Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti:
Ne olvass a neten semmit, mert az a legrosszabb. Tapasztalat! Utána már minden apró hülyeséget felfedez az ember magán, s ha ne adj Isten nem úgy jön össze a dolog, ahogy tervezte vagy diagnosztizálta, akkor pedig szarul esik!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok!

Kriszti
örülök, hogy nincs nálad baj!

Gabó
még nem találtam semmi munkát, itt nincs semmi :evil:

Csip, Henne
tünetek? Hogy vagytok?

Tegnap volt párom aláírni a szerződést, aug. közepén kell kimenni Németo.-ba, és "csak" 4 hónapra, karácsonyra már itthon lesz, meg közben is jön haza havi egy hosszú hétvégére.
Vendég
 


Jó reggelt csajok!!

Ennél szebb reggelre nem is ébredhetttem :P
Tegnap dolgoztam, de elötte elmentem a Rossmannba, kellett pár dolog és úgy gondoltam veszek terhességi tesztet. Korai teszt, tehát menstruáció elött 2 nappal mutat pozitívat.
Tegnap is barnáztam egy picikét, ma reggel a höm még 37,1, meg éhes vagyok foyamatosan, este hányingerm is volt, így arra gondoltam csinálok reggel egy tesztet.

Csináltam is és halvány POZITÌV!!!!!
:P :P
Vendég
 

 
 

Kriszti!

A betyár mindenit!!! Gratulálok csajszi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Párod tudja már vagy esetleg te is meglepetéssel fogsz készülni?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Hát úgy gondoltam, hogy most még nem árulom el neki, hanem holnap is csinálok egyet, és este mikor hazajön a munkából :lol:
Igazából halvány a csík, de nem kell pislogni hozzá, mert így is szépen látszik. A várható mensim kedden lenne esedékes, ezért is vettem ezt a korai tesztet. Remélem holnap is pozitívat mutat :roll:
Ma megyek anyósékhoz grillezünk kint, biztosan fel fog tünni, hogy én már nem borozom :wink: Sógornömet avatom be csak, mert ö nekem itt az egyik legjobb barátnöm is! :D

Ígérem, teszek fel majd képet, de amit erröl csináltam az nem a legjobb...

Ja és a kávét sem kívánom...amire felébredtem, hogy álmomban is szendvicset ettem és hogy korog a gyomrom,így most szendvicset eszem, megnarancslevet iszom :lol:
Vendég
 


Kriszti:

Vigyázz magadra és jó étvágyat! Ne aggódj, holnap is pozitív lesz az a teszt. :lol: :lol: :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Itt ülök a gép elött de lehet most pszichésen nem megy valahogy ez a szendvics :oops: ....pedig korog a gyomrom :shock:
Vendég
 


Kriszti: de jóóóóóóóóó! annyira örülök! ne izgulj, minden rendben lesz, gondolom most eufórikus állapotban vagy!

mindenképpen írj h mizu???

szép napot mindenkinek!
:P :P :P :P

akkor Henne tényleg elindítottad a sort, köszönjük neked........ :lol:

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok!

Chrissyke
Halkan, de GRATULÁLOK! Valahogy sejtettem a barnázásod miatt is!
Örülök Neked is nagyon! :D

A táblázatba beírhatod, hogy 20.-án jött meg, és a múltkori eset után is rögtön szabályos 29 napos ciklusaim voltak, remélem ez meg is marad. Úgyhogy légyszi így írdd be a táblázatba. Köszönöm!

Andi
Akkor ahogy leírtad, Párod németországi kintléte nem is tűnik olyan vészesnek, ha havonta is hazajöhet, és csak 4 hónapról van szó!
Időközben pedig remélem megtalálod orvosi segítséggel, hogy mi a probléma,ami miatt még nincs baba, és a nyárra Nektek is összejön!

Tyuntyi
Örülök, hogy megnyugodtál, és biztos sikerülni fog a vizsga legközelebb. Én ahogy egyre többet járok forgalomba vezetni, egyre jobban élvezem, és pénteken az oktató is megdícsért, és az olyan jól esett.
Babával kapcsolatban pedig semmi sem lehetetlen. LÁtod Kriszti is föladta úgymond ebben a hónapban, nem foglalkozott semmivel, és tessék: pozitív teszttel jön ma reggel. Úgyhogy remélem jövő hétvégén Te is azzal fogsz jönni! Mert a hétvégék általában a nagy bejelentések napjai!

