Alma: gratulálok a Babához! Azért írj majd az uh után!!!
Zsuzsi: Biztos nehéz most, mert bele élted magad, de az a fontos, hogy az az EGY BABA ott van és minden rendben van vele! Vigyázz magadra!
Bettike:Most olvastam bele a blogodba, olvastam a PCO gyanúról. Nálam szerencsére hamar kiderült a PCO, és már 8 hónapja szedek rá Merckformint, sikerült is lefogynom vele elég sokat, és állítólag segít, hogy legyen BABA. Én nagyon sokat olvastam már a
http://pco-szindroma.hu/index2.html honlapon a PCO-ról, nem tudom, hogy te nézted e már az oldalt, ha nem....hát nem vesztesz vele! Sok szerencsét, hogy Nálatok is minél előbb kopogtasson a gólya!
Lyly: Mi újság Veled? Régen írtál már, remélem minden rendben van veletek!
Én tegnap voltam endokrinológusnál (szerencsémre a 3. napomon), megdicsért, hogy milyen sokat fogytam augusztus óta, és szerinte hamarosan jön majd a baba (remélem igaza lesz). Most 49 napra jött meg(azt hiszem az ARWEN tornának köszönhetem), de ez még lehet azért is mert csak januárban hagytam abba a fogamzásgátlót (és végre normálisan megvan, talán ez is jót jelent).
2 héten belül megkapom majd a vérvétel eredményét.
Suliba is elkezdtem járni (élelmiszer és vegyiáru eladó), gondoltam, ha már ilyen helyen dolgozom, akkor a papír is legyen meg róla, legalább több lesz egy kicsivel a fizetésem!
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült!