Új privát üzeneted érkezett!

Rani, Milánkának már nincs rekedt hangja? Minden okés?

Keny, köszi: Dorka hónalja sokkal jobban van. Azért még kenegetem neogranormonnal. De ma már a fürdetés közben is gőgicsélt és magyarázott a kisasszony, aszem talán énekelt is:))) Amikor szoktam neki a trotty hangomon énekelni, akkor ő is bekapcsolódik és egyetlen kitartott mezo hangon áááááá-zik. Aszem ez lesz az éneklés első lépése nála:)

Vanda, musical-eket én is nagyon szeretem. A párom falramászik tőle. De engedi, hogy megnézzem a tévében, ha vannak ilyesmik. Be szoktam dobni az István, a királyt, vagy a Hairt és közben elszámítógépezget, én meg könnyes szemmel hallgatom, libabőrösen a gyönyörű kedvenc dalaimat:) Melyik a kedvenc musical-ed?

Keny, szerintem még naplót is írhatnál és kiadhatnád, amelyből később meggazdagodhatnál. Hm? Szerintem nagyon sok embert érdekelne, nem átlagos történet és happy eng:)
Vendég
 


Vanda,
miért lennél már ufo? :wink: teljesen rendben van, ha vki musical- vagy operettrajnogó! :) csak nekem nem igazán műfajom.
na de úgy látom, készül a rajongó-utánpótlás! :lol:
(Szabó P Szilvesztert nem ismerem, pedig biztos illene :? )

Keny,
kellemes esti seggezést! :lol:


Diána az előbb irdatlanul belefejelt a mosgépbe :roll: nagyot szólt, nagyobbat, mint az ütés volt, aztán kis vihar előtti csönddel jött az ordítás :roll: azóta is az apjánál sajnáltatja magát :roll: :lol:

és ma babakcsiztunk egy nagyot, tökjó volt (most először), valszeg nekem is azért tetszett, mert neki is! :D
azért nem bízom el magam, holnap simán jöhet újra a veszkődés :wink:

angel37
 
 


Twist!
Na az jó, hogy Dorcika már nem sír fürdetés közben!Éneklés, ne is mondd, nekem aztán olyan kappan hangom van, hogy ha azt meghallja a gyerek megáll a fejlődésben :P .Naplót írni????Nemtom inkább majd szeretném elfelejteni ezeket a szar napokat amelyek tele vannak félelemmel...

Amúgy nem is vagyok még 27 hetes pláne, hogy 5 nappal visszaminősítettek így csak ma töltöttem a 26-ot, majd átírom a vonalzóm, de így jobban tetszik :roll:

KépKép

Kép
keny
 
 

 
 

Angel!
Dióka ki akart teregetni :P , azért apa biztos megvígasztalja!

Seggezés most is megy :P

KépKép

Kép
keny
 
 


Twist igen köszi jobban van Milán, még ugyan kicsit rekett, de már nem gátolj a sírásba! :D

Örülök, hogy Dorka hónalja kezd javulni, ha már énekel akkor tuti nincs nagy gond! :wink:

Angel köszi kicsit megnyugodtam hogy nem vagyunk lemaradva de azért jó lenne már tornázni.(amit nem én csinálok)
Szegény Dióka puszi a kis fejére!

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!
Jól kimaradtam, de nem a jó idő miatt. Be kell segítenem egy kicsit a páromnak a munkájában és így semmi szabadidőm, ölég fáradt is vagyok. Jövő hét pénteken van határideje, addig még van mit csinálnom.

Amire emlékszem:

Lois!
Kis Zé :lol:
Te mindig jól emlékszel mindenre, biztos arra is, hogy írtam már hogy nekem megjött. ( Március eleje volt) Na azóta se, csak épp ma. Szóval nem mondhatni, hogy beálltak a rendszeres ciklusaim. Szopit illetőleg úgy próbálom én is, hogy egy évig aztán meglátjuk, de úgy indultam eleinte, hogy jaj csak egy hónap legyen legalább, de hat az már álom. ( Én egyáltalán nem kaptam be anno a cicit, anyum három hónapig fejte, párom meg egy hétig cicizett, így borítékolták, hogy Litti se fog. És tessék. :) ) Litti is nagyon cicifüggő, ő is szopizik még napközben is. Az éjszakairól nem is beszélve. Erről már nem bánnám, ha leszokna, de sztem így van meg neki a napi kajamennyiség, mert a szilárdakból nem sokat fogyaszt.