Csip-csip
Vigyázz nagyon magatokra!

Csicsy
Most már írok Neked mégegy privit, lehet az előző nem ment át! Majd nézd meg légyszi!

Henne
Hogy vagy? Veled mi újság?

Pinkiné
Rég voltál! Mi újság Veled?

Velem nincs semmi küli, némelyik nap könnyebb, némelyik nehezebb. Azt hittem, hogy sikerül ezt a vetélést lassan feldolgozni, de nem könnyű, nem megy. Nehéz a múlt hétvége örömét elfelejteni. A kiscipőcskét el is tettük, nem tudok ránézni. A szomszédban tegnap kint tologatták babakocsiban a decemberben született picibabát, de nem tudtam odamenni, inkább bementem.
Nem irigység ez ami bennem van, félre ne értsetek, mert örülök mindenki pozitív tesztjének, örömének, de fáj nagyon, hogy nekem már másodszor sem maradt meg a babám. És félek az újabb próbálkozástól, várakozástól. Megint elölről kezdeni mindent.

Szerintetek az nem baj, hogy amikor én teszteltem csak nagyon-nagyon halványan láttam a második vonalat? Persze utána elkezdett erősödni a köv. reggel, de még akkor is halvány volt.Én úgy tudom, hogy bármennyire halványan is, de ha ott van, akkor pozitívnak számít a teszt. Mert párom fejében már az is megfordult, hogy ha ennyire halvány,akkor lehet nem is vagyok terhes (nem gonoszságból mondta, csak nem akarta, hogy beleéljem magam). De a hcg-t magától nem termeli a szervezet.. Ugye?
Meg aztán a doki előtt sem akarok beégni, és amitől még félek, hogy kérni fogja a hőgörbémet, amit én egy ideje nem vezetek. Mert a legutóbbi dokilátogatásomnál azt tanácsolta a doki, hogy ne vezessem, ne idegesítsem ezzel magam. Így az előtte lévő időkről tudok most vinni, azok közül is csak egy teljes hónap van végigmérve, a többi fél hónap.
Henne szerinted ezért fog szólni? Meg csak digi hőmérőm van, az pedig szar. Nem lehet higanyosat kapni, így ezért sem kezdtem el a mostani ciklusomnál.

No bocsi a hosszú írásért, de jó Nektek leírni mindent, és senki kedvét nem akartam elvenni az én hülyeségeimmel.

Megyek is, mindenkinek szép vasárnapot!

És Kriszti amint tudsz tessék képet hozni!!!
szeszély
 
 


Sziasztok!

Hűűűha, Krisz! Halkan megy a nagy Gratula! :lol: :lol: :lol:

Henne tényleg elindította a sort! :wink: :wink:

Tyuntyi, ne aggódj a rutin miatt! majd legközelebb sikerül! :wink: Én a forgalomig mindenen elsőre átmentem. Aztán ott meg csak harmadszorra. :roll: :roll: :roll: Az első bukásnál zokogtam, a 2.-nál piszkosul dühös voltam. A 3.-at meg le.....tam. :lol: S átmentem. :wink: :lol: 8)

Kitty, tök jó hogy párod karácsonykor már itthon lesz! :wink: De azért nem irigyellek. :roll: :? De majd sokat jössz közénk, s tartjuk benned a lelket! 8) :wink:

Mi jól vagyunk, Apával gyakorlatozunk a pé-re. A múlt havi hosszú luteális után, már fogalmam sincs, mikor lesz. :roll: :roll: Majd lesz valahogy 8)

Na megyek, reggelizne a 2 fiú. 8)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Szeszély: most megkaptam a privit, kétszer is, köszi!!!
szerintem azért mert halvány az még nem jelent semmit! Akkor is baba volt, lehet h tényleg kell egy kis gyógyszer neked és rendben lesz minden!!
elhiszem h nagyon rossz örülsz, majd kiugrassz a bőrödből és ez történik! de ez a doki tuti fog segíteni és sikerülni fog!

