (asszem Kertesi u., Csibaj utca) és környéke?
Pocakosok hogy vagytok? Lassan eljön a mi időnk is, és rágyúrunk a kistesóra!
Hihetetlen amúgy hogy Dorka meg Eszter már 3 hónaposak! Hiszen még most születtek! Mondjuk RÉkánál is furcsa, hogy 3 hónap és betölti a 2 évet! Úgy megy az idő, olyan gyorsan nőnek!
Na jó hosszú voltam, bocsi érte. mennem kell még teregetni.Ilyenkor hétvégén ha odavagyunk(és mikor nem?) minidg egy hegynyi szennyes jön össze vasárnapra.
Jó éjt mindenknek!