Na lányok visszaolvastam….
Dodó! Drukk, hogy Atinak összejöjjön a meló!!! Dinnye… nyami… (én csak úgy nézek ki, mint aki lenyelt egyet).
Nekünk tvnk van: szép nagy, csaképp adás nincs benne… Boti néz rajta DVD-t.
Niki! Rikimanó már egy éves?!?! Hihetetlen, hogy nőnek a gyerekek! Sajnálom, hogy még mindig megy a hasa...
Zsofka! Örülök, hogy nálatok is minden rendben Máté babával!
Zsani! Ágynemű témában én is a csak kis takaró (vagy csak hálózsák) + feje alá textilpelenka párti vagyok.
Szép pocak... nem is olyan giga!
Nyusza! Örülök, hogy a dokid kicsit megnyugtatott!!! Látod, nem lesz semmi baj!!!!!
Pocak! Elgondolkodtam én ezen a sav témán.
Sokszor írod, hogy nem ettél már csak délután.... Én Botival ugyanígy voltam: legkésőbb 17 óra körül vacsi....és működött.
Most viszont azt vettem észre, hogy akkor "támad" a sav, ha üres a pocim. Nem lehet, hogy enned kéne esténként egy kicsit.... ?!?!?!
Zsofka! Ne aggódj a ruhák miatt, pasi… nem ért hozzá!
Én is titokban veszek meg egy csomó mindent, aztán majd azt mondom, hogy kaptam...
Francnak van kedve minden egyes ruginál "magyarázkodni"
Barbuss! Emma haláli arc…
Sajnálom az éjszakai lábgörcsöt, viszont hogy van a "húzodásod"?
Ejha, ez aztán a gigapocak… Bár valszeg azért tűnik ennyire nagynak, mert nagyon csini, vékony vagy „alatta”!!!
Most látom a védőnőd véleményét… elsőre én is ezt gondoltam, és valóban lent van... de ahogy a lányok is írták, tuti a fekvése miatt van így.
Az okoskodóktól én is hülyét kapok....
Vince név – a párom pont ezzel jött valamelyik nap, amikor "eszünkbe jutott", hogy mi lesz ha véletlen mégsem lány.
Nagyon aranyos név, de nekem pont ezzel kapcsolatban van "kollégális élményem" :lol"
Freyja! Sajnálom a gondokat és a fejfájást, biztos ez a hüle idő is rátesz egy lapáttal… Grat a „centihez”!
Jót röhögtem a „gyermekeink száma….”-n… és milyen igaz is!
Zsani! Apád hihetetlen...
Amúgy sztem hüleség ez a nem stimmelő név. A leánykori neved sosem hagyod el igazán (vagyhogymondjam:))
Én spec. sosem cseréltettem le se a taj, se az adókártyát, se a jogsim… mindig a leánykori nevemre szóltak. És soha, senki nem kötött bele.... (Meg persze azért is volt jó, mert válás után csak útlevél és személyi csere kellett..
).
Anyamaci! Éljen az új jelszó!!!!!
Teljesen igazad van, tégy úgy, ahogy TE jónak látod!!!
Edi! Én támogatom a „zárást”!!!!
Áááááá… Girasol! Szijjjjjjjjjjjjjjjjjjja!