Kriszti: várunk nagyon a holnapi erősebb teszttel!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csicsiy
 
 


Szeszély, szerintem ha halvány is volt a teszt, akkor volt ott baba szerintem. A doki meg biztosan nem fog kinevetni, hogy nem vezetsz högörbét. AMúgy mai naptól teljesen máshogy érzem magam, igazából félek is kicsit, hogy mi lesz ha nem marad meg, elmegy idö elött :cry: AMikor megláttam a teszteredményt,nem is tudtam, hogy most sírjak-e vagy nevessek. Mind a kettöt tudtam volna. Nem akarom beleélni magam azért, tesztelek holnap is, aztán majd látom remélem erösösdik a csík! :lol:
Viszont csajok ez a mindjárt megjön érzés normális? Azaz, kicsit másmilyen mint amikor tényleg megszokott jönni, de érzem ott lent az alhasamban olyan furcsa érzés...
AZt hiszem a virágátültetés ma elmarad,mert nem merek emelgetni sem. Anyukámnak mondtam még el a hírt, ö is azt mondta, hogy vigyázzak nagyon magamra! (neki 1 vetélése és 1 missed-ab-ja volt anno)
Vendég
 


Mensi elött 2 nappal
Kép TestaMed Frühtest 25.04.2010


TÀBLÀZAT 2010.04.25
Vendég
 


sziasztok, jó reggelt!

hát, Krisz halk gratula!:) a barnázás nekem gyanús volt.:) ne emelj semmit, és csak pihenj. VÁrjuk majd a holnapi teszt fotóját is.

szeszély: a szervezet nem termel magától csak ugy hcg-t. Az nem baj ha az első halvány, csak utána erősödjön. És az az igazság, az sem mindegy, milyen tesztet használsz. Nálam a nagyon olcsó terhességi teszt alig mutatott valamit, egy kicsit drágább meg már rendesen mutatta.:)

örülök, hogy elindítottam a sort.:) tessék szépen minket követni.:)

én nálam még itt a róka, de Krisz, Csip szívesen átküldöm Nektek.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Chrissyke
Nagyon szépen látszik az a második csík! :wink:
Örülök ám nagyon Neked! És nem szabad semmi rosszra gondolni, minden rendben lesz, csak nagyon vigyázz magatokra!!
szeszély
 
 


Sziasztok :D Voltam ám tegnap bekukkantottam, de tudtam írni!!

Kriszti: Hallod Te lány ugyan abban a cipőben jársz, mint Én!!!!Láttod leszartad ezt a hónapot, ahog Én is...Ittál buliztál jól érezzted magad Én is :D Aztán voltál orvosnál mint eddig Henne is meg Én is és után hoztál egy pozi tesztet :D
Hát Halk Gratula :D :D :D
Kérünk ám ma is fotót :D

Szeszély: Igaza van Krisztinek...

Henne: Nem bánnod nem kell a róka komábaól :D

Pinkiné: Tessés csak gyakorolni!!!

Hkitty: Hogy telt a hétvége???

Gabooo: Gondoltam rád Vasárnap, hogy vége a hétvégi hosszú melódnak...Most meddig van szabadnapod???

Csicsy: Hogy vagy????
csip-csip18
 
 


Tyuntyi: basszus kmaradtál :( Mikor msz legközelebb vizsgára???menni fog...Nem kell izgulni...

Én jól vagyok :D Tegnap a Váci utcában sétálgattunk :D Ma meg jó nagyon a kedvem, mert holnap Uh :D :D

Gyertek majd :D
csip-csip18
 
 


Jó reggelt, engem is kidobott az ágy, igaz már fél 5 óta ébren vagyok, de próbáltam visszaludni. Aztán meg egy ici-pici hányinger, ami most is van nálam.
Az éjszaka vagy 5ször mentem ki pisilni, aztán az 5.diknél úgy gondoltam mostmár nem várok a reggeli sürübben koncentráltra, megcsinálom a tegnapi teszt párját. És az is POZITÌV :P :P
Ugyanolyan mint a tegnapi, de ma megyek venni másfjtát és azzal is csinálok vagy este, vagy holnap reggel. A párom tudja,mert tegnap reggel fülpucoló után kutakodott a fürdöszobában és meglátta....hát ne tudjátok mekkorra öröm volt :lol: Mondom neki most vigyázni kell nagyon!
Csip-csip te akkor kopp-kopp nagyon jól viseled a korai terhességet!

Henne nálad mikor is volt az elsö rókakoma?
Vendég
 


Na hát akkor megtalálta a tesztet!!! :D :D :D

Kérjük ám majd a képet :D :D :D
csip-csip18
 
 


sziasztok,

Krisz:remek, majd kérünk képet.:) gondolom, hogy örült a párod.:)
hát nekem akkor vált nagyon aktivvá az émelygés és hányás, amikor beindult a pici szive. szóval kb 6 hetesen.(uh szerinti) addig eléggé jól voltam, csak néha émelyegtem, de nem hánytam..

ma reggel megint rókával kezdtem.:( és ami idegesít, hogy nem hízok, hanem fogyok..még mindig 49 kg vagyok, és hát az 170 cm magassághoz ez elég kevés..:( 4 kg minusznál tartok..na de remélhetőleg már csak két hétig tart az émelygés, és utána talán elkezdek gyarapodni.:)
a tegnapi napom nem volt túl jó, sokat émelyegtem egészen estig.
ti hogy vagytok?

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne: az valóban nem jó...de ne aggódj ennire a kilók miatt...mert nemsokára már hízni fogsz...hidd el...utána meg már az lesz :D

Én jól vagok :D
Baromi lassan telik ez a nap...Hol van még az este... :roll: Már meg is pediztem magam, meg kilakoztam a körmöm :D Azt még csak fél 10 :shock:
csip-csip18
 
 


Te jó ég Henne,hová fogysz ennyire? :shock:
Én reggel ráálltam a mérlegre 56kg most, még jó, hogy január óta lement 3kg a munka miatt. :P
Uhh a hányás nekem nagyon nem hiányozna valahogy...ez az ici-pici hányinger még elmegy eddig, de most teljesen jól érzem magam, habár bögtem már egy sor, de magam sem tudom min, valmin a tv-ben :? Most meg tök happy vagyok :lol: Egész éjszaka nem bírtam aludni, csak pisilni járkáltam, de viszont 9kor mentem aludni. :roll:
Én arra gondoltam, sógornöm is azt javasolta, hogy azért a jövö hét elejére ha marad pozitív a teszt kérjek a dokimtól idöpontot, hogy legalább a terhességet alátámassza ö is, aztán gondolom késöbb ugyis visszarendel majd.
Henne te akkor most pontosan hány hetes vagy?
Én a kalkulátorok szerint csak 4+1 hetes. :P

Csip-sip holnap uh neked!Gyere majd és mesélj! Szerintem te ma nem fogsz éjszaka aludni :lol:
Vendég
 


Csicsy hogy érzed magad? Tünetek?
Csütörtök már mindjárt itt van!! :P

TÀBLÀZAT 2010.04.26
Vendég
 


Kriszti: Az nagyon tuti, hogy Én nem fogok aludni...Már most is tiszta izgulóban vagyok...megpediztem magam, meg kilakoztam a lábimat aztán most már a kezzemmel is végeztem máskor bezzeg rá meg a fél most meg semmi....
Mintha direkt nem menne az idő :roll: :roll: :roll:
Én is kiváncsi vagok hán hetes lehetek...
Szerintem 5-6...De inkább az 5 hét...
Kalkulátor meg:9 hét 4 nap vicces :lol: :lol: :lol:
Jó is lenne, de messze van az még :? Na mind 1...
Majd remélem holnap azért ott a szonográfus megtudja mondani, igaz???hog vajon hol tarthatok?!?!?
csip-csip18
 
 


Sziasztok!
kriszti nagyon gratulálok!persze még halkan! :D ez olyan szupi!
csip nagyon aranyos tőled,hogy gondoltál rám,de sajna még nem mostanában tudok pihizni,mert a héten még dolgozok és csak a szombat,vasárnap lesz szabad.baromi fáradt vagyok,mert délelőttbe (6-ra) jövök a héten és így a hátam mögött 78 órával :? gondolhatjátok.és még be sem vagyok jelentve. :? csak azért csinálom mert baromira kell a pénz! :(
hkitty sajnálom,hogy te még azóta nem találtál helyet magadnak.amúgy milyen munka körben keresel?vagy mindegy?mikor is mész dokihoz?bocsi,ha már írtad,de nem tudom,hogy mikor mész vérvételre.
velem semmi amúgy még nem jött meg.mára nem várom,de hétvége előtt tuti,hogy nem tesztelek.ez a hónap szerintem elúszott,mert nem sokat voltunk eggyütt,meg nem is éreztem pét. :evil:
pinkiné veled mizus?
szeszély mikor mész dokihoz?szerdán,jólemlékszem?remélem,hogy kiderül,hogy mi is van veled,hogy már másodszorra ment el a babád!
durcipók mizu veled?nagyon eltűntél!
tyuntyi mikorra nem várod?te is valamikor mostanában,nem?rutin vizsgára mikor mész?nyugi másodjára tuti sikerülni fog,mert már nem fogsz izgulni!
csicsy régen voltál te is!te is a napokban nem várod ugye?ha jól emlékszem hárman vagyunk most!
chrissyke egy táblázatot ha van időd légyszi dobj!mesélj magadról valamit!

remélem nem hagytam ki senkit!
puszi mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Kriszti
gratulálok! :D
Na látod, nincs is semmi bajotok :wink:

Henne
irodai munkát keresek, de amúgy semmilyen sincs.
Egy hét múlva megyek dokihoz.

Kismamik,
hogy vagytok?

Tyuntyi?

Csicsiy
érzel már valamit? Remélem nem jön meg!

Szeszély
hogy vagy?

Én ma rendes kislány voltam: főztem, takarítottam, kigazoltam a virágoskertet...
Vendég
 


Csajok tudjátok ki hívot fel az elöbb???
A nőgyógyászom Ma mentem volna hozzá a mahánba 6 ra...
De ügye Én még múthét elött lemondtam, felhívtam akor azt mondta, hogy menjek a Honvéd kórházban uh-ra és ha megvan a leletem, akkor hívjam....
Na most kérdezzi Tőlem, hogy megyek.e???mondom nem, hát beszlétünk...igen csak nem emlékzet, hogy most mikor beszéltünk...
Mondtam neki, hogy holnap megyek a kórházban és abban maradtunk, hogy ha megvan a leletem hívjam fel őt...Erre ő:Még mindig nem jeletkezet vérzés???mondom nem...jól van akkor, Kitti ha megvan a lelet eredménye hívja az aszisztensemet és beszéljen vele...mert Én nem tudom megjegyezni, feljegyzetelni, mikor találkozzunk...
Szerintettek???
most Én azon gondolokodom illetve agylok, hogy ezt a találkozót, ő úgy akarja, hogy a magánban legyen???vagyishogy azért mondta, hogy asz aszisztenst hívjam???vagy semm???
Ti mit gondoltok most erről???
Vagy csak Én kombinálok?!?
csip-csip18
 
 


Csip
nekem ez gyanús. Az asszisztens mi a fenét kezdene a leleteiddel? Bediktálod neki, vagy mi??? És utána meg felhívna a doki?
Szóval nekem furi ez a dolog :roll: Meg hogy ő telefonál utánad, mikor már lefixáltátok a dolgot :?
Halkan megsúgom a véleményem: szerintem pénzéhes. :roll:
Vendég
 


Nem az aszisztens add időpontot nekem...Hogy mikor talizzak az orvossal!!!!!nem neki diktálom be...ő csak időpontot add nekem...csak kérdés, hogy hova???Mert szerintem a magánba...mert ha sztk vagyis a kórházban mennék, mért nem azt mondta az orvosom, hogy Kitti a kórházat hívjam fel???
Szerintem az aszisztens a kórházban nem tudd időpontot nekem adni, mert ahoz a recepciót a kórházat kell felhívni!!!
Remélem a legjobbat és nem rosszat!!!!
És lehet a végén még lebeszéli az orvossal, hogy fogadjon a Kórházban(feketén), mert Én nem tudok elmenni htfőnként a magánba...
Hát nem tudom.... :roll:
csip-csip18
 