Rani!
Remélem meggyógyultatok!

Lili!
:) Már nem sokáig lakik benn a pocaklakó.

Keny!
Még nem írtam, én három hétig voltam benn Littivel, de a terhesség végén, Cila-milám 38. héten született. Tulajdonképpen nekem is gyorsan elteltek a napok. Azért remélem renden lesz minden és kiengednek ahogy írtad!

Pocakos mamik!
Mi jó példák vagyunk arra, hogy nem kell félni lesz-e tejcsi. Igaz Litti kezdettől tápszert is kap, ( de pl. pont ezért mondták sokan, hogy nem fog szopizni) de még most is van tejem. Ha csak nem a gének szólnak bele, ( vagy az egészség, mit Vandusnak) akkor nem lesz semmi gond!!!

Skrisz!
Littinek is van ilyen hintája, csak sárga rózsaszín dudával és imádja. Ez egy hintamániás kiscsaj! Nekem is hiányozni fog a szopi, ha már nem lesz, de sztem Te is bőven megtettél mindent és a 8.5 hó tényleg nagyon szép.

Kedves nem " Dög anyák"!
Itt ilyen nem létezik, hisz aki annyi mindenen keresztül megy, hogy lehessen babája, mint mi, kizárt, hogy a várva várt baba nem kap meg minden tőlünk telhetőt! :)

Twsit!
Litti nagyon hurkás volt, a hónalja neki is bepirosodott, mi fürdés előtt letisztogattuk babaolajjal, fürdés után pedig hintőporoztam. De a lényeg, nagyon szárazra kell törölni a hajlatokat, akkor is ha a kicsi kűzd ellene. Mi is sokat sirattuk Littit, míg végre a nyakát ki tudtuk törölgetni. És így is sokat volt csúnya neki, mert ha odafolyt a büfi azt nem mindig vettük észre. Na meg a füle mögé. Az is elég gáz.

Most más nem jut eszembe.
Cila-milám ma 9 hós és vasárnap megszűnik pogány lenni, szóval keresztelkedik. :lol: Nagggyon szép lesz, majd teszek képet!

Szép hétvégét!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Keny,
állítólag mindegy milyen hangod van, akkoris jó neki, ha hallja! :D
nálunk apa nem jeleskedik hangilag, vmi iszony hamis, +ami szövegeket rögtönöz - de kiccsaj bírja nagyon! :wink:

én se írtam/írnék naplót. itt a topicon amúgy lesz nyoma minden eseménynek :wink:

Twist,
okés, megfogtatok, "István a király" az király :wink: de az rockopera :lol:

Twist, Katerina,
húú, a toka alatt Diána is csúnya néha, ami kaja kifolyik, az odagyűlik. azt is gonodosan törlöm fürdés után, és ha nagyon csúnya kenem Sudoval vagy amit felírt a drnő száraz bőrre, azzal.

Katerina,
grat a 9hóhóz, szép vasárnapot! :)

Rani,
még tuti szépen fejleszthető!
a dévényes kezelés meg egy tömény ordítás lesz ám majd, készülj! viszont utána 4-5 óra alvás garantált :D , legalábbis az elején.

angel37
 
 


NA, ma sem érte ide, de holnap nem menekültök :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Twist!
Aktuálisan a Rómeó és Júlia a favorit, de változó. Inkább úgy mondom, hogy vannak színészek, akiknek bizonyos szerepei olyan hatással voltak rám, hogy azóta bármiben megnézném őket. Ilyen volt Szilveszter Halál-ja, Szinetár Dóra Júliája és még sorolhatnám. Bánatom, hogy élőben max. akkor jutok el, ha eljönnek, most nagyon szorítok, hogy a Rebeccát lehozzák.

Angel!
Ja, nevelem a következő generációt. Szinetár Dóra meg bereczki hangját speciel megismerik. :oops:

Keny!
Eltelik hamar, ami még hátra van, meglátod. nem nagyon tudok neked mit írni, így láthatóan egész jól bírod a kórházat, én megőrülnék 2 nap alatt.

