Sziasztok!
Én új vagyok ebben a topicban, mert első babánkat a Schöpf-Méreiben szültem.
Most azonban kacérkodom a gondolattal, hogy az István Kórházban választok orvost és ehhez kérném a segítségeteket.
A két ajánlott orvos dr. Újvári Attila és dr. Koiss Róbert.
Mit tudtok róluk?
Én csak annyit, hogy dr. Újvári Attila már szakorvos, 8 év tapasztalattal a háta mögött, dr. Koiss Róbert pedig rezidens.
Azt hallottam róluk, hogy nagyon kedvesek, melegszívűek, nem a pénzre mennek és lehet rájuk számítani.
Én olyan orvost szeretnék, aki NEM sztárorvos, tehát nincs teljesen elhavazva a betegeivel, nem kell rá még a magánrendelésen is 2 órát várni. Kedves, van rám ideje (Nem csak megjátsza!) és nem agyonhajszolt. Nem hív el havonta kontrollra magánrendelésre, hogy ott leakasszon rólam 5-6-7-stb. ezret, aztán nem várja el, hogy a szülésért még külön is fizessek jó sokat.
Ja, és legyen ott a szülésen, végig! Ne a kitolásra essen be, ne fapofával nézze végig, hanem legyen neki egy csoda egy gyermek megszületése és ennek megfelelően legyen hozzám kedves, bíztasson és érezzem azt, hogy nem csak a pénzéért dolgozik meg, hanem tényleg szereti azt, amit csinál és valahogy személyesen is részt vesz a szülésben.
Na és persze értse a dolgát.
Ugye értitek, mire gondolok? Tudom, ez minden kismama álma...
Szóval hallottatok-e valamit a két fentebb említett orvosról és ha igen, tudnátok-e őket jellemezni a szempontjaim szerint
Bocsánat a hosszúra sikeredett első hozzászólásért, de a második baba kihordásához keresek "partnert" (már nem a szónak a megszokott értelmében, a partner már megvan és nagyon elégedett vagyok vele
) és szeretnék némi infót gyűjteni ezekről a dokikról.
Fénykép sem ártana persze
, mert az elég ciki, ha az összegyűjtött pozitív információ ellenére nem szimpatizál az ember az orvossal, de már ott van a rendelőben.
Volt már valaki ilyen helyzetben?
Ilyenkor egyszerűen csak elmarad az ember, vagy megmondja, hogy bocsánat, de nekem fontos a szimpátia és ez most nem jött be?
Ja és még egy:
Boksay Rita, fölhívhatlak-e én is ebben az ügyben?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv
Mackooo