 


De nem az a pénz lhes doktornő ő amúgy...
csak lehet én kombinálok már itt :roll:
csip-csip18
 
 


A doki telefonált ma utánnad?? :roll:
Lehet tényleg úgy akarja, hogy a magánba menj hozzá, de hogy miért? :shock:
A lényeg a holnapi nap ugyis :P Biztosan izgulsz már!!
A te dokid is nö? AZ enyém is :lol: Még egy hasonlóság :D
Vendég
 


Hát igen nő :D
Ja ő hívott engem fel!!!!!
Szerintem is inkább azt akarja, hogy a magánba menjek hozzá...Hát nem tudom, de ez nem hiányzott valahogy nekem mára....
Most teljessen össze vagyok zavarodva....
Nem tudom mi lesz....Mit tegyek :roll:
Majd lesz valahogy...Csak nem szerettem az ilyen dolgokat valahogy :cry: :cry: :cry:
Majd holnap felhívom az asszisztenst azt beszélek vele, és megmondom elöször is, hogy Hétfő nem jó munkám folyamán!!!És, hogy van-e valalami más megoldás, hogy a doktornőhöz menjek...ha azt mondja, hogy nincs akkor sajnos jó nagyot esek pofára, mert akkor valóban csak magánba hívna az asszisztense is...
Ha meg azt mondja lehet menni a Honvédba is mert ott más napokon rendel a doktornő akkor nem csak pénz számít nekik, és normálissan állnak az ember elé....
Aztán lehet az semm ártana, hog mégegyszer elmennék magánba hozzá és izagságszerint ott akkor tisztázznánk a dolgokat!!!!!!
Igaz csajok???
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

csak gyorsan jöttem, holnap korán kelünk!

Csip: szerintem is pénzt akar!!!

Kriszti: úgy örülök neked is......

nálam annyi h baromira fáj a cickóm, reggel úgy éreztem meg fog jönni, aztán azóta semmi! néha bal oldalon belenyillal, ennyi!
bár cickófájás amúgy is volt mensi előtt, de talán most jobban fáj!
ha szerdáig nem jönne meg, az jó lenne már!

többieknek is drukkolok nagyon!!!

Kép
csicsiy
 
 


Jó reggelt!

Csak egy gyors bekukk. Megyek vezetni, azért vagyok már fent.

Csicsy:
Nagyon drukkolok, hogy minden így maradjon. Remélem a héten újabb kismamit köszönthetünk, személyedben!!! :lol: :lol: :lol:

Csip:
Ma van a nagy nap!!! A dokit nem tudom, hogy mit akar.

Henne:
Remélem jól vagy, s róka koma elkerül ma. Bízzunk benne, hogy ebből a hányásos időszakból már nincs sok hátra.

Kriszti:
Gondolom nagy a boldogság most nálatok!!! Vigyázz magadra!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Pinkiné:
Apára fel! Basszus, hogy rohan az idő. Most volt nemrég, hogy arra vártunk, hogy mi lesz veled!

Hkitty:
Abból a szempontból irigyellek, hogy otthon vagy,s nem kell melózni. Bár, egy idő után már ez is unalmas tud lenni, meg azért jó dolgozni. A fizuról pedig nem is beszélek! Kitartás,úgyis lesz valami munka!

Szeszély:
Csütörtök doki, igaz? Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fog mondani.

Gabbóó:
Neked is megy a drukk. Remélem a hét második felében neked is teljesül végre az álmod!!!


Húh, most rohanok, remélem nem hagytam ki senkit!!! Puszi mindenkinek

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Szisztok, csak gyors bekukk...
Ma Uh...Nagyon várom már :lol: :lol:
Szép Napot
csip-csip18
 
 


sziasztok,

csip:hát nem akarlak elkeseríteni, de a nőgyógyászok a terhesgondozás nagy részét magánba szeretik lebonyolítani..szóval valószínűleg a pénz miatt mondta..
nálam is így volt, mai napig magánba megyek hozzá..de meg van az előnye is a magánnak..ott sokkal figyelmesebbek, és több időt szánnak rád..sajnos ez tapasztalat..

szeszély: és csütörtökön a pároddal mégy a dokihoz? én igen.:)
amit tanácsolnék a dokihoz:minden mondj el neki, és ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel neki.

Kriszti: hogy vagy?

hát lányok, én ma is rókával kezdtem..de ez van.. a férjem mondta, már nagyon sajnál miatta..eléggé igénybe vesz ez a dolog, gyengébb is vagyok emiatt. lassan már tényleg várom a végét.:)

csip, majd gyere, és mesélj, mi volt az UH-n.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Csip-csip mindenképp gyere mesélni majd!
Nàlam semmi, tegnap este is csináltam tesztet az is pozitív,még ahéten fogok egyet, aztán felhívom a dokit, hogy jövö hét hétfön elmehessek hozzá, támassza ö is alá a terhességet :P

Henne, Csip-csip ez a mindjárt megjön érzés nálato is van? Nálam van, nem egész nap, de bizonyos idöközönként elöjkön, olyankor mindig rohanok a wcre, hogy most tuti megjött...de remélem tapad az én drágám! :P Ezért is akarok dokihoz elmenni....a félem ott van bennem, pedig próbálok nem erre gondolni.

Csicsy a mellfájdalom, feszülés jó jel! Ja, én is azt mondtam, hogy a kimaradó mensiig nem tesztelek és nem bírtam ki, már elöte 2 nappal teszteltem.Persze érzékenyebb és kicsit drágább teszttel, de nem bánom :wink:

Henne ez a sok hányás, szgénykém :oops: De haraosan túl leszel a kritikus részen és akkor elmúlik ez a róka kóma! Mit tudsz amúgy enni napközben,illetve miket szoktál enni reggel, délben, este?
Terhesvitamint kaptatok csajok?
Vendég
 


Sziasztok!

voltam reggel vezetni. Rájöttem, hogy tényleg nem emgy még nekem ez a hátrafelé való beállás. Még mindig nem jöttem rá a lényegére, hogy mikor merre kell ezt a k..a kormányt tekergetni. De egyszer csak rájövök a miértjére. Ha minden igaz,akkor jövő hét pénteken lehet a köv. rutinvizsgám. Meglátjuk.
Ma jártam rossmann-ban, s vettem én is tesztet. Meg vagyok győződve, hogy nem lesz szükségem rá, de olyan jó volt megvenni. :oops: Bolond vagyok tudom! Közeleg a nem várt időpontja, s kiváncsi vagyok. Szombatg még sok idő van, addig sok víz lefolyik még a Dunán. A tüneteim semmiben sem különböznek az eddigiektők. Szúr bal oldalon a petefészkem.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Csip: hol vagy? Mivolt uh-n?

Kriszti: én kaptam terhesvitamint. Hát reggelire csak piritost tudok enni. Ebédre mindig leves ès főétel. Vacsi változó:) várom már a csütörtöki uht :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Itt vagyok, csak át kellett jönnöm egy másik géphez. Szóval a cici meg nagyobb, mint szokott, de ez vissza szokott mensi előtt az eredeti állapotába zuhanni. :( Abból szoktam tudni, hogy jön piri. Nem reménykedem semmiben.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Tyuntyi, ha az megnyugtat, hogy én a mai napig (pedig 2003 óta van jogsim), nem állok be háttal, ha lehet, inkább megyek pár száz métert arrébb, de ha lehet kihagyom :lol: A lényeg, hogy a vizsgán ne szúrd el, az életben jogsival a kezedben aztán m´r ugyis úgy parkolsz be ahogyan neked tettszik :P

Csip-csip mizu veled? Gyere mesélni mindenképp!!

Henne az is valami, csak gondolom hiába eszel kijönreggel :?
Nálam az a helyzet, hogy napközben van most egy pici hányingerem. AZ elöbb ettem 2 darab teljes kiörlésü zsömlét sajttal és hússalátával. Most meg olyan szarul lettem,meg tele is vagyok :P Azt vettem észre az utóbbi pár napban, de még a tesztelés elötti napokon is, hogynagyobb az étvágyam. Éjszaka meg mindig korog gyomrom :? :shock:
Vendég
 


Tyuntyi nekem is bal oldalont szúrt :wink: Mostanra elmúlt, csak ezek az enyhe mensiszerü görcsök vannak. A melleim tulajdonképpen ugynolyan érzékenyek mint mikor meg szokot jönni, csak ami fura vot, hogy a mellbimbó udvara nagyobb lett egy picivel és pirosabb. Ja meg néha belenyilal égö érzés van bennük. MA 3kor felhívom a dokimat, hogy csütörtökre adjon idöpontot, hogy támassza alá ö is a terhességet. Tudom, hogy mást nem fog látni,max petezsákot,mert azt már azért kellen látnia...... :roll: Csak megijedtem, mert ma délben ahogy mentem a wcre észrevettem egy nagyon apró halványbarna foltot a bugyimon, ezért is megyek inkább dokihoz. Mondjuk azóta semmi, azt is nagyon nézki kellett, hogy lássam milyen színü. Lehet hülye vagyok már :shock: :roll: :?
Vendég
 


Kriszti:
Kaptál időpontot a dokihoz? Most csütörtökön akarsz elmenni hozzá?
Mindenki csütörtökön megy orvoshoz? :lol:
Egyébként, ez a bal oldalon szúr érzés nagyon intenzív időnként. Kellemetlen.

hol vagytok csajok? Bezzeg mikor ráérek nincs senki! :cry: Én fözöcskézek, töltött padlizsán a menü, bár én csak holnap eszem belőle. Közben várom a hites uram!! :P

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Csip:
Mi volt a dokinál? Gyere, amint tudsz!!

Csicsy:
Remélem nálad sincs mensinek nyoma sem.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Én vagyok Tyuntyi :lol:
Hétföre kaptam este 6ra idöpontot :P
Vendég
 


Sziasztok!

Chris nyugi!!!! Nem lesz semmi gond!!! :wink: :wink:

Henne, róka komához kitartást! :wink: Nem elkeserítésként mondom, de nekem egészen addig kitartott, míg Peti meg nem mozdult. Ez a 19. héten volt. 8) :?

Tyuntyi, majd ráérzel a fenékkel parkolásra! :wink: Egyébként nagyon érdekes, mert anno nekem sem ment annyira, most meg már szinte az esetek 80%-ban úgy parkolok. :lol:

Csicsy, drukkolok ám nagyon!

Szeszély, akartam ám mondani, hogy a következő ciklusnál peteérés után 7-10 napig igyál palástfű teát. Segíti a beágyazódást és a megtapadást. Én is ezt ittam, mikor Petivel terhes lettem. Az íze förmedvény, de megéri.
Ma is vettem és elkezdtem inni, mert tegnap megvolt a pém. Már tegnap előtt óta volt nyák, s tegnap egész délelőtt szurkált a hasam, meg mindjárt megjön érzésem volt. Este gyűrtük is a lepedőt rendesen. :oops: :oops: :lol: :lol: Úgyhogy ma már ittam is a teát. :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Krisz: nem lesz semmi baj. Egy csepp barna
nem barna.
Csip: hol vagy?

Pinkiné: megy a drukk. Én ugy tudom es ugy is olvastam, h csak pé után 5 nappal szabad elkezdeni a palastfűt inni

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Pinkiné:
Kösz a biztatást a fenékkel parkoláshoz. Egyszer csak fog menni. A lényeg, amit Kriszti írt, hgoy a vizsgán legyen meg, utána majd garázdálkodom magamtól, ahogy tudok. :lol: Jót vigyorogtam a tegnap estéteken!

Kriszti:
Tényleg, csepp barna még nem számít. Nem lesz semmi gond, a hétfő pedig mindjárt itt van. Holnap már szerda. A dokitól kapsz ilyenkor időpontot vagy az asszisztenstől? Kint hogy megy ez? Már csak azért kérdezem, mert így elég gyanús leszel a dokinak, hogy ilyen hamar visszamész! :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Henne:
Meg akartam kérdezni, hogy most te hol tartasz, de láttam, hogy már kilenc hetes terhes vagy. Basszus! Hogy telik az idő. A szüleiteken kívül tudja már vki? Vissza se mész már melózni? Nem unatkozol otthon egész nap? Bár a hányás és az émelygés gondolom kiterít rendesen! :?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?