Kat!
Akkor buli lesz nálatok!!! :D
vovanda
 
 


Katerina, Angel: hú, az tuti igaz nálunk is, hogy a büfi és a nyálci a nyakába és a füle mögé is folyik a babának. Fürdésnél mosdókesztyűvel szoktam azokon a részeken megtörölgetni neki, nem szereti egyáltalán. Na, most már még jobban odafigyelek. Köszi a tippeket!

Angel: aszem ütköző szivacsot kell szerelni a mosógépre is, nincs mese:)
István, a király, szuper! Jó, hogy mondod, végül is lehet, hogy azért is imádom annyira, mert rock :wink:

Lois, ma van "holnap": várunk:))

Rani, végül is a Dévényes kezelésre kaptatok időpontot, sikerült?

Keny, az én hangom sem pacsirtaének:)) A Megasztárba sem jelentkeztem:) De a babák szeretik, ha énekelünk neki, akármilyen a hangunk. Ezt más anyucik mondták nekem és igaz is. Csodálattal hallgatja és vigyorog, és áááá-zik.
Ja, és mivel nem jut eszembe semmi gyerekdal, ezért az István, a királyból szoktam énekelni neki, pl. hogy Győztél Uram atyám felett...:-))))))))))) Hát, még jó, hogy ilyen piciként nem érti. Majd kéne néznem gyerekdalokat is.
Nem is tudtam, hogy 5 nappal visszaminősítettek. Sebaj, a 26 hetes kor is már nagyon jó haladás!
Vendég
 


Vanda: Bereczki Zoltán hangját imádom, olyan széééép! A Társulatot Feke Pál miatt néztem, csodálatos volt, amiket levágott:)
Csíped a hangját?
Vendég
 


Az István a király hatalmas kedvencem!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, tényleg szupi!:)
Te mostanában tudsz aludni a nagy pocidtól? Szoptatós párnával alszol, vagy hogy boldogulsz? Én csak 5-6 párnával tudtam aludni nagy pocakkal.
Vendég
 


Twist,
a mosdókesztyű nem lehet, hogy kcsiit durva és csak rátesz?
nekem drnő azt mondta, hogy ne is törölgessem, inkább csak kicsit nyomjam oda a törülközöt, és hogy érzékeny bőr, lehetőleg tetrát, ne is frottírt.
ja, toka alatt törölni meg már csak ülve tudom, háton fekve reménytelen :roll: :lol:

na, egyből Sebestyén Márta babérjaira törsz? :lol:

Vanda,
ha ismerős a hang akkor mit csinálnak? :) vigyor?

Baba,
:D
és te hogy vagy ma?

angel37
 
 


Twist!
Nekem Feke Pál annyira nem jött be, nem tudom, miért. Amúgy én is folyamatosan énekelek, (ráadásul nekem jó hangom van, tanultam énekelni), de szerintem a szomszédok már falra másznak tőlem... :D
Bereczkinek meg már a pasim is megismeri kapásból a hangját. Én meg a fél operettszínházét. :oops:

Angel!
Vigyor, teperés a számítógéphez vagy a CD lejátszóhoz, táncolnak, néha még énekelni is próbálnak.
vovanda
 
 


Angel, erre nem is gondoltam, hm. Tetra is van, akkor inkább azzal törölgetem. Köszi a tippet!

Rani: légyszi írd le milyen homeós bogyók szaporítják a tejet, ki szeretném próbálni. Mintha sokkal kevesebb tejem lenne...
Vendég
 


Hello Lánykák!
Twist itt vagyok :wink:
Színházba se jutottam el jó rég, itt nincs állandó társulat, csak vendégelőadások, de elég nyomorványos színházi évet szoktak összerakni, rengeted klasszikus operettel. Bevallom őszintén egy trendi musicalt sem láttam még (Istvány a király, Hair, Jézus Krisztus Szupersztárt stb. nem sorolom ide). Hanem csak a mostaniakat. De alapból prózakedvelő lennék inkább.
Tavalyelőtt nyáron voltam a Társulatos István a királyon amin majdnem lincshangulat tört ki, ez volt az utolsó színházszerű élményem :oops:
Most Seal-re szeretnék naggyonnaggyon eljutni, de sejtem hogy nem fog sikerülni. De tervezzük hogy elmegyünk a Volt-ra, és bemutatjuk a Dedet Billy Idol bácsinak :D
Itthon Alma együttest hallgatunk mostanság :roll:

Igyekszem vissza, de valaki csimpilimpizik a pizsamámon... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, lincshangulat volt? Az előadás miatt?

Na, most megyünk piacozni. Később benézek még!:)
Vendég
 


Vanda!
EnyémPasinak van fáradt-rózsaszín, vagy kopott mályva, vagy mittudomén milyen, de jól áll neki :roll:
Na akinek jó hangja van kérem.... enyémtől a denevérek is menekülnek... :oops:

Nem fáztunk meg, köszönöm a ránk-aggódást mindenkinek :roll:

Katerina!
Igen, emlékszem, hogy mikor írtad, hogy már te is.... pedig te voltál az utolsó reményem, hogy tán nem vagyok kripli :oops: Na azért ennyire nem drámázom, a 2009. júliusi babások között van már pár kakukktojás rajtam kívül :roll:

Pocakos Lányok!
Nem aggódni, családi szoptatási ráta teljesen irreleváns, semmire nem lehet következtetni belőle, azért mert anyának, tesónak, huszonkettedik unokatesónak nem ment, attól nektek még fog a szopi :)

Twist!
Dorkával duett :D :D

Angel!
Babakocsizás :D Hogy ülteted? Sportba menetirányba??

Előbb míg ebédeltünk Zé elaludt a hintában...ilyet sem csinált minikora óta :shock:
Pedig fél 9-kor keltett ..... tisztára bucira aludtam a fejemet 8)
Most újra szunya van, Lois meg betámadja a napozóágyat és stoptáblává sütteti magát 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois!
Jónak jó, csak alapjáraton olyanokat énekelek, amihez van karaoke alapom. Szóval bővíteni kéne a repertoárt. A szomszédok már talán unják kicsit... :D
vovanda
 
 


Sziasztok!

Lányok,
elment a nyákdugóm. :shock: :shock: Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Lili, én kb. két nappal utána szültem. Azaz két nappal utána a magzatvíz szivárogni kezdett és megindították a szülést.
Van akinek 1 hét is van utána.

Drukk!!!
Vendég
 


Nagyjából összeállt a babaszoba. A függöny még a szekrényben, de azért megmutatom, hogy állunk. A nagy szekrény tele kimosott és kivasalt, bezacsizott rucikkal.
A szoba nehezen fotózható, nem tudtam eléggé beletenni mindent a képbe, ezért töredékek. Van bent 2 éjjeli szekrény, ami nem lesz ott, azt el szeretném adni.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2010.04.24 18:07-kor.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lili!
Baluval elmenta nyákdugó délután 2 óra körül. felhívtam a szülésznőmet, közölte: nyugi, majd jössz, ez még semmi. Békésen megírtam egy keresetlevelet (anyám irodájában segítettem), délután 3kor felálltam a gép mellől, és elöntött a magzatvíz. Este 7re a hasamon volt a gyerek. :lol:
vovanda
 
 


Ha esetleg valakit érdekelne a 2 kis éjjeliszekrény:
Kép

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lili++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lili!
Jujj de izgi nagyon szurkolok, nyákdugóhoz nem értek, nekem az már nincs is :shock:
Gyors szülést majd neked!!!!

Baba!
Jó lett a szoba :D Fannikád élvezni fogja!

Itt semmi küli ismét elment egy nap, kisfiam épp szétrúgja a hólyagom.

Lois!
Napozz helyettem is 8) , én még az udvarra se mehetek ki :(

KépKép

Kép
keny
 
 


Kenym, kitartás. Én meg ma túlhajtottam magam, fáj a hasam :cry:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lili nekem csak a vajudás közbe ment el a nyákdugóm az is a vizsgálat miatt szóval sok atpasztalatom nincs! :roll:

Lois nem vagy semmi hogy éccaka írogatsz ide nem semmi energiád van! :D

Baba szupi, hogy már így kész van a babaszoba, és ahogy látom te is maci párti vagy ahogy én is! :lol:

Keny az a jó ha nincs semmi! :wink:
Gyüjtögessük csak azokat a napokat!! :wink:

Twist a tejci miatt nem aggódj nekem is vannak sajna hllám völgyeim.
Az egyik az Urtica Urens 5ch ezt szedtem elösször első nap 3X5 bogyót nyelv alá utána napi 2X5 bogyó inni enni elötte utána 20 percig nem szabad kávét és mentolóst pedig 2 órával elötte utána.
(gyógynövényes szereket kerülni kioltja a homeóst)
A másik a Ricinus Communis 5ch ezzel ugyan az a helyzet.
Mind a kettőből az alacsony számozású kell tehát 5-ös mert a nagy épp apaszt!!!!!!!


Mi jobban vagyunk Milán már nem mondható betegnek hála!
Az éccakák jól telnek este 9-től kb reggel 6-ig van szunya, aztán kb 7-től fél 10-ig.(no nem is panaszodom)

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Bocsi, a betolakodásért, csak egy szó!

Lili,
nagyon drukkolok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Lois,
szembe ül velem, szeretem látni :oops:
ó de jó valakinek :lol: én is úúúgy süttetném magam :roll:
az a Társulatos izé rémlik, hogy botrányos volt. én már azt sem értettem, miért kell ez az egész újrajátszás :?

Baba,
aranyos kis Fanni-lak! :D ez szinte kész is, nem?

Keny,
lábbal rúgja vagy seggel? :D
hogy semmi különös, azt hiszem, most az a jó, ha nincs esemény. persze egyhangú így, tudom :roll:

Rani,
örülök, hogy jobban van Milán!
na, ez egész jó éjszaka egy ilyen picitől! :wink:

Lili,
nyákdugóra passz, de +++++++++++++++++

angel37
 
 


Angel!
Én csak TVben néztem a Társulatos előadást, nekem spec. bejött, hogy valaki picit hozzá mert nyúlni a rendezéshez, amióta a darab megszületett, mindenhol ugyanúgy játszák. Nem árt néha "leporolni".
vovanda
 
 


Angel, igen. (A lehetőségek korlátoztak, de igyekeztünk.)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, ez a gyerekszoba szuper:!) Nekünk is hasonló volt, aztán végül kivittük a szoptatós fotelt (pont ilyen fehér relaxfotelem van) a tévé elé a nappaliba, mert ott jobban esett szoptatni:) Aztán végül fekve szoptatás lett a menő nálunk, a relax fotel nem kellett.

Rani, köszi, hogy leírtad. Kipróbálom most már. És le a hullámvölgyekkel!
Na, és hány napig kell szedni? Lehet folyamatosan? Vagy ahogy beindul a tej, akkor szünetet kell tartani?
Vendég
 


Twist, mindig elfelejtek válaszolni.
A vásárlások:sokminden megvan, van, amit kölcs.kapunk és még 1-2 nagyobb dolog kell.
Alvás: szopipárna nélk.. Azzal sem ment jobban, lehet, majd később.................Tegn.pl. alig tudtam ellaudni, Fannus is nagyon ficánka volt és a hasam is fájt. Van, amikor meg nem zavar, de ált.ban csak háton tudok elaludni, mert félek, összenyomom :oops: . Tudom, hogy hülyeség... Én hason szeretek aludni. Sokszor úgy is ébredek, félig old.félig hason.
Szopifotel: nem fehér, hanem vajszínű és műbőr-féleség, lemosható. Irtó kényelmes.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Jó éjszakám volt. Teljesen kialudtam magam. Köszönöm a tapasztalatokat és a drukkokat! :lol: Tényleg nagyon izgalmas már a dolog, bár egy kicsit sajnálom, hogy vége lesz. Visszagondolva olyan jó volt. :wink:

Baba,
nagyon szép a szoba!!!! :lol: :lol: Tetszik nagyon!

Keny,
Kitartás!!!!!!!

Apa elkészítette a reggelit. :lol: Mennem kell.

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Lili!
Akkor még egyben vagy :lol: , használj ki minden percet pihenésre, mert utána nagyon fáradt leszel.

Baba!
Én is soxor alszom háton, nekem az nagyon kényelmes, de állítólag nagy hassal nem olyan jó :roll:

Angel!
Szerintem befúrta a kis fejét a szeméremcsontom fölé és a kezeivel matat a hólyagomon mivel fejvégű a babukám.


Twist, Rani!
Sooooooooook tejcit!!!!

KépKép

Kép
keny
 
 


Baba!
Akartam írni: jó lett a szoba. Az ilyen keskeny szobákat piszok nehéz praktikusan berendezni.
A Micimacis szőnyeget hol vettétek és mennyiért (az ikreknek keresgélek)?
vovanda
 
 


Sziasztok!

Angel ige nagyon ügyes Milán, hogy így alszik.
Ma ezt is túl teljesítette este fél 9 kor szundizott el és reggel 7 kor kelt! :shock: :D
(igaz tegnap sokat mászkáltunk és nem alukált hosszan)

Twist én szedem folyamatossan, de holnap jön a védőnéni és rákérdezek!
A MoreMilket kellet abba hagyni ha a tejci beindult!

Lili tök jó, hogy ilyen jól aludtál!
Tényleg még most pihenj!

Keny köszi a tejci szaporítós drukkot, neked meg még legalább +10 hetet!

Baba nyugi tuti nem nyomod össze a babót ha neki nem jó tuti felébreszt! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Keny azta már 27. hétnél jársz!
Gratulálok!

Kép

Kép
raniko
 
 


Vanda,
nem mindennel vagyok így, de nekem Istvánból az eredeti ami tuti, az eredeti szereposztással. nálam semmilyen feldolgozás nem ért a nyomába, láttam annak idején a Nemzetiben is.
jól leragadtam, mi? :roll: :lol:

Baba,
telejsen jó ez a szoba! :lol:
korlázottság: na, nekünk az egész lakás volt 26nm, egy szobába kellett még Makilányt is mindenestül :roll: :wink:

Keny,
már boxol is? :lol:
jelezzen csak minél többféleképpen :wink:

Twist, Rani
tejeléshez drukk! :)

angel37
 
 


Angel!
Van ez így. Én a Rómeó és Júliával ragadtam le a Szinetár-Dolhai-Bereczki-MÁZS szereposztásnál...
vovanda
 
 


Vanda, a TTL-ben akciós. Nem akarok hazudni, azt hiszem 5990 Ft volt, de nem emlékszünk biztosan Apával, de sokféle volt. Nézd meg!Pár hete vettük. Mivel a nagyszőnyeget nem akartuk kitenni, így igyekeztünk nagyjából színben hozzáillőt keresni. Persze eltér, de ez van..

Keny, nekem is szokott olyat, pl. tegnap este több, mint 1 órán át, hogy a húgyhólyagomat rugdossa, vagy üti, vagy nem tudom, majd bepisilek, de nem baj!! Nekem mondjuk nan lent is van a babám!!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, köszi, hogy válaszoltál:) Örülök, hogy még jól tudsz aludni, háton is jó. Én csak oldalt tudtam és ezért kellett sok-sok párna. A műbőr fotel szuper lehet, könnyű tisztán tartani, klassz:)

Keny, a kisfiad fogja még a gyomorszájadat is rugdosni:)) Ha majd lefelé fordul 30 hetesen kb.:))) Egy hét múlva hazaengednek elvileg? Mit tudsz?

Köszi a tejtermelési drukkokat. Most így hirtelen Babylove tejszaporító teát ittam, kicsit jobb lett. Most jöttem rá, hogy hullámokban hol sok tejcsim van, hol meg úgy érzem, hogy semmi.
Vendég
 


Twist: ráadásul olcsó is volt a szék!!!Annyiért a leggyagyibb textilest árulják, amennyibe ez került!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Twist!

Áááááááá, nem megyek én innen sehova még kb 3 -4 hétig, 29-én csak babamérés lesz.28 hetesen kapok még tüdőérlelőt a babámnak, aztán megvárjuk a 30. hetet, és akor talán elmehetek egy kicsit, de ez az én verzióm, meg az itteni mende- monda.Majd meglátjuk....

KépKép

Kép
keny
 
 


Ó, Keny, akkor tarts ki, és drukk a 30. heti szabadsághoz!:)
Tényleg, azt akarom már régóta kérdezni, hogy Terence és Phillip hogy tetszik?:)) Ma egész nap ez a páros volt a téma és jókat röhögtünk:)

Na, megyek másodszorra is elaltatni Dorkát. Jó éjt!
Vendég
 


Twist!
Nagy királyok :P :P :P

KépKép

Kép
keny
 
 


Na én is itt, bár a kölyköm még javában kesereg az ágyában.... a harmadik elalvási kísérlet is kudarcba fulladt